SACCSIV – blog ortodox

De ce se folosesc tinte de tip „REALISTIC ZOMBIE”? De ce se fac antrenamente pentru „ZOMBIE APOCALYPSE”?

Posted in ZOMBI by saccsiv on noiembrie 3, 2013

Dupa cum stiti:

Foto: DHS foloseste la antrenamente TINTE CU ASPECT REAL ilustrand FEMEI INSARCINATE, COPII si BATRANI

   Ei bine, compania Law Enforcement Training, Inc. nu produce doar astfel de tinte, ci si unele denumite REALISTIC ZOMBIE TARGET. Priviti va rog clipul lor de prezentare generala:

   Asadar, acolo gasim REALISTIC ZOMBIE TARGET:

RLZ-10

 

De ce este nevoie de astfel de tinte?

In 2011 opinia publica afla despre:

„APOCALIPSA ZOMBI” – Centrul american pentru Preventia si Controlul Bolilor (CDC): CUM SA TE PREGATESTI PENTRU O INVAZIE ZOMBI …

De ce este nevoie de antrenamente pentru „Zombie Apocalypse”?

   De ce au facut filmul?

Mesajul cumplit al filmului „WORLD WAR Z”

Tagged with:

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. amonmiss said, on noiembrie 3, 2013 at 4:25 pm

  Frate Vasile, abea ma pot login pe saccsiv. imi da foarte multe erori ,,anonimouX”. De doua are tot incerc sa intru pe pagina, abea acum am reusit cu greu. Un frate de aici de pe blog imi spune ca si pe facebook in dreptul meu arata ,,acest mesaj nu mai este disponibil” sau ma marcheaza ca si spam. E posibil sa nu mai putem intra aici unii dintre noi. Clipurile prezentate de tine mai sus, nu le pot vedea. Ori au fost sterse intre timp de la youtube, ori am eu interdictie de a le vedea.

  Apreciază

 2. gerica64 said, on noiembrie 3, 2013 at 7:19 pm

  http://www.gandul.info/magazin/sindromul-zombi-boala-care-te-face-sa-iti-pierzi-abilitatea-de-a-recunoaste-pericolul-9439847

  Cu un cip implantat orice om poate deveni un zombi devine teleghidat.Rusii se lauda ca au arma care poate transforma inamicul in zombi si poate nu numai ei au tehnologia.Mai sunt tot felul de virusi si bacterii modificate prin laboratoarele secrete ale armatelor care pot face ca oamenii sa se comporte ca niste zombi.Multe din filmele apocaliptice reda foarte bine tabloul sinistru care va fi in timpul si dupa razboiul mondial.Oameni in situatii critice devin fiare lipsa apei a hranei si a electricitatii in orase ii vor face sa-si piarda mintile.Vedeti ca sunt foarte multe cutremure mici sau medii ele reprezinta avertizmente pentru omenire daca nu schimbam nimic Dumnezeu va da cutremure de nu va sta piatra pe piatra la fel si cu inundatiile si uraganele.Se mai observa ca Dumnezeu actioneaza gradual intensitatea necazurilor si suferintelor urca pe masura inmultiri pacatelor si ale apostaziei principale sunt avortul,homosexualitate,eutanasia.Pe undeva atat timp cat inca mai facem pacate nu ne schimbam noi toti suntem zombie si ne conduce satana.Trebuie sa iesim din starea de zombi sa rupem catusele sclaviei sa ne castigam libertatea oferind liberul arbitru lui Iisus Hristos El este singurul care ne iubeste si ne asteapta.

  Apreciază

  • pcmouse said, on noiembrie 3, 2013 at 10:08 pm

   asa e gerica..bineinteles ca ne asteapta si ne iubeste.. cutremure multe de doar 3 grade normal ca-i iubire.ca putea sa ne dea mai mari. si dese..ca in reclama aia”pt ca meritam”

   Apreciază

 3. Petru said, on noiembrie 4, 2013 at 12:47 am

  De unde vine propaganda cu acesti zombies? Vine in primul rand din negarea Invierii intru Hristos, pt ca imaginile hidoase sunt in soi de „invieri” satanice. Desigur, bolile ce vor urma pot fi atit de oribile, asemanatoare cu aceste aparitii sangeroase… Sistemul doreste cu orice pret sa produca multa confuzie, prin filme si spectacol. Lumea deja asteapta „invieri” de acest fel, iar guvernul trebuie sa stie ceva, din moment ce tipareste asa imagini…

  Apreciază

  • timisorean1 said, on noiembrie 6, 2013 at 4:19 pm

   „bolile ce vor urma pot fi atit de oribile, asemanatoare cu aceste aparitii sangeroase…”

   Cam asa m-am gandit si eu, ca si „aplicatie practica” a acestor tinte. Supravietuitorii Razboiului, posibili supravietuitori ai unor explozii nucleare(chiar daca nu vor arata exact ca in acele tinte), vor trebui decimati instinctiv, ca doar nu se vor consuma resursele „noii lumi” pt ai ingriji pe supravietuitori!

   Apreciază

 4. octoviv said, on noiembrie 4, 2013 at 12:56 am

  Ceea ce am văzut mai sus îmi aminteşte de imaginile dintr-un film „Resident Evil” în care oamenii devin zombie după ce sunt intoxicaţi cu un virus. „Resident Evil” un film cu foarte mult simbolism necurat. Aici http://en.wikipedia.org/wiki/Resident_Evil#Films scrie că filmul a avut până acum 5 părţi, care în descrierea lor conţin unele mesaje (ştim că necuraţii se folosesc de cinematografia americană pentru a se mândri cu planurile lor urâte):
  1. Resident Evil: Survive the horror (2002; directed by Paul W. S. Anderson) … supravieţuieşte groazei (ororii, fricii)
  2. Resident Evil: Apocalypse (2004; directed by Alexander Witt) … apocalipsa
  3. Resident Evil: Extinction (2007; directed by Russell Mulcahy) … stingerea (extincţia, moartea)
  4. Resident Evil: Afterlife (2010; directed by Paul W. S. Anderson) … viaţa de după moarte
  5. Resident Evil: Retribution (2012; directed by Paul W. S. Anderson) … răzbunare, pedeapsă, răsplată, recompensă, împărţire
  6. Resident Evil 6 (2014); directed by Paul W. S. Anderson) … ?
  Dacă ne uităm la sinonimele cuvântului „resident” http://translate.google.com/#en/ro/resident unul dintre ele este „inevitable” adică inevitabil … deci „resident evil” s-ar traduce ca „rău inevitabil”.
  Ceva ce atrage atenţia: aici http://en.wikipedia.org/wiki/Resident_Evil , la început, scrie „Resident Evil, known in Japan as Biohazard”; dacă ne uităm după cuvântul Biohazard ajungem aici http://en.wikipedia.org/wiki/Biological_hazard (atenţie la simbol) unde scrie:

  Biological hazards, also known as biohazards, refer to biological substances that pose a threat to the health of living organisms, primarily that of humans.

  care tradus în limba română ar fi (conform http://dexonline.ro/definitie/hazard):

  „Hazarduri (concursuri de circumstanțe imprevizibile și inexplicabile) biologice, cunoscute ca biohazarduri, se referă la substanţe biologice (microorganisme) care ameninţă sănătatea organismelor vii, în principal a oamenilor.

  Chemtrails?
  Încă ceva ce atrage atenţia: aici http://en.wikipedia.org/wiki/Resident_Evil_%28film_series%29 scrie că

  Director Paul W.S. Anderson has been confirmed to direct „Resident Evil 6,” and has stated that it will be the last film in the series. Jovovich thinks that the sixth film will come out in 2015. Anderson revealed in an interview that he will start shooting the film in fall 2013.

  care tradus ar fi

  S-a confirmat faptul că regizorul Paul W.S. Anderson va regiza „Resident Evil 6”, cel ce a declarat că va fi ultimul film din serie. Jovovich crede că al şaselea film va fi lansat în 2015. Anderson a dezvăluit într-un interviu că va începe să filmeze în toamna anului 2013.

  Cam multe „coincidenţe”: toamna anului 2013, partea a 6-a ultima parte?
  Filmul ăsta „Resident Evil” ar fi un bogat subiect de disecat pentru vigilantcitizen.

  Oricum ar fi singura noastră scăpare şi nădejde de mântuire, mântuirea noastră cum spune şi rugăciunea:

  Nădejdea mea este Tatăl, scăparea mea este Fiul, acoperământul meu este Duhul Sfânt. Treime Sfântă slavă Ţie!

  este Domnul şi Mântuitorul nostru Iisus Hristos, Fiul şi Cuvântul lui Dumnezeu Celui Viu, Cela ce cu Sfântă Crucea Sa, împreună cu Tatăl şi Duhul Său cel Sfânt, pentru rugăciunile Preacuratei Sale Maici, ale Preasfintei Născătoarei de Dumnezeu şi Pururea Fecioarei Maria, să ne acopere, să ne păzească, să ne apere, să ne miluiască şi să ne mântuiască. Amin.

  Apreciază

 5. […] De ce se folosesc tinte de tip „REALISTIC ZOMBIE”? De ce se fac antrenamente pentru „ZOMBIE A… […]

  Apreciază

 6. […] De ce se folosesc tinte de tip „REALISTIC ZOMBIE”? De ce se fac antrenamente pentru „ZOMBIE A… […]

  Apreciază

 7. […] De ce se folosesc tinte de tip „REALISTIC ZOMBIE”? De ce se fac antrenamente pentru „ZOMBIE A… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: