SACCSIV – blog ortodox

DARPA – CIP IN CREIER pentru controlul mental al soldatului …

Posted in CIPURI, DARPA, SUA by saccsiv on noiembrie 5, 2013

Planul va include, de asemenea, elaborarea unui mijloc de monitorizare a soldaţilor în condiții de luptă, și aplicarea “stimulării cerebrale profunde”, în timp real.

Va amintiti?

Dupa cipuirea soldatilor, cat timp va mai dura pana ce vor fi cipuiti si civilii?

Atunci DARPA isi dezvaluia planul pentru soldati. Acum are nevoie de pacienti soldati. Dar nu se opresc aici …

Iata ce putem citi in articolul D.O.D. to Implant Mind Controlling Microchips Into Soldier’s Brains:

Departamentul Apărării US implantează microcipuri de control mental in creierul soldatului

De ani de zile, Guvernul Statelor Unite și agențiile sale au folosit anumite cauze pentru a realiza obiective date, care obiective ar fi putut avea sau nu de-a face cu cauzele declarate în realizarea obiectivului respectiv. De la o simplă declaraţie, evenimentul 9-11 ajuns să genereze cunoscutul Patriot Act (semnat de Bush în octombrie 2001), care a anulat multe din libertățile civile ale poporului american, dar a avut prea puțin efect asupra terorismului.

Un alt exemplu este atunci când, în urmă cu doar câțiva ani, președintele american Barack Hussein Obama a ordonat ca orice veteran care a fost trimis într-o zonă de luptă, indiferent dacă a experimentat un eveniment traumatic sau nu, să primească o compensație banească de veteran de război pentru PTSD (post-traumatic-stress-disorder, adică o anxietate post traumatică determinată de stresul în care a fost ţinut şi care se manifestă printr-o frică necontrolată), la întoarcerea lor. Ceea ce părea a fi o ”favoare” pentru veterani, afişată ca un fel de organizare internă, atunci când, doi ani mai târziu, după ce incidentul cu împuşcături de la Şcoala Elementară Sandy Hook a luat vieţile a 28 de oameni, o legislație mai restrictivă în legătură cu controlul armelor de foc a fost adoptată, incluzând interdicţia pentru veteranii cu handicap, care au obținut o anumită evaluare pentru PTSD, să dețină arme, chiar dacă cel care a tras la Sandy Hook nu a fost un veteran, și chiar dacă veteranii înşişi nu au comis infracţiuni cu violenţă folosind armele de foc. O întreagă generație, căreia i-au fost încredințate arme de tip M – 4 și M – 16 și de calibrul 50 precum și mitraliere bravo 240 în apărarea propriei naţiuni, nu mai poate vâna veverițe în pădurea din spatele casei cu o puşcă de vânătoare cal. 22.

Acum, Departamentul Apărării solicită pacienţi, pentru implanturi pe creier, „pentru a trata soldaţi şi veterani care suferă de depresie”

Da, exact!

Justin Sanchez, un manager de programe pentru Agenţia de Proiecte de Cercetare Avansată pentru Apărare (DARPA), a declarat recent că utilizarea unităților de implant, “… este un pas înainte spre o terapie inovatoare, în cunoștință de cauză și precisă, de tehnologie neuronală, care să producă îmbunătăţiri majore asupra calităţii vieţii pentru cadrele active şi veteranii care au foarte puţine opţiuni cu privire la terapiile existente. Aceştia sunt pacienti pentru care actuala înţelegere medicală a bolilor, cum ar fi durerea cronică sau oboseala, depresia necontrolată sau severul PTSD, nu poate oferi un ajutor semnificativ.

De când au început războaiele din Orientul Mijlociu, cei mai mulți veterani au fost trataţi cu liste de medicamente prescrise pentru depresie si PTSD, multe dintre aceste medicamente contribuind la epidemii de sinucidere în masă în rândul trupelor noastre din SUA, rata actuală fiind de 22 pe zi, conform mai multor surse.
Totuşi, și ceea ce este de-a dreptul înfricoșător, este textul neclar de la partea de jos a planurilor Departamentului Apărării pentru implanturi, un plan care merge dincolo de tratarea depresiei și a durerii. Planul va include, de asemenea, elaborarea unui mijloc de monitorizare a soldaţilor în condiții de luptă, și aplicarea “stimulării cerebrale profunde”, în timp real.
Pune-ţi-vă imaginaţia să lucreze cu privire la ceea ce poate însemna exact această frază. De ce anume? Posibilităţile sunt nelimitate.

Sursa: DARPA

Cititi va rog si:

CU CIPUL IN CAP: Implanturile pe creier vor conecta oamenii la internet pana in anul 2020

 

Tagged with: , , ,

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Alexandru(Fulger) said, on noiembrie 5, 2013 at 6:57 pm

  Frate Saccsiv , ce parere ai de documnentarul acesta , pe mine m-a captivat din primul minut:

  http://therebel.org/index.php?option=com_content&view=article&id=708225:invisible-empire-a-new-world-order-defined&catid=195:nwo&Itemid=1555&acm=636_958

  Apreciază

  • saccsiv said, on noiembrie 5, 2013 at 10:33 pm

   Alexandru(Fulger)

   E lung tare, nu stiu cand imi voi face timp sa-l vizionez.

   Apreciază

   • Alexandru(Fulger) said, on noiembrie 5, 2013 at 11:50 pm

    Am vazut o ora din el , e facut de Alex Jones , si este interesant dar sa vad care va fi dinou solutia lui de la sfarsitul documentarului. In el mai e intervievat un conspirationist care a scris o carte si la care sunt abonat pe Youtube , il cheama Mark Dice dar la fel si el are unele greseli ca si Alex Jones.

    Apreciază

 2. aniush said, on noiembrie 5, 2013 at 7:36 pm

  Un nou mod de terapie? Care, terapia controlului absolut? Mi se pare absurd sa manipulezi niste oameni in felul asta. Inseamna ca ei pot sa faca ce vor, cand vor…sa-si faca legea lor proprie si personala, pe care tot asupra populatiei o vor impune. Ei stiu cum s-o ia treptat, treptat, ca oamenii sa se obisnuiasca cu ce vor ei sa faca. Dumnezeu sa ne apere!

  Apreciază

 3. Nord Ortodoks said, on noiembrie 5, 2013 at 8:29 pm

  feriti-va cu pretul vietii!

  http://nordortodox.webs.com/

  Apreciază

  • Nord Ortodoks said, on noiembrie 5, 2013 at 8:56 pm

   asa este!
   ‘Ei’ controleaza si vremea si cutremurele acum..

   http://nordortodox.webs.com/

   Apreciază

   • acc70 said, on noiembrie 5, 2013 at 9:52 pm

    e inportant ca pe un site finaciar a „rasuflat” chestia asta…inseamna ca fie au fost demascati serios, .fie nu mai conteaza, nu le mai pasa…ei isi vad de crima lor mai departe

    Apreciază

 4. mihai444 said, on noiembrie 5, 2013 at 11:16 pm

  Apreciază

 5. […] DARPA – CIP IN CREIER pentru controlul mental al soldatului … […]

  Apreciază

 6. […] DARPA – CIP IN CREIER pentru controlul mental al soldatului … […]

  Apreciază

 7. […] DARPA – CIP IN CREIER pentru controlul mental al soldatului … […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: