SACCSIV – blog ortodox

ARTICOLE BLOGURI ORTODOXE (19.10.2013): Ilie Serbanescu despre minciuna lui Ponta cu independenta energetica pe care ne-o da … Chevron. Sa ne mai amintim din cand in cand ce ziceau preotii rusi despre cipuri. Rugaciunea. Cutremurele

Posted in BLOGURI, ORTODOXIE by saccsiv on octombrie 19, 2013

Ilie Serbanescu:

Într-o emisiune televizatã, prim-ministrul Ponta a spus, pentru a-l cita cât mai exact, cã este de acord cu exploatarea gazelor de sist dacã explorãrile în curs de derulare dovedesc existenta acestora si sunt respectate “standardele europene de mediu”, adãugând fãrã ezitãri argumentul cã doreste independenta energeticã a tãrii si sã nu se mai importe gaze rusesti scumpe. Problemele de mediu au fost expediate cu afirmatia cã deocamdatã se fac doar explorãri, iar problema economicã a fost pur si simplu ignoratã. Dl Ponta nu a spus mai multe, dar rareori mi-a fost dat sã aud atâtea diversiuni aglomerate într-o atât de scurtã perioadã de timp!

1. Contractele încheiate cu Chevron pentru perimetrele din zona Bârlad si din zona litoralului sudic sunt contracte tip care, dupã cum le aratã si numele, sunt de explorare, dezvoltare si exploatare. Asa cã, dacã Chevron obtine avizele pentru contractele încheiate si descoperã, indiferent dupã cîti ani, gaze de sist valorificabile în zonele respective, trece la exploatarea lor fãrã alte avize speciale.

2. Aceleasi contracte sunt contracte de redeventã. Statul român se alege cu o redeventã în bani (nu discutãm aici nivelul acesteia si alte aspecte conexe), dar nu cu gaze! Dacã va dori sã foloseascã gazele exploatate de Chevron, România va trebui sã le cumpere de la Chevron. Cum s-ar spune, sã-si cumpere propriile gaze!

3. Fiind vorba de gaze exploatate de la mari adâncimi, pretul va fi deosebit de ridicat, oricum mai ridicat decât cel al gazelor zise “conventionale” ce vin în zonã din Rusia.

4. Admitând însã cã pretul ar fi totusi mai mic decât cel al gazelor din Rusia, sã fi uitat dl Ponta cã România este în UE si cã vrea ca aceasta sã fie în continuare în UE?! La data la care vor ajunge sã fie exploatate, gazele din România, potrivit liberalizãrii preturilor în energie impusã de la Bruxelles si asumatã integral de prim-ministrul Ponta, vor fi livrate pe piatã la nivelul pretului gazelor importate din Rusia si, în cazul în care vor fi exploatate cu costuri mai mici, Chevron va încasa renta diferentialã. Atentie, Chevron în calitate de producãtor si nu statul român în calitate de proprietar al resurselor sau poporul român în calitate de consumator!!! Românii vor cumpãra tot scump si nu cumva mai ieftin!

5. Si apoi, sã fi uitat dl Ponta tocmai ceea ce a semnat si anume cã, potrivit acelorasi reglementãri impuse de la Bruxelles, producãtorii pot în mod liber sã exporte gazele exploatate fãrã a fi obligati cu nimic sã le destineze consumului din România. Asa cum si OMV poate exporta acum în mod liber gazele românesti exploatate aici. Cã n-a fãcut-o pânã acum este doar pentru faptul cã nu a avut pe unde! A uitat însã dl Ponta cã tocmai dânsul a avizat adaptarea urgentã a conductei Arad-Szeged spre a permite nu numai importuri, dar si exporturi de gaze?! Cum vrea dl Ponta sã asigure independenta energeticã fatã de Rusia cu gaze a cãror exploatare si livrare n-o controleazã?!

   Cititi va rog mai multe la:

Politicienii ne mint, apără în continuare interesele marilor corporaţii şi vor sa ia măsuri dure împotriva “legionarilor”

   Cititi va rog si:

Ilie Serbanescu reaminteste de ce a venit FMI-ul si ca Romania nu mai are parghii si instrumente sa implementeze strategii …

Ilie Serbanescu: „Pentru capitalul străin lucrurile sunt clare şi simple. Statutul forţei de muncă din România trebuie să fie acelaşi cu statutul deja existent de ţară bananieră al României” …

CODUL MUNCII – CODUL SCLAVIEI

Pr. Vasilie Novikov:

[…]

Dar iată acest G8, comitetul celor trei sute, toţi sunt Rockefelleri care conduc lumea, în mâinile lor este tot aurul, toate băncile, toate corporaţiile. Şi toţi preşedinţii sunt iudeo-masoni. Scopul lor este numerotarea oamenilor. Iar computerul fiară din Luxemburg serveşte pentru conducerea lumii şi pregătesc în Ierusalim tronul în locul lui Iisus Hristos, pe Antihrist, conducătorul mondial. Ascultaţi! Nu este glumă…

Îmi este milă de poporul acesta care urmează pe aceşti iudeo-masoni, care ne amăgesc, care doresc raiul pe pământ. El nu va fi! „Uitaţi-vă! Uitaţi-vă, nu renunţaţi”. Vedeţi ce vă spune diavolul? El spune: „Să nu ascultaţi ce vă spune părintele, să luaţi totul!” Trebuie să mâncaţi, trebuie să beţi şi toate celelalte!” Iar toate sunt pentru iad. Există fundul iadului care e mai straşnic decât iadul! Aşadar dragii mei, fraţi şi surori, primind aceste murdării ne lepădăm de nume. Iartă-ne Doamne!

– „Nu le vorbi lor! Se vor chinui ca şi mine! Pe toţi îi vor lega, pe toţi îi vor împinge!… Toţi vor fi deşeurile societăţii! Ce le vorbeşti, ce le spui tu?” (replici rostite de către o femeie posedată de demon care se afla în biserică în timpul acestei predici)

Deşeurile societăţii! Cine suntem noi, cei care ne opunem acestui rău? Suntem: vagabonzi, schismatici, clevetitori, iar cine merge cu lumea globală, cu diavolul… La fel ca şi acum 70 de ani în urmă când 40 de milioane de oameni au spus NU comunismului (Nu le spune), au fost împuşcaţi, duşi în gulaguri, frate pe frate, soţ pe soţie. Acum totul se repetă, dar mult mai straşnic! Atunci era fără codificare, dar acum dacă primeşti acestea – Iadul!

Aşadar dragii mei, iată la ce trebuie să ne gândim: Iartă-ne Doamne pe noi, puţin credincioşii, fără minte. Am greşit în faţa lui Dumnezeu: am chemat în deșert numele Domnului, am clevetit, am crezut în calendare orientale, am fost la ghicitori, vrăjitori, am umblat pe la babe şi lecuitori! Iartă-ne Doamne şi ne miluieşte! Am greşit cu uciderea de prunci, avorturi, ferirea de a face copii. Astăzi nu mai sunt femei. În canonul 62 al Sinodului VI Ecumenic este spus că femeia care îmbracă haine bărbăteşti este afurisită, este exclusă din biserică. Dar noi intrăm în biserică în pantaloni, umblăm dezgolite. Iartă-ne Doamne! Femeile îşi taie părul, se vopsesc. Rujul de buze este făcut din copii ucişi prin avort, din embrioni, din copii avortaţi – iau materie primă, iar voi… în gură o băgaţi şi o înghiţiţi, mâncaţi. Săvârşiţi un ritual satanic! Ca şi sataniştii, la fel şi voi… cu copii ucişi. Vopsite, deştepte, frumoase – pentru iad! Iartă-ne Doamne şi ne miluieşte!

[…]

Haideţi să ne pocăim! Dacă vom face asta, Dumnezeu ne va milui şi ne va ierta. De ce suntem atât de orbi? De ce Dumnezeu îngăduie aceasta? Pentru desfrânarea noastră, pentru beţia noastră, pentru necredinţa noastră, pentru nerespectarea posturilor.

Cine suntem noi? Păgâni. Iartă-ne Doamne! Dar nu se poate să ne facem în continuare semnul Crucii incorect. Ce fel de cruce?… Batjocură faţă de Hristos! Trebuie să ne facem semnul Sf. Cruci CORECT! CLAR! PRECIS! Crucea trebuie să fie precisă! Crucea ne sfinţeşte, ne curăţeşte, alungă toată spurcăciunea! Iar crucea incorectă, deformată este moarte. Iartă-ne Doamne! Sataniştii poartă cruce și ei doar că întoarsă. Râd de cruce. Miluieşte-ne Doamne şi ne iartă!

Cititi va rog mai multe la:

Despre cip-uri, masonerie, pantalonii la femeie – Pr. Vasilie Novikov

   Vizionati va rog si:

Video: CONVORBIRI DESPRE APOCALIPSA. Preoti rusi despre pasaportul biometric, CNP, ecumenism, Tarul Nicolae al II-lea al Rusiei, globalizare, desfranare … (Partea 1)

Video: CONVORBIRI DESPRE APOCALIPSA. Preoti rusi despre pasaportul biometric, CNP, ecumenism, Tarul Nicolae al II-lea al Rusiei, globalizare, desfranare … (Partea 2)

VIDEO: Preot rus predicand in 2007 impotriva cipurilor. Judecatoria a considerat predicile sale extremiste. Ierarhii i-au interzis sa mai slujeasca. In 2010 a murit de cancer …

 

Apologeticum:

Otrăvirea apelor subterane ale României – Motivul principal al exploatării gazelor de șist

Există vreo legătură între întâlnirea președintelui Bilderberg cu patr. Daniel și protestele preoților împotriva Chevron?

Localnicii din Pungeşti spun că retragerea utilajelor Chevron este “o minciun㔺i că vor protesta încă o lună. Autoritatile vor REFERENDUM

Părintele protopop Vasile Lăiu – Model de demnitate și mărturisire pentru oamenii Bisericii 

Liderul Bilderberg vine în România, ca să facă lobby pentru Guvernul Mondial

Simpozion Părintele DIMITRIE BEJAN, ediţia a 4-a la Hârlău, joi, 24 octombrie 2013, ora 11.00

Tehnici de spalare a creierelor si manipularea politica a protestelor

Abrudul “vandut” Gold Corporation pentru doar 200.000 RON. Primăriile din jud. Alba cumpărate de RMGC

Despre Avva Justin Pârvu şi Noii Mucenici – Conferinţă la Târgovişte, 21 octombrie

Coincidenţe care leagă protestele anti-Roşia Montană de Soros/Ungaria

Peste jumătate dintre români vor o alternativă la politica actuală

Eugenia Vodă solicită CNA, într-o “plângere deschisă”, interzicerea reclamelor legate de proiectul Roşia Montană

În Basarabia continuă lupta împotriva propagandei homosexuale şi pentru apărarea familiei tradiţionale

Bucovina Profunda:

Simpozionul Parintele DIMITRIE BEJAN – ediţia a 4-a, la Hârlău, joi, 24 octombrie 2013, ora 11.00

Cuvioasa Parascheva şi Sfânta tinereţe…

An de an, pe 14octombrie, Biserica Ortodoxă de pretutindeni o sărbătoreşte pe Sfânta Cuvioasă Parascheva. Întrucât de 365 de ani moaştele acesteia se află la laşi, sărbătoarea Sfintei Parascheva are o însemnătate cu totul aparte pentru români, sute de mii de credincioşi venind să se închine la racla celei […] […]

Ciprian Voicila:

Am primit pe mail si dau mai departe: „Chevron distruge satele din România cu sprijinul autorităţilor corupte care trimit jandarmii împotriva bătrânilor, femeilor şi copiilor”

„Vreti sa vedeti ce s-a intamplat ieri la Pungesti? Barlad Online a realizat cateva clipuri concludente. Se poate vedea usor agresivitatea jandarmilor cat si hotararea protestatarilor! Pungesti rezista dar are nevoie de intariri pentru zilele urmatoare! Şefii jandarmilor le-au ordonat acestora sa spargă cu forţa barajul uman al cetăţenilor împotriva utilajel […]

A aparut cartea domnului Sorin Dumitrescu despre perspectiva duhovniceasca asupra poemelor lui Nichita

Timp de aproape 10 ani, din anul 1969 şi până în 1978, data apariţiei volumului ,,Epica Magna”, n-a fost înregistrată decât o singură reacţie a poetului: tăcerea. Apoi fiecare nou volum apărut a avut parte de aceiaşi primire rece, fiind invariabil tratat ca un semieşec literar. Totuşi Nichita nu s-a confruntat niciodată făţiş cu opinia mioapă a vremii. Este […]

Ajutor primit de la Sfantul Efrem cel Nou

Buna ziua. Am avut un vis acum cateva luni si am avut o oarecare reticenta in a-l povesti, dar cred ca a venit vremea ca oamenii sa afle minunea si aparitiile sfantului, ca sa creasca credinta lor si slava Domunului. In urma cu aproximativ un an aveam un loc de munca ce implica ture de noapte si oboseala. Nu mai spun faptul ca eram asa de surmenata incat nic […]

Daniel Vla:

Rugăciunea – cea mai puternică armă a românilor în aceste vremuri

Întotdeauna românul şi-a pus speranţa în Dumnezeu. În vreme de necazuri războaie, catastrofe, boli, tot timpul. Oriunde ar rătăci, până la urmă tot la El se întoarce. Cu atât mai mult trebuie să ne rugăm acum cand au venit pe capul nostru străini sa ne ia aurul, argintul, petrolul, gazele, să ne otrăvească apele, când […]

Atenţie! Chevron se pregăteşte să înceapă explorarea gazelor de şist în Dobrogea

Americanii de la Chevron se pregătesc să înceapă explorarea gazelor de şist şi în Dobrogea. Primele instalaţii au ajuns la Mangalia. Sonda urmează să fie amplasată, cel mai probabil, în zona localităţilor Arsa – Hagieni, aproape de o sursă de apă, necesară pentru operaţiunile de fracturare. Potrivit site-ului Mangalia.Tv, muncitorii de la Chevron au fost […] […]

Laurentiu Dumitru:

Pelerinaj la Athos (10 – 15 noiembrie 2013). [Îmbarcare din Sibiu, Rm. Vâlcea, Piteşti, Bucureşti, Giurgiu]

Duminică, 10 noiembrie: Plecare din Sibiu (aprox. 12.30) pe traseul Rm. Vâlcea – Piteşti – București (aprox. 17.00) – Giurgiu – Plevna – Sofia – Kulata – Serres – Nigrita – Ouranopoli Luni, 11 noiembrie (ziua 1): Ouranopoli. Cu ferryboatul până la Dafni. Dafni – Karyes (capitala Sfântului Munte) – Biserica Protaton (cu celebrele fresce […] […]

Lumina pentru candela din suflet:

Lucruri pe care trebuie sa le pazesti cu sfintenie

Dacă ai posibilitate și voință, obișnuiește să te trezești la rugăciune în miez de noapte. Rugăciunea din timpul zilei este de argint şi este dusă la Dumnezeu de către sfinţii îngeri, însă cea mai puternică rugăciune este cea din timpul nopţii. Ea se numeşte de aur fiindcă atunci cerurile sunt deschise iar rugăciunea ajunge la […]

Cei ce nu iarta

Cel mai periculos păcat pentru pierzarea sufletului este păcatul de a nu ierta pe cel ce ne greşeşte cu ceva, căci Domnul Hristos zice: „Fericiţi făcătorii de pace, că aceia fiii lui Dumnezeu se vor chema.” Şi iarăşi zice: „Dacă nu veţi ierta oamenilor greşelile lor, nici Tatăl vostru, cel din ceruri, nu va ierta […]

Tu cum raspunzi Jertfei Mantuitorului ?

Într-o ţară îndepărtată cetăţenii s-au răsculat împotriva regelui lor. Atât erau de furioşi împotriva lui, că după ce l-au dat jos de pe tron vroiau să-i ia viaţa. Bietul rege, îngrozit de furia şi răutatea lor, fuge din palat, iese ca un necunoscut în oraş, fiindcă îşi schimbase hainele cele preţioase cu unele vechi, numai […]

Marius Ianus:

A venit ceasul Naționalismului Creștin

Se caută gaze de șist și la Putna

Călugării protestează împotriva exploziilor plănuite în jurul mănăstirii și cer un perimetru de protecție în jurul patrimoniului monastic și în jurul izvoarelor de apă de 3,5 km, dar SC Prospecțiuni SA dorește ca perimetrul de protecție să fie de doar 400 de metri și să își facă de cap… : Sursa: Intermedia TV. Și s-au […]

Cântec despre tinerețea unor martiri

Tinerețe, un` te duci, îmbrăcată-n foi de nuci? La Aiud și la Pitești, la Gherla și București… C-au ieșit iude în cale, ca să-mi puie lungi zăbale, ca să-mi puie zeghe grele și să mă înnoade-n ele… Tinerețe, unde pleci, învelită-n frunze verzi? Plec pe-un munte de calvar, la o piatră de hotar, unde moartea […]

Ortodoxia Tinerilor:

Îngăduie Dumnezeu câte un cutremur de pământ pentru a ne reaminti de El 

Santinela Ortodoxa:

Presa lanseaza dezbateri pe tema gazelor de sist

Proiectul de lege iniţiat de Guvern în privinţa exploatării de la Roşia Montană şi protestele de zilele trecute faţă de amplasarea sondelor de explorare ale Chevron la Pungeşti au adus în discuţie un aspect nediscutat până acum în România: regimul …

SUA si Rusia se aliaza nuclear “impotriva asteroizilor”

“Elita” continua conform planului: SUA si Rusia se aliaza nuclear “impotriva asteroizilor” ”. Evenimentul este vazut ca o imensa surpriza de catre mass-mdeia de propaganda supusa “Elitei”, desi fusese dezvaluit de von Braun inca din secolul trecut. SUA şi Rusia …

SFANTUL MUNTE ATHOS:

Athosul neamului meu (IV)

Athosul neamului meu (III)

Athosul neamului meu (II)

 

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Radu Humor said, on octombrie 19, 2013 at 12:18 am

    Dezvăluire bombă:

    A fost găsit raportul experţilor de la Oxford, “pierdut” de Ministerul Culturii. Concluziile şterg pe jos cu propaganda RMGC:
    Roşia Montană îndeplineşte criteriile UNESCO!

    de Mihai Goţiu, VoxPublica, azi la 16:09
    http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/dezvaluire-bomba-a-fost-gasit-raportul-expertilor-de-la-oxford-pierdut-de-ministerul-culturii-concluziile-sterg-pe-jos-cu-propaganda-rmgc-rosia-montana-indeplineste-criteriile-unesco-99224.html

    Totb.ro a publicat astăzi raportul profesorilor Andrew Wilson, David Matingly şi Michael Dawson, de la Universităţile din Oxford şi Leicester, referitoare la patrimoniul cultural de la Roşia Montană. Cei trei experţi au realizat acest audit pentru Ministerul Culturii, în 2010, cu o finanţare asigurată de către Fundaţia Pro Patrimonio şi Şerban Cantacuzino.

    Concluziile raprotului (rezumatul executiv) nu lasă loc de dubii: situl de la Roşia Montană îndeplineşte 4 (patru) criterii pentru listarea în UNESCO, în condiţiile în care îndeplinirea unui singur criteriu e suficientă. Realizat în perioada în care ministrul Culturii era Kelemen Hunor, raportul “dispăruse” din arhivele ministerului, actualul ministru al Culturii, Daniel Barbu, afirmând că nu ştie ceva de existenţa lui!

    ***

    Apreciază

  2. Daniel said, on octombrie 19, 2013 at 12:51 pm

    54 de profetii implinite, 43 neimplinite
    Wake up!!!

    http://injesuschrististand.blogspot.ro/

    http://injesuschrististand.blogspot.ro/2013/10/the-records-of-prophesies-of-lord.html

    Apreciază

  3. adi said, on octombrie 19, 2013 at 8:44 pm

    Parinte Novikov roaga-te din cer pentru iertarea pacatelor noastre!

    Apreciază

  4. Mihalciuc Constantin said, on octombrie 19, 2013 at 11:11 pm

    Dumnezeule Mare si Putrenic,Cearta,leaga si alunga pe antihrist de la poporul Roman.Alunga dusmanii poporului roman si crestin.Dumnezeule te rog ia puterea diavolilor ce lucreaza impotriva poporului roman si crestin.Dumnezeule mare si puternic apara poporul roman crestin de demoni,dusmani si antihrist.Doamne Dumnezeule fa ca rugaciunele noastre sa fie auzite si cu ele sa ne aparam tara,neamul si poporul crestin.amin! Fratilor trimite-ti aceasta rugaciune tuturor ca sa ne fie cu folos si Dumnezeu ne va auzi si ne va ajuta,doar noi sa cerem prin rugaciune ajutorul si Tatal Ceresc ne va ajuta.

    Apreciază

  5. Iulian said, on octombrie 20, 2013 at 9:33 am

    Apreciază

  6. […] Ilie Serbanescu despre minciuna lui Ponta cu independenta energetica pe care ne-o da … Chevron […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.