SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Sunete ciudate au produs panica la Bratislava?

Posted in SUNETE by saccsiv on septembrie 25, 2013

   Ceva pare ca a aparut si in mass-media lor:

http://www.topky.sk/cl/100278/1362206/Nocna-panika-v-Bratislave–Vieme–co-mohlo-sposobit-strasidelne-zvuky-nad-mestom-

Cititi va rog si:

SEMNE? Video: SUNETE SINISTRE in Canada 29 august 2013 si New Jersey martie 2013. Cum le-a prezentat mass-media occidentala. DE UNDE PROVIN? Au vreo legatura cu gropile ce tot apar si cu ciudatele formatiuni noroase? DE CE CUTREMURELE devin din ce in ce mai frecvente si mai intense? De ce uraganele, tornadele si incendiile sunt din ce in ce mai devastatoare?

 

Tagged with: ,

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Alexandru(Fulger) said, on septembrie 25, 2013 at 12:07 am

    S-au dat de gol cei de la BBC privind evenimentele 911 🙂 :

    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=80467

    Apreciază

  2. Vranceanu said, on septembrie 25, 2013 at 12:15 am

    si de unde stim ca aceste sunete nu sunt contrafacute ?

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 25, 2013 at 12:18 am

      Vranceanu

      Nu stim.

      Apreciază

      • Maria said, on septembrie 25, 2013 at 2:24 pm

        Sunt sunete produse de HAARP .Sigur ca in miez de noapte daca te surprind aceste sunete , intr-un loc mai izolat , nu prea iti vine bine .
        Insa se distinge foarte bine , daca ascultam cu atentie , ca ar fi niste unde de mare intensitate si rezonanta lor deasemeni .
        Acestia cauta permanent si scopul lor este acesta , sa inspaimante omenirea de pe Glob , cu orice mijloace
        chiar si cu aceste anunturi de mari nenorociri ce vor fi in opinia lor , in aceste zile sau in aceasta toamna .
        N-are de ce sa ne fie frica , atata timp cat il avem pe Dumnezeu si ne rugam Lui .

        Apreciază

    • marian said, on septembrie 25, 2013 at 1:06 am

      Eu ma indoiesc sunt contrafacute. S-au auzit, cu alta ocazie si in timpul unui meci de baseball america, in direct (au vorbit si comentatorii sportivi despre ele, mirandu-se ce poate fi), am postat inregistrarea video intr-un articol publicat nu de mult de saccsiv pe tema. Sunetele sunt asemanatoare.

      Apreciază

  3. Vranceanu said, on septembrie 25, 2013 at 12:20 am

    Eu am ascultat sau citit, nu mai stiu, un comentariu la aceste sunete pe un site in engleza si cineva spunea ca ele sunt produse de HAARP, iar imaginile de pe cer, anumite formatiuni noroase foarte ciudate, sunt de fapt holograme. Nu este exclus !

    Apreciază

    • Irina said, on septembrie 25, 2013 at 12:15 pm

      Sa stii ca este posibil ca cei de la HAARP sa declanseze aceste sunete, mai ales ca mai in toate filmuetele in care se auzeau aceste sunete se observa si prezenta unor nori negri. Cine stie poate astia de la HAARP se folosesc de sunete de frecventa joasa pentru a influenta atmosfera si a crea nori de ploaie. La noi in tara cred ca nu s-a auzit pana acum astfel de sunete nu?

      Apreciază

      • Vranceanu said, on septembrie 25, 2013 at 4:52 pm

        Nu ma pricep la unde dar chiar am citit un interviu cu un savant din Azerbaidjan parca, si spunea ca a analizat aceste subnete si ca sunt de frecventa joasa, ca in mod normal nu sunt auzite de urechea umana sau ca ceea ce auzim nu este tot – parca asa ceva.

        Apreciază

  4. Vranceanu said, on septembrie 25, 2013 at 12:31 am

    Gasesc acum pe net si aceasta inregistrare:

    Inteleg ca cele puse aici pe site, filmate noaptea, sunt din 18 septembrie. Iar ce pun eu acum este din 19 septembrie, filmata ziua. Insa sunetele par la fel. Nu stiu, mie imi pare o pacaleala, o inregistrare ceva….

    Apreciază

  5. marian said, on septembrie 25, 2013 at 1:00 am

    Mi-aminteste de versetul acesta:
    „Fiti treji, privegheati. Potrivnicul vostru, diavolul, umbla, racnind ca un leu, cautand pe cine sa inghita” (1 Petru, 5:8).
    Sau de fiara din Apocalipsa (chiar daca e metaforica acea referire). In orice caz, e un sunet diavolesc. Ma gandesc ca poate Dumnezeu, in mila Lui, permite aceasta (sa auzim aceste sunete) pt ca sa ne trezim si a ne pocaim. De asemenea cred ca aceste sunete prevestesc Apocalipsa care este aproape (sau ne aflam la inceputul ei).

    Apreciază

    • Irina said, on septembrie 25, 2013 at 12:25 pm

      O anumita chestiune din Biblie spunea un parinte poate fi interpretata istoric, alegoric dar si concret, toate cele 3 interpretari pot fi adevarate. De exemplu pecetea e interpretata si istoric, si alegoric prin simbolistica pe care o are, dar si concret prin faptul ca vor fi fizic oamenii pecetluiti.

      Apreciază

      • tataia said, on septembrie 25, 2013 at 5:48 pm

        Perfect adevarat!

        Apreciază

  6. marian said, on septembrie 25, 2013 at 1:04 am

    Am tradus cu Google Translate acel articol din ceha, inclusvi comentariile. dau un paste si aici, sa le cititi:
    ––––––––-
    Bratislava – Cine sau ce a fost ? Locuitorii Bratislava, în diferite cartiere timp de noapte pentru astăzi a scos dintr-un somn profund asurzitor vuiet sună amintește de un fel de animal masiv . A durat câteva minute și o intensitate care inspaimanta oamenii în Ružinove , Trnávka trei sau New Town în atât de mult încât speriat a sunat la poliție . Acest lucru , însă , nu știe nimic despre unde sunetul fantomatic nu este conferit de Slovnaft rafinărie . Am în cele din urmă au reușit să găsească originea cel mai probabil .

    sfaturi

    În această dimineață am auzit de la un cititor Bratislava Trnávky acea noapte m-am trezit la breton groase din afara . ” În Bratislava în partea de Trnávka azi de la 2:30 la fotografii dimineață s-au auzit , sunetele puternice de diverse intensități . Ca în cazul în care un vuiet tigru prin difuzor , dificil de a descrie ceea ce semăna . A fost nevoie de câteva minute înainte de 03:00 și s-au repetat , dar a fost nevoie de mai puțin ” , a descris noaptea misterul .

    Dar el nu a fost singurul care are sunetele înfricoșătoare în orașul trezit . Mighty hohote ca și în cazul în care animalul a fost atât de puternică încât mulți oameni speriați numit Trnávky poliția să intervină . Asta , cu toate acestea , nu a provocat o zgomote înfricoșătoare , de asemenea, nu se poate explica . ” Astăzi, în dimineața devreme luăm numărul 158 rapoarte ale cetățenilor orașului Bratislava Trnávka care a spus că sa trezit la sunete de intensitate diferite . După examinarea patrulă de poliție a constatat că nu există nereguli în acest sens nu a venit „, ne-a spus purtătorul de cuvânt al poliției din Bratislava Michal Szeiff .

    Internetul a apărut acum și video care surprinde sunetele infricosatoare . Totuși , de data aceasta nu în Trnávka dar Ružinov . Potrivit mai multor martori , cel mai intens vuietul înfricoșător în acest cartier foarte . Multe atribut se Slovnaft operații de rafinare. Există , de asemenea , dar niciodată nu am primit o explicație . Sunetul minunat nu au nici o idee . ” După verificare , dispecerizarea , pot să spun că aici nu este nimic de care natura sa întâmplat . Scoateți toate operațiunile de rafinare și fiecare a fost fără incidente „, a declarat un purtator de cuvant pentru Topky Slovnaft Anton Molnar .

    Bratislavska nu ne ajuta sa dezlege misterul de membri ai poliției municipale și personalul Zoo Bratislava , care nici un animal nu este extrem de zgomotos lipseste . ” Ceea ce ne lipsește orice animal , dacă am dispărut tigru sau un leu , ei sunt animale mari , asa ca ar fi deținătorii de siguranta observat in dimineata „, a declarat noi Matejovičová Catherine , șeful de educație și de promovare Bratislava Zoo .
    Se poate suna începe de încălzire ?

    După un studiu îndelungat am reușit să se poticnească pe , probabil, la originea cel mai probabil de sunete fantomatice . Potrivit centrale termice Bratislava ar fi zgomotul ar putea începe sezonul de încălzire . ” Sunetele care au fost înregistrate în seara asta la cimitir Martin poate referi într-adevăr cu lansarea de încălzire . Aceste sunete pot fi cauzate de descărcările pe termen scurt de abur . BAT Society , ca sezonul de încălzire doar la început de astăzi și anume 09.19.2013 , „, a declarat purtătoarea de cuvânt a ne Bratislava încălzire plante Jarmila Galandáková .

    –––––

    (COMENTARII):

    Peta de New Town : ” Chiar și noi, în Nove Mesto ( complex de apartamente Koloseo ) in seara asta trezi suna bizar , ea se repetă la fiecare câteva secunde și a durat aproximativ prea mult eu nu știu cum de multe ori a fost repetat cel puțin 5-10 ori Oricum . . am avut geamurile închise , astfel încât să puteți imagina intensitatea . ”

    Vanessa de la New Town „, a fost auzit de noi . Cruce albă . ”

    Marta Ružinova : ” Eu pot confirma astazi ca în primele ore ale dimineții în jurul valorii de aproximativ 3 ore a fost auzit zgomote în afara natură necunoscută ( Ružinov – Prievoz ) de sunet în interiorul camerei ar putea auzi destul de puternic pentru că am avut ferestrele inchise in intreaga casa . . . . ”

    Lenka de la Trnávky : ” Eu locuiesc în Trnávka și m-am trezit la trei și jumătate pe vuiet îngrozitor de ceva ce eu nu știu să identifice și repetat-o ​​din nou pe 3 și n- am știut ce se întâmplă în mod normal, mi-era teamă să iasă din . pat , pentru că era un sunet teribil , ca ceva púšťali de alarmă difuzor . Dar a fost o groază și des . ”

    Eva din Petržalky : ” suna similar am auzit pe timp de noapte , chiar la žst.Petržalka partea a treia , a fost într-adevăr ca un vuiet . ”

    Milo a Trnávky : ” Le-am auzit în dimineața aproximativ 3 ore că respectivele sunete înfricoșătoare , care sunt răspândite în întreaga lume ma trezit si am auzit chiar prin ferestrele închise , care nu face zgomot nu scurgeri întrebam dacă cineva a vrut să tragă . . . și oameni sperie. ar putea fi frecarea plăcilor litosferice . ”

    Joseph de Charles Ves : ” Am fost de mers pe jos de câini din întreaga 19 oră Karlovka în pădure de mai sus – direcția Devin și eu cu adevărat astfel de un sunet auzit în depărtare distinge sunetele din pădure … eu sunt un vânător . . . ”

    Ivana de parcele mai mici ( mediul urban Vrakuňa ) : ” Trăim în Dolni vânătoare alături de Lidl și nimic după a doua oră din noapte , am auzit , de asemenea, ferestre am avut pozatvárané , dar sunetele au fost la fel de puternic ca în cazul în care nu au fost închise . ”

    Veronika de la Trnávky : ” Nu a fost doar rev , era ca focurile de artificii sfârâie de urmat de convocarea a câteva sute de oameni am stat la fereastra deschisă , cerul a fost luminat cu nimic , nu clipește , dar sunetul este reflectat de case din apropiere intensitate a fost astfel . . ca și în cazul în care acestea au fost câteva sute de metri de pe strazile din Slovenia . Prietenul am sunat la Haburská și chiar că a auzit . nu a fost , totuși , să fie atât de intens . a fost într-adevăr înfricoșător . ”

    Brigit de Ostredky ( Ružinov ) : . ” Eu locuiesc pe Ostredky și au fost sunete foarte enervant la fel de înfricoșător m-am trezit exact la 2:22 și am numărat de câte ori se Zarva și am numărat 36 de ori și de la 03:15 asta repetat , doar ” 6x „, și a fost un pic mai slab . am crezut că Slovnaft , care șters unele abur sau altceva ” .

    Martin Ružinova : ” De asemenea, am auzit-o când eram la OMW comparativ stadionul O. Nepelu Inițial , m-am întrebat ce a fost întâmplă de sunet ca el a gravitat spre stația de Ružinova Se părea ca și cum cineva a construit un pic . . . întins bord . ”

    Maria Prievoz ( Ružinov ) : . ” Chiar si sotul meu sa trezit la 2.30 ore de sunete ciudate care aminteau -l sufla de pe locomotiva cu aburi a fost atât de puternică încât să îl trezi din somn , a deschis fereastra , dar nu a identificat nici originea , nici direcția de sunete ciudate . apoi repeta totul despre 2.41 hectare pentru circa 10 secunde sa terminat ” .

    Adam din Prievoz ( Ružinov ) : ” la granița 3 dimineața abia a început să aibă răni care am scuturat ferestre , l-am comparat cu luptători de motor , în cazul în care unul a decolat de pe portavion … nu știu am jucat Xbox și normală am avut de a opri meciul , tot ceea ce iese din discuție 🙂 . ”

    Ružinova de cititori de sex feminin : ” Aceste sunete , care au fost in seara asta , am auzit chiar acum la 12:05 h Ružinove precum ul planete … exact așa cum l-ați scris ca printr-un difuzor hohotitor tigru . „.

    Teresa a Dunării Biskupice : ” Am auzit , de asemenea, în jurul 14:20 sunete , am crezut că a fost Slovnaft De mai multe ori am procedat la fereastră , dar nu se poate descrie exact sunetul a fost destul de puternic și zopakovávalo -l după câteva . secunde . ”

    Martin Ružinova : ” Destul de enigmatic pentru mine ca tot ce scrie despre el , auzit , dar ce era în cer , nu spune nu la cer , alături de sunet a descoperit un cerc mare de nori , în interiorul a fost complet . nor gol și a fost un fum negru dens ca . nu pot preciza exact . care sa format cercul au fost multicolore . Aceasta noapte era plin de lucruri ciudate … sună ciudat , fenomene ciudate pe cer , ce se întâmplă ? ”

    Eva din Ružinova : ” . Am auzit după 2 ore in timpul noptii , dar nu a fost un vuiet , suna ca un foarte puternic suflantă , a fost descărcarea de aburi Záhradnícka locuiesc pe stradă . ”

    Hana de la New Town : . ” Eu trăiesc de pe magnet și mai mult decât pot spune sigur că aceste sunete au plecat din zona paroplynu mai puțin intensă a început deja seara , dar pe timp de noapte , ca peste tot a fost tăcut despre o treime în zori ( aproximativ ) , au fost cei care sună teribil , aproape de nesuportat . audă dacă a fost până la Hony de Jos , vă puteți imagina cum trebuie să arate aici ” .

    Treziți-vă și voi în seara asta aceste zgomote infricosatoare săditor Bratislava ? Spune-ne unde și când pretutindeni de a fi ascultat , sau trimite înregistrările la care ați reușit să -i prindă pe tipy@topky.sk .

    Apreciază

  7. Vranceanu said, on septembrie 25, 2013 at 2:35 am

    Dar daca aceste sunete sunt produse (nu ma intrebati cum) chiar de cei care pregatesc noua ordine mondiala ? Daca vor sa dea impresia unor lucruri supranaturale care se intampla, daca pregatesc venirea Antihristului prin tot felul de chestii de acest gen, ca lumea sa se inspaimante si sa creada ca sunt semne ceresti ? Se stie ca Antihristul va face semne mari si „minuni” dar ele vor fi toate inselatorii, holograme, falsuri.

    Apreciază

    • adi said, on septembrie 25, 2013 at 6:38 am

      @Vranceanu
      in illuminati card games aparea si o carte legat de „messiah” adica de antihrist,holograme(inselari 3D) deja exista de ce sa nu existe si inselari audio? Sint convins ca avem parte de inselari la greu din partea slugilor antihristului,din cauza putinei credinte confundam semnele ceresti cu inselari diavolesti.

      Apreciază

      • Irina said, on septembrie 25, 2013 at 12:38 pm

        Tot ce e posibil Vranceanu, pana la urma proiectul HAARP e tot al masonilor.

        Apreciază

  8. ana said, on septembrie 25, 2013 at 3:19 pm

    Iata si ceva sunete din Romania. Voi ati auzit asa ceva in localitatile de unde sunteti? http://www.youtube.com/watch?v=4I-IjvHBO9Y

    Apreciază

    • tataia said, on septembrie 25, 2013 at 5:56 pm

      Da. Confirm eu personal, ca din nefericire s-au auzit. Le-am auzit cu urechile mele. Filmarea este facuta in cartierul Drumul Taberei (nu imi apartine) dar recunosc locurile. NU stiu ce au fost acele zgomote….dar aici in Drumul Taberei se lucreaza de zor la metrou si m-am gindit ca poate este ceva in legatura cu santierul…

      NU stiu daca zgomotele sint cu adevarat de la lucrarile la metrou sau au cu totul si cu totul alta origine dar trebuie sa recunoastem ca fenomenul zgomotelor ciudate ia amploare! Ma gindesc ca este in firea omului sa incerce sa gaseasca explicatii rationale chiar si cind acestea lipsesc. Dar de auzit s-au auzit. Le-am auzit cu urechile mele, pot confirma in fata oricui iar filmarea este facuta in cartierul meu…

      Apreciază

  9. […] Iata comentariul cititoarei ana postat la articolul VIDEO: Sunete ciudate au produs panica la Bratislava?: […]

    Apreciază

  10. […] VIDEO: Sunete ciudate au produs panica la Bratislava? […]

    Apreciază

  11. […] VIDEO: Sunete ciudate au produs panica la Bratislava? […]

    Apreciază

  12. […] VIDEO: Sunete ciudate au produs panica la Bratislava? […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.