SACCSIV – blog ortodox

STIRILE ZILEI (10.10.2013): Detalii – Crin Antonescu INTERZICE SI IDEI. Aurul Germaniei mai e in cladirea Federal Reserve? Aurul de la Rosia Montana la schimb cu aderarea la NATO?

Posted in STIRI by saccsiv on octombrie 10, 2013

Oltenasul: Antonescu anti-legionar, ediţia 2013

[…]

“Președintele PNL, Crin Antonescu, liderul și viceliderul grupului deputaților liberali, Andrei Gerea, respectiv George Scutaru, au depus în Parlament o propunere legislativă pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.31/2002 privind interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob şi a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii.
[…]

Modificările legislative au fost generate de experienţa de până acum, când solicitări sau reclamaţii (plângeri) depuse la Parchet de către diverse entităţi, inclusiv de către Institutul “Elie Wiesel”, pasibile de a intra sub incidenţa acestui act normativ, au fost finalizate cu închiderea dosarului încă din faza de cercetare.
[…]

De asemenea, inițiatorii liberali propun și reformularea unui articol din actualul act normativ, astfel încât să intre sub incidenţa legii atât fapta persoanei de a promova în public cultul persoanelor vinovate de crime de război sau crime contra umanităţii, cât şi fapta de a promova în public, idei, concepţii sau doctrine fasciste, legionare, rasiste ori xenofobe.
[…]

Președintele PNL, Crin Antonescu, precum și viceliderul deputaților liberali, George Scutaru, au precizat că abordarea acestor aspecte și reglementarea lor reprezintă un semnal că, în România, există o clasă politică matură. Deputatul George Scutaru a mai menționat că inițiativa legislativă a fost lucrat împreună cu reprezentanții Institutului pentru Studierea Holocaustului ”Elie Wiesel””, precizează comunicatul PNL.

Adevarul: Tovarăşul Crin Antonescu şi legionarii

[…]

Apropos, tovarăşe, cum poţi interzice o idee, că nici în SUA, „patria democraţiei”, nu sunt interzise ideile?

[…]

De ce este nevoie de exacerbarea chestiunii Holocaustului – pe care nicio persoană cu mintea întreagă nu-l neagă în esenţă, în spaţiul românesc fiind exprimate doar necesare clarificări ale adevărului istoric, fiind greu de acceptat semnul de egal între regimul lui Adolf Hitler şi guvernarea Mareşalului Antonescu? De ce doreşte Crin Antonescu să provoace reacţia justificată şi vehementă a celor care apără memoria martirilor luptei anticomuniste? De ce Crin Antonescu pune sub semnul întrebării şi al negării jertfa a câteva mii de români care au murit în luptele armate din munţi şi în închisorile Gulagului românesc, în încercarea eroică de a se opune comunismului? Cui foloseşte declanşarea unor tensiuni inter-rasiale în România? Doar o guvernare incompetentă, aflată în prag de faliment şi doar un slugoi dornic să-şi asigure protecţia şi susţinerea unor stăpâni nevăzuţi, ar fi capabili să provoace o asemenea nebunie. Să lămurim, pentru tovarăşul Crin Antonescu, câteva chestiuni. Da, mulţi, foarte mulţi dintre evreii români au suferit cumplit, au fost ucişi, au fost victime nevinovate, Holocaustul este real! Da, mulţi dintre luptătorii şi partizanii anticomunişti, dintre martirii închisorilor comuniste au fost legionari! Da, aceste două realităţi ale Istoriei României au egală valoare de adevăr şi trebuie împăcate! România are nevoi de pace, tovarăşe Crin Antonescu, nu are nevoi de vrajbă! Ciudat (sau nu?) este faptul că iniţiativa lui Crin Antonescu vine la puţină vreme după ce protestele pentru salvarea Roşia Montana au fost suspectate că ar fi de inspiraţie eco-anarhistă. Pregăteşte, tovarăşul Crin Antonescu, terenul pentru o acuzaţie ”a la tov. Ion Iliescu” împotriva protestatarilor anti-USL din viitoarea iarnă, care se anunţă foarte grea (creşterea tarifelor la energie, preţuri mari la carburant, la alimente de bază etc.)? Vor fi acuzaţi cei care vor ieşi în stradă, pentru salvarea ţării, că sunt legionari, tocmai pentru că îşi manifestă spiritul naţional, aşa cum au făcut-o, cândva, şi legionarii? Există, cumva, undeva, în umbră, o forţă ocultă care îşi doreşte ca protestatarii împotriva sistemului să fie consideraţi nişte extremişti legionari, eco-anarhişiti, fundamentalişti etc.? Sperăm că tovarăşul Crin Antonescu se va trezi din somnul raţiunii şi va alunga acest monstru pe care vrea să-l arunce pe capul românilor. Tovarăşe Antonescu, nu mai ţine faza cu ”duşmanii poporului”, aţi dormit prea mult, treziţi-vă şi veniţi-vă în fire!
  Comentariu saccsiv:

 

Cititi va rog si:

PRIGOANA BATE LA USA: Crin Antonescu vrea INCHISOAREA pentru fapte, simboluri si organizatii cu caracter LEGIONAR. Si o vrea in procedura de urgenta in Parlament

ARTICOLE BLOGURI ORTODOXE (09 10.2013): MOMENTUL ADEVARULUI – ortodox nationalist sau inchisoare. PROTOCOALELE INTELEPTILOR SIONULUI. Sa ne gandim si la mantuirea altora

In Cont: Povestea celei mai mari rezerve de aur a Europei. „Deportata” in SUA in timpul Razboiului Rece, acum sta ingropata la 15 metri sub nivelul marii

Aproape o jumatate din aurul german este pastrat in Manhattan, in cladirea Rezervei Federale Americane (Fed), scrie Business Insider.

Unii politicieni germani insa par a nu mai avea incredere in sistemul din SUA. Cer sa vada cu ochii lor daca aurul se mai afla acolo si il vor inapoi. O campanie intitulata „Ne vrem aurul inapoi” a fost lansata in luna mai si pare sa aiba impact din ce in ce mai mare in cercurile politice de la Berlin.

Potrivit publicatiei Der Spiegel, Germania are 3.600 de tone metrice de aur, jumatate din aceasta cantitate fiind depozitata intr-un seif din subsolul Fed din anii `70. Autoritatilor de la Berlin nu li s-a permis sa-si vada aurul decenii la rand, dar in 2007 li s-a dat voie, in sfarsit, ca in 2011 sa li se arate o parte din rezerva.

[…]

Doar cateva persoane din cadrul Fed cunosc caror tari corespund compartimentele numerotate, motivul invocat fiind protectia deponenetilor.  Aceasta practica face insa mai putin sigur rezultatul unei inspectii. Germania nu are de unde sa stie daca aurul care i se prezinta ii apartine sau este al altei tari.

  Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

VIDEO (si transcriptul) – FEDERAL RESERVE recunoaste: NU DETINEM AUR

FEDERAL RESERVE recunoaste unele operatiuni secrete cu AUR …

VIDEO – DECLARATIE GRAVA a evreului Timothy Geithner: „Un audit asupra FEDERAL RESERVE reprezinta o linie pe care noi nu vrem sa o trecem“

In 1907, evreul Jacob Schiff declara intr-un discurs la New York ca fara o banca centrala care sa aiba un control adecvat, tara va aluneca inspre cele mai severe crize din istorie.

Dupa criza artificiala din 1907,  “rezolvata“ de J. P. Morgan, in 1908 congresul il insarcineaza pe influentul mason Nelson W. Aldrich cu descoperirea cauzelor si cu cautarea solutiilor pentru prevenirea crizelor …

Acesta, dupa o vizita la greii din finante banci europeni (Rothschild si prietenii), in noiembrie 1910 la Jekyll Island Club, se intalneste cu evreul Paul Warburg (Kuhn, Loeb & Co.), Frank A. Vanderlip (din partea National City Bank of New York), Henry P. Davison (din partea companiilor J. P. Morgan), Charles D. Norton (din partea First National Bank of New York), Benjamin Strong (reprezentant J. P. Morgan), in cel mai mare secret posibil, si pun bazele Federal Reserve, in conformitate cu intelegerea prealabila Aldrich, Warburg, JP Morgan, Rockefeller. Secretul era necesar deoarece opinia publica nu ar fi acceptat o “banca nationala“ creata de banci private. De abia in 1913 este recunoscuta oficial de catre Woodrow Wilson, influentat fiind de evreul Bernard Mannes Baruch.

Vizionati va rog si:

Documentare celebre: „The money masters” („STAPANII BANILOR”) – subtitrare in limba romana

Relitatea: Cum s-a îngropat dosarul „Roşia Montană”. AURUL, la schimb cu aderarea la NATO
Dezvăluiri incredibile despre dosarul Roşia Montană. Invitat, miercuri seara, în emisiunea „Jocuri de putere”, Gheorghe Oancea, fost procuror militar care a instrumentat dosarul, a povestit că, în 2003, şefa ANRM ar fi primit o notă de la premierul român de la acea vreme pe care era o rezoluţie care spunea că închiderea afacerii Roşia Montană constituie un impediment pentru intrarea României în NATO. La acea vreme, premier era Adrian Năstase.

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Conditia aderarii Romaniei la NATO si UE: privatizarile strategice, distrugerea agriculturii, promovarea homosexualitatii, saracirea si inrobirea populatiei

Cotidianul: Fostul președinte ceh Vaclav Klaus vrea ca țara sa să părăsească UE

Bogdan Diaconu: România, singura ţară în care sunt celebraţi cei care au luptat împotriva ei

România reprezintă un caz unic în analele istoriei, fiind singura ţară din lume în care sunt celebraţi cei care au luptat împotriva ei. Cazul celor 13 generali maghiari comemoraţi ieri la Arad cu fast este doar un exemplu. În România sunt cinstiţi ca ”eroi” nenumăraţi duşmani ai poporului român, precum Kossuth, Wass Albert sau Nyiro Jozsef. Cu cât ai făcut mai mult rău României, cu atât eşti mai erou.
Ziare com: Cate religii exista in Romania si cati atei

Antena 3: Test medical pentru „depistarea” homosexualilor, în Kuwait. „Bolnavilor” li se va interzice accesul în ţările din Golf

Un test medical dezvoltat de Kuwait va fi folosit pentru a „depista” homosexualii şi a-i împiedica să intre în ţară sau în orice alt stat din cadrul Consiliului de Cooperare al Golfului (CCG), potrivit unui oficial guvernamental kuwaitian, citat de Daily Mail şi preluat de Mediafax.
Ţările membre CCG – Bahrain, Kuwait, Qatar, Oman, Arabia Saudită şi Emiratele Arabe Unite – consideră deja orice act homosexual ca fiind ilegal.

[…]

Homosexualitatea este ilegală în 78 de ţări, iar lesbianismul este interzis în 49. Cinci ţări prevăd pedeapsa cu moartea pentru homosexuali: Iran, Arabia Saudită, Sudan, Yemen şi Mauritania.

32 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ion Roman Popescu said, on octombrie 10, 2013 at 6:24 pm

  E plina lumea de teoreticieni de catifea in zilele astea.

  Mare Mester al cuvintelor Tov. Antonescu, zice ca joaca poker cu vorbele!

  Se vrea UN MARE GANDITOR. Se vrea genial. Providential.

  Bogdan Diaconu: România, singura ţară în care sunt celebraţi cei care au luptat împotriva ei
  Cum spuneam, Romania isi iubeste dusmanii. Asa suntem doar noi. Vlahi autentici. Ne tinem de dupa umeri si cu prietenii si cu dusmanii.

  Apreciază

 2. Ion Roman Popescu said, on octombrie 10, 2013 at 6:27 pm

  O veste cu adevarat imbucuratoare:

  http://economie.hotnews.ro/stiri-companii-15773889-teva-pharmaceutical-industries-numarul-unu-mondial-medicamentelor-generice-concediaza-5-000-oameni.htm

  Se ajunge la declinul industriei farmaceutice. Aceasta industrie care a luat un avant considerabil pe motiv de workohoolism , cand oamenii stau in birouri-borcan ( cu iluminat preponderent sau exclusiv artificial ) toata ziua fara a mai vedea soarele.

  Apreciază

 3. john said, on octombrie 10, 2013 at 6:48 pm

  Preşedintele american Obama s-a retras în buncărul său secret de sub Casa Albă pentru „Marele Eveniment”. Se ascunde de cometa ISON sau vrea să conducă America asemenea unui dictator?
  http://usawatchdog.com/paul-craig-roberts-obama-could-govern-as-a-dictator/
  In 2010-2011, presa internaţională vorbea despre zvonurile privind construirea unui super buncăr sub Casa Albă, în extinderea celui vechi (vezi articolul din Daily Mail)
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2050508/Is-Obama-building-super-bunker-swimming-pool-White-House.html

  Apreciază

 4. STOP RFID 666 said, on octombrie 10, 2013 at 8:22 pm

  CONTROLUL ELECTRONIC LA FRONTIERE

  David Hanson, omologul lui Harper din cadrul Cabinetului laburist din umbră, le reproşează conservatorilor faptul că legea nu abordează unele dintre „cele mai mari probleme”, referindu-se la „problemele privind controlul frontierelor, care devin tot mai haotice, întârzierile în efectuarea controalelor electronice sau eşecurile birocratice ale UKBA (Agenţia britanică pentru Control la Frontiere), care a împiedicat deportarea unor infractori străini”.

  http://www.mediafax.ro/externe/cum-vor-britanicii-sa-reduca-migrarea-11490510

  Apreciază

 5. mihai444 said, on octombrie 10, 2013 at 8:50 pm

  http://roxanaiordache.wordpress.com/2013/10/10/in-atentia-lui-crin-antonescu/#comments beton cele doua postari ale Roxanei Iordache 😉

  Apreciază

  • saccsiv said, on octombrie 10, 2013 at 9:20 pm

   mihai444

   Eu am observat putine reactii in blogosfera ortodox nationalista sau macar declarata astfel. Dar nici n-am prea avut timp sa caut, deci poate gresesc. Tu ce-ai constatat?

   Apreciază

 6. mihai444 said, on octombrie 10, 2013 at 9:35 pm

  n-am prea fost pe faza 🙂 Roxana Iordache m-a bagat pe subiect.o fosta ziarista,actualmente mai scrie doar pe blog.asta pt. ca a fost data afara prin 2007 de la ziua din cauza presiunii exercitate de regimul Basescu care tocmai incepea sa puna cizma pe toate parghiile de putere in Romania.Roxana e o buna crestina.am avut placerea s-o cunosc.a stat in apropierea lui Corneliu Coposu si PNT..Dupa 90 a scris in Dreptatea si Romania Libera. sa citesti si comentariile la ”sa-l voteze elie wiesel”. o sa ramai surprins de calitatea lor 😉

  Apreciază

 7. ala motovilov said, on octombrie 10, 2013 at 9:55 pm

  Cat tupeu obraznic la acest Crin Antonescu. Eu sunt din Rep. Moldova si bunicul meu a fost legionar. Ani in sir l-am privit cu suspiciune, comunistii imi spuneau ca legionarii au fost criminali si tortionari. Ca l-au asasinat pe Duca, pe Iorga, ca terorizau pe cei ce nu erau in pas cu ei, ca au vandut tara nemtilor. Singurul regret cu care am ramas e acela ca bunicul meu s-a dus si n-am reusit sa-i spun ca am inteles in cele din urma. Nu poti judeca un timp pe care nu l-ai trait si pe oamenii lui. E mare pacat.

  Apreciază

 8. ala motovilov said, on octombrie 10, 2013 at 9:59 pm

  Acum dupa ce am inteles ce a fost si ce este Miscarea Legionara as merge pina in panzele albe atit in amintirea bunicului cat si din proprie convingere. Sa vina sa-mi ia tot, sa ma dea afara din servici si sa ma bage la inchisoare :))

  Apreciază

  • Alexandru(Fulger) said, on octombrie 11, 2013 at 12:04 am

   Si strabunicul meu a fost legionar.
   Traiasca Legiunea si Capitanul !

   Apreciază

   • pr bogdan said, on octombrie 11, 2013 at 10:42 pm

    Străbunicul meu a făcut 8 ani de închisoare şi a făcut 8 copii după 40 de ani. Erau altfel românii pe vremuri.

    Apreciază

 9. mihai444 said, on octombrie 10, 2013 at 10:55 pm

  http://www.realitatea.net/jocurideputere.html#emisiune09Octombrie2013-2215 „Afacerea „Rosia Montana” este o escrocherie infernala. Vorbesc pe probe (…) Daca as putea, as trage clopotul la Mitropolie pentru aceasta afacere!”
  procuror militar colonel (r.) Gheorghe Oancea

  Apreciază

 10. Radu Humor said, on octombrie 10, 2013 at 10:57 pm

  Faceţi-vă timp , merită !

  Apreciază

 11. STOP RFID 666 said, on octombrie 10, 2013 at 11:14 pm

  GENIAL

  PARLAMENTUL HINGHERILOR NU MAI E CREZUT DE NIMENI

  De la Holocaustul cîinilor la Holocaustul evreilor

  Marţi dimineaţă am prins, cu totul întîmplător, postul TV News. Nu-l frecventez, fiindcă e prost şi n-am timp de pierdut. Am avut surpriza să constat că era difuzată, în direct, o şedinţă solemnă a Camerei Deputaţilor. Şedinţă care avea să dureze cca. 2 ore – o premieră pentru un canal dedicat ştirilor scurte (news). Tema? Ziua Internaţională a Holocaustului. Am devenit curios. Reamintesc că, la 15 ianuarie 2004, eu am dezvelit, la Braşov, statuia fostului premier al Israelului Yitzhak Rabin (un veritabil martir al Păcii, ucis de un fanatic israelian), monument realizat pe cheltuiala mea. Şi mai reamintesc că, în luna mai, a aceluiaşi an, am efectuat un pelerinaj la Auschwitz, împreună cu fiicele mele, cu soţia mea, cu fratele meu şi cu nu mai puţin de 100 de senatori, deputaţi şi tineri din PRM. Acolo, la doi paşi de cuptoarele morţii, am rostit un scurt discurs: „Aici, în acest loc, mă angajez şi jur solemn, în primul rînd mie, să nu se mai întîmple aşa ceva niciodată. Trebuie păstrată memoria Holocaustului şi a altor crime împotriva umanităţii“. Aşa că şmecheriile unor profitori, de teapa lui Radu Ioanid şi Marco Maximilian Katz, care se reped cu acuzaţii stupide, de antisemitism, mă lasă rece. Aceşti „holocaustologi“ de profesie au transformat tragedia poporului Bibliei într-o vacă de muls. Eu însumi sînt un om al Bibliei, iar cartea cărţilor m-a învăţat să spun, cinstit, ce gîndesc. E inutil să mai precizez că nu sînt antisemit. Nu-l simpatizez nici pe Hitler, care s-a aflat la originea a două acte criminale, în urma cărora Poporul Român a avut mult de suferit: Pactul Ribbentrop-Molotov (în virtutea căruia URSS ne-a răpit Basarabia şi Bucovina de Nord) şi Diktatul de la Viena (cînd Ungaria a primit „cadou“ Transilvania de Nord-Vest). Ca istorie, ştiu bine ce vorbesc. Numai că încercarea unora de a include România pe Harta Holocaustului reprezintă o gravă insultă a acestui popor plin de omenie – care i-a ajutat şi i-a salvat pe evrei, nu i-a cedat „lagărelor morţii“ – şi o falsificare, grosolană, a adevărului istoric. La începutul anilor ’90, am intrat în posesia unui document incredibil: stenograma discuţiilor de la Ministerul Afacerilor Externe, dintre Teodor Meleşcanu şi unele căpetenii evreieşti, în care acestea din urmă susţineau că în România ar fi fost ucişi 400.000 de evrei (?!), pentru care Statul Român trebuie să cedeze 400.000 de proprietăţi (?!). Nu-mi venea să-mi cred ochilor!

  Aşadar, totul era un troc penibil. Ulterior, am aflat şi ce despăgubiri cereau evreii, de la o ţară pe care tot ei o azvîrliseră în labele ursului stalinist şi o tîlhăriseră: 50 de miliarde de dolari. Tot timpul presiuni, acuzaţii, puneri la zid. Această atmosferă infernală a culminat cu o rafală de mizerii, ieşite din gura impostorului Elie Wiesel, la Bucureşti, în 2002: „România a ucis, a ucis, a ucis!“. Iar Ion Iliescu, care stătea lîngă el, a tăcut ca un laş. Dar, de ce-ar fi vorbit? Să-şi taie craca de sub picioare? Nu evreii bolşevici l-au crescut? Nu sionismul mondial l-a adus la Putere, ultima oară (la al treilea mandat, total contra Constituţiei!) în decembrie 2000, împotriva votului popular copleşitor, care stabilise că eu cîştigasem alegerile? În faţa tăcerii complice a acestui minoritar, care n-are nici o legătură cu România, eu i-am răspuns obraznicei Nevăstuici (asta înseamnă Wiesel în germană): „Elie Wiesel e un porc, e un porc, e un porc!“. Asta, ca să bage bine la cap că n-a murit curajul în România şi că astfel de acuzaţii de factură teroristă nu pot fi înghiţite, la nesfîrşit. Eu cred că mi-am cîştigat dreptul să spun, deschis, ce gîndesc. La un om liber, ca mine, nu ţine vrăjeala raduioanidă.

  Dar, să revenim la oile (măgarii) noastre (noştri). O sală aproape goală, populată, ici-colo, de personalul tehnic şi auxiliar. (Asta s-a văzut la sfîrşit, cînd electricianul cu cărare pe mijloc, de frizer, Valeriu Zgonea a supus la vot un fel de Declaraţie, dar cei mai mulţi n-au ridicat mîna, fiindcă nu aveau drept de vot.) Acum am văzut, cu ochii mei, ce înseamnă un Parlament născut cu forcepsul fraudei, adică mort. Fiecare venea la microfon, umil, pentru a arăta cît de mult suferă el pentru ce s-a întîmplat acum 70 de ani (?!) – toţi fiind reprezentanţii unor găşti politice care îi fac pe români să sufere acum, de foame, de lipsă de medicamente, de nedreptăţi, strigătoare la cer. Depopularea României, prin plecarea a 4.000.000 de cetăţeni, care şi-au luat lumea-n cap, pentru o amărîtă de bucată de pîine – nu seamănă tot a Holocaust? De aceşti semeni vii, ai lor, de ce nu se preocupă aşa-zişii parlamentari? Ei se ocupă de cîini, de evrei şi de afacerile personale! Ei au votat Declaraţia de supunere oarbă faţă de stăpînirea iudeo-yankee cu aceleaşi mîini cu care au votat uciderea, în massă, a cîinilor. Asta-i realitatea: erau mîini pline de sînge! Nu toate, fireşte, pentru că sînt unii care s-au şi opus „soluţiei finale“, dar părerea lor nu a contat. Le pasă lor, cu adevărat, de suferinţele evreilor de acum 70 de ani? Varsă, ei, lacrimi de durere şi compasiune? Dar ştiu ei ce înseamnă aceste trăiri? Dacă ştiu, de ce au votat, cu entuziasm, pentru măcelărirea şi otrăvirea a sute de mii de cîini inocenţi? Cine le-a dat, lor, drept de viaţă şi de moarte asupra unor făpturi ale lui Dumnezeu? Fireşte, nu fac o paralelă între evrei şi cîini (deşi eu am cunoscut evrei mari iubitori de cîini, cum au fost graficiana Tia Peltz şi soţul ei, care se jucau, ca nişte copii, cu primul meu dalmaţian, Zar) – dar una dintre cele 10 porunci biblice spune „Să nu ucizi!“; nu se precizează dacă e vorba de oameni sau animale, ci e vorba de crimă, de suprimarea vieţii unei fiinţe. Ce drept moral are un Parlament de hingheri să ţină predici despre milă, toleranţă, dreptul la viaţă? Aaa, cîinii nu conduc lumea, pe cînd evreii, da, o conduc, deci pot aplica pedepse şi ostracizări. Aşadar, impresia generală a fost jalnică. Mai ales că şuşaneaua farisee era condusă de Valeriu Zgonea, care a făcut o gafă diplomatică de proporţii: a dat cuvîntul însărcinatului cu afaceri ad-interim al Americii, Duane C. Butcher, care… Pauză. Jenantă. Omul era absent. Ce Serviciu de Protocol are Camera Deputaţilor? Aşa ceva se adaugă lungului şir de gafe diplomatice al acestui regim politic de ageamii. În schimb, participa nelipsitul Aurel Vainer. Intrat în Parlament prin FRAUDĂ (din moment ce el însuşi a zis că în România mai trăiesc doar 4.000 de evrei, cum o fi fost votat de peste 20.000?), acest bătrînel face figura mîţei blînde care zgîrie rău. În primul rînd că e incult: a vorbit despre alegerile parlamentare din România anului 1936. Ce alegeri au fost în 1936, Vainer? Toată lumea ştie că acestea au avut loc la sfîrşitul anului 1937. Pe urmă a minţit că în pogromul de la Iaşi au murit 14.000 de evrei. Ce ruşine! De ce ne tot fac evreii ăştia, pe noi, românii, un popor de criminali? În realitate, documente istorice vorbesc de 124 de victime, majoritatea bolşevici, care se făcuseră vinovaţi de acte de ostilitate faţă de forţele româneşti. O altă aberaţie debitată de Vainer: „Extrema dreaptă în unele ţări occidentale e într-o revigorare apreciabilă“ (?!). Carevasăzică, el, evreul Aurică, o apreciază… Antisemitule! La microfon se înfiinţează şi ambasadorul Israelului, care susţine că şi în România a avut loc Holocaustul. Nu, excelenţă, aşa ceva nu corespunde adevărului. Holocaustul înseamnă „Ardere de tot“, aşadar e vorba de „cuptoarele morţii“ – dar România a refuzat să-i trimită pe evrei acolo. Din nou se practică alba-neagra cu Istoria: evreii ucişi de nemţi în Transnistria şi de unguri în Transilvania de Nord-Vest sînt contabilizaţi în sarcina României, mistificare pe care documentele o infirmă, categoric. E invitat şi ambasadorul Federaţiei Ruse, Oleg Malghinov, care rosteşte, şi el, un neadevăr: cică România e o „ţară polietnică“. Nu, domnule ambasador, România e Stat Naţional Unitar. Rusia e „polietnică“, nu România. La microfon îşi face apariţia şi un oarecare Alexandru Florian. E prezentat de zgubiliticul Zgonea drept director al Institutului Naţional pentru Studierea Holocaustului „Elie Wiesell“. Un analfabet, care nu ştie nici să citească un text (ca, de altfel, majoritatea vorbitorilor). Acest Florian a jucat rolul turnătorului: profitînd de posibilitatea ca un neica-nimeni, ca el, să vorbească în Parlament, acest „kapo“ a minţit că, atenţie, „Statul Român a dus o politică de exterminare“ (?!). Neruşinat şi delator, el i-a atacat, post-mortem, pe martirii luptei antibolşevice, Valeriu Gafencu şi Iustin Pîrvu, pe motiv că, deşi au fost legionari, au primit, post-mortem, titlul de „Cetăţean de onoare“ al unui oraş sau al altuia. Da, şi? Care-i problema ta, Sandule? Cine eşti tu să judeci doi mari români, care nici nu se pot apăra? N-ai depăşit măsura intoleranţei? Cu astfel de spume la gură nu le faci, cumva, un deserviciu evreilor, pe care pretinzi că îi aperi? Tînăra generaţie e deja cu capsa pusă şi ştie că n-are bani nici măcar de o cafea pentru că ţara a fost jefuită de alde Shimon Nahor, Niels Schneker, Mark Gittenstein, Bechtel, George Sörös, Arin Stănescu ş.a. „Uşor cu pianul pe scări“ – vorba titlului unei cărţi, scrisă de amicul meu Marin Sorescu. Dar, acest Alexandru Florian e şi slab de minte şi greu de cap – ce paradox! Agramat de profesie, el zice: „Resuscitarea aduc (sic!) un grav deserviciu“. Pe urmă vorbeşte de părintele Iustin Pîrvu, care devenise „un frecvent difuzor“ (?!). Bine că nu un „tranzistor“. Tot felul de ciudaţi îşi fac potecă la microfon, pentru a acuza România, sau a face temenele Stelei în 6 colţuri. Un moşulică pe nume Zeev Schwarz, care cică e preşedintele Asociaţiei evreilor originari din România, pretinde că „soldaţii români“ i-au împuşcat pe ta-su şi pe fratele lui, în Transnistria. El avea 5 ani, dar ţine minte totul. Totuşi, el cum a scăpat? Păi, a scăpat ca să fie „acuzator public“ şi să condamne „profanarea cimitirelor evreieşti din România“ – altă porcărie sinistră, care n-a fost dovedită. Sclerozat în ultimul hal, tovarăşul Schwarz (Negru) e negru în cerul gurii, dar face gafe antologice: „Vă pot jura cu inima pe mînă!“. Asta-i una dintre cele mai mari „perle“ de Gîgă auzite în România ultimilor 24 de ani. Ce jură Moş Schwarz? Atenţie: „Nici unul din noi nu se gîndeşte la satisfacţii materiale!” Asta să i-o spui lui Ariel Sharon, că tot nu te aude… Apare şi un oarecare Gabriel Vlad, de la nu ştiu care partid, care vorbeşte despre „progromuri” (?!). Valeriu Zgonea l-a sărit pe un alt client al „Azilului de Noapte”, de Maxim Gorki: Iancu. Dar nu Avram Iancu, ci Iancu Zuckerman. Cu ochelari negri, de soare, parcă interpreta rolul lui Fantomas. Extrem de modest intelectual, „Omul de zahăr” (Zuckerman) s-a dovedit un „Om de Piatră Vînătă”, minţind, şi el, că 14.000 de evrei au murit la Iaşi. Şi lui i-a trecut glonţul Holocaustului pe la ureche: un plutonier major (român, desigur), i-a tras două palme şi i-a furat ceasul (?!). Mă, neică Zuckermane, nu l-ai confundat, cumva, cu un soldat sovietic? Ăştia erau cu „davai ceas”, nu românii. Măsura prostiei native a acestui judecător improvizat, care, după 72 de ani, vine în Parlamentul de la Bucureşti să ne spună poveşti de adormit copiii, cum i-a şterpelit lui, unul, ceasul, e dată de această afirmaţie: „Ne sărbătorim ziua de naştere în ziua în care ne-am născut”. Aferim. Şi eu, care credeam că ne sărbătorim ziua de naştere în ziua în care am mierlit-o… Totuşi, să fiu drept cu Conu’ Iancu: el şi-a adus aminte ce i-a spus Moses Rosen, că în România au murit 270.000 de evrei. Prin urmare, nu 400.000, cum se minte acum. Evident, şi cifra de 270.000 e umflată. Nu vă zic că apare şi o deputată PSD, pe nume Maria Drăghici? Nu s-a făcut remarcată, prin nimic, pînă acum. Brusc, ea sare la beregata României, care, ca şi Germania, ar face parte dintre „statele genocidare” (?!). Ce-i aia? Acest cuvînt nu există! Madam Drăghici, înţeleg că-ţi place mai mult să mănînci decît să citeşti, dar n-ai voie să dai un spectacol atît de penibil, pe un ton de Ana Ipătescu avînd pistoalele la brîu! Nu se poate să zici „nepragmatică care”. La fel, e inadmisibilă construcţia „Avem obligaţia să ne curăţim (sic!) de noi înşine”. Cum adică, „să ne curăţim”? Adică să ne sinucidem în grup, ca secta din Guyana? Un alt vorbitor de două parale: Andrei Dominic Gerea, de la PNL. Parcă vorbea Niels Schneker, adevăratul şef al PNL. De Ioan Oltean, ce să mai zic: iar înghiţise o broască! Omul ăsta nu-i capabil nici măcar să citească un text: la fiecare cuvînt o bîlbă, sau o poticnire. L-a pomenit pe fostul preşedinte al Israelului, Moshe Katsav (de la care eu am o scrisoare de mulţumire, pentru o carte a mea), dar el i-a stîlcit numele: Katasav (?!). L-a citat pe Simon Wiesenthal, cu o glumă tembelă a acestuia: „Dumnezeu a fost în concediu în timpul Holocaustului”. Jenant. A urmat la microfon Liliana Mincă: ea îi dădea zor cu ziua de 9 decembrie, cînd toată lumea ştie că Ziua Holocaustului e la 9 octombrie. „Ne închinăm în faţa statului evreu” – asta e prea de tot, Liliana. Ne închinăm în faţa lui Dumnezeu, nu a unui stat, fie el şi evreu. Nu putea lipsi din „Corul Robilor” un UDMR-ist. Numele? Szabo Odon. Fireşte, ungurul a profitat de moment şi a cerut proprietăţi. Cît mai multe. Pentru că, poate nu ştiaţi, Cristofor Columb şi Amerigo Vespucci au navigat spre Lumea Nouă folosind harta făcută de un ungur, la Oradea. Tot ce-a fost mai important în Istoria lumii s-a datorat ungurilor, asta nici nu se discută. În Secolul XIX, un istoric maghiar pretindea că Dumnezeu S-a adresat perechii biblice în limba maghiară.

  Uf, bine că am scăpat cu viaţă. A fost o zi de doliu pentru limba română, ca şi pentru noţiunea de ruşine. Eu, unul, am tot respectul faţă de poporul evreu, care ne-a dăruit Biblia. Dar au, oare, evreii de azi vreo legătură cu patriarhii biblici? Hai să zicem că pe ei îi poţi înţelege, au suferit, asta nu se poate contesta. Ce ne facem însă cu lacheii de pe la noi, care se gudură din calcul şi din lipsa şirei spinării? Poate că ar fi mai bine ca, în loc de cîini, să-i ia hingherii pe ei. Rog ca acest text să fie considerat ceea ce şi este: un pamflet. (Şi, după cum se vede, am pus surdină, n-am dat drumul la toate motoarele).

  CORNELIU VADIM TUDOR
  8 octombrie 2013

  Apreciază

 12. […] STIRILE ZILEI (10.10.2013): Detalii – Crin Antonescu INTERZICE SI IDEI. Aurul Germaniei mai e in c… […]

  Apreciază

 13. abc Marin said, on octombrie 10, 2013 at 11:50 pm

  tot respectul pentru CORNELIU VADIM TUDOR .

  Apreciază

 14. adi said, on octombrie 11, 2013 at 9:40 am

  off topic
  dar totusi cu legatura despre libertatea individului
  curtea europeana a drepturilor omului(cedo) – nou tip de cenzura?
  http://adevarul.ro/tech/internet/decizie-precedent-comentariile-online-responsabilitatea-platformei-facute-1_5256dc58c7b855ff5621b246/index.html

  Frate Vasile se pare ca vei fi dintre cei vizati de aceasta mizerie ,dar asa este „Fericiti cei prigoniti…” pina la urma trebuie sa ne asumam identitatea nationalist-crestina si sa raspundem lor si cozilor de topor gen crin antonov sau altii . Si evident se lasa portite libere la acuzatiile gen insulta sau calomnie care pot fi tratate subiectiv de sionisti sau alti kominternisti.Adica sa zicem un evreu se simte jignit te poate actiona in instanta pentru un comentariu defaimator la adresa originii sale(doar ca ex) si vei fi tras tu la raspundere.Dar pentru martirii neamului nostru a fost tras cineva la raspundere dintre cei vinovati? In afara citorva cazuri particulare nu stiu sa se fi facut dreptate si chiar si acolo au fost pedepsiti uneltele si nu adevaratii calai.Aici se vede ca tot ei(elita oculta) conduc de fapt acest cedo prin diverse marionete pe care le manevreaza cum vor.

  Doamne ajuta!

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: