SACCSIV – blog ortodox

Kevin Barrett: Jurnalisti de top dau in vileag marea farsa a asa-ziselor atentate din 11 septembrie 2001

Posted in 11.09.2001 by saccsiv on octombrie 26, 2013

“Mintim in legatura cu orice. Totul este o minciuna. Minciuna a devenit piatra de temelie.”

   Iata ce putem citi in articolul Mainstream journalists expose 9/11 hoax:

Jurnalisti de top dau in vileag marea farsa a asa-ziselor atentate din 11 septembrie 2001

Urmarile atacurilor de la 11 septembrie 2001

de Kevin Barrett

Mai multi cunoscuti jurnalisti americani afirma ca Guvernul Statelor Unite ale Americii minte cu privire la cele intamplate in data de 9 septembrie 2001, si la asa-zisul razboi impotriva terorismului. Din pacate, detinatorii trusturilor media si redactorii nu le permit relatarea descoperirilor facute.

Recent, Seymour Hersh, cel mai bun reporter de investigatii al Americii, a dat publicitatii stirea conform careia afirmatia Guvernului Statelor Unite ale Americii de a-l fi ucis pe Osama Bin Laden, in data de 2 mai ar fi, in realitate, “o mare minciuna. Nici un singur cuvant nu este adevarat.”

Hersh a continuat sa aduca aspre critici, atat la adresa publicatiei The New York Times, in cadrul careia lucreaza de multa vreme, cat si altor mari trusturi de presa: “Mintim in legatura cu orice. Totul este o minciuna. Minciuna a devenit piatra de temelie.” El a afirmat ca toate marile trusturi media de pe teritoriul Statelor Unite ar trebui sa fie inchise, desfiintate, pentru faptul de a fi mintit poporul american.

In sprijinul afirmatiilor lui Seymour Hersh, vine Sherwood Ross, un jurnalist premiat care a lucrat atat in cadrul Biroului de Stiri al orasului Chicago, cat si in cadrul publicatiei Chicago Daily News, a agentiei de presa Reuters, precum si in cadrul altor trusturi de presa, care, in cadrul unui recent interviu radiofonic, mi-a relatat urmatoarele:

“E foarte greu de crezut ca Musulmanii s-ar fi aflat in spatele evenimentelor de la 11 septembrie. Gandeste-te putin la urmatorul aspect: familia presedintelui Bush a facut afaceri cu familia celui despre care se sustine ca ar fi fost in spatele acelui atac terorist – Osama Bin Laden. Dar Familia Bin Laden era implicata in afaceri cu petrol, in cadrul companiei pe care Bush o detine. Avand in vedere aceste aspecte, cum crezi tu ca este posibil ca, din toate miliardele de familii din lumea asta, tocmai familia care a efectuat atacul asupra Americii, a fost si cea care a facut afaceri cu Presedintele Americii? Pare a fi un serviciu, mai degraba, decat un atac. Nu cred ca evenimentele de la 11 septembrie au fost consecintele unei conspiratii musulmane sau arabe. Eu cred ca este vorba despre o conspiratie pur americana, al carei unic scop a fost acela de a elimina guvernul actual al Statelor Unite pentru a aduce la putere ceea ce a inceput sa semene din ce in ce mai mult cu un stat politienesc, si de asemenea pentru a da Statelor Unite, manate de ambitii de stapanire, un motiv in plus de a excroca Orientul Mijlociu de resursele sale energetice..”

Sherwood Ross a explicat faptul ca jurnalistii americani nu mai au libertatea de a desconspira nici cele mai aberante minciuni, daca acestea au fost lansate oficial in scopul falsificarii realitatii:

“Pe nici un post de stiri nu vedem punandu-se intrebari pertinente. Un semn de intrebare mi-a rasarit in minte in momentul in care un cameraman de la un mic post de stiri din Pennsylvania s-a dus la locul unde se presupune ca s-ar fi prabusit avionul (pe 11 septembrie). Iar acesta a spus “N-am vazut nici un avion. N-am vazut decat o groapa in asfalt. N-am vazut nici un cadavru. N-am vazut nici un bagaj.” Sa zicem ca, ipotetic, individul ar fi inventat totul. Dar nu cred. Eu cred ca doar si-a facut meseria. Iar apoi, dinspre cladirea Pentagonului, vin informatii cum ca aceasta ar fi fost lovita de un avion. Insa, din nou, n-a existat nici o epava. Reporterii care lucrau in Sala de Presa au iesit in fata cladirii, pe gazon, dar n-au vazut nici un avion. Asadar, n-ati facut decat ca, in repetate randuri, sa fabricati minciuni asupra carora presa nu se sesizeaza.”

L-am intrebat pe Ross daca i s-a permis sa exprime astfel de opinii in articolele sale din publicatiile Miami Herald, The Chicago Daily News, sau in cadrul altor trusturi de presa. A raspuns:

“Categoric nu. Pe vremea cand scriam, pentru Reuters, articole pe teme ce tineau de locul de munca, timp de zece ani articolele mele s-au regasit in publicatii incepand de la The New York Times pana la The L.A. Times. Dar daca scrii un articol in care intrebi ‘de ce s-a prabusit cladirea World Trade Center, in conditiile in care nici n-a fost lovita de vreun avion’, nimeni nu ti-l va publica. Astfel ca, acum, articolele mele sunt folosite pe Internet de diversi bloggeri, si de catre trusturile de presa din Orientul Mijlociu.   Primesc telefoane de la postul de televiziune iranian Press TV. Imi puteti vedea acolo interviurile. Dar sa nu va asteptati sa fiu citat de catre agentia de stiri Associated Press.”

Unui alt jurnalist american de top, Paul Craig Roberts, i-a fost, de asemenea, interzisa activitatea in cadrul presei americane, pentru faptul de a fi divulgat adevarul cu privire la evenimentele din 11 septembrie. Dr. Roberts a lucrat ca Secretar Asistent al Trezoreriei, a primit medalia de onoare a Legiunii Franceze, precum si alte premii pentru contributia sa in domeniul economic, si a avut articole publicate constant in reviste precum Wall Street Journal, Business Week si alte publicatii de profil. Insa, din momentul in care a vorbit despre imploziile controlate, din 11 septembrie 2001, ale celor trei zgarie-nori ai cladirii World Trade Center, Paul Craig Roberts a fost trecut pe lista neagra a jurnalistilor carora li s-a interzis sa mai publice vreun articol.

Intr-un interviu radiofonic recent, in cadrul emisiunii mele, Dr. Roberts a explicat motivul pentru care mass-media americana, conform declaratiilor jurnalistului Seymour Hersh, minte in legatura cu absolut orice:

“Unul dintre cele mai rele lucruri care s-au intamplat vreodata (in America) a fost in momentul in care Presedintele Clinton a permis unui numar de cinci companii sa preia conducerea asupra mass-mediei americane. Aceasta a fost miscarea ce a condus la distrugerea independentei jurnalismului american.  Iar din momentul in care Clinton a permis ca acest lucru sa se intample, in ciuda oricaror traditii americane impamantenite sau legi ce tin de libertatea de exprimare – desi, in America, dupa cum am  putut observa, legea nu mai inseamna nimic –, asadar, din clipa in care aceste cinci mari corporatii au preluat puterea asupra mass-mediei americane, independenta acesteia a disparut instantaneu. Mass-media americana nu mai este condusa de jurnalisti, ci de directori de publicitate corporatisti. Singura valoare a acestor conglomerate media consta in licentele de difuzare a stirilor la nivel federal. Asadar, nici nu pot indrazni sa jigneasca guvernul, pentru ca s-ar supune riscului ca licentele de difuzare sa nu le mai fie reinnoite, si astfel, valoroasele companii multi-miliardare ale acestor conglomerate media, ar disparea intr-o clipa. Acesta este motivul pentru care asa-numitul jurnalism profesionist, nu se mai poate numi nici de departe jurnalism, pentru ca nu mai transmite nimic concret. Nu face decat o propaganda continua. S-a transformat, efectiv, in Ministerul Propagandei. Gerald Celente numeste aceste conglomerate media, ‘prostituate’.”

Paul Craig Roberts a preferat ca, in loc sa scrie pentru presa, sa se dedice, in prezent, demascarii falsei ucideri a lui Osama Bin Laden si a evenimentelor de la 11 septembrie 2001, pentru o publicatie independenta numita Institutul de Economie Politica. Intr-un articol recent publicat cu comemorarii a doisprezece ani de la atacurile din 11 septembrie 2001, Dr. Roberts scria:

“Neoconservatorii care sustin ideea suprematiei Americii fata de restul lumii, au avansat ideea necesitatii unui nou atac militar precum cel de la Pearl Harbor, ceea ce le-ar permite sa declanseze razboaie de cucerire… Nu exista nici o dovada care sa sustina povestea guvernului cu privire la cele intamplate pe 11 septembrie 2001… La cea de-a doisprezecea comemorare a unei asemenea farse, este inutil sa mai atrag atentia asupra numeroaselor dovezi ce evidentiaza faptul ca varianta oficiala este o mare minciuna. Puteti citi si singuri. Materialele sunt disponibile in mediul online. Puteti citi ce au de spus arhitectii si inginerii, daca vreti sa aflati adevarul cu privire la ziua de 11 septembrie 2001. Puteti, de asemenea, sa cititi si rapoartele cercetatorilor. Puteti sa vedeti si ce au avut de spus primii oameni intervievati care se aflau in turnurile WorldTradeCenter. Puteti citi si declaratiile pilotilor de avioane, care sustin ca manevrele facute la bordul aeronavei care se presupune ca ar fi lovit Pentagonul, depasesc pregatirea lor profesionala si, cu siguranta, nu au fost facute de catre piloti fara experienta. Puteti citi si cartile lui David Griffin. De asemenea, puteti urmari si filmul facut de Richard Gage, impreuna cu arhitecti si ingineri, in vederea descoperirii adevarului din spatele evenimentelor de la 11 septembrie 2001. Puteti citi si raportul Toronto referitor la aceleasi evenimente, continand audierile la nivel international cu privire la presupusele atentate de la 11 septembrie 2001.”

Dar nu va pierdeti timpul cu presa oficiala. Dupa cum observa Seymour Hersh, Sherwood Ross, Paul Craig Roberts si un numar in din ce in ce mai mare de americani obisnuiti, motto-ul presei oficiale a devenit urmatorul: “Mintim in legatura cu orice. Totul este o minciuna. Minciuna a devenit piatra de temelie.”

Comentariu saccsiv:

   Alte demonstratii cum ca varianta oficiala este o minciuna, gasiti la:

11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother

Motivele reale care au stat insa in spatele acestei masinatiuni sunt cu mult mai importante decat cele invocate in articol.

Sa nu uitam ca in urma evenimentelor de la 11.09.2001, au aparut aproape toate legile ce in numele luptei anti teroriste au instaurat Big Brother pe acest pamant. Sa nu uitam ca primul motiv pentru implementarea generalizata a actelor biometrice a fost depistarea teroristilor. Apoi lumea s-a obisnuit si a acceptat ideea ca pe ceva firesc, urmand facil si implementarea eGuvernarii si a internetului obiectelor.

Si va accepta si disparitia banilor cash si va accepta si semnul fiarei si supravegherea totala si tot …

Vizionati va rog si:

VIDEO: Ritual ciudat la Ground Zero 911. De ce participantii s-au asezat simbolizand un ochi?

 

Tagged with:

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. cristina said, on octombrie 26, 2013 at 9:33 pm

  Daca cineva mai crede in asa zisele atentate din SUA,inseamna ca ori e naiv ori are creierul spalat,ca sa nu zic ca e prost si imi cer scuze,nu am intentia sa jignesc pe cineva,dar minciuna si manipularea sunt atat de evidente si trebuie sa fii orb sa nu vezi ca,acest scenariu pe care EI l-au crezut genial,de fapt are lacune mari .Ei au prostit niste oameni de rand ,dar nu pot minti niste specialisti care si-au pus mari semne de intrebare chiar de atunci,dar nu au putut sa spuna nimic din motive lesne de inteles.Pai sa ne spuna Bush,unde erau americanii de origine evreiasca ,in ziua asa zisului atentat,ca nu se afla nici unul in turnurile gemene ????. Si sa ne mai spuna side ce cladirile alea au explodat din interior ?????

  Apreciază

 2. mishuleu said, on octombrie 26, 2013 at 9:58 pm

  Fiinte umane inainte si dupa demonizare.

  Apreciază

 3. IOAN said, on octombrie 26, 2013 at 10:05 pm

  spunea cineva

  PROPAGANDA PRESEI ESTE ATAT DE PUTERNICĂ INCAT NICI NU TE LASA SA GANDESTI…

  Apreciază

 4. aniush said, on octombrie 26, 2013 at 10:17 pm


  Daca vorbim de 11.09.2001, se vorbeste de acest lucru incepand cu minutul 2:37.

  Apreciază

 5. mishuleu said, on octombrie 26, 2013 at 11:48 pm

  Apreciază

 6. mishuleu said, on octombrie 27, 2013 at 12:29 am

  Apreciază

 7. mihai said, on octombrie 27, 2013 at 6:47 am

  dar este si ”normal” ca sa se intample asa ceva, si la urma urmei cine sun detinatorii acestor trusturi de presa !? tot niste indivizi din sanul ocultei
  rezultatul: tot mai multi jurnalisti care nau jucat dupa cum lisa cantat, ucisi, batjocoriti, azvarliti

  Apreciază

 8. studentperole said, on octombrie 27, 2013 at 8:43 am

  buna dimineata
  @ Saccsiv

  am postat articolul acesta pe facebook fara nicio problema intampinata.

  Se pare ca blogul a fost scos din lista de spam (sau e greseala temporara de la facebook:)

  Asadar avem liber la share pe facebook!

  Apreciază

 9. kifa7 said, on octombrie 30, 2013 at 8:38 am

  Azi eu nu am putut sa pun link-ul: este inca considerat spam !

  Apreciază

 10. 9/11 | Saccsiv's Weblog said, on septembrie 11, 2014 at 5:49 am

  […] […]

  Apreciază

 11. […] i-a dat in 1937 “Marea invocatie “. Aceasta a fost folosita inclusiv dupa evenimentele din 11.09.2001 de catre Findhorn Foundation (pe care o invoca de la infiintare ei). Este o invocatie folosita […]

  Apreciază

 12. […] livrarile de titei spre SUA precum si interesele vitale ale lor in Golful Persic. A doua zi dupa 11.09.2001, Rumsfeld l-a impulsionat pe Bush sa atace de indata Irakul. Tot el s-a aflat în spatele […]

  Apreciază

 13. […] global pentru o asa zisa securitate nationala. A fost o consecinta directa a evenimentelor din 11.09.2001 si crea oportunitatea unei supravegheri totale de tip Big […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: