SACCSIV – blog ortodox

Video: EXPERIMENTUL BOSTON – cum sa blochezi un intreg oras si sa faci perchezitii din casa in casa dupa un ATENTAT TERORIST: „Politia militarizata mergand pe tancuri pe strazi. Cautari armate din usa in usa fara mandat. Familiile date afara din casele lor, sub amenintarea armei pentru a fi perchezitionate. Intreprinderile si magazinele inchise. Transportul oprit.”

Posted in antiterorism by saccsiv on octombrie 30, 2013

Dupa cum stiti pe 15 aprilie 2013 a avut loc:

Atentatul de la maratonul din Boston

Iata si ce a urmat:

Iata si ce putem citi in articolul Ron Paul: Shutdown After Boston Bombings More Frightening Than Attack Itself:

Ron Paul: Blocada orasului Boston dupa atacurile cu bomba, mai inspaimantatoare decat atacul in sine

Fostul Reprezentativ (Membru in Camera Reprezentantilor) Ron Paul (R-Texas) a criticat decizia oficialilor fortelor de ordine de a inchide masiv orasul Boston si zonele din apropiere in timpul urmaririi lui Dzhokhar Tsarnaev, suspectat ca autor al atentatului cu bomba. Paul, un temut sustinator al libertatilor civile, a asemanat raspunsul fortelor de ordine cu “o lovitura militara dintr-o republica bananiera indepartata” (BRENDAN SMIALOWSKI/AFP/Getty Images)

Fostul Rep. Ron Paul a spus luni ca raspunsul oficialilor fortelor de ordine la bombele de la Maratonul din Boston ar trebui sa ii inspaimante pe americani mai mult decat atacul in sine.

In articolul intitulat „Liberty Was Also Attacked in Boston” (Libertatea a fost de asemenea atacata in Boston), de pe site-ul lui Lew Rockwell, Paul a asemănat marea vânătoarea a suspectului Djohar Tsarnaev cu o „scena de lovitură de stat militară într-o indepartata Tara Bananiera.”

Blocada forțată a unui oras. Poliția militarizata mergand pe tancuri pe străzi. Căutări armate din usa in usa fără mandat. Familiile date afară din casele lor, sub amenințarea armei pentru a fi perchezitionate, fără motivatie. Întreprinderile forțate să se închidă. Transportul închis.

Acestea nu au fost scenele de la o lovitură de stat militară într-o indepartata Republica bananiera, ci scenele cu peste o săptămână în urmă, în Boston, cand Statele Unite au simtit ce inseamna legea marțială. Motivul aparent pentru lovitura de stat în stil militar din Boston a fost că autorul acuzat de o crima oribila era în libertate. Bombardarea Bostonului a oferit oportunitatea guvernului de a transforma ceea ce ar fi fost o investigație a poliției, într-o ocupație militară a unui oraș american. Această mișcare fără precedent ar trebui să ne sperie la fel de mult sau chiar mai mult decât atacul în sine.

Atentatele cu bombă au cauzat moartea a trei persoane și mai mult de 200 de răniți. Paul a spus că decesele au fost tragice, dar a subliniat că mai mult de 40 de persoane mor în Statele Unite în fiecare zi, uneori 10 într-un oraș, și totuși aceste orașe nu sunt blocate sau nu li se dau același tratament „politienesc paramilitar” ca in Boston.

Locuitorilor din Watertown, Massachusetts, li s-a spus să stea în casă pe 19 aprilie, după ce Djohar și fratele său mai mare Tamerlan Tsarnaev au facut autoritățile sa porneasca dupa ei intr-o urmărire dramatica plina cu explozibili și focuri de armă. Tamerlan a fost ucis vineri dimineața, dar Djohar a reușit să scape, ceea ce a determinat cererea autorităților ca locuitorii sa rămână în interior și în mare măsură închiderea orașului. Oficialii nu au ridica cererea până vineri seara, după finalizarea perchezitiilor a 20 de strazi din cartierul în care întâlnirea a avut loc. Djohar a fost găsit mai târziu în Watertown, grav rănit și ascunzandu-se  într-o barcă dintr-o curte.

Gov Massachusetts, Deval Patrick (D) și poliția de stat au apărat decizia de a închide Bostonul și unele municipalități în vederea vânătoarei de oameni.

Cred că am făcut ceea ce trebuia sa se faca cu informații imperfecte pe care le aveam la timpul acela”, a declarat Patrick reporterilor la o conferință de presă vineri.

Dar Paul a spus că reacția a fost o încălcare a libertăților civile, ca să nu mai vorbim de succesul actiunii, deoarece Djohar a fost descoperit de către un rezident dupa ce cererea de a nu parasi casa a fost ridicata.

„Acest lucru este fără precedent și este foarte periculos”, a spus el. „Noi trebuie să ne informam dar si pe altii, despre prețioasele noastre libertăți civile pentru a ne asigura că nu vom accepta cereri care ne obliga sa renuntam la Constituția noastră, astfel incat guvernul sa pretinda ca ne protejeaza.”

   Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

ATENTATUL DIN BOSTON. Presa rusă scrie că unul dintre suspecți fusese racolat de SERVICIILE SECRETE AMERICANE

Suspecții în cazul atentatului din Boston, posibili agenți dubli infiltrați de SUA și Arabia Saudită

Atentatul terorist a avut trei mari efecte. Primul a fost descris mai sus. Al doilea il gasim in articole precum Boston, blogurile extremiste şi pericolul totalitar care infiereaza cu manie:

Cum? Destul de simplu. În mare parte pin intermediul minciunilor vehiculate de partide, mişcări şi bloguri extremiste, manipulatoare, din Internet, de felul celor care, şi în România, fac propagandă legionară sau neo-ceauşistă. Metoda lor e aceeaşi.

Se răspândesc minciuni, semi-adevăruri şi dezinformări sfruntate, se mimează dragostea de patrie, se dă de trei ori peste cap extremismul, fundamentalismul şi terorismul care se văd transformate miraculos, precum cândva apa în vin, spre a părea mostre „de iubire” de neam şi de ţară, când de fapt nu sunt decât expresia urii.

Concomitent, se apelează la sentimente profunde, precum cele legate de credinţă, la antisemitism, xenofobie şi teorii ale conspiraţiei spre a se conferi greutate minciunilor proferate. Dacă mai există în ecuaţie şi o mamă, precum cea a fraţilor Ţarnaiev, dispusă a susţine fanatizarea progeniturilor ei, dispare orice oprelişte majoră în calea transformării oamenilor în bombe ambulante.

Al treilea il gasim in articole precum ATENTATUL de la BOSTON. Ancheta relevă ineficienţa sistemelor de urmărire a teroriştilor în SUA:

Însă „adevărata provocare”, în opinia lui Addicott, este ca Statele Unite să se doteze, în sfârşit, cu „ceea ce Franţa are deja, şi anume un sistem pentru o carte naţională de identitate, care permite urmărirea oamenilor. Fără acesta, este vorba despre o misiune imposibilă”, subliniază profesorul.

   Primul efect a fost instantaneu si pare de proportii uriase. A fost insa doar un exercitiu a ceea ce va fi cu adevarat gigantic:

De ce are nevoie DHS de 1,6 miliarde de cartuse si peste 2700 de blindate rezistente la mine?

Video: JANET NAPOLITANO (U.S. Secretary of Homeland Security) despre un CYBER 9/11 terorist ce va opri electricitatea …

VOR PREGATI DE FAPT CEVA? Simulare a unei uriase pene de curent in noiembrie in SUA, Canada, Mexic

UN EVENIMENT MAJOR VA AVEA LOC IN TOAMNA? Atat de mare, incat consecintele sale vor depasi urmarile evenimentului din 11.09.2001?

A fost un exercitiu necesar, la nivelul unui intreg oras pentru niste forte deja antrenate sa actioneze punctual:

SUA: Cine te protejeaza de politie? Ucisi nevinovati in propria casa … MILITARIZAREA POLITIEI

Cu cel de-al doilea efect ne vom confrunta nu peste mult timp. Deja:

FBI: oricine crede “teorii ale conspiratiei” referitoare la 9/11 este un potential terorist. Adica majoritatea cititorilor acestui blog … Politia gandirii va veghea. Va e teama?

   Cel de-al treilea si cel mai important este acelasi major efect al atentatelor de la 11.09.2001:

11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother

 

Tagged with: ,

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. mishuleu said, on octombrie 30, 2013 at 4:16 pm

  Adevarat slujitor a lui Dumnezeu.

  Apreciază

 2. mishuleu said, on octombrie 30, 2013 at 4:37 pm

  Apreciază

 3. john said, on octombrie 30, 2013 at 5:35 pm

  Sobolanii negrii:
  Trupele speciale din Taiwan au primit recent uniforme noi menite să îi protejeze pe cei care le poartă, dar să inspire şi teamă.
  http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/imagini-care-fac-furori-pe-internet-188208.html

  Apreciază

 4. antoniu said, on octombrie 30, 2013 at 6:06 pm

  in ultima vreme, am avut multe discutii in contradictoriu cu apropiati despre miscarea legionara: care este parearea din punct de vedere ortodox?

  Apreciază

 5. […] Video: EXPERIMENTUL BOSTON – cum sa blochezi un intreg oras si sa faci perchezitii din casa in cas… […]

  Apreciază

 6. […] Video: EXPERIMENTUL BOSTON – cum sa blochezi un intreg oras si sa faci perchezitii din casa in cas… […]

  Apreciază

 7. […] Video: EXPERIMENTUL BOSTON – cum sa blochezi un intreg oras si sa faci perchezitii din casa in cas… […]

  Apreciază

 8. […] Video: EXPERIMENTUL BOSTON – cum sa blochezi un intreg oras si sa faci perchezitii din casa in cas… […]

  Apreciază

 9. […] Video: EXPERIMENTUL BOSTON – cum sa blochezi un intreg oras si sa faci perchezitii din casa in cas… […]

  Apreciază

 10. […] Video: EXPERIMENTUL BOSTON – cum sa blochezi un intreg oras si sa faci perchezitii din casa in cas… […]

  Apreciază

 11. […] Video: EXPERIMENTUL BOSTON – cum sa blochezi un intreg oras si sa faci perchezitii din casa in cas… […]

  Apreciază

 12. […] Video: EXPERIMENTUL BOSTON – cum sa blochezi un intreg oras si sa faci perchezitii din casa in cas… […]

  Apreciază

 13. […] Video: EXPERIMENTUL BOSTON – cum sa blochezi un intreg oras si sa faci perchezitii din casa in cas… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: