SACCSIV – blog ortodox

CHIAR CA A VENIT TIMPUL SA NE CUNOASTEM? Sau o lasam balta? Rezistam insa singuri?

Posted in ORTODOXIE by saccsiv on octombrie 12, 2013

   “Romanul asta e haotic. Merge asa … Are talentul nemaipomenit [de a se dezbina].”

Vizionati va rog pana la final urmatorul fragment dintr-un interviu pe care i l-am luat Marelui Duhovnic al Neamului:

VIDEO – Interviu cu parintele Iustin Parvu (02.03.2011): E bine sa ne cunoastem?

Dezbateri pe aceasta chestiune au mai fost pe acest blog si inainte de acest interviu:

CATRE FRATII CITITORI: Sa incepem sa ne cunoastem intre noi? Sa ne scriem pe e-mail? Sa ne auzim la telefon? Sa incepem sa ne intalnim?

E timpul sa ne cunoastem?

Astfel ca la cererea fratilor cititori i-am pus aceasta intrebare celui ce acum e Sfant. Si evident, am inceput sa cautam modalitatile cele mai bune:

Sa incepem sa ne cunoastem, caci fiecare singur nu va rezista fara cip si nici in timpul prigoanei

Sa incepem sa ne cunoastem (partea 2)

Sa incepem sa ne cunoastem (partea 3). Dar cum sa ne ferim de intrusi?

Razboiul bate la usi. E TIMPUL SA NE CUNOASTEM, caci vremurile vor fi cumplite si doar uniti in grupuri vom putea razbi in afara oraselor si satelor …

Unii au apucat sa se cunoasca intre ei. Dar prea departe n-a mers treaba deoarece intre timp au intrat pe fir intrusii si spre bucuria lor s-a ales praful.

Iata insa ca de la o vreme tot mai multi comentatori ma indeamna sa fac din nou ceva in acest sens. Dar nu-mi mai venea. Insa ultima ticalosie a SISTEMULUI ma determina sa reconsider ca fiind foarte buna ideea si de dorit ascultarea. Voi ce ziceti?

E clar ca:

O SA NE IA PE RAND, asa ca taceti degeaba. Iar intrusii vor sfarsi precum Turcanu

Deci e indubitabil ca vor inchide si astfel de bloguri. Si aici fac o paranteza, nu vor inchide doar blogurile, ci vor interzice si multe carti si reviste, evident in primul rand cele in care apare adevarul despre Sfintii Inchisorilor si Miscarea Legionara. Asa ca faceti micul sacrificiu si achizitionati-le din timp, ca-s mai valoroase decat greutatea lor in aur.

Revenind la bloguri, copiati tot ce credeti ca e util, caci in scurta vreme astfel de informatii nu veti mai gasi.

Inchiderea blogurilor va mai avea insa un mare efect: vor dispare si rubricile lor de comentarii, deci cum vom mai stii unii de altii daca n-am luat masuri din vreme? Sau poate aveti impresia ca va vor lasa sa comentati tot ceea ce doriti pe blogurile ramase ale intrusilor … Caci vor ramane in blogosfera astfel de “alternative” la SISTEM.

Asadar, daca veti considera ca e necesar sa ne cunoastem, cum sa procedam?

Doamne ajuta!

116 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ozana said, on octombrie 13, 2013 at 9:14 pm

    @ g Dupa felul in care scrii esti foarte tinar. Cred ca nu gresesc daca spun ca ai in jur de 25 de ani.Marturisesti ca ai intrat pe blog pentru ca ai probleme,nu pentru ca impartasesti aceleasi convingeri cu cei de aici.Pentru asta nu este necesar sa te intilnesti cu cineva de pe aici .doar spune care este problema si daca vreunul dintre noi te poate ajuta,cu draga inima. Acesta este rolul crestinului,sa-si ajute semenii la necaz.Problema este ca fiecare avem timpul limitat,avem obligatii si probleme de rezolvat.Daca ne vom intilni,este pentru ca impartasim aceleasi idei,credem in acelas Dumnezeu,vrem sa traim curat asa cum este voia Lui,vrem sa ne indreptam acolo unde am gresit,luptam sa mergem cit mai drept pe calea mintuirii si ne rugam sa ne fie iertate pacatele de moarte pe care le-am savirsit,pentru ca toti avem pacate.Dar mai vrem sa intelegem si ce ni se intimpla si de ce.Una este sa fii pedepsit de Dumnezeu pentru neascultare si alta este ca cineva care se crede Dumnezeu sa-ti ia viata dupa bunul plac,sa-si bata joc de minunea creata de Dumnezeu,planeta asta minunata pe care o otravesc cu noi cu tot. Si mai avem un numitor comun;toti sintem patrioti,ne iubim neamul si tara..Asta-i tot ce ne uneste.Daca o anumita parte a planetei s-a organizat in haiite care de mii de ani a transformat populatia planetei in cobai si sclavi,consider ca este dreptul nostru ca,pe principiul actiune si reactiune, sa ne organizam intr-un grup de rezistenta care nu vrea sa se lase omorit. Intelegem toti ca numai Bunul Dumnezeu mai poate lupta cu RAUL ABSOLUT care s-a instaurat pe planeta dar Dumnezeu ne-a dat aceasta viata pentru a o trai atit cit hotaraste El,nu cei ce vor sa I se substituie.Lucrurile sint simple si clare.Eu personal astept sa-ti ascult problemele,da?Sa te ajute Dumnezeu si roaga-te Lui.

    Apreciază

  2. gicu said, on octombrie 13, 2013 at 10:44 pm

    Sincer sa fiu desi citesc blogul zilnic nu prea am avut curajul sau poate determinarea sa ma si implic in comentarea anumitor subiecte!totusi ultimele evenimente au inceput sa-mi cam dea fiori!uneori as vrea sa cred ca sunt eu cel ” paranoic” si ceea ce se intampla in realitate sunt doar lucruri normale!dar directia spre care au luato lucrurile e semnul ca latul se strange cu fiecare zi,asta doar daca nu va interveni Bunul Dumnezeu sa mai intarzie sau skimbe turnura evenimentelor !tare m-as bucura daca a-ti reusi sa concretizati ceva in privinta constituirii unor grupuri crestine care sa se intrajutoreze!tind sa cred ca ezitarea si frica este de la diavol,iar daca tin bine minte undeva Parintele Arsenie Boca spunea ca nu ar trebuii sa ne fie frica sa ne salvam sufletele,asa ca astept sa vad pasi concreti de la cei mai vechi pe aici!stiu ca e posibil sa fiu catalogat ca facand parte din tabara infiltratilor,dar am considerat ca deja e mult prea tarziu pentru a mai ramane doar spectator!Doamne ajuta!

    Apreciază

  3. Ioan Dan said, on octombrie 13, 2013 at 10:47 pm

    @Paula
    E o ideie f. buna. E cineva din Buzau? Cei din Bucuresti pot vizita muntii Buzaului, zona Bisoca sau Gura Teghii.
    http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/prima-tara-din-lume-care-desfiinteaza-banii-cash-187566.html

    Apreciază

  4. g said, on octombrie 13, 2013 at 11:51 pm

    Ozana, imi cer iertare dar m-ai inteles gresit…..
    Nu am intrat pe acest site pt ca am probleme, am spus doar ca am descoperit site-ul acum 2 luni de zile si din motivul acesta nu am postat mai devreme si nu pt ca as avea alte motive ascunse… era un raspuns la afirmatia Mariei. Sunt ceva mai in varsta decat ai crezut tu, am 33 de ani si ma numesc Genoveva.
    Legat de mesajul meu de mai devreme, explicam ca mi se pare normal sa vreau sa vb cu cei de aici de pe site din moment ce impartasesc aceleasi convingeri cu ei, cu cine altcineva sa vb? Locuiesc in afara tarii si sincer nu am gasit pe nimeni aici cu care sa discut despre ceea ce ma preocupa, despre religie, despre lucruri mai profunde decat cele lumesti, superficiale.
    E greu sa inoti contra curentului, ca sa zic asa si ma gandesc ca greul de abia acum urmeaza – asa ca imi pun intrebari ca fiecare dintre noi, ce o sa fc, pe cine sa ma bizui, in cine sa am incredere, mai pot sa am incredere in cineva? Ce faci cand cei din familie nu au aceleasi convingeri ca si tine? De prieteni nu mai vorbesc, oricum nu se poate compara pierderea unii prieten cu destramarea unei familii…..pt ca toate astea vor veni negresit si avem alegeri de fc. Cum sa imi ajut familia sa inteleaga pericolul, sa vada ceea ce vad eu?

    Apreciază

  5. Cosmin said, on octombrie 14, 2013 at 12:52 am

    E ok sa ne cunoastem, dar trebuie sa o facem intr-un mod eficient. Sa nu ne aruncam acum cu capul inainte, furnizand informatii de contact aiurea aici pe blog.

    La ce imi foloseste mie sa intru acum in posesia datelor de contact ale lui x-ulescu, din celalalt capat de tara, numai asa de dragul entuziasmului? E cazul sa devenim vulnerabili in mod gratuit?

    Propun o schema de organizare camuflata si eficienta in acelasi timp: e important sa ne cunoastem in prima faza cei ce suntem din acelasi areal geografic, judet de exemplu.

    E foarte buna ideea fratelui Mihai cu chatul RetroShare. Acest chat se poate folosi ca mod de comunicare privata instantanee, pentru lamurierea anumitor divergente de opinie mai aprinse intre 2 utilizatori, divergente care de multe ori ies din chenarul specific crestin ortodoxiei si sunt de multe ori obositoare pentru restul cititorilor. Totusi propun ca parerile de baza sa apara in continuare ca si pana acum, pe forum, deoarece sporeste bogatia informationala a paginii. E util si pentru indexarea blogului de catre motoarele de cautare.

    Cel mai important lucru insa, este sustinerea materiala a fratelui Vasile, care a savarsit o munca titanica cu acest blog. Sa stai 10-12 ore pe zi sa lucrezi la el si sa nu ai o sustinere financiara sa si traiesti, sa-ti platesti utilitatile, e greu.

    Am aratat blogul unor colegi soft-isti, iar parearea lor a fost ca: blogul e superbazat ca si bogatie de informatie si ca accesare, dar se poate urca la un alt nivel, transformandu-l intru website sau ceva oricum mult mai optimizat. Plus ca, in calitate de website, devine distribuibil pe Facebook. Nu ar fi vorba de sume uriase, dar problema e ca nu exista nici resurse modeste macar, pentru a intretine o activitate minimala.

    Intradevar infiintarea unei asociatii sau reinfiintarea Miscarii Legionare nu e cu putinta, deoarece „solutii lumesti nu sunt”, am pierde timpul prin tribunale cu institutii gen EW, dar in schimb putem sa trezim cat mai multi prin up-grade-ul blogului din stadiul actual, la ceva mult mai avansat sau de organizat diverse conferinte in resedintele de judet si aici ma refer in toate cele 40 de judete, nu numai in 5-6 orase din tara.

    Cu o sustinere corespunzatoare, fratele Vasile s-ar putea ocupa si de asa ceva. Conferintele live au un impact deosebit asupra audientei.

    Aici isi intra in rol, faptul de a ne cunoaste cei din acelasi areal geografic (judet), care sa se ocupe de logistica organizarii de conferinte in orasul resedinta de judet, fratele Vasile sa nu aiba alta bataie de cap, decat aducerea de conferentiari in locatia respectiva.

    In acest mod de organizare neoficiala, functionam practic ca si un ONG, dar invizibil. Infiintarea unei organizatii oficiale, ne-ar expune in mod direct oponentilor, care ar putea sa ne monitorizeze mult mai atent.

    In concluzie, consider ca, un ajutor financiar lunar modic de 35-40ron, nu e o suma care sa ne saraceasca. Evident, ca exista si nevoiasi care nu isi permit nici macar atat, nu e problema. Dar, dintre cei ce avem un loc de munca, consider ca nu e mult. La cat de multi suntem dintre cei ce accesam blogul zilnic, un gest de multumire si recunostina cred ca ar fi binemeritat.

    E foarte usor de realizat un astfel de ajutor pe termen lung mai ales, deoarece suma e modica, iar numarul celor ce participa ar putea fi destul de consistent.

    Meditati la urmatorul aspect: fratele Vasile a facut singur si uneori ajutat de foarte putini, ceea ce a facut. Ganditi-va daca ar fi ajutat doar de catre 100 dintre noi, la ce s-ar putea ajunge. Ce impact ar avea si cat de multi ar mai putea a se trezeasca?

    Frate Vasile, daca consideri ca ceea ce am scris mai sus nu isi are locul pe blog, atunci nu posta comentariul meu.

    Dumnezeu sa ne intareasca!

    Apreciază

  6. Aurora said, on octombrie 14, 2013 at 1:52 am

    M-am intristat. E multa nehotarare. Putini sunt cei dornici sa ne intalnim unii cu altii. Eu sunt din Bucuresti. Cati din Bucuresti ar vrea sa sa intalneasca ca mine ? Daca va veni prigoana nu cred ca ne vom regasi 10 oameni care sa formam un grup coerent. Vasile, tot la tine e baza. Tu trebuie sa fixezi coordonatele : „va astept la data de, la ora x in cutare loc”. Daca ne chemi tu, poate unii se vor mobiliza (macar de rusine daca nu din iubire) daca nu, nimeni nu va misca un deget. Suntem ca intr-un labirint. al neputintei (a se citi aici lene, comoditate, nepasare, teama, lasitate). Dumnezeu sa aiba mila de noi !

    Apreciază

  7. cosmin said, on octombrie 14, 2013 at 6:26 am

    ,,Cel ce lupta,chiar singur,pentru Dumnezeu si neamul sau, nu va fi invins niciodata”-Corneliu Zelea Codreanu, e clar ca trebuie sa luptam impotriva ingradirii libertatii de credinta de catre autoritatile subordonate uratorilor de Dumnezeu,avem pe Sfintii Inchisorilor de partea noastra,il avem pe Parintele Justin care este cel mai recent sfant al inchisorilor si al legionarilor,ultima confirmare din partea lui Dumnezeu pentru noi cei indoielnici,suntem incredintati deci pe deplin de paretea cui este Adevarul,deci cu intensificarea si unirea rugaciunilor a fiecaruia dintre noi cu ajutorul lui Dumnezeu si al Sfintilor Sai vor aparea si solutiile cele mai bune.Pentru rugaciunile Maicii Domnului,ale Sf.Parascheva, ale Sf.Martiri din Inchisori cu toti Sfintii,Doamne IIsuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ne pe noi!

    Apreciază

  8. Ozana said, on octombrie 14, 2013 at 10:13 am

    @ Cosmin Initiativa ta este foarte laudabila. Este clar ca fiecare dintre cititori ar trebui sa contribuie lunar cu o suma modica.Hai sa vedem cit sintem de uniti cind trebuie sa facem ceva mai mult decit sa vorbim.Mie imi plac lucrurile clare si concrete.Pentru ca esti barbat si ai deschis subiectul,hotaraste rapid cum procedam.Daca macar 200 de cititori se vor desprinde de 10 lei lunar,treaba este rezolvata. Cel mai usor mi-ar fi daca Saccsiv mi-ar da adresa lui pentru a-i trimite banii prin mandat postal deoarece cu statul la rind prin banci nu fac fata si nu am o banca in satul meu.Am in schimb un oficiu postal.Saccsiv,facem lucrul asta cu draga inima pentru a rasplati cumva efortul de-a deschide mintile oamenilor.Te rog trimite-mi astazi pe mail adresa ta de acasa.As mai propune ca pe aceasta pagina sa iasa in fata toti cei dispusi sa ajute.Vom sti exat citi sintem si cum planificam lucrurile.Eu pot contribui anual cu suma de 120 lei(noi)Mai mult nu-mi permit.Ii trimit pe toti prin mandat.Haideti,actiune.

    Apreciază

    • Cosmin said, on octombrie 14, 2013 at 11:59 am

      @ Ozana,

      Dumnezeu sa iti rasplateasca efortul tau.

      Procedura nu e complicata: luati legatura pe mail cu fratele Vasile toti cei ce doriti sa-l sprijiniti lunar. E simplu, nu necesita nici o organizare.

      Am sugerat aceasta initiativa, pentru ca mi se pare de bun simt sa donez o suma, care poate de multe ori o cheltuiesc aiurea, pentru trezirea, buna indreptare si mantuirea compatriotilor mei. Citesc cu sete zilnic acest blog, lucru de neputinta fara efortul si sacrificiul fratelui Vasile. Iertare, dar nu vreau sa-l smintesc pe fratele Vasile, dar asta e adevarul.

      Fratele Vasile nu cere nimanui nimic. Si asta nu din mandrie, ci pentru ca stie ca e greu pentru toti in aceste vremuri. Cu atat mai putin nu a cerut nimanui, sa i-a de la gura copiilor si sa-i de lui. Nu! Nici vorba de asa ceva!

      Exista oameni cu foarte mult bun simt, dar care au venituri batjocoritor de mici. De obicei acestia sar primii cand e de ajutat. Nu faceti asta. Sunt suficiente rugaciunile voastre!

      Dar exista printre noi, oameni ca si mine, care au un venit sa spun mediu, usor peste minimul pe economie, oricum mult sub limita de decenta, (in Romania nu exista salar decent decat un procent subunitar din populatie) si pentru care 30-40 ron pe luna sunt niste bani care oricum ii arunca sau cheltuie total aiurea. La acestia ma refer!

      Imi cer iertare, dar amintesc aici si pe aceeia care sar tot timpul cu indicatii de tot soiul de organizari si intalniri care nici vorba sa se concretizeze, dar care probabil s-ar concretiza, daca fratele Vasile ar avea un suport. Deja e foarte mult ce face pt noi cu acest blog!

      Ajutati-l pe fratele Vasile sa ne ajute, pentru ca noi suntem cei care avem in primul rand nevoie de ajutorul lui !!!

      Degeaba strigam unii si altii catre fratele Vasile, fa aia, fa ailalta, ca asa tare bine le stim si mai ales din spatele computerului. Dar in lasitatea noastra, macar un umil efort ar insemna mult pentru ce se va intampla mai departe, pentru simplu fapt ca suntem destul de multi dintre cei ce citim acest blog.

      Dumnezeu sa va lumineze si nu uitati, sa ajutati doar cei care puteti!

      Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 14, 2013 at 1:22 pm

      Ozana

      Sa-ti rasplateasca bunul Dumnezeu inmiit, dar nu pot accepta de la tine. Are dreptate Cosmin si e o chestie ce am observat-o si eu demult: cei saraci sunt saritori.

      Apreciază

  9. PG said, on octombrie 14, 2013 at 11:59 am

    @ Ozana
    Nu este o idee buna ! Vreti sa-i faceti rau ?

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 14, 2013 at 1:40 pm

      PG

      Nu i-am dat adresa ta lui Dante, intreaba-l si pe el te rog mai intai.

      Apreciază

  10. PG said, on octombrie 14, 2013 at 12:03 pm

    Daca se intampla ceva cu internetul si nu mai putem comunica singura posibilitate de intalnire este la Biserica la Sf. Liturghie !
    Doamne ajuta !

    Apreciază

    • Ozana said, on octombrie 14, 2013 at 1:04 pm

      Manifestam atita falsa pudoare cind trebuie sa facem un lucru bun si util.Sincer?Eu nu as face fata unui asemenea volum de lucru pe calculator.Si omul acesta o face benevol in folosul comunitatii.Nu ar trebui ca intre noi sa ne tot codim,sa dam forme sofisticate si diplomate unor probleme cu care ne confruntam .A fi delicat este una,a alambica lucrurile este alta.Daca Saccsiv are nevoie de ajutor(si are) ,atunci il vom ajuta fiecare cum putem.Daca un frate este in necaz atunci ce mai asteptam? Ghete rosii?Huhane gri? Te rog Saccsiv trimite-mi adresa ta de acasa pe mail,da?Astept si punct.Daca putem sa facem ceva,s-o facem in timp util. Il simt cinstit si curat si trebuie sa-i fim alaturi,lui si tuturor celor care au nevoie de asta.

      Apreciază

  11. Ozana said, on octombrie 14, 2013 at 12:56 pm

    Manifestam atita falsa pudoare cind trebuie sa facem un lucru bun si util.Sincer?Eu nu as face fata unui asemenea volum de lucru pe calculator.Si omul acesta o face benevol in folosul comunitatii.Nu ar trebui ca intre noi sa ne tot codim,sa dam forme sofisticate si diplomate unor probleme cu care ne confruntam .A fi delicat este una,a alambica lucrurile este alta.Daca Saccsiv are nevoie de ajutor(si are) ,atunci il vom ajuta fiecare cum putem.Daca un frate este in necaz atunci ce mai asteptam? Ghete rosii?Huhane gri? Te rog Saccsiv trimite-mi adresa ta de acasa pe mail,da?Astept si punct.Daca putem sa facem ceva,s-o facem in timp util. Il simt cinstit si curat si trebuie sa-i fim alaturi,lui si tuturor celor care au nevoie de asta.

    Apreciază

    • Fratele Augustin said, on decembrie 11, 2013 at 10:13 pm

      Doamne ajuta !
      Intr-adevar, citind ce a postat Ozana legat de volumul de lucru, pot sa spun ca mie unul mi se pare enorm ! Desi mai prind zile cand am 2-3 ore total libere, tot nu reusesc decat sa citesc putin de pe site. Nu vreau sa imi inchipui ce ar inseamna sa fiu eu in locul fratelui Saccsiv. Ganditi-va ce munca inumana sta in spate ! Bravo si cinste lui ! Dumnezeu sa ni-l tina in continuare !

      Apreciază

  12. Ozana said, on octombrie 14, 2013 at 1:23 pm

    @ PG Doamne,oameni care sa complice mai mult lucrurile simple ,nu am intilnit.De ce sa-i facem rau? Am dreptul sa fac ce vreau cu banii mei?Da.Pot sa fac avioane cu ei si sa-i inalt in aer?Pot.Pot sa-i arunc in curtea vecinului peste gard daca-mi plac ochii lui sau pur si simplu fara motiv?Saccsiv nu a cerut nimic nimanui si daca eu vreau sa fac lucrul asta sint libera sa dispun de venitul meu cinstit cum cred de cuviinta. Problema este alta.Nemernicii care vor sa impoziteze si aerul pe care-l respiram,ar putea veni cu ideea impozitarii acestei mici sume pe care noi o trimitem daca ea intra intr-un cont verificabil unde mai si platesti comisiona pina nu mai poti ca sa ce? Ca sa cistige bancile,care banci sint nemiloase cind este vorba sa te dea afara din casa si sa te lase sa mori pe strazi.Asta este cea mai buna idee si gata.Dati-va acceptul pentru ca Saccsiv sa va poata trimite un nr.de telefon sau adresa de acasa.Doamne-ajuta! Sau si mai bine,trimitem pe adresa lui Cosmin care inteleg ca il cunoaste pe Saccsiv.Cosmin,esti din acelas oras cu Saccsiv?

    Apreciază

  13. Ozana said, on octombrie 14, 2013 at 1:32 pm

    Mi-a mai venit o idee.Sa trimitem pe adresa bisericii frecventata de Saccsiv.Da,cred ca este si mai buna.Postati pe aceasta pagina adresa Bisericii frecventate de Saccsiv va rog.

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 14, 2013 at 1:37 pm

      Ozana

      Asta ar mai lipsi … Tu realizezi ce zici? Mai bine las-o balta.

      Apreciază

  14. […] Iata comentariul fratelui dante postat la articolul CHIAR CA A VENIT TIMPUL SA NE CUNOASTEM? Sau o lasam balta? Rezistam insa singuri?: […]

    Apreciază

  15. crestinul ortodox said, on octombrie 15, 2013 at 7:29 am

    spunea cineva mai sus …ne vom gasi la Sfanta BISERICA
    si BINE a spus
    as mai adauga Manastirea Petru Voda pentru a ne intalni ….
    iNSA fiecare din noi sa nu lase GARDA jos ci mereu sa fim in GARDA ..de vor incepe arestari , prigoniri etc …si de vor da lege antihristii de prigoana sau „pumn in gura ” pentru SFINTII si Martirii temnitelor comuniste pentru Eroii si MARTIRII Acestui Neam din Miscarea Legionara pe care II Arata DUMNEZEU ,
    …..
    atunci SA IESIM IN STRADA CU SFANTA CRUCE IN MANA sa NE APARAM Tot Ce Inseamna ROMANIA , Neamul Romanesc si Dreapta Credinta ORTODOXA caci „DUMNEZEU este roman ”
    si de nu vom vrea a fi UNITI IN Sfanta CRUCE a NEAMULUI Cel Sfant Atunci MANIA DREAPTA a lui DUMNEZEU peste ast pamint Ne Va Scoate din case si Va Trezi acest muribund , poporul roman cand Sabia Sfanta a DREPTATII a Arhanghelului MIhail se va ridica spre curatirea viei pentru vinul cel bun
    amin.

    Apreciază

    • Cosmin said, on octombrie 15, 2013 at 10:14 am

      @ crestinul ortodox

      Ai dreptate, nu trebuie sa lasam garda jos.

      Probabil fratele Vasile va face un articol despre frica elitelor autohtone, fata de ideologiile Nationalist Crestine.

      Am mai spus-o intr-un comentariu aici pe blog: sistemului ii este frica, deoarece a inceput sa-i fuga pamantul de sub picioare. Cum?

      Am doua argumente grele in acest sens:

      1. Au coborat pragul electoral la 30%, deoarece au informatii ca lumea nu va mai merge la vot. Am stat de vorba cu taranii dintr-o piata de alimente din orasul meu, oamenii sunt disperatii, sunt hartuiti de mafia hipermarketurilor in cardasie cu mafia politica. Taranii sunt descurajati de a mai avea productie. Taranii cu care am stat de vorba, la intrebarea mea, cu cine vor vota din actualul spectru politic, la urmatoarele alegeri, au raspuns sigur si concis: cu nimeni !!!

      2. Acesta lege initiata de Antonescu la comanda sinagogii satanei, va genera o situatie paradoxala, situatie care va trada cu adevarat cine sunt ei defapt. Aceasta situatie dupa cum spuneam, va naste urmatorul „paradox”: VOM AVEA DETINUTI POLITICI INTR-O TARA DEMOCRATICA !?

      Aceasta lege care se vrea a fi impusa, eu o vad ca si ultima carte jucata de catre sistem. Sunt disperati. E o sabie cu doua taisuri. Se poate intoarce impotriva lor destul de crunt, fapt pentru care sunt destul de circumspect ca acea lege va trece de cele doua camere.

      Poate numai mie mi se pare, ca lucrurile stau asa cum am descris de aceea imi cer iertare daca smintesc.

      Doamne ajuta!

      Apreciază

  16. Pr. Adrian said, on octombrie 15, 2013 at 10:47 pm

    Frate Vasile, m-ai lasat fara raspuns la emailul meu in legatura cu ajutorul financiar. E si vina mea ca nu am insistat prea mult, dar sincer nu am vrut, insistand, sa te necajesc, desi nu cred ca ai avea motive. Am si multe pe cap, ca abia am timp sa stau pe net. Si cand se intampla sa nu ma uit 2, 3 zile, imi vine greu sa recuperez articolele si comentariile necitite. Le mai las in urma. Dar acum citind, mai mult pe fuga, mi-am adus din nou aminte si te rog sa-mi raspunzi.
    In legatura cu modalitatea de cunoastere, cred ca cel mai bine ar fi sa pui in legatura prin email persoanele care de-a lungul timpului, prin comentarii sau in alt mod, ti-au inspirat incredere. Apoi grupul se mai poate mari cu acceptul tuturor.
    Dar ce va fi, numai Dumnezeu stie. Si ca sa ne adunam sa discutam solutii omenesti, care nu sunt, asa cum ne-a spus Pr. Iustin, e pierdere de timp. Daca ne adunam la rugaciune castigam timpul in favoarea noastra si nu numai atat pentru ca: „unde sunt doi sau trei adunati in numele Meu, acolo sunt si Eu” va fi Insusi Mantuitorul cu noi. Deci in numele Lui si nu in numele solutiilor omenesti, care oricum nu exista. Iar El este Calea, Adevarul si Viata.
    Am mai putea sa ne intalnim in rugaciune undeva intr-un spatiu binecuvantat sau in timp. Adica la un timp de rugaciune. Spre exemplu in ziua cutare la ora cutare sa citim o anume rugaciune, toti la fel in acelasi timp.
    Singurele provizii ale noastre in aceste vremuri cred ca sunt rugaciunile si faptele bune, care cred ca ne vor intari curajul in marturisire si rabdarea in suferinte. Sau poate a venit timpul sa luam la noi traista, haina si sabia; una la 12.

    Doamne ajuta!

    Apreciază

  17. […] intrebarea din articolul CHIAR CA A VENIT TIMPUL SA NE CUNOASTEM? Sau o lasam balta? Rezistam insa singuri? majoritatea au raspuns cu „da”, asa ca s-a trecut la etapa a doua: cum s-o […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.