SACCSIV – blog ortodox

Majoritatea refuza sa iasa din MATRIX, iar unii sunt atat de dependenti de el incat lupta pentru a-l proteja …

Posted in anti-sistem by saccsiv on octombrie 30, 2013

„Multi dintre acesti oameni nu sunt pregatiti sa fie deconectati. Si multi dintre ei sunt atat de dependenti de SISTEM incat vor lupta pentru a-l proteja”

   Din nefericire insa, printre cei treziti vor fi si tradatori:

De ce au facut totusi acest film? Pentru ca realul SISTEM nu lasa nimic la voia intamplarii, cu atat mai putin lupta impotriva SISTEMULUI. Si ofera maselor „alternative”. In ecuatia aceastei trilogii nu exista Dumnezeu, ci doar bisericile din Matrix. Voi analiza separat intr-un viitor articol cum sta treaba si cu filmul asta.

Cele doua fragmente de mai sus prezinta insa destul de bine un fragment dintr-o realitate dramatica. Iata comentariul cititoarei amonmiss postat la articolul CHEMTRAILS – Cum sa atragem atentia opiniei publice si autoritatilor?:

Frate, de vreo 2 ani lupt pentru constientizarea oamenilor a ceea ce se intampla in vazduh, sub privirile noastre. Am obosit!!! Oamenii dorm, iar daca ii trezesti din somnul lor ridica din umeri, dau din mana si isi vad de ale lor. Chiar am obosit, simt ca am realizat munca lui Sisif. Degeaba vom striga si la parlamentari…am strigat la toti – degeaba! Nu dau doi bani pe noi! Eu le aratam pe cer darele de otravuri si ei imi vorbeau de fonduri europene! Ori sunt cretini, ori cunosc problema si o acopera sau nu le pasa! Am obosit 

Comentariu saccsiv:

   Sa nu obosim. Fiecare trezit, multumita bunului Dumnezeu, reprezinta o mare victorie.   

Sa ne amintim ce spunea Bertrand Russell in “Impactul Ştiinţei În Societate„:

În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie.

[…]

Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.”

Deci nu e usor.

Cititi va rog si:

Parintele Nicolae Steinhardt: Cu STATUL MAMONA nici o legatura, oricat de mica – nici asupra punctelor comune. Lui Mamona numai blestemele din moliftele Sfantului Vasile cel Mare

Tagged with: ,

45 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. amonmiss said, on octombrie 30, 2013 at 7:29 am

    Prikoke reprezinta marea majoritate a oamenilor. Am vazut un film animat, de scurt metraj, cu ani in urma. Sper sa il gasesc diseara, sa vi-l trimit. Subiectul: pamantul devenise nelocuibil. Oamenii au fost mutati pe un satelit imens. Pe satelit se reproducea virtual natura: flora, fauna, cascade, izvoare, soare, cer. Personajele nu faceau nimic, ci stateau pe un sezlong la soare, printre palmieri (atentie la reclamele cu vacante exotice – palmieri, falsa relaxare). Existau roboti care lucrau pentru oameni, astfel, fiecare comanda ce doreste, iar robotii erau la datorie. Le ofereau totul, mai putin libertatea. Sistemul se hranea cu insasi existenta lor in acel matrix. Reclamele TV le prezenta pamantul ca fiind nelocuibil. Cateva personaje au aflat ca pe pamant au inceput sa apara plante, deci devenise locuibil. Acestia au alertat pe ceilalti captivi si au inceput operatiunile de evadare. Sistemul i-a prins si incerca sa le demonstreze ca e o minciuna, ca e mai bine in matrix, ca au tot ce-si doresc. Finalul nu vi-l spun, ca nu mai are farmec. Sper sa-l gasesc, sa mai existe pe youtube.

    Apreciază

    • iomama said, on octombrie 30, 2013 at 1:46 pm

      este vorba de wall-e?
      Nu cred ca la asta s-au gandit elitele, ci mai degraba la sclavia psihica si fizica, in filmul asta e doar sclavie psihica. Are cam „tot ce ii trebuie”, roboti care sunt mai buni ca noi oamenii, iubire/sentimente la roboti, poluare cat cuprinde, …. triumful omenirii … etc

      Apreciază

  2. blue said, on octombrie 30, 2013 at 9:06 am

    Ar putea fi doar o chestie de percepţie, Să facem un sondaj real de opinie. S-ar putea pune întrebara simplă: ce este sistemul? Răspunsurile unora ar fi surprinzătoare. Să ne gândim la toţi cunoscuţii noştri: câţi ar putea supravieţui în afara lui? Să ne intoarcem şi faţa către noi: câţi am putea supravieţui în afara lui? ( a unui sistem, a oricărui sistem ). Şi apoi să ne întrebăm: ce fel de lume am dori să lăsăm moştenire copillor noştri? ( adică ce fel de sistem, dacă n-am diabolizat deja cuvântul). Abia pe urmă, dupa ce am găsit răspunsuri….

    Apreciază

  3. Pr. Adrian said, on octombrie 30, 2013 at 9:23 am

    amonmiss
    Am vazut si eu ceva asemanator, dar de lung metraj. Se numeste Wall-e. Mesajul era ceva ecologic, sa avem grija de planeta, dar ca toate filmele din ziua de azi … nu prea am incredere in Hollywood.

    Doamne ajuta!

    Apreciază

    • amonmiss said, on octombrie 30, 2013 at 5:04 pm

      Corect! Este vorba de wall-e, dar fiind prin 2008 parca, am uitat. Si e de lung metraj. Corecta si afirmatia: ,, Mesajul era ceva ecologic, sa avem grija de planeta, dar ca toate filmele din ziua de azi … nu prea am incredere in Hollywood.” Oricum, ideea pe undeva se aseamana cu acea conditie a lui Prikope.
      Corect pune problema si blue: ,,câţi am putea supravieţui în afara lui? ( a unui sistem, a oricărui sistem ). Şi apoi să ne întrebăm: ce fel de lume am dori să lăsăm moştenire copillor noştri? ”
      Suntem oare pregatiti sa traim in pesteri? Cel care spune ca da, inseamna ca minte. Cu greu putem accepta iesirea din acest asa-zis sistem. Comoditatea, confortul, obisnuintele, dependentele de acestea, tabieturile fiecaruia, care, fara a ne mintii, includ si folosirea calculatorului, internetului, autoturismului, curentului electric, etc. Doar cand vom fi deposedati de aceste bunuri materiale si servicii (inclusiv imposibilitatea de a le achita/cumpara atunci cand se va introduce obligativitatea cipului), vom alege usor varianta muntilor. Sa ne rugam la Dumnezeu sa ne ajute sa ne pastram sufletul curat, mintea limpede!

      Apreciază

  4. Prahovean said, on octombrie 30, 2013 at 10:17 am

    Scenariștii și regizorii trilogiei Matrix sunt doi frați evrei. Filmul abundă și de simbolistica ereziilor gnostice. Și, în final, impersonalismul anticreștin. Deci, grijă…

    Apreciază

  5. Pr. Adrian said, on octombrie 30, 2013 at 10:59 am

    Ce-i drept e grea desprinderea de sistem si nu se poate face deodata. Necuratul a lucrat si lucreaza de mult timp la panza de paianjen cu care sa ne prinda si din care sa nu te mai poti desprinde, acoperind totul: viata, natura, atmosfera, subsolul, toate aspectele vietii noastre sunt cuprinse in legi, reguli si restrictii.
    Dar ce este cu neputinta la om este cu putinta la Dumnezeu. Sfintii si prietenii Lui au depasit aceste bariere ale neputintei omenesti cu ajutorul Harului lui Dumnezeu. Daca ne gandim numai la Cuv. Maria Egipteanca care a plecat in pustiu doar cu doua paini. Poate nu vom ajunge la sfintenia ei, dar ne rugam la Dumnezeu ca sa faca un pogoramant cu noi si sa ne trimita painea cea de toate zilele si noua, putincredinciosi si zabavnici cu inima, in vremurile crunte care vor veni si pe care le vom rabda pentru curajul maturisirii pe care trebuie sa o facem.

    Doamne ajuta!

    Apreciat de 1 persoană

    • Iacoboaie Radu said, on octombrie 31, 2013 at 12:55 am

      Este adevărat părinte. Dar ce am putea face pentru a-i trezi la realitate pe ceilalţi conaţionali, ,,adormiţi” de spiritul modern actual sau de duhul lumesc?

      Apreciază

  6. Cami said, on octombrie 30, 2013 at 11:00 am

    si eu am mai vorbit cu prieteni mei si sunt de acord cu ce le-am spus; ma intreb cati vor sa creada?

    Apreciază

  7. George said, on octombrie 30, 2013 at 11:36 am

    off topic
    articol super bun in legatura cu Fukushima
    http://www.informationclearinghouse.info/article36649.htm

    Apreciază

  8. MarcuB said, on octombrie 30, 2013 at 11:48 am

    Din seria cutremurelor de peste 3 grade,azi noapte la ora 00:56

    http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/cutremur-cu-magnitutdinea-de-3-2-in-judetul-prahova.html

    Apreciază

  9. Cosmin said, on octombrie 30, 2013 at 11:50 am

    Prahovean are dreptate vis a vis de simbolistica si impersonalismul anticrestin, oricum filmul contine si unele adevaruri.

    In acest fragment din film ce il voi posta, e o secventa pe care ar trebui, ca noi, sa o exersam cu cei apropiati noua, cunoscutii nostrii, care vorba aceea, traiesc cu capul in punga, sa le oferim pilula rosie, adica Adevarul:

    Doamne ajuta!

    Apreciază

  10. georgiana said, on octombrie 30, 2013 at 2:51 pm

    să vă spun drept, nici eu numai pot!! în biroul unde lucrez fetele astea râd pe înfundate când îşi amintesc de „discursul” meu despre cip şi controlul tehnologic. ştiu că n-ar trebui să mă afecteze (preotul mereu ne spune că nu trebuie să ne rănim cu judecăţile aspre ale aproapelui împotriva noastră), dar cum „răul” deja l-am produs prin criticarea „sistemului”, consecinţele sunt remarcile ironice cam greu de digerat 😦
    nu ştiu cât de spălaţi pe creiere suntem, dar te aştepţi ca măcar să ţi se acorde circumstanţe… însă nici vorbă de umbră de îndoială!! ele spun că profeţiile sfinţilor sunt pentru „cândva”… că va fi.. se va întâmpla hăt departe de noi, într-un viitor incert! siguranţa cu care vorbesc face să se mai estompeze oarecum neliniştea ce o simt, dar chiar ieri la cateheză s-a vorbit despre fertilizare in vitro şi embrioni umani, despre semnăturile ce le dăm pentru prelevarea de organe şi calmul s-a dus… Sincer, chiar pare o binecuvântare că „birocraţia” noastră ne aruncă în urmă cu 50 de ani sau chiar mai mult, faţă de timpul modern real al Occidentului, spun asta cu referire la cardurile de sănătate care oficial trebuiau să apară din ianuarie a.c.; la fel şi cu buletinele!!
    dar parcă nimic nu e mai rău ca războiul cel dintre noi!!

    Apreciază

    • Cosmin said, on octombrie 30, 2013 at 3:37 pm

      @ georgiana,

      Cand zgudui patucul cald al stabilitatii sociale, doar doua lucruri se pot petrece: unul, vei fi luata in deradere, asta in cel mai bun caz, sau al doilea, sa fi mustrata, certata, injurata, sau alte forme de ostracizare.

      Ambele situatii trebuie sa ti le asumi, indiferent cat ar fi de frustrant. Cu atat mai mult, ca am fost avertizati ca asa se va intampla in vremurile din urma, cu cei ce vor incerca sa-i trezeasca pe cei apropiati.

      Nu trebuie sa fie un motiv de deznadejde pentru tine, ba dimpotriva!

      Trebuie insa, sa ai in vedere modalitatea de a incerca sa-i trezesti pe cei din jurul tau. Ma refer la faptul ca, incercarea ta de a-i trezi, nu trebuie sa capete aspect de prozelitism sectar.

      Trebuie starnita subtil curiozitatea celor din jur si pusi in situatia de a-ti cere ei detalii. Cei care nu sunt curiosi sau nu reactioneaza nicicum la stimulii lansati de tine, trebuie lasati in plata Domnului.

      Si nu uita un lucru: foarte foarte putini dintre cei cu care ai contact, sunt receptivi si dornici sa afle mai mult si care se transforma la randul lor in alti trezitori. Unul la o suta sau poate chiar unul la o mie.

      Dumnezeu sa te-ntareasca in demersul tau!

      Apreciază

      • georgiana said, on octombrie 30, 2013 at 11:03 pm

        Cosmin, iti multumesc pentru sprijin! cred ca ma amaraste mai mult faptul ca nu mai avem rabdare cu noi insine… si eu am fost circumspecta, am descoperit blogul intamplator si daca la inceput am zis nu se poate, astia sunt nebuni, mai apoi m-am dus sa intreb, am cautat, am citit, am vrut sa aflu…
        fii sigur ca am parcurs toate etapele ca sa zic asa… multe din discutii au loc inevitabil din cauza programului care ne tine la un loc si daca inca de acum doi ani faceam aluzii fine la trendul ce-o ia tehnologia, colegele mele nici nu ridicau ochii din lucrari, mai apoi ma ascultau privind prin mine si cand am zis ca nu e posibil asa ceva (eram chiar contrariata, intrucat una dintre ele e fiica de preot din Buzau), ele cica acum auzim prima oara despre gogomania asta!! deci…. nici vorba de curiozitate, cat despre reactii.. in afara de rasete… Dar m-a mai insufletit remarca ta ca asta e cel mai bun caz!! n-am putut rezista si le-am replicat ca nu tin la buna lor parere despre mine, ca pot sa rada cat or vrea, ca ironia nu e semn de simpatie si culmea, tot ele s-au bosumflat!
        e foarte ciudat matrixu asta!! in biserica preotul zice sa ne rugam pentru cei din America, ca multi de acolo nu stiu ce sfant ajutator au!! in San Francisco pe Sfantul Ioan Maximovici, dar ca degeaba au lasat sfintii scrieri daca noi nu avem timp sa le citim, pentru ca deja americanii isi injecteaza copiii cu cipuri si eu stau tablou si ma uit la el ca prin vis…. ma simt „teleportata” din cealalta „dimensiune” si chiar am impresia ca traiesc in lumi paralele!!! n-as fi crezut ca e posibil asa ceva!!

        Multa sanatate sa-ti dea Dumnezeu 🙂

        Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 31, 2013 at 6:14 am

      blue

      Doamne ajuta!

      Poti te rog traduce?

      Police shoot and kill father while kidnapping his 3-year-old son after pot tip

      http://www.naturalnews.com/042673_police_shooting_kidnapping_son_pot_tip.html

      Apreciază

      • blue said, on octombrie 31, 2013 at 10:37 pm

        Poliția trage și ucide un tată în timp ce-i răpeşte fiul de trei ani, după o informatie primită „la pont”

        NaturalNews: Cât de scăpat de sub control trebuie să fie „sistemul” nostru pentru a ucide un tată care încearcă să-şi protejeze fiul împotriva celor ce doreau să-l scoată cu forţa din casa lui – şi toate acestea în baza cuvântului unei persoane anonime? Destul de necontrolat, aș spune, și pun pariu că sunteţi de acord.
        Potrivit unui mesaj de pe site-ul OffTheGridNews.com, William Reddie , un tată de 32 de ani, din Michigan, a fost recent împuşcat şi ucis de către poliţie, atunci când ofiţerii Serviciilor de Protecţie a Copilului au năvălit în casa lui pentru ca, în esenţă, să-i rapească copilul.

        Declaraţie de pe website:
        Un informator anonim, susținând că Reddie deţine marijuana în casă, a declanşat un șir de incidente care au transformat un copil fericit într-un orfan – si a determinat un ziar local să desfăşoare propria anchetă și să elaboreze un raport propriu.

        Raportul susţine că un polițist, care a declarat că a dat curs unei informaţii primite de la un anonim, a pretins că a simţit miros de marijuana provenind de la domiciliul lui Reddie. Asta e ceea ce a spus, posesia de marijuana acolo, conform rapoartelor, este un delict – asta dacă nu cumva Poliția nu găseşte cantități mari și persoane care intenţionează să vândă.

        „Angajaţii Serviciilor de Protecţie a Copilului nu au avut niciun indiciu cu privire la orice tip de abuz sau neglijenţă suferit de copil in interiorul căminului său, dar au considerat că posesia de droguri este o justificare suficientă pentru a-l îndepărta de casa lui”, s-a precizat pe website.

        De ce nu a fost testat – înainte să fie ucis?

        Desigur, se spune in raport, acțiunile proprii ale lui Reddie, atunci când poliția a încercat să ia copilul, mai mult ca sigur au jucat un rol în moartea sa. Dar tot incidentul pare a fi o reacție exagerată și ar fi putut fi evitat dacă Protecţia Copilului și anchetatorii nu s-ar fi panicat în legătură cu acuzaţia ( nedovedită, până la acel moment) de consum de marijuana, spun prietenii și familia lui Reddie.

        Iată cum s-a întâmplat:
        Bătrânul ofițer de poliție Alan Somero a mers la casa Reddie pentru un pretins scandal de familie, mai devreme, chiar în ziua împuşcăturilor, dar nu a făcut nicio arestare. Reddie a devenit, totuși, oarecum agitat, se precizează în raport, când a fost acuzat că a fumat marijuana în fața fiului său.
        Rapoartele susţin că el era în mijlocul unei conversaţii aprinse la telefon cu o femeie atunci când polițiștii și Protecţia Copilului au sosit mai târziu în aceeaşi zi. Reddie, care se lupta pentru custodia fiului său, în mod evident, nu a fost de acord cu ceea ce se urma să se întâmple.
        Un fragment din hotărârea judecătorească ce permitea luarea în custodie a copilului prevede:
        Există motive întemeiate pentru ca aceasta instanţă să îndepărteze copilul (copiii), de părinte … din cauza condițiilor sau mediului în care trăieşte copilul (copiii), şi nu este conform cu bunăstarea copilului (copiilor) să rămână la domiciliu, pentru că: Se pretinde că tatăl a folosit marijuana în casă în prezența copilului. În plus, există o preocupare pentru siguranța copilului din cauza unei conflict casnic și amenințărilor făcute de catre tată la adresa autorităţilor legale.

        Nu ar fi avut sens, la acest moment al desfăşurării lucrurilor, să fie testat sângele bărbatului, penttru a vedea dacă existau urme de marijuana în organism – înainte de a face incredibilul pas de a lua fiul unui om de langă el? Se pare că nu, dar s-a făcut şi testul- după ce a fost prea târziu.
        Războiul împotriva drogurilor face o altă victimă
        Mai multe informaţii de la OffTheGridNews:
        Când lucrătorii Serviciilor de Protecţie a Copilului şi ofiţerii însărcinaţi cu punerea în aplicare a hotărârii judecătoreşti au încercat să ia băiatul, Reddie a scos din buzunar un briceag şi s-a repezit în direcţia grupului. Ofițerii au avut în mâini armele Taser în timpul altercației, dar, în cele din urmă, au pus în toc armele neletale și au luat armele de foc. Ofiţerul John Klepadlo l-a împușcat și ucis pe Reddie în timpul incidentului.

        În cele din urmă, desigur, purtătorii de cuvânt ai poliției au justificat uciderea – în ciuda încercării de punere sub acuzare a ofiţerului implicat în schimbul de focuri de catre investigatorii poliţiei de stat.

        O ciudăţenie: Când polițiştii au ajuns pentru prima dată, ei pretind că Reddie le-ar fi mărturisit că a fumat iarbă mai devreme în aceeaşi zi – o mărturisire care a declanşat lanțul mortal de evenimente care au dus la implicarea Protecţiei Copilului și preluarea forţată a fiului lui Reddie.

        Dar un test de sânge post-mortem a arătat că Reddie nu a avut urme fie de alcool sau de marijuana în organism. Era nebun sau poliţiştii mint? Ce s-a întâmplat, cu adevărat?
        Ah, cui îi pasă, nu? Ce importanţă are un alt orfan crescând fără tată, victimă a războiului nebunesc contra drogurilor?

        Apreciază

      • saccsiv said, on octombrie 31, 2013 at 11:21 pm

        blue

        Multumeasc mult.

        Apreciază

      • blue said, on octombrie 31, 2013 at 11:35 pm

        Dumnezeu să-ţi ajute, saccsiv!

        Apreciază

  11. cristytepes said, on octombrie 30, 2013 at 3:25 pm

    Reblogged this on Adevărul te face liber.

    Apreciază

  12. john said, on octombrie 30, 2013 at 6:07 pm

    Scandal in lumea medicala
    Medicul de origine româna, Mihai Alecu demonstreaza cã SIDA nu existã!
    Aceasta este marturia unui cercetator roman care a lucrat in marile laboratoare din strainatate. Gigantii farmaceutici si-au dat mana si banii pentru a musamaliza un urias scandal. Doctorul Mihai Alecu pune sub un semn de intrebare maladia secolului XX. – sursa:
    : http://anatolbasarab.ro/scandal-in-lumea-medicala-sida-nu-exista/#sthash.75FupAa7.7xemdUoO.dpuf

    Apreciază

    • john said, on octombrie 30, 2013 at 6:38 pm

      Activitate solarǎ intensificatǎ. Trei explozii solare de clasa X2.3 ȋntr-o sǎptǎmȃnǎ

      O explozie solară de clasa X2.3 s-a produs ȋn seara de marți, 29 octombrie, aceasta fiind a treia explozie de clasă maximă în decurs de o săptămână.

      Apreciază

  13. tataia said, on octombrie 30, 2013 at 10:36 pm

    Ehe…Matrix este intr-adevar un film de exceptie. As putea discuta sapatamini intregi despre acesta. Extrem de filosofi, poate chiar si religios, dar categoric nu crestin. Intr-un mod alegoric ne prezinta foarte multe adevaruri, dar evindent acest lucru nu inseamna ca nu este deloc manipulativ. Anumite chestii mai de finete ne sint prezentate exact invers fata de cum sint in realitate….

    In Matrix SISTEMUL este un vis colectiv generat de computer…SISTEMUL (MATRICEA) este rau…iar cei care au iesit din el (au fost deconectati de la aparatele de indus respectivul vis) sint cei liberi…cei initiati, care reintrind din cind in cind in matrice (prin hacking) pot avea puteri supraomenesti acolo deoarece ei au inteles ca acele reguli de computer pot fi si ocolite sau incalcate…

    Deci sa intelegem ca MATRICEA este precum SISTEMUL care ne vrea raul, iar cei care s-au desprins de sistem sint ca si crestinii care s-au refugiat in pesteri? Da….si nu prea! Mai degraba matricea este lumea in care traim noi cu totii (cu sistem de sanatate, invatamint, etc) Sistem care este si bun si rau totodata..dar cei care au iesit din matrice sint „initiatii” „iluminatii” care intelegind resortulrile profunde de funtionare ale acestei lumi reusesc sa aiba capacitati „supraomenesti”…De fapt in realitate prin „meditatie”, magie..etc…sau mai pe romaneste ajutati de draci. De aceea noi aparam matricea….SISTEMUL. NU neaparat acel sistem care ne vacineaza copiii, care ne indoctrineaza prin scoala, care ne manipuleaza prin TV, care ne otraveste aerul ci acel sistem care ne permite sa ne intemeiem o familie traditionala, care ne permite sa ne ridicam o casa, sa crestem copii, etc, etc. Vedeti in ce fel manipuleaza acest film? Sa aruncam la gunoi sistemul sa iesim din matrice…este de fapt tot o manipulare gen Zeitgeist movement sau NOM contra fNOM, doar ca de data aceasta realizata la nivel alegoric printr-un film de FICTIUNE…adica care nu se doreste a fi (pseudo)documentar precum Zeitgeist…

    Apreciază

  14. accidutzu said, on octombrie 30, 2013 at 10:57 pm

    MORPHEUS: Matricea e pretutindeni, este peste tot in jurul nostru. Chiar si in aceasta camera. Poti sa o vezi cand te uiti pe fereastra sau la televizor. O simti cand te duci la serviciu sau la biserica sau cand iti platesti impozitele. Este lumea care ti-a fost trasa peste ochi ca sa nu vezi adevarul.
    NEO: Care adevar?
    MORPHEUS: Ca esti un sclav, Neo. Ca toti ceilalti, ai fost nascut in robie, intr-o inchisoare pe care nu o poti mirosi, gusta sau atinge. E o inchisoare pentru minte (suflet). Din pacate, nimanui nu i se poate spune ce este Matricea. Trebuie sa o vezi tu insuti.

    mi-am permis sa traduc o bucata din scena postata de cosmin. eu cred ca un mesaj mai crestin de atat nu se poate. lumea in care traim, cu bune si rele, cu chemtrails si fracturare hidraulica, cu terorism si teoria conspiratiei, e doar o lume falsa, ireala ce ne-a fost trasa peste ochii ca sa nu vedem adevarata realitate, adevarata viata: „Sa Te cunoasca pe Tine, singurul Dumnezeu adevarat, ai pe Iisus Hristos pe Care L-ai trimis.”
    asta e singura realitate (vesnica) pentru care merita sa lupti si in care merita sa crezi. restul e vanare de vant!

    Apreciat de 1 persoană

    • tataia said, on octombrie 31, 2013 at 7:01 am

      Cum am zis mai sus….desi mesajul filmului este FILOSOFIC si este RELIGIOS, nu este crestin. Are mai degraba tangente cu religiile si filosofiile orientale. Sistemul (Matricea) intr-adevar ne-a fost trasa peste ochi pentru a nu mai vedea adevarul. Insa „adevarul” (iesirea din matrice) reveleat de film nu este un adevar crestin…este mai degraba un „adevar” new age, sau un „adevar” promovat de religiile orientale…

      Atentie la manipulari. Filmul este intr-adevar exeptional, dar este datoria fiecaruia sa priveasca filmele cu un ochi critic..sa vada ce este adevarat si ce este mai dubios…..

      Apreciază

  15. aniush said, on noiembrie 2, 2013 at 8:25 am

    john,
    Crezi ca pe blogul asta e vreun intrus, care vede ce scriem noi aici sau incearca sa faca vreo ticalosie?

    Apreciază

  16. […] Majoritatea refuza sa iasa din MATRIX, iar unii sunt atat de dependenti de el incat lupta pentru a-l… […]

    Apreciază

  17. […] Aparatori ai Matrix-ului m-au criticat ca am postat articolul VIDEO – Melissa Harris-Perry: TOTI COPIII VOSTRI NE APARTIN motivand ca nu-i decat vorba unei oarecare femei, fara nici o legatura cu vreo agenda illuminati refEritoare la familie si copii. […]

    Apreciază

  18. amoq1955alex said, on decembrie 2, 2013 at 8:06 am

    Reblogged this on http://nomadixnetwork.blogspot.com and commented:
    Fine.

    Apreciază

  19. […] Majoritatea refuza sa iasa din MATRIX, iar unii sunt atat de dependenti de el incat lupta pentru a-l… […]

    Apreciază

  20. […] Majoritatea refuza sa iasa din MATRIX, iar unii sunt atat de dependenti de el incat lupta pentru a-l… […]

    Apreciază

  21. […] Majoritatea refuza sa iasa din MATRIX, iar unii sunt atat de dependenti de el incat lupta pentru a-l… […]

    Apreciază

  22. […] Majoritatea refuza sa iasa din MATRIX, iar unii sunt atat de dependenti de el incat lupta pentru a-l… […]

    Apreciază

  23. Contacteaza-ma said, on octombrie 8, 2015 at 12:37 am

    Salut,

    Se poate sa intru cumva in legatura cu adminul acestui blog pentru a-mi sterge un comentariu postat in cadrul acestui articol? Daca vede cineva acest mesaj, il rog sa nu-l ignore si sa ma ajute cu aceasta solicitare.

    Multumesc!

    Apreciază

  24. Contacteaza-ma said, on octombrie 8, 2015 at 10:52 pm

    Catalin Oancea said, on octombrie 30, 2013 at 8:09 pm
    SIDA exista si inseamna Sindromul Imunodeficientei Dobandite. etc

    Acesta, pe cel de sus cu Contacteaza-ma si pe acesta pe care-l citesti acum. Multumesc pentru ajutor si scuze pentru metoda folosita, nu am cum altfel sa dau de tine si nici nu am cum sa-mi sterg comentariile.

    Apreciază

  25. Contacteaza-ma said, on octombrie 15, 2015 at 12:18 am

    Eu am scris acel comentariu si nu doresc sa mai apara sub numele meu. Crede-ma ca l-as fi sters eu, dar nu am cum.

    Apreciază

  26. […] Majoritatea refuza sa iasa din MATRIX, iar unii sunt atat de dependenti de el incat lupta pentru a-l… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.