SACCSIV – blog ortodox

STIRILE ZILEI (02.10.2013): Stapanii SISTEMULUI vor prabusi SUA? Razboiul homosexualilor cu seful Barilla. „Rebelii” din Siria taie membrele victimelor inca vii si le mananca inimile. India – N-AI BILET DE TREN, TE STERILIZAM

Posted in India, STIRI, SUA by saccsiv on octombrie 2, 2013

Jurnalul: Statul federal american, în INCAPACITATE DE PLATĂ pentru prima dată în ultimii 17 ani. „Am putea fi martorii unei PRĂBUŞIRI ISTORICE!”

Statul federal american a intrat, în această dimineaţă, în șomaj tehnic pentru prima dată în ultimii 17 ani. Lipsa unui acord privind bugetul în Congres ar urma să afecteze sute de mii de funcționari, relatează AFP, potrivit Agerpres.

Capital: MOMENT ISTORIC: AMERICA, ÎN FALIMENT DE STAT!

Capital: ECONOMIA MONDIALĂ, AMENINŢATĂ de un nou faliment al unui gigant bancar!

Economia mondială se confruntă în continuare cu riscul unui nou faliment al unui gigant bancar, la cinci ani de la prăbuşirea Lehman Brothers în Statele Unite, potrivit unui raport publicat luni de Fondul Monetar Internaţional

Jurnalul: Record de frig în Capitală: Temperatura minimă înregistrată astăzi în Capitală n-a mai fost atinsă din 1929

Adevarul: Şeful Barilla: „Nu aş folosi niciodată cupluri gay în reclamele companiei”. Activiştii cer boicotul

Activiştii pentru respectarea drepturilor homosexualilor cer boicotarea companiei italiene Barilla, unul dintre cei mai cunoscuţi producători de paste din lume, din cauza declaraţiilor homofobe ale preşedintelui companiei. Acesta a spus că nu ar permite folosirea cuplurilor gay în reclamele produselor Barilla.
[…]

Magnatul italian nu s-a limitat la aceste declaraţii, ci a comentat şi asupra adopţiilor de copii de către cuplurile gay. „Nu respect adopţia (de copii) a familiilor de homosexuali pentru că are legătură cu o persoană care nu are puterea de să aleagă”, adăugat Barilla, referindu-se la copiii orfani.


Catholica: Primul Marş pentru Viaţă din Slovacia a atras 80.000 de participanţi

Romania TV: ŞOCANT: Teroriştii care se opun regimului de la Damasc MĂNÂNCĂ INIMI DE OM GALERIE FOTO

Ministrul sirian de externe, Walid al-Moallem, a susţinut luni, de la tribuna Adunării Generale a Naţiunilor Unite de la New York, că regimul său poartă un război împotriva unor militanţi care au legături cu al-Qaida şi care mănâncă inimi de om şi le taie mâinile şi picioarele victimelor încă vii, după care trimit membrele respective familiilor acestora.
Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

Video: Rebel sirian mancand inima unui soldat. PE CINE INARMEAZA „STATELE DEMOCRATE”?

FOTO (extrem de dur): MUCENICI in SIRIA. Sa ne uitam bine si sa ne intrebam: SUNTEM PREGATITI? Sa ne rugam bunului Dumnezeu sa fim!

ARTICOLE BLOGURI ORTODOXE (01.10.2013): Preot ortodox din Siria – “au scos ochi, au rupt oase si taie din trupurile lor”. Ezoterism, Sarmisegetusa si Oreste. Vaccinul. “Sola Scriptura” si adventistii. Salveaza o inima

Ziare com: Ororile din Siria, prin ochii unui medic: Erau atat de multi pacienti ca nu incapeau pe podea

Pro TV: Masacru in Nigeria. Islamistii au ucis cel putin 40 de studenti, in timp ce dormeau

Realitatea: Şeful SRI: Grupări ECO-ANARHISTE au vrut să deturneze protestele privind Roşia Montană

Ziua Veche: COMETA ISON – a început numărătoarea inversă 
A trecut ziua de 28.09.2013, dată la care în SUA trebuia să fie gata toate pregătirile pentru intervenţia în caz de dezastre. Ciudat, media nu spune mai nimic despre cea care este numită Cometa Secolului. (…)

Ziare com: Proiect secret teribil al SUA: Armele neuronale, ce controleaza mintea umana (Video)

Ziare com: Din motive demografice, India isi sterilizeaza cetatenii

Astfel, asa cum informeaza portalul Factroom, persoanele gasite fara bilet in mijloacele de transport se sanctioneaza cu sterilizarea. Metodologia nu este inca generalizata, fiind necesara o perioada de implementare si de coordonarea a activitatii controlului de trafic cu cea sanitara, dar este probabil ca in scurt timp se va putea aplica in toate regiunile.
In prezent, numarul calatorilor fara bilet este atat de mare, iar posibilitatea incasarilor de amenzi din partea unor oameni cu buzunarul gol atat de mica, incat sterilizarea pare a fi singura sanctiune contraventionala usor de aplicat.

Jurnalul: Revoltător! Ce i se poate întâmpla unei tinere singure, într-un tren din România (VIDEO)

Ziare com: Primarii din Franta, uniti impotriva rromilor

La 24 septembrie, ministrul francez de Interne, Manuel Valls, a declarat ca „modul de trai al rromilor este diferit de al nostru. Franta nu are vocatia de a primi toata mizeria din lume”. Afirmatiile sale au relansat dezbaterea legata de rromii romani si bulgari din Franta.

Ziare com: Primarul din Baia Mare plateste amenda, dar nu darama gardul ridicat pentru rromi

 

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. IOAN said, on octombrie 2, 2013 at 9:07 am

    da…SISTEMUL VA PRABUSI ECONOMIC SUA DAR SI CELELALTE TĂRI ALE LUMII…VOR TRECE LA ALTE NIVELE MULT MAI DURE CHIAR SI EPOCILOR NAZISTE SI COMUNISTE…

    Apreciază

  2. acelas said, on octombrie 2, 2013 at 9:11 am

    Doamne ai mila!

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/eutanasiat-dupa-o-operatie-de-schimbare-de-sex-ratata-a-murit-impacat-1059970.html

    iar medicul acela se face vinovat de doua ori de crima, prima oara si-a batut joc de om facandu-i acea mizerie de operatie si provocandu-i groaza .., apoi eutanasierea.

    –––

    alarmant!

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/romania-cea-mai-infloritore-activitate-de-transplant-din-lume-motorul-din-spatele-succ-1059949.html

    .

    Apreciază

    • Maria said, on octombrie 2, 2013 at 3:50 pm

      Scrie in carti ca multi vor veni la Dreapta Credinta si se vor boteza , poate se incepe cu turcii , apoi cu alte neamuri .

      Apreciază

  3. geo said, on octombrie 2, 2013 at 9:33 am

    Buna dimineata,

    Au început explorările de gaze de şist şi nu ştie nimeni? Serie de 9 cutremure în zona Galaţi, la adâncime de 5 kilometri

    http://www.zf.ro/politica/au-inceput-explorarile-de-gaze-de-sist-si-nu-stie-nimeni-serie-de-9-cutremure-in-zona-galati-la-adancime-de-5-kilometri-11422262

    Din observatiile facute de arheologi, practica de inhumare iese din tiparele traditionale. De exemplu, unul dintre schelete are picioarele incrucisate si legate (probabil cu o sarma), iar pozitia nefireasca a capului, aplecat intr-o parte, impreuna cu vertebrele cervicale (dislocate), denota o introducere fortata a cadavrului. In alte cazuri, defunctul este depus intr-o lada confectionata din material lemnos perisabil, iar un altul a fost probabil infasurat intr-un fel de rogojina din material organic. Intr-un alt caz s-a observat clar o neglijenta la manipularea cadavrului in momentul introducerii in groapa. Spre exemplu, unul din capetele cadrului de lemn suprapunea craniul, iesit pe jumatate in afara. O particularitate anatomica interesanta a fost constatata la un alt defunct: mana dreapta este indoita, cu palma adusa sub barbie, iar laba piciorului drept lipseste.

    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-15704770-raportul-institutului-investigare-crimelor-comunismului-ramasitele-umane-identificate-fosta-colonie-munca-periprava-confirma-existenta-unei-gropi-comune.htm

    Atrocitati demne de comuna primitiva…nu de Romania secolului XX…rusine tuturor celor care au permis asa ceva!!! Iar victimelor sa le fie tarina usoara! Dumezeu sa ii ierte si sa-i primeasca!

    Apreciază

  4. geo said, on octombrie 2, 2013 at 9:41 am

    Primita pe e-mail:

    Scientist Photographs The Soul Leaving The Body

    http://beforeitsnews.com/beyond-science/2013/09/scientist-photographs-the-soul-leaving-the-body-2443674.html

    Sper sa nu le dea vreo idee autoritatilor si pe linga datele biometrice sa avem si fotografii ale spiritului in pasaport…

    Anyway, pentru ca respectivul articol nu sufla o vorba (sau mi-a scapat mie), precizez ca prima poza nu apartine ‘savantului’ rus ci e ‘stock photography’ apartinind unui fotograf argentinian:
    http://www.sciencephoto.com/media/287461/view
    http://www.sciencephoto.com/media/287484/view

    Apreciază

  5. Ion Roman Popescu said, on octombrie 2, 2013 at 10:04 am

    O fi pana la urma adevarat ca SUA de cate ori aveau de platit facturi catre extern tipareau bancnote?

    O fi fost SUA o constructie de nisip iar acum se ruineaza? Ca in ” minciuna are picioare scurte „.

    De urmarit : termenii de predare a SUA catre creditorul datoriei suverane.

    In SUA si UK s-a inregistrat cel mai mare consum pe cap de locuitor, din lume. Cel mai mic este inregistrat in India.

    Documentar: cati oameni poate duce Terra? Depinde: daca am consuma toti cat cel din SUA ori UK, am incapea numai 4,5 miliarde oameni. Daca am consuma fiecare cat cel din India, am incapea 19 miliarde.

    Apreciază

    • tataia said, on octombrie 3, 2013 at 11:21 am

      AU facut niste japonezi un studiu si au ajuns la concluzia ca planeta poate „duce” 60 de miliarde, poate si mai mult. Evident studiul a fost trecut sub tacere…NU stiu acum la ce consum pe cap de locuitor era raportat acel studiu, dar dovedeste destul de clar ca cifrele pe care ni le inaintezi aici sint eronate. NU te lasa manipulat de teoria aceea cum ca „sintem prea multi”. Gindeste-te ca elitele doresc reducerea drastica a populatiei dintr-un motiv foarte simplu. Le e teama de numarul nostru. Nu au o parere prea buna despre inteligenta noastra, ne considera vite de povara incapabile sa descilceasca incurcatele ite ale plasei in care ne-au prins pe toti, dar se tem de numarul nostru.

      Deci categoric la citi sintem acum pe planeta putem consuma toti cit americanul de rind!

      Apreciază

  6. Mihai said, on octombrie 2, 2013 at 5:48 pm

    deci nu ma mai mira nimic. Pana si site-ul NASA e inchis cu redirect la domeniul .gov

    http://notice.usa.gov/

    pare cam ciudat ca blocajul asta financiar a venit odata cu anuntatele manevre si pregatiri din octombrie

    Apreciază

    • tataia said, on octombrie 3, 2013 at 11:36 am

      Da…nu am urmarit video-ul pina la capat dar zice pe undeva acolo ca SUA a semnat un acord cu Rusia ca aceasta din urma sa ii furnizeze 15.000 soldati din armata rusa. Si este normal pina la urma….Cind toata tara va fi sub legea martiala, cind oamenii vor fi tinuti prizonieri in taberele FEMA va fi mult mai usor sa fie instaurata „pacea si oridinea” cu ajutorul unor militari rusi. Daca erau americani ar fi putut avea probleme de constiinta de genul „bine dar eu il impusc aici poate pe vecinul meu pe varul meu etc, ar fi putut fi miscati de implorarile celor vizati…dar asa, cu soldati rusi…nu au mama nu au tata. Sansele ca printre cei detinuti in taberele FEMA sa fie rude sau prieteni de-ai lor sint nule, nu vorbesc aceeasi limba cu americanii deci nu au cum sa fie sensbilizati de ceea ce vor auzi de la cei din urma…

      Si sa mai ziceti voi ca rivalitatea SUA – Rusia nu este una de fatada…praf in ochii muritorilor de rind. In realitate la nivel inalt colaboreaza foarte bine.

      Apreciază

  7. […] Stapanii SISTEMULUI vor prabusi SUA? […]

    Apreciază

  8. marian said, on octombrie 2, 2013 at 9:54 pm

    Ambasada rusa din Libia a fost atacata. Inainte de atac, ar fi fost evacuata.
    Obama ar avea discurs pe CNBC la ora 4PM, ora de acolo. Probabil, 11 noaptea, aici.
    Apara-ne Doamne!

    Apreciază

  9. Instigare la Viata said, on octombrie 3, 2013 at 1:42 am

    Ieri a fost „ziua internationala a luptei impotriva cancerului mamar”. Ma scuzati daca subiectul e prea indraznet, insa femeile sunt mintite, manipulate si speriate in timp ce autoritatile „cresc” boala. Nimeni nici macar nu reactioneaza, se joaca un circ de strada pe emotiile si sanatatea victimelor: http://instigarelaviata.blogspot.ro/2013/10/ipocrizia-imbracata-in-roz-si-cu-fundita.html

    Apreciază

  10. tataia said, on octombrie 3, 2013 at 11:50 am

    Aia cu sterilizarea calatorilor fara bilet depaseste orice limita a imaginatiei. Ok…este contraventie, in toate tarile lumii se sanctioneaza cumva dar sa mutilezi omul? NU cumva incalca drepturile omului?

    Daca urmaresti comentariile de pe net (pe site-uri laice care nu au treaba cu crestinismul) in ultima vreme o parte importanta a populatiei cere inasprirea pedepselor pentru infractiuni. Si pentru contraventii. Cu toate acestea, cei atit de inversunati impotriva celor care mai si incalca regulile sau legile (ca nu e totuna) nici macar nu stiu sa faca diferenta intre o infractiune si o contraventie. Ok, FURTUL este infractiune. Se pedepseste cu inchisoarea. Dar a circula cu un mijloc de transport in comun fara a plati bilet? Poate intra la furt deoarece ai beneficiat de un serviciu pe care nu l-ai platit. Si in acest caz este infractiune? In intreaga lume civilizata este doar contraventie sanctionata cu amenda si atit. Daca stam sa ne gindim bine, in fond si in definitiv nu ai furat nimic. Autobuzul/tramvaiul acela tot atita motorina/electricitate consuma si cu tine si fara tine….angajatii tot aceleasi salarii le au si cu tine si fara tine… In cazul piratarii de filme sau software altfel se pune problema..exista si proprietate INTELECTUALA. Adica nu doar obiectele fizice, palpabile se vind pe bani. In cazul transportului in comun nu se poate aplica nici ideea de furt de proprietate intelectuala. Deci in cele din urma nu este furt. Deci nu vad cum s-ar putea pedepsi cu inchisoare…cit despre sterilizare, fereasca Dumnezeu!

    Apreciază

  11. Maria said, on octombrie 3, 2013 at 3:02 pm

    Sterilizare , ca sa nu se mai inmulteasca lumea , scopul lor acesta este , iar vaccinurile pt copiii (fete ) tot in scopul sterilizarii se fac .Sa nu se mai nasca oameni , iar de cei care exista , au ei grija sa-i reduca numeric .

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.