SACCSIV – blog ortodox

Evreul Ray Kurzweil (Google) ia in fiecare zi 150 de suplimente cu scopul de a-i prelungi viata suficient de mult pentru a-i permite sa apuce momentul in care revolutia nanotehnologiei ii va putea face pe oameni nemuritori …

Posted in GOOGLE, RAY KURZWEIL by saccsiv on octombrie 21, 2013

ff_kurzweil1_f

Iata ce putem citi in articolul Omul de la Google care vrea sa devina nemuritor:

Cel care conduce activitatile legate de inginerie ale Google, Ray Kurzweil, vrea sa isi dedice viata scopului de a deveni nemuritor.
Inventatorul in varsta de 65 de ani care lucreaza la Google este hotarat sa devina nemuritor, scrie Fox News.
El a spus intr-un interviu acordat recent presei americane ca si-a facut un „pod spre nemurire” pentru a fi sigur ca gaseste tehnologia care sa il ajute sa pacaleasca moartea.
O viziune revolutionara asupra vietii
Inventatorul a recunoscut ca ia in fiecare zi aproximativ 150 de suplimente care sa il ajute sa scape de moarte.
Ele au scopul de a-i prelungi viata suficient de mult pentru a-i permite sa apuce momentul in care revolutia nanotehnologiei ii va putea face pe oameni nemuritori.
In acel moment din viitor, spune el, vom avea roboti (denumiti nanoboti) care ne vor putea imbunatati sistemul imunitar.
In plus, el este convins ca sistemul imunitar uman va putea sa fie programat pentru a face fata noilor agenti patogeni care vor aparea.
Este demn de remarcat faptul ca tot Kurzweil a prezis in trecut faptul ca oamenii vor consuma hrana nesanatoasa cat de mult vor dori.
Acest lucru se va datora, spunea el, nanobotilor injectati in corp care vor putea sa ne ofere nutrimentele necesare ce ne pot ajuta sa eliminam excesul de grasime din corp.

Comentariu saccsiv:

Fox News reaminteste ca Ray Kurzweil a mai anticipat si in trecut cum ca pana in 2020 se va implementa treaba cu nanobotii.

Are el un fix cu anul asta, caci tot el spunea:

Pana in 2020 va fi un singur guvern mondial

   Si nu e singurul. Sa ne amintim si de Agenda Digitala 2020:

Agenda Digitala Europa 2020: Orice roman va avea si in lumea virtuala o identitate. Aspectul hard va fi cardul de identitate cu cip sau cardul de sanatate. DACA NICI CAND NE-O SPUN PE FATA NU PRICEPEM …

Agenda Digitala 2020: PREOTII VOR PROPOVADUI IN PREDICI INTERNETUL … Patriarhia si-a oferit astfel sprijinul pentru implementarea sistemului antihristic

Reamintesc ceea ce scriam in articolul Cercetatorul evreu RAY KURZWEIL: Bazandu-ne pe stiinta, in 20 de ani vom putea fi NEMURITORI …:

   Ray Kurzweil, este cel ce spunea:

Evolutia biologica este prea inceata pentru specia umana. In urmatoarele cateva decade va fi lasata in mizerie.”

In februarie 2009, evreul Kurzweil, considerat un “stalp” al transumanismului, a anuntat crearea Singularity University, in cooperare cu Google si NASA Ames Research Center. Universitatea se autodefineste a avea misiunea de a pregati lideri capabili sa inteleaga avantajul folosirii tehnologiilor si care sa faciliteze aplicarea lor. 

Adept new age, propovaduieste in cartea sa The Singularity is Near , o noua religie bazata pe respectul reciproc intre formele de viata si pe respectul cunoasterii.

   Dupa cum puteti observa, se vorbeste in general din ce in ce mai des despre umanizarea robotilor si robotizarea oamenilor, transhumanismul si omul evoluat al viitorului. 

Care este legatura dintre NOUA ORDINE MONDIALA si promovarea de catre oamenii de stiinta sau industria muzicala si a filmului, a conceptului de om nou, evoluat, robotizat? In primul rand se accepta astfel tehnologia implanturilor de orice fel, deci automat si a viitoarelor cipuri. Apoi se castiga incredera maselor ca stiinta ii face super oameni. Teribilul adevar este insa ca ELITELE doresc ca prin tehnologie sa-i faca sclavi controlabili si manipulabili. Si nu in ultimul rand, totul apartine unui concept mai larg, acela ca omul nu este creatia lui Dumnezeu si toate cele ce le stim din Facerea, ci produsul unui hazard al evolutiei, o fiinta oarecare inconjurata de creaturi extraterestre superioare si initiati iluminati. O fiinta care nu prin rugaciune la Creator isi poate rezolva problemele ci prin stiinta si prin fortele proprii pe care invata sa le dezvolte indrumati fiind de maestrii …

Iar aceasta noua “speranta” a acestei forme a nemuririi, aduce o ratacire in plus: aceasta viata, pe acest pamant, este tot ceea ce conteaza si trebuie s-o lungim la infinit. Nimic despre suflet. Nimic despre inviere. Nimic despre Judecata …

Cititi va rog si:

VIDEO (si transcriptul in limba romana): DEZVALUIRI SINISTRE despre Google, ADN uman si controlul total

EVREII Raymond Kurzweil (cercetator), Sergey Brin (co-fondator Google) si viitorul OM-ROBOT …

Evreul RAY KURZWEIL ne spune ca VOM FI NEMURITORI si ca pana in 2020 vom avea GUVERN MONDIAL … Revista TIME ii promoveaza mesajul

55 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. abc Marin said, on octombrie 21, 2013 at 1:32 pm

    Apreciază

  2. mircea.v said, on octombrie 21, 2013 at 2:21 pm

    Cam pe langa problema daca zice asa, sau poate e doar intoxicare pt popor. Oricine citeste de telomeri – contorul vietii, isi da seama ca prelungirea vietii peste limita normala (120 ani) este imposibila. Poate sa ia 1000 de suplimente, lungimea telomerilor nu o mai reface nimeni, si nici scurtarea lor nu o poate impiedica.
    Ateii si evolutionistii zic ca orice este „posibil”.

    Apreciază

    • Mirela said, on octombrie 22, 2013 at 2:18 pm

      @Mircea
      Cred că ideea cu 150 de suplimente zilnic e praf în ochi, dar în privinţa longevităţii omului, tine cont de vârstele înaintate la care au murit mulţi oameni biblici (chiar peste 900 de ani: Adam, Noe, Matusalem).
      Chiar şi în prezent, în Valea Hunza oamenii ating frecvent vârste de 120-140 de ani.
      http://varstalacontrol.blogspot.ro/2010/12/varste-biblice-in-valea-hunza.html

      Apreciază

      • mircea.v said, on octombrie 22, 2013 at 3:11 pm

        Mirela,
        pai tot in Biblie scrie ca Dumnezeu vazand rautatea oamenilor, a scurtat durata de viata la 120 de ani. (si asa zic si oamenii de stiinta, mai nou). Citeste si despre telomeri.

        Apreciază

      • mircea.v said, on octombrie 22, 2013 at 3:29 pm

        Facerea
        Cap. 6

        3. Dar Domnul Dumnezeu a zis: „Nu va rămâne Duhul Meu pururea în oamenii aceştia, pentru că sunt numai trup. Deci zilele lor să mai fie o sută douăzeci de ani!”

        Apreciat de 1 persoană

      • Mirela said, on octombrie 22, 2013 at 4:55 pm

        @Mircea
        E adevărat că Biblia scrie în cap. 6 despre scurtarea vieţii la 120 de ani, dar după acel moment sunt pomenite persoane care au trăt mai mult, de exemplu: Avraam, 175 de ani, Isaac, 180 de ani, Iacov, 147 de ani, Iov (140 de ani după ce îşi pierduse 10 copii, unii mari, deci măcar 170 de ani cred că a trait).
        Plus dreptul Simeon (cel care L-a întâmpinat pe Iisus Hristos la templu şi care, potrivit Sfintei Tradiţii, participase în sec. III îHr. la traducerea numită Septuaginta) sau cei din zilele noastre, ex. Hunza.
        Când vrea Dumnezeu, se poate!

        Apreciază

      • mircea.v said, on octombrie 22, 2013 at 5:31 pm

        Pentru Dumnezeu orice este posibil.

        Apreciază

      • Irina said, on octombrie 23, 2013 at 11:55 am

        Am ajuns aproape intr-un puct maxim al trufiei omului. Si in Biblie scrie ca atunci cand se va inmulti mintea omului( adica cand va atinge culmea descoperirilor stiintifice sau mai bine zis a bagarii nasului in treburile Creatorului) va veni sfarsitul lumii. Sa fim atenti ca poate aceste trucuri stiintifice vor fi acele minuni pe care le va face Antihrist de va invia si morti. Oamenii au trait si 900 de ani in vechime pentru ca, am citit la un parinte, caderea in moarte trupeasca a omului s-a produs trepatat, de la cateva sute de ani pana la o suta si ceva de ani cum este azi si asta pentru a avea posibilitatea de a se inmulti cat mai mult in aceea perioada de inceput a omenirii.

        Apreciază

  3. mircea.v said, on octombrie 21, 2013 at 4:06 pm

    off

    despre ecumenism, acte cu cip, atitudinea crestinilor, preotilor, ierarhilor…
    http://www.aparatorul.md/p-s-ipolit-tinta-globalismului-distrugerea-ortodoxiei/

    Apreciază

  4. Graiul Ortodox said, on octombrie 21, 2013 at 4:32 pm

    Orthódoxos Týpos – ORTODOXIA ESTE TRĂDATĂ DIN INTERIOR

    de Gheórghios Zervós, Directorul ziarului Orthódoxos Týpos

    Nu întâmplător a fost ales Patriarh Ecumenic kir Bartolomeu.

    Scrisoarea Mitropolitului Pireului, kir Serafim, adresată Patriarhului Ecumenic, kir Bartolomeu…

    http://graiulortodox.wordpress.com/2013/10/21/158-orthodoxos-typos-cere-mitropolitului-pireului-sa-ramana-statornic/

    Apreciază

  5. Maria said, on octombrie 21, 2013 at 4:33 pm

    Minti bolnave , cum sa-ti prelungesti viata si pentru ce ?
    Satana le da tot felul de idei ,pentru ca-i stapaneste , iar cand crede el de cuviinta , le i-a sufletul .
    Si ce figura are , chiar parca-i „uciga-l toaca „.

    Apreciază

    • delimar said, on octombrie 23, 2013 at 5:55 pm

      pentru ce sa-ti prelugesti viata? cum pentru ce? pentru a-si satisface mai departe patimile si poftele.
      Cre dca dac-ar fi saraci si plini de necazuri, nu le-ar arde lor de prelungiri…

      Apreciat de 1 persoană

  6. crestinul ortodox said, on octombrie 21, 2013 at 4:56 pm

    si „vor fi acele timpuri cand oamenii vor fi indraciti si mai rai decat dracii pentru ca au trup ”
    din profetii Sfantul Nil
    si ce nu se intelege despre evrei ca au rastignit pe MANTUITORUL si ca asteapta un „mesia ” al lor adica pe satana ucigal-ar SFANTA CRUCE ?
    oare ce nu-i de intelles aici ?
    deja l-au pregatit si ni l-au adus noua pe pamint roman , Pamint SFANT
    INSA IN SFANTA CRUCE De lemn LAVRA PECERSKA Este si Va fi BIRUINTA impotriva raului

    evreii care traiesc Adevarat dupa legea lui Moise se Vor increstina cand vor va vedea ca Cel pe Care l-au Rastignit este Cu Adevarat MESIA si Vor Crede si Boteza in HRISTOS , Fiul Lui DUMNEZEU , MANTUITORUL Trimis pentru Mantuirea Lumii
    amin.

    Apreciază

    • pcmouse said, on octombrie 21, 2013 at 6:24 pm

      de unde stii tu ca antihrist e in romanica?

      Apreciază

      • crestinbul ortodox said, on octombrie 22, 2013 at 8:49 am

        de 1an jumatate si … sunt linga voi si am tot spus ce Trebuia A Spune pentru ca am spus ADEVARUL
        v-am aratat si cine este …cel pe care l-ati pus la agricultura
        Cei care au ochi sa vada sa VADA
        cei care au urechi sa auda Sa Auda

        INSA
        Vor Sta MARTURIE CUVINTELE SPUSE si SCRISE caci si piatrele vor marturisi despre ‘spurcaciune mare se afla in Bucuresti ‘
        va supuneti acestui stat inchinat lui antihrist si astfel aduceti inchinare fiarei
        am aratat in mod explicit ceea ce am vazut si mi s-a aratat cum Insasi DUMNEZEU , Domnul IISUS HRISTOS M-a scapat de acea dihonie …si de gura iadului cascata
        Slava Lui DUMNEZEU In SFANTA TREIME Slavit
        Slava Domnului IISUS HRISTOS , Fiul Lui DUMNEZEU ca a venit precum Pastorul Cel bun catre oaia pierduta
        si
        atata Stiu …pentru ca am avut la un moment dat indoiala
        „DOAMNE dar poate nu este asa …ca acesta sa fie spurcaciunea cea mare pe ast pamint ?”
        si mi s-a aratat …. si spus
        „In Acest SEMN Veti BIRUI ”
        atunci am vazut Sfanta CRUCE de Lemn Lavra Pecerska cu Putere si Slava multa in Lumina asezata de maini nevazute intinse catre aceasta si asezata pe movila …..pe care urcau cate un batran in genunchi ici colo iar restul eram precum copii in jurul ei la varsta 5-6 ani

        INSA mergeti si intrebati pustnicii din munti …
        si va vor spune ADEVARUL

        Apreciază

      • saccsiv said, on octombrie 22, 2013 at 9:11 am

        crestinul ortodox

        Tu citezi pe cineva sau zici ca ai avut o, cum sa-i zic?

        Apreciază

      • crestinul ortodox said, on octombrie 22, 2013 at 10:10 am

        ce nu intelegi ?…..
        sa ne rugam la MAICA DOMNULUI …caci vremuri grele ne asteapta
        fiara este pe acest pamint …
        „spurcaciunea mare se afla in Bucuresti ” Sfantul Parinte Ilarion Argatu
        se lucreaza prin ocultism , vraji si inchinatori la draci si sarsaila …
        va da painea ieftina etc …se vrea prin toate institutiile , prin cei care lucreaza pentru euro …
        mai multe le veti vedea cu proprii ochi
        INSA
        „va fi un cutremur atat de mare … , multe biserici vor fi daramate ca in ele slujesc bolovani si Bucurestiul va fi mult lovit ca acolo se afla spurcaciune mare ” Sfantul Parinte Ilarion Argatu
        LUATI IN SEAMA CE SPUN SFINTII Necanonizati caci SFINTI sunt si de la DUMNEZEU au fost trimisi pe acest pamint si pe mine mai putin a ma lua in seama
        insa atata stiu ca SFANTA CRUCE sta mai presus de tot si toate
        si ca ” In Acest SEMN Veti BIRUI ”
        Bucura-te Cinstita CRUCE de Lemn LAVRA PECERSKA pazitoarea crestinilor ortodocsi
        amin.

        Apreciază

      • saccsiv said, on octombrie 22, 2013 at 10:12 am

        crestinul ortodox

        Nu mi-ai raspuns la intrebare.

        Apreciază

      • crestinul ortodox said, on octombrie 22, 2013 at 5:29 pm

        pt saccisiv
        raspunsul l-ai primit …

        Apreciază

      • Irina said, on octombrie 23, 2013 at 12:07 pm

        Am citit la un parinte care a profetit despre Antihrist, ca se va naste dintr-o mama evreica desfranata, dar despre care toti vor crede ca este fecioara curata. Si pe cand va avea 12 ani va intra Satana cel mare, Lucifer insusi in el, spre deosebire de deminizati in care intra doar draci sau legiuni de draci si de aceea puterea lui pe pamant va fi mare si va insela lumea in ultimul hal, astfel incat si crestinii vor fi impresionati de el, pentru ca-l va imita la inceput foarte bine pe Hristos, si toti il vor vedea ca pe un salvator, dar pana la urma isi va da arama pe fata si va fi mai rau decat a fost vreodata vreun om pe pamant exact opusul a ceea ce va fi fost la inceput. Atunci va porni prigoana asupra crestinilor care nu-i vor accepta pecetea, cum nu a mai fost.

        Apreciază

  7. Ion Roman Popescu said, on octombrie 21, 2013 at 6:26 pm

    Taurul modificat genetic: AJUNGE LA O JUMATATE DE TONA ÎN 8 LUNI! http://bit.ly/180coR2

    Apreciază

  8. minionita said, on octombrie 21, 2013 at 10:29 pm

    Cum sa nu vrea sa fie nemuritor? Sa aiba banii si putere care sa ii permita sa faca ce il taie bibilica si sa nu dea socoteala in fata lui Dumnezeu. Idealul oricarui satanist.

    Apreciază

    • Sesi said, on octombrie 22, 2013 at 1:00 pm

      @minionita
      Adevart zici tu acolo 🙂
      @gaby
      Asa suni parca ai fi Securist 🙂 dar mai sti…

      Apreciază

    • Irina said, on octombrie 23, 2013 at 12:11 pm

      Degeaba isi face planuri ca Dumnezeu i le darama imediat, chiar daca la inceput il poate lasa sa vada pana unde merge. Si daca ar reusi prin tehnica aia, Dumnezeu poate sa-i ia sufletul si sa-l rusineze oricand, si poate muri intr-un accident de exemplu si se duce pe apa sambetei toata tehnologia lui stricata. Asfel de oameni cred ca pot lupta cu Dumnezeu dar de fapt nu reusesc nimic decat pierderea mantuirii.

      Apreciază

  9. Ozana said, on octombrie 22, 2013 at 6:50 pm

    @Saccsiv.Scuza-ma te rog dar nu am citit integral comentariile lui Gaby despre Legionari.Poate este prea tinar pentru a cunoaste adevarul despre ei(scriu cu majuscula in semn de respect).Eu am participat la multe discutii despre ei in familie dar am avut privilegiul si onoarea de a cunoaste personal doi fosti legionari,ambii intelectuali de rasa care au facut puscarie pentru convingerile lor,ambii constanteni,Bonea si Brasoveanu.Din pacate nu mai sint in viata.Ultimul a luptat din rasputeri sa deschida o biblioteca unde tinerii sa poata studia adevarul despre ei si din cite stiu chiar a reusit.Asta era prin anii1998.Nu trebuie sa condamnam din start pe cineva prost informat.Il indrumam sa caute adevarul,mai explicam si noi.Tatal meu a avut numai cuvinte frumoase despre activitatea lor.Cum sa nu-i iubesti?Cum sa nu-i admiri?Au creat modelul unei societati aproape perfecte.Asta printre multe altele.Au fost in primul rind mari patrioti si buni romani.Asta sa il deranjeze pe Gaby?

    Apreciază

    • Irina said, on octombrie 23, 2013 at 12:17 pm

      Exact Ozana nu pot fi decat cuvinte frumoase la adresa legionarilor. Strbunicul meu a fost legionar, si toti care l-au cunoscut au vorbit depsre el ca despre un om foarte credincios, integru, patriot. corect, muncitor, incapabil de compromisuri obscure, rabdand cu demnitate atrocitatile securitatii asa cum au fost si ceilalti adevarati legionari.

      Apreciază

  10. tataia said, on octombrie 24, 2013 at 12:56 am

    Nu stiu daca el crede balariile astea cum ca poti deveni nemuritor…In fine, posibil sa le creada, de unde sa stiu eu cu siguranta. Dar hai sa mai luam in calcul o posibilitate. Poate vrea sa ne faca pe noi sa credem in beneficiile nanotehnologiei! Ce ziceti, este posibil?

    Pentru ca am vazut in anii trecuti doua trei filme hollywoodiene care aveau un ton destul de anti-rusesc….Va dau aici doua titluri daca doriti sa le vedeti: „Transsiberian” si „Orfana”. Ei bine…stiti probabil de site-ul IMBD….site international de referinta in domeniul filmelor. Probleama cu IMDB este aceeasi ca si cea cu wikipedia. SInt scrise de amatori. Deci oricine poate comenta un film, oricine isi poate da cu parerea etc. Are si niste forumuri in care utilizatorii disctuta liber despre filme. Problema este ca lipseste informatia profesionala. Si intreba cineva acolo pe forum in legatura cu un anume film…daca cineva acolo la hollywood care ii uraste pe rusi. Nu! NU asa se pune problema. Mult mai degraba acolo la Hollywood este cineva care vrea cu tu american idiot sa ii urasti pe rusi! Totul este manipulare!

    Apreciază

  11. […] Evreul Ray Kurzweil (Google) ia in fiecare zi 150 de suplimente cu scopul de a-i prelungi viata sufi… […]

    Apreciază

  12. […] Evreul Ray Kurzweil (Google) ia in fiecare zi 150 de suplimente cu scopul de a-i prelungi viata sufi… […]

    Apreciază

  13. Desen: EVOLUTIE … | Saccsiv's Weblog said, on noiembrie 15, 2013 at 11:26 am

    […] Evreul Ray Kurzweil (Google) ia in fiecare zi 150 de suplimente cu scopul de a-i prelungi viata sufi… […]

    Apreciază

  14. […] Evreul Ray Kurzweil (Google) ia in fiecare zi 150 de suplimente cu scopul de a-i prelungi viata sufi… […]

    Apreciază

  15. […] Evreul Ray Kurzweil (Google) ia in fiecare zi 150 de suplimente cu scopul de a-i prelungi viata sufi… […]

    Apreciază

  16. […] Evreul Ray Kurzweil (Google) ia in fiecare zi 150 de suplimente cu scopul de a-i prelungi viata sufi… […]

    Apreciază

  17. […] Evreul Ray Kurzweil (Google) ia in fiecare zi 150 de suplimente cu scopul de a-i prelungi viata sufi… […]

    Apreciază

  18. […] Evreul Ray Kurzweil (Google) ia in fiecare zi 150 de suplimente cu scopul de a-i prelungi viata sufi… […]

    Apreciază

  19. […] Evreul Ray Kurzweil (Google) ia in fiecare zi 150 de suplimente cu scopul de a-i prelungi viata sufi… […]

    Apreciază

  20. […] Evreul Ray Kurzweil (Google) ia in fiecare zi 150 de suplimente cu scopul de a-i prelungi viata sufi… […]

    Apreciază

  21. […] Evreul Ray Kurzweil (Google) ia in fiecare zi 150 de suplimente cu scopul de a-i prelungi viata sufi… […]

    Apreciază

  22. […] Evreul Ray Kurzweil (Google) ia in fiecare zi 150 de suplimente cu scopul de a-i prelungi viata sufi… […]

    Apreciază

  23. […] Evreul Ray Kurzweil (Google) ia in fiecare zi 150 de suplimente cu scopul de a-i prelungi viata sufi… […]

    Apreciază

  24. […] Evreul Ray Kurzweil (Google) ia in fiecare zi 150 de suplimente cu scopul de a-i prelungi viata sufi… […]

    Apreciază

  25. […] Evreul Ray Kurzweil (Google) ia in fiecare zi 150 de suplimente cu scopul de a-i prelungi viata sufi… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.