SACCSIV – blog ortodox

Video – APOLLO 10: Diferente fundamentale intre varianta NASA filmata in 1969 si cele povestite recent de astronautul Cernan pentru Discovery. DE CE?

Posted in ASELENIZARE by saccsiv on octombrie 9, 2013

Iata ce putem citi in articolul Apollo 10, Story Is Changed, Astronaut Cernan Tells A Different Story As The NASA Footage Shows?:

Apollo 10, povestea s-a schimbat, astronautul Cernan spune o poveste diferita fata de ceea ce arata filmarile NASA

In 1969 Apollo 10 a facut un test de aterizare, si ceva a mers rau. Ceea ce este ciudat pentru noi este ca astazi sunt doua versiuni diferite despre ceea ce s-a intamplat. Pe parcursul seriei “Stiinta Rachetelor” prezentata pe Dicovery, astronautul Cernan de pe Apollo 10 a afirmat ca modulul s-a rostogolit si ca a vazut orizontul lunar de 8 ori in 15 secunde. AwE130 a pastrat un film vechi al acelui eveniment, in acele zile relatarea era complet diferita. Conform peliculei de 8mm, modulul s-a rasturnat la 180 de grade si a revenit in 8 secunde, noi avem filmul exact de la NASA cu ce s-a intamplat. Discovery Channel a folosit o animatie video. Cernan nu ar fi avut cum sa vada orizontul de 8 ori trecind pe la fereastra conform filmului pe care il avem. Cand te uiti la povestea cu Cernan de la Discovery Channel vei observa ca au folosit o animatie. Iata de ce au facut asta, in opinia noastra. Cand va uitati la pelicula veche de 8 mm veti vedea ca intoarcerea la 180 de grade si revenirea modulului dureaza aproximativ 8 secunde.

Povestea de pe Discovery cu declaratia astronautului Cernan nu este ceea ce apare pe pelicula de 8mm. De ce s-a schimbat povestea de pe Discovery? AwE130 crede ca cel mai simplu raspuns este ca ar fi fost imposibil sa stabilizezi in spatiu o neasteptata intoarcere la 180 de grade si inapoi in 8 secunde asa cum clar reiese din in pelicula de 8 mm. Au schimbat povestea cu un scenariu mai realistic. Pelicula noastra arata intoarcerea la 180 de grade si revenirea in 8 secunde si am vrea sa vedem filmarea NASA a celor 8 rotatii in 15 secunde despre care Cernan vorbeste pe Discovery. Ceva nu este in regula cand povestile se schimba, fiecare adult care are copii stie acest lucru. Este timpul pentru a va alatura soaptei, si a incepe calatoria spre adevar pentru toata omenirea. Pentru pelicula completa de 8 mm cu multe alte anomalii pentru ca oamenii sa stie ce sa caute dati click aici  si vizionati al doilea video sub articol.

Scurt video care arata cele doua povesti diferite.

VIDEO: 16-24 iulie, 40 de ani de la expeditia Apolo 11 de cucerire a Lunii. Dar oare au pasit intr-adevar oamenii pe Luna?

VIDEO: 16-24 iulie, 42 de ani de la expeditia Apolo 11 de cucerire a Lunii. Dar oare au pasit intr-adevar oamenii pe Luna?

VIDEO: Poate un echipaj uman trece de Centura de radiatii Van Allen? Si daca trece, poate rezista la radiatiile din spatiu? NASA zice ca deocamdata nu, dar atunci cum au aselenizat?

 

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. irismister said, on octombrie 9, 2013 at 9:44 am

    Reblogged this on Temeiurile iar nu Arătările unui Bun Început !.

    Apreciază

  2. Cosmin S. said, on octombrie 9, 2013 at 9:50 am

    Saccsiv, trezeste odata poporul asta si trezeste-te si tu! Romania risca sa ramana fara apa curata.

    Ce se intampla la Galati se va intmpla in toata tara, inclusiv in Ilfov unde sunt concesiuni pentru gaze de sist.

    200 de cutremure în ultimele 15 zile? Fenomenal, cum discutam despre orice, numai despre cel mai grav pericol din toate timpurile, nu.

    FENOMENUL IZVOARELE

    INCREDIBIL Minciunile si intimidarea sunt la ele acasã în satul Izvoarele, comuna Slobozia Conachi, judetul Galati, unde s-au produs peste 200 de cutremure în ultimele 15 zile. Cu aceastã spaimã trãiesc localnicii din satul Izvoarele, locul în care pãmântul pare sã nu se mai opreascã din tremurat. Oamenii vãd de la o zi la alta cum li se dãrâmã casele, dupã ce specialistii le-au lipit pe pereti benzi de mãsurat crãpãturile, iar în loc de explicatii primesc ridicãri din umeri sau amenintãri. Pentru cã s-au revoltat si au iesit în stradã, acum pe stâlpii de iluminat din sat au apãrut camere de supraveghere! Locuitorii din Izvoarele le transmit celor din Silistea, comuna Pungesti, sã nu se lase prostiti ca ei, când au acceptat exploatãrile petroliere în zonã, pentru cã vor pãti exact la fel! Explicatiile petrolistilor sunt cusute cu atã albã! Ei nu recunosc cã folosesc pentru extragerea petrolului aceeasi tehnicã ca în cazul gazelor de sist si anume cea a fracturãrii hidraulice! Însã acum douã zile, înselând vigilenta unei firme de pazã extrem de durã, Nova Force, am reusit sã fotografiem o sondã! Am fotografiat si o cisternã cu lichid logistic, adus de o firmã renumitã Den Hartogh, care se ocupã cu transportul lichidelor petroliere si periculoase, probabil si lichid de fracturare! Localnicii sunt bolnavi de îngrijorare, cer oricui ajutorul si vor sã li se dea explicatii, însã nimeni nu le spune nimic!

    http://www.vrn.ro/vasluieni-vreti-sa-patiti-ca-ei

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 9, 2013 at 10:33 am

      Cosmin S.

      Frate, tu realizezi ce spui? Daca nici eu n-am scris despre fracurare hidraulica si apa …

      Apreciază

    • mircea.v said, on octombrie 9, 2013 at 4:02 pm

      Cosmin S,

      acum e vreme de fapte. Pot sa se vaite toti locuitorii satului, ca vai apa, vai peretii. Daca nu se duc ei in fata utilajelor, altii nu or sa mearga pt ei. E timpul sa iasa batranii satului, batranele satului, tinerii satului, preotul si credinciosii in fata utilajelor. Fara spirit de sacrificiu, si sacrificiu, nu mai merge. Cand institutiile statului te tradeaza, rezistenta mai poate fi doar locala. Sant vremuri de curaj si actiune.

      Intr-o situatie foarte grava, cand omul lumesc a fost depasit de puterea statului, sfantul Ioan Gura de Aur a chemat pustinicii din pustia Egiptului, Siriei si cu ajutorul lor a reusit sa-l imblinzeasca pe imparat. Era o situatie de viata si de moarte. Pustincii au zis sa fie ei omorati si schingiuiti in locul oamenilor, si-au pus viata pt ei. Poate ca e momentul sa fie o voce care striga si la monahii si monahiile noastre, la pustincii nostri, la ierarhii Bisericii, sa vina ei sa se puna in fata celor rai, daca noi nu mai santem in stare.
      Ce sa faca saccsiv?
      Cand apa o vezi ca e otravita si peretii fisurati nu trebuie sa-ti mai spuna nimeni ca e nasol, ca vezi si tu.

      Steinhardt:
      „Nu voi înceta să tot repet – luând asupră-mi riscul de a fi socotit maniac şi obsedat – că taina libertăţii nu-i alta decât curajul de a înfrunta moartea. Cel atacat are întotdeauna dreptul (şi datoria) să se apere; a ceda agresiunii ori şantajului nu înseamnă altceva decât a te învoi cu sclavia.”

      Daca nu mai santem in stare de fapte, atunci ne meritam soarta.

      Apreciază

  3. Cosmin S. said, on octombrie 9, 2013 at 9:52 am

    Am gãsit oameni disperati, plângând, cersind efectiv ajutor de la jurnalisti, deoarece sunt convinsi cã tot ce pãtesc acum – cutremure, case care stau sã se dãrâme, explozii, zgomote – sunt rezultatul exploatãrilor petroliere din zonã: Izvoarele, Schela si Negrea, sate vecine si care au în comun o mare de sonde, rãspândite pe câteva zeci de hectare din zonã. Când au vãzut cã pãmântul de sub case se cutremurã îngrozitor, zilnic, ziua si noaptea, oamenii din Izvoarele au iesit în stradã si au blocat drumul cerând explicatii!

    Dar în loc de acestea s-au ales cu camere de supraveghere instalate pe stâlpi.

    Asta i-a înfuriat si mai tare, mai ales cã în comuna Pechea s-a instalat o bazã militarã, cu câteva elicoptere, generali de armatã, conducerea ISU Galati, care stau pregãtiti ca în eventualitatea când cutremurele nu se vor opri, sã îi evacueze pe locuitorii din Izvoarele! Acestia acuzã vehement exploatãrile petroliere din zonã!

    http://www.vrn.ro/vasluieni-vreti-sa-patiti-ca-ei

    Apreciază

    • crestinul ortodox said, on octombrie 9, 2013 at 12:23 pm

      sirenele de alarma ale orasului au pornit fara niciun motiv in Galati alaltaieri seara
      si dupa cutremurul de 5,5 epicentru Vrancea in oras se aude acel zgomot de huiala noaptea si mai tare … chiar alaltaieri noaptea la 1.30 pamintul s-a leganat pe orizontala ..intai huiala si apoi se legana pamintul …n-au spus nimic slugile minciunii la tv , pe massmedia pentru ca ascund ADEVARUL cele doua focare seismice au legatura …
      stiu ca au pornit nenorocitii focarul seismic aici la Izvoarele trimitand muncitori acasa in timp ce garda de mediu era in control la sondele de petrol sau gaze de sist ….pentru ca lumea sa nu afle ADEVARUL …
      si o fac cu buna stiinta acesti hoti si talhari ce fura resurse din pamint pentru ca profitul este impartit intre ei de aceste hiene care stau si la conducerea Galatiului
      situatia cataclismelor ce vor urma este comandata atat de la Bucuresti cat si pe plan plan local , slugi ale fiarei antihristice
      NE MINT spurcatii ,tac si fac , isi vad de planul diabolic de a distruge tot ce inseamna ROMANIA
      si trag hienele din acest pamint iar poporul sufera ca apoi sa fim maturati de vreun cataclism
      Cosmin are dreptate
      lumea nu cunoaste ADEVARUL la ce se intampla in Galati insa SA FIM PREGATITI pt un cutremur de magnitudine mare pentru ca acesta este provocat iar falia Sfantul Gheorghe va pleca in apa -o mare parte din ea

      Apreciază

      • crestinul ortodox said, on octombrie 9, 2013 at 12:31 pm

        si intre 4.00-5.00 azi dimineata s-a auzit aceasta huiala …
        FIERBE PAMINTUL si nemernicii isi fac de cap …platind si maimutoii aia de seismologi sa spuna la populatie ca nu-i de la forari …
        cata minciuna si hotie pe fata
        OARE PINA CAND ?

        Apreciază

  4. kiusimus said, on octombrie 9, 2013 at 12:03 pm

    Eu cred ca ai dreptate, Cosmin, ca au legatura cutremurele cu forarile din zona. Dar ce poate face Saccsiv, daca oamenii sunt asa cum sunt? Pasivi si nepasatori.La mine in bloc mega imageul a scos la parterul blocului de 10 etaje toti peretii despartitori, dar si pereti de rezistenta. Din tot blocul, decat pe mine, nu a deranjat acest lucru pe nimeni. Doar un singur glas nu e auzit, oricat nu am facut eu de una singura plangeri…

    Apreciază

    • Astor said, on octombrie 9, 2013 at 5:19 pm

      Ha ha,Tare.Pai vecinii s-au bucurat ca au magazin aproape si atat.Lumea este din pacate mult prea ingusta la minte.D-aia este si cumparata cu un kg de zahar si un litru de ulei la fiecare alegeri.

      Apreciază

  5. kosk said, on octombrie 9, 2013 at 12:16 pm

    ma frate eu is curios CUM au votat acei oameni ‘disperati’ SI PE CINE ,SI PE CAT.. la TOATE alegerile caci sunt sigur ca au votat 99%..sa-ti dau un mic exemplu din alta zona stii ce a declarat primaru ALES din Deveselu (baza amerikana) anul trecut, parca; ‘fetele din zona noastra ii asteapta cu nerabdare pe soldatii americani’, asta a declarat. hai, sa nu fim ipocriti..parerea mea e ca au votat FIIX pe aia care le servesc acum fracturarea de la Chevron..

    Apreciază

    • tataia said, on octombrie 9, 2013 at 10:28 pm

      Pai cam asta era subiectul in filmul romanesc „California dreamin’ „…Se pare ca am ajuns tara in care se face turism sexual.

      Apreciază

  6. kosk said, on octombrie 9, 2013 at 12:32 pm

    ps
    iata declaratia acestui specimen ales, subliniez , ALES de proprii concetateni si care considera ca ‘fetele noastre’ sunt niste curve (scuzati expresia)
    http://www.evz.ro/detalii/stiri/primarul-din-deveselu-speram-ca-prezenta-militarilor-straini-sa-influenteze-in-bine-mersul.html
    eu m-am cam saturat sa le plang pe umar inconstientilor care voteaza pe o sticla de ulei si un kil de zahar…

    Apreciază

    • Astor said, on octombrie 9, 2013 at 5:27 pm

      Probabil nu urmaresti stirile transmise la tv.In proportie de 100%, vedetele straine de sex masculin, fie cantareti, fie actori, sunt intrebate de reporteri invariabil: „Cum vi se par romancele?”
      Asta este in regula?Cateodata am observat si o anumita stanjeneala in privirea celui intervievat.Nu cred ca exista multe tari pe lume care sa se „laude”cu femeile in acest mod.

      Apreciază

  7. F said, on octombrie 9, 2013 at 12:38 pm

    Sa ascultam aici cu mare atentie, noi, cei care ne indoim de Oastea Domnului :

    Apreciază

  8. AwE130 said, on octombrie 26, 2013 at 6:47 pm

    Astronaut Leonov Kubrick filmed parts of Apollo moon landings???
    http://www.awe130.com/index.php/the-latest-news/151

    Apreciază

  9. […] Video – APOLLO 10: Diferente fundamentale intre varianta NASA filmata in 1969 si cele povestite re… […]

    Apreciază

  10. […] Video – APOLLO 10: Diferente fundamentale intre varianta NASA filmata in 1969 si cele povestite re… […]

    Apreciază

  11. […] Video – APOLLO 10: Diferente fundamentale intre varianta NASA filmata in 1969 si cele povestite re… […]

    Apreciază

  12. […] Video – APOLLO 10: Diferente fundamentale intre varianta NASA filmata in 1969 si cele povestite re… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.