SACCSIV – blog ortodox

STIRILE ZILEI (10.09.2013): Gata cu proiectul Rosia Montana? NOUTATI SIRIA – in orasele eliberate de „rebeli” locuitorii trebuie sa aleaga intre islam sau moarte. Ce gunoaie ajung in corul Arhiepiscopiei Tomisului si DE CE E BINE CA PREOTUL SA FIE TREAZ – ca sa nu i se bage in pat o curva

Posted in STIRI by saccsiv on septembrie 10, 2013

Ziua Veche: Crin Antonescu: Proiectul Roşia Montană trebuie respins 
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că proiectul Roşia Montană nu poate fi susţinut şi a precizat că face afirmaţia în nume strict personal. (…)

Ziua Veche: Ponta: Roşia Montană – respingere urgentă la Senat, apoi la Cameră 
Victor Ponta a declarat, luni, că soluţia pentru proiectul Roşia Montană este respingerea în regim de urgenţă a acestuia la Senat, apoi şi la Cameră, adăugând: “Şi cu asta, basta!”. (…)

Crestina din Siria catre John McCain:

Ziare com: Orase siriene „eliberate” de rebeli: Locuitorii, fortati sa treaca la islamism

Localitatea siriana Maaloula, din nord-estul Damascului, a fost eliberata de rebelii sirieni, dar crestinii au fost fortati sa treaca la islamism, sub amenintarea cu moartea.

  Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

SIRIA – VIDEO (extrem de dur): DECAPITAREA PREOTULUI CATOLIC FRANCOIS MURAD, de catre rebelii sirieni. Rapirea unui mitropolit ortodox. Crestini ucisi in masa. ASTA PRIGOANA, FRATILOR! Si noua ne e rusine de cei din jur, sa facem semnul crucii cand trecem pe langa o biserica …

Mediafax: O înregistrare cu militari sirieni EXECUTAŢI de rebeli a stârnit confuzie în rândul liderilor guvernelor occidentale – VIDEO

Deţinuţii, şapte în total, sunt soldaţi sirieni capturaţi. Cinci dintre ei sunt legaţi şi au urme roşii pe spate. Ei stau cu capetele lipite de pământ în timp ce comandantul rebelilor, cunoscut sub apelativul „Unchiul”, recită un poem revoluţionar. După terminarea poemului, acesta îl împuşcă în cap pe primul prizonier. Oamenii lui continuă procesul, ucigând toţi cei şapte bărbaţi de la picioarele lor, relatează New York Times, în ediţia electronică.

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Video: Rebel sirian mancand inima unui soldat. PE CINE INARMEAZA „STATELE DEMOCRATE”?

Ziua Veche: ONU se pregăteşte de o intervenţie militară în Siria 
Agenţiile ONU prezente în Siria au întocmit planuri de urgenţă, în cazul unei intervenţii militare, dar doresc să continue să furnizeze ajutor umanitar, a declarat vineri şefa operaţiunilor umanitare ale Naţiunilor Unite, Valerie Amos, transmite AFP. (…)
Ziua Veche: Rusia trimite către Siria încă o navă de război 
Încă o navă de război rusă se va îndrepta către coastele siriene după ce a preluat o “încărcătură specială” la Novorossusk (Marea Neagră), a declarat vineri o sursă militară citată de agenţia de presă Interfax. (…)

Ziua Veche: Israelul, despre o operaţiune militară din Siria 
Israelul nu intenţionează să ia parte la operaţiunea militară din Siria, dar va reacţiona violent în caz de atac, a declarat ministrul pentru probleme strategice, Yuval Steinitz, care a prezentat poziţia oficială a guvernului de la Ierusalim. (…)

Ziua Veche: Pentagonul pregăteşte o ploaie de foc în Siria 
Ploaie de foc. Pentagonul pregăteşte atacuri împotriva Siriei mai intense decât s-a prevăzut, a relatat duminică cotidianul Los Angeles Times. (…)
Ziua Veche: Turcia trimite avioane de luptă la frontiera cu Siria 
Şase avioane de luptă turce F-16 au fost trimise duminică la frontiera cu Siria, într-o misiune de recunoaştere, a relatat cotidianul turc Sabah, citat de agenţia RIA Novosti. (…)

   Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Articolul zilei (28.08.2013): Scrisoarea unei femei din Siria pentru Antena 3. „Ce o sa se aleaga de noi?”. Drama inca unui popor ce va fi „ajutat” de statele democrate …

EVZ: Papa Francisc se opune categoric unei INTERVENȚII în Siria și îndeamnă la post

„Să se ridice puternic pe tot pământul strigătul păcii!”, a îndemnat Papa, cerând catolicilor, credincioşilor de toate celelalte religii şi ateilor să se asocieze acestui gest puternic pentru a se opune oricărei intervenţii stăine a armatei în Siria.
Papa consideră că un atac al Statelor Unite şi Franţei va agrava masacrul şi ura. Suveranul le-a adresat o scrisoare oficialilor G20 reuniţi la Sankt Petersburg, cerându-le „din adâncul inimii” să renunţe la orice opţiune militară în Siria.

[…]

Iniţiativa Papei a primit sprijin din partea patriarhilor din Orientul Mijlociu, de multe ori rivali dar uniţi de îngrijorarea lor privind o extindere a războiului din Siria şi o ascensiune a islamismului.
Printre musulmani, marele muftiu Ahmad Badreddin Hassoun, liderul islamului sunnit din Siria, le-a cerut credincioşilor să se alăture rugăciunii Papei.
Ziare com: Patriarhul Daniel face un apel la rugaciune pentru pace in Siria

Reactia Patriarhului vine la numai o zi dupa ce Suveranul Pontif i-a scris lui Vladimir Putin pe care l-a rugat sa ii convinga pe liderii mondiali prezenti la summitul G20 din Rusia ca ar trebui sa „renunte la urmarirea inutila a unei solutiei militare” pentru Siria.

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

VIDEO: Siria – Femeile revolutionare si femeile din armata. Primele cu arma in mana pentru instaurarea unui guvern islamic, celelalte cu arma in mana pentru apararea familiilor. Cum va fi mai bine pentru crestinii din Siria?

Capital: Ai cont pe Yahoo!, Google sau Facebook? Serviciile știu aproape totul despre tine

RTV: PREOŢI din Constanţa, filmaţi în timp ce făceau SEX CU PROSTITUATE

Doi membri ai corului Arhiepiscopiei Tomisului au găsit o metodă ingenioasă pentru a face rost de bani frumoşi. Amândoi s-au gândit să ademenească nişte preoţi convingându-i să slujească la diverse evenimente religioase – sfeştanii, botezuri.

Citeşte reacţia Arhiepiscopiei Tomisului AICI.

După ceremonie, urma petrecerea de final în care preotul era îmbătat şi dus să se odihnească într-o cameră unde „intra în acţiune” o tânără, complicea celor doi. Fata, „o profesionistă”, îl dezbrăca fără nicio reţinere pe preotul ameţit de băutură, „fascinat”, astfel, de nurii „păcătoasei”. Ce urma, era filmat cu lux de amănunte de cei doi „regizori”. Când se trezeau, slujitorii Domnului aflau că fuseseră protagoniştii unei producţii deochiate. Aşa că, pentru a nu-şi face sutana de râs sau pentru a nu-şi nenoroci familia, victimele se vedeau nevoite să găsească banii ceruţi de şantajişti.
Faptele au avut loc anul trecut, înainte de Paşte, şi au ieşit la iveală abia după ce unul dintre preoţii căzuţi în păcat, cuprins de remuşcări şi indignat că cei doi tineri teologi îi cer din ce în ce mai mulţi bani, şi-a făcut curaj şi s-a dus la arhiepiscopul Teodosie al Tomisului să se spovedească. Înalta faţă bisericească i-ar fi recomandat să se ducă la Poliţie.

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ion Roman Popescu said, on septembrie 10, 2013 at 2:41 pm

    Permisul de conducere auto se obtine mult prea usor in Romania. La fel si calificarea de preot. Sunt indivizi cu o incapacitate funciara de a simti pentru aproapele-i care ajung pastori.

    Apreciază

    • mihai said, on septembrie 11, 2013 at 10:48 pm

      am trecut si eu mai deunazi pe linga facultatea de teologie ”ortodoxa” din bucuresti, iar ceea ce am vazut sincer ma uimit si anume ce fel de indivizi se fac ”preoti”, care culmea se afla la o aruncatura de bat de patriarhia romana, si ce fel de apucaturi au acesti indivizi, oare ma intreb si eu cum danutz din deal nu vede nimic ceea ce se petrece pe acolo ?!

      Apreciază

  2. john said, on septembrie 10, 2013 at 8:15 pm

    Cainii nu ar fi votat niciodata o astfel de lege impotriva oamenilor,oamenii au facut-o!

    Este oficial! 266 de deputaţi s-au declarat de acord cu eutanasierea câinilor maidanezi!
    Legea a trecut cu 266 de voturi pentru, 20 abţineri şi 23 voturi contra. La câteva minute după încheierea votării, deputatul Ion Oltean a salutat public adoptarea legii, afirmând că speră ca proaspăt inventatul principiu „nu mor oamenii când vor câinii” să devină o realitate pentru România în viitor.
    http://epochtimes-romania.com/news/este-oficial-eutanasierea-cainilor-s-a-legiferat–201532

    A crescut numărul ţărilor care susţin acţiunile unilaterale ale SUA asupra Siriei

    http://romanian.ruvr.ru/news/2013_09_09/A-crescut-numarul-tarilor-care-sustin-actiunile-unilaterale-ale-SUA-asupra-Siriei-8491/
    Declaraţia de sprijinire a acţiunilor unilaterale ale SUA împotriva Siriei a fost semnată şi de România, Albania, Croaţia, Danemarca, Estonia, Germania, Honduras, Ungaria, Letonia, Lituania, Maroc, Qatar şi Emiratele Arabe Unite, de asemenea, de provincia Kosovo.

    Apreciază

    • Paul said, on septembrie 16, 2013 at 2:30 pm

      Este mai oportuna o lege pentru eutanasierea parlamentarilor si functionarilor publici corupti,care au dus Romania la dezastru si confiscarea fara exceptie a tuturor averilor dobandite de acestia.Zidul „muzeului” de la Targoviste ii asteapta in scopul redresarii tarii.

      Apreciază

  3. […] STIRILE ZILEI (10.09.2013): Gata cu proiectul Rosia Montana? NOUTATI SIRIA – in orasele eliberate … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.