SACCSIV – blog ortodox

FEMA (aia cu cosciugele si lagarele) se pregateste pentru un DEZASTRU MAJOR pe 1 octombrie 2013, urmat de MARI REVOLTE? Rusia nu sta nici ea degeaba

Posted in FEMA by saccsiv on septembrie 17, 2013

   Iata si ce putem citi in articolul Marile puteri ale lumii se pregătesc pentru un DEZASTRU MAJOR. S-ar petrece pe data de 1 octombrie 2013:

Sunt ape încă tulburi pe plan internaţional, iar marile puteri ale lumii ar da semne că se pregătesc de un dezastru de amploare. Potrivit site-ului ultimatesurvival.net, FEMA – Agenţia Naţională pentru Situaţii de Urgenţă din SUA a comandat alimente – conserve şi mâncare care poate fi păstrată pentru o perioadă mai lungă de timp în valoare de 14,2 milioane de dolari. Aceasta trebuie să fie livrată ÎNAINTE de 1 octombrie 2013.
Tot FEMA a ordonat şi aducerea unei rezerve uriaşă de apă plată, ce trebuie livrată tot înainte de 1 octombrie. Mai mult, în fiecare zi începând cu data de 25 septembrie şi până pe 2 octombrie au loc verificări şi testări ale sistemelor de comunicaţii.
Pe plan militar nu va fi permisă nicio plecare pentru armata americană în intervalul 28 septembrie – 5 noiembrie, iar unităţile Gărzii Naţionale trebuie să îşi termine trainingul în domeniul „controlul revoltelor” până pe 30 septembrie 2013, ultima zi înainte de data de 1 octombrie.
Pe de altă parte, în Rusia se întâmplă lucruri asemănătoare. Ministerul de Interne din Rusia îşi pregăteşte oamenii pentru a „manageria situaţia în cazul unui dezastru major”.
Mai mult, între SUA şi Rusia a fost semnat un acord mutual prin care ambele părţi se angajau să facă „schimb de experţi în cazul unor dezastre de amploare”.
Unii vorbesc de efectele cometei ISON asupra Terrei. În orice situaţie, rămâne să vedem ce se va întâmpla.

   Comentariu saccsiv:

Sa ne amintim ca la 9 mai 2007, aparea pe site-ul Casei Albe textul pe care il gasiti la (NOTA 2) a articolului Teribila arma in mana stapanilor presedintelui BARACK Hussein OBAMA II incapand cu 20 ianuarie 2009: The National Security and Homeland Security Presidential Directive, fara un anunt prealabil sau o conferinta de presa. Desigur, nu reprezenta produsul gandirii lui Bush, ci al celor ce-l coordonau si care au pregatit terenul pentru perioada optima (in care presedinte este sau va fi evident o alta marioneta a lor)

Aceasta directiva prezidentiala pentru securitatea natiunii si a patriei prevedea ca in caz de urgenta decretata de catre presedinte, sa fie inlocuita formula normala de guvernare a tarii cu un amalgam condus de presedinte. Potrivit acesteia, presedintele are puterea de a declara o urgenta catastrofala, dar nu se specifica cine are puterea de a declara ca aceasta urgenta a incetat …

Cititi va rog si:

UN EVENIMENT MAJOR VA AVEA LOC IN TOAMNA? Atat de mare, incat consecintele sale vor depasi urmarile evenimentului din 11.09.2001?

 

Tagged with: , , ,

35 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ion Roman Popescu said, on septembrie 17, 2013 at 9:40 pm

    Am reusit sa transmit prin Facebook material SACCSIV.

    Este simplu cum banuiam: Ctrl+c la articol si Ctrl+v intr-un notepad.. apoi copy+paste in Facebook.

    Nu detecteaza si nu blocheaza „saccsiv”, doar link.

    Apreciază

  2. john said, on septembrie 17, 2013 at 9:44 pm

    Rusia pune aproximativ 20.000 de trupe ale internelor în stare de alertă (se pregatesc de dezastre)
    Trupele vor efectua o serie de exerciții de apărare teritorială în mai multe regiuni din Rusia în pregătirea pentru Zapad – 2013 ( Vest – 2013) burghie , a declarat ministrul adjunct de Interne, Nikolai Rogozhkin , care este , de asemenea, șef al trupelor de interne .
    Misiunile vor include combaterea terorismului și operațiunile de contrainsurgență , precum și consolidarea instalațiilor sensibile în situații de urgență , a adăugat oficialul.
    Astfel Cele Zapad – 2013 va avea loc în două etape,manevre militare strategice , care implică unități de reacție rapidă ale OrganizațieiTratatului de Securitate Colectivă ( OTSC ) , vor avea loc în Belarus și Rusia de vineri 26 septembrie.
    http://en.ria.ru/military_news/20130917/183530617/Russia-Puts-Some-20000-Internal-Troops-on-Training-Alert.html

    Apreciază

    • Vranceanu said, on septembrie 18, 2013 at 2:44 am

      Nu cred ca se va intampla nimic, hai sa fim seriosi.

      Apreciază

  3. Maria said, on septembrie 17, 2013 at 10:40 pm

    In ziua de intai octombrie , ortodocsii sarbatoresc Sfantul Acoperamant al Maicii Domnului , iar daca de rugam
    la Maica Domnului , poporul nostru nu va pati nimic , vom fi paziti de dezastrele din lume , atat provocate cat si cele naturale .
    Pot ei sa-si faca pregatiri , sa adune tone de produse pt supravietuire , daca Dumnezeu vrea pedeapsa lor , ii va pedepsi , Dumnezeu poate distruge totul intr-o clipa , pt cate nelegiuiri se fac pe Pamant .

    Apreciază

  4. IOAN said, on septembrie 17, 2013 at 10:40 pm

    E POSIBIL ca elitele sa pregateasca atenntate de amploare contra retelelor de curent,gaze, si tv-internet SI INSITUTII IMPORTANTE in SUA…

    haosul se va produce in lant foarte rapid si va degenera in mari VARSARI DE SANGE…

    TOATA LUMEA VA FI CURINSA DE PANICA …iar ANARHIA ISI VA FACE DE CAP…IN ACEST CAZ GUVERNUL TRIMITE ARMATA SI FEMA sa faca ordine …prin urmare vor muri multi

    NICI NU VREAU SA MA GANDESC CATE SE POATE INTAMPLA DACA SCENARIUL VA FI REAL…

    DACA MAI VINE SI UN cutremur de 9 grade la revedere cu SUA…

    Apreciază

  5. safimvigilenti said, on septembrie 17, 2013 at 10:52 pm

    daca va fi un eveniment minor, ne pierdem vremea intorcand pe toate fetele putine date pe care le avem. daca va fi ceva major, cu mari pierderi de vieti omenesti, fie ca e ceva natural de care elitele vor profita la maxim in favoarea lor, fie ca va fi ceva artificial, creat de elite, atunci ar trebui sa cautam in profetiile din Biblie si la sfintii Parinti, acolo sigur vom gasi adevarul privind acest eveniment.
    daca ISON e doar o cometa si nu e ceva mai mare, chiar si asa e destul de periculoasa daca vom trece prin coada ei; e posibil ca miscarea ei sa se accelereze f mult dupa trecerea de soare iar evenimentele sa decurga cu o rapiditate greu de anticipat acum

    Apreciază

  6. cristina said, on septembrie 18, 2013 at 12:18 am

    Nu stie nimeni precis ce se va intampla pe 1 octombrie,dar e clar ca totul este strict secret si masele,adica noi pleava,nu trebuie sa aflam nimic.Credeti ca toate buncarele construite de elite s-au construit degeaba:probabil ca NASA a avertizat ELITELE ca o catastrofa va lovi Terra si ca probabil efectele vor fi dezastuoase si ei stiu foarte bine ceea ce va urma ,dar nu vor sa faca publice aceste informatii,pt ca oricum ei duc o lupta acerba pt a reduce populatia globului asa ca pt ei aceasta catastrofa este bine venita,practic le rezolva o problema pt care ei lupta de zeci de ani. Suntem mintiti,manipulati si controlati de o mana de oameni,care practic stapanesc globul si care doresc sa extermine miliarde de oameni spunandu-ne ca Terra nu mai are resurse ca sa hraneasca atata populatie.Pai daca Dumnezeu considera ca suntem prea multi,nu ne mai lasa sa ne inmultim si la un anumit numar ne-ar fi oprit,dar Dumnezeu nu doreste sa ne omoare ci doreste ca noi sa sa traim in pace,sa ne iubim si sa ne intelegem,sa ne ajutam unul pe celalalt si sa mergem pe calea cea dreapta.Oamenii traiesc in pacat si nu mai au credinta,sunt rai,avari,egoisti si nu le mai pasa de nimic,decat de bani iar banul se stie ca este ochiul dracului.

    Apreciază

    • Emanuel said, on septembrie 18, 2013 at 10:12 am

      Unul duce galeata cu gunoi, iar altul mananca de acolo … Unul are miliarde de euro avere, iar altul nu stie daca maine va mai avea cu ce sa isi plateasca taxele sau ce sa manance. Legile care guverneaza statele sunt imorale si profund nedrepte. Eu o singura lege as pune, ca nici un om sa nu aiba dreptrul de a avea avere mai mare decat altul, adica orice venit sa se imparta in mod egal la toata lumea care munceste ( cu mici diferente ), si cu asta as rezolva toate problemele economice ale lumii, dintr-o singura lovitura.

      Apreciază

      • Vranceanu said, on septembrie 18, 2013 at 2:45 pm

        Ce spui tu este o prostie, asta au vrut sa faca si comunistii. Oamenii nu sunt egali. Insa departajarea trebuie sa se faca pe MERIT si nu pe alte criterii. facanbdu-i pe toti sa aiba la fel, incurajezi doar lenea, mediocritatea si distrugi valoarea.

        Apreciază

  7. Mălin said, on septembrie 18, 2013 at 12:26 am

    Despre un homosexual care vroia sa se imbolnaveasca de SIDA la fel ca partenerii lui, dar nu a reusit si s-a sinucis la 66 de ani…
    http://adevarul.ro/sanatate/medicina/drama-barbatului-nu-putea-imbolnavi-desida-s-a-sinucis-66-ani-1_523866dbc7b855ff56933f8a/index.html

    Iata unde duce patima sodomiei. iar asta nu e singurul caz de homosexual care se sinucide.

    Apreciază

  8. marian said, on septembrie 18, 2013 at 2:03 am

    Se sugereaza intr-un videoclip de pe antena3, preluat de pe you tube ca, la baza unei piramide de pe nu stiu unde gasita, ar putea sa scrie ceva la modul „fiul vine”. Asta nu e destul! mai mult, ochiul din varf, in lumina neagra (ce o mai fi si aceea?) lumineaza verde cenusiu, (ca in jocurile video? de acum 15 ani?). Ca sa ne convinga astia ca ceva mare se apropie, pana si denumirea cometei e… ISON, adica, cum? Eu, fiul? Da? Mi se face rau de cata stricaciune e in mintile bolnave ale astora! Se pune presiune pe noi sa credem ceea ce vor ei. Damascul, prin Voia Lui Dumnezeu, e inca in picioare, asadar, sa nu ne luam dupa balivernele astora. Da, se pare ca ar fi adus soldati rusi si chinezi in america. Da, vor sa suprime populatia civila a sua, dar, ei uita ceva: nimic nu se intampla, fara incuviintarea Lui Dumnezeu! Nici macar aceasta netrebnica litera asternuta aici, cu umilinta.

    Apreciază

    • pcmouse said, on septembrie 18, 2013 at 11:55 am

      prosteala pe fata.spalare de creiere ca oamenii sa fie deja pregatiti mental sa il accepte ca stapan cand isi va arata fata necuratul..

      Apreciază

  9. Vranceanu said, on septembrie 18, 2013 at 2:40 am

    Daca stie cineva un dentist in Bucuresti, crestin si convenabil ca pret si serios, sa imi spuna va rog………..

    Apreciază

    • marian said, on septembrie 18, 2013 at 3:01 pm

      Puteţi încerca la 0213482470, Dr. Ştefan Hriţcu, în sectorul 3 pe la metrou Sălăjan, actuala Camil Ressu.
      Doamne ajută!

      Apreciază

  10. acelas said, on septembrie 18, 2013 at 10:21 am

    http://www.cotidianul.ro/eugen-nicolaescu-luni-va-aparea-un-proiect-de-lege-pe-tema-cardurilor-de-sanatate-222481/

    intr-adevar, la batrani e greu de manevrat cu pin-ul. se vrea sa se faca fara pin. dar asta inseamna securitate aproape zero (la chestiunea doanarilor se organe etc, de pe fard), mai tarziu poate ajung la concluzia ca cea mai sigura e solutia „incorporarii” cipului in trup.

    Apreciază

    • pcmouse said, on septembrie 18, 2013 at 11:58 am

      din pacate drumul duce spre cipare subcutanata dub deviza ..”nu e sigur domne ca nare pin”,.,.”se fura se fura”,,..v-ati prins da?…fratilor nu acceptati blestematia de card/drac de nesanatate

      Apreciază

  11. bogdan said, on septembrie 18, 2013 at 3:13 pm

    fratilor nu se va intampla nimic pe 1 octombrie problema e alta nasa de 4 ani tot anunta ca e posibil o megafurtuna solara care ne-ar duce in epoca de piatra si in maxim 7 zile dupa ce se intrerupe curentul o parte din centralele nucleare vor bubui si ne asteapta o catastrofa nucleara cautati pe youtube ed dames 23 april 2013

    Apreciază

  12. bogdan said, on septembrie 18, 2013 at 3:15 pm

    totusi daca se intampla ceva major de ce tot spraiaza astia cerul nonstop

    Apreciază

    • Maria said, on septembrie 18, 2013 at 10:48 pm

      Ieri au umplut cerul cu dungi toxice si azi a plouat cu praf cu tot aducandu-l la sol .

      Apreciază

      • safimvigilenti said, on septembrie 19, 2013 at 9:48 pm

        primul inconvenient al darelor toxice de pe cer este ca se formeaza o pacla de nori si habar nu mai avem de ce se intampla in spatiu

        Apreciază

  13. Oglinda Libertatii said, on septembrie 18, 2013 at 5:47 pm

    […] FEMA (aia cu cosciugele si lagarele) se pregateste pentru un DEZASTRU MAJOR pe 1 octombrie 2013, urm… […]

    Apreciază

  14. amonmiss said, on septembrie 19, 2013 at 7:10 pm

    ,,Atunci veţi auzi vorbindu-se despre războaie şi zvonuri de războaie. Nu vă înspăimântaţi, căci trebuie să aibă loc toate, dar nu este încă sfârşitul. 7 Se va ridica un popor împotriva altui popor şi un imperiu împotriva altui imperiu şi va fi foamete şi cutremure în diferite locuri. 8 Dar toate acestea sunt începutul durerilor.” Numai Dumnezeu va sti ce va fi…eu nu dau 2 bani pe informatiile care vin dinspre sistemul satanist in care traim. Asa au propagat si sfarsitul din 21.12.2012. Nimic din ceea ce se transmite prin mass-media nu e adevarat, totul e trunchiat, cu omisiuni sau adaugiri intentionate, rastalmacit, amplificat fara masura sau diminuat… Sa nu va fie frica, un crestin ortodox trebuie sa fie pregatit permanent pentru a da socoteala in fata Tatalui ceresc, sa priveasca cu bucurie spre Casa Cereasca. Fratilor, aici la Saccivs mai avem singura sursa de informare adevarata. Dumnezeu sa ni-l ocroteasca!

    Apreciază

  15. Nimeni said, on septembrie 22, 2013 at 11:27 pm

    Ce vor sa spuna cu adevarat nici eu nu mai inteleg daca sunt minciuni fabricate tot de ei sau este adevar.

    Apreciază

    • Nimeni said, on septembrie 22, 2013 at 11:32 pm

      Parintele Iustin a spus ca in 12 luni vine urgia.Doar Dumnezeu stie ce fel de urgie vom pati noi oamenii.Urgie poate sa insemne mai multe lucruri.

      Apreciază

      • crestinul ortodox said, on septembrie 23, 2013 at 10:32 am

        paza Buna Trece Primejdia rea
        si oare Cine este Paza Noastra ?
        nu este oare Insasi Mantuitorul Domnul IISUS HRISTOS , nu este Insasi MAICA DOMNULUI ?
        oare paza noasta nu sunt SFINTII pe care ii cerem in ajutor ?
        asa sa facem si cu rugaciunea adevarata sa ne intra-armam
        si poate a se si darama pamintul ,
        poate a se muta de pe randuiala lui lasata de ATOTIITORUL A TOATE VAZUTE si NEVAZUTE insa copacul cu radacini bine infipte in pamint Drept va ramine in picioare in fata furtunii si din al sau pamint nu va fi smuls ca are radacini bine infipte acest copac aici unde suntem
        amin.

        Apreciază

  16. […] FEMA (aia cu cosciugele si lagarele) se pregateste pentru un DEZASTRU MAJOR pe 1 octombrie 2013, urm… […]

    Apreciază

  17. […] FEMA (aia cu cosciugele si lagarele) se pregateste pentru un DEZASTRU MAJOR pe 1 octombrie 2013, urm… […]

    Apreciază

  18. […] FEMA (aia cu cosciugele si lagarele) se pregateste pentru un DEZASTRU MAJOR pe 1 octombrie 2013, urm… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.