SACCSIV – blog ortodox

Stefan Alexandrescu (DISCERNE) propune SA NE URNIM OLEACA DIN LOC

Posted in DICTATURA by saccsiv on decembrie 10, 2013

Scriam la finalul articolului PRIGOANA BATE LA USA: Crin Antonescu vrea INCHISOAREA pentru fapte, simboluri si organizatii cu caracter LEGIONAR. Si o vrea in procedura de urgenta in Parlament din 9 octombrie 2013:

Treaba cu legionarismul va fi doar motivatia declansarii unei prigoane totale impotriva oricui sufla in front. Si nu este o treaba ce-o vor aplica stapanii SISTEMULUI doar Romaniei, ci e doar imbracta intr-un soi de specific local. Cititi va rog cu rabdare si intregul articol:

FBI: oricine crede “teorii ale conspiratiei” referitoare la 9/11 este un potential terorist. Adica majoritatea cititorilor acestui blog … Politia gandirii va veghea. Va e teama?

Iata un e-mail primit de la Stefan Alexandrescu:

 

Draga Saccsiv, am nevoie de ajutorul, timpul si sprijinul tau urgent. De-a lungul timpului, am observat ca nu mi-ai permis multe comentarii pe blogul tau, probabil am scris ceva care te-a deranjat la un moment dat, desi nu pot sa imi dau seama ce. In ciuda oricaror diferente de viziune intre noi, te rog sa citesti cu atentie acest e-mail, precum si articolele la care dau link, si sa trimiti mai departe mesajul si articolele. Apreciez si feed-back-ul tau si orice fel de mana de ajutor pe care mi-o poti da in trimiterea mai departe a acestei initiative. Daca vrei, pot sa iti trimit si textul articolelor in format word ca sa le republici in intregime sau partial.

Stii, cu siguranta legea care se discuta zilele astea in Parlament care poate sa interzica inclusiv protestele curente pe tema Rosiei Montane si a gazelor de sist.

Ordonanta de Urgenta nr 31/2002 se refera la interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob şi a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii, publicată în Monitorul Oficial nr. 214 din 28.3.2002.

Dar, prin legea care doreste sa o modifice, vor fi incluse in continutul ei si condamnarea ideilor si a cultului legionarilor. In forma propusa pt modificarehttp://www.senat.ro/Legis%5CPDF%5C2013%5C13b663FG.pdf , poate include in mod abuziv orice fel de protest democratic impotriva statului (inclusiv publicarea unui articol, caci si aceasta e o idee), daca este etichetat de autoritati drept „legionar” (inclusiv proiectele privind Rosia Montana si gazele de sist). In nicio democratie civilizata nu se pot interzice idei prin lege, este impotriva dreptului uman la libera constiinta. Articolele de mai jos argumenteaza cu fapte si zeci de note de referinta cum anume aceasta modificare inseamna sfarsitul democratiei din Romania. Doresc să aduc acest subiect, prin intermediul promovării pe mai multe canale ale acestor articole şi argumente către politicieni, presă, ONG-uri şi cetăţenii activi preocupaţi de aceste subiecte.

 1.  Cum încalcă drepturile omului legea contra legionarilor – http://is.gd/RR8ten
 2.  Protestele naţionaliste împotriva exploatărilor cu cianuri şi prin fracţionare hidraulică – libertate sau abuz al democraţiei? http://is.gd/vlucHD
 3.  Legea condamnării legionarilor folosită împotriva naţionalismului şi patriotismului românesc, împotriva drepturilor omului şi împotriva Constituţiei – http://is.gd/Ex9h7F
 4.  Legea lui Crin Antonescu, Roşia Montană şi viitoarea cenzură din România -http://is.gd/pZhwk1
 5.  Modificarea O.U.G. 31/2002 este un atac la adresa conştiinţei ortodoxe a poporului român şi la adresa democraţiei –  http://is.gd/Qtx7fs

Am alcătuit o listă de 14 idei şi moduri în care pot fi sprijinit în acţiunile mele

 1.  Citeşte şi dă mai departe aceste articole în format link pe toate reţelele sociale, mai ales pe: Facebook, LinkedIn, Twitter.
 2. Analizează legea care este disponibilă aici şi scrie despre ea.
 3.  Scrie mesaje electronice pe e-mail şi reţele sociale politicienilor şi liderilor de opinie pe care îi cunoşti, precum şi jurnaliştilor din blogosferă, presa scrisă şi audio-vizuală, pentru a deveni conştienţi de pericolul acestei iniţiative legislative şi transmite-le argumentele tale cu privire la această lege. Găseşti liste cu adresele de e-mail ale deputaţilor şi senatorilor. Dacă vrei, scrie-mi mie la stefan.alexandrescu[at] yahoo [dot] com şi-ţi trimit o listă în notepad gata sortată.
 4.  Pune mâna pe telefon şi sună-i pe toţi parlamentarii la care ai numerele de telefon în documentul de mai sus. Stabileşte audienţe cu cei care sunt aproape de unde locuieşti, informează-i, întreabă-i ce au făcut şi ce au de gând în legătură cu gazele de şist şi Roşia Montană, etc. Aceşti oameni au nevoie să fie treziţi la realitate (dacă dorm) sau să ştie de frica unor câini de pază care nu dorm.
 5.  Promovează aceste articole către reprezentanţii Ambasadelor ţărilor din UE în România şi întreabă-i care este poziţia oficială a lor faţă de această ameninţare la adresa democraţiei. Ar fi dispuse să acorde protecţie protestatarilor paşnici care sunt privaţi de libertăţi, umiliţi şi călcaţi în picioare de reprezentanţii statului?
 6. Publică şi tu pe Discerne despre acest subiect! Citeşte aici care sunt paşii ca să colabărăm.
 7.  Preia aceste articole pe blogul tău, integral sau parţial, ATENŢIE, cu preluarea integrală a linkurilor şi referinţelor din text şi cu specificarea numelui autorului (Ştefan Alexandrescu) şi a linkului original
 8.  Dacă lucrezi în televiziune sau radio, cheamă invitaţi, ia interviuri, fă o anchetă pe acest subiect şi adu-l în atenţia conştiinţei publice.
 9.  Tradu acest articol în engleză şi trimite-mi-l şi mie şi de asemenea la toţi europarlamentarii din Uniunea Europeană, să ştie şi ei în ce fel este atacată democraţia în România. O listă a e-mail-urilor lor poate fi găsită aici (sute de e-mail-uri pe o singură pagină). O altă listă a lor este aici (pe pagina fiecăruia este şi adresa de e-mail)
 10. Iniţiază o petiţie internaţională în legătură cu acest subiect pe Avvaz.org
 11.  Contactează oricare din sutele de ziare din lumea întreagă ale căror date de contact sunt trecute aici şi solicită-le să scrie cu privire la acest subiect.
 12.  Scrie pe blogul tău despre acest subiect, folosind inclusiv materialele bibliografice la care m-am raportat, precum şi alte materiale asupra cărora te invit să te documentezi din proprie iniţiativă.
 13. Scrie pe reţelele sociale statusuri care să trezească atenţia asupra acestui subiect.
 14.  Roagă-te la sfinţii închisorilor comuniste care au pătimit şi au murit în România, ca să nu treacă această lege şi să avem în continuare dreptul neîngrădit de a-i cinsti. Iată aici o rugăciune scurtă şi aici un întreg acatist. Propun, celor care pot şi sunt de acord, să ne rugăm în fiecare zi până la Crăciun – la miezul nopţii, ora României 12 AM sau 00.00. Vezi aici ora exactă a României pentru sincronizare.

Stefan Alexandrescu,
consultant & trainer in communication strategy and human resources

Comentariu saccsiv:

   Putem fi mai mult sau mai putin de acord cu ceea zice Stefan Alexandrescu in mesajul sau. Conteaza insa ca vrea sa faca ceva. De aceea i-am si publicat apelul, spre a-i incuraja si pe altii sa faca ceva.

Sa ne amintim de o vorba deja celebra:

La început naziştii au venit să-i ridice pe comunişti

Și eu nu am strigat în apărarea lor pentru că nu sunt comunist,

Apoi au venit după evrei,

Și eu nu am strigat pentru ca nu sunt evreu.

Au venit apoi pentru sindicalişti şi catolici

Și nici atunci nu am strigat pentru că nu sunt nici sindicalist și nici catolic.

Când au venit după mine,

Nu mai era nimeni în jurul meu să se ridice în apărarea mea.

Cititi va rog mai multe la:

O SA NE IA PE RAND, asa ca taceti degeaba. Iar intrusii vor sfarsi precum Turcanu

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. kifa7 said, on decembrie 10, 2013 at 9:33 am

  Reblogged this on Elohim.ro.

  Apreciază

 2. discerne said, on decembrie 10, 2013 at 11:57 am

  Multumesc frumos, Saccsiv! Ma onoreaza sprijinul tau atat de prompt.
  Sa ne ajute Dumnezeu si sfintii inchisorilor sa oprim legea asta!

  Apreciază

 3. o oarecare said, on decembrie 10, 2013 at 12:11 pm

  O initiativa buna. Dumnezeu sa ne ajute.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: