SACCSIV – blog ortodox

ALERTA YELLOWSTONE – nu se pune problema „daca”, ci „cand” va erupe supervulcanul. Da semne de viata. Ce ar insemna pentru SUA si nu numai? Iar in Mexic vulcanul Popocatepetl e din ce in ce mai activ

Posted in vulcani by saccsiv on octombrie 4, 2013

Yellowstone-Volcano-Eruption-460x299

 

Iata ce putem citi in articolul Yellowstone Supervolcano Alert: The Most Dangerous Volcano In America Is Roaring To Life:

Alertă la Supervulcanul din Yellowstone: Cel mai periculos vulcan din America dă semne de viaţă

Chiar în aceste zile, solul de sub Parcul Naţional Yellowstone se ridică cu o viteză record. De fapt, se înalţă cu aproximativ opt centimetri pe an. Motivul pentru care această crestere a devenit îngrijorătoare este că sub parcul Yellowstone se află Supervulcanul – cel mai mare vulcan din America de Nord. Oamenii de știință ne spun că este inevitabilă erupţia sa intr-o zi, și, atunci când se va întâmpla, distrugerea va fi de neimaginat.
O erupție completă a supervulcanului de sub Yellowstone ar arunca un strat adânc de 3 metri de cenușă vulcanică până la 1.000 de kilometri depărtare, și o mare parte din Statele Unite ar deveni de nelocuit. Atunci când cei mai mulţi americani se gândesc la Yellowstone, au tendința de a evoca imagini de desene animate cu personajele Yogi Bear și “Bătrânul Credincios”, dar adevărul este că ceea ce doarme sub Yellowstone este o bestie vulcanică ce ar putea distruge națiunea noastră într-o singură zi și acum această bestie începe să se trezească.


Supervulcanul Yellowstone este atât de întins încât este greu de descris. Potrivit Daily Mail, magma fierbinte de sub Yellowstone este de aproximativ 500 km lățime …

Caldera Yellowstone este una dintre creatiile cele mai minunate ale naturii și stă pe cel mai mare teren vulcanic din America de Nord.
Numele său înseamnă “oală de gătit” sau “cazan” și se formează atunci când pământul se prăbușește în urma unei explozii vulcanice.
În Yellowstone, aproximativ 700 de kilometri sub suprafața Pământului este o magmă “fierbinte”, care se ridica la 30 de mile sub pământ înainte de a se răspândi pe o suprafață de 500 de kilometri în jur.
Deasupra acesteia, dar încă sub suprafata pământului, se afla vulcanul adormit.

Atunci când majoritatea americanilor se gândeşte la eruptii vulcanice in Statele Unite, ei îşi amintesc de erupția catastrofală a Muntelui St Helens din 1980. Dar aceasta nici nu ar fi de luat în seamă comparativ cu o erupţie completă a supervulcanului din Yellowstone.
Iar acum zona din jurul Yellowstone devine din ce în ce mai activă seismic. De fapt, profesorul Bob Smith spune că el nu a mai văzut așa ceva în cei 53 de ani de când supraveghează zona

Până de curând, Bob Smith nu a văzut niciodată două roiuri de cutremure simultane în cei 53 ani de monitorizare a activității seismice în și în jurul zonei Caldera Yellowstone.
Acum, Smith, profesor de geofizică al Universităţii din Utah, a văzut trei roiuri o dată.

În luna septembrie, 130 de cutremure au lovit Yellowstone pe parcursul unei singure săptămâni. Acest lucru a ingrijorat pe mulţi observatori de la Yellowstone …

Roiurile de cutremure recente de la Yellowstone au început pe 10 septembrie și au durat până la 11:30 în dimineaţa zilei de 16 septembrie.
“Un total de 130 de cutremure de magnitudine 0.6 – 3.6 au avut loc în aceste trei zone, cu toate acestea, cele mai multe au avut loc în bazinul inferior Geyser”, spune o declarație oficială de la Universitatea din Utah. “În special activitatea seismică din Yellowstone apare ca roiuri de cutremure.”

Deci, care este cel mai catastrofal scenariu?
Ei bine, potrivit Daily Mail, o erupție completă în Yellowstone ar putea lăsa două treimi din Statele Unite complet de nelocuit …

Aceasta ar exploda cu o forță de o mie de ori mai puternică decât cea de la Muntele St Helens din 1980.
Împrăştiind lava departe în cer, un nor de cenușă incinerând vegetaţia s-ar răsfira aruncând un strat de trei metri adâncime până la 1000 de mile distantă.
Două treimi din SUA ar putea deveni de nelocuit din cauza aerului toxic, forţând coborârea la sol a mii de zboruri și silind milioane de oameni să își părăsească locuințele.

Te poți gândi la un alt potențial dezastru care ar putea realiza același lucru?
Acesta este motivul pentru care ceea ce se întâmplă la Yellowstone acum este atât de important, și poporul american merită să ştie adevărul. Urmează mai multe informaţii despre Yellowstone pe care le-am sintetizat şi inclus într-un articol precedent

# 1 o erupție completă la Yellowstone ar putea fi de până la 1.000 de ori mai puternică decât erupția de pe Muntele St Helens din 1980.

# 2 O erupție completă la Yellowstone ar ridica cenușa vulcanică la 25 mile în aer.

# 3 Următoarea erupție la Yellowstone pare să se apropie cu fiecare an ce trece. Începând cu anul 2004, unele zone ale Parcului National Yellowstone au crescut cu până la 25 de centimetri.

# 4 Există aproximativ 3.000 de cutremure in zona Yellowstone în fiecare an.

# 5 În cazul unei erupții complete la Yellowstone, practic întreaga zonă de nord-vest a Statelor Unite va fi complet distrusă.

6 O erupție masivă la Yellowstone ar însemna că aproape totul pe o rază de 100 mile de Yellowstone ar fi ucis imediat.

# 7 O erupție completă la Yellowstone ar putea, de asemenea, arunca un strat de cenușă vulcanică, care este de cel puțin 3 metri adâncime până la 1.000 de mile depărtare.

# 8 O erupție pe scară largă la Yellowstone ar acoperi practic întreaga zonă de vest a Statelor Unite cu cenușă vulcanică. Producția de alimente în America ar fi aproape in totalitate distrusă.

# 9 “Iarna vulcanică”, pe care o masivă eruptie la Yellowstone ar cauza-o, ar răci radical planeta. Unii oameni de știință cred că temperaturile globale ar putea scădea cu până la 20 de grade.

# 10 America n-ar mai fi niciodată la fel, după o masivă eruptie la Yellowstone. Unii oameni de știință cred că o erupție completă ar face două treimi din Statele Unite complet de nelocuit.

# 11 Oamenii de știință spun că nu se pune problema „dacă” ci „când” această invitabilă erupţie va avea loc.

Ceea ce face ca toate acestea să fie și mai alarmante este faptul că o serie de alţi vulcani foarte importanţi din întreaga lume au început să dea din nou semne de viață în mod asemănător.
De exemplu, un articol din publicaţia Inquisitr din luna iulie a descris modul în care “cel mai periculos vulcan din Mexic” începe să devină extrem de activ …

Vulcanul Popocatepetl este din nou el însuşi.Vulcanul activ din apropierea oraşului Mexico City a erupt din nou în această dimineață, imprăstiind cenusa sus în cer.
Vulcanul este în prezent în mijlocul unei faze extrem de active. Potrivit  International Business Times, vulcanul a înregistrat 39 de emisii de gaze in ultimele 24 de ore.
O eruptie la inceputul acestei luni a provocat anularea mai multor zboruri din şi către Mexico City.
BBC scrie că autorităţile au ridicat nivelul de alertă la codul galben următind erupţia vulcanului Popocapetl în dimineata zilei de sâmbătă. Codul galben este al treilea nivel de alertă a oraşului pe o scară de maxim şapte.

Și un articol de știri NBC din luna august a remarcat că unul dintre vulcanii cei mai periculoși din Japonia a izbucnit de 500 de ori pana acum in acest an …
Cenușă purtată de vânt la înălţimea de 3 mile deasupra vulcanului Sakurajima către orașul de sud din Kagoshima duminică după-amiază, a format cel mai mare nor de când Agenția meteorologică Japoneză a început păstrarea înregistrărilor, adică din 2006. Lava s-a scurs peste o jumătate de milă de la fisură, și mai multe roci vulcanice uriașe s-au rostogolit de pe munte.
Deși erupția a fost mult mai puternică decât de obicei, locuitorii din oraș în număr de aproximativ 600.000 sunt obişnuiţi să-l „audă” pe vecinul lor de 3,664 de metri. Oficialii din Kagoshima au declarat că această eruptie este cea cu numărul cinci sute din acest an.

Deci, ce înseamnă toate acestea?

Intrăm într-o perioadă în care erupțiile vulcanice vor deveni mult mai frecvente pe tot pământul?

S-ar putea apropia ziua în care o erupție vulcanică absolut devastatoare va paraliza o mare parte din America de Nord?

Vă rugăm să nu ezitați a împărtăşi ceea ce credeti postând comentarii mai jos …

Cititi va rog si:

STARETUL ANTONIE: Catastrofe naturale, inundatii si cutremure vor distruge orasele si vor nimici mare parte dintre locuitori. Restul vor fi prada bandelor …

Harta – SEISME FARA PRECEDENT ISTORIC sunt posibile in Europa

SEMNE? Video: SUNETE SINISTRE in Canada 29 august 2013 si New Jersey martie 2013. Cum le-a prezentat mass-media occidentala. DE UNDE PROVIN? Au vreo legatura cu gropile ce tot apar si cu ciudatele formatiuni noroase? DE CE CUTREMURELE devin din ce in ce mai frecvente si mai intense? De ce uraganele, tornadele si incendiile sunt din ce in ce mai devastatoare?

 

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. […] vulcan din America dă semne de viaţă Chiar în aceste zile, …Scris de saccsiv (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Publicat pe 4 octombrie 2013 de […]

  Apreciază

 2. safimvigilenti said, on octombrie 4, 2013 at 10:22 am

  nu stiu ce va fi in SUA insa stiu din declaratiile unui doctor american, om in varsta si destul de bolnav cu rinichii, resemnat cu ideea ca va muri in curand, spuneam ca stiu de la el ca din America au plecat f f f multi oficiali, efectiv au parasit tara, si-au cumparat locuinte in emisfera sudica si au stres-o din state. tot acest doctor spune ca in octombrie se vor prabusi dolarul si bursele si ca legea martiala se va instaura in curand acolo. nu a spus inca nimic despre catastrofe naturale, desi ceva este si in zona asta de vreme ce NASA si altemari surse de informatii extra-terestre au intrat in silenzio stampa…

  Apreciază

  • Maria said, on octombrie 4, 2013 at 3:53 pm

   Ceva rau pentru America va fi , pt ca nu-i mai rabda Dumnezeu , conducatorii acestei tari tulbura linistea intregii Planete de foarte multi ani , iar Dumnezeu va pedepsi aceasta tara asa cum scrie in carti .
   Cei nevinovati , poate vor scapa daca pleaca din zonele periculoase , insa dupa cum se spune , tot vinovatii cauta scapare si fug din calea cataclismelor .Le da Domnul grija noua , ca s-o termine cu agresiunile in lume .

   Apreciază

 3. geo said, on octombrie 4, 2013 at 10:48 am

  Romania, alternative la corsetul UE

  http://radugolban.ro/romania-alternative-la-corsetul-ue

  Fostul președinte ceh Vaclav Klaus vrea ca țara sa să părăsească UE

  http://www.cotidianul.ro/fostul-presedinte-ceh-vaclav-klaus-vrea-ca-tara-sa-sa-paraseasca-ue-223759/

  Apreciază

 4. Iones said, on octombrie 4, 2013 at 11:28 am

  România şi lumea în 2014: viziunea Bilderberg. Thierry de Montbrial, la Adevărul Live
  http://adevarul.ro/news/eveniment/romania-lumea-2014-viziunea-bilderberg-thierry-montbrial-adevarul-live-8_524e6a94c7b855ff56fa164e/index.html

  Apreciază

 5. geo said, on octombrie 4, 2013 at 11:36 am

  Peste 70% din teritoriul României a fost concesionat pentru exploatarea resurselor naturale. O parte însemnată este dedicată gazelor de șist, concesionări făcute în mare taină. La fel se doreste să se înceapă şi exploatarea lor! Primii români au aflat datorită protestelor din Bulgaria. Imediat, lumea a început să vorbească. Oamenii au început să se informeze. Să protesteze. Cu miile, în toată țara. Acum ţara vuieşte despre gazele de şist!

  De ce oare?

  Suprafetele concesionate de ANRM. Estul Moldovei, sudul Dobrogei si vestul tarii sunt concesionate pentru exploatarea gazelor de şist

  http://stopfracturare.ro/

  Nu care cumva este posibila nasterea unui vulcan in acea zona???

  Apreciază

  • marian said, on octombrie 5, 2013 at 1:00 am

   Unde mai pui si legea exproprierilor care se pregateste prin care orice companie cu licenta va putea expropria casa si terenul oricui, daca are banuieli (nu certitudini) ca acolo se gasesc resurse. Deci multi romani care locuiesc in zonele care vor fi vizate ar putea risca oricand sa-si piarda casa…

   Apreciază

 6. IOAN said, on octombrie 4, 2013 at 1:39 pm

  …activitatea cutremurelor, a vulcanilor si in general a catastrofelor vor fi mai prezente ca niciodata in ISTORIA OMENIRII,..

  Apreciază

 7. Veaceslav said, on octombrie 4, 2013 at 3:01 pm

  Sa fim atenti la profetia parintelui Elpidie:
  Dar nu se va intampla doar distrugerea Turciei. In acelasi timp in America vor avea loc diverse fenomene naturale nemaiintalnite care ii vor obliga pe americani sa nu se implice in razboi, iar Grecia va lua inapoi Constantinopolul si teritoriile pierdute din Asia Mica. Grecia va creste astfel (…) Marele rau se va intampla in Egnatia Odos (un drum national la nordul Greciei) pentru ca pe acolo vor trece armatele NATO ca sa ajunga in Constantinopol (…)

  Părintele Elpidie – despre formele Celui de-al Treilea Război Mondial, Religia Unică și pregătirea duhovnicească (Omilia din 27.03.2013) sursa: http://www.ortodoxia.md/profetiile-timpului/88-profeiile-timpului/7292–printele-elpidie-despre-formele-celui-de-al-treilea-rzboi-mondial-religia-unic-i-pregtirea-duhovniceasc-

  Apreciază

  • saccsiv said, on noiembrie 4, 2013 at 11:49 am

   Veaceslav

   Frate, ai citit rugamintea mea referitor la acel film? Imi poti da te rog un raspuns?

   Apreciază

 8. […] Iata ce putem citi in articolul Yellowstone Supervolcano Alert: The Most Dangerous Volcano In America Is Roaring To Life: Alertă la Supervulcanul din Yellowstone: Cel mai periculos vulcan din America dă semne de viaţă Chiar în aceste zile, solul de sub Parcul Naţional Yellowstone se ridică cu o viteză record. De fapt, se înalţă cu aproximativ opt centimetri pe an. Motivul pentru care această crestere a devenit îngrijorătoare este că sub parcul Yellowstone se află Supervulcanul – cel mai mare vulcan din America de Nord. Oamenii de știință ne spun că este inevitabilă erupţia sa intr-o zi, și, atunci când se va întâmpla, distrugerea va fi de neimaginat. O erupție completă a supervulcanului de sub Yellowstone ar arunca un strat adânc de 3 metri de cenușă vulcanică până la 1.000 de kilometri depărtare, și o mare parte din Statele Unite ar deveni de nelocuit. Atunci când cei mai mulţi americani se gândesc la Yellowstone, au tendința de a evoca imagini de desene animate cu personajele Yogi Bear și “Bătrânul Credincios”, dar adevărul este că ceea ce doarme sub Yellowstone este o bestie vulcanică ce ar putea distruge națiunea noastră într-o singură zi și acum această bestie începe să se trezească. continuarea saccsiv.wordpress.com […]

  Apreciază

 9. paul said, on octombrie 4, 2013 at 8:24 pm

  Mărturii ale actorului Mitică Popescu, deținut politic în lagărul torționarului Ficior

  http://www.b1.ro/stiri/eveniment/marturii-ale-actorului-mitica-popescu-de-inut-politic-in-lagarul-tor-ionarului-ficior-65688.html

  Apreciază

 10. cristina said, on octombrie 6, 2013 at 12:33 am

  Dumnezeu va pedepsi SUA si va distruge in totalitate SODOMA (NEW_YORK) si GOMORA (LOS ANGELES) iar multe din orasele de coasta vor disparea sub ape,pt ca asa spun profetiile.SUA a devenit,tara in care SATANA isi face lucrarea si unde pacatul este ridicat la loc de cinste.Multitudinea de rase amestecate acolo si de secte ,de confesiuni religioase ,formeaza un loc la pierzaniei,al ecumenismului,al oamenilor rupti de Dumnezeu ,oameni care ratacesc in bezna fara sa-si dea seama ca fara Dumnezeu,ei sunt pierduti pe vecie.

  Apreciază

 11. […] ALERTA YELLOWSTONE – nu se pune problema „daca”, ci „cand” va erupe supervulcanul. Da semn… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: