SACCSIV – blog ortodox

Video: Se dau pe fata – ACTIVISTE GOALE PRO AVORT si LESBIENE scuipand, lovind si vopsind tineri catolici ce aparau catedrala din San Jose, Argentina. DANSURI DRACESTI si PERVERSIUNI SEXUALE in fata celor ce se rugau cum stiau si ei …

Posted in avort, lesbiene by saccsiv on decembrie 4, 2013

Va amintiti?

Video – Activiste pro avort strigand „HAIL SATAN”

Credeti ca acela a fost un episod singular, asa, un soi de exceptie? Nu fratilor, activistele sunt chiar niste sataniste desfranate si asa au fost mereu, doar ca acum se dau pe fata.

ATENTIE, IMAGINI cu femei despuiate ce mie mi-au produs scarba.

Conform articolului Horror: Violent mob of topless pro-abort feminists attacks praying men defending cathedral (VIDEO) este vorba despre un masiv grup de indracite activiste pro avort si lesbiene goale ce s-au manifestat dupa cum se observa in inregistrari impotriva unui grup de tineri catolici ce se rugau in timp ce-si aparau catedrala din San Juan, Argentina, pentru a nu fi vandalizata.

Stricatele i-au scuipat, i-au lovit, i-au vopsit in timp ce performau perversiuni sexuale in fata lor.

Strigau ca vor sa fie tarfe, travestiti si lesbiene si cereau avort legal in fiecare spital.

In acelasi timp tot orasul s-a umplut de graffiti in favoarea avortului.

Atacul a avut loc pe 24 noiembrie, in timpul intalnirii anuale a feministelor din Argentina ce sustin drepturile femeilor. National Women’s Encounter este sponsorizat de Departamentul Culturii ca eveniment de interes social.

Politia a sustinut ca n-a putut interveni deoarece erau … femei.

51 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Iones said, on decembrie 4, 2013 at 12:37 am

    Ce sa mai zicem de organizatia FEMEN:
    VIDEO Paris: activistele Femen urinează „simbolic” pe portretul preşedintelui Ucrainei, Viktor Ianukovici
    http://adevarul.ro/international/europa/paris-femen-video-viktor-ianukovici-1_529cc8d5c7b855ff5666620b/index.html

    Apreciază

    • peşterean said, on decembrie 4, 2013 at 10:12 am

      off topic dar
      Foarte important

      În 2011 s-a descoperit prima biserică creştină bizantină ORTODOXĂ din Transilvania, în perimetrul catedralei (capiştii) papistaşe din Alba Iulia. În primăvara lui 2013 papistaşii (şi autorităţile statului?) au acoperit-o cu pământ şi gazon. Trebuie ca organizaţiile ortodoxe să cerceteze şi să ia atitudine, să facă demersuri, presiuni. Te rog publică ceva despre asta.

      „Arheologii cred că biserica de secol X a fost cel mai probabil reşedinţa episcopului Hierotheus (Ierotei), adus la Alba Iulia din Bizanţ, pentru a creştina populaţia de aici. Din punctul de vedere al specialiştilor, aceasta este cea mai spectaculoasă descoperire a unor vestigii de Ev Mediu realizată în Cetate în ultimul secol. Putem spune, deşi nu am cercetat-o în întregime, că este un monument istoric de o valoare excepţională“, a afirmat arheologul Daniela Marcu Istrate.”

      Însă pentru a nu deranja prea tare părerea unor concetăţenii de-ai noştri, se începe imediat manipularea şi dezinformarea publicului, practic încercându-se să se distragă atenţia de la ruinele descoperite.

      „Potrivit sursei citate, arheologii nu au reuşit încă să stabilească cu exactitate vechimea bisericii, însă bănuiesc că biserica ar putea fi cea construită de principele Gyula (Iuliu cel Bătrân), creştinat la Constantinopol şi întors în această zonă cu episcopul Hierotheus (Ierotei), dar nu exclud nici varianta ca lăcaşul de cult să fi fost ctitorit în jurul anului 1000 de regele ungur Sfântul Ştefan” (de fapt botezat ca ortodox de mama lui, fiica lui Iuliu cel Batran!).

