SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Siria – Femeile revolutionare si femeile din armata. Primele cu arma in mana pentru instaurarea unui guvern islamic, celelalte cu arma in mana pentru apararea familiilor. Cum va fi mai bine pentru crestinii din Siria?

Posted in Siria by saccsiv on septembrie 5, 2013

Cititi va rog si:

Video: Rebel sirian mancand inima unui soldat. PE CINE INARMEAZA „STATELE DEMOCRATE”?

SIRIA – VIDEO (extrem de dur): DECAPITAREA PREOTULUI CATOLIC FRANCOIS MURAD, de catre rebelii sirieni. Rapirea unui mitropolit ortodox. Crestini ucisi in masa. ASTA PRIGOANA, FRATILOR! Si noua ne e rusine de cei din jur, sa facem semnul crucii cand trecem pe langa o biserica …

Cititi va rog si:

Articolul zilei (28.08.2013): Scrisoarea unei femei din Siria pentru Antena 3. „Ce o sa se aleaga de noi?”. Drama inca unui popor ce va fi „ajutat” de statele democrate …

 

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. IOAN said, on septembrie 5, 2013 at 3:52 pm

    evident ca pentru CRESTINII ORTODOCSI DIN SIRIA CEL MAI BINE ESTE SA FUGA DE RAZBOI CAT MAI DEPARTE…

    Apreciază

  2. Iones said, on septembrie 5, 2013 at 4:06 pm

    Senator american: pentru creștinii sirieni e mai bine ca Assad să rămână la putere
    http://www.semneletimpului.ro/stiri/Senator-american–pentru-crestinii-sirieni-e-mai-bine-ca-Assad-sa-ramana-la-putere-11790.html

    Milioane de conturi Facebook vor fi închise
    http://ro.stiri.yahoo.com/milioane-conturi-facebook-vor-fi-închise-082028268.html

    Brățara care înlocuiește parolele
    http://ro.stiri.yahoo.com/brățara-care-înlocuiește-parolele-100535235.html

    Nymi este un gadget despre creatorii săi spun că poate înlocui parolele la mail și diverse alte coduri pe care trebuie să le introduci în viața de zi cu zi. Acest dispozitiv, care este sub forma unei brățări și se poartă la mână, decodează și activează conturile tale personale în funcție de bătăile inimii.

    Apreciază

    • vasile a said, on septembrie 5, 2013 at 6:26 pm

      auzi iones cam faci reclama la sectari esti cumva pentiumcostal?

      Apreciază

      • saccsiv said, on septembrie 5, 2013 at 6:34 pm

        vasile a

        Cum ai ajuns la aceasta concluzie?

        Apreciază

  3. blue said, on septembrie 5, 2013 at 4:47 pm

    Femeile nu „fac” războaiele. Ele doar îşi apără casele şi familiile. Dacă femeile ar conduce pentru o jumătate de oră lumea, armele ar tăcea.

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 5, 2013 at 5:05 pm

      blue

      Depinde ce fel de femei. Avea Parintele Arsenie Papacioc o vorba: nimic mai bun decat o femeie buna si nimic mai rau decat o femeie rea.

      Apreciază

      • blue said, on septembrie 5, 2013 at 5:17 pm

        Nu mi-aş permite să-l contrazic pe Parintele. Duhovnic fiind, cunoaştea sufletul femeii mai bine decât orice alt bărbat. Însă nu din răutate se iscă războaiele, ci din orgolii exacerbate şi din dorinţa de putere nemăsurată. trasături care sunt foarte puţin accentuate la femei.

        Apreciază

  4. Maria said, on septembrie 5, 2013 at 6:39 pm

    Nu putem fi atat de siguri cu privire la „puritatea ” femeii , care ocupa functii in Stat si implicarea ei in conflictele internationale , mai mult decat insusi presedintele Statului .
    Avem exemle destule , dar sa ne oprim doar la Administratia Bush si Obama , in care femeile ocupa un rol activ in toata politica agresiva a Americii , politica de razboi , de diversiune , manipulare si minciuna , la scara
    Planetara . Acestea sunt cele doua : Condollezza Rice si Hillary Clinton , Aretha Franklin si altele , primele cunoscute ca doua vipere care arunca veninul peste tot Pamantul .
    Apoi , acolo unde femeia ocupa un loc sus de tot , foc si parjos este , pt ca , femeia este razbunatoare , perversa , stricata si ucigatoare , mult mai mult decat un barbat .
    Emanciparea femeii , este tot o lucrare antihristica tipica Sistemului , tot raul si toate ispitele din lume , vin prin femeie , diavolul ispiteste si lucreaza (ca la inceput ) tot prin femeie , mai mult decat prin barbat .
    Dumnezeu a lasat femeia mai in urma , stiind de ce este in stare , cand ajunge sus ., daca gandim teologic .
    De aceea femeia are un rol precis , sa stea in banca ei cum se spune , sa fie smerita , functiile mari de conducere in guverne si in Stat , sunt destinate barbatilor .
    Parintele Nicodim Mandita , cunostea mai bine femeile fiind un mare duhovnic si un autor al multor lucrari teologice , spunand despre ele ca , : fereasca-ne Dumnezeu de femeia rea , ca este ca ciuma ,. . . . si multe alte „calitati ” , ce nu mai incap aici .

    Apreciază

    • Emanuel said, on septembrie 6, 2013 at 12:16 am

      Ciudat ca o femeie sa zica asta. Ma rog, nu e chiar asa, sunt cazuri intre cazuri … A fi rau sau bun depinde de credinta nu de faptul ca esti femeie sau barbat.

      Apreciază

      • Maria said, on septembrie 6, 2013 at 12:51 am

        Nu-i ciudat deloc , uite eu cunosc cinci femei , care umbla si fac farmece , umbla pe la vrajitoare , chiar parintele Cleopa spunea ca din cinci femei , doua fac farmece , din invidie , razbunare , gelozie etc .
        Acele cinci , sunt dintr-un sat , unde eu am niste rude .
        Apoi , cat despre credinta , femeile si nu barbatii intra in biserica dezbracate , ele smintesc oamenii prin comportament , imbracaminte , extravaganta si toate celelalte .
        Sa ne gandim si la femeile din „stralucitul „nostru Guvern si Parlament , la ministrii-femei (arata precum calul intre vaci , sau invers ), ce fac , cum iau decizii ,cum „conduc”-vand tara , etc .

        Apreciază

  5. Dan said, on septembrie 5, 2013 at 10:28 pm

    Doamne Ajuta!
    Sa intelegem ca femeile din armata israeliana sint un fel de ingeri pazitori ai lumii, iar femeile din armatele tarilor sub asediu american, sint niste monstri….
    Asta vor cei din sistem sa credem.
    Cum bine sublinia Saccsiv, femeile i-si apara casele,copiii si familiile. Eu numesc asta patriotism.
    In scumpa noastra tarisoara a fi patriot inseamna ca esti nationalist. Si asta e si mai bine,doar ca jidovii au zis, