SACCSIV – blog ortodox

Video: Iata ce cutii au inceput sa apara pe aeroporturile americane. Intri in ele si mai iesi cand vor ei …

Posted in AMPRENTARE, Big Brother, BIOMETRIE, DICTATURA, SUA by saccsiv on noiembrie 20, 2013

Din ciclul AMERICANI, INVATATI-VA CU PUSCARIA, iata ce celule au fost deja instalate pe Aeroportul International Syracuse, ca parte a unei renovari in valoare de 60 milioane de dolari. Urmeaza sa apara si pe alte aeroporturi importante. Dupa ce ai intrat nu te mai poti intoarce.

 

In curand ele vor arata astfel? Vor fi prevazute cu scanere biometrice ale amprentei digitale?

O alta problema cu ele e ca dupa ce intri, mai iesi cand vor ei, caci daca este detectata o amenintare, acolo ramai.

 

Tagged with: ,

39 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Andreea said, on noiembrie 20, 2013 at 1:32 pm

    Pai nu e o chestie atat de mare. In italia toate bancile sunt prevazute

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 20, 2013 at 1:48 pm

      Andreea

      Deci putem dormi linistiti.

      Apreciază

      • lipstick said, on noiembrie 21, 2013 at 4:06 am

        lumea evolueaza. cre(s)tinii raman pe loc gura casca batand cruci

        Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 21, 2013 at 4:50 am

        lipstick

        Postarea ta explica mizeria de comentariu de la articolul despre preotul Doru Octavian Piciorus.

        Apreciază

      • Maria said, on noiembrie 21, 2013 at 2:46 pm

        Da , evolueaza in satanism !

        Apreciază

      • pcmouse said, on noiembrie 21, 2013 at 8:02 pm

        lipstick-ai impresia ca.,crestinii sunt inapoiati?afla ca sunt crestin ortodox .electronist si cu ceva studii..din contra anticrestinii in consider inapoiati si mari pierzatori in fata diavolului.

        iata ce spunea marele PETRE TUTEA

        Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei
        1. Se spune că intelectul e dat omului ca să cunoască adevărul. Intelectul e dat omului, după părerea mea, nu ca să cunoască adevărul, ci să primească adevărul.

        2. Am avut revelatia că în afară de Dumnezeu nu există adevăr. Mai multe adevăruri, zic eu, raportate la Dumnezeu, este egal cu nici un adevăr. Iar dacă adevărul este unul singur, fiind transcendent în esentă, sediul lui nu e nici în stiintă, nici în filozofie, nici în artă. Si cînd un filozof, un om de stiintă sau un artist sînt religiosi, atunci ei nu se mai disting de o babă murdară pe picioare care se roagă Maicii Domnului.

        3. Acum, mai la bătrînete, pot să spun că fără Dumnezeu si fără nemurire nu există adevăr.

        4. O babă murdară pe picioare, care stă în fata icoanei Maicii Domnului în biserică, fată de un laureat al premiului Nobel ateu – baba e om, iar laureatul premiului Nobel e dihor. Iar ca ateu, ăsta moare asa, dihor.

        5. Eu cînd discut cu un ateu e ca si cum as discuta cu usa. Între un credincios si un necredincios, nu există nici o legătură. ăla e mort, sufleteste mort, iar celălalt e viu si între un viu si un mort nu există nici o legătură. Credinciosul crestin e viu.

        6. Ateii si materialistii ne deosebesc de animale prin faptul că nu avem coadă.

        7. Ateii s-au născut, dar s-au născut degeaba.

        8. Eu nu detest burghezia. Eu m-am lămurit că un om care vrea să fie bogat nu este un păcătos. Spunea odată un preot bătrîn: Circulă o zicală că banul e ochiul dracului. Eu nu-l concep ca ochiul dracului, eu îl concep ca pe o scară dublă. Dacă-l posezi, indiferent în ce cantităti, si te misti în sus binefăcător pe scară, nu mai e ochiul dracului. Iar dacă cobori, atunci te duci cu el în infern, prin vicii, prin lăcomie si prin toate imperfectiile legate de orgoliu si de pofta de stăpîn.

        9. Nu pot evita neplăcerile bătrînetii si nu mă pot supăra pe Dumnezeu că m-a tinut pînă aproape la nouăzeci de ani. Însă bătrînii au o supapă foarte înteleaptă: au dreptul la nerusinare. O nerusinare nelimitată. Cînd mă gîndesc la suferintele bătrînetii, îmi dau seama că în natura asta oarbă cel mai mare geniu este geniul mortii. Faptul că murim, de cele mai multe ori la timp, este un semn al dragostei lui Dumnezeu pentru noi.

        10. Eu sînt iudeocentric în cultura Europei, căci dacă scoti Biblia din Europa, atunci Shakespeare devine un glumet tragic. Fără Biblie, europenii, chiar si laureatii premiului Nobel, dormeau în crăci. Stiinta si filozofia greacă sînt foarte folositoare, dar nu sînt mîntuitoare. Prima carte mîntuitoare si consolatoare pe continent – suverană – e Biblia.

        11. Există o carte a unui savant american care încearcă să motiveze stiintific Biblia. Asta e o prostie. Biblia are nevoie de stiintă cum am eu nevoie de Securitate.

        12. Luther, cît e el de eretic si de zevzec, a spus două lucruri extraordinare: că creatia autonomă e o cocotă si că nu există adevăr în afară de Biblie. Mie mi-a trebuit o viată întreagă ca să aflu asta. El nu era asa bătrîn cînd a dibăcit chestia asta, că era călugăr augustin… Mie mi-a trebuit o viată ca să mă conving că în afară de Biblie nu e nici un adevăr.

        13. Shakespeare, pe lîngă Biblie, – eu demonstrez asta si la Sorbona – e scriitor din Găesti.

        14. În afara slujbelor bisericii, nu există scară către cer. Templul este spatiul sacru, în asa fel încît si vecinătătile devin sacre în prezenta lui.

        15. Stii unde poti căpăta definitia omului? – te întreb. În templu. În biserică. Acolo esti comparat cu Dumnezeu, fiindcă exprimi chipul si asemănarea Lui. Dacă Biserica ar dispărea din istorie, istoria n-ar mai avea oameni. Ar dispărea si omul.

        16. În biserică afli că existi.

        17. Ce pustiu ar fi spatiul dacă n-ar fi punctat de biserici!

        18. În afară de cărti nu trăiesc decît dobitoacele si sfintii: unele pentru că n-au ratiune, ceilalti pentru că o au într-o prea mare măsură ca să mai aibă nevoie de mijloace auxiliare de constiintă.

        19. Platon are un demiurg care nu e creator, ci doar un meserias de geniu, fiindcă materia îi premerge. Prima idee de creatie reală, au adus-o în istorie crestinii.

        20. De creat doar zeul crează, iar omul imită. Eu cînd citesc cuvîntul creatie – literară, muzicală, filozofică – lesin de rîs. Omul nu face altceva decît să reflecte în litere, în muzică sau în filozofie petece de transcendentă.

        21. Cum să fie creatura creator? ”Hai tată, să-ti arăt mosia pe care ti-am făcut-o cînd nu eram în viată…” Păi cum să fie creatura creator?

        22. Omul e un animal care se roagă la ceva. Caută un model ideal. Si uneori nimereste, alteori, nu. Cei care au descoperit modelul ideal si succesiunea fenomenului din el sînt crestinii. Crestinismul nu poate fi identificat cu nici un sistem filosofic, monist, dualist, sau pluralist.Crestinismul este pur si simplu. Despre crestinism, Bergson spune că noi îl respirăm. Are materialitatea aerului. Seamănă cu aerul. Noi sîntem crestini fără să vrem. Si cînd sîntem atei sîntem crestini: că respirăm crestinismul cum respirăm aerul.

        23. Crestinismul nu e ideologie, că atunci se aseamănă cu marxismul. Religia e expresia unui mister trăit, or ideologia e ceva construit.

        24. A fi crestin înseamnă a coborî Absolutul la nivel cotidian. Numai sfintii sînt crestini absoluti. Altminteri, crestinismul, gîndit real, e inaplicabil tocmai pentru că e absolut.

        25. Suveran fată de natură, supus Divinitătii, nemuritor si liber prin depăsirea extramundană a conditiei sale – acesta este omul crestin.

        26. Nimic nu poate inlocui crestinismul; nici toată cultură antică precrestină. Eu sînt de părere că apogeul Europei nu e la Atena, ci în Evul Mediu, cînd Dumnezeu umbla din casă în casă. Eu definesc strălucirea epocilor istorice în functie de geniul religios al epocii, nu în functie de isprăvi politice.

        27. Iisus Hristos este eternitatea care punctează istoria.

        28. Dacă nu cunosti revelat – prin gratie divină – sau inspirat, nu cunosti nimic. De pildă, povestea cu mărul lui Newton, care a căzut. Nu stiu unde am citit eu stupiditatea asta: ”Il tomba dans une méditation profonde qui l’a conduit jusqu’a la loi de la gravitation universelle”. Si eu spun: dacă Newton gîndea pînă la Judecata de Apoi, nu descoperea nimic! Dar el a fost mult mai întelept. Cînd a fost întrebat cum a descoperit gravitatia, a zis: Am fost inspirat. Păi scrie pe măr, sau scrie undeva în natură ” legea gravitatiei”? Fenomenele lumii interioare si ale lumii exterioare tac. Iar omul autonom si orgolios creds că explorează lumea interioară si exterioară cu jocul lui de ipoteze si că descoperă ceea ce vrea el. El caută; dar eu spun

        Apreciază

  2. Irina said, on noiembrie 20, 2013 at 1:33 pm

    Da propabil au si scaner de citire a cipurilor pentru atunci cand or sa se implanteze la scara mare.

    Apreciază

    • cipryan said, on noiembrie 21, 2013 at 12:33 pm

      Ceva de genul ai cip ai tel cu NFC treci ! Nu ai nu se mai deschide nici o usa si vinEI care EI vom vedea eu am avut ocazia sa vad asa ceva in 2006 in italia

      Apreciază

  3. Iones said, on noiembrie 20, 2013 at 2:00 pm

    Gabriel Resources AMENINTA: Vom face schimbari radicale la proiectul Rosia Montana – afla motivul
    http://www.ziare.com/rosia-montana/gabriel-resources/gabriel-resoruces-ameninta-vom-face-schimbari-radicale-la-proiectul-rosia-montana-afla-motivul-1268799

    Apreciază

  4. qwert said, on noiembrie 20, 2013 at 2:22 pm

    Am observat de mult timp cat de cinici sunt aceste organizatii care introduc masurile de securitate.Le argumenteaza ca fiind necesare pentru securitatea populatiei,reduc costurile pe termen lung,scad timpul de deplasare si alte felurite inovatii.Sunt atat de penibili cand le argumenteaza si de regula le prezinta asa de frumos cosmetizate si sunt prezentate si de niste serviabili batuti in cap.

    Apreciază

  5. kosk said, on noiembrie 20, 2013 at 2:34 pm

    scanerele TSA americane te ‘dezbraca’ la nudul gol ,la propriu.dar majoritatea americanilor probabil nu o considera o incalcare bruta a intimitatii..

    Apreciază

  6. kifa7 said, on noiembrie 20, 2013 at 2:40 pm

    Eu unul am un dejavu,….vad cum se desfasoara multe scheme in tara si lume, si se instaleaza punctual „accesorii” pentru „confortul” celor multi; cred ca putem construi un plan care sa suspende globalizarea; cel putin sa incercam; in doua cuvinte, sa formam o retea cu componente: economic, social, juridic, sanatate etc; se pot face multe de unul singur, dar in echipa efectul este pe masura;

    Am ales la intamplare un exp.: Nicholas Winton a organizat în perioada martie-august 1939 mai multe convoaie cu destinaţia Marea Britanie, pentru a salva aceşti copii, ameninţaţi cu trimiterea în lagărele de concentrare naziste. http://adevarul.ro/life-style/stil-de-viata/puterea-binelui-intr-o-poveste-schimbat-cursul-istoriei-omul-salvat-sute-copii-holocaust-8_528c558ac7b855ff5616c3f1/index.html

    In fiecare an, in Romania, ard copii de vii, din neglijenta parintilor, a asistentilor sociali, a primarilor si a noastra, care ar trebui sa ne pese; aici putem sa asistem primariile sa identifice familiile vulnerabile si sa le monitorizeze, sa mobilizeze comunitatea locala, etc.

    Pe aceasi tema, putem construi retea de medici, juristi, comercianti, etc. …

    Apreciază

  7. STOP RFID 666 said, on noiembrie 20, 2013 at 4:42 pm

    Fostul soldat a spus politistilor care l-au arestat ca a comis crima la „comanda vocilor din cap”.

    http://www.ziare.com/international/afganistan/ce-face-razboiul-din-om-a-deveni-canibal-la-cateva-zile-dupa-eliberare-1268781

    Apreciază

    • Maria said, on noiembrie 20, 2013 at 11:47 pm

      Foarte interesant ! Sa citeasca despre aceasta isprava a fiicei ex-regelui Mihai (Irina )lupte ilegale cu cocosi drogati , iata ce facea cu bietele animale , plus traficul de droguri , cei bataiosi de pe aici pro-familia de Hohenzollern.

      Apreciază

      • G-man said, on noiembrie 21, 2013 at 9:35 am

        Maria , te rog frumos termina cu astfel de atacuri . Au fost discutiile la articolul acela .. ajunge ..fiecare e cu parerea lui o schimba, sau nu in raport de valorile lui, fiecare. Dar sa o continuii asa la fiecare articol sa mai arunci cate o sageata.. ma deranjeaza . si ma supara , mai ales ca te pot combate in aceste ideii , dar nu am chef de acelasi subiect la nesfarsit.
        Te rog frumos ca pe o sora , sa termini cu atacurile contra celor cu care nu ai ajuns la o mediana intr-un conflict dintr-un articol .. sau eu nu voi mai citi comm tale.

        Acum argumente .. daca fata regelui e rea .. nu e si regele , tata ,autoamat om rau. Sunt multe exemple in randul celor chiar mai buni .. adica sfintiti si nesfintiti .. de exemplu parintele Galeriu .. si nepoatele .. David si fiul ..
        Dumnezeu a lasat pe fiecare unic si liber la alegere. si poate ajunge tatal sfant iar fiul in iad .. Adevarat ca si parintele e responsabil pentru educatie …dar pana la un punct .. iar fata aia de care zici tu cam are 60 de ani ….!!!!

        Apreciază

      • Maria said, on noiembrie 21, 2013 at 3:03 pm

        G-man,
        Imi pare rau ca ti-o spun , dar te comporti ca un activist .Iar eu nu am facut niciun fel de atac la nimeni , numele de Irina i l-am atribuit fiicei regelui si nu comentatoarei Irina , printr-o coicidenta au acelasi nume .
        Nu am facut altceva , decat sa sugerez citirea linkului spre o mai buna informare asupra a ceea ce nu toata lumea cunoaste despre moravurile acestei familii .Iar in general se pune in discutie si comportamentul membrilor familiei unui om de Stat , in raport cu moralitatea , atunci cand vrea sa conduca o natiune , asa cum ii criticam si pe actualii , atunci cand au copii care umbla cu droguri , fac accidente , etc , nu scapa ne-sapuniti de presa si de opinia publica .
        Nu cred ca-i cazul sa fii atat de afectat , incat sa te „ratoiesti ” asa la mine , mai ales ca nu faci parte din familia regala , presupun .
        In concluzie , nu sunt atacuri , pt ca nu am scris eu articolul din link.
        Aceasta reactie , chiar ma surprinde , iar ostilitatea mea fata de acesti Hohenzollerni , se va accentua , datorita unora care isi arata devotamentul exagerat de zelos fata de acestia , cand nu se justifica .

        Apreciază

      • G-man said, on noiembrie 22, 2013 at 9:55 am

        gata ai trecut deja la jicniri ?? activist ??.. vezi ca te incadrezi in niste teorii ..
        Nu esti corecta , jicnesti fara motiv. nu raspuzi la argumetanri .biblice .
        Ti-am data exemple de SFINTI SI PROOROCI . care au avut copii cazuti din har , si tu o dai una cu educatia .. deci educatia acum devina mai mare ca sfintenia ..???!!!

        iar la cea cu regele Mihai , v-am zis doar atat , aduceti argumete ca nu a fost uns ca rege si nu o sa mai fie regele meu. Nu ati adus ,celelalte discutii sunt de prisos.
        Chiar vrei sa incep si eu .?. crezi ca e greu sa umplii pagini cu jicniri? .. depinde doar de saccsiv cate lasa sa intre .. ca de jicnit e foarte usor, mai greu e de adus contraargumetnatie.

        …………..nu-i nimic . fac exact ce am zis nu mai citesc comm tale.
        [ps:
        bine ca devii tu activista contra unui uns al Domnului fie el bun sau rau ca om …dar contra unui mincinos ca basescu nu ai fost ..( ba chiar ai fost pentru ramanerea lui ca pres ..cea ce s-a si intamplat ..deci ar trebuii sa fii multumita )care nu e nici uns si nici dus la biserica…decat de fatada .. poate faci tu parte din familia base .. ? a.. vezi ca nu e greu sa dai cu pietre ?
        ….oricum ar fi nu ma intrereseaza , nu mai citesc ce scrii ca nu am chef de scandal , dar tu trebuie sa ai grija , caci ce faci nu contra unui om faci . SI cand lucrezi impotriva Voii Lui ,e destul de periculos.( asta o zic ca si o durere de frate , nu ca si cum m-as bucura de asta). Tu decizi !

        Apreciază

    • Maria said, on noiembrie 23, 2013 at 2:00 am

      G-man,
      In primul rand nu te-am facut activist , ci am scris asa „te comporti ca un activist „, ceea ce , conform Limbii Romana , nu exprima acelasi lucru .Activist inseamna atunci cand faci o propaganda cuiva sau pentru un anume lucru .Iar la un subiect anterior , am vazut acest lucru . Eu am combatut oarecum aceasta propaganda si nimic mai mult .
      Te stiam un altfel de comentator , pe „vremuri ‘ insa , uite cum se schimba omul !
      Deci , nu a fost niciun fel de jignire si sa-ti amintesc , ai fost primul care ai aruncat cu „piatra „.

      Apreciază

  8. cristytepes said, on noiembrie 20, 2013 at 4:56 pm

    Reblogged this on The Impaler's blog – Blogul lui Țepeș.

    Apreciază

  9. STOP RFID 666 said, on noiembrie 20, 2013 at 5:03 pm

    „Bijuteria coroanei” este la etajul cinci, unde membrii Bisericii Scientologice participa in premiera la programul Super Power, de dobandire a unor puteri supranaturale.

    http://www.ziare.com/vedete/vedete-straine/catadrala-xxl-pentru-biserica-scientologica-unde-credinciosii-vor-primi-super-puteri-1268683

    Apreciază

  10. john said, on noiembrie 20, 2013 at 5:56 pm

    Iluminatii au inceput sa implanteze microcip-uri copiilor americani fara ca parintii acestora sa stie!
    Obama a dat acest ordin pentru toata America!
    Se vede clar disperarea Iluminatilor pentru a nu pierde controlul!
    Inca din Martie 2013, Obama incepuse o campanie agresiva in mass-media sionisto-masonica, care se ocupa de spalarea creierului american si a inceput sa promulge o lege “Obamacare”, prin care toti cei care primesc ajutoare sociale sau orice tip de ajutor care are legatura cu statul sa aiba neaparat un microcip sub piele pentru identificare. Mai multe cititi aici:
    http://nationalreport.net/wyoming-school-implant-rfid/
    si aici:
    http://nationalreport.net/wyoming-christians-report-forced-obamacare-rfid-chipping/

    Apreciază

  11. Alex said, on noiembrie 20, 2013 at 8:00 pm

    ba frate situ ala nationalreport e un fel de TIMESNEWROMAN, uitati-va si voi ce linkuri puneti inainte ca sa nu dezinformati mai rau. Cititi celelalte stiri de pe el sa vedeti ca e un site de satira !!!!!

    Apreciază

  12. aniush said, on noiembrie 23, 2013 at 4:41 pm

    Maria si G-man,
    Haideti sa nu ne jignim reciproc, ca e pacat. Am citit ce scrieti si nu pot sa spun ca in esenta cineva greseste. Cand citesc ce scrie Maria ii dau dreptate, cand citesc ce scrie G-man ii dau dreptate. Fiecare are punctul lui de vedere si si-l sustine si parerea mea e firesc sa fie asa. Nu intotdeauna noi, oamenii gandim la fel, deci hai sa nu ne certam noi intre noi.

    Apreciază

  13. aniush said, on noiembrie 23, 2013 at 6:50 pm

    lipstik,
    De ceva cred ca nu ne dam seama. Lumea de fapt involueaza, pentru ca se indeparteaza de Dumnezeu si astfel merge catre prapastie. Crucea este semnul care te fereste de rau!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.