SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Bombardarea orasului Dresda – uciderea voita a unui numar cat mai mare de civili la finalul unui razboi pe care germanii deja il pierdusera …

Posted in al doilea razboi mondial, GERMANIA by saccsiv on septembrie 6, 2013

Iata si comentariul fratelui petrupetru postat la articolul Video: BOMBARDAREA HAMBURGULUI – OPERATIUNEA GOMORA. 45 000 de civili ucisi intr-o furtuna de foc:

Un fragment din aceasta postare http://orthodoxviews.com/2013/05/09/some-recent-history-lest-we-forget/ se refera la un alt oras German, bombardat de “aliati”, cu consecinte si mai catastrofale:

“In mid-February 1945, when W. Churchill ordered the bombardment of Dresden (municipality with 1.2 million, including the war refugees living there), a place with no strategic importance and declared an open-city, more than 500,000 people were killed in one day; a number of 700,000 phosphorus bombed were dropped producing this disaster; it is interesting to know how the international propaganda used this event; a documentary from the 1950’s, about the destruction of Jews during the WW2, showed piles of corpses from this atrocious offensive against Dresden in 13-14 February 1945, as of their own; when this documentary was in Dresden theatres, the inhabitants of this city could recognise themselves on the screen as Dresden residents helping to remove the decomposed cadavers of their neighbours; this catastrophic event (worse than the atomic bombardment of Hiroshima and Nagasaki, considering the number of deaths) was a beginning of the long years of devastation for millions of people suffering, under communism; the Orthodox Church, in a hidden way, was always and the only support that one has for fighting this pestilence of communism; what will happen with THIS type of communism that we are dealing with, today (and also trying to prevail over in a spiritual sense), nobody of this world knows… Only our God knows, for sure!!! What God? Christ God, our Redeemer!!!”

 

51 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Alexandru(Fulger) said, on septembrie 6, 2013 at 3:46 pm

    Antisemismul si atacarea hamosexualilor au ajuns printre cele mai grave faradelegi , asa se vede cat de spurcat a ajuns sistemul , mai bine zis planeta Sodoma.

    Apreciază

  2. irismister said, on septembrie 6, 2013 at 4:42 pm

    Reblogged this on Temeiurile iar nu Arătările unui Bun Început !.

    Apreciază

  3. mihai444 said, on septembrie 6, 2013 at 5:17 pm

    Apreciază

  4. IOAN said, on septembrie 6, 2013 at 5:18 pm

    din surse neoficiale…
    nATo se va implica in Orientul Mijlociu…se cauta O NOUĂ PROVOCARE PENTRU A LI SE FACILITA DRUMUL SPRE RAZBOI…intr timp RUSIA mobilizeaza noi nave de razboi dar si submarine spre Marea Mediterana – Siria
    Turcia se pare ca va lua decizia la semnalul SUA sa impiedice APROVIZIONAREA cu….NAVELE RUSESTI din Mediterana…pentru asta se analizeaza inchiderea stramptorilor Bosfor si Dardanele la cererea SUA…

    Apreciază

  5. IOAN said, on septembrie 6, 2013 at 5:42 pm

    iata ca oficial PUTIN la conferinta de pressa G20 declara ca VA AJUTA SIRIA IN CAZUL UNEI LOVITURI MILITARE….

    Rusia va ajuta Siria în cazul unei lovituri militare din afară, a declarat preşedintele Rusiei, Vladimir Putin.
    „Vom ajuta Siria? Da, o vom ajuta”, a declarat preşedintele rus la conferinţa de presă, organizată la finalul summit-ului G20, răspunzând la o întrebare pusă din sală. „Şi acum o ajutăm, livrăm arme, cooperăm în sfera economică, sper că va exista o colaborare şi în sfera umanitară”, a adăugat preşedintele.
    Potrivit lui Putin, începând o operaţiune militară împotriva Siriei, SUA şi alte ţări acţionează ilegal, deoarece astfel de acţiuni sunt posibile doar cu aprobarea Consiliului de Securitate al ONU.
    sursa: http://romanian.ruvr.ru/news/2013_09_06/Putin-Rusia-va-ajuta-Siria-in-cazul-unei-lovituri-militare-1009/

    Apreciază

  6. IOAN said, on septembrie 6, 2013 at 6:13 pm

    in comisia de politica externa din Congresul American sa discutat inclusiv de FLOTA ARMATA NAVALA SI AERIANA DIN ZONA MARII NEGRE SI MARII MEDITERANE A RUSIE…GENERALUL MARTIN DEMSEY SI EXPERTII SAI de la PENTAGON razpunzand unor intrebari ale congresmenilor americani a apreciat ca flota rusa poate fi distrusa in doar 20 minute…expertii au catalogat flota M. Negre si Mediteranene rusa inferioara doar FLOTA NORDULUI le poate pune probleme…

    Apreciază

  7. Emanuel said, on septembrie 6, 2013 at 8:02 pm

    Daca zici in public ca homosexualitatea e ceva anormal, intri la puscarie, iar daca iti omori copii esti laudat de societate !!!
    Germania ne datoreaza si azi daune de razboi dupa WW2, de trei ori cat ne datoreaza Rusia de cand ne-au furat tezaurul. Nu ar trebui sa mai dam inapoi nici un ban la UE.
    WW3 nu va izbucni dintr-o data, ci se va desfasura treptat In scena mai trebuie sa intre si Iranul, si Turcia impotriva Greciei. Razboiul Turcia Grecia va dura vreo 2 ani si jumatate, a spus cuv Paisie. Deci probabil va fi intai cateva razboaei regionale in mai multe etape, si nu dintr-o data razboi mondial.
    Dar pericolele sunt deja foarte multe, in caz de lovitura miitara SUA, armele chimice din Siria pot ajunge pe mana teroristilor. Si ma tem ca acestia vor continua sa inflameze conflictul din zona ca sa se extinda.

    Apreciază

    • IOAN said, on septembrie 7, 2013 at 8:31 am

      Emanuel
      chestia cu 2 ani jumate de unde ai scos/o ? eu nu am citit asa ceva in cartile despre Cuv. Paisie.

      Apreciază

      • Emanuel said, on septembrie 7, 2013 at 2:27 pm

        Nu mai gasesc unde a spus cuv Paisie asta, insa asa tin eu minte ca scrie undeva, intr-o proorocie ( de obicei am memorie buna ). Ma rog, nu mai conteaza …

        Interesant insa ce scrie in alte proorocii ale cuv Paisie :
        ” Apoi a spus că ceea ce a păţit Irakul, va păţi şi Turcia de la o putere aliată şi mai ales de la americani. Îşi va pierde chiar şi prietenii cei mai buni, pe germani. ”
        Deci la distrugerea Turciei nu vor participa doar rusii, ci si UE si SUA. Asta inseamna ca pana la distrugerea Turciei americanii, UE si rusii nu vor declansa WW3. Deci Siria nu va reusi inca sa declanseze acest razboi mondial, ci doar razboiul rece SUA Rusia, care va renaste din motivul Siria.

        ,,- Tu nu trebuie să te mâhneşti şi să te temi de Turcia, căci ea se va destrăma. O vor destrăma chiar aliaţii ei, în Bosnia se va forma un stat musulman (în acea vreme nu exista acest stat). Dar acest fapt se va întoarce împotriva lor, a musulmanilor, deoarece în acest fel se va crea mai tarziu şi statul Kurd în inima ei (a Turciei).„

        ,,- Lumea nu are minte. Şi aşa oamenii sunt astăzi ca nişte legume fierte dacă vor şi auzi despre război, vor muri pe drumuri. In felul acesta insa, se face cale liberă turcilor. Să avem răbdare. In Grecia există cinci localităţi cu acest nume. Hexamilia, despre care vorbeşte Sfântul Cosma Etolianul, nu este localitatea de lângă Corint, de care spune lumea, ci este vorba despre prelungirea cu şase mile a teritoriilor maritime greceşti din Marea Egee. Dacă se va face această prelungire, Turcia va considera aceasta provocare şi pricină de război. „

        Deci din cauza prelungirii cu 6 mile a teritoriilor grecesti maritime va inzbucni razboiul turco grec.

        ” Turcia se va dezmembra. Aceaslă dezmembrare, nouă, grecilor, ne va fi de folos. Atunci ţinuturile noastre vor fi eliberate. La fel şi Constantinopolul, va fi eliberat şi va redeveni oraş grecesc. Biserica Sfânta Sofia se va deschide şi se va sluji din nou in ea ”.

        ” Asculta, dupa provocarea turcilor, rusii vor cobori in stramtori, dar nu ca sa ne ajute pe noi. Ei vor avea alte interese. Insa, fara sa vrea, ne vor ajuta pe noi. Atunci turcii, ca se apere stramtorile, care au importanta strategica, vor concentra acolo si alte forte. Pentru aceasta vor retrage trupele din teritoriile ocupate. Atunci celelalte tari ale Europei, Anglia, Franta, Italia si inca cinci-sase state ale Uniunii Europene vor vedea ca Rusia va ocupa teritorii si isi vor spune: “Nu mergem si noi acolo ca sa luam niste teritorii?” Toti insa vor dori “partea leului”. Si astfel vor intra si europenii in razboi. ”

        Interesant ca zice numai de state europene nu si de americani, de ce oare ? Nu pentru ca pana atunci SUA va fi distrusa de dezastre ” naturale ” dupa cum spun alte proorocii ? De exemplu si in alta proorocie spune ca ” Philip cu 18 puteri ” vor lupta cu rusii in WW3 ( Philip este noul rege al Spaniei nu de mult la conducere – despre Spania spun proorociile ca si ea va fi rasa de tot ca si Turcia ). De ce nu spune presedintele american impreuna cu 19 puteri ? De ce SUA pare ca nu se va implica in WW3 ? De ce o proorocie spune chiar ca va fi distrusa in proportie de 90 % de dezastre naturale ?

        “Turcii ne vor lovi dar Grecia nu va suferi prea mult. Nu va trece mult timp dupã atacul turcilor si rusii îi vor lovi pe turci si îi cor cãsãpi.
        Asa cum rupi o coalã de hârtie tot asa va fi sfâsiatã Turcia. O treime din turci vor fi ucisi, o treime se vor încrestina, si o treime va merge în adâncurile Asiei. Folosirea apelor Eufratului de cãtre turci pentru irigatii va fi o preînstiintare ca a început pregãtirea marelui rãzboi care va urma.
        Dupã destrãmarea Turciei, Rusia, va continua rãzboiul pânã va ajunge în Golful Persic si îsi va opri trupele lângã Ierusalim. Atunci puterile occidentale îi vor soma pe rusi si le vor da 6 luni. Rusia însã nu-si va retrage trupele si atunci puterile occidentale vor începe sã aducã trupe pentru ai ataca pe rusi.
        Rãzboiul care va izbucni va fi mondial si in cele din urmã vor pierde rusii. Se va vãrsa mult sânge. Marile orase vor deveni ruine. „

        Deci momentul in care va izbucni WW3 va fi cand rusii vor ajunge sa atace Israelul ( cum altfel ?!? ). Atunci dusmania dintre rusi si europeni va atinge apogeul.

        ” Da. Vezi, dacă aici unui nedreptăţit, care are dispoziţie bună, fiindcă este îndreptăţit să primească ajutorul dumnezeiesc, i se arată de multe ori sfinţii, Maica Domnului, Hristos, ca să-l mântuiască, cu cât mai mult atunci când sărmana lume se va afla într-o situaţie atât de grea. Va fi o vijelie, o mică ocupaţie a lui Satana – Antihrist. După aceea va mânca o palmă de la Hristos, se vor cutremura toate neamurile şi va veni pacea în lume pentru mulţi ani. De această dată Hristos va da o ocazie ca să se mântuiască făptura Sa. Hristos îşi va lăsa făptura Sa? Se va arăta la punctul culminant, când oamenii nu ar mai putea ieşi singuri, ca să-i mântuiască din mâinile lui Antihrist. Oamenii se vor întoarce la Hristos şi va veni în toată lumea o linişte duhovnicească pentru mulţi ani. Unii leagă a Doua Venire de această intervenţie a lui Hristos. Eu nu pot spune asta. Gândul îmi spune că nu va fi a Doua Venire, când va veni ca Judecător, ci o intervenţie a lui Hristos, pentru că sunt atâtea fapte care nu s-au petrecut încă. Va interveni Hristos, va da o brâncă acestui întreg sistem, va pedepsi tot răul şi în cele din urmă îl va transforma în bine. Drumurile se vor umple de locuri de închinare. Autobuzele vor avea icoane pe dinafară. Toţi oamenii vor crede. Te vor trage să le vorbeşti despre Hristos. Aşa se va propovădui Evanghelia la toată lumea. Şi atunci Hristos va veni ca Judecător să judece lumea. Altceva este Judecata, altceva o intervenţie a lui Hristos, ca să ajute făptura Sa.”

        Deci dupa Antihrist, ” Oamenii se vor întoarce la Hristos şi va veni în toată lumea o linişte duhovnicească pentru mulţi ani „. Aceasta proorocie nu inseamna mia de ani de pace de dupa antihrist de care vorbesc sectarii.

        Apreciază

      • Dan said, on septembrie 7, 2013 at 9:48 pm

        Totuşi, a crede că Istanbulul va deveni iarasi oras grec tine de naivitate geopolitica. Ar putea cere Grecia si Constanta – Tomis, pe motiv ca a fost colonie greceasca. Grecii au senzatia ca lumea se invarte in jurul lor.

        Apreciază

      • IOAN said, on septembrie 9, 2013 at 12:48 am

        ceea ce prezinti tu TABLOUL NU ESTE COMpLET SI INTERPRETAREA TA ALUNECA USOR SPRE ERONARE
        mai sunt si alte profetii necunoscute multora ca de ex :Parintele Paisie a profetit ca Turcia va face razboi cu un stat vecin in care se vor implica si alte tari…
        pentru detalii in limba greaca aici http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2013/04/blog-post_7755.html
        desigur ca va veni si provocarea contra Greciei la un moment dat si interventia rusilor apoi…
        DECI AL TREILEA RAZBOI MONDIAL A INCEPUT….DECI REPET A INCEPUT… SI VA CRESTE MEREU ACEST FOC PANA VA AJUNGE PESTE TOT…

        Apreciază

      • Emanuel said, on septembrie 9, 2013 at 10:16 am

        @ Ioan
        Eu nu am spus ca WW3 nu a inceput, am vrut spun ca el se va desfasura in etape. Adica nu de maine va fi razboi mondial, mai intai vor fi niste razboaie regionale, care sunt WW3 in faza incipienta, caci ele il vor provoca.

        Apreciază

  8. Alexandru(Fulger) said, on septembrie 7, 2013 at 12:24 am

    Robocop(2014) , un film despre controlul populatiei si pregatirea pentru Noua Ordine Mondiala:

    Apreciază

  9. Ioan Pelasgul said, on septembrie 7, 2013 at 12:26 am

    more than 500,000 people were killed in one day

    Ce nu ai scris in articol este ca majoritatea au fost COPIII MICI SI FEMEI( SI FOARTE MULTE FEMEI GRAVIDE)!
    Ce imagine era sa vezi fetite de 3-6 ani pe tot corpul si femei insarcinate arse de fosfor si lasate in gerul iernii?

    Apreciază

  10. mihai444 said, on septembrie 7, 2013 at 1:03 am

    Apreciază

  11. vladut said, on septembrie 7, 2013 at 4:40 pm

    de ce in coltul imaginii apare scris ” ERDELY MAGYAR”? Saccsiv, chiar nu ai idee ce inseamna asta? Tu esti etnic roman? Iti pasa, asa putin, de Ardealul romanesc ortodox majoritar?

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 8, 2013 at 6:01 am

      vladut

      Iertare, n-am bagat de seama. Ma interesa Dresda. Cauta tu te rog un alt videoclip si-l voi posta.

      Apreciază

  12. Mihai said, on septembrie 7, 2013 at 5:45 pm

    Apreciază

  13. NIMENI said, on septembrie 7, 2013 at 6:29 pm

    Acatistul Sfantului Serafim de Sarov – Marian Moise [ intreg ]

    Apreciază

  14. Dan said, on septembrie 7, 2013 at 7:16 pm

    Off topic:
    http://www.antena3.ro/romania/laptele-recoltat-traditional-interzis-din-piete-de-anul-viitor-226949.html

    S-a terminat SI cu laptele curat pentru copii romani.Si cu brinza si cu toate celelalte.
    Frati romani,care mai aveti rude,prieteni sau cunostinte pe la tara,adunati-va cite 3-4 familii si mergeti de cautati oameni de buna credinta de pe la tara.Faceti intelegeri cu ei sa va aprovizioneze cu mincare curata si sanatoasa.Cei de la tara vor ramine fara unica sursa de venit,vinzarea de surplus din gospodarii,asa ca va puteti ajuta reciproc.Cei ce au servicii si locuiesc in marile orase au bani, iar cei de la tara au mincarea.
    De asemeni,cum bine sublinia Saccsiv acum un an -doi,sa facem precum grecii,sa reinventam trocul.Fiecare dintre noi se pricepe la ceva,unii sint medici altii zugravi,asa ca, solutii se vor gasi intotdeauna.
    Daca va ginditi la asa ceva, rugati-va la Domnul, sfatui-ti-va cu duhovnicii,ca toate-s posibile cu voia Domnului.
    Si pentru ca se pare ca vremea prigoanei se apropie inspaimintator de repede,pentru cei ce nu stiau, in 2010 s-a votat o lege care spune, nici mai mult nici mai putin, ca urzicile,stevia,buretii si ciupercile,fragii si murele si tot ce se poate minca din padure sint proprietatea statului,asa ca este considerat furt „recoltarea” acestora fara autorizatie.
    Mai departe,socotiti voi….
    Sa dea Bunul Dumnezeu sa putem duce toate cele ce vor veni, fara sa cadem.

    Apreciază

    • pcmouse said, on septembrie 7, 2013 at 8:45 pm

      pe bune.ue(fiara 666) vrea sa ne decimeze..este strigator la cer!sa zic ceva de dulce catre ue?

      Apreciază

    • Emanuel said, on septembrie 8, 2013 at 1:25 am

      Asta nu cred ca se va aplica deocamdata. Poate in cei 3 ani ai antihristului, dar acuma cred ca e imposibil sa aplice Basescu sau Ponta o asemena lege. Daca ar incerca nu cred ca ar mai ramane nici unul la coducerea tarii … Dar interesant, cat sunt de satanizati aia de la Buxelles, sa ceara asemenea aberatii. Auzi, ca nu e igienic sa mulgi o vaca cu mana. Hahahhahahha. Rad si curcile de masonii astia ce ineptii pot sa spuna. Nu e deloc lipsit de igiena sa mulgi vaca cu mana, din contra : a mulge animalele cu instalatii electrice e atat de lipsit de igiena, ca daca ar sti cumparatorul din strainatate ce fel de substante dezinfectante baga astia cu instalatiile electrice in lapte, nu ar mai manca asa ceva. Ce e bun pentru UE e rau, si ce e rau pentru UE devine bun, cam aia e filosofia lor.

      Apreciază

  15. MarcuB said, on septembrie 7, 2013 at 7:53 pm

    „Să se ridice puternic pe tot pământul strigătul păcii!”, a îndemnat Papa, cerându-le celui un miliard de catolici, credincioşilor de toate celelalte religii şi ateilor să se asocieze acestui gest puternic pentru a se opune oricărei intervenţii stăine a armatei în Siria.

    http://www.realitatea.net/papa-francisc-se-opune-interventiei-in-siria-invitand-lumea-intreaga-la-post_1265103.html

    Apreciază

  16. mihai said, on septembrie 7, 2013 at 8:35 pm

    pt. emanuel
    tin sa-ti amintesc prietene drag ca dupa antihrist bunul DUMNEZEU va nimici totul prin foc precum sodoma si gomora, deci va curati pamintul prin foc
    mai pune mina sai citeste sf. scriptura, mai exact la apocalipsa SF.IOAN TEOLOGUL

    Apreciază

    • cosminmatiu said, on septembrie 7, 2013 at 10:59 pm

      Sa stii ca chiar Cuviosul Paisie Aghioritul a spus asta, ce o fi insemnand nu stiu dar nu a inventat-o emanuel :

      ” Da. Vezi, dacă aici unui nedreptăţit, care are dispoziţie bună, fiindcă este îndreptăţit să primească ajutorul dumnezeiesc, i se arată de multe ori sfinţii, Maica Domnului, Hristos, ca să-l mântuiască, cu cât mai mult atunci când sărmana lume se va afla într-o situaţie atât de grea. Va fi o vijelie, o mică ocupaţie a lui Satana – Antihrist. După aceea va mânca o palmă de la Hristos, se vor cutremura toate neamurile şi va veni pacea în lume pentru mulţi ani. De această dată Hristos va da o ocazie ca să se mântuiască făptura Sa. Hristos îşi va lăsa făptura Sa? Se va arăta la punctul culminant, când oamenii nu ar mai putea ieşi singuri, ca să-i mântuiască din mâinile lui Antihrist. Oamenii se vor întoarce la Hristos şi va veni în toată lumea o linişte duhovnicească pentru mulţi ani. Unii leagă a Doua Venire de această intervenţie a lui Hristos. Eu nu pot spune asta. Gândul îmi spune că nu va fi a Doua Venire, când va veni ca Judecător, ci o intervenţie a lui Hristos, pentru că sunt atâtea fapte care nu s-au petrecut încă. Va interveni Hristos, va da o brâncă acestui întreg sistem, va pedepsi tot răul şi în cele din urmă îl va transforma în bine. Drumurile se vor umple de locuri de închinare. Autobuzele vor avea icoane pe dinafară. Toţi oamenii vor crede. Te vor trage să le vorbeşti despre Hristos. Aşa se va propovădui Evanghelia la toată lumea. Şi atunci Hristos va veni ca Judecător să judece lumea. Altceva este Judecata, altceva o intervenţie a lui Hristos, ca să ajute făptura Sa.”

      Apreciază

    • Emanuel said, on septembrie 8, 2013 at 1:18 am

      Frate, de ce imi spui mie, cuv Paisie e cel ce a spus ce am citat eu mai sus. Si daca a spus el, inseamna ca avea motive. In plus, eu nu vad nici o contrazicere intre ce ai spus tu si ce a spus el.

      Apreciază

  17. NIMENI said, on septembrie 7, 2013 at 9:02 pm

    Dan,

    Este cineva dispus sa construiasca o retea de internet paralela, ca in Grecia?
    Eu nu ma pricep deloc …
    Privitor la troc …crede cineva ca nu vor gasi solutii de contracarare? Sunt sigur ca le au deja in grafic!
    E simplu, te-a prins cu marfa nefiscalizata te baga la puscarie, atat pe cumparator cat si pe vanzator.
    Si cand vor disparea banii cash?
    Iar trocul efectiv se poate face doar intre oameni cinstiti, cu credinta si frica lui DUMNEZEU, care, din pacate, sunt din ce in ce mai putini…sigur au gasit solutii si la troc!
    Intervine si frica omului care ii va fi inoculata prin TV… cum ca cineva a omorit pe altcineva, prieten vechi de altfel sau chiar ruda, in urma neintelegerilor la troc ….
    Bizonuuuu se uita si priveste si intelege ca nu-i lucru curat nici cu acest troc …
    Daca un om e medic are salariu ….are card ….a luat pecetea ….ca sa poata vinde si cumpara …
    Taranu ia si el un card unde ii baga pensia, el nu se opune ca nu stie si daca i-a spus primarul ca e bine, ii mai spune si preotul la biserica, gata!
    Iertare, poate sunt prea pesimist!
    E cineva care are alta parere, o alta viziune?
    Cu SIRIA ce se mai intampla?
    Mai fratilor, mi se pare mie sau la mine in cartier se intampla ceva?
    Blocul se afla in apropierea unei artele circulate, dar totusi ….
    Cred ca am auzit de zece ori azi sirene de ambulanta, politie …de fapt aud in fiecare week-end cand stau acasa! Candva auzeam foarte rar, era eveniment!
    La voi in cartier cum e?

    Apreciază

    • Maria said, on septembrie 8, 2013 at 2:20 pm

      Acesta nu-i un lucru rau , sa ceara marilor puteri , renuntarea atacarii Siriei si indemnul la rugaciune pentru pace .
      Cred ca si lui , nu i-a venit bine , cand mercenarii platiti de SUA , au decapitat crestini , precum acel preot catolic francez Francois Murad in Siria , apoi altii in Pakistan ,in Tunisia , etc , cu atata sadism incat nici otomanii nu faceau asa , condamnatii la moarte erau decapitati prin lovitura de sabie intr-o secunda si nu chinuiti cu un cutit ca pe porc in cateva minute .Sadismul a atins culmile , acei criminali au fost initiati inca din copilarie , crescuti de Sistem in acest scop , ei fiind „hraniti „zi de zi , cu acest antrenament al cruzimii extreme .

      Apreciază

  18. Raul Basarabeanu said, on septembrie 8, 2013 at 1:22 am

    Saccsiv, iti verifici mailul constant? Ti-am cerut in ultimul sa confirmi. Mersi. Nu activa acest comentariu daca se poate!

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 8, 2013 at 4:28 pm

      Raul Basarabeanu

      Am primit, multumesc, le va veni randul si lor.

      Apreciază

  19. […] VIDEO: Bombardarea orasului Dresda – uciderea voita a unui numar cat mai mare de civili la finalul… […]

    Apreciază

  20. […] VIDEO: Bombardarea orasului Dresda – uciderea voita a unui numar cat mai mare de civili la finalul… […]

    Apreciază

  21. […] VIDEO: Bombardarea orasului Dresda – uciderea voita a unui numar cat mai mare de civili la finalul… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.