SACCSIV – blog ortodox

STIRILE ZILEI (18.09.2013): Satanistii ASUR si religia in scoli. Patriarhia impotriva proiectului Rosia Montana. Ceva pute in Piata Universitatii. Bacteriile rezistente la antibioticele din farmacii vor face ravagii. Somonul modificat genetic

Posted in ASUR, STIRI by saccsiv on septembrie 18, 2013

Hotnews: Asociatia Secular-Umanista din Romania anunta ca incepe campania Stop indoctrinarii religioase in scoli!

Asociatia Secular-Umanista din Romania (ASUR) anunta ca demareaza si in acest an „campania impotriva indoctrinarii religioase in scoli, printr-o actiune de informare a parintilor si elevilor asupra statutului orelor de religie”. Saptamana aceasta, grupuri de voluntari impart materiale informative in scoli din Timisoara, Braila, Botosani si Bucuresti, informeaza ASUR intr-un comunicat remis HotNews.ro.

  Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Slugoii diavolului de la ASUR turbeaza deoarece copiii invata la scoala despre pacat, draci, iad, osanda vesnica …

SOROS si satanistii de la ASUR ataca furibund predarea religiei in scoli

Mediafax: Guvernul a promis FMI că vinde majoritarea companiilor deţinute de Ministerul Economiei

Realitatea: Patriarhia Română: Suntem ÎMPOTRIVA proiectului Roşia Montană. Se distruge regiunea pe vecie

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, preotul Constantin Stoica, a reamintit că Sinodul BOR s-a declarat încă de acum zece ani împotriva proiectului minier de la Roşia Montană.
Ziua Veche: Şova îi cere lui Băsescu publicarea rapoartele SRI despre Roşia Montană 
Ministrul Dan Şova îi solicită preşedintelui Traian Băsescu să facă publice rapoartele SRI în legătură cu Roşia Montană şi cu el din ultimele şase luni, dacă acestea există, urmare a acuzaţiilor şefului statului la adresa sa. (…)

EVZ: Cum manipulează şmecherii din ONG-uri Piaţa Universităţii şi cât de toxică e dezinformarea

Publicarea exemplului unui ONG care invită tineri la proteste şi încasează finanţări de zeci de mii de dolari, a scos la iveală o veritabilă gaşcă a şmecherilor care folosesc abil proiecte fianţate de fundaţiile lui George Soros pentru a organiza proteste şi în acelaşi timp pentru a intimida jurnaliştii care spun celor din piaţă ce bani sunt în spatele organizatorilor.

A fost simplu, pentru că imediat au reacţionat alţii brutal, cu comentarii jignitoare împrăştiate pe facebook.

„Miliţia Spirituală” nu este singurul ONG care încasează finanţări CEE Trust şi e implicat activ în organizarea protestelor. Printre ele sunt şi organizaţii care au cu totul alt obiect de activitate decât protecţia mediului, cum este ActiveWatch, o asociaţie care ar trebui să se ocupe de problemele jurnaliştilor.

Iata si comentariul fratelui kosk postat la articolul PROFETII DESPRE AMERICA. Staretul Ignatie: „Ceea ce a inceput in Rusia se va incheia in America”. Parintele Serafim Rose: „Noi traim vremurile din urma, Antihrist este aproape”. Staretul Antonie: „Va fi stearsa de pe fata pamantului Sodoma – New York. Nu va ramane fara rasplata nici Gomora – Los Angeles:

Ce parere aveti de protestele anti-rosia montana, proteste care au atras ca lumina pe molii mase eterogene de hipsteri, anarhisti, hipioti, ‘legionari’, comunisti, roakeri, new-age, maoisti, atei de la asur, feministe, copii de bani gata, ‘revolutionari’ de profesie etc. Consider ca este cel putin stranie participarea umar la umar a crestinilor ortodocsi alaturi de cei enumerati..

Ziua Veche: Raportul ONU confirmă utilizarea armelor chimice în Siria (gaz sarin) 
Naţiunile Unite au confirmat, “fără echivoc şi în mod obiectiv”, că în Siria au fost utilizate arme chimice pe 21 august, la periferia oraşului Damasc, relatează BBC. Potrivit raportului ONU, în atacul din 21 august a fost folosit gaz sarin, însă nu se ştie de către cine, conform BBC. (…)

Battle For Syrian Christian Of Maaloula Continues Rebels To Christian Convert to Islam Or Die

EVZ: Experţii trag un semnal de alarmă. Bacteriile rezistente la antibiotice, o ameninţare la adresa sănătăţii publice

În primul raport realizat până acum pe tema organismelor rezistente la antibiotice, specialiştii de la Center for Disease Control and Prevention (CDC) au identificat trei ameninţări considerate „urgente”: CRE (Carbapenem-resistant Enterobacteriaceae), un set de microbi întâlniţi în spitale, rezistenţi la aproape toate antibioticele, gonoreea rezistentă la antibiotice şi Clostridium difficile, ce devine tot mai rezistentă la o clasă de medicamente.

Capital: În curând, în farfurie: PEȘTELE MODIFICAT GENETIC

Jurnalul: Milioane de utilizatori şi-au şters conturile de Facebook. Vezi MOTIVUL

Milioane de utilizatori din SUA și Marea Britanie au renunțat la serviciile rețelei sociale Facebook și și-au șters paginile, în urma dezvăluirilor făcute de fostul asistent tehnic al CIA, Edward Snowden, și portalul WikiLeaks privind supravegherea electronică la scară largă dusă de serviciile secrete din SUA, în colaborare cu alte țări occidentale, scrie Daily Mail, citat de Agerpres. Astfel, aproximativ 9 milioane de persoane în SUA și circa 2 milioane în Marea Britanie și-au eliminat conturile de pe Facebook.

Trust News: Incalzirea globala a luat o pauza

NASA a lansat o imagine recenta a calotei glaciare arctice, care arata o crestere record de gheata fata de anul trecut cu aproximativ 60%. Se pare ca pentru vreo 15-30 de ani ne racorim usor.  Guvernantii tarii noastre si ai lumii nu puteau sa puna taxe de mediu, de poluare si asa mai departe daca nu ne amenintau cu incalzirea globala. Acum ca s-a fumat si incalzirea globala nu mai vrem nici taxe pe prosteala.

Ziua Veche: Atacul de la Washington. Detalii despre autor și declarațiile lui Obama 
Presupusul autor al atacului de la Washington, care a ucis 12 persoane luni într-o clădire a Marinei americane, Aaron Alexis, lucra ca informatician pentru un subcontractant al Hewlett-Packard. Atacul de la Washington. (…)

Ziua Veche: Guvernul spaniol refuză referendumul pentru independenţa Cataloniei VIDEO 
Prim-ministrul spaniol a respins o cerere a liderului Cataloniei de a aproba un referendum ce ar permite regiunii din nord-est să decidă dacă se separă de restul ţării. (…)

Realitatea: Cozmin Guşă: Sunt total împotriva căsătoriilor gay

Ziua Veche: Plângere penală pentru rinichiul lui Alexandru Arşinel 
Asociaţia pentru Solidaritate şi Empatie “Claudia Safta” va depune o plângere penală faţă de Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal (ICUTR) Cluj, solicitând justiţiei să lămurească dacă s-au respectat regulile şi criteriile de transplant de rinichi în cazul actorului Alexandru Arşinel. (…)

   Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

TRANSPLANT: Arsinel are rinichiul de la un sinucigas. O fi bine?

Libertatea: ȘOC! O artistă de la noi RECUNOAȘTE că e adepta Illuminati!

După ce Inna și Antonia au fost de-a lungul timpului bănuite că ar fi din cultul „Illuminati”, iată că acum o artistă de la noi a fost surprinsa făcând semnele acestei grupări secrete.
Raisa, o tânără cântăreață, și MC prin cluburile din Ploiești și Capitală, a participat, sâmbăta aceasta, la Miss Universe Romania, unde a interpretat single-ul ei de debut „Tourist”. 
La sfârșitul reprezentației, aceasta, împreună cu dansatorii ei, nu s-au ferit în a arăta, chiar în prime-time, unul din mesajele subliminale, pe care Illuminati le răspândesc.
„Nu mă deranjează absolut deloc să spun că sunt adepta Illuminati. Dimpotriva, cred că sunt prima persoană care promovează acest cult, fără a se feri de gura lumii, cum s-ar zice. M-am documentat foarte mult în privința semnelor, pe care le promovează această organizație, dar mai mult m-am regăsit în „doctrina” lor. A-ți dori să obții puterea este principiul după care mă ghidez și voi încerca să insuflu și celor din jurul meu acest lucru”, a declarat Raisa.
   Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

INNA face si ea semne … Presa romaneasca: Inna, unealta unei organizatii secrete. De ce este acuzata artista ca trasmite mesaje subliminale

VIDEO: Simboluri oculte din muzica romaneasca

 

36 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ion Roman Popescu said, on septembrie 18, 2013 at 7:20 pm

    Se discuta, vad, ca Suedia ar fi cea mai liber cugetatoare populatie si .. ca urmare cea mai putin infractionala si mai evoluata din Europa.. Cu asta defileaza postacii AS-UR.

    Am cautat si am gasit ca Scandinavia a fost crestinata de vreo mie de ani. Inainte erau pagani Norse.

    ” Norse religion refers to the religious traditions of the Norsemen prior to the Christianization of Scandinavia, specifically during the Viking Age.
    Norse religion is a subset of Germanic paganism, which was practiced in the lands inhabited by the Germanic tribes across most of Northern and Central Europe”
    http://en.wikipedia.org/wiki/Norse_paganism

    Crestinismul oricum este in descrestere in toata Europe unde traiesc fara grija zilei de maine. Dar scandinavii in special cred ca opteaza pentru intoarcerea la Norse. Uitati cum un liber cugetator ajunge adult fiind sa isi puna problema ca :
    „Maybe it’s time for me to settle into an organized faith so that my life will be more complete. Maybe that’s the key to true happiness. But which religion should I hand myself over to? Obviously I want it to be the most badass of all religious, but which one is that? ”

    RO : Poate e timpul pentru mine să ader la o credință organizată, astfel că viața mea va fi completă/împlinită. Poate că asta e cheia pentru adevărata fericire. Dar la care religie ar trebui să mă predau? Evident, am vrut să fie cea mai tare din toate religiile, dar care este asta?

    Si ajunge la Norse Religion: ” The most badass of all religions because it’s centered around eating meat off the bone, breaking beer mugs on your head and destroying the universe by stabbing demi-gods in the fucking eye with your spear. ”

    RO : Cele mai tare din toate religiile, pentru că este centrată în jurul consumul de carne de pe os, de rupere halbe de bere pe cap și distruge universul prin înjunghiere semi-zei în ochii dracului cu lancea. ( Google Translate )

    http://www.badassoftheweek.com/norsereligion.html

    Apreciază

    • John of Pelasgia said, on septembrie 19, 2013 at 1:18 am

      Scandinavia a fost crestinata de papistasi pe calea armelor.
      Am discutat cu Suedezi de dreapta pe internet. In general cei de dreapta sunt cei mai interesati de vechea religie odinista.
      Eu insa i-am zis unui Suedez de ortodoxie, ca de fapt catolicii care i-au „botezat” pe ei cu forta erau eretici si mi-a zis ca intr-o zi ar vrea sa-i zic mai multe despre ortodoxie, si ca in Suedia e normal ca oamenii sa fie interesati de religie pentru ca ei si-au pierdut radacinile din cauza „celor care i-au crestinat”(papistasii).

      Apreciază

  2. pamaio said, on septembrie 18, 2013 at 7:31 pm

    cind avem impresia ca suntem crestini…sa vedem acest filmulet

    Apreciază

    • Maria said, on septembrie 18, 2013 at 8:42 pm

      pamaio,
      Nu-i relevant filmuletul , subiectii sunt sectari iar nu ortodocsi .Un ortodox daca Dumnezeu ar ingadui sa se intample sa fie astfel incercat , i-ar da si puterea necesara sa marturiseasca credinta in Dumnezeu si ar fi acceptat moartea , dovada ca ortodocsii au mii de sfinti mucenici .

      Apreciază

    • Ion Roman Popescu said, on septembrie 18, 2013 at 9:54 pm

      irelevant

      daca testarea violenta era valabila, atunci asa ar fi fost testati toti, daca asta ar fi fost procedura.. in fond si Apostolii s-au dezis de Mantuitor speriati fiind pentru vietile lor cand ieseau din Cetate

      pastorul acesta din film avea multe oportunitati sa reactioneze dar scenariul prevedea ca pastorul sa se dezica fara lupta, sa fie slab

      nu cauti dreapta credinta cu pistolul, autostopistul acela, daca e sa-i acordam mai multa atentie decat merita, cauta sa demonstreze ca NU exista credinta si asta a primit, ce cauti aia gasesti!

      sa fie la ei in State unde populatia detine 1,5 arme/cap locuitor, dar sunt case in care nu exista nicio arma si case cu multe arme ; ei considera ca de aceea Guvernul SUA ii respecta pentru ca detine populatia foarte multe arme, ei considera ca aceea este garantia ultima si suficienta a democratiei, de-aia refuza sa se dezarmeze civilii

      vad ca filmul „istet” se adreseaza specific crestinilor, la celelalte religii monoteiste nu se necesita, am inteles…

      concluzia parsiva ar fi ca doar cei din religiile in care se ofera deliberat sa moara dovedesc credinta „adevarata”? talibanii, e?

      ” Atheists and Christians Agree: The Internet is Killing Religion

      Back in the good old (pre-Internet) days, if an agnostic or atheist wrote a book nobody would read it. But now the Internet has given atheist authors (that would be me…) access to these kids’ minds.
      Ninety percent of sixteen-year-olds have viewed pornography. Among fifteen- to seventeen-year-olds, 59 percent of girls and 69 percent of boys say pornography is acceptable.
      (…)
      When I was a kid, we had zero access to atheist literature or ideas. We couldn’t learn about pedophile priests, our gay friends were all in the closet, and literature about sex and sexuality was virtually nonexistent. Even competing branches of Christianity weren’t accessible. Today it’s just the opposite: kids can learn anything they want (sometimes too much), and parents are virtually powerless to stop it.”
      (…)
      The information age has broken the monopoly that parents and churches had on children’s knowledge.
      „(…)

      Nu va lasati vatamati sufleteste. Domnul fie cu voi!

      Apreciază

      • tataia said, on septembrie 19, 2013 at 8:05 pm

        Sa inteleg ca esti impotriva detinerii armelor de catre civili? Este unul din cele citeva lucruri de admirat in SUA.

        In rest da…ce sa zic toate noile tehnologii au facut de 10 ori mai mult rau decit bine…asta stim cu totii.

        Apreciază

      • Ion Roman Popescu said, on septembrie 21, 2013 at 12:28 pm

        Pentru unii e bine, pentru altii e rau. Sunt copii care si-au impuscat parintii sau alti membri ai familiei folosind fara instruire arma de foc gasit intamplator in casa.

        Sunt feciori care au mitraliat elevi si cadre didactice cu arma gasita in casa parintilor lor.

        Eu cred ca si sinucigasilor le este mult mai usor la moment de intunecare satanista sa foloseasca acea masinarie perfecta aducatoare de moarte.

        Daca se va dovedi o foarte buna gaselnita de catre conducatorii UE, atunci vom prelua si noi europenii modelul american.

        Nu stiu daca m-as simti confortabil sa adapostesc arme de foc in casa.

        Apreciază

  3. STOP RFID 666 said, on septembrie 18, 2013 at 8:08 pm

    ORESTE LA CUTITE CU MIRCEA BADEA – CAUZA? IDOLII DE LA SARMIZEGETUSA

    Imi iubesc prietenii si o voi face toata viata, dar cand se intorc impotriva tarii si a neamului, din care si ei fac parte, atunci, cu cea mai mare tristete in suflet, ma intorc si eu cu fata de la ei. In speranta ca vom intelege cu totii ca degeaba cucerim lumea daca ne pierdem sufletul, le spun bunilor mei prieteni: ramaneti cu Bine (le), nu va vindeti constiinta si roditi frumos. Cu ori ce pret si ori ce risc, nu va parasiti Bucuria. Am citit in ochii vostri teama si frustrarea ca s-ar putea sa pierdeti toate comorile de pe pamant. Asta e bine, poate incepeti sa le faceti in CER. Doamne ajuta, va iubesc si va astept! Fie ca Neamul sa ne ierte pe toti! Caci Dumnezeu, din aceasta clipa se afla doar cu cei curati la suflet, smeriti si blanzi! Pace voua, pace tuturor!

    Apreciază

    • Ion Roman Popescu said, on septembrie 18, 2013 at 8:26 pm

      Cine e Oreste, cine e Mircea Badea? Too much TV.

      Esti ceea ce mananci. Esti ceea ce vizionezi.

      Apreciază

      • tataia said, on septembrie 19, 2013 at 8:08 pm

        1. Nu mai uit la TV!
        2. Maninc porc! Bine in afara perioadelor in care tin post….de vreo 2-3 ani am mai inceput sa tin si posturi desi pina acum nu cred ca am reusit sa tin vreunul din posturile lungi 100% corect, cap coada…dar ma straduiesc in continuare!

        Apreciază

      • Ion Roman Popescu said, on septembrie 21, 2013 at 12:27 pm

        Pentru unii e bine, pentru altii e rau. Sunt copii care si-au impuscat parintii sau alti membri ai familiei folosind fara instruire arma de foc gasit intamplator in casa.

        Sunt feciori care au mitraliat elevi si cadre didactice cu arma gasita in casa parintilor lor.

        Eu cred ca si sinucigasilor le este mult mai usor la moment de intunecare satanista sa foloseasca acea masinarie perfecta aducatoare de moarte.

        Daca se va dovedi o foarte buna gaselnita de catre conducatorii UE, atunci vom prelua si noi europenii modelul american.

        Nu stiu daca m-as simti confortabil sa adapostesc arme de foc in casa.

        Apreciază

  4. STOP RFID 666 said, on septembrie 18, 2013 at 9:27 pm

    Lumea bionica

    Biologia a intrat intr-un fel de renastere, de la descifrarea genomului uman, noi si noi tratamente fiind implementate pentru salvarea de vieti. Deja, lumea a vazut inimi mecanice, proteze pentru membre si organe artificiale, tehnologii care promit restabilirea sanatatii umane si prelungirea considerabila a vietii.

    „Cea mai mare amenintare individuala este ‘furtul’ biologic. Acesta include totul, de la un genom al unui virus mortal, pana la introducerea unor informatii direct in creier, prin intermediul unui implant”, a spus Seth Shostak, astronom la Institutul Mountain View din California.

    Poate ca oamenii vor dezvolta „o etica a implantului”, a declarat Jacob Haqq-Misra, climatolog la Institutul spatial Blue Marble.

    http://www.ziare.com/magazin/cercetare/previziuni-fabuloase-despre-viitor-1257058

    Apreciază

  5. kosk said, on septembrie 18, 2013 at 9:32 pm

    poate Oreste se intoarce Acasa, pe ultima suta.. cine stie?..

    Apreciază

  6. Legionar said, on septembrie 18, 2013 at 9:48 pm

    Evenimentul Zilei este deţinut de Tal Silberstein, un evreu ce face cel mai mare lobby pentru aprobarea proiectul pro minerit la Roşia Montană. Nu mai pune ştiri de pe acel site!

    Apreciază

      • Legionar said, on septembrie 19, 2013 at 3:02 pm

        Nişte link-uri din presa românească, nu înseamnă nimic. Ce prostie! Ce idioţenie!
        La mintea cocoşului: dacă se protestează împotriva unui proiect ce susţine o investiţie a unei firme, acţiunile firmei SCAD. Ar trebui să fim puţin mai inteligenţi, să nu ne mai lăsăm manipulaţi!
        Sau propui ca oamenii să nu mai protesteze şi să treacă proiectul şi astfel ne vom curăţa cu toţii?
        Gândeşte-te numai la dezastrul ecologic ce poate rezulta din acea metodă de extragere a aurului.
        Vom fi nevoiţi să importăm apa, dar nu numai pentru băut ci chiar şi pentru spălat rufe, vase şi făcut mâncare. Toate astea datorită cianurii şi metalelor grele care se pot infiltra foarte uşor în pânza freatică.
        Mass-media românească în proporţie de peste 90% este cumpărată. N-o să vină ei NICIODATĂ cu nişte ştiri reale, de interes naţional.
        ROMÂNIA TREZEŞTE-TE!!!

        Apreciază

    • Prahovean said, on septembrie 20, 2013 at 6:59 pm

      Este știut că bolile de inimă și atacurile cerebrale sunt rezultatul zahărului (și a alimentelor care devin zahăr ușor prin metabolizare, gen pâine albă sau paste făinoase). În zonele unde nu se consumă decât zahărul care este natural în fructe, aceste boli nu există. Aici un link elecvent, recomand fratelui Saccsiv să facă un articol pe această temă, consider vital.

      Apreciază

  7. George said, on septembrie 18, 2013 at 10:12 pm

    Aici pagina de Facebook a măgarului care tine neapărat sa batjocorească și puținul bine din educație adică orele de religie
    Vă rog să îi lăsați un mesaj ca altfel crede ca face bine

    https://m.facebook.com/126257260868895/timeline/story?ut=3&hash=6775345457540915812&wstart=0&wend=1380610799&pagefilter=1&ustart&__user=100005979964868

    Apreciază

  8. STOP RFID 666 said, on septembrie 18, 2013 at 10:14 pm

    http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/186705.html

    Apreciază

  9. Oglinda Libertatii said, on septembrie 18, 2013 at 11:26 pm

    […] STIRILE ZILEI (18.09.2013): Satanistii ASUR si religia in scoli. Patriarhia impotriva proiectului Ro… […]

    Apreciază

  10. Iones said, on septembrie 18, 2013 at 11:28 pm

    Ce ne pregatesc autonomistii din PPMT cu sprijinul sectelor maghiare (reformati, unitarieni, etc.)

    “Marele mars al secuilor”, pe 27 octombrie
    http://www.ziare.com/stiri/maghiari/marele-mars-al-secuilor-pe-27-octombrie-1257632

    Apreciază

    • Maria said, on septembrie 19, 2013 at 11:31 pm

      Cine stie daca nu , aceasta confuzie au facut-o intentionat jurnalistii de la CNN .
      Nu cred ca n-au vazut fata acestor doi , ca daca numele a putut fi confundat , figurile nu cred ca sunt confundabile si nici vesmantul patriarhului .
      Mizerie de la CNN.

      Apreciază

      • Ion Roman Popescu said, on septembrie 21, 2013 at 12:18 pm

        Este gluma celor de la Times New Roman, la CNN nu a aparut asa ceva, imaginea cu sigla CNN este contrafacuta ca si cand s-ar fi intamplat in realitate.
        Si textul, daca l-ai fi lecturat, nu putea sa fie real… Dar daca citim doar titlurile, judecam gresit.

        Apreciază

  11. acelas said, on septembrie 19, 2013 at 10:35 am

    http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/186699.html

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/medicii-de-familie-scapa-de-cardul-de-sanatate-asiguratii-achita-nota-de-plata-cat-costa-1057795.html

    interesant, lucruri care intr-adevar te pun p ganduri .. :

    „Şi-a văzut copilul acolo unde a fost găsit, deşi
    se pare că nu acela e locul unde s-a întâmplat
    incidentul.” +
    „Multe urme de sânge s-au găsit în altă parte.
    (…) Nu sunt urme de târâre.” – Av. Bogdan
    Bărbuceanu

    http://www.ziarulring.ro/stiri/eveniment/220485/Av-Barbuceanu-Tatal-copilului-si-a-sunat-sotia-Uite-Ionut-e-mort-Vezi-cum-a-presimtit-Valentin-Anghel-ca-fiul-sau-a-fost-ucis-de-maidanezi/

    incredibile insa si imaginile cu baietelul Ionut cu putin timp inainte de a cadea prada cainilor, sfasietoare! nu suport sa vad clipele oamenilor inainte de a nu mai fii (mai ales cele pe neastepate) cum sunt imagini ale camerelor inainte de accidente, filmari de pe strada, parc, inclusiv ale acelor raufacatori care sunt condamnati de justitie la pedeapsa capitala in unele state. Acele imagini difuzate, ca incarcatura emotionala (sa vezi un om ca este, si apoi imediat cum nu mai este) mi se par de cinice, nu stiu cum sunt lasate televiziunile sa dea cum o asemenea lejeritate asa ceva, mi se pare un atac la intimitatea acelei familii. Le-am vazut intamplator la tv, si azi un articol cu poza, in marginea celui despre cin va eutanasia cainii? – veterinarii spun NU!

    http://www.dcnews.ro/2013/09/imagini-incredibile-din-parcul-tei-cu-ionut-inainte-de-a-muri-video/

    (posibil ca fratele Andrei sa fi vazut doar un „final” cu fratele sau, abia cand acesta era pe langa maidanezi?)

    http://www.dcnews.ro/2013/09/cine-va-eutanasia-cainii-veterinarii-spun-nu/

    .

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.