SACCSIV – blog ortodox

Daca nu va place DRACUL NEGRU puteti alege DRACUL ALB

Posted in draci, HALLOWEEN by saccsiv on noiembrie 3, 2013

Inca de acum cativa ani avertizam:

FERITI-VA de site-ul ANGELINSPIR. MISA declanşează operaţiunea „Săptămâna arhanghelilor“

Si iata ca, imbucurator, anul acesta puteam citi pe portalul Doxologia articolul din septembrie:

Cu ce înlocuim halloween-ul?

Bucuria a fost insa de scurta durata deoarece in octombrie au postat:

„Săptămâna Îngerilor” la Alba Iulia

Ceea ce dovedeste ca e mult haos pe acel portal si ca probabil pe acolo este un foarte activ grup ce vrea neaparat sa se aleaga praful. Asta ar explica si motivul pentru care a aparut si un astfel de articol:

Doxologia: Parintele ARSENIE PAPACIOC A FOST PRO CIP. Doxologia este un portal al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei …

Revenind la saptamana dracilor albi, evident ca nici Basilica nu se putea lasa mai prejos:

  Săptămâna Îngerilor în cetatea Alba Iuliei

Dar la acest trust de presa chiar nu e de mirare:

Elogiu adus REVOLUTIEI FRANCEZE la TRINITAS TV …

GRAV: Ziarul Lumina rataceste credinciosii cu traditia Ramakrishna …

“SFINTI” CATOLICI LA TRINITAS … E clar oare incotro se indreapta lucrurile?

ADAM A FOST UN MAIMUTOI? Ziarul Lumina promoveaza evolutionismul

GRAV: Lumina (ziarul PATRIARHIEI) INDEAMNA LA VACCINARI

Patriarhia promoveaza un blog protestant „pentru promovarea Bibliei” …

Ziarul LUMINA elogiaza sminteala HARRY POTTER …

Ziarul Lumina il elogiaza pe „sfantul” catolic Ieronim Emiliani. PROMOVAREA „SFINTILOR” ERETICI ARE UN SCOP …

Ziarul LUMINA il elogiaza pe Bogdan Petriceicu Hasdeu. Dar acesta a fost un fervent practicant al SPIRITISMULUI …

Ziarul Lumina promoveaza casatoriile mixte …

Revenind din nou la „alternative”, iata un excelent articol postat pe blogul Roman Ortodox in Franta, „Saptamana Ingerilor” replica mincinoasa la sarbatoarea Halloweenului:

 

Nu este de mirare, deoarece însuşi satana se preface în înger al luminii.  Nu este deci lucru mare dacă şi slujitorii lui iau chip de slujitori ai dreptăţii, al căror sfârşit va fi după faptele lor.(2 Corinteni, 11 14-15)
De ceva timp incoace, alaturi de sarbatoarea Halloweenului, care a patruns in spatiul nostru mioritic, constatam ca a aparut si o alta manifestare sub numele de „Saptamana Ingerilor„,chipurile ca sa o combata pe cealalta de influenta demonica. Fara sa stea probabil prea mult pe ganduri, s-au gasit si ortodocsi de-ai nostri sa dea „o replica autentica„, dornici sa schimbe atmosfera aceasta cu masti ale mortii, varcolaci, vrajitori si tot arsenalul diavolesc cu una, in care ni se pun in fata, de data aceasta, „ingeri de lumina.
Si daca viclenia diavolului nu parea sa castige prea mult teren la noi prin serbarea noptii de Halloween, intre 31 octombrie si 1 noiembrie, iata ca s-a extins la o saptamana, intre 27 octombrie si 3 noiembrie, in care ingerii devin exponentii unor manifestari amagitoare.

Astfel, anul acesta in Bucuresti, Ploiesti, Cluj-Napoca, Bacau, Brasov, Iasi, Constanta, Gheorghieni, Miercurea-Ciuc, Oradea, Alba-Iulia, Piatra-Neamt, Ramnicu Valcea, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Timisoara, sau, mai pe scurt, in toata tara, sunt organizate diferite festivitati in care oamenii sunt chemati sa ia „contact cu aceste entiati angeliceAsadar in aceasta perioada putem sa ne intalnim intr-un mod propiu sau impropiu, cu toata gama de ingeri cazuti, de la cei negri pana la cei infatisati in culori acidulate, ezoterice,sau imbracati chiar in straie luminoase.
 Fiecare zi a „Saptamanii ingerilor” este dedicata unui arhanghel mai mult sau mai putin scos din joben, ca de exemplu Metatron („Arhanghelul Chipului lui Dumnezeu”) – duminica 27 oct.Raziel („Arhanghelul Misterului cel teribil al lui Dumnezeu”) – luni 28 oct.,Jofiel („Arhanghelul Frumuseţii celei copleşitoare a lui Dumnezeu”) – marti 29 oct.Zadakiel(„Arhanghelul Bucuriei divine, pure şi copleşitoare„) – miercuri 30 oct., Rafael („Mesagerul Puterii tainice tămăduitoare a lui Dumnezeu„) – joi 31 oct.,  Uriel („Arhanghelul Luminii celei tainice a lui Dumnezeu„) – vineri 1 nov., Sandalfon („Arhanghelul Duhului Sfânt„)- sambata 2 nov., Raguel („Arhanghelul Justiţiei divine„) – duminica 3 nov. Este interesant faptul ca tocmai Arhanghelii Mihail si Gavriil sunt scosi de pe lista acestor ingeri binevoitori si sarbatoriti cu atata pompa in aceasta saptamanaFara indoiala ca aceasta nu se datoreaza sarbatoririi lor la data oranduita de Biserica Ortodoxa, pe 8 noiembrie, si care urmeaza in curand.

Asa cum putem vedea din manifestarile anilor trecuti,spatiul public este invadat de acesti arhangheli si ingeri amagitori, care pare-se coboara din cer in subteranul metroului, ajung in spatiile pentru copii, inCasa de cultura a studentilor sau in hoteluri si teatre. Pe strazile din Iasisau Constanta figurante imbracate in alb si cu aripioare din pene autentice pot sa te ia in brate, sa-ti ofere fluturasi cu gandrui pozitive si sa te invite in lumea lor. Sunt organizate workshopuri cu denumiri, ca de exemplu, cele de la Bucuresti, precum: „Purificarea şi vindecarea planetei Pământ cu ajutorul entităţilor angelice„,”Frumuseţea dumnezeiască revelată de Arhanghelul Jofiel – modalităţi de percepţiei a ei prin intermediul celor cinci simţuri, din perspectiva artei iniţiatice„,  „Comunicare şi comuniune cu îngeri„, s.a. asemenea.
Surprinzator este faptul ca oameni din sanul Bisericii noastre sunt foarte receptivi in a participa grabnic cu diferite manifestari din spatiul ortodox de-a lungul acestei saptamani,uitand probabil cuvintele  Sfintei Scripturi, in care suntem atentionati ca insusi satana se preface in inger al luminii” (2 Corinteni 11, 14).

Astfel aflam ca la Alba Iulia Arhiepiscopia Ortodoxă Română Alba Iulia se alatura altor organizatori ai „Saptamanii Ingerilor, precum Primăria Municipiului Alba Iulia, Biserica Greco-Catolică „Naşterea Maicii Domnului” Alba Iulia,Centrul Creştin Alba Iulia, Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, Teatrul de Păpuşi „Prichindel” Alba Iulia, Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia, Asociaţia Agora, Asociaţia Maria Beatrice, Asociaţia ACAS.

Programul a inceput duminica 27 octombrie cu „imbratisari gratuite„, urmat de concertul Corului Theotokos in Catedrala Reintregirii, si dupa alte spectacole, concursuri, ateliere creative si simpozioane pe teme angelice, presarate toate de „imbratisari gratuite”acesta se va termina duminica 3 noiembrie cu un concert de muzica sacra in Catedrala Catolica urmat de alte „imbratisari gratuitePrin toate aceste manifestari se doreste ca oamenii sa traiasca dupa deviza: „Gândiţi fumos, trăiţi frumos, fiţi fericiţi.
Sigur ca este necesar sa ne opunem poluarii duhovnicesti, si nu numai, pe care o aduce Halloweenul in spatiul romanesc, insa acest lucru nu se face prin mijloace politic corecte, prin imbratisarea doctrinei gandirii pozitive, asa cum reiese si din declariatia unuia dintre confratii nostri, care crede ca: „având îngerii alături, putem alunga duhurile rele cu gândul cel bun„. Deja stim ca aceasta metoda a gandirii pozitive este o tehnica de control social prin „deturnarea gandirii sanatoase, eliminarea discernamantului si a realismului„. Se pare, insa, ca s-a gasit o noua metoda a implementarii ei prin aceasta „Saptamana a ingerilor„. In orice caz se lucreaza la doua maini. Pe de-o parte ni se aduce Halloweenul si pe de alta „Saptamana Ingerilor„.
Cum, oare, sa nu-i vina sa planga Arhanghelului Mihail, asa cum vedem ca s-a intamplat cu o icoana care-l infatiseaza, in insula Rodos pe 26 octombrie, cand cetele ingeresti sunt schimonosite de catre oameni, si cand acestia cad prada amagirilor diavolesti?!  Fie ca aceste lacrimi sa ne aduca aminte cuvintele lui, care a strigat din inaltul cerului: „Sa stam bine, sa stam cu frica, sa luam aminte!

 

41 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. blue said, on noiembrie 3, 2013 at 5:49 pm

    Ce-or fi ălea „îmbrăţişări gratuite”, dacă ştie să-mi spună cineva…? Că nu prea sună creştineşte.
    Aş fi curioasă, dacă aş locui mai aproape de Alba Iulia, să merg şi să văd exact despre ce e vorba, ar fi bună o relatare de la faţa locului, Într-un link de la începutul articolului se spune că organizatorii unor astfel de manifestări au în spate MISA şi că activistele sunt practicante de videochat. Anul acesta cine-or fi îngerii?
    Iar îndemnul cu „fiţi fericiţi” mie îmi sună a etnobotanice, Mai e o reclamă pe teveu care zice că ne îmbolnăvim fiindcă am uitat să fim fericiţi şi că, dacă vrem să ne amintim, să intrăm pe un site: nu-ştiu-cum punct net. Observaţi ce uşor se rezolvă problemele lumii contemporane? :)) Şi noi, care ne frământăm aiurea…

    Apreciază

    • Iones said, on noiembrie 3, 2013 at 10:51 pm

      Ce sunt „imbratisarile gratuite”?

      Istoricul „Free Hugs”

      Imbratisarile acordate strainilor in SUA sunt un obicei rezervat pentru Ziua Nationala a Imbratisarilor, sarbatorita din 1986 in ziua de 21 ianuarie, dar campania moderna „Free Hugs” este o initiativa ce a pornit in Australia.

      Initiatorul campaniei ce a debutat in 2004 este un australian cunoscut sub pseudonimul „Juann Mann”, care a primit o imbratisare de la un strain intr-un moment de deznadejde si a hotarat sa imparta acest cadou si altora. Primul eveniment „Free Hugs” a avut loc la Sydney, in data de 1 decembrie 2004.

      O imbratisare din partea unui strain iti poate inveseli ziua si te poate incarca cu energie pozitiva. Campania Free Hugs (Imbratisari gratuite) este prezenta si in Romania, de 6 ani, si se bazeaza tocmai pe efectul placut al unei imbratisari neasteptate.

      free hugsInitiativa sociala prezenta la nivel mondial si sustinuta de diverse organizatii, Free Hugs implica de obicei un grup de tineri, cu pancarte, care ofera intr-un spatiu public imbratisari tuturor trecatorilor ce le accepta, intr-o manifestatie de solidaritate generala.

      Apreciază

      • blue said, on noiembrie 3, 2013 at 11:23 pm

        Mulţumesc pentru informaţii, Iones. Chiar n-am mai auzit de aşa ceva. Presupun că sunt eu prea asocială dar nu reuşesc să pricep conceptul. Nu cred că un contact fizic atât de intens cu o persoană complet străină îl poate ajuta pe acela cu ceva. Pe mine sigur nu m-ar ajuta. Mai degrabă un sfat, un gând bun, o vorbă caldă, un lucru necesar…. zic şi io.

        Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 4, 2013 at 12:02 pm

        blue

        Doamne ajuta!

        Poti face te rog transcriptul inregistrarii de la?

        Rothschild Bankster: “International currency with in 5 years”

        http://xrepublic.tv/node/72#sthash.ko4SQDsA.dpuf

        Apreciază

    • blue said, on noiembrie 4, 2013 at 10:07 pm

      Saccsiv
      Am schimbat sistemul de operare şi încă nu văd video. S-ar putea să mai dureze până instalez tot, sunt nişte setări pe care nu le „văd”. Până rezolv, pot ajuta doar cu traduceri. Iertare!

      Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 4, 2013 at 10:22 pm

        blue

        Nu-i nimic. Ramanem la traduceri. Il voi da altcuiva.

        Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 5, 2013 at 10:25 am

        blue

        Doamne ajuta!

        Poti te rog traduce?

        D.O.D. to Implant Mind Controlling Microchips Into Soldier’s Brains

        http://www.pakalertpress.com/2013/11/05/d-o-d-to-implant-mind-controlling-microchips-into-soldiers-brains/

        Apreciază

      • blue said, on noiembrie 5, 2013 at 10:35 am

        Da, o să rezolv cu traducerea dupa-amiază.
        Frate, am şi eu întrebare: cunoşti pe cineva care să se priceapă la compatibilitatea sistemelor de operare? Vreau să cer un sfat dacă se poate.

        Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 5, 2013 at 10:39 am

        O sa-i rog sa te contacteze.

        Apreciază

      • blue said, on noiembrie 5, 2013 at 10:41 am

        Mulţumesc.

        Apreciază

      • blue said, on noiembrie 5, 2013 at 4:58 pm

        Departamentul Apărării US implantează microcipuri de control mental in creierul soldatului

        De ani de zile, Guvernul Statelor Unite și agențiile sale au folosit anumite cauze pentru a realiza obiective date, care obiective ar fi putut avea sau nu de-a face cu cauzele declarate în realizarea obiectivului respectiv. De la o simplă declaraţie, evenimentul 9-11 ajuns să genereze cunoscutul Patriot Act ( semnat de Bush în octombrie 2001 ), care a anulat multe din libertățile civile ale poporului american, dar a avut prea puțin efect asupra terorismului.

        Un alt exemplu este atunci când, în urmă cu doar câțiva ani, președintele american Barack Hussein Obama a ordonat ca orice veteran care a fost trimis într-o zonă de luptă , indiferent dacă a experimentat un eveniment traumatic sau nu, să primească o compensație banească de veteran de război pentru PTSD ( post-traumatic-stress-disorder, adică o anxietate post traumatică determinată de stresul în care a fost ţinut şi care se manifestă printr-o frică necontrolată), la întoarcerea lor . Ceea ce părea a fi o ” favoare ” pentru veterani, afişată ca un fel de organizare internă, atunci când, doi ani mai târziu, după ce incidentul cu împuşcături de la Şcoala Elementară Sandy Hook a luat vieţile a 28 de oameni, o legislație mai restrictivă în legătură cu controlul armelor de foc a fost adoptată, incluzând interdicţia pentru veteranii cu handicap, care au obținut o anumită evaluare pentru PTSD, să dețină arme, chiar dacă cel care a tras la Sandy Hook nu a fost un veteran, și chiar dacă veteranii înşişî nu au comis infracţiuni cu violenţă folosind armele de foc. O întreagă generație, căreia i-au fost încredințate arme de tip M – 4 și M – 16 și de calibrul 50 precum și mitraliere bravo 240. în apărarea propriei naţiuni, nu mai poate vâna veverițe în pădurea din spatele casei cu o puşcă de vânătoare cal. 22.

        Acum, Departamentul Apărării solicită pacienţi, pentru implanturi pe creier, „pentru a trata soldaţi şi veterani care suferă de depresie”

        Da, exact!

        Justin Sanchez, un manager de programe pentru Agenţia de Proiecte de Cercetare Avansată pentru Apărare (DARPA), a declarat recent că utilizarea unităților de implant, „… este un pas înainte spre o terapie inovatoare, în cunoștință de cauză și precisă, de tehnologie neuronală, care să producă îmbunătăţiri majore asupra calităţii vieţii pentru cadrele active şi veteranii care au foarte puţine opţiuni cu privire la terapiile existente. Aceştia sunt pacienti pentru care actuala înţelegere medicală a bolilor, cum ar fi durerea cronică sau oboseala, depresia necontrolată sau severul PTSD, nu poate oferi un ajutor semnificativ.

        De când au început războaiele din Orientul Mijlociu, cei mai mulți veterani au fost trataţi cu liste de medicamente prescrise pentru depresie si PTSD, multe dintre aceste medicamente contribuind la epidemii de sinucidere în masă în rândul trupelor noastre din SUA, rata actuală fiind de 22 pe zi, conform mai multor surse.
        Totuşi, și ceea ce este de-a dreptul înfricoșător, este textul neclar de la partea de jos a planurilor Departamentului Apărării pentru implanturi, un plan care merge dincolo de tratarea depresiei și a durerii. Planul va include, de asemenea, elaborarea unui mijloc de monitorizare a soldaţilor în condiții de luptă, și aplicarea „stimulării cerebrale profunde”, în timp real.
        Pune-ţi-vă imaginaţia să lucreze cu privire la ceea ce poate însemna exact această frază. De ce anume? Posibilităţile sunt nelimitate.

        Sursa: DARPA

        Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 5, 2013 at 6:28 pm

        blue

        Multumesc mult.

        Apreciază

      • blue said, on noiembrie 5, 2013 at 7:35 pm

        Saccsiv
        La ultimul paragraf „Puneţi-vă”, am greşit, te rog, corecfează tu.

        Apreciază

  2. STOP RFID 666 said, on noiembrie 3, 2013 at 5:55 pm

    Asta e ca aia, magia alba si neagra. Nu-ti place magia neagra avem magie alba. Toate sunt dracisme.

    Apreciază

  3. aniush said, on noiembrie 3, 2013 at 6:20 pm

    Merita vazut. Doamne ajuta!

    Apreciază

    • cosminmatiu said, on noiembrie 3, 2013 at 9:14 pm

      Minunata invatatura. Am mai vazut acest interviu dar niciodata nu ma voi satura sa il vad.

      Apreciază

    • pr bogdan said, on noiembrie 5, 2013 at 10:09 pm

      Mi-aș dori să am și eu o inimă așa de bună și o minte atât de vie ca ale acestei femei. Să-i dea Dumnezeu sănătate și mântuire!

      Apreciază

  4. Radu said, on noiembrie 3, 2013 at 9:02 pm

    eu nu stiu nici nu am auzit de asa zisi astia arhangheli Raziel Zadakiel etc la noi nu am auzit asa ceva sunt aberatii sau or fi din religia iudaica poate sau crestinismul catolic? de ce trebuie sa fim supusi la asemenea amagiri si prostii ??? daca as fi la Alba Iulia as arunca cu rosii sau cu ce mai am le dam noi adevarul in fata sa stie lumea despre ce e vorba…e vai de noi in halul asta am ajuns

    Apreciază

    • cosminmatiu said, on noiembrie 3, 2013 at 9:24 pm

      Eu stiu numai de cei 7 Sfinti Arhangheli care au si canon de rugaciune:
      1. Mihail -randuit de la Dumnezeu spre a ajuta celor aflati in primejdii si biruitor al vrajmasilor vazuti si nevazuti
      2. Gavriil – vestitor al tainelor dumnezeiesti
      3. Rafail -tamaduitor al bolilor si al neputintelor omenesti
      4. Uriil – raza a focului dumnezeiesc, luminator al celor intunecati si calauzitor al celor rataciti
      5. Selatiil – pururea rugator catre Dumnezeu si indemnator catre rugaciune
      6. Iegudiil -slavitor de Dumnezeu si intaritor al oamenilor pentru tot lucrul cel bun
      7. Varahiil – datator de binecuvantarea lui Dumnezeu si mijlocitor catre Dumnezeu pentru ajutor si facerea de bine

      Stim de altfel ca exista o intreaga ceata de Sfinti Arhangheli. Eu personal nu stiu alte nume.

      Apreciază

  5. luigi said, on noiembrie 3, 2013 at 10:04 pm

    Palmă dată Rusiei la Chişinău – 100.000 de oameni strigă „Vrem Unirea“, fluturând steagurile României

    Citeste mai mult: adev.ro/mvoome
    http://adevarul.ro/news/eveniment/vrem-unirea-1_52762530c7b855ff56afc268/index.html

    Apreciază

  6. Prahovean said, on noiembrie 3, 2013 at 10:09 pm

    De Uriel și de Rafael știu că sunt accepția în tradiția Ortodoxă. De ceilalți nu îmi aduc aminte să mai fi auzit.

    Apreciază

  7. pcmouse said, on noiembrie 4, 2013 at 12:02 am

    uitati-va acum la „google”. au schimbat „g” cu 6!nu glumesc.

    Apreciază

    • mihai said, on noiembrie 4, 2013 at 4:34 am

      da frate pcmouse, un alt exemplu este ca din ce in ce mai multe autoturisme sunt inmatriculate cu acel nr

      Apreciază

  8. Graiul Ortodox said, on noiembrie 4, 2013 at 12:51 am

    Mesaj răsunător al Sfintei Chinotite a Sfântului Munte către Fanar și către Papă

    LOZINCI ANTIPAPALE DIN PARTEA DUBLEI SINAXE A CELOR 20 DE SFINTE MĂNĂSTIRI ALE SFÂNTULUI MUNTE

    Ca unii ce avem răspunderea altarului acestui loc nu ne este îngăduit să îl invităm pe Papă în comunitatea athonită, pentru că noi am păstrat nestricată conștiința dogmatică a Sfântului Munte, care este chivot al Tradiției Ortodoxe și arenă a luptelor duhovnicești.

    Comunicatul istoric al dublei Sinaxe a reprezentanților și egumenilor celor 20 de Sfinte Mănăstiri a fost emis ca urmare a informațiilor și știrilor că Papa ar urma să viziteze Sfântul Munte și să liturghisească împreună cu Patriarhul Ecumenic cu prilejul manifestărilor festive dedicate împlinirii a 100 de ani de la integrarea societății athonite în Statul Elen. Mesajul Sfântului Munte se adresează Fanarului și arhiereilor ecumeniști, care, în numele pseudo-unirii deformează conștiința dogmatică a Bisericii, contestă unicitatea Adevărului acesteia și nesocotesc Sfintele Canoane.

    http://graiulortodox.wordpress.com/2013/11/04/160-mesaj-rasunator-al-sfintei-chinotite-a-sfantului-munte-catre-fanar-si-catre-papa/

    Apreciază

  9. aniush said, on noiembrie 4, 2013 at 7:24 am

    pcmouse,
    Da, asta am remarcat si eu. Primul si al doilea g se identifica cu cifra 6 (iertat-mi cacofonia).

    Apreciază

  10. Vasilica said, on noiembrie 4, 2013 at 10:18 am

    Dar, ce incepe????

    http://marturisim.ro/toata-lumea-stie-incepe-pe-5-decembrie-2013/

    Doamne ajuta!

    Apreciază

  11. Vasilica said, on noiembrie 4, 2013 at 10:26 am

    http://inforor.com/romania-e-cucerita-pe-5-dec-2013-ii-demolam/

    Doamne ajuta!

    Apreciază

  12. mimi said, on noiembrie 4, 2013 at 11:13 am

    Off-Topic. Un titlu aparut astazi in ziarul „Buna ziua Iasi” face asocieri „corespunzatoare” intre idei folosind cuvinte gen „groaza, taiat, etc” si „Mitropolia” cautand in felul acesta sa genereze o panica artificiala intre oamenii mai putin pregatiti.
    http://www.bzi.ro/film-de-groaza-inceput-la-mitropolia-iasi-i-a-taiat-clitorisul-pentru-ca-s-a-indragostit-de-un-alt-barbat-399384

    „I-auzi dom’le, lasi fata sa mearga la Mitropolie sa se roage si ea ajunga tocmai in Bucale, iubita de toti si mai e si mutilata! Pai sa o mai lasi sa se duca la Mitropolie??? Mai bine la discoteca, in club, in pub, oriunde o fi, caci e mai in siguranta!

    Apreciază

  13. Vasilica said, on noiembrie 4, 2013 at 1:30 pm

    http://inforor.com/interviu-interzis-rosia-montana/

    Doamne ajuta!

    Apreciază

  14. ionel said, on noiembrie 4, 2013 at 3:01 pm

    Nu e la subiect dar ma framanta tare aceasta intrebare, in ultimul timp peste tot unde citesc stiri tot gasesc cate un articol despre un viitor mare cutremur la noi, si in viitorul extrem de apropiat. Oare stiu ei ceva ce noi nu stim??? am vzut ca si foarte multe cutremure de mica intensitate, din ce in ce mai multe si pana recent nu prea am auzit, nu au fost sau fiind prea multi ziaristi se agata de orice stire doar sa atraga cititori sau vizualizari.Poate sunt intre voi cu mintea luminata care vad cu alti ochi toate astea..

    Apreciază

  15. Vasilica said, on noiembrie 4, 2013 at 4:42 pm

    Vrea sa fie eutanasiat de ziua Nationala a Romaniei…

    http://www.dcnews.ro/2013/11/socant-ce-vrea-un-politist-de-ziua-nationala-a-romaniei/

    Doamne ajuta!

    Apreciază

  16. adminortodox said, on noiembrie 4, 2013 at 5:37 pm

    nu am crezut ca voi trai sa vad asa ceva….am crezut ca tine de evul mediu…uitati-va la filmare 😦

    http://marturisim.ro/atentie-imagini-video-foto-socante-tibetanii-isi-duc-mortii-sa-fie-mancati-de-vulturi-nu-lasati-copii-sa-se-uite/

    Apreciază

  17. […] Daca nu va place DRACUL NEGRU puteti alege DRACUL ALB […]

    Apreciază

  18. […] Daca nu va place DRACUL NEGRU puteti alege DRACUL ALB […]

    Apreciază

  19. […] Daca nu va place DRACUL NEGRU puteti alege DRACUL ALB […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.