SACCSIV – blog ortodox

PROFETII DESPRE AMERICA. Staretul Ignatie: „Ceea ce a inceput in Rusia se va incheia in America”. Parintele Serafim Rose: „Noi traim vremurile din urma, Antihrist este aproape”. Staretul Antonie: „Va fi stearsa de pe fata pamantului Sodoma – New York. Nu va ramane fara rasplata nici Gomora – Los Angeles

Posted in Ierom. Serafim Rose, PROFETII, Staretul Antonie by saccsiv on septembrie 18, 2013

„Părintele Serafim avea mereu în vedere prorocia Stareţului Ignatie de Harbin (Manciuria), un părinte văzător cu duhul, care încă din anii `30 spunea: „Ceea ce a început în Rusia se va încheia în America”.

Părintele Serafim Rose: „Nu vreau să vă sperii, însă este mai bine să conştientizăm faptul că ceea ce suferă ei acum, sau ceva asemănător, va veni probabil şi aici, şi cât de curând. Noi trăim vremurile din urmă, Antihrist este aproape, iar ceea ce se petrece în Rusia şi în alte ţări asemenea ei reprezintă experienţa normală a vremurilor noastre. Aici, în Occident, noi trăim într-un paradis la nebunilor, care oricând se poate pierde şi, foarte probabil, aşa se va şi întâmpla. Să începem dar să ne pregătim – nu făcând stocuri de alimente sau alte lucruri, aşa cum s-au apucat unii să facă în America, ci cu o pregătire lăuntrică de creştini ortodocşi.” „

   Cititi va rog mai multe la:

Zece Cuvinte memorabile

   Vor cadea avioane, se vor ineca corabii, vor exploda centrale atomice, uzine chimice. Si toate acestea pe fundalul unor fenomene naturale, care se vor intampla pe tot pamantul, dar mai ales in America. Uragane de o forta nemaivazuta, cutremure de pamant,secete nemiloase si, invers, ploi torentiale, ce vor aminti de potop. Va fi stearsa de pe fata pamantului Sodoma contemporana- New York-ul. Nu va ramane fara rasplata nici Gomora- Los Angeles-ul.

   Cititi va rog mai multe la:

STARETUL ANTONIE: Catastrofe naturale, inundatii si cutremure vor distruge orasele si vor nimici mare parte dintre locuitori. Restul vor fi prada bandelor …

   Cititi va rog si:

UN EVENIMENT MAJOR VA AVEA LOC IN TOAMNA? Atat de mare, incat consecintele sale vor depasi urmarile evenimentului din 11.09.2001?

FEMA (aia cu cosciugele si lagarele) se pregateste pentru un DEZASTRU MAJOR pe 1 octombrie 2013, urmat de MARI REVOLTE? Rusia nu sta nici ea degeaba

PROFETIA PARINTELUI ELPIDIE: „Voi, cei mici, îl veţi vedea pe ANTIHRIST”. Despre noul papa – profetul mincinos, razboi, foamete, ELITE, cipuri. Text integral preluat din revista Atitudini

Text remarcabil despre ANTIHRIST

Text remarcabil despre APOCALIPSA – VIZIUNILE STARETULUI ANTONIE

PROFETIA Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST

Skartsiuni Dimitriu: “Profetii despre antihrist”

Vedenia Sfantului Ioan de Kronstadt despre ANTIHRIST, caderea in erezii, semnul fiarei, sfarsitul lumii …

Profetiile Arhim. Gavriil: despre EXTRATERESTRII, despre CUM VOM REZISTA IN MUNTI SI PADURI, despre ANTIHRIST si adeptii sai fara fapte bune dar care „vor umbla la biserica, se vor boteza si vor predica poruncile evanghelice” …

PROFETIA LUI AGATANGHEL de la … 1272. Despre Caderea Constantinopolului, Miscarea Legionara, al doilea razboi mondiala, viitorul razboi greco turc si multe altele

Profetia Sfantului Moise Arapul despre CALUGARII DIN NEAMUL CEL DE PE URMA

PROFETIA Sfantului ANATOLIE al OPTINEI despre vremea cand ERETICII VOR PUNE MANA PE BISERICA …

Profetia Sfantului CALINIC de la Cernica despre 1992, inceputul SFARSITULUI LUMII …

O EXCEPTIONALA PROFETIE din secolul XV descrie lamuritor cum va fi in timpul ANTIHRISTULUI. Vor pricepe macar acum adormitii ce e cu eGuvernarea, internetul obiectelor si documentele cu cip?

O proorocie mai putin cunoscuta a Batranilor Pustiei pentru neamul cel de pe urma …

Parintele DIONISIE DE LA COLCIU – INVATATURI: Despre Uniunea Europeana, alunecarea oamenilor Bisericii, antihrist, rugaciunea inimii, cum sa vietuiasca crestinii in orase

Parintele Dionisie de la Colciu despre ROMANII VREMURILOR DE PE URMA

Parintele PAISIE AGHIORATUL despre 666, cartele electronice, buletine electronice

Pomenirea Cuviosului NIL izvorâtorul de mir. Profetia sa despre ANTIHRIST

Pomenirea Sfantului Cuvios NIL ATHONITUL. Sa ne reamintim de extraordinarele sale PROFETII despre ANTIHRIST si MUNTELE ATHOS …

Sfantul EFREM SIRUL despre ANTIHRIST …

Sfantul mitropolit Varlaam: PROOROCII DESPRE VREMURILE DIN URMA si caderea crestineasca a Moldovei. DACA NE UITAM IN JUR, CE OBSERVAM?

Sfantul Mucenic COSMA ETOLUL (1714 – 1779) – PROFETII

Staretul Antonie despre ANTIHRIST: „Totul se va petrece prin intermediul institutiilor bancare”

STARETUL ANTONIE DESPRE CARTELE SI SEMNUL FIAREI: „La venirea antihristului, totul deja e pregatit, centralizarea e deplina, poporul e numarat, fiecare e cu numarul sau si cu cartela sa, iar în ea e inclus totul”

STEAUA (PENTAGRAMA) va fi un simbol extrem de important in vremea ANTIHRISTULUI …

OBLIGATORIU DE CITIT. Sfantul Ierarh Nifon: VEDENIE DESPRE INFRICOSATA JUDECATA

Text exceptional: MARSUL DISTRUGATORULUI

51 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. ich said, on septembrie 18, 2013 at 10:25 am

    Atac terorist impotriva schitului ortodox „12 Apostoli” din Muntii Calimani

    Dupa un plan bine pus la punct, atacatorii s-au impartit in doua grupe, fiecare grupa ocupand cele doua nivele ale schitului. Au deschis fiecare chilie (camera) si i-au tarat pe cei cinci vietuitori (patru calugari si un frate-laic) direct din paturile lor, pe coridorul de la etajul I si au tabarat asupra lor, lovindu-i cu salbaticie in cap cu batele, batai insotite de strigate salbatice: „Omorata-i pe toti!” Cel mai rau lovit a fost parintele Ioan, care a primit cel putin o duzina de lovituri in cap si in fata, plus un umar complet dizlocat. Pentru tigani nu a fost insa indeajuns, au vrut apoi sa-l impuste.

    (…)

    A doua zi calugarii s-au deplasat, la sfaturile mele, la Suceava si s-au adresat presei. „Monitorul” de Suceava, un cotidian apropiat de Opozitie, a publicat, pentru prima data, chiar pe prima pagina, un lung material despre acest atac terorist. In fine, a inceput sa se miste si Politia, desigur la nivel judetean si central, caci cea din Vatra Dornei s-a dovedit complice cu atacatorii, fapt banuit char si de calugari.

    Apreciază

    • George Napoca said, on septembrie 18, 2013 at 11:43 am

      Cand s-a intamplat asta?

      Apreciază

      • Maria said, on septembrie 18, 2013 at 10:40 pm

        Cred ca-i aproximativ o luna de la acel atac al tiganilor asupra calugrilor .
        Unui tigan i-a cazut cagula si staretul a reusit sa-i altoiasca cateva ciomege si atunci i-a recunoscut .
        Sunt tigani din zona .

        Apreciază

  2. Romeo said, on septembrie 18, 2013 at 10:26 am

    >Staretul Antonie: „Va fi stearsa de pe fata pamantului Sodoma – New York. Nu va ramane fara rasplata nici
    >Gomora – Los Angeles

    Nici in Rusia lucrurile nu vor fi foarte diferite – conform profetiilor. Multe din marile orase vor fi distruse.

    Imi povestea cineva care a venit din Canada pt cateva zile asta vara, ca acolo se vorbeste deschis despre faptul ca pamantul nu poate asigura un trai decent pt 7 miliarde de oameni; ca numarul optim ar fi de 1 miliard.
    Evident, canadienii sunt convinsi ca nu ei sunt cei vizati.

    Apreciază

    • pcmouse said, on septembrie 18, 2013 at 11:52 am

      si cine stabileste numarul optim?nu le e rusine asa un pic..au ajuns la un nivel de bunastare si acum se cred stapanii pamantului?

      Apreciat de 1 persoană

    • marian said, on septembrie 18, 2013 at 6:13 pm

      Doar niste imbecili isi pot da asemenea aere… Canadieni?… Se spune ca ar fi mai civilizati ca americanii din sua. Pamantul ar duce oricat de multe miliarde de oameni ar ingadui Dumnezeu, insa, ce au facut oamenii…

      Apreciază

  3. geo said, on septembrie 18, 2013 at 11:21 am

    http://www.dcnews.ro/2013/09/rasturnare-incredibila-in-cazul-copilului-ucis-au-venit-rezultatele-analizelor-adn/

    oare chiar asa sa fie? daca da atunci politia si parchetul trebuie sa investigheze si aceasta pista…iar vinovatii sa fie drastic pedepsiti…

    Apreciază

    • pcmouse said, on septembrie 18, 2013 at 1:18 pm

      cred ca a fost omorat copilul de un caine de lupta si apoi plasat in zona unde sunt maidanezi..un propietar de de caine de lupta probabil asa ar face ca sa isi ascunda urmele..”maidanezi sunt de vina domne”pare plauzibil nu?

      Apreciază

  4. Sluga netrebnica said, on septembrie 18, 2013 at 11:28 am

    Sfantul Calinic de la Cernica era atat de convins ca traieste vremurile din urma, incat nu mai vroia sa ridice manastirea.

    In toate timpurile, de-a lungul ultimilor 2000 de ani, au existat sfinti care credeau ca traiesc vremurile din urma si ca sfarsitul este aproape.

    Numai Dumnezeu stie cand vor fi toate acestea: al treilea razboi mondial, cutremure devastatoare, alte cataclisme sau cine stie ce cometa. Si toate acestea au tot fost si pana acum, iar sfarsitul inca nu a venit. Singurul indiciu sigur al inceputului sfarsitului este intronarea antihristului.

    Pana atunci, mai poate trece 1 an sau 100 de ani. Multi dintre noi ne vom afla propriul sfarsit si mergerea la Judecata fara nici-o legatura cu sfarsitul lumii.
    Cred ca ar fi intelept sa nu ne tulburam de toate aceste jocuri manipulatoare ale marilor puteri si sa ne ingrijim de propria noastra mantuire.

    Apreciază

  5. kosk said, on septembrie 18, 2013 at 11:43 am

    off
    ce parere aveti de protestele anti-rosia montana, proteste care au atras ca lumina pe molii mase eterogene de hipsteri, anarhisti, hipioti, ‘legionari’, comunisti, roakeri, new-age, maoisti, atei de la asur, feministe, copii de bani gata, ‘revolutionari’ de profesie etc. consider ca este cel putin stranie participarea umar la umar a crestinilor ortodocsi alaturi de cei enumerati..

    Apreciază

  6. crestinul ortodox said, on septembrie 18, 2013 at 12:18 pm

    nu va mai ingrijiti de america … caci america isi merita pedeapsa ce are sa vie pentru sodoma si gomora
    sa ne uitam in Tarisoara noastra unde se pregateste la foc continu lepadarea acestui popor de DREAPTA CREDINTA prin semnatura fiecaruia linga cea a lui sarsaila …cardu de sanatate …
    si asta pentru ca turma doarme si
    sa nu-si doarma somnul spre pierzare

    Apreciază

    • Maria said, on septembrie 18, 2013 at 3:43 pm

      Daca stam sa socotim bine , toate orasele lumii sunt Sodoma si Gomora , insa America va fi pedepsita nu numai pt aceasta , ci si pentru toate rautatile Pamantului care au plecat in lume din America ,tara de origine a
      tuturor crimelor , dezmatului , jafului , mafiei , sodomitilor etc.
      Va disparea sub apele oceanelor .

      Apreciază

      • mihai said, on septembrie 18, 2013 at 11:25 pm

        da maria, sodoma si gomora este pretutindeni pe mai intreg mapamondul iar fenomenul acesta a luat amploare nemai intalnita

        Apreciază

  7. Cosmin S. said, on septembrie 18, 2013 at 12:32 pm

    O fi pe bune?

    ” miercuri, septembrie 4th, 2013 @ 10:22PM

    Am primit în seara aceasta un mesaj din Sf. Munte Athos. Ne grăbim sa-l punem la dispozitia voastră, mai ales că ne încearcă o mare bucurie atunci când Dumnezeu vorbește pentru neamul nostru. Sursa mesajului este, fără îndoială, de cea mai mare incredere: un bun prieten monah, care însă dorește să nu-i fie făcut public numele. Bucuria este cu atat mai mare cu cât suntem în voia Sa, dupa puterile noastre slabe.

    Iulian Capsali, președinte ADN

    “Doamne ajută! ”

    http://adn-romania.org/2013/09/04/voia-lui-dumnezeu-de-la-neamul-romanesc-mesaj-din-sf-munte-athos/

    Apreciază

  8. Costi said, on septembrie 18, 2013 at 5:10 pm

    „Ceea ce a inceput in Rusia se va incheia in America” – nu inteleg prin asta decat instaurarea comunismului in forma in care a fost imaginat de catre teoreticienii sai: o societate in care nu exista bani, o societate materialista, in care nu exista religie, toti ar trebui sa fie egali, lipsa proprietatii private, desfiintarea familiei… Mai rau ca in URSS. Saccsiv a scris destul pe tema asta.

    Apreciază

  9. Oglinda Libertatii said, on septembrie 18, 2013 at 5:48 pm

    […] 17 comentarii […]

    Apreciază

  10. […] Iata si comentariul fratelui kosk postat la articolul PROFETII DESPRE AMERICA. Staretul Ignatie: „Ceea ce a inceput in Rusia se va incheia in America”…: […]

    Apreciază

  11. […] PROFETII DESPRE AMERICA. Staretul Ignatie: „Ceea ce a inceput in Rusia se va incheia in America”… […]

    Apreciază

  12. […] PROFETII DESPRE AMERICA. Staretul Ignatie: „Ceea ce a inceput in Rusia se va incheia in America”… […]

    Apreciază

  13. […] PROFETII DESPRE AMERICA. Staretul Ignatie: „Ceea ce a inceput in Rusia se va incheia in America”… […]

    Apreciază

  14. […] PROFETII DESPRE AMERICA. Staretul Ignatie: „Ceea ce a inceput in Rusia se va incheia in America”… […]

    Apreciază

  15. […] PROFETII DESPRE AMERICA. Staretul Ignatie: „Ceea ce a inceput in Rusia se va incheia in America”… […]

    Apreciază

  16. BEZNA VINE DIN APUS | ACVILA ORTODOXA blog said, on noiembrie 29, 2013 at 6:29 pm

    […] PROFETII DESPRE AMERICA. Staretul Ignatie: „Ceea ce a inceput in Rusia se va incheia in America”… […]

    Apreciază

  17. DINU said, on martie 3, 2014 at 5:35 pm

    3MARTIE2014:E POSIBIL CONFLICTUL DIN uKRAINA SA FIE UN LAITMOTIV PT AL3LEA RAZBOI MONDIAL
    DEASEMENEA ESTE O MINCIUNA DIABOLICA SA SPUNA CINEVA CA TERRA POATE SERVI CU RESURSE VITALE DOAR 1 MILIARD DE INDIVIZI SINCER VA SPUN CIFRA ESTE F. MARE STIINTIFIC (ADEVARAT STIINTIFIC NU PSEUDO-STIINTIFIC) MAI ALES CA CINE NU CUNOASTE DIN SECRETELE ENERGIEI INEPUIZABILE ALE UNIVERSULUI (FRATI PAMANTENI DESTEPTATI-VA CA A VENIT TIMPUL) SA LASAM PROSTIA SI CURVIA,URA SI NEBUNIA SI INFORMATIVA CA EXISTA FREE-ENERGY NU POT SA VA SPUN MAI MULT DECAT CA SUFAR DE ZECI DE ANI CAND VAD CAT RATACIRE SI PIERDERE DE TIMP ESTE PE PAMANT,CU STIMA VA SCRIE CINEVA CARE IUBESTE ADEVARUL,..

    Apreciază

  18. […] PROFETII DESPRE AMERICA. Staretul Ignatie: „Ceea ce a inceput in Rusia se va incheia in America”… […]

    Apreciază

  19. […] PROFETII DESPRE AMERICA. Staretul Ignatie: „Ceea ce a inceput in Rusia se va incheia in America”… […]

    Apreciază

  20. […] PROFETII DESPRE AMERICA. Staretul Ignatie: „Ceea ce a inceput in Rusia se va incheia in America”… […]

    Apreciază

  21. […] PROFETII DESPRE AMERICA. Staretul Ignatie: „Ceea ce a inceput in Rusia se va incheia in America”… […]

    Apreciază

  22. […] PROFETII DESPRE AMERICA. Staretul Ignatie: „Ceea ce a inceput in Rusia se va incheia in America”… […]

    Apreciază

  23. […] PROFETII DESPRE AMERICA. Staretul Ignatie: „Ceea ce a inceput in Rusia se va incheia in America”… […]

    Apreciază

  24. […] PROFETII DESPRE AMERICA. Staretul Ignatie: „Ceea ce a inceput in Rusia se va incheia in America”… […]

    Apreciază

  25. […] PROFETII DESPRE AMERICA. Staretul Ignatie: „Ceea ce a inceput in Rusia se va incheia in America”… […]

    Apreciază

  26. […] PROFETII DESPRE AMERICA. Staretul Ignatie: „Ceea ce a inceput in Rusia se va incheia in America”… […]

    Apreciază

  27. […] ne amintim ce spunea Staretul Ignatie in PROFETII DESPRE AMERICA : „Ceea ce a inceput in Rusia se va incheia in […]

    Apreciază

  28. […] ne amintim ce spunea Staretul Ignatie in PROFETII DESPRE AMERICA : „Ceea ce a inceput in Rusia se va incheia in […]

    Apreciază

  29. […] PROFETII DESPRE AMERICA. Staretul Ignatie: „Ceea ce a inceput in Rusia se va incheia in America”… […]

    Apreciază

  30. […] PROFETII DESPRE AMERICA. Staretul Ignatie: „Ceea ce a inceput in Rusia se va incheia in America”… […]

    Apreciază

  31. […] PROFETII DESPRE AMERICA. Staretul Ignatie: „Ceea ce a inceput in Rusia se va incheia in America”… […]

    Apreciază

  32. […] PROFETII DESPRE AMERICA. Staretul Ignatie: „Ceea ce a inceput in Rusia se va incheia in America”… […]

    Apreciază

  33. […] PROFETII DESPRE AMERICA. Staretul Ignatie: „Ceea ce a inceput in Rusia se va incheia in America”… […]

    Apreciază

  34. […] PROFETII DESPRE AMERICA. Staretul Ignatie: „Ceea ce a inceput in Rusia se va incheia in America”… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.