SACCSIV – blog ortodox

Comentariul zilei (19.09.2013): MOASTE DE SFINTI la Periprava? 3 000 de preoti au fost in acel lagar al mortii. Unii erau ingropati de vii

Posted in COMUNISM by saccsiv on septembrie 19, 2013

Iata comentariul fratelui Romeo postat la articolul E bine asta cu vanarea directorilor temnitelor bolsevice dar lipseste esentialul …:

Moaste de sfinti la Periprava:

La Periprava au fost inchisi peste 1000 de preoti (Antena 1). Din imagile prezentate ieri la Observator s-au putut obseva oase galbene ca ceara.

BOR ar trebui sa se implice imediat !

Cum se pun poze sau filme pe blog ? Am inregistrat reportajul.

Comentariu saccsiv:

moaste-periprava

O inregistrare gasim la:

http://observator.tv/social/imagini-socante-lagarul-mortii-de-la-periprava-109175.html

Unde aflam ca pe la Periprava au trecut 3000 de preoti. Multi n-au mai iesit. Iar dintre acestia unii au fost ingropati de vii …

Iata si ce aflam din articolul EXCLUSIV GÂNDUL LIVE. Ce se va întâmpla cu gropile comune de la Periprava. Interviu cu şeful IICCMER. PLUS. Cum a fost ridicat tatăl lui Cristian Tudor Popescu de Securitate:

O premieră pentru istoria recentă, deschiderea unui şantier arheologic la Periprava pentru a identifica gropile comune în care au fost înmormântaţi deţinuţii politici din perioada comunistă nu rămâne un demers cu valoare strict istorică. Şeful IICCMER, Andrei Muraru, a anunţat, la GÂNDUL LIVE, că în acest caz au fost sesizaţi procurorii. „Am vorbit cu cei de la Parchet, se vor preleva probe”, a spus el, apreciind că sunt toate indiciile că la Periprava există gropi comune în care au fost îngropaţi deţinuţii morţi în lagărul comunist.

„Toţi sunt bărbaţi, nu există urme de haine, unii sunt legaţi cu sârmă, braţele nu sunt puse pe piept, nu există urme de sicriu. Suntem aproape siguri că cei morţi sunt de la colonia de muncă”, a adăugat Muraru.

În cadrul investigaţiei realizate în parteneriat cu Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc, gândul a prezentat miercuri primele rezultate ale săpăturilor de la Periprava. De asemenea, gândul a publicat  dosarul lui Ion Ficior, fostul comandant al lagărului comunist din Deltă, al doilea torţionar comunist denunţat pentru genocid.

schelet

Cititi va rog si:

E bine asta cu vanarea directorilor temnitelor bolsevice dar lipseste esentialul …

 

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ioan said, on septembrie 19, 2013 at 3:17 pm

  Am primit pe e-mail:

  Bună!
  Cred că ați auzit cu toții de emisiunea de pe PRO TV ”patru nunți și o provocare” unde a fost promovată căsătoria unui cuplu de homosexuali.
  Pentru ca emisiunea aceasta să fie scoasă din program e nevoie să semnăm o sesizare la CNA. Aveți aici link-ul http://www.cna.ro/Formular-de-sesizare-Radio-TV.html trebuie doar să completați fiecare căsuță care are în paranteze ”(necesar)”, iar la secțiunea conținutul reclamației să inserați următorul text:

  “În data de 11 septembrie, începând cu ora 20:30 postul PRO TV a difuzat emisiunea “Patru nunți și o provocare“, în cadrul căreia s-au difuzat imagini de natură a bulversa dezvoltarea psiho-socială a copiilor și a persoanelor cu probleme de relaționare socială. Mai precis, în emisiunea în cauză s-a oficiat o “căsătorie” între doi homosexuali, lucru care contravine Codului Civil românesc aflat în vigoare, și s-a pus un accent excesiv pe momentele de tandrețe, (sărutări, mângâieri etc) arătate în prim-plan.

  Mai mult, în cadrul aceleiași emisiuni s-au făcut remarci ofensatoare la adresa Bisericii Ortodoxe Române, comunitate al cărei membru sunt, împreună cu familia mea.
  Consider emisiunea ca făcând parte dintr-un proces de reeducare prin divertisment, pentru ca reperele după care a funcționat societatea și familia până astăzi să fie distruse.

  În numele copiilor mei, precum și al legislației CNA care pune pe primul plan protecția fizică, morală și mentală a minorilor, vă cer să opriți de la difuzare această emisiune și sa dispuneți sancționarea drastică a postului PRO TV.”

  Nu rămâneți indiferenți la acest mesaj, nu durează mai mult de 2 minute să completați sesizarea.

  Apreciază

 2. Iones said, on septembrie 19, 2013 at 4:48 pm

  POLITIA GANDIRII/ CNCD: Amendă pentru „discriminarea” comunității gay, după protestul de la MȚR
  Alianta Nationala pentru Demnitate si Asociatia Provita Bucuresti au fost amendate cu 2000 ron.
  http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/CNDC+Amenda+pentru+discriminarea+comunitatii+gay+dupa+protestul+

  Apreciază

  • pcmouse said, on septembrie 19, 2013 at 5:12 pm

   sa zic ceva de dulce tutulor comunitatii sodomistilor!

   Apreciază

 3. john said, on septembrie 19, 2013 at 6:38 pm

  În noaptea de 13 spre 14 septembrie 1940, trupe ale regimentul 201 motorizat Budapesta, împreună cu unii localnici maghiari şi cu membri ai organizaţiei Nemzetőrség (“Straja naţiunii”) au declanşat un holocaust în comuna Ip din judeţul Sălaj, precedat de torturi şi violuri.

  Apreciază

 4. laurentiu said, on septembrie 22, 2013 at 1:34 am

  WILD CARPATHIA I si II-Un documentar in doua parti realizat de strainii de la Travel despre frumusetile Romaniei.
  O călătorie de la Porţile de Fier până în Delta Dunării, care va include prezentarea unor locuri de pe Valea Oltului, a Munţilor Făgăraş, a Castelului Peleş şi a mănăstirii Cozia.

  http://www.trilulilu.ro/video-cultura/pentru-ardeleni-wild-carpathia-subtitrat-in-romana

  http://steliano.blogspot.ro/2013/09/wild-carpathia-2-subtitrat-romana.html

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: