SACCSIV – blog ortodox

Comentariul zilei (30.09.2013): 30 septembrie – ZIUA INTERNATIONALA A BLASFEMIEI

Posted in blasfemie by saccsiv on septembrie 30, 2013

Am primit pe e-mail de la fratele Marius B:

Doamne ajuta Frate Vasile

Stiu ca nu ti-am scris niciodata si pe blogul tau las f. putine mesaje desi il vad aproape in fiecare zi de cateva ori. Dar doar ce am aflat ca azi este ziua internationala a blasfemiei. Iti pun articol din Spania – locul unde traiesc de vreo 10 ani – este in spaniola , nu prea am timp acum sa il traduc dar, cu google traductor cred ca este fff usor, daca nu o sa incerc sa ti-l traduc ceva mai tarziu.

Día de la Blasfemia: Hoy se reivindica la crítica a la religión… incluso despreciándola

Poate poti sa faci un articol pe tema asta ca sa vada oamenii unde s-a ajuns cu negarea si jignirea lui Dumnezeu si a Sfintilor Lui

Doamne  ajuta

Marius

   Comentariu saccsiv:

Se intelege destul de bine prin traducerea google. Conform articolului, ziua asta pare a avea ceva cu islamul, dar prin extensie …

bdi_rock-672xXx80

Iata de exemplu ce scrie in articolul Siati ca exista Ziua Internationala a Blasfemiei? (foto) din 2009 de pe site-ul Metalhead:

Ce este Ziua Blasfemiei? Nu este o simpla zi ci o miscare pentru a dizolva tot ce exita intre religie si critica. Obiectivul acestei zi este de a acorda fiecarei religii aceeasi atentie si desigur, critica. Inseamna in acelasi timp egalitate.
Ziua Blasfemiei este organizata de Centrul pentru Libera Exprimare. Un poster poate fi gasit mai jos:

descărcare

Cititi va rog si:

REMEMBER: Consiliul Europei a calificat HULA IMPOTRIVA LUI DUMNEZEU ca un drept al libertatii individului …

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Instigare la Viata said, on septembrie 30, 2013 at 5:36 pm

    Ati vazut ce s-a intamplat in cazul Barilla? Este o dovada clara ca se doreste eliminarea familiei traditionale sub umbrela unei „tolerante” bolnave. Eu le-am scris si lor ca ii sustin si am analizat putin situatia, mai ales ca cel care a facut declaratiile, nu a jignit pe nimeni nicicum.

    http://instigarelaviata.blogspot.ro/2013/09/transformarea-familiei-in-personaj.html

    Apreciază

    • Sinziana said, on septembrie 30, 2013 at 8:03 pm

      Da, am scris si eu un comentariu despre situatia asta, mai ales pentru ca m-a socat cum a explodat Feisbucul in legatura cu asta. Toata lumea era indignata de chestia asta, in special „amicii” mei plecati din tara si stabiliti aiurea, si cu creierii spalati.
      Mai grav in legatura cu asta este faptul ca, dupa cum ai zis si tu, omul asta CEO-ul de la Barilla a facut o afirmatie absolut inofensiva, a spus pur si simplu ca ei nu sunt de acord si ca nu vor o „familie” de ghey in reclamele lor, pentru ca Barilla e o afacere de familie ce se adreseaza familiei traditionale. Suntem foarte aproape de interdictia totala, de interzicerea dreptului la replica total.
      Alta problema pe care au ridicat-o oficialii din comunitatile ghei din Italia, a fost faptul ca Barilla promoveaza exploatarea femeii prin clipurile publicitare in care mama isi serveste la masa sotul si copiii care stau jos, si cica astfel de reclama nu ar fi difuzata in tarile civilizate si „europene” normale. Am crezut ca nu vad bine, am citit de trei ori partea asta pentru ca nu imi venea sa cred.

      Dumnezeu sa ne apere de acesti bieti oameni care si-au pierdut sufletul, pe care tot El, in iubirea Lui, le-a plamadit.

      Apreciază

      • Instigare la Viata said, on septembrie 30, 2013 at 10:45 pm

        Asa e! Cum indraznea cineva sa le ia apararea, era taxat! Adica asta arata clar ca nu vor nici macar sa fie la egalitate, gen „familie traditionala, familie de-a lor”, ci monopol.

        Acum cativa ani as fi zis ca nu imi vine sa cred ce zici tu legat de „exploatarea” femeii. Dar „evoluam” repede.

        Sa ne ajute Dumnezeu si sa ii lumineze si pe ei.

        Apreciază

  2. adi said, on septembrie 30, 2013 at 6:06 pm

    off topic
    Nemernicul antihrist obama a vorbit la ONU despre „old order” lasind sa se inteleaga ca urmeaza nwo coincidente cam stranii in ultima vreme.Legea martiala urmeaza in SUA ,probabil pe multi contestatari ai nwo ii vor omori ,iar pe goyimii care accepta vor fi temporar sau definitiv „cazati” in puscariile pregatite de FEMA si DHS.
    Israelul sionist e prima tara unde dispare plata cash totul se va face controlat electronic.
    sursa speech obama

    Apreciază

  3. seraf said, on septembrie 30, 2013 at 7:54 pm

    http://www.ziare.com/europa/ungaria/oamenii-fara-adapost-ar-putea-fi-pedepsiti-in-ungaria-ce-pot-pati-cei-prinsi-pe-strada-1259718

    Pana unde se merge? Daca si lipsa mijloacelor materiale poate deveni infractiune…

    Apreciază

  4. marian said, on septembrie 30, 2013 at 10:23 pm

    Va fac o marturisire, vizavi de mizeria acestor imagini: abia astept sa vina Mantuitorul si sa se sfarseasca acest gunoi, numit, lume…
    O spurcata de jidoafca facea emisiuni pe nus’care canal de TV jidanesc de la ei din entitatea botezata in bataie de joc, Israel. Il inchipuia pe Mantuitor sub forma unei papusi pe care o izbea si o batea spre a aminti de Patimi…
    Lumea inca mai respira? Cu ce drept? Ne preocupa in schimb cainii vagabonzi, inchipuindu-ne ca suntem milosi.
    Doamne, Vino Doamne cat mai repede si sterge aceasta omenire cu buni si cu rai! Nu reprezentam NIMIC.
    Iertare!….

    Apreciază

  5. marian said, on septembrie 30, 2013 at 10:31 pm

    Temperatura pamantului creste alarmant? Ei, as! stiind ca informatia vine dintr-un mediu satanic, e facil sa spun ca, e destul sa i se schimbe sensul si se afla adevarul. Cine nu crede, sa se uite putin la termometre si la factura de energie. As spune ca, groaznica e iarna care mai, ca ar intra in case fara a mai bate la usa.

    Apreciază

  6. Mihai said, on septembrie 30, 2013 at 10:32 pm

    off topic: pe deveghepatriei se petrece ceva ciudat. intr-un articol cei 3 elucubreaza galopant. la un moment dat se spune: „Scopul religiei nu este de a apropia omul de vreo divinitate, ci doar de a îndobitoci masele și de a strânge cât mai mult jugul în jurul gâturilor prostimii.” care-i faza?

    Apreciază

  7. Mihai said, on octombrie 2, 2013 at 1:44 pm

    eu nu am zis ca e David Icke, doar cineva de teapa lui…

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.