      „În articolul “Săpături arheologice din aşezarea de la Alba Iulia“ din revista Materiale şi Cercetări Arheologice, XV, editată de Muzeul Judeţean Braşov în 1981, cercetătorul Radu Heitel, care a efectuat între anii 1960-1980 săpături în Cetatea Vauban, scrie foarte clar despre existenţa unei biserici ortodoxe amplasată în faţa bisericii Romano-Catolice: „…..din a doua jumătate a secolului al IX-lea existând şi monumentul ecleziastic de origine bizantină identificat ca atare de noi şi cunoscut în urma publicaţiilor noastre sub numele de rotonda de la Alba Iulia”, prezentând spre lămurire şi o schiţă cu amplasamentul acesteia.

      Se observă foarte clar poziţionarea Bisericii Ortodoxe, după schiţa lui Radu Heitel, pe terenul din faţa bisericii Romano-Catolice, locul celebrei descoperii din 2011!

      Radu Heitel menţionează în scrierea sa că această biserică ortodoxă ar fi fost demolată undeva pe la sfârşitul secolului al XII-lea, datorită construirii noilor lăcaşuri de cult romano-catolice.”

      citeşte mai departe
      http://sibiu.justitiarul.ro/mostenirea-ortodoxa-a-ungariei-si-inertia-bisericii-ortodoxe-romane-ii/
      http://dacoromania-alba.ro/nr55/adevarul_istoric_alba_iulia.htm

      E posibil să fie chiar catedrala ortodoxă din interiorul cetăţii Alba-Iulia în care sub Mihai Viteazul li s-a împuţit apa „sfinţită” a papistaşilor.

      Pe noi ca ortodocşi nu ar trebui să ne intereseze în primul rând dezbaterea dacă Gyula-Iuliu era român sau ungur (cel mai probabil era român), ci că regele ungur Ştefan creştinatorul ungurilor a fost botezat ortodox, deci ungurii au fost la început ortodocşi şi să mai ştim că în Transilvania era puternică la început credinţa „bizantinilor” (care erau de mai multe etnii) adică dreapta-credinţă ortodoxă, nu erezia papistaşilor. Păcat că ungurii n-au rămas ortodocşi şi că românii din Ardeal au luat influenţe papistaşe.

      Apreciat de 1 persoană

    • Maria said, on decembrie 4, 2013 at 3:32 pm

      Se vede ca pur si simplu isi fac nevoile , se vede pe asfalt ca au facut-o la propriu .
      Dracul pe langa mandrie , obraznicie , prostie , etc , este si nerusinat .De cine are dracul rusine ?

      Apreciază

      • carstea said, on octombrie 26, 2017 at 9:05 pm

        Parasute fara minte…. avem si noi din astea, din pacate!

        Apreciază

  2. John of România said, on decembrie 4, 2013 at 12:45 am

    Pai cum adica erau femei? Nu vor feministele „egalitate”?
    Egalitate vor, egalitate le trebuie!

    Si in plus de asta unde sunt sabiile? Astea trebuiau batute rau de tot.

    Apreciază

    • Alexandru(Fulger) said, on decembrie 4, 2013 at 12:00 pm

      Sunt tari in gura , ca daca dadea cineva dintre crestini cu ciomagul in ele fugeau imediat la drepturile omului , si apareau pe toate stirile cu titlul ,,Crestini lovesc femei fara aparare si nevinovate care manifestau pasnic” , si vezi ca le mai si faceau dosar penal celor care se rugau ca au lovit ,,saracele” manifestante.

      Apreciază

      • Maria said, on decembrie 4, 2013 at 3:35 pm

        Bietii baieti , cata rabdare si stapanire de sine , poti avea in fata acestor satanisti ?
        Sa fie cineva pe acolo si sa le pulverizeze cu niste acid clorhidric , sa le sature .

        Apreciază

  3. Obrenovici said, on decembrie 4, 2013 at 1:15 am

    Este cutremurator. Nu e vorba de o mana de activiste, ci de o multime demonizata, barbati si femei, dupa cum se poate vedea in imagini. Asa ceva vom vedea in viitor peste tot in lume, asa cred. E timpul marturisirii si sfarsitul se apropie.

    Apreciază

  4. GabiM. said, on decembrie 4, 2013 at 1:21 am

    Chiar astazi,pe TVRI am vazut inceputul unei parodii cu un popa rosu(la par) care citea in „acatist” unei babe grase care se „inchina” si facea „metanii”… Mi-a fost asa o sila cumplita si, desi as fi vrut sa vad pana unde merg mizerabilii cu nerusinarea,nu am rezistat si am inchis televizorul.De ce nu protesteaza nimeni?!?De ce nu reclama nimeni la CNA,sau cum se numeste?!?Stiu ca totul ar fi in van,la fel ca in multe alte cazuri,dar macar s-ar intreprinde ceva…Nu ar putea vre-un admin de pe blogurile ortodoxe sa faca o petitie online,iar ceilalti sa o preia pe blogurile lor?!? Iertare…Doamne ajuta!

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 4, 2013 at 1:44 am

      GabiM.

      De ce? De aia:

      Des: “SA FACA CINEVA”. Rar: “FAC EU” …

      https://saccsiv.wordpress.com/2013/10/14/des-sa-faca-cineva-rar-fac-eu/

      Apreciază

      • ionel said, on decembrie 4, 2013 at 9:33 am

        Foarte mare dreptate cu articolul.Lasam tot sa faca altu, dar nici de unu singur nu poti face nimic, ieri vorbeam cu niste prieteni si le explicam situatia de la Pungesti, dar radeau pe sub mustati, le-am povestit de mamele care le sunt luati copii in strainatate din diferite motive si li se pare normal, despre cipuri si cam ce se intampla in lume si ghici ce:: rad si zic ca am nevoie de un control la cap. sunt putini cei care vad realitatea si aici nu se mai aplica „buturuga mica rastoarna carul mare” pentru ca in carul cel mare e plin.

        Apreciază

      • saccsiv said, on decembrie 4, 2013 at 11:16 am

        ionel

        Asa e.

        Majoritatea refuza sa iasa din MATRIX, iar unii sunt atat de dependenti de el incat lupta pentru a-l proteja …

        https://saccsiv.wordpress.com/2013/10/30/majoritatea-refuza-sa-iasa-din-matrix-iar-unii-sunt-atat-de-dependenti-de-el-incat-vor-lupta-pentru-a-l-proteja/

        Insa noi suntem datori, fiecare dupa puteri, sa-i trezim si pe altii. Atentie insa, nu trebuie insistat cu o persoana, in speranta ca poate pana la urma va pricepe ceva. Ii spui o data sau de doua ori, apoi lasa-l. Revii eventual dupa o vreme.

        Si in general nu trebuie abordati direct cu hrana tare, caci o scuipa repede. Trebuie sa profitam de faptul ca sunt totusi rari indoctrinatii totali. Perfectul om de tip nou e departe de a reprezenta inca majoritatea. Cu ceva ceva trebuie el sa nu fie de acord. Poate homosexualitatea, poate politicul, masoneria. Poate ii beculeste in cap ideea ca totusi cineva e in umbra si trage niste sfori. Trebuie descoperit macar un element comun. E ca la multimi in matematica. In multimea sa tot trebuie sa existe un element comun cu multimea noastra. O minuscula intersectie. O data gasita, pedalam pe ea, o folosim ca bresa in fantasticul zid pe care cei din Matrix si-l ridica mai mult singuri ca sa se fereasca de „teoria conspiratiei”. Si tot largim cu rabdare bresa si cu ajutorul bunul Dumnezeu pana la urma poate zidul va crapa sau chiar va cadea cu totul. Oricum, fara bunul Dumnezeu nici o branza nu facem.

        Apoi trebuie profitat de orice moment prielnic. Imi permit sa dau un exemplu din modalitatea mea de abordare a chestiunii.

        Eram intr-un magazin sa cumpar un amarat de stick. Ajung la casa, unde toata lumea de la casierita pana la clienti statea degeaba in asteptarea repornirii calculatorului minune ce se blocase. Nerabdarea apare in mica multime nu dupa multa vreme. Vin evident si vociferarile, iar cand am considerat eu ca oala sub presiune a inceput sa fluiere, am atacat. Si intreb cu voce tare cam ce s-ar intampla cu societatea daca dintr-un motiv sau altul ar cadea calculatoarele? Apoi unul, altul, au concluzionat ca era mai bine inainte de a fi atat de dependenti de ele. Nu-i las in aceasta stare si apas acceleratia: cum majoritatea au carduri, cand va cadea reteaua, se va alege praful. Adica i-am lovit la ce-i doare mai tare pe cei mai multi: banii. Simteam cu satisfactie cum incep sa ia foc. Dupa care plusez: totul va fi pe card, de la actul de identitate si pana la carnetul auto. Ajunsi in acest punct, cumva in capul lor s-a produs un click si au iesit singuri din aria teoretica a unei potentiale defectiuni a sistemului, simtind cu totii ca nu e de bine, dar inca nu puteau clarifica exact de ce anume nu e bine. In acel moment pun bomboana pe coliva: vor elimina si banii cash. A fost gata. Restul au completat ei insirand logic consecintele sinistrului Big Brother. Si se completau reciproc, bodyguard, clienti si vanzatoare, precum intr-o reactie in lant. Si cand erau ei mai in verva inchei: nu poti atunci sa nu te gandesti la ce scrie in Sfanta Scriptura, cum ca fara semn nu vom mai putea cumpara sau vinde. Au ramas cu totii pe ganduri. Intre timp a inceput si calculatorul minune sa mearga si a plecat fiecare in treaba sa. Ca le-a ramas ceva in cap sunt sigur, iar poate la un alt moment oportul isi vor aminti.

        Apreciază

      • NIMENI said, on decembrie 4, 2013 at 10:42 am

        saccsiv,
        iata FEMELELE!

        Apreciază

    • mihai said, on decembrie 5, 2013 at 11:14 pm

      care c.n.a frate?! acesta stim ft. bine ce jocuri face si pt. cine le face

      Apreciază

  5. Obrenovici said, on decembrie 4, 2013 at 1:23 am

    Este de remarcat atitudinea demna si stapanita a celor care se roaga, unora le vine sa planga, in comparatie cu dezlantuirea triviala si isterica, mfigurile crispate de ura si batjocura ale indracitilor.

    Apreciază

  6. Iones said, on decembrie 4, 2013 at 2:45 am

    Nu e bine ce se intampla

    În Siria au fost răpite călugăriţe de la o mănăstire grecească
    http://romanian.ruvr.ru/news/2013_12_03/In-Siria-au-fost-rapite-calugarite-de-la-o-manastire-greceasca-1701/

    Un ministru turc vrea ca Sfânta Sofia să redevină moschee
    http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Stiri/Un+ministru+turc+vrea+ca+Sfanta+Sofia+sa+redevina+moschee

    Apreciază

  7. George said, on decembrie 4, 2013 at 3:27 am

    treziti-va noaptea si rugati-va
    cu smerenie si dragoste

    iertati-ma Dumnezeu sa va ierte

    Apreciază

  8. mihai444 said, on decembrie 4, 2013 at 4:47 am

    Apreciază

  9. Giovanni Onika said, on decembrie 4, 2013 at 8:45 am

    Doamne, m-am ingrozit, cata ura se revarsa din femeile alea, Doamne m-au rascolit si afectat profund, sa ne fereasca Dumnezeu, aveai impresia ca vezi o haita da caini care latra si dau sa sfasie, DE CE ? ma intreb si eu, ce aveau de castigat daca ii batjocoreau in halul ala. Incredibil de dureros, tot ce e rau se arata. Ce sa mai zicem cand si aici in vecini lumea iese in strada si lupta,moare la propriu sa intre in „gura lupului”(tare imi este ca la ucrainieini o sa se aplice vb „a scapat de dracu si a dat de ta-su”) Ce se intampla in zilele astea nu mai are nimic logic, normal, Exact cum se spunea, raul e bine si binele e rau toate valorile s-au rasturant.
    Doamne apara-ne si ne iarta !

    Apreciază

  10. George said, on decembrie 4, 2013 at 9:21 am

    MINUTUL 3:40 sunt adunati in jurul focului, ce Ritual mai e si ala

    suntem toti socati

    Apreciază

  11. Cosmin said, on decembrie 4, 2013 at 10:26 am

    Etapele sunt usor de intuit:

    1. Dupa lovitura de stat din 89, homosexualii nu au mai fost pedepsiti penal, asa cum era stipulat in codul penal de atunci;
    2. Faza urmatoare, e ceea ce se petrece acum si la noi, dar si in occident, propaganda. Desi homosexualii au drepturi, ei acum fac propaganda, si inca una violent intruziva;
    3. Cea de a trei-a faza, e cea prezentata in articolul curent si in video. No Comment;
    4. Faza ultima, este aceea cand se vor constituii echipe, comandouri, din astfel de indivizi deraiati, care vor prigonii crestinii de pretutindeni, si cand spun prigoana, ma refer aici pana la executii publice.

    Se pare ca acea profetie care spunea ca in vremurile din urma, toti dracii vor fi pe pamant, s-a adeverit, cel putin asa reiese din clip.

    Dumnezeu sa ne-ntareasca!

    Apreciază

  12. kifa7 said, on decembrie 4, 2013 at 10:36 am

    Reblogged this on Elohim.ro.

    Apreciază

  13. altu said, on decembrie 4, 2013 at 11:47 am

    ATENTIE MARE, ROMANI !!!!!

    IN LANTURILE DE MAGAZINE WALLMART DIN SUA S-A INTRODUS DEJA SCANNER-UL DE CIPURI RFID IMPLANTATE IN MANA DREAPTA SUB PROGRAMUL DE ASIGURARI DE SANATATE OBAMACARE BAGAT PE GAT CU FORTA AMERICANILOR DE CATRE REGIMUL CONDUS DE OBAMA !!! IN CURAND VA FI INTRODUS SI-N EUROPA, DUPA INTRODUCEREA CARDULUI ELECTRONIC DE SANATATE !!!! ASTA SE URMARESTE !!!!

    Apreciază

    • danutza said, on decembrie 4, 2013 at 12:11 pm

      De unde stii ca scannerul e pt cip rfid? Poate fi pt un document. se spune in filmulet ca e scanner pt mana?

      Apreciază

  14. MarcuB said, on decembrie 4, 2013 at 12:35 pm

    http://www.theatlantic.com/health/archive/2013/11/watch-kids-react-to-gay-marriage/281151/

    Bineinteles ca sunt indoctrinati sa atace si religia.

    Apreciază

  15. Vali said, on decembrie 4, 2013 at 12:43 pm

    Nu s-a gasit nici un preot sa arunce cu aghiasma pe ele ?

    Apreciază

  16. MarcuB said, on decembrie 4, 2013 at 12:45 pm

    Apreciază

    • Maria said, on decembrie 4, 2013 at 3:41 pm

      Suflet pierdut . Oare cine or fi parintii ei ?Deja pozeaza in satanista , cu capul de mort pe ea .
      Aceasta pierduta , face parte din „padurea tanara ” care va fi secerata fara mila , asa cum scrie in carti .

      Apreciază

      • ionutignat111 said, on decembrie 4, 2013 at 8:51 pm

        Maria,

        sa nu exageram. termeni ca „pierduta” , „satanista” mi se par prea de tot.
        daca nu a avut cine sa-i vorbeasca despre Maica Domnului?
        daca nu a avut cine sa-i vorbeasca despre Hristos si Ortodoxie?
        daca peste cativa ani se va duce intr-un pelerinaj la Manastirea Prislop si nu va mai vrea sa se intoarca la „viata de oras” ?
        stim noi toate astea?

        nu intamplator am ales exemplul cu Manastirea Prislop, intrucat cu vreo doi ani in urma am citit in revista Familia Ortodoxa marturia unei maicute de la Prislop, care a venit in excursie acolo cu prietenele ei, ca o tanara eleganta, cu pantofi cu toc-cui, si nu a mai dorit sa plece, bulversand pe cele din anturaj si pe familia ei..

        un pic de frânã la cuvinte nu stricã.

        Apreciază

      • Maria said, on decembrie 4, 2013 at 10:50 pm

        ionutignat,
        Greu de crezut sa renunte la bogata ei colectie si , ca aceasta sunt inca mii in tara , vezi cateva video-clipuri anterioare de pe blog , iar eu cunosc personal inca cateva „exemplare ” din aceasta categorie de pierduti inca de mici , iar maicuta de care vorbesti si era pe tocuri , nu dovedeste ca era o colectionara posedata de cosmetice si nici nu era poate imbracata satanist .Mediul din societate este propice acestor caderi in plasa desertaciunilor , iar parintii sunt la fel , vezi o „vedeta ” care era tot pe blog pe aici postata intr-un video-clip , dupa ce s-a schimonosit ca dracul , a speriat-o pe fetita ei , cand a vazut-o , uite ca nu-mi amintesc cum o chema pe individa .Deci , cuvintele sunt inca prea blande , eu daca as cunoaste-o , nu cred ca as fi indulgenta in cuvinte .

        Apreciază

  17. dd said, on decembrie 4, 2013 at 1:48 pm

    Socant. Nu peste mult timp , asa v-a fi si in Romania, peste tot.
    O sa plecam de buna voie din locurile noastre numai sa nu mai vedem spurcaciunile astea.

    Apreciază

  18. Mălin said, on decembrie 4, 2013 at 3:38 pm

    Ei vedeţi, bine a făcut Putin că le-a arestat pe acele activiste de la Pussy Riot care se scălămbăiau intr-o biserica din Rusia!

    Astea de la prea multa protectie, drepturi si libertate ajung sa terfeleasca libertatea, drepturile si intimitatea majoritatii fara ca sa fie trase la raspundere. Astia sunt special platite de corporatiile sionistilor sa faca asemenea ticăloşii aşa cum sunt plătiţi şi protestatarii de la Kiev!

    Apreciază

  19. luigi said, on decembrie 4, 2013 at 3:59 pm

    Concret, proiectul de act normativ stabileste, printre altele, forma si continutul de date ale documentelor de identitate ce urmeaza a fi puse in circulatie incepand cu data de 1 aprilie 2014.

    Mai precis, este vorba despre cartea de identitate (C.I.), cartea electronica de identitate (C.E.I), cartea de identitate provizorie (C.I.P.) si dovada de resedinta in cazul cetatenilor romani si de cartea de rezidenta, cartea electronica de rezidenta (C.E.R.), cartea de rezidenta permanenta si cartea de rezidenta electronica permanenta, pentru cetatenii statelor membre ale UE, Spatiului Economic European si Confederatiei Elvetiene care au resedinta pe teritoriul Romaniei.

    Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/din-1-aprilie-2014-vom-primi-noi-acte-de-identitate-cum-va-arata-noul-buletin_1332034.html#ixzz2mZMErolf
    Follow us: @realitatea on Twitter

    Apreciază

  20. altu said, on decembrie 4, 2013 at 4:56 pm

    ATENTIE ROMANIA !!!! 666

    PE LANGA ACEL SCANNER DE RFID MONTAT IN WALLMART, A VENIT SI SEMNUL FIAREI !!! SISTEMUL ELECTRONIC EPIDERMIC, UN CIRCUIT ELECTRONIC MONTAT PE MANA SAU PE FRUNTE, FACUT IN ASA FEL INCAT SA SE MULEZE PERFECT PE PIELEA DVS !!!

    http://io9.com/5830071/breakthrough-electronic-circuits-that-are-integrated-into-your-skin

    Apreciază

  21. aniush said, on decembrie 4, 2013 at 6:22 pm

    Doamne fereste! Eu nu mai am rabdare sa citesc si despre restul actelor si obiectelor electronice. Imi fac o cruce mare si zic Doamne apara-ne si ocroteste-ne!

    Apreciază

  22. […] Iata raspunsul ce i l-am dat cititorului ionel la rubrica de comentarii a articolului  Video: Se dau pe fata – ACTIVISTE GOALE PRO AVORT si LESBIENE scuipand, lovind si vopsind tineri c…: […]

    Apreciază

  23. […] Video: Se dau pe fata – ACTIVISTE GOALE PRO AVORT si LESBIENE scuipand, lovind si vopsind tineri c… […]

    Apreciază

  24. […] Video: Se dau pe fata – ACTIVISTE GOALE PRO AVORT si LESBIENE scuipand, lovind si vopsind tineri c… […]

    Apreciază

  25. ioana said, on ianuarie 2, 2014 at 10:23 am

    nu imi vine a crede …sunt bolnave psihic, cum sa te manifesti in halul asta!?…

    Apreciază

  26. […] Video: Se dau pe fata – ACTIVISTE GOALE PRO AVORT si LESBIENE scuipand, lovind si vopsind tineri c… […]

    Apreciază

  27. […] Video: Se dau pe fata – ACTIVISTE GOALE PRO AVORT si LESBIENE scuipand, lovind si vopsind tineri c… […]

    Apreciază

  28. […] Video: Se dau pe fata – ACTIVISTE GOALE PRO AVORT si LESBIENE scuipand, lovind si vopsind tineri c… […]

    Apreciază

  29. […] Video: Se dau pe fata – ACTIVISTE GOALE PRO AVORT si LESBIENE scuipand, lovind si vopsind tineri c… […]

    Apreciază

  30. […] Video: Se dau pe fata – ACTIVISTE GOALE PRO AVORT si LESBIENE scuipand, lovind si vopsind tineri c… […]

    Apreciază

  31. […] Video: Se dau pe fata – ACTIVISTE GOALE PRO AVORT si LESBIENE scuipand, lovind si vopsind tineri c… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.