SACCSIV – blog ortodox

Video – MASONUL de culoare Jesse Jackson catre suedezi: SUEDIA ESTE SORTITA SA DEVINA MULTIRASIALA si MULTICULTURALA, aceasta este NOUA ORDINE MONDIALA

Posted in Suedia by saccsiv on noiembrie 12, 2013

Jesse Jackson:

“Am invatat sa supravietium separati, acum trebuie sa invatam sa traim impreuna, aceasta este Noua Ordine Mondiala … Suedia este sortita sa devina o societate multirasiala si multiculturala si ar trebui sa primeasca asta cu bratele deschise si sa nu o vada ca pe ceva negativ”

   Bertrand Russell, 1953:

Cred ca subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor… Vom arata ca familia împiedica dezvoltarea individului… Desi acestea vor fi studiate în sistemul de educatie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante… Populatia nu va cunoaste felul în care i se inoculeaza convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populatie în mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie… Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate într-o singura generatie.

Exista însa doua puternice forte care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul… O societate stiintifica nu poate fi stabila decât sub conducerea unui guvern mondial.

Intr-adevar, pentru instaurarea realei NOI ORDINI MONDIALE, printre principalele puncte din agenda de lucru a illuminati sunt familia, religia si nationalismul:

ARTICOLUL ZILEI (15.12.2010): ORDINUL ILUMINAŢILOR – Problema evreiasca – parintele Victor Moise. COMPLETARI NECESARE

Stim ca Suedia este deja cu un picior in NOM:

Suedia tinde sa devina modelul perfect al NOII ORDINI MONDIALE …

Suedia isi continua foarte decisa drumul sau de a deveni prima tara fara cash

STIRILE ZILEI (20.09.2013): Suedia – masturbarea in public este permisa. Pro TV dat in judecata pentru nunta gay. Cea mai rece iarna din ultimii 100 de ani. Medias – cetatea masonilor?

STIRILE ZILEI (27.09.2013): Din nou SUEDIA – Cea mai mare ORGIE din lume pe 19 octombrie. Hominizi de stiinta – SUFLETUL NU EXISTA. Jihad sexual in Siria. Multe cutremure …

Suedia a legalizat eutanasierea la cererea pacientului

Dar ca sa fie cu ambele picioare, trebuie sa rezolve si chestiunea nationalismului.

Asadar, iata-l pe masonul de culoare Jesse Jackson invatandu-i:

A avut el in trecut niste tendinte de a vocifera:

http://en.wikipedia.org/wiki/Jesse_Jackson#Relations_with_Jewish_community

Iata insa ca si-a revenit cu totul …

Cititi va rog si:

VIDEO – Barbara Lerner Spectre: EVREII sunt vazuti rau deoarece AU ROL CONDUCATOR …

 

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Irina said, on noiembrie 12, 2013 at 5:58 pm

    Noua Ordine mondiala este pe cale sa inceapa. Blestemat sa fie ceasul cand am intrat in UE si sa speram ca nu vom intra si in spatiul Schengen pentru ca acest lucru va fi cu siguranta intrarea in Noua Ordine Mondiala. Sa ne fereasca Dumnezeu trebuie sa inmultim rugaciunea.

    Apreciază

  2. Ion Roman Popescu said, on noiembrie 12, 2013 at 6:11 pm

    Suedia, locomotiva europeana a ateismului.

    Germania, locomotiva economica a Europei, se estimeaza ca in 2025 va avea mai mult de 50% musulmani.

    => Nationalismul pur onest este singura forma de rezistenta impotriva globalizarii, acest nou expansionism discret prin insinuare.

    Apreciază

  3. bodicelu said, on noiembrie 12, 2013 at 10:31 pm

    In momenul in care o tara devine multiculturala si multirasiala eu cred ca isi cam pierde notiunea de tara si cred ca ar trebui desfiintata. Cand eram mic imi citea bunica din „Povesti nemuritoare” si era o poveste cu Fat Frumos care se ducea in tara nemtilor sa cumpere vaci pe muste. Inca de atunci imi formam notiunea ca tara nemtilor e tara nemtilor si nu a turcilor, arabilor si altor neamuri. Astia cu NOM-ul lor n-o sa-mi poata schimba aceasta notiune pana in mormant.

    Apreciază

  4. John of Pelasgia said, on noiembrie 13, 2013 at 12:19 am

    Hmmm interesant.

    Apreciază

  5. geo said, on noiembrie 13, 2013 at 8:44 am

    Asociatia Secular-Umanista din Romania lanseaza un apel catre Guvern si Parlament: „Educatia are prioritate; opriti alocarea de fonduri publice catre cultele religioase!”. Organizatia non-guvernamentala, care a lansat recent si o campanie denumita „Stop indoctrinarii religioase in scoli!”, arata ca „In timp ce domenii vitale – Educatia, Cercetarea, Sanatatea – sufera de subfinantare cronica, cultele religioase primesc fonduri publice sute de milioane de euro anual.” ASUR cere Guvernului si Parlamentului sa stopeze programele de finantare bugetara a cultelor religioase si sa redirectioneze sumele respective catre Educatie, Cercetare si Sanatate.

    „Cultele religioase pot si trebuie sa se autofinanteze; in acest context, reamintim de propunerea facuta de asociatia noastra inca din 2011 de adoptare a Legii Contributiei Bisericesti pentru a inlocui subventionarea cultelor de la buget printr-o contributie optionala, colectata dupa sistemul din Germania”, subliniaza reprezentantii organizatiei non-guvernamentale, amintind ca „Sa nu uitam: In Romania sunt 18.400 de biserici; doar 4.700 de scoli generale stau la dispozitia copiilor!”

    „In aceasta perioada a intrat in dezbatere publica proiectul de buget pentru anul viitor. In contextul unei situatii economice incerte, Guvernul preconizeaza introducerea de noi taxe, majorari substantiale de accize si inghetarea angajarilor la Stat. Paradoxal, in timp ce domenii vitale pentru viitorul societatii romanesti – Educatia, Cercetarea, Sanatatea – sufera de subfinantare cronica, cultele religioase primesc in mod constant din fonduri publice sute de milioane de euro anual; mai mult, se preconizeaza cresterea substantiala a acestor alocari bugetare.”

    ASUR arata ca, potrivit programelor guvernamentale in vigoare, se doreste ca:
    anual numarul preotilor platiti de Stat sa se mareasca cu cate 1.000 de persoane;
    sa se finalizeze constructia a aproape 250 de noi biserici pe an;
    sa se repare peste 400 de biserici pe an;
    sa se finalizeze pictura la aproape 230 de biserici pe an.

    Vicepresedintele ASUR, Toma Patrascu, atrage atentia ca „Este stupefiant! In timp ce se desfiinteaza scoli si spitale din motive de , constructia de biserici se face pe banda rulanta! In timp ce sistemul de sanatate duce o lipsa acuta de personal – numarul asistentilor medicali scazand cu 20% in ultimii cinci ani, ca sa dau un exemplu – Guvernul isi propune sa angajeze cate 1.000 de noi preoti anual! Ce facem? intreaga tara dupa modelul Gherla, orasul cu un spital si 22 de biserici?”

    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-16009039-asociatia-secular-umanista-apel-catre-guvern-parlament-opriti-alocarea-fonduri-publice-catre-cultele-religioase-redirectionati-sumele-catre-educatie-cercetare-sanatate.htm

    Astia deja sint rezultatul indoctrinarii din asa zisa scoala romaneasca si pe unde or mai fi studiat…

    Apreciază

    • Irina said, on noiembrie 13, 2013 at 9:45 am

      Si cred ei ca daca nu vor mai da fonduri Bisericii, vor prospera scolile? Aiurea scoala adevarata e acea a raportarii la Creator, fara asta devenim maimute cuvantatoare, bazate pe instict. Educatia de azi nu mai are credibilitate pentru ca desfiinteaza valorile autentice. Ma uitam intr-un manual de clasele mici si am observat ca nu prea am mai vazut opere a marilor nostri scriitori, gen Arghezii, Eminescu etc. ci niste opere a unor scriitor necunoscuti de talie internationala dar nu din cei valorosi din Europa. Vazand acel manual am inteles si mai bine ca scopul lor este acela de a distruge nationalismul si aspiratiile catre Dumnezeu din sufletele oamenilor, nici la istorie lucrurile nu stau bine, copii ivata foarte vag despre marii nostri domnitori. Dar era de asteptat sa loveasca din nou in Biserica, desi cred ca daca Biserica ar infiinta scoli cum erau demult asa numitele scoli confesionale ortodoxe din care copii ieseau toba de carte si ajungeau oameni mari pentru tara si cu credinta in suflete pe deasupra.

      Apreciază

    • John of Pelasgia said, on noiembrie 14, 2013 at 2:59 pm

      Indoctrinarea are prioritate, sa fie foarte clar, pentru stangisti cuvantul „educatie”, e eufemism pentru „indoctrinare”.

      Apreciază

  6. […] Video – MASONUL de culoare Jesse Jackson catre suedezi: SUEDIA ESTE SORTITA SA DEVINA MULTIRASIALA… […]

    Apreciază

  7. […] Video – MASONUL de culoare Jesse Jackson catre suedezi: SUEDIA ESTE SORTITA SA DEVINA MULTIRASIALA… […]

    Apreciază

  8. […] la un eveniment în octombrie 2006, unde s-a alăturat liderilor negrii pro-avort, Al Sharpton si Jesse Jackson care sustineau ca avortul nu este o problemă pentru americanii de […]

    Apreciază

  9. […] la un eveniment în octombrie 2006, unde s-a alăturat liderilor negrii pro-avort, Al Sharpton si Jesse Jackson care sustineau ca avortul nu este o problemă pentru americanii de […]

    Apreciază

  10. […] Video – MASONUL de culoare Jesse Jackson catre suedezi: SUEDIA ESTE SORTITA SA DEVINA MULTIRASIALA… […]

    Apreciază

  11. […] Video – MASONUL de culoare Jesse Jackson catre suedezi: SUEDIA ESTE SORTITA SA DEVINA MULTIRASIALA… […]

    Apreciază

  12. […] Video – MASONUL de culoare Jesse Jackson catre suedezi: SUEDIA ESTE SORTITA SA DEVINA MULTIRASIALA… […]

    Apreciază

  13. […] Video – MASONUL de culoare Jesse Jackson catre suedezi: SUEDIA ESTE SORTITA SA DEVINA MULTIRASIALA… […]

    Apreciază

  14. […] Video – MASONUL de culoare Jesse Jackson catre suedezi: SUEDIA ESTE SORTITA SA DEVINA MULTIRASIALA… […]

    Apreciază

  15. […] Video – MASONUL de culoare Jesse Jackson catre suedezi: SUEDIA ESTE SORTITA SA DEVINA MULTIRASIALA… […]

    Apreciază

  16. […] Video – MASONUL de culoare Jesse Jackson catre suedezi: SUEDIA ESTE SORTITA SA DEVINA MULTIRASIALA… […]

    Apreciază

  17. […] Video – MASONUL de culoare Jesse Jackson catre suedezi: SUEDIA ESTE SORTITA SA DEVINA MULTIRASIALA… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.