SACCSIV – blog ortodox

SOLUTIA FINALA. Daca azi ucidem toti cainii vagabonzi, maine pisicile, poimaine ne vom obisnui si ne va fi mai usor sa trecem si la alt soi de chestiuni rezolvabile asemenea …

Posted in ANIMALE by saccsiv on septembrie 8, 2013

Stim la ce este folosita expresia:

SOLUTIA FINALA

Fratilor, avem intr-adevar o problema: maidanezii. Indubitabil, cainele care a ucis un om trebuie ucis. Ce facem insa mai departe? Orice caine este un potential ucigas de oameni? Daca da, cand s-a stabilit asta? Daca nu, care ar fi proportia de potentiali ucigasi din intreaga masa de astfel de patrupede? Majoritatea? Cand s-a stabilit?

Evident, oricare ar fi aceasta proportie, ea exista. Putem extermina insa o intreaga rasa din cauza unui numar de exemplare rele? Asa, crestineste, ni se pare in regula metoda aceasta simpla si eficienta?

Cand discutam chestiunea cainilor vagabonzi nu trebuie sa cadem in cele doua extreme. Una e cea conform careia omul e un cancer pe acest pamant:

ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 milioane de locuitori pe planeta si doctrina NOII ORDINI MONDIALE

Consider insa ca nici cealalta nu e buna, de tip solutie finala ucigasa.

Si asa, in chestiunea avorturilor populatia a fost indoctrinata sa le accepte ca fiind benefice pentru mama, societate si chiar prunci. Adica sa imbratiseze o componenta din nefasta eugenie:

EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

Dar in cazul avorturilor oamenii sunt mintiti ca ceea ce au mamicele in burtica nu este om. Deci acele mamici au acesta “scuza” in mintea lor.

In cazul cainilor insa, vorbim indubitabil de … caini, adica de niste creaturi ce fiinteaza ca atare cat se poate de vizibil. Si daca ne dorim sa-i eliminam total, numai bine ne obisnuim mental cu o idée ce o vom aplica prin extensie si in cazul pisicilor de exemplu, asa cum deja i-am auzit pe unii la tv. Si tot asa. Pana unde? Ne vom mai putea opri?

La un moment dat se va discuta si despre oameni. La inceput probabil despre anumite crime si faptuitorii lor ce merita executati. Si iar ne obisnuim. Si iar ne extindem. Pana cand vom aplica solutia finala la neamuri intregi, la rase intregi.

Stiti desigur vorba aia ticalosita despre Romania: frumoasa tara, pacat ca-i locuita. Locuita de romani, evident. Si multi romani natangi chiar spun vorba asta cand “dezbat”. Ei doar o spun, insa stapanii din varful piramidei ce deja actioneaza eficient pentru rezolvarea problemei, considerandu-ne in plus sau chiar nefasti ca neam pe aceste meleaguri. De ce vrem sa devenim ca ei?

Mai stim si vorba aia: cine fura azi un ou, maine va fura un bou. De ce sa ne dovedim nemilosi fata de o intreaga specie? De ce ura sa ne intunece mintea si sa cerem solutii nedrepte doar pentru ca sunt eficiente, simple si mai putin costisitoare?

Cei ce cer eutanasierea maidanezilor au in minte cainele ce a ucis copilul de patru ani sau un caine ce i-a muscat vreodata. Exista insa si catei blanzi. Ii intreb pe cei ce ce isi doresc din tot sufletul lor doar solutia exterminarii totale: puteti cu mana voastra sa ii faceti o injectie letala unui astfel de patruped? Sau sa-i omorati prin orice alta metoda? Daca da, consider ca aveti o problema si aceasta se va acutiza.

Cititi va rog si:

CRESTINUL SI ANIMALELE. Model: Sfintii si animalele. CUM AR TREBUI REZOLVATA CHESTIUNEA CAINILOR VAGABONZI?

 

161 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. NIMENI said, on septembrie 10, 2013 at 11:15 am

    Iertare ca aduc in discutie problema cainilor maidanezi…
    FAPTE …
    Un OM sofer cu masina rosie loveste mortal un copil pe trecerea de pietoni, se constata ca era si beat …
    REZOLVARE …..
    Toti soferii cu masini rosii trebuie “eutanasiati” (in fapt ASASINATI) motivatia considerata pertinenta fiind ca soferii cu masini rosii urmeaza intr-un viitor sa loveasca mortal alti copii pe trecerea de pietoni …!
    ZICERE
    Fiintele superioare bipede au pretentii de la fiintele patrupede sa se comporte mai civilizat ca ele, bipedele.
    REMINDER
    Cati bipezi au omorat alti bipezi pe trecerea de pietoni?
    Cati bipezi de rang superior au fost condamnati de justitia bipezilor?
    Cate manifestatii au organizat bipezii pentru “eutanasierea” altor bipezi?
    EPILOG
    O lume fara caini va deveni o lume caineasca. Bestia din OM e urgie.
    PROPUNERE
    Sa fie luate masuri in vederea urmaririi evolutiei starii materiale a unor persoane apropiate victimei muscate de caine cauzandu-i decesul.
    O persoana a fost prezenta la o emisiune si s-a produs nu fara a fi bonificata, asta este cert.

    Apreciază

  2. blockat said, on septembrie 10, 2013 at 2:55 pm

    @Maria

    “De ce nu recunosti ca acesti caini in numar extrem de mare , au ajuns un flagel in Bucuresti , o teroare .
    Ce fac persoanele sau turistii care vor veni in Bucuresti din tara , sa zicem la sarbatorile Sfantului Dumitru si nu cunosc cartierele si se vor trezi atacati de cainii maidanezi ? Oameni care nu cunosc orasul nici asezamintele cainilor cu toate cotloanele lor , ca sunt intr-un numar fantastic de mare , 65 de mii .”

    Esti dusa cu pluta si esti plina de ura. Vremurile de pe urma vin.. scapa cine poate 🙂

    Apreciază

    • Maria said, on septembrie 10, 2013 at 5:30 pm

      blokcat,
      Iar tu esti sigur ca vei scapa , daca esti atat de „sufletist” si mergi deasupra plutei ???

      Apreciază

  3. blockat said, on septembrie 10, 2013 at 6:38 pm

    @maria

    Vezi sa nu te musti de limba, la cat venin ai s-ar putea s-o patesti 🙂
    Tu continua sa mergi la biserica, poate o sa scapi tu 🙂

    Cifra 13 iti spune ceva?
    http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/exclusiv-referendum-inutil-din-13-septembrie-pot-fi-eutanasiati-cainii-maidanezi-din-bucuresti.html

    Apreciază

  4. Maria said, on septembrie 10, 2013 at 7:51 pm

    blokcat,
    Cifra 13 este pentru superstitiosi , eu nu cred in superstitii , apoi nu am votat eu nimic in Parlament ca sa „merit” un repros , cat despre stirile de la tv , imi pare rau dar nu ma uit la tv decat daca sunt in vizita la cineva si ii merge tv , sau primesc vreun telefon de la conostinte , sa ma uit ca este ceva de interes national .
    Pana acum n-am primit niciun telefon , mai aflu stirile de aici de pe blog , cat timp voi mai accesa acest blog ,
    in acest moment sunt descurajata de atitudinea vulgara a unora , care se cred inteleptii veacului si nu mai tin cont de buna cuviinta si de respectul intre semeni ci doar de respectul cainilor vagabonzi .
    „Esti dusa cu pluta „, plina de ura , ai venin , frate draga , din partea mea , stai cu cainii in Bucuresti pana la sfarsitul lumii , pt ca eu n-o sa fiu muscata de ei , ca nu locuiesc acolo , a fost o dezbatere presupun si nu o regula ca fiecare sa comenteze pe o anumita linie dinainte stabilita , fiind un blog liber cugetator , daca am inteles bine , iar injuriile nu-si aveau rostul nici in fata lumii , cu atat mai mult cand ne consideram ortodocsi , dar cine stie daca toti care au vorbit , sunt de aceeasi credinta .

    Apreciază

  5. Mirela said, on septembrie 11, 2013 at 12:50 pm

    După cum se poate constata, lumea e împărţită în două categorii principale: cei care iubesc animalele şi se opun masacrării lor şi cei care doresc uciderea în masă a câinilor fără stăpân. Primii, iubitorii de animale, sunt acuzaţi că îi iubesc pe câini mai mult decât pe oameni şi chiar decât pe Dumnezeu, că au concepţii de sorginte ecumenistă, New Age etc, că au o poziţie necreştină, păcătoasă etc.
    Pe de altă parte, cei care vor masacrarea animaleleor susţin că atitudinea lor e generată doar de iubirea creştină faţă de oameni.

    Proiectul de lege privind câinii fără stăpân a fost adoptat marţi de plenul Camerei Deputaţilor cu 266 de voturi „pentru”, 23 de voturi „împotrivă” şi 20 de abţineri.

    Iată că şi conducătorii noştri sunt iubitori de oameni!

    Apreciat de 1 persoană

  6. Ion said, on septembrie 11, 2013 at 7:43 pm

    Omul este nerecunoscator… ii faci un bine si la primul colt te astepta sa iti dea in cap.. pe cand unui caine ii faci o data un bine si iti ramane fidel o viata. Daca tot eutanasiem cainii fara stapan nu ar fi corect sa eutanasiem si oamenii cu IQ mai mic de 110? Acestia sunt consumatori inutili de resurse, nu?

    Apreciază

  7. MarianTP said, on septembrie 12, 2013 at 1:22 am

    Numai curajosi pe articolul asta.

    Incercati insa urmatorul lucru: cand veti vedea un copil sfasiat si rupt in bucati, cu carnea feţei desprinsă de pe oasele capului, sa îi spuneţi voi (curajoşilor şi mult milostivilor) ce bine şi ce frumos este să ai iubire faţă de rasa canină.

    Şi cînd maţele le vor fi perforate de canini infometaţi, luati-i tot in braţe, şi spuneţi-le că acei cîini tocmai şi-au manifestat dragostea lor.

    Spuneţi-le şi de faptul ca nu trebuie să-şi facă griji prea multe cînd la maturitate, societatea îi va privi ca monştri si zombie încarnaţi, şi că Dumnezeu priveşte mai mult la suflet decît la trup.

    Vai ce mîngîietoare cuvinte le veţi spune. Bineinteles ca toate ranile si traumele lor sufletesti le veti vindeca pe loc.

    Vorbiţi cu un copil căruia cîinii i-au scobit ochii, si povestiti-i de coloritul naturii.
    Veti rasuci cu siguranta un cutit in inima lui plăpîndă şi caldă, de copil.

    Ba nu, ci un canin veţi răsuci în bietul copilaş.

    RUŞINEEEEEEEE!!!!!
    RUŞINEEEEEEEE!!!!!

    RUŞINEEEEE celor ce se prefac că-s milostivi şi au dragoste.

    Îngrijiti-vă mai întîi de oameni, de semenii voştri şi apoi de cîini si de hamsteri.

    Care sunt poruncile lui Dumnezeu ?
    Care sunt primele doua porunci ? ….cele care cuprind toata Scriptura
    CARE?

    Le mai ştiti ?

    – Nici vorbă !

    Umpleţi un perete al camerei cu fotografii ale copiilor devoraţi de bestii canine, si apoi mai vorbim.

    RUŞINEEEEEEEE!!!!!
    RUŞINEEEEEEEE!!!!!RUŞINEEEEEEEE!!!!!

    RUŞINEEEEEEEE!!!!! celor ce-şi dau cu părerea dar n-au trăit drame.

    Nişte LAŞI şi AGITATORI de primă mînă !
    RUŞINEEEEEEEE!!!!!

    Agenti ai GPU-ului, CEKIşti si Nkvdişti.
    ONG-işti deghizaţi în comentatori.

    S-a zis cu încrederea şi omenia !!!
    De azi înainte va trebuie să-mi întreb şi propria umbră, dacă mai umblă în Legea cea Nouă a Domnului Hristos.

    RUŞINEEEE !!!!!!!!!!!!

    Apreciază

  8. stelian said, on septembrie 12, 2013 at 8:35 am

    @saccsiv. scuze, atunci

    Apreciază

  9. elena said, on septembrie 12, 2013 at 6:00 pm

    Orice crestin a avut,in mainile sale,macar o data,un indreptar de spovedanie…acolo,negru pe alb,sunt cateva intrebari legate de animale…daca le-ai chinuit,daca le-ai batut,daca le-ai tinut flamande sau insetate…deci este foarte clar ca este NECRESTINESTE sa ne imaginam ca avem noi dreptul sa decidem eutanasierea cainilor vagabonzi.Bla bla bla-urile cu bunicii care nu stiu ce faceau sau fac pe la tara sunt alte inselatorii…bunicii(unora,ca bunicii mei nu au comis asemenea orori)care faceau asa ceva sunt,probabil,parintii acelora care isi avorteaza astazi pruncii,ca asa stiu ei ca e bine.Daca bietul copil,pierdut de bunica,care a pierdut si timp pretios asteptand sa se intoarca ei singuri inapoi,daca bietul copil ar fi incaput in ghearele unui pedofil si sfarsitul ar fi fost acelasi,nu ar fi cerut nimeni eutanasierea pedofilului,care e om,inzestrat cu constiinta si discernamant…ce sa mai vorbim despre sutele,probabil,de copii ucisi anual in tara asta de crestini…ucisi de proprii parinti,de rude sau de adulti iresponsabili…acum vreo luna a murit la Iasi un baietel,batut crunt de amantul mamei si nu-mi aduc aminte sa fi dezbatut cineva problema aceasta…ce sa mai vorbim de lupii moralisti,care-si urla iubirea fata de copii,dupa ce si-au aruncat proprii copii in crematoriile spitalelor …dar nu intereseaza pe nimeni,nimic, despre milioanele de copii avortati in anii teribilei noastre democratii…

    Apreciază

  10. Maria said, on septembrie 13, 2013 at 12:08 am

    Ce argumente !!Sigur ca „ai dreptate „, daca mor atatia copii din diverse motive , ce daca mai moare unul , chiar si mancat de caini .
    „Daca bietul copil (oare bietul in opinia ta ?)ar fi incaput in ghearele unui pedofil” bla, bla bla . . . . . .,
    Stii bancul „DACA si cu PARCA , se plimbau c-o barca , DACA nu era , PARCA se-neca”.
    Cum ne luam noi de toate relele de pe Pamant , ca sa aratam ce ???
    Ce aiureli demne de tot rasul !

    Apreciază

  11. MarianTP said, on septembrie 13, 2013 at 12:41 am

    Saccsiv,

    Am lasat un mesaj ieri, si e inca in moderare.

    Stiu ca e usturator, dar Adevarul nu e compatibil cu cenzura.
    Da-i drumu la mesaj pe hartia electronica sa vada tot crestinul, că omul ca in loc sa se ingrijeasca de semenii sai, se face păstor de cîini.

    S-a luat lumea creştină, la trîntă cu Patericul.
    „Mîntuirea ….de la aproapele vine”, zice patericul.
    Iar noi punem cîinii înaintea sufletelor pruncilor noştri.

    Nu-s pentru uciderea cîinilor, dar NICI pentru lăsarea lor în libertate, unde copiii sunt cei mai vulnerabili.

    Dacă nu-mi publici mesajul, nu vei face decît să ştirbeşti Adevărul, adica pe HRISTOS, care zice ….Lăsaţi copiii să vină la Mine !”

    …..nici vorbă de cîini sau dulăi.

    Iar noi îi lăsam pe copii să meargă la Hristos, ambalaţi în „body bags” ….sau mutilaţi şi desfiguraţi, dezumanizaţi.

    Vrei să îl ştirbeşti pe HRISTOS ?

    Cine vrea să îl ştirbească pe HRISTOS ??

    In linia întîi sunt agentii genocid-etnocid : avortorii (medici, bărbăţi, femei)

    În linia doi …cine se mai înscrie ?

    Cine vrea să îl ştirbească pe HRISTOS ??

    Apreciază

  12. elena said, on septembrie 14, 2013 at 4:23 pm

    Copiii sunt cei mai vulnerabili in fata adultilor iresponsabili,care ii maltrateaza,ii chinuie,ii distrug trupeste si sufleteste,sau cand nu se intampla niciuna dintre astea,ii cresc fara nici-un fel de frica de Dumnezeu,lasandu-i sa pluteasca in deriva prin viata,mai apoi,fara nici-un rost.
    Cazul recent petrecut a fost teribil mediatizat,probabil a fost un ordin de la stapanire,pentru a distrage atentia poporului de la problemele existente…presa nu mediatizeaza,de ex., sutele(cel putin)de copii care sunt ucisi de soferi iresponsabili,pe soselele patriei…si celelalte sute care raman,in urma accidentelor,schiloditi,paralizati,distrusi.Sau de miile de copii care sufera prin spitalele groazei,grav bolnavi,fara sa beneficieze,de multe ori,de tratamenele care le-ar salva vietile sau le-ar usura suferinta.
    Multe rele nu s-ar intampla daca adultii ar fi responsabili….si daca nu si-ar scapa copiii din ochi,nici macar pentru o fractiune de secunda…o fractiune de secunda poate fi fatala,din nefericire.

    Apreciază

  13. MarianTP said, on septembrie 15, 2013 at 2:36 pm

    Saccsiv,

    CEEA ce iti scriu acum nu trebuie moderat, nici postat.
    E numai un mesaj pentru tine.

    In articolul despre „moderarea comentariilor” ai spus ca anumite comentarii ajung ori la spam, ori din motive tehnice nu mai ajung nicaieri.
    Te intreb acum: mesajul acela un pic mai lung si usturator pe care l-am trimis pe la miezul noptii pe data de 12 septembrie, l-ai primit sau ?:
    1) a ajuns la spam (datorita platformei wordpress)
    2) nu a ajuns din cauza unor probleme tehnice
    3) nu l-ai observat datorita zilei prea incarcate (cautare de noi subiecte, moderare comentarii, etc.)
    4) a ajuns dar l-ai respins deoarece leza mandria si personalitatea comentatorilor indiferenti-ucidere prunci de pe blog

    Daca totusi a ajuns si l-ai cenzurat, atunci si pe HRISTOS l-ai cenzurat.

    CUM ASA ?

    Iti voi da exemple de 3 mari tineri care au pierit de tineri doar pentru ca au mustrat si au luptat pentru Adevar si sfanta curatie.

    Unul dintre ei, a inceput sa strige cu inflacarare prin pustii si cetati, mustrand somnul, lenevirea si ocupatiile ticaloase ale hulitorilor de cele Sfinte. A fost cenzurat.
    Un altul, la putin timp dupa primul, a facut mult bine in lume, dar a si mustrat faradelegea si ipocrizia ce stapanea printre oameni, folosind chiar cuvinte usturatoare. A fost cenzurat.
    Tot in apropiere de acestia doi, un tanar ca o floare, a reluat strigarea Adevarului, mustrand pe falsii conducatori ai vremii. A fost cenzurat (cu o ploaie de pietre la zid).

    Primul a murit scurtat de cap, al doilea a fost pironit de lemn, al treilea a fost sfaramat cu pietre.

    Toti tineri.
    Si incandescenti.

    ….dar au platiti pentru asta, cu ….MARTIRIUL.

    Se spune in Sfanta Scriptura ca Adevarul trebuie strigat si de pe acoperisuri.

    Frăţia ta, însă, faci act de diplomaţie. Acum cînd toată globul e ticsit de diplomaţie, ce naşte războaie.
    La noi însă nu trebuie să nască războaie ci să trezească conştiinţe adormite.

    Faci bine ce faci (cu blogul) dar eu ultima dată mai vorbesc către tine.

    Pacea e mai mare ca dreptatea de 4 ori. Aşa zicea părintele Arsenie Papacioc.

    Fericiţi făcătorii de pace zice HRISTOS.

    Dar nu e bună pacea atunci cînd nelegiurile au loc. N-ai ridicat sabia, şi n-ai mustrat fărădelegea cînd au fost răpuşi prunci nevinovaţi, pe care Dumnezeu ni i-a lăsat în grijă.

    Să-ţi ajute Dumnezeu ţie şi familiei, in toate cele bune, iar ţie îţi doresc mai multă înflăcărare.
    Să arzi pentru HRISTOS!

    Apreciază

  14. Domnul Costel said, on septembrie 19, 2013 at 9:22 am

    Nu cred ca se va generaliza in asemenea stare incat sa se treaca la masacre sau generalizari. Ce, in alte tari asa se intampla? Daca ei au putut sa se abtina, sa afca doar asta, inseamna ca putem si noi, ca doar neamul asta romanesc este puternic si plin de oameni destepti.

    Cred ca exista o solutie si chiar trebuie adoptata una, deoarece numarul cainilor maidanezi a crescut foarte mult, deja ne e frica sa mai mergem seara pe strada, iar in unele zone chiar si ziua.

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 19, 2013 at 9:33 am

      Domnul Costel

      Au masacrat vreodata zeci de mii de caini intr-un oras? Da-mi te rog un exemplu.

      Apreciază

  15. gouttedereve said, on septembrie 27, 2013 at 4:59 pm

    Nu vreau să fiu de acord cu ce ai scris! Vreau să refuz să îşi dau dreptate! Nu vreau sa cred asta! Dar nu pot, pentru că e exact ce mă face să nu pot fi de acord cu „soluţia” asta facilă şi bună de nimic…

    Apreciază

  16. […] SOLUTIA FINALA. Daca azi ucidem toti cainii vagabonzi, maine pisicile, poimaine ne vom obisnui si ne… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.