SACCSIV – blog ortodox

CAZUL ELISA LAM si CIUDATENIILE DIN HOTELUL CECIL (Los Angeles) – „Exista mistere care sunt atat de stranii si ciudate ca iti bantuie gandul pentru zile in sir” …

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 24, 2013

Iata ce putem citi in articolul The Mysterious Case of Elisa Lam:

Cazul misterios al Elisei Lam

Exista mistere care sunt atât de stranii și ciudate că iti bantuie gandul pentru zile în șir. Cazul Elisa Lam este unul dintre ele. În februarie 2013, aceasta eleva de 21 de ani din Vancouver, Canada, a fost găsit morta în interiorul unui rezervor de apă, de pe acoperisul Hotelului Cecil din Los Angeles. Medicul legist a declarat moartea „inecare accidentala”, și a spus nu s-au descoperit urme de droguri sau de alcool în timpul autopsiei. Cu toate acestea, povestea este mai complicata decât ceea ce implica rapoartele poliției. Prima dovadă care trebuie luata în considerare este filmul camerei de supravegheat din lift, care a înregistrat comportamentul Elisei cu doar câteva momente înainte ca ea sa isi piarda viața.

Filmul de patru minute postat pe YouTube o arată pe Elisa apasand toate butoanele liftului și așteaptand ca el să se miste. Văzând că ușile liftului nu se închid, începe să se comporte extrem de bizar. Aici este video-ul.

La început, Elisa intră în lift și aparent apasa toate butoanele. Ea apoi așteaptă să se întâmple ceva, dar, din anumite motive, ușa liftului nu se închide. Ea începe să se uite în jur, ca si cum ar astepta sau s-ar ascunde de cineva. La 01:57, brațele și mâinile ei începe să se deplasează într-o maniera foarte ciudata (aproape inumana) si ea pare să vorbeasca cu cineva, ceva … sau cu nimic. Pleaca. Ușa liftului apoi se inchide și liftul pare să functioneze din nou.

Imediat după evenimentele din film, se pare ca Elisa a gasit un acces la acoperișul hotelului, a urcat pana la rezervorul de apă și, într-un fel, a sfarsit inecata acolo. Corpul ei a fost găsit la două săptămâni după moartea ei, după ce oaspeții hotelului s-au plâns de gustul și de culoarea apei. Incredibil.
Văzând imaginile de supraveghere, cei mai mulți oameni ar putea trage concluzia că ea a fost sub influența drogurilor. Cu toate acestea, Elisa nu a consumat droguri și la autopsie s-a concluzionat că nu drogurile au fost implicate. Când cineva se uita la contextul și circumstanțele morții, lucrurile devin si mai misterioase.

Istoria intunecata a hotelului Cecil

Construit în anii 1920 pentru ca „oamenii de afaceri să vină în oraș și sa petreaca o noapte sau două”, Cecil Hotel a fost rapid eclipsat de hoteluri mai stralucitoare. Situat în apropiere de infama zona Skid Row, hotelul a început închirierea camerelor pe termen lung la preturi ieftine, o politică care a atras o mulțime tranzitorie. Reputația hotelului a trecut repede de la „șmecher” la „morbid”, atunci când a devenit cunoscut pentru numeroasele sinucideri si crime, precum și ca a gazduit celebri criminali în serie
„O parte a istoriei sale sordide, implică doi criminali in serie, Richard Ramirez și Jack Unterweger.

Acum, condamnat la moarte, Ramirez, etichetat „Nightstalker”, locuia la Hotelul Cecil in 1985, intr-o camera la ultimul etaj. El a platit 14 dolari pe noapte. Într-o clădire plină de fenomene tranzitorii, a rămas neobservat in timp ce el a urmarit si a ucis 13 victime de sex feminin. Richard Schave, a spus: „El arunca hainele însângerate în tomberon, la sfârșitul serii și se intorcea prin intrarea din spate.”

Jack Unterweger, a fost un jurnalist care a scris despre crimele din Los Angeles, pentru o revistă austriacă în 1991. „Noi credem că locuia la Hotel Cecil ca si omagiu adus lui Ramirez,”, a spus Schave.

El a fost acuzat ca a omorat trei prostituate in Los Angeles, fiind un oaspete al hotelului Cecil.

In anii 50 si 60, Cecil era cunoscut ca locul unde oamenii mergeau sa se sinucida, sarind pe geamuri.

Helen Gurnee, de 50 de ani, a sărit de la o fereastră de la etajul al șaptelea, pe 22 octombrie 1954.

Julia Moore a sarit de la fereastra camerei ei,de la etajul opt, pe 11 februarie 1962.

Pauline Otton, 27 de ani, a sarit de la o fereastra de la etajul al nouălea după o ceartă cu soțul ei, pe 12 octombrie 1962. Otton a aterizat pe George Gianinni, 65 de ani, care mergea pe trotuar, la 90 de metri mai jos. Ambii au murit pe loc.

De asemenea a mai fost o crima a unuia dintre rezidenti. “Pigeon Goldie” Osgood, un fost operator de telefonie, cunoscut pentru faptul ca proteja si hranea porumbeii din parcul din apropiere, a fost gasit mort in camera sa in 4 iulie 1964. A fost injunghiat, spanzurat si violat. Crima ramane in continuare nerezolvata.

– Las Vegas Guardian Express, Elisa Lam, Morbid History Of Two Serial Killers Unfolds At “Cecil Hotel”

Cazul Elisei lam este inca o adaugare sordida la istoria hotelului si ne face sa ne intrebam: ”Ce este in neregula cu locul acela?”

Filmul “Dark Water” (Apa Intunecata)

dark_water-e1382364733435

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Povestea Elisei Lam este straniu similara cu filmul de groază Apa intunecata din 2005. Dahlia, principalul protagonist al filmului se mută într-un apartament din cladire cu fiica ei, Cecilia. Ambele nume sunt relevante. Black Dahlia este porecla dată  Elizabeth Short, o femeie care a fost victima unei crime înspăimântătoare în 1947 – una care pare a fi rituala. Cazul nu a fost rezolvat. Potrivit LA Observed, se zvonește că Black Dahlia a fost la Cecil Hotel chiar înainte de as fi pierdut viața.

„Despre  Black Dahlia, Elizabeth Short, se afirmă în cel puțin o carte ca a stat la hotelul Cecil și a băut la bar înainte de a disparea în 1947, deși istoricii Kim Cooper și Richard Schave de Esotouric spun că este doar zvon. ”

– LA Observed, Serial Killer Central
In film, numele fetei ei este Cecilia, destul de similar cu numele hotelului Cecil.

Dupa ce s-a mutat în apartamentul ei, Dahlia observă ca o apa întunecată se scurge din tavan în baia ei. Ea în cele din urmă descoperă că o fată tânără pe nume Natasha Rimsky s-a înecat în rezervorul de apă de pe acoperișul clădirii, ceea ce a cauzat apa sa se faca neagra. Proprietarul clădirii de apartamente știa despre acest lucru, dar a refuzat să ia măsuri. Corpul Elisei Lam a fost în rezervorul de apă mai mult de doua saptamani, facand ca oaspeții hotelului să se plângă despre gustul scarbos al „apei negre”.

Finalul filmului este, de asemenea, straniu relevant: Liftul cladirii se defecteaza și fantoma mamei Ceciliei isi impleteste părul. Este oare moartea Elisei Lam unul din acele crime ritualice care se reflacta  într-un film de la Hollywood?

O alta coincidenta ciudata

La scurt timp după descoperirea corpului Elisei Lam, un focar mortal de tuberculoză a apărut în Skid Row, aproape de Cecil Hotel. Probabil ca nu va vine sa credeti care este numele  kitului de testare utilizat în aceste tipuri de situații: LAM-ELISA. Asta este o coincidenta mare.

Nu-i nimic incorect?

Autoritățile LA au decis în iunie 2013 că moartea Elisa Lam a fost accidentala și că ea a fost „probabil bi-polara”. Acestea fiind spuse, unele întrebări rămân fără răspuns. Cum a ajuns Elisa, care nu a fost in toate mintile, în rezervorul de apă al hotelului, o zona care este dificil de accesat? Iată o știre care descrie zona rezervorul de apă.

Asa cum reporterul afirmă în film, zona de pe acoperiș este protejată de un sistem de alarmă și este dificil să se ajungă la rezervorul de apa. Cum a ajuns Elisa in locul acesta? De asemenea, cum a inchis capacul rezervorului de apă?

Așa cum sunt de obicei în cazul de decese ciudate, autoritățile au fost incredibil de secretoase și netransparente în timpul acestei anchete. Ce s-a întâmplat cu adevărat aici? De ce există atât de multe coincidențe ciudate? De ce s-a comportat Elisa Lam atât de ciudat în lift? A existat un aspect ritualic la această moarte? De ce este Hotelul Cecil un focar de povești de tipul asta? Se petrec lucruri paranormale acolo si sunt implicate entități întunecate? Misterul pare a fi total și autoritățile nu par să doreasca sa investigheze mai departe. Poate ar trebui să citez aici sloganul care apare pe posterele filmului „Dark Water”: „Unele mistere nu sunt menite să fie rezolvate”.

Comentariu saccsiv:

   Eu nu cred in coincidente. Cum sa analizam din punct de vedere ortodox evenimentele din articol?

Autorul are doua ipoteze: ritual sau fenomen paranormal. Evident, pot si ambele. Noi nu folosim termeni de tipul „paranormal”, dar stim ca exista manifestari dracesti.

 

82 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Iones said, on octombrie 24, 2013 at 12:37 pm

    ODIOS. CADAVRE UMANE folosite în locul manechinilor la TESTELOR AUTO de impact
    http://www.romaniatv.net/odios-cadavre-umane-folosite-in-locul-manechinilor-la-testele-auto-de-impact_104598.html

    Apreciază

  2. jely said, on octombrie 24, 2013 at 1:01 pm

    Filmul Dark water 2005 este un remake al unui film japonez „Honogurai mizu no soko kara” aka „Dark water”. Nu stiu daca cel care a studiat povestea Elisei lami a comparat si povestea din filmul japonez.

    Apreciază

  3. crestinul ortodox said, on octombrie 24, 2013 at 1:35 pm

    asta se intampla …
    acolo unde nu este BOTEZUL SFANT si ADEVARAT in HRISTOS cel din ORTODOXIE ,
    acolo unde nu este Inchinarea Adevarata la SFANTA CRUCE ca slugile iadului lucreaza din plin si lucreaza prin oamenii care se inchina la mamona

    Insa LUMINA in ADEVAR
    va Rasari
    Neamurile la ADEVAR
    vor veni
    Si In ADEVAR
    ORTODOXIA va Straluci
    amin.

    Apreciază

  4. Vranceanu said, on octombrie 24, 2013 at 2:11 pm

    Explicatia este probabil mult mai simpla, fata dupa cum se comporta in lift avea cu siguranta probleme psihice. S-a dus sa se sinucida in rezervorul cu apa, cel mai probabil. Sau a fost omorata. Ce o fi paranormal in asta ?

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 24, 2013 at 2:41 pm

      Vranceanu

      Nimic. Am luat-o noi razna.

      Apreciază

    • pcmouse said, on octombrie 24, 2013 at 2:49 pm

      vranceanu de unde stii cand cineva are probleme psihice sau este posedat?

      Apreciază

    • Maria said, on octombrie 24, 2013 at 5:16 pm

      Hotelul este un loc al diavolului , datorita multiplelor crime savarsite de-a lungul anilor , loc unde niciodata nu a fost sfintit de un preot ortodox , nu s-a savarsit niciodata o slujba valida din punct de vedere crestinesc .
      Fata se uita parca cineva dadea tarcoale pe holul din fata liftului , se ascundea , cine stie ce zgomote sesiza ,
      pt ca pe camera se vad doar imagini , iar posibilitatea ca un criminal sa fi dat tarcoale si s-o fi aruncat in rezervorul cu apa , este de luat in calcul , insa tot sub imperiul satanei .
      De aceea , tarile fara Dumnezeu sunt expuse la astfel de intamplari sinistre .

      Apreciază

    • Alexandru(Fulger) said, on octombrie 24, 2013 at 8:56 pm

      Vranceanu

      „Asa cum reporterul afirmă în film, zona de pe acoperiș este protejată de un sistem de alarmă și este dificil să se ajungă la rezervorul de apa. Cum a ajuns Elisa in locul acesta? De asemenea, cum a inchis capacul rezervorului de apă?”

      Nu prea mai pare a sinucidere…

      Apreciază

  5. Cosmin said, on octombrie 24, 2013 at 3:08 pm

    Clar, o forma de posesie demonica.

    Doamne fereste.

    Apreciază

  6. set said, on octombrie 24, 2013 at 3:28 pm

    Super tare raspunul dat comentatorului Vranceanu :)))))

    Apreciază

  7. tataia said, on octombrie 24, 2013 at 3:40 pm

    Filme de groza cu hoteluri au fost enspe mii. De exemplu era unul numit „camera 1848” parca…destul de infricosator, dar totusi acum nu trebuie sa credem si in fantome, nu? NU de alta dar nu este o credinta ortodoxa…

    Toate indiciile duc catre crima, omucidere, nu sinucidere sau moarte accidentala, dar comportamentul fetei in lift este foarte straniu. Nu cred ca este cazul sa ne aruncam la varianta cu probleme psihice deoarece in primul rind inca nu se stie daca schizofrenia chiar este schizofrenie si nu posesie demonica…exista inca nenumarate dezbateri pe aceasta tema…dar intrebarea principala ramine daca acea fata a avut antecendente care ar putea indica o boala pshica? Daca nu, cu atit mai bizar ramine comportamenul ei in lift.

    Totusi si varainta cu posesia demonica imi pare un pic neverosimila…ar trebui sa intelegem ca hotelul este bintuit de draci si acestia poseda pe mai toti cei care se cazeaza acolo? Pai in primul rind stiam ca dracii poseda oameni nu cladiri…si apoi nu pot poseda pe oricine…Chiar nu are importanta daca respectivul este pagin, crestin ortodox spovedit si impartasit la zi sau ateu? Pot poseda chiar pe oricine, doar pentru simplul motiv ca respectivii au inchiriat o camera acolo? Nu stiu ce sa zic…eu am stat in multe hoteluri (si nu tocmai luxoase ca nu-s genul) da’ nu am observat niciodata nimic ciudat in afara de faptul ca cineva facea curat dupa mine in lipsa mea 🙂 . Ma iertati pentru gluma de mai sus…s-ar putea sa nu iau in serios un subiect care ar trebui luat in serios…Dar ce e drept prin SUA nu am ajuns…si pentru ca ei au introdus deja actele biometrice nici nu cred ca voi mai avea sansa sa calc pe acolo vreodata…

    Apreciază

    • Alex said, on octombrie 24, 2013 at 6:12 pm

      In locurile unde au avut loc evenimente macabre raman „faptasii’, duhurile rele care au „inspirat ” victimele. Am urmarit mai de demult un documentar pe Discovery, despre case posedate. A fost prezentat un caz, cu o casa unde a locuit „celebrul” satanist Alister Crowley. Toti chiriasii care au locuit ulterior in acea casa au sfarsit urat, in conditii suspecte. Desi erau oameni cate se poate de normali, dupa ce-si stabileau domiciliul in acel loc, brusc incepeau abuzurile de alcool, droguri, apareau certurile, asasinatele si mortile misterioase.

      Apreciază

  8. Raul Basarabeanu said, on octombrie 24, 2013 at 4:02 pm

    E ceva in neregula, m-au luat fiorii cand am privit video-ul. Frate Saccsiv, un lucru important: Richard Ramirez a fost satanist. M-am documentat, ai omis acest lucru. Si dupa cum bine spuneai, a ucis 13 femei. Cifra 13!

    Apreciază

  9. Raul Basarabeanu said, on octombrie 24, 2013 at 4:12 pm

    E posibil sa fie o zona „draceasca” ca sa zic asa. S-au intamplat si multe lucruri inainte de aparitia celor doi criminali. Poate ca ei stiau ceva ce noi nu stim.

    Apreciază

  10. irismister said, on octombrie 24, 2013 at 4:17 pm

    Reblogged this on Irivatara (Irismeister's Avatara) : An Aggregated MegaBlog on the Rise and Fall of All Those Grandiose Irivatars… and commented:
    Omor ritual

    Apreciază

  11. IOAN said, on octombrie 24, 2013 at 4:26 pm

    ESTE EVIDENT CA ACOLO UNDE SUNT MOCIRLE DE PACATE SI DUHURILE NECURATE SUNT MAI MIZERABILE…DE ACEEA NU ESTE RECOMANDABIL CRESTINILOR ORTODOCSI FRECVENTAREA UNOR ASEMENEA LOCURI CUM AR FI hotelurile, discotecile, carciumile, distractiile la mare si la munte…deci in general toate locatiile unde se stie ca au loc FARADELEGI MARI…NUMAI VORBESC DE CENTRE OCULTE,VRAJITORII etc….

    ACOLO UNDE SE PRACTICA FARADELEGI MARI SUNT MAI PREZENTE SI DUHURILE NECURATE

    ..PACATELE EMANA SI PRODUCe CELE MAI HIDOASE IMAGINI…DE ACEEA AU LOC ATATEA SCENE GROAZNICE IN LUME..

    SI APOI SA NU NE MAI MIRAM DE UNDE IES ATATIA BOLNAVI PSIHICI SI CEI POSEDATI DE DUHURILE DIAVOLESTI…

    PACATELE SUNT DE VINA SI OMUL CARE NU SE LASA DE ELE…..

    PACATELE ATRAG SI DISTRUG FIINTA UMANA PANA LA MOARTE DACA NU SE INTERVINE URGENT CU RUGACIUNI SI MAI ALES SPOVEDANIE SINCERA DE TOATE PACATELE LA UN DUHOVNIC BUN…

    Apreciază

    • tataia said, on octombrie 24, 2013 at 5:18 pm

      Faptul ca in hoteluri se comit faradelegi este mai mult un mit creat in mare parte prin filme…oare ce faradelegi fac oamenii care avind treaba pentru 2-3 zile in alt oras decit in cel in care locuiesc se cazeaza la un hotel? Ce alta alternativa au? Intr-adevar…unii oameni sufera de „fobia de hotel”. Oricit de ciudat ar suna aceasta manifestare chiar exista. Si incepind de la cei care cara dupa ei propria lenjerie de pat deoarece nu au incredere in modul cum o spala, dezinfecteaza si igienizeaza personalul de la curatenie pe cea a hotelului si terminind cu cei care cred in fantome si se tem de citi oameni ar fi putut muri in conditii misterioase in acel hotel de cind a fost construit pina la momentul prezent, toti sufera de aceasta fobie, care a fost mai mult sau mai putin indusa prin nenumaratele filme de groaza cu hoteluri. Dar oare de ce? Cei mai multi oameni mor acasa la ei…altii mor pe strada in accidente rutiere sau feroviare, de avion, etc. Slabe sanse sa moara oamenii in hoteluri avind in vedere sederea lor deosebit de scurta in acel loc.

      Circiumile, discotecile cluburile…intr-adevar nu au ce cauta crestinii acolo. Cit desrpe mersul la mare..eu am mai fost, stiu ca din punct de vedere crestinesc nu este tocmai ok, dar eu nu am fost la mare pentru a ma zgii la fetele in bikini. Am fost la mare pentru ca imi place marea…si daca nu ne mai facem si o mica bucurie din cind in cind de ce mai traim? Iertare daca acest ultim comentariu nu a fost intru totul in spirit crestinesc.

      Apreciază

      • saccsiv said, on octombrie 24, 2013 at 6:52 pm

        tataia

        Pai n-a fost …

        Apreciază

      • IOAN said, on octombrie 24, 2013 at 8:15 pm

        tataia

        de ce sunt hotelurile un loc al faradelegilor ? poate stii !!!
        iata de ce ?

        in hoteluri au loc curviile, betiile, drogarile,crimele etc….si tot felul de divertismente dracesti… pai eu daca ma duc si stau intro camera ( SI PAT SI BAIE ) aparent curate si care au fost murdarite cu curvii etc…pot sta eu cu CONSTIINTA IMPACATA ? chiar daca fetele cica spala rufele alea murdare tot nu sunt curate !!!

        de ce e mare pacat sa mergem la mare ?

        pai simplu

        la mare in toate locatiile au loc distractii IN MASA, droguri, disco, betii si CURVII si MEGACURVII !!!

        chiar daca aparent eu cică nu ma murdaresc caci nu fac ca ei …totusi participarea asa mai pe la margine ne usuca mintea „la gustări” !!!

        intro carte ACUM 20 ANI am citit cand se fac cele mai multe faradelegi ? si a fost descoperit ca LA MARE SI DE ANUL NOU CACI PACATELE AU LOC CA FENOMEN IN MASA…

        ACUM PUTEM SPUNE CA DATORITA INTERNETULUI-TV-RADIO-MOBIL FARADELEGILE SUNT AMPLIFICATE INTRO MEGAMASA MONDIALA si se savarsesc continuuuuuuuuuuuuu………..!!!!!!!!!!!!!!!! sa intrecut orice LIMITA !!!

        Apreciază

      • tataia said, on octombrie 24, 2013 at 8:20 pm

        @saccsiv Iertare, nu am vrut sa smintesc pe nimeni…dar am afirmat ca nu am fost la mare pentru a ma holba la fetele in bikini…in fine.

        Revenind la subiectul discutat, asa cum spuneam, comportamentul fetei este foarte bizar…ai putea spune ca are impresia ca este urmarita de cineva…sau ca vede pe cineva. De asemenea si (ne)functionarea liftului este stranie. Pe linga nenumaratele filme de groaza cu hoteluri, uite ca mi-am amintit si de unul cu un lift. Un film de groaza in care mare parte din actiune se pentrece intr-un lift. Filmul s-a numit chiar „Devil” tradus DEMON la noi.

        Daca printre unii oameni exista groaza de hotel, groaza de lift este si mai raspindita…si intr-un fel este de inteles…o cusca minusula cu usi metalice si a carei functionare ireprosabila depinde de tot felul de electronice, de prezenta alimentarii cu energie electrica de… O singura problema printre toate acestea te pot transforma in captiv al acestei custi cu un volum de aer deosebit de limitat si care iti creeaza o stare de claustrofobie infricosatoare, pentru o perioada de timp mai lunga sau mai scurta. Si de aceea unii exploateaza aceste temeri launtrice ale omului…

        In speranta ca nu voi fi acuzat ca ma tin de prostii si tratez cu neseriozitate un subiect serios, va recomand sa urmariti o farsa de tip „camera ascunsa” facuta de niste unii in Brazilia. Urmariti va rog expresiile de teroare pura si groaza ale celor care au cazut vitime acestei farse. Problema pe care mi-o pun eu insa este aceea ca sperieturile trase de cei din lift indica un oarecare nivel de credinta in fantome…deoarece daca respectivele persoane ar fi fost rationale, cu capul pe umeri si nu ar fi crezut in fantome, nu prea aveau de ce sa se sperie, nu?

        Apreciază

      • tataia said, on octombrie 24, 2013 at 9:17 pm

        @ IOAN In mare parte ai dreptate…In privinta MEGACURVIILOR tin sa precizez urmatoarele…In primul rind banuiesc ca se fac si la mare…poate indeosebi in statiunile „de tineret” sau cele de „hipioti” cum ar fi Costinesti, Vama Veche…dar poate si in cele de lux si fite cum ar fi Mamaia…Oricum ar fi eu nu stiu de acestea deoarece nu am participat la asa ceva, nici macar nu am vazut.

        Insa imi aduc aminte ca la noi in Ardeal (eu stau in Buresti dar m-am mutat din Ardeal) la terminarea liceului era un obicei..si anume cel numit „serenade”. Am auzit ca pe aici prin Bucuresti sau in general in sudul tarii nu se practica… In ce consta? Absolventii de liceu care asteptau cu emotii examenul de bacalaureat mergeau acasa la profesorii lor si le cintau „Gaudeamus”…Ei cintau inca de pe strada astfel incit profesorul respectiv ii vedea pe geam si daca ii recunostea ca fiind elevii lui stia ca probabil la el vin…In replica profesorul ii servea cu prajituri, bombonele, saratele, o bere, un vin, o tuica, etc. NU vreau acum sa generalizez fenomenul deoarece am avut si profesori seriosi, respectabili, oameni integri, care nu se tineau de prostii, dar au fost 2-3 cazuri in care, acasa la unii profesori, respectiva „serenada” a degenerat intr-o ORGIE! Cu profesorul/profesoara in mijlocul actiunii. Eu m-am holbat, mi-am strins jucariile si am plecat. Sa fie clar, nu mi-am dorit niciodata cu adevarat sa curvesc…chiar simteam ca nu este de mine asa ceva…dar mai era o voce (a dracilor) care pe undeva imi spunea: „Daca nu faci si tu ca ei o sa te ia drept fraier, o sa rida de tine, o sa te arate cu degetul pe strada!). Astea au fost experientele mele cu megacurviile! De altfel au si fost singurele orgii din viata mea pe care le-am vazut cu ochii mei, de atunci nu am mai avut contact cu asa ceva.

        Apreciază

      • IOAN said, on octombrie 24, 2013 at 10:10 pm

        tataia

        la mare nici nu e nevoie sa le vezi caci CURVIILE SE PRACTICA IN FIECARE CAMERA DE CAZARE LA HOTEL SAU CASE PARTICULARE….. SI ORGIILE LA FEL…

        de/aia SE DUC tinerii LA MARE SA SE DISTREZE CU CURVII NU NUMAI SA INOATE IN MARE…asta iti spun daca nu stiai !!!

        deci la mare e loc SPURCAT !!! nu avem ce cauta acolo sa nu ne prinda cumva urgia ca in SODOMA SI GOMORA….

        si apoi cate milioane de oameni SPURCA LOCURILE LA MARE in fiecare an ????????

        Apreciază

      • Alexandru(Fulger) said, on octombrie 24, 2013 at 11:41 pm

        Cand am fost la mare la Mamaia si am intrebat o receptionera de o biserica prin imprejurimi sa merg duminica mi-ai zis ca „aici e diavolul” , si chiar asa este cu toate paradele acelea si femei dezbracate arata mai mult a Sodoma.

        Apreciază

      • tataia said, on octombrie 25, 2013 at 9:29 am

        @ Alexandru (Fulger) La Neptun este biserica!

        Apreciază

  12. Bogdan Ioan said, on octombrie 24, 2013 at 4:46 pm

    Aici clar nu poate fi vorba de demonizare. Cunosc cam multe cazuri personale de oameni posedati si persoanele respective sunt lucide tot timpul cu exceptia cand se fac rugaciuni, slujbe se apropie de Sfinte moaste sau icoane facatoare de minuni sau aghiasma, mir, untdelemn sfintit. Eu consider, datorita faptului ca a ajuns intr-un rezervor de apa fara probleme, ca femeia a fost omorata. Ma bazez pe faptul ca erau inchise capacele de la rezervor. Si inca ca era demonizare nu se ocupa diavolul cu inchisul capacului. Ca exista posibilitatea sa fi fost sau nebuna, sau sub influenta drogurilor( sunt droguri care dispar din organism in 24H deci nu aveau ce gasi la autopsie) sau sub influenta unor persoane care prin difetite metode ( tehnice, hipnotice ) sa o fi facut sa se manifeste in acest mod.

    Apreciază

    • Cosmin said, on octombrie 24, 2013 at 5:12 pm

      @Bogdan Ioan

      Cum explici comportamentul din lift si de asemenea disfunctionalitatea liftului ???

      Se stie ca dracii pot influenta functionalitatea aparatelor electrice si electronice.

      Apreciază

      • Bogdan Ioan said, on octombrie 24, 2013 at 7:29 pm

        Hai sa fim seriosi. Cosmine la ce tehnica dispun Elitele de control al mintii la distanta, de creere de holograme (poate nu stiai dar si la alegerile care le-a „castigat” obama televiziunea CNN a folosit pt „prima data” holograma) de creere de halucinatii vizuale si auditive s-ar fi impiedicat de un simplu lift care oricume controlat prin computer. Si in filmele de actiune al anilor ’90 se vedeau asemenea faze.

        Apreciază

    • Raul Basarabeanu said, on octombrie 24, 2013 at 11:20 pm

      Daca a fost din nou un criminal in serie, de ce n-au fost gasite droguri in trup la autopsie? Altfel, cum iti explici manifestarea? Ti se par alea gesturi normale? Chiar daca ar fi fost constienta si urmarita. Mai degraba avea dereglari psihice decat ce zici tu, daca nu cauti explicatii mistice.

      Apreciază

  13. Prahovean said, on octombrie 24, 2013 at 6:47 pm

    Fraților, astăzi seară mi-a parvenit o informație care mă îngrijorează real. Duhovnicul unui prieten de al meu (un om de încredere, categoric) a spus că maică înduhovnicită ar fi profețit că luni vine cutremurul cel mare. Sper să nu fie adevărat, dar lucrul părea destul de clar. Cred că ar trebui să ne rugăm cât mai mulți, cât mai mult… Sper să aprobe fratele Saccsiv comentariul….

    Apreciază

    • IOAN said, on octombrie 24, 2013 at 8:48 pm

      Prahovean

      stim ca vor fi CUTREMURE MARI IN TOATA LUMEA

      stim ca vor fi si in ROMANIA

      dar nu stim cand ?

      asta cu data fixa ca luni va fi cutremur mare e cu semnul intrebarii ? poate fi sau nu ? vom vedea

      sa nu cadem in capcane crezand orice ? totul trebuie verificat caci s-ar putea sa fie o falsa profetie !?

      Apreciază

      • crestinul ortodox said, on octombrie 25, 2013 at 11:55 am

        SA FIM PREGATITI ORICAND si nu dormind …
        Sa Fim In Garda adica in TREZVIA rugaciunii
        „Privegheati si va rugati sa nu cadeti in ispita
        Privegheati si va rugati ca nu stiti ceasul cand va veni ”
        nu stim , nici cand furul din noapte va veni
        amin.

        Apreciază

    • Maria said, on octombrie 24, 2013 at 11:23 pm

      „maica induhovnicita „?
      Nu cred in asa ceva !

      Apreciază

  14. kosk said, on octombrie 24, 2013 at 7:25 pm

    mai fratilor, sa fim putin seriosi. @Vranceanu dreptate are, nu e nimic ‘paranormal’ in cazul asta sa incerc o explicatie de bun simt; americanii au o anumita atractie spre ‘paranormal’ si ‘locuri bantuite’ chair daca sunt simple pacaleli, carora le fac o reclama intensa (in scop turistic). regizorull filmului ‘Dark Water, 2005’ cu siguranta a auzit despre reputatia proasta a acestui hotel si s-a ‘inspirat’ folosind numele hotelului ‘Cecil’ in crearea personajului ‘Cecilia’..ce sa zic..mare ‘coincidenta’..iar faptul ca in hotelu asta au avut loc sinucideri si crime nu e nimica ‘paranormal’ in asta..am citit pe undeva ca in Japonia exista o anumita padure preferata de sinucigasi, ‘puterea exemplului’ cand unu se spanzura intr-o padure inevitabil altii se sinucid in acelasi loc. in cazu asta, tipa cunostea ‘reputatia’ hotelului si pe fondu unei schizofrenii (gesturile o tradeaza) netratate a ales inecul intr-un rezervor. un caz bizar dar nu ‘paranormal’..dar daca vreti 2 cazuri concrete de manifestari demonice cititi despre ‘Dyatlov Pass Incident’ in Rusia, cu victime si ‘incidentul Balea Lac’ in Romania,fara victime.

    Apreciază

    • tataia said, on octombrie 24, 2013 at 8:33 pm

      Cit despre cazul Bilea Lac s-a scris o gramada pe la noi…

      Apreciază

      • kosk said, on octombrie 24, 2013 at 9:48 pm

        tataia
        ‘Cit despre cazul Balea Lac s-a scris o gramada pe la noi..’..au scris doar ‘ufologistii’ de pe ‘asfan’, o analiza Ortodoxa a ‘fenomenului’ NU exista. ar fi util un articol separat pe tema asta..

        Apreciază

      • tataia said, on octombrie 26, 2013 at 3:33 pm

        @kosk Este adevarat ca fenomenul Bilea Lac a fost analizat de ufologi den Ion Hobana…ei ziceau ca acolo ar fi fost vorba de o intilnire de gradul 3. Acei soldati vazusera un „extraterestru” inalt de 3 metri, cu ghiare, copite si coarne. Desi soldatii ii spuneau pe nume, adica drac, ufologii care au analizat cazul continuau sa il numeasca extraterestru…

        Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 24, 2013 at 8:34 pm

      kosk

      E surprinzator ca cineva ca tine simplifica in acest mod.

      Filmul a fost facut inainte de a fi fost gasita fata in bazin. Tu preferi ipoteza conform careia nefericita era schizofrenica si a ales hotelul asta ca sa moara ca in film. Si apoi si cu schizofrenia asta, am mari indoieli la explicatiile ce le dau specialistii in psihopupu. Stim noi oare ca bietii oameni chiar nu aud voci de la draci ce-i indeamna sa faca lucruri cumplite?

      N-are nici o treaba cu puterea exemplului. Despre asa ceva poti vorbi in cazul sinucigasilor ce se arunca de pe un anumit pod foarte inalt.

      In cazul hotelului asta insa este vorba despre un cumul.

      Stim din Vietile Sfintilor ca existau locuri in care se manifestau dracii, de parca acolo ar fi locuit. Cate o baie publica, cate o grota, etc. Sfintii rezolvau chestiunea, dar in zilele noastre …

      Apreciază

      • kosk said, on octombrie 24, 2013 at 9:37 pm

        …dar in zilele noastre..e mai complicat, granita intre psihoze, nevroze (ca urmare a unor patimi)si indracire e foarte subtire. Sfintii Parinti (Sf Ioan de Kronstadt) deosebeau psihozele dezvoltate din firea pacatoasa a omului (lucrarea pacatului) si atacurile directe ale dracilor (indracirea)..in fine, frate, ma abtin nu cunosc suficient (pasesc pe gheata subtire..)

        Apreciază

  15. Iones said, on octombrie 24, 2013 at 7:26 pm

    Lumea la un pas de un război nuclear! Exerciţiul Able Archer 83 desecretizat după 30 de ani
    http://www.historia.ro/exclusiv_web/general/articol/lumea-un-pas-un-razboi-nuclear-exercitiul-able-archer-83-desecretizat-3

    Apreciază

  16. Bogdan Ioan said, on octombrie 24, 2013 at 7:40 pm

    Nu va lansati in profetii. S-au intamplat cazuri cand sfinti au profetit anumite lucruri dar fiindca lumea s-a rugat nu s-a mai intamplat evenimentul prorocit. Am observat ca sfintii se feresc sa proroceasca o data exacta a unui eveniment din viitor. Profetiile lor dau multe detalii, fac referire la anumite situatii care le determina dar pana la a da data evenimentului nu s-a incumetat nimeni. Printre putini care puteau aproxima data unei catastrofe au fost din cate am citit ca nebunii pentru Hristos mai stiau date despre evenimente mari din lume dar felul lor de a vorbii era de neinteles pana nu se implineau ceea ce profetisera.( daca cumva am gresit va rog sa ma corectati)

    Apreciază

  17. Bogdan Ioan said, on octombrie 24, 2013 at 7:43 pm

    Daca se poate numele Maicii. Sau macar tu sa verifici pe net. Sa nu fie si cazuri de erezie sau inselare.

    Apreciază

    • Prahovean said, on octombrie 25, 2013 at 7:31 am

      Știu că s-a dat tocmai pentru ca să fie rugăciune, nu fatalist… Nu știu numele maicii, dar știu numele preotului care a adus informația și rugămintea în București, nu le pot reproduce pe blog, dar în privat o pot face.

      Apreciază

  18. aniush said, on octombrie 24, 2013 at 8:27 pm

    Este posibil sa fie posesie. La inceputul filmului a reactionat normal si dintr-o data incepe sa se comporte foarte bizar. Credeti sau nu lucrurile acestea sunt reale si doar prin rugaciune se pot indeparta.

    Apreciază

  19. gabriel said, on octombrie 24, 2013 at 9:14 pm

    Imi amintesc cand eram copil mic si plecam in tabere, ne strageam mai multi intr-o camera si spuneam infiorati tot felul de povesti (reale sau imaginare) despre fantome/stafii etc:-) Personal nu cred ca ajuta la ceva sa dam importanta acestor povestiri

    Apreciază

    • Maria said, on octombrie 24, 2013 at 11:31 pm

      Fiind vorba de caini, iata o stire interesanta :
      „C.E va organiza luni o conferinta dedicata bunastarii cainilor si pisicilor din UE .”
      Cine mai poate spune ca UE nu are „grija” de statele membre ?
      Iata cu ce se ocupa , bunastarea cainilor si pisicilor si cu inmultirea lor , cu cat mai multi cu atat mai bine pentru UE .

      Apreciază

    • Maria said, on octombrie 24, 2013 at 11:52 pm

      Am zis eu dintotdeauna ca Blaga , Videanu si Berceanu , sunt trei mafia-pdl .
      Buldogul de Blaga , sustinatorul proiectului de jaf si distrugere de la Rosia Montana , intun comentariu
      la link-ul de sus , care nu spune nimic decat aprobarea jafului .
      Nu va e rusine tradatorilor , toti meritati , la zid cu voi .

      Apreciază

  20. Vranceanu said, on octombrie 24, 2013 at 9:44 pm

    Propun sa scrieti, daca tot sunteti pe subiecte de acest gen, un articol despre intamplarile ciudate de acum cativa ani de la noi din comuna Cib, la o casa parohiala.

    Apreciază

  21. eu said, on octombrie 24, 2013 at 9:56 pm

    Off-topic Parintele Mihai Valica la Simpozion Pr. Dimitrie Bejan de la Harlau 24.10.2013

    Apreciază

    • tataia said, on octombrie 25, 2013 at 11:26 am

      Da’ masinile alea stiu sa respecte toate regulile de circulatie? Daca incalca vreuna pe cine amendeaza politistul? In fine…exact alea ne lipseau noua…masini care se conduc singure! Nu cred eu ca le prindem…murim inainte!

      Apreciază

      • isa said, on octombrie 21, 2015 at 11:38 am

        Principiul exista de mai demult, este functional, la scara simplificata, desigur, in porturi precum Hamburg sau Rotterdam, in terminalele de containere. Traseele au inglobate niste benzi care dirijeaza masinile (remorcile) pe unde sa circule si acestea stiu sa respecte niste reguli simple, traseele sunt programate/stabilite in prealabil automat si eventual cu supervizare umana in cazuri mai complexe. https://www.youtube.com/watch?v=WxXZQ7emHC0

        Apreciază

  22. STOP RFID 666 said, on octombrie 24, 2013 at 10:17 pm

    stirileprotv.ro/stiri/sanatate/apmgr-scoaterea-medicamentelor-ieftine-din-sistemul-de-compensare-va-avea-efecte-catastrofale.html

    Apreciază

  23. STOP RFID 666 said, on octombrie 24, 2013 at 10:45 pm

    Cum este să torturezi pe cineva? Te învaţă un joc video

    Cel mai probabil, nimeni nu-şi doreşte să afle răspunsul la această întrebare. Dar peste 20 de milioane de tineri au simţit gustul terorii şi torturii, servit ca misiune obligatorie în ultimul joc Grand Theft Auto („Marele Jaf Auto”), lansat doar cu o lună în urmă.

    Jocul a realizat din vânzările din primele trei zile un miliard de dolari, devenind un „simbol al culturii britanice”, în opinia preşedintelui Guiness World Records, Craig Glenday.

    Afirmaţia poate fi adevărată numai în cazul în care cultura britanică ar fi una a violenţei excesive, a mutilării şi a scenelor de sex misogin. Creatorii jocului anunţă şi că acesta conţine secvenţe în care se consumă narcotice, activităţi sexuale ce includ relaţii intime cu prostituate sau scena în care personajele conduc maşina după ce au consumat alcool.

    Şi, ca şi cum aceste elemente nu ar fi suficient de reprobabile, Grand Theft Auto V sparge gheaţa cu o scenă în care îşi obligă jucătorii să participe activ la o scenă de tortură. Cât de rău poate fi? La urma urmei este doar un joc. Unii dintre jucătorii care au făcut o recenzie a jocului au descris scena ca pe una „într-atât de tulburătoare încât am avut dificultăţi în a duce misiunea până la capăt”.

    Scena se deschide cu un dialog, dar ajunge rapid o scenă de tortură, în care jucătorul însuşi devine torţionar. Acesta are la dispoziţie câteva instrumente prin care să tortureze un aşa-zis terorist: un cleşte cu care torţionarul scoate unul câte unul dinţii teroristului, apă şi o pânză cu care torţionarul le poate folosi pentru a o sufoca pe victimă sau un cleşte electric cu care poate să o electrocuteze. Scenariul jocului permite folosirea oricărei metode sau o combinaţie de metode de tortură, atâta vreme cât tortura este una lentă. Jucătorul este singurul care decide cât de intensă şi de îndelungată să fie tortura, dar nu poate termina misiunea până ce nu petrece minute bune în această activitate.

    Şi ca şi cum aceasta nu ar fi fost suficient, designerii jocului au anunţat că intenţionează să creeze scene şi mai înfricoşătoare, deoarece în opinia lor „tortura trebuie să fie prezentă în jocurile video”. Argumentul este că, dacă violenţa determină emoţii noi jucătorilor, atunci locul ei este în jocuri.

    Puţini sunt însă de aceeaşi părere. După lansarea jocului, instituţiile media care sunt orientate spre binele familiei, precum site-ul engagedfamilygaming.com, au avertizat că „GTA 5 este un joc pentru adulţi, nu pentru copii sau adolescenţi sensibili”. La fel, Common Sense Media numeşte jocul „o fantezie neagră… destinată celor care ştiu bine să discearnă între bine şi rău”.

    Din păcate însă, Grand Theft Auto V nu este unic în ceea ce priveşte promovarea torturii. Luna trecută, o altă companie mare din industria jocurilor video (Ubisoft) a folosit o tehnică asemănătoare în jocul „Splinter Cell: Blacklist”.

    Iar cultura violenţei şi a anti-eroilor nu rămâne doar în jocurile video, ci coboară în stradă. În ziua lansării jocului în magazine, un tânăr care tocmai îşi achiziţionase jocul la prima oră din noapte a fost victima unor atacatori, care l-au înjunghiat. Ei i-au furat jocul GTA, achiziţionat de la supermarketul Asda şi i-au furat şi un ceas valoros, a declarat un purtător de cuvânt al Scotland Yard-ului.

    Apreciază

  24. STOP RFID 666 said, on octombrie 24, 2013 at 10:52 pm

    Cum este să torturezi pe cineva? Te învaţă un joc video

    Cel mai probabil, nimeni nu-şi doreşte să afle răspunsul la această întrebare. Dar peste 20 de milioane de tineri au simţit gustul terorii şi torturii, servit ca misiune obligatorie în ultimul joc Grand Theft Auto („Marele Jaf Auto”), lansat doar cu o lună în urmă.

    Jocul a realizat din vânzările din primele trei zile un miliard de dolari, devenind un „simbol al culturii britanice”, în opinia preşedintelui Guiness World Records, Craig Glenday.

    Afirmaţia poate fi adevărată numai în cazul în care cultura britanică ar fi una a violenţei excesive, a mutilării şi a scenelor de sex misogin. Creatorii jocului anunţă şi că acesta conţine secvenţe în care se consumă narcotice, activităţi sexuale ce includ relaţii intime cu prostituate sau scena în care personajele conduc maşina după ce au consumat alcool.

    Şi, ca şi cum aceste elemente nu ar fi suficient de reprobabile, Grand Theft Auto V sparge gheaţa cu o scenă în care îşi obligă jucătorii să participe activ la o scenă de tortură. Cât de rău poate fi? La urma urmei este doar un joc. Unii dintre jucătorii care au făcut o recenzie a jocului au descris scena ca pe una „într-atât de tulburătoare încât am avut dificultăţi în a duce misiunea până la capăt”.

    Scena se deschide cu un dialog, dar ajunge rapid o scenă de tortură, în care jucătorul însuşi devine torţionar. Acesta are la dispoziţie câteva instrumente prin care să tortureze un aşa-zis terorist: un cleşte cu care torţionarul scoate unul câte unul dinţii teroristului, apă şi o pânză cu care torţionarul le poate folosi pentru a o sufoca pe victimă sau un cleşte electric cu care poate să o electrocuteze. Scenariul jocului permite folosirea oricărei metode sau o combinaţie de metode de tortură, atâta vreme cât tortura este una lentă. Jucătorul este singurul care decide cât de intensă şi de îndelungată să fie tortura, dar nu poate termina misiunea până ce nu petrece minute bune în această activitate.

    Şi ca şi cum aceasta nu ar fi fost suficient, designerii jocului au anunţat că intenţionează să creeze scene şi mai înfricoşătoare, deoarece în opinia lor „tortura trebuie să fie prezentă în jocurile video”. Argumentul este că, dacă violenţa determină emoţii noi jucătorilor, atunci locul ei este în jocuri.

    Puţini sunt însă de aceeaşi părere. După lansarea jocului, instituţiile media care sunt orientate spre binele familiei, precum site-ul engagedfamilygaming.com, au avertizat că „GTA 5 este un joc pentru adulţi, nu pentru copii sau adolescenţi sensibili”. La fel, Common Sense Media numeşte jocul „o fantezie neagră… destinată celor care ştiu bine să discearnă între bine şi rău”.

    Din păcate însă, Grand Theft Auto V nu este unic în ceea ce priveşte promovarea torturii. Luna trecută, o altă companie mare din industria jocurilor video (Ubisoft) a folosit o tehnică asemănătoare în jocul „Splinter Cell: Blacklist”.

    Iar cultura violenţei şi a anti-eroilor nu rămâne doar în jocurile video, ci coboară în stradă. În ziua lansării jocului în magazine, un tânăr care tocmai îşi achiziţionase jocul la prima oră din noapte a fost victima unor atacatori, care l-au înjunghiat. Ei i-au furat jocul GTA, achiziţionat de la supermarketul Asda şi i-au furat şi un ceas valoros, a declarat un purtător de cuvânt al Scotland Yard-ului.

    Apreciază

  25. aniush said, on octombrie 25, 2013 at 7:33 am

    Apropos de unele lucruri spuse mai sus…
    De acord ca cineva sa vegheze si la bunastarea animalelor de companie si a animalelor de renta. Eu sunt pe domeniu si stiu ca orice neglijenta in directia asta are consecinte negative asupra noastra. Ar trebui sa se preocupe insa si de bunastarea copiilor, a batranilor din azile, a oamenilor din spitale….si aici sunt probleme suficient de multe si de mari si ne afecteaza si mai mult.
    Cu Rosia Montana….n-or sa extraga aur. Dupa datele prezentate ar fi absurd s-o credem. Nici gazele de sist nu vor fi exploatate, sau vor fi intr-o mica masura. In schimb o sa se creeze un bazin urias de cianura cu acid clorhidric. Compusul rezultat este extrem de coroziv si va rupe barajul imediat. Apa va fi otravita pe un teritoriu foarte intins, posibil in toata tara. Nici nu se va putea spala nimeni cu acea apa. Ceea ce ma ingrijoreaza este ca multi oameni se comporta ca si cum nu s-ar intampla nimic in jurul lor. Adesea multi mi-au spus: „Vezi-ti de casa, de familia ta, de problemele tale.” Cand o sa vada lumea ca nu e bine o sa fie panica, nemultumire. Astia suntem, niste filistini. Cand nu se intampla ceva in ograda noastra si e in alta parte devenim nepasatori. Cand vine raul peste noi ne panicam….doar ca atunci e prea tarziu.

    Apreciază

  26. Anca said, on octombrie 25, 2013 at 10:05 am

    Filmul este editat de politie inainte de a fi dat publicului. Lipsesc secvente mari din el, dupa cum au observat unii dintre comentatorii lui vigilant. Si apoi, comportamentul oricarui om ar putea fi bizar daca nu am vedea ce e in jur. Imaginati-va ca pieptanati pe cineva, il imbracati, vorbiti cu el, dati fuga sa ii aduceti ceva si va filmati. Apoi editati filmul ca sa nu apara ceilalti protagonisti ai intamplarii ci doar dvs. Ar iesi ceva extrem de bizar.
    Tot comentatorii lui vigilant, unii dintre ei, au venit cu niste explicatii foarte verosimile ale comportamentului fetei. Si al liftului. Lifturile cu memorie si soft fac adesea lucruri de neinteles.
    Este clar o crima musamalizata de autoritati, nimic paranormal poate in afara de efectele ritualului la care a cazut victima. Coincidente nu exista atat de multe. Mai ales ca fata nu avea istoric de boli psihice, era normala, din Canada. Ciudat e pentru toti ca s-a dus singura in America, intr-un loc atat de dubios si ca si-a gasit acolo sfarsitul. Probabil ca a fost omorata ritualic pentru a se obtine putere de la duhurile intunecate pentru actiunile unora care vor sa faca nu stim ce. Cum se practica pe la Hollywood si in SUA (si nu numai. Am banuiala ca specia asta a aparut si pe la noi). Un caz cel putin la fel de interesant si de groaznic e al copilei JonBeet Ramsey omorata de parintii sai si alti indivizi care vor ramane necunoscuti).
    Mi s-a parut interesant si chiar relevant faptul ca ea pusese pe reteaua de socializare unde era un link catre o stire despre niste cercetari americano-coreene cu privire la inventarea unui echipament care sa ii faca pe soldati invizibili. Era interesata de acest subiect.

    Apreciază

    • tataia said, on octombrie 25, 2013 at 12:25 pm

      Am citit si eu acum comentariile de la articolul original de pe vigilant citizen. Intr-adevar video-ul a fost editat! Lipseste clar o bucata acolo unde usa se inchide pentru prima data, deoarece are o „saritura” de aproximativ 15 cm. Apoi mai sint citeva lucruri in neregula cu contorul din partea de jos care ar trebui sa arate data si ora. Oricum este ilizibil.

      Dar aceasta nu inseamna ca pe acea filmare apareau si alte persoane care au fost apoi sterse. Acest lucru este greu de realizat…bine evident nu imposibil, dar era mult prea mare bataia de cap…cu toate ca totusi, calitatea relativ slaba a inregistrarii ar permite acest lucru. Si as mai afirma un lucru de care sint aproape sigur…calitatea filmarii a fost in mod intentionat degradata! Si stiu asta sigur deoarece contorul din partea de jos care indica data si ora trebuia sa fie lizibil! Nimeni nu face inregistrari de o calitate atit de slaba incit sa nu se mai vada data si ora.

      Dar alti comentatori au afirmat ca se vad coarnele diavolului ca un fel de ceata in interiorul liftului…Are sens sa luam in considerare aceste comentarii? Intr-adevar parca se vede ceva ceata suprapusa peste imagine, doar poate fi doar murdarie pe lentila camerei. Eu nu am reusit sa vad coarnele diavolului. Totusi un lucru ramine clar: Filmul este facut din mai multe bucati iar calitatea imaginii a fost intentionat degradata. Acum ramine sa decideti voi care a fost motivul pentru care au degradat calitatea imaginii:
      1. Pentru a nu mai putea citi contorul cu data/ora si a nu observa in acest fel ca filmul este compus din bucati care sint din zile diferite
      2. Pentru a ascunde faptul ca in imagine se vedeau coarnele necuratului ca un fel de ceata suprapusa peste imagine
      3. Pentru ca in filmare apareau si alte persoane care apoi au fost sterse. (cea mai improbabila varianta).

      Eu unul cu certitudine de 98% merg pe varianta 1. Si in plus de asta in drumul ei catre acoperisul hotelului ar fi trebui sa fi aparut si pe alte camere de supraveghere…(holuri, casa scarii daca a luat-o pe scari, etc). De ce nu se dau publicitatii si aceste filme? Evident politia ne ascunde multe. Eu as merge pe variata uciderii ritualice, dar tot nu explica comportamentul bizar al fetei in lift!

      Apreciază

      • Anca said, on octombrie 25, 2013 at 2:59 pm

        da, este limpede ca ,,calitatea filmarii a fost in mod intentionat degradata! ”
        Desigur ca nu toti comentatorii trebuie luati in seama. Dar pe ici pe colo, unii au mai observat cate ceva.
        Mie imi pare pe de alta parte ca sunt taiate secvente din film, care ar aduce niste lamuriri. Mai mult, nu cred ca se poate vedea diavolul in filmari de-astea. Mai am si sentimentul ca fata incerca sa inteleaga ce e in neregula cu liftul, a banuit ca are si senzori, si facea cumva testari ale functionarii liftului. Comportamentul liftului nu e deloc paranormal, eu merg zilnic cu lifturi de-astea cu soft care fac tot felul de ciudatenii, probabil bug-uri ale softului. Mi se pare totusi probabil ca cineva avea ,,remote control” asupra liftului, dupa cum zic si unii comentatori. Relevant e ca a fost dat filmul publicului iar singurul scop pentru care au facut-o e acela de a sustine ideea ca ea era nebuna si deci, probabil sinucigasa.
        Mi se pare intr-adevar probabila si varianta 1, varianta 2 e foarte improbabila.
        Este clar ca autoritatile au inchis cazul, nu au facut nici o ancheta, desi e evident tututor ca ea nu avea cum sa ajunga acolo decat ,,ajutata”. Probabil se testeaza si cate minciuni e in stare sa inghita publicul. si eu merg 99,99% pe varianta uciderii ritualice intr-un proces in care vor urma multe (nu stim ce, probabil o ,,pandemie de tuberculoza rezistenta la orice tratament” sau mai stiu eu ce) si care avea nevoie de ,,binecuvantare” si sprijin de la diavoli. Cei implicati sunt oameni sus pusi, care o fac nu pentru prima, nici pentru ultima oara si care dau porunca celor implicati in anchetare sa musamalizeze crima. Mi se pare ca nici macar nu se mai chinuie sa ascunda prea mult acest adevar.

        Apreciază

      • Anca said, on octombrie 25, 2013 at 3:07 pm

        Uciderea ritualica poate explica comportamentul bizar. De regula victimele sunt sedate sau drogate, din cate am mai citit eu pe ici pe colo. Chiar daca autopsia spune ca nu s-au gasit urme de droguri sau asa ceva, eu nu dau doi bani pe comunicarile oficiale din acest caz.

        Apreciază

  27. Caramea said, on octombrie 25, 2013 at 10:49 am

    Nu a observat nimeni culoarea schimbata a peretelui din interiorul liftului? La inceput, cand apare si fata este un maro.. la sfarsit e rosu-caramiziu.

    Apreciază

    • tataia said, on octombrie 25, 2013 at 11:48 am

      Pai probabil acela era alt etaj….Dupa ce a plecat fata liftul a inceput sa functioneze normal…cineva l-a chemat si drept urmare a urcat sau coborit la alt etaj. De ce nu era nimeni in usa liftului la acel etaj? Probabil a venit altul dintre lifturi mai repede si l-au luat pe acela.

      Apreciază

      • Caramea said, on octombrie 25, 2013 at 12:56 pm

        indiferent de etaj, liftul ramane la fel in interior… nu se schimba culoarea peretilor din lift, caci la asta ma refeream…

        Apreciază

      • tataia said, on octombrie 25, 2013 at 10:17 pm

        @ caramea. Pai nu peretele liftului si-a schimbat culoarea ci peretele holului care se intrevede prin usa deschisa a liftului.

        Apreciază

  28. tataia said, on octombrie 26, 2013 at 6:38 pm

    Ia uitati-va ce am gasit pe Youtube:

    Apreciază

  29. […] CAZUL ELISA LAM si CIUDATENIILE DIN HOTELUL CECIL (Los Angeles) – „Exista mistere care sunt atat… […]

    Apreciază

  30. Stinge lumina podcast said, on martie 23, 2021 at 9:12 pm

    Am inregistrat un podcast despre acest caz: https://youtu.be/wkH-u96tPqs
    Auditie placuta! 🙂

    Apreciază

  31. Terese said, on noiembrie 1, 2021 at 8:44 am

    Les blogs et les sites de médias sociaux d’Elisa Lam sont répertoriés ici –
    http://elisa-lam-blogs.blogspot.com

    Apreciază

  32. […] CAZUL ELISA LAM si CIUDATENIILE DIN HOTELUL CECIL (Los Angeles) – „Exista mistere care sunt atat… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.