SACCSIV – blog ortodox

De ce li se permite CLANURILOR TIGANESTI sa-si faca de cap in Romania?

Posted in CLANURI TIGANESTI, TIGANI by saccsiv on noiembrie 24, 2013

Va amintiti?

3 CLANURI TIGANESTI au pus mana pe aproape toate cladirile importante din centrul istoric al Timisoarei. Cu ajutorul romanilor tradatori din administratie, desigur … Ultima achizitie: Spitalul de Copii

Ei bine, iata in ce lux se scalda progeniturile lor:

Conduc ultimele mașini de fiță apărute, fac shopping numai la boutique-urile de brand din marile orașe din Occident, și poartă exclusiv Dior, Chanel, Versace, Gucci. Dacă îi vezi , tinzi să crezi că nu au nimic desosebit – par niște tineri de bani gata, toți cu Iphone 5S în mână. Sub stratul gros de fond de ten și șuvițele decolorate la salon, tenul ”bronzat” le arată adevărata origine: sunt copiii baștanilor care au făcut avere prin rețele de cerșetorie sau spălare de bani în toată Europa.

581763_482058395224909_1674938769_n-2_1b977ccce1

alina_timis_01_37afc1861f

contesa_caldaras_2_92b38b344a

isabel_mihai_2acba8967b

missiy_million_233782f238

Sprâncene tatuate, unghii alungite cu gel, păr lung și blond. Ai zice că e portretul oricărei pițipoance de la noi. Nimic mai greșit.

Este vorba de ”prințesele” țiganilor cu bani din Timișoara, care își umplu timpul la shopping pe Champs Elysees, sau luând la rând magazinele de brand din Frankfurt, Munchen sau Stuttgart.

Fetele au decis să își lase condiția de țigănci acasă, la Timișoara, și, din Occident, să intre în rândul lumii, iar cum inspirația le vine de la Bianca Drăgușanu, chiar dacă nu și-au pus încă silicoane, încearcă să o copieze cât mai mult. Și-au decolorat părul brunet în blond sau șaten-roșcat, își colorează tenul cu fond de ten deschis la culoare. Iar pentru că părinții lor au bani, etalează ținute în care combină cu lejeritate piese numai de la marile case de modă: Burrberry, Dior, Versace.

Contesa Căldăraș nu ratează niciun moment să se fotografieze la shopping pe strzăile din Frankfurt. Isabela sensuala trăiește în Strassbourg și se declară fană Gucci și Luis Vuitton. De ziua Alinei Timis, fiica unor țigani bogați din Lugoj, prietenii (copiii altor baștani și ei), i-au pregătit un tort ”branduit” Chanel.

În timp ce marea grijă a fetelor de baștani este să își estompeze cu fond de ten culoarea măslinie și să pozeze în tinere cât mai albe și blonde, băieții par a nu avea nicio problemă cu originea lor.

Simon care își zice Murcielago, după modelul de Lamborghini pe care îl conduce în Munchen, mașină pe care ai lui i-au cumpărat-o acum șapte luni. Tânărul, care se filmează la volanul bolidului, ca să se laude în fața prietenilor din Timișoara, are aparența unui copil, deși, preventiv, pe profilul său de pe Facebook susține că are 33 de ani.

Alți verișori pozează cu Hummer-urile din dotare sau se fac că trag la țintă în oglindă, deși nu au permis de port-armă.

Mai multe fotografii gasiti in articolul:
MENTALITATE MAFIOTĂ. CUM SE LAUDĂ beizadelele CLANURILOR de RROMI: Bolizi de LUX, PISTOALE și produse Gucci, Vuitton sau Chanel | GALERIE FOTO

Conform articolului Primarul din Timişoara: Clanul Cârpaci a pus mâna pe clădiri cu ajutorul autorităţilor:

El a declarat la România TV că acest clan de romi nu ar fi putut ajunge să deţină un imperiu imobiliar dacă angajaţi ai statului nu ar fi făcut parte dintr-o structură mafiotă. Clanul Cârpaci a ajuns să fie proprietar peste 140 de imobile importante din oraş, zeci dintre ele,clădiri istorice.

Clanul Cârpaci a avut intentia de a cumpăra şi două garaje care aparţineau Prefecturii Timişoara. Cu toate acestea, fostul prefect Mircea Băcală susţine că garajele nu au fost înstrăinate în mandatul lui.

Autorităţile spun că acest clan a reuşit să stăpânească oraşul prin teroare. Săptămâna trecută, un spital de copii din Timişoara a fost evacuat de Clanul Cârpaci care a devenit proprietar al clădirii.

   Iata si ce putem citi in articolul Un apropiat al clanului Cămătarilor împușcă o fată și o desfigurează. Ministrul de Interne răspunde ca un Gâgă:

Ministrul Radu Stroe și-a dat încă o dată măsura incompetenței, după atacul armat din Sectorul 6, în urma căruia o fată a fost desfigurată și alți doi bărbați au ajuns tot la spital. În loc să-și pună problema unei anchete care să lămurească acuze grave la adresa Poliției, Stroe vorbește ca un naiv despre modificarea regimului autorizării portului de armă.

Declarațiile ministrului Stroe, care a tras concluzia că trebuie să fie modificate condițiile de acordare a dreptului de armă, sunt pur și simplu stupide pentru simplul fapt că interlopii au prostul obicei să stea în afara legii. Pentru asta sunt interlopi.

Citiţi mai mult: EXCLUSIV EVZ. TATĂL PISTOLARULUI din MILITARI, la LOCUL FAPTEI. AUDIERILE continuă la Parchet. AGRESORUL nu e prins. PLUS. ”Nu suntem interlopi, SUNTEM MAGISTRAȚI!”, a spus TATĂL AGRESORULUI 
Sâmbătă, în plină stadă, pe Bulevardul Iuliu Maniu din Sectorul 6, o tânără a fost desfigurată pe viață. Un șmecher, despre care vecinii au de spus numai povești teribile, i-a pus pistolul la față și a tras. De trei ori a tras în fața fetei pistolarul din Militari, susține o femeie care era terifiată de scena de groază la care a asistat.

Fata a rămas fără un ochi. Alți doi bărbați au fost răniți și sunt la spital. Tot împușcați.
Trei ore am petrecut ieri seară în zona blocului unde a avut loc mutilarea fetei. Am vorbit cu foarte mulți vecini de cartier. Țoate discuțiile au avut două lucruri în comun. Primul este teama interlocutorilor atunci când vine vorba de clanul ”lui Toma”. Toma Chiriță e tatăl lui Marius Chiriță, cunoscut cu porecla Mario în cartier. Un individ descris ca fiind foarte agresiv, implicat în mai multe scandaluri și apropiat al fraților Cămătaru. Mario e cel care a tras cu pistolul.
A doua informație, regăsită în discuțiile cu toți interlocutorii, este faptul că interlopul beneficiază de protecție din partea unor persoane importante din Secția 20 de Poliție și că toate scandalurile provocate de Mario au rămas fără consecințe. Mai mult chiar, interlocutorii au indicat un polițist important, căruia familia lui Mario îi spune ”colonelul”, care este apropiat al clanului și îi vizitează des.
Privind prin prisma informațiilor de mai sus, îl intreb public pe ministrul Gâgă-Stroe:

Ce părere aveți, domnule ministru, astfel de personaje se deranjează să dețină arme în regim de legalitate? 
Pentru interlopi toate reglementările sunt frecție la picior de lemn. Pentru un ministru preocuparea principală ar trebui să fie acuzele grave la adresa polițiștilor.
Priviți prin prisma acestor acuze alte două informații importante.

După împușcături, când la fața locului încă făceau cercetări criminaliștii, mai mulți vecini susțineau că agrsorul este în apartamentul familiei, de la etajul 4 al blocului la parterul căruia s-a produs atacul. Niciun polițist nu păzea ușa apartamentului și nici măcar ieșirea din spatele blocului. Nici până la această oră, duminică 24 noiembrie 2013 – 10.27, nu s-a efectuat o percheziție în domiciliul atacatorului.
Vecini susțineau că, ulterior, suspecul ar fi urcat pe la etajul 9, pe o cale de acces către scara alăturată, și a fugit. ”Puteam propune procurorului sa ceară o autorizație de percheziție, dacă noi consideram că e necesar. Nu am considerat că e necesar”, a răspuns nonșlant un polițist de la Secția 20.
Să recapitulăm, pentru a înțelege gravitatea situației.

Un individ descris ca interlop desfigurează o fată în stradă prin împușcare în față. Împușcă alți doi bărbați și dispare. Polițiștii care anchetează cazul nu consideră ”necesar” să vadă ce e în locuința atacatorului.
E normal așa ceva? Ce spuneți domnule ministru Gâgă-Stroe?
Dacă nu e destul de clar ce ar trebui să-l preocupe pe ditamai ministrul, vă mai descriu o întâmplare de noaptea trecută.

Pe la ora 2.00, când am decis să verific din nou blocul unde locuiește suspectul, pentru a vedea dacă nu cumva a apărut bolidul Audi Q 7 cu care se știe că a fugit, în fața blocului era același polițist nonșalant, însoțit de tatăl atacatorului.
Toma Chiriță venise să-și ia mașina de lux, un Nissan Murano.

S-au dus împreună la Secția 20, unde polițistul nonșalant a dispus agenților să îndepărteze reporterii și cameramanii televiziunilor din parcarea pe unde venea tatăl suspectului. I-a protejat foarte bine imaginea.

Oare de ce, domnule ministrul Gâgă-Stroe? Ce spuneți domnule Gâgă, e o temă mai importantă decât modificarea legislației pe care interlopii oricum nu dau doi bani?
Opinia mea este că, dacă nu avea ”spate” puternic, Mario Marius Chiriță, a lui Toma, nu își permitea să tragă cu pistolul în plină stradă și să desfigureze o fată pe viață.
Ce complicități i-au dat un asemenea tupeu?

Aceasta e întrebarea care ar fi trebuit să nu lase să doarmă un ministru de Interne, după un asemenea atac sălbatic. Din păcate pentru noi, domnul Stroe nu e un veritabil ministru de Interne, e doar un politruc incompetent, care ocupă o funcție foarte înaltă și ne spune tot felul de baliverne pe la televizor.
Sper să analizeze aceste informații DNA și DIICOT. Dacă un amărât de jurnalist a ajuns la ele, e floare la ureche să intre în posesia unor anchetatori profesioniști care pot să lămurească toate semnele de întrebare legate de lucrurile care se petrec în Secția 20 de Poliție din București.

Post by Malin Bot.
Comentariu saccsiv:

   De la tv aflam ca in acesta seara Mario s-a predat.

Avocatul sau spunea ceva cum ca el si-a aparat mama si sora de un atac … rasist al celor de la coada, declansat ca urmare a faptului ca cele doua n-au stat la rand, intrand prin fata la casierie.

Cititi va rog si:
Se va forma o REPUBLICA RROMA pe teritoriul Romaniei?

CLANURILE … De unde au bani aceste specii? NECESITATE: confiscarea averilor lor si curatirea sistemului de cei manjiti

De ce nu sunt deranjati tiganii bogati? De ce nu se cerceteaza provenienta averilor? De ce fiscul nu le bate la usa?

SISROM – Serviciul de Informatii si Siguranta al Romilor

34 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Gabriel said, on noiembrie 24, 2013 at 7:38 pm

    Diavolul rade in hohote….

    Apreciază

  2. IV said, on noiembrie 24, 2013 at 7:42 pm

    Saccsiv, tata!, scrie corect, pe mine ma „urecheat” unul, cica, Valentin il cheama!, Darrr… vazui ca si el scrise gresit!

    Apreciază

  3. abc Marin said, on noiembrie 24, 2013 at 8:20 pm

    cine nu se revoltă când vede acești purici cu potcoave de aur dar imediat n-e sar cu discriminarea în cap dacă spui ceva , am copilărit și cu țigani și nu exista acest virus al discriminării , jucam odată fotbal pe stradă și în pauză am mes să bem apă de la un robinet care era pe marginea terenului și prima dată a pus gura și a băut un țigan Gigel după care am pus și eu gura pe robinet fără să-l spăl și Gigel a rămas mască și uimit î-mi spune , ai băut după mine păi noi suntem spurcați , acum a venit rândul meu să rămân mască fiindcă eu nu-l consideram spurcat și îl întreb , am spus eu așa ceva despre tine ? el , păi nu mama zice , eu atunci a-r fi trebuit să-mi dau seama că discriminarea începe în casele lor dar eram inocenți și nici nu cunoșteam acest cuvânt acum 35 de ani copii fiind . Deci discriminarea este fabricată de ei ca să poată să se apere cănd sunt prinși cu mâța-n sac.

    Apreciază

    • John of România said, on noiembrie 24, 2013 at 8:54 pm

      Mai corect, „discriminarea” si „rasismul” sunt cuvinte folosite ca sa-ti inchida gura.

      Apreciază

      • Irina said, on noiembrie 26, 2013 at 5:57 pm

        Exact, asa este, pot senzualele alea sa se si vopseasca cu vopsea alba ca tot aia sunt, cand isi dau jos masca se vede cine sunt. Parerea mea este ca majoritatea tiganilor nu au nici un Dumnezeu, sau daca-L au il au de faima, ca sa dea bine la opinia publica si de aceea ei se ocupa cu cele mai ticaloase si dracesti lucruri profitand de oameni naivi sau de copii si fete fara nici o aparare care au cazut in mainile lor si nu mai au cale de scapare. Asadar ocupatiile lor de baza sunt batjocorirea semenilor prin cersetorie, prostitutie, pacaleala, fusrt, mafie etc. de aceea sunt asa de bogati pentru ca banul este ochiul dracului si felul in care il procura este insuflat de michiduta si de aceea deci sunt asa de putrezi de bogati. Un om normal cu constiinta activa in primul rand nu-si doreste prea mult decat strictul necesar, de aceea isi doreste sa-si castige existenta doar cinstit pantru a-si culca linistit capul pe plapuma.

        Apreciază

    • John of România said, on noiembrie 24, 2013 at 9:15 pm

      Marin…in 25 de ani s-au schimbat multe….
      Nu cred ca se mai poate pune problema cum s-a pus atunci la fel cum nu cred ca se mai poate pune problema ca pe vremea lui Hitler. Acum tiganii sunt o casta de mafioti.

      Apreciază

  4. aniush said, on noiembrie 24, 2013 at 8:42 pm

    Aoleu suntem de rasul curcilor si al gainilor…ha, ha, ha

    Apreciază

  5. John of România said, on noiembrie 24, 2013 at 8:52 pm

    „Pentru interlopi toate reglementările sunt frecție la picior de lemn. Pentru un ministru preocuparea principală ar trebui să fie acuzele grave la adresa polițiștilor.”

    Romania va avea soarta Serbiei, a Rodesiei si Africii de Sud daca va incerca sa ia atitudine in chestiunea tiganeasca.
    Problema nu e ca nu avem ce sa le facem tiganilor, FALS, cat de naivi sa fiti sa credeti asta? Intram cu tancurile si cu armata peste ei, ca ei mai mult de niste amarate de pistoale si sabii nu au altceva.

    Problema este ca imediat ce Romania ar incerca sa faca asta toata presa jidoveasca ar tipa ca Romania este stat nazist si rasist( chiar si daca am face abstractie de aspectul etnic si i-am aresta numai pe interlopi).
    In scurt timp s-ar forma o coalitie a „Lumii Libera” care sa salveze tiganii de nazisti si vor bombarda fara mila orasele romanilor, le vor da arme tiganilor, vor viola milioane de femei, vor ucide si tortura copii si batrani.

    Si acelasi lucru se va intampla in toata Europa, peste tot sunt minoritati colorate si nici o tara nu va putea sa rezolve problema fara sa se trezeasca cu fortele NATO peste ei.

    Si un alt aspect este ca legislatia natiunilor unite interzice genocidul sub orice forma( chiar si daca ai tentativa de a extermina partial sau total un grup etnic/rasial/religios).
    Daca cineva din Romania va incerca sa rezolve problema tiganeasca va fi imediat condamnat la moartea la fel Saddam Hussein a fost condamnat la moarte nu pentru 11 septembrie ci pentru genocidul impotriva Kurzilor.

    Dar sistemul e pervers si mincinos pentru ca o afirmatie ca daca ar fi fost vorba despre genocidul Romanilor nu s-ar fi considerat genocid dar cand sunt atacati coloratii atunci mereu e crima.

    Pentru a rezolva problema trebuie neaparat ca fie SUA, fie Natiunile Europei sa se trezeasca( si repede, pana nu devenim minoritari, Americanii mai au 30-40 de ani, Britanicii, Francezii si Germanii 50 de ani)

    Apreciază

    • Irina said, on noiembrie 26, 2013 at 6:01 pm

      Da noi putem avea soarte Serbiei daca ripostam impotriva tiganilor, dar cand te gandesti ca ociidentalii sunt asa de ipocriti te ia durerea de cap. Adica ei nu sunt in stare sa-i tolereze si-i trimite pachet inapoi in Romania, dar daca noi dam semne de rasism, sar in sus 5 metri.

      Apreciază

  6. John of România said, on noiembrie 24, 2013 at 8:59 pm

    Imi cer iertare NU AM CITIT TOT ARTICOLUL:

    „Avocatul sau spunea ceva cum ca el si-a aparat mama si sora de un atac … RASIST al celor de la coada, declansat ca urmare a faptului ca cele doua n-au stat la rand, intrand prin fata la casierie.”

    I-auzi la ei : RASIST!!!!!

    Apreciază

    • blue said, on noiembrie 24, 2013 at 9:57 pm

      🙂 Deci ai grijă: dacă le zici ţiganilor să stea la rând, eşti rasist!!!!

      Apreciază

  7. Ion Roman Popescu said, on noiembrie 24, 2013 at 9:37 pm

    Clanurile detin piata neagra, spalare de bani, prostitutie, vrajitorie, afacerile cu cimitire, florariile, muzica suburbana. Au bani multi. Deci putere. Pot cumpara oameni. Pot cumpara parte din Sistem.
    Atentie: la ei femeile nu avorteaza asa mult ca romancele!

    Apreciază

    • John of România said, on noiembrie 24, 2013 at 10:06 pm

      Te-ai uitat pe statisticile recente sa vezi cat au avortat romanancele in ultimii ani? Extrem de putin… acum folosesc contraceptive.
      Apoi…deja daca te uiti pe strada multe romance umbla cu tigani. Azi cand am fost prin oras era plin de astfel de cupluri.
      Majoritatea stim asta. cred ca e timpul sa actionam nu sa repetam asta CA SA CADEM IN DEZNADEJDE!!!

      Apreciază

      • Clau said, on noiembrie 25, 2013 at 9:29 am

        Statisticile alea facute de cine? De oameni care au interesul sa faca femeile romance sa avorteze in continuare linistite pentru ca si asa procentajul celor care au facut-o e foarte mic..nu?! Stii vorba aia..”Conform statisticilor,99% din statistici sunt false.” Folosirea contraceptivelor,e tot un fel de avort sa stii! Cat despre faptul ca multe din romance formeaza un cuplu cu tiganii,iti dau dreptate!

        Apreciază

  8. blue said, on noiembrie 24, 2013 at 10:01 pm

    Li se permite în scopul de îndobitocire şi deculturalizare a maselor. Încet-încet românul de rând se manelizează, se apucă de furat, că vede că pe hoţi nu-i pedepseşte nimeni, şi când nu mai are ce fura îşi vinde ţara, copiii sufletul şi ce mai gaseşte de vândut. Eventual cu reducere de black friday.

    Apreciază

    • IV said, on noiembrie 24, 2013 at 10:27 pm

      Corect, asa am avut eu un sef, la servici asculta manele pana tarziu in noapte, de cele mai multe ori il prindea zorile, deci manele, bautura si fura de stingea!, parca erea pus acolo, special pentru a fura, nu erea zi sa nu fure. Acum…..este bine, tot pe acelasi scaun isi aseaza fesele, numai eu prin mila si ingaduinta lui Dumnezeu, m-a trecut la someri, iar pe el la lasat pe acelasi post. Deh……. cred ca alogenii aia de la protv au dreptate cand spun: Romania te iubesc!

      Apreciază

    • pcmouse said, on noiembrie 25, 2013 at 10:28 am

      blue ce a spus Parintele Arsenie Boca referitor la tigani?a spus asa..“Din cauza avorturilor românilor ne vor stăpânii ţiganii”: părintele Arsenie Boca!!http://www.miscarea.net/1-boca-ziceri.htm
      deci sa ne oprim din acest pacat.

      Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 25, 2013 at 9:12 pm

      blue

      Doamne ajuta!

      Poti te rog traduce?

      Boston Children’s Hospital kidnaps teen girl for 10 months, holds her as prisoner while threatening parents

      http://www.naturalnews.com/042999_Boston_Childrens_Hospital_child_kidnapping_Justina_Pelletier.html#

      Apreciază

    • Irina said, on noiembrie 26, 2013 at 6:08 pm

      Masonii se folosesc de acest etnii care au o influenta stricata in marea majoritate, pentru a distruge tarile crestine, de aceea li se si permit o gramada de lucruri inclusiv infractiunile. De aceea cred ca romancele sunt incurajate de sistem pentru a face avorturi la greu in schimb tiganii prin banii care-i au isi permit sa umple lumea de puradei. Un tiganus din clasa de la maica mea i-a zis ” Ce doamna daca vreu eu cumpar toata scoala” si acest tiganus mai are 5 sau 6 frati, iar romanii in majoritatea cazurilor sunt singuri la parinti sau daca mai au 1 frate maxim doi.

      Apreciază

  9. Romeo said, on noiembrie 25, 2013 at 10:38 am

    Clanurile tziganesti au un SERVICIU SECRET ce actioneaza in Romania !
    Au pozitii puternice in masonerie: Silviu Prigoana, Nicolae Paun, Madalin Voicu, rromani criss…
    Regele Cioaba este cavaler de Malta, membru al „evanghelist” al penticostalilor.

    La Trinitas TV s-au analizat rezultatele recensamantului: catolicii au pierdut 10% din enoriasi in ultimii 10 ani.
    Greco-catolicii au pierdut 10% la fiecare 10 ani din 1992 pana azi (230000 in 92 160000 azi).

    Ortodocsii au pierdut ceea ce a aparut in plus la penticostalii lui Cioaba. Studiile sociologica confiorma acest lucru.

    BOR a acordat locuri speciale tziganilor la seminarii si la facultati, pt a contracara ofensiva lui Cioaba; prin urmare avem multi preoti de etnie rroma. Exista si calugari de etnie rroma.

    Prin urmare la nivel BOR se incearca a se contracara tecerea in masa a tziganilor la penticostali.

    Vom trai si vom vedea ce iese din asta.

    Apreciază

    • clement said, on noiembrie 25, 2013 at 10:15 pm

      Nu avem preoti tigani, domnule. Avem tigani cu diplome de theologi.
      Rotativa” patalamaleleor” functioneaza fara odihna. Sistemul falsilor titrati a fost inventat de bolsevicii si perfectionat in Romania, sub comunisti. Nimeni nu uita ca ceausestilor li se acordasera titluri universitare stiintifice, fara nicio acoperire.
      Revolutia nu a modificat moravurile, nu a zguduit constiintele academicienilor.
      Am cunoscut un tigan teolog ce nu parcursese mental nici macar un curs. Este absolvent al facultatii din Pitesti. Sustine pe toate caile, necesitatea acceptarii prostitutiei..
      Universitatile din Romania sunt parazitate cu bursierii securitatii, ai lui voiculescu, ai oamenilor Puterii de toate orientarile.
      In fapt, se urmareste crearea unor noi „elite” semi-analfabete, atee, imorale, manipulabile.

      Apreciază

      • Maria said, on noiembrie 26, 2013 at 2:37 pm

        De luat in seama acest comentariu , foarte interesant !

        Apreciază

      • Irina said, on noiembrie 26, 2013 at 6:14 pm

        Corect Clement, ai perfecta dreptate, si comunisti s-au folosit de aceasta etnie fara scrupule si i-au folosit ca tortionari in temnitele comuniste, profitand de ura lor pe care o poarta din generatie in generatie impotriva romanilor.

        Apreciază

  10. blue said, on noiembrie 25, 2013 at 11:25 pm

    Saccsiv, maine.

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 25, 2013 at 11:41 pm

      blue

      Super.

      Apreciază

      • blue said, on noiembrie 26, 2013 at 11:50 am

        Spitalul de Copii din Boston răpește o adolescentă timp de zece luni şi o ţine prizonieră în timp ce-i ameninţă părinţii

        (NaturalNews) : O fată în vârstă de 15 ani din Connecticut rămâne internată în Spitalul de Copii din Boston, victimă a unei defectuoase funcționări a spitalului de tip „răpire și răscumpărare”, denumită în mod tradițional „K & R.” K & R nu este o practică obişnuită în spitale, și acesta e motivul pentru care povestea devine atât de bizară și de tulburătoare.

        Spitalul de Copii din Boston a răpit o adolescentă de lângă familia ei din Connecticut în urmă cu aproape 10 luni, sub pretextul unui diagnostic medical inventat. Prin manevre juridice, spitalul a reușit să câștige custodia legală a fetei, și „cererea de răscumpărare”, este cererea prin care părinții erau opriţi să mai încerce a-şi scoate fata din spital, astfel încât Spitalul de Copii din Boston să poată genera venituri maxime de la așa-numitele „tratamente „care s-au realizat fără niciun rezultat.
        „Este răpire”, a declarat tatăl fetei, Lou Pelletier. „Este dincolo de cel mai teribil coșmar la care s-ar putea gândi cineva.”
        Psihologul clinic cunoscut al familiei spune: „Este situația cea mai bizară în care am fost vreodată implicat.”
        După diagnosticul inventat de spital, ambii părinți „, au fost escortați afară din spital de agenţii de pază, și, în termen de patru zile, au pierdut custodia Justinei,” declară FoxCT.com.

        Spitalul de Copii din Boston este implicat acum în infracţiunea de răpire

        Situaţia la care suntem cu toții martori aici trece mult dincolo de abandonarea totală a eticii medicale. Acesta este un caz în care un spital a trecut în mod flagrant la criminalitate de tip mafiot.
        „Răpirea” este definită ca fiind:
        Infracţiunea de sechestrare în mod ilegal și transportul unei persoane prin forţă sau fraudă sau sechestrarea şi reţinerea unei persoane împotriva propriei voinţe cu intenția de a transporta acea persoană departe la o dată ulterioară.
        Acest lucru se potrivește perfect în definiția a ceea ce Spitalul de Copii din Boston a făcut familiei Pelletier. Spitalul nu are nici o autoritate juridică legitimă ca să-și asume controlul asupra fiicei adolescente a unei familii, mai ales atunci când părinții au fost atât de activi și implicaţi în bunăstarea copilului. Custodia pe care ei o solicită se bazează în întregime pe fraudă și declarații false, preluând astfel custodia în mod fraudulos.
        Spitalul a citat „ambii părinţi au manifestat împotrivire faţă de tratamentul medical recomandat”, ca fiind parte din justificarea pe care a dat-o pentru că au răpit fata timp de aproape 10 luni. Asigurați-vă că ați înțeles pe deplin ceea ce înseamnă acest lucru: DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD cu diagnosticul unui medic dat copilului dumneavoastră, spitalul va răpi copilul pentru o perioadă nedeterminată, și autoritățile locale de aplicare a legii vor fi mai degrabă de partea spitalului decât de partea părinţilor (pentru că polițiștii sunt usor de intimidat de către medici).
        Spitalul este Dumnezeu. El este autoritatea supremă și proprietarul tuturor copiilor dumneavoastră. Dacă nu sunteți de acord cu spitalul, sunteţi decăzuţi din drepturile părinteşti. Copilul dumneavoastră vă va fi luat cu forta – în esență, cu arma în mână – și dacă încercați să vă salvaţi copilul din spital, veți fi acuzat de răpirea propriului copil! (Acest lucru nu este ficțiune. Au mai existat şi cazuri anterioare.)

        Justina Pelletier este prizonieră în Spitalul de Copii din Boston

        Chiar acum când citiţi aceste cuvinte, Justina Pelletier este prizonieră în Spitalul de Copii din Boston. Spitalul nu o va lăsa să plece. Ea este obligată să mănânce mâncarea spitalului, care seamănă mai degrabă cu mâncarea din puşcării. Mișcările ei sunt controlate. Este monitorizată. Comunicarea ei cu lumea exterioară este restricționată.
        Aceasta este definiția inchisorii.

        Chiar dacă spitalul va decide într-o zi să o elibereze pe Justina Pelletier, părinţilor li se va emite o potenţială factură de milioane de dolari, reprezentând costuri medicale. Aici intră în joc partea cu „răscumpărarea”. Cu cât spitalul deține mai mult timp în mod criminal fata răpind-o, cu atât mai multe facturi se strâng şi vor încerca să le deconteze de la părinţi – chiar dacă părinții nu sunt de acord cu diagnosticul medical scandalos și cu răpirea, în primul rând!

        Tirania medicală finală

        Aceasta este tirania medicală finală. Sunteți martorii la transformarea spitalelor în centre de detectare şi constrângere medicală paramilitare unde toate medicamentele sunt administrate sub ameninţare cu arma şi părinţii sunt escortaţi afară, departe de copiii lor, de către „husky”, ofiţeri de securitate puternic înarmaţi.
        Cand vine vorba de copii, vaccinuri, chimioterapie și droguri psihotrope toate armele de distrugere sunt utilizate ca instrumente de dominație și control. Medicii cred acum că numai ei au inteligența de a decide ce este mai bine pentru copii, chiar și în detrimentul familiilor lor, încălcând drepturile părintești, libertatea individuală și bunul simț medical.

        Acesta este motivul pentru care nu ar trebui să îţi duci NICIODATĂ copilul la un spital convențional decât dacă este o urgență absolută de viață și de moarte. Chiar și atunci, pregătiţi-vă să fiţi acuzaţi că aţi făcut rău copilului şi să fiti apoi escortaţi sub amenințare cu arma afară din spital, dacă nu sunteţi 100% de acord cu diagnosticul unui doctor care foloseşte tratamente pe bază de droguri si care, mai mult decât probabil, a primit mită de la producătorii de medicamente psiho-active.

        Spitalul de Copii din Boston are un trecut de abuzuri medicale asupra copiilor

        Acesta nu este primul caz în care Spitalul de Copii din Boston a abuzat de copii pentru a scoate profit, la drept vorbind. În urmă cu peste o sută de ani, Dr. Arthur Wentworth a folosit 29 de copii din spital în postură de cobai umani pentru experimente medicale lipsite de etică ce implicau secţionarea coloanei vertebrale.
        Ca reacţie la acest grotesc abuz de copii din spital, Dr. John Roberts din Philadelphia a caracterizat procedura ca fiind o „vivisecție umană.”
        Spitalul de Copii din Boston nu a emis niciodată scuze pentru folosirea copiilor în experimente medicale. Deci nu vă ţineţi respiraţia aşteptând scuze pentru răpirea Justinei Pelletier.

        De ce cerem arestarea și urmărirea penală a directorilor de spital

        NaturalNews solicită arestarea și urmărirea penală a directorilor spitalului de Copii din Boston pentru infracţiunea de răpire a unei adolescente.
        „Viitorul pediatriei va fi ridicat printr-un stil de gândire diferit, rupând paradigmele și aderănd împreună la o viziune comună de abordare a celor mai dificile provocări pe care le avem în faţă.” – spune preşedintele şi directorul general al spitalului de Copii din Boston, Sandra L. Fenwick
        (Trebuie să-i acordăm credit. Răpirea este într-adevăr un mod de gândire diferit!)

        Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 27, 2013 at 1:03 am

        blue

        Multumesc mult.

        Apreciază

  11. mihai said, on noiembrie 30, 2013 at 10:33 pm

    aici sistemul este de vina intrucat lea dat mina libera acestora si apa la moara cu asa zisul drept al omului, iar masuri cine sa ia cu acestia cand la putere tot infractorii au ajuns, iar minoritatile de tot soiul fac ce vor si cum vor in tara asta sustinute de mafia politico-masonica

    Apreciază

    • Irina said, on decembrie 5, 2013 at 11:47 am

      Drepturile omului oricum sunt facute ca sa distruga de fapt drepturile omumui la o viata sanatoasa si normal deci sunt pentru distrugerea omului. Si observam ca drepturi au homosexualii, feministele pro avort, minoritatile care sunt folosite d emulte ori pentru a distruge o natie.

      Nu stiu ce se intampla dar am observat ac de cateva zile bune nu mai apar articole noi, sau eu nu le mai primesc.

      Apreciază

  12. c b said, on august 10, 2014 at 4:26 am

    Masacrul de la Bălți (2) Nicholas Dima

    Apreciază

  13. […] De ce li se permite CLANURILOR TIGANESTI sa-si faca de cap in Romania? […]

    Apreciază

  14. […] De ce li se permite CLANURILOR TIGANESTI sa-si faca de cap in Romania? […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.