SACCSIV – blog ortodox

Video: Wernher von Braun despre centura de radiatii Van Allen

Posted in Luna by saccsiv on octombrie 11, 2013

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. BAD said, on octombrie 11, 2013 at 12:38 pm

    Chiar mai crede cineva ca americanii chiar au ajuns pe luna in 1969? A fost un video trucat foarte bine facut, in video oficial se vede clar firul de nailon superrezistent care ii ridica pe astronauti pe platoul de filmare sa para ca sunt intr-un spatiu cu gravitatie mica. Si cu tehnologia din ’69 nu puteau trece de radiatii pur si simplu, ar fi avut nevoie ca nava sa fie facuta din plumb gros de 2 -3 metrii. A fost o vrajeala aselenizarea, lafel ca razboiul rece, cica americanii si rusii au capacitatea sa lanseze rakete atomice dintr-un continent in altul. VRAJEALA.! Nu aveau tehnologia necesara sa lanseze raketele pe distantele alea si sa nu poata fi interceptate, a fost un pretext pentru inarmare!

    Apreciază

  2. BAD said, on octombrie 11, 2013 at 12:43 pm

    SUA e construita pe crime si minciuni. Toata planeta a fost mintita in ’69 SUA sa facut superputere printr-o minciuna.

    Apreciază

    • Maria said, on octombrie 11, 2013 at 3:24 pm

      BAD ,
      Nu toata lumea a fost mintita pentru ca multi oameni , in special oamenii de rand credinciosi , nu au crezut o clipa ca acestia au ajuns pe luna , stiind ca luna nu-i o insula pe ici pe undeva si ca Dumnezeu nu ar ingadui
      omului sa ajunga pana in Universul necunoscut decat Creatorului si nu pamantenilor .
      Asadar , crestinii adevarati nu au putut crede , datorita credintei lor in Dumnezeu si nu din motive de cunoastere a tehnologiilor sau ale stiintei .
      Imi amintesc ca , parintii mei au tot spus , dupa cativa ani , ca ei nu au crezut ncio clipa asa o minciuna tipic americana .Apoi s-a publicat acest adevar in presa occidentala si a aflat toata lumea care pana atunci a crezut minciuna , ca este o manipulare .
      Cu mult timp in urma , am scris si eu pe acest blog un comentariu in acest sens , dupa un video , in care se vedeau astronautii , pasind pe langa steagul batut de vant (pe luna nu bate vantul ), iar nisipul se ridica dupa picioarele lor atunci cand paseau .

      Apreciază

      • tataia said, on octombrie 11, 2013 at 4:56 pm

        Pe vremea aceea, cel putin la noi in tara, cei mai multi oameni erau atei deoarece traiam sub comunism…Mie mi-a povestit taica-meu cum se uitau toti pironiti la televizor…taica-meu era inca tinar pe vremea aceea…si il chemau si pe bunicul lor sa se uite la TV…”Uite bunicule cum aterizeaza acum pe luna…”. Si bunicul de acolo..”Ce vorbiti voi acolo mai? A ajuns omul pe luna? Asa ceva nu se poate…e o mare pacaleala…isi bat joc astia de voi cu filmele astea…voi si credeti ce vedeti in ele…este un FILM, intelegeti? Nimic mai mult”. La care tot tineretul…”Cum sa nu fie adevarat tataie…pai progresul stiintei, rachetele cosmice, etc…”

        Deci cei tineri, indeosebi cei care nu au prins vremea de dinaintea comunismului au crezut…doar batrinii care au fost educati in spirit ortodox au realizat ca e o pacaleala…dar acei oameni sint de mult oale si ulcele in ziua de azi…

        Apreciază

      • BAD said, on octombrie 11, 2013 at 7:31 pm

        Despre ce crestini adevarati imi zici si de unde stii tu sigur ca Dumnezeu nu ar ingadui omului sa ajunga pina in Universul necunoscut?

        Apreciază

      • tataia said, on octombrie 11, 2013 at 10:30 pm

        @ BAD Pina la urma tu crezi in aselenizare sau nu? Noi, majoritatea nu credem.

        Apreciază

      • Maria said, on octombrie 12, 2013 at 12:13 am

        Bad,
        Dumnezeu a lasat omul sa stapaneasca pamantul (citeste Sfanta Scriptura ), nu a zis sa „cotrobaiasca „Universul , sa numere stelele , planetele , sa le „boteze „, sa spioneze din spatiu pe toata lumea , sa otraveasca pamantul si locuitorii lui , sa controleze clima si toate celelalte , una este sa cercetezi spatiul cosmic de pe pamant si alta este sa te arunci pana la cer si sa crezi ca-L vei vedea pe Dumnezeu .

        Apreciază

      • BAD said, on octombrie 12, 2013 at 11:04 am

        Maria ce vorbesti tu acolo? Ce stii tu despre Dumnezeu? am sa fac un articol despre biblie si ce e vechiul testament. Pina atunci citeste astea, la nivelul tau de intelegere ar trebui sa te destepti.
        Otaniel Judecatorii Capitolu 3 versetu 7 .
        Ieremia,capitolu 42 versetu 10 si versetu 15
        osea cap1 inchinarea la idoli
        deutronom cap 5 versetu15
        deutronom cap 14 versetu 21
        deutronom cap 14 vers 22
        cap 15 vers 1
        deutronom cap 16 versetu 1
        versetu 21

        Daca nu te prinzi din exemplele care le-am dat, o sa fac oricum un articol, da nu e greu sa intelegi

        Apreciază

  3. aniush said, on noiembrie 2, 2013 at 9:25 am

    Eu cred ca aselenizarea este o falsitate.

    Apreciază

  4. […] Video: Wernher von Braun despre centura de radiatii Van Allen […]

    Apreciază

  5. […] rezista la radiatiile din spatiu? NASA zice ca deocamdata nu, dar atunci cum au aselenizat? si la Video: Wernher von Braun despre centura de radiatii Van Allen postasem doua clipuri de pe youtube. Au […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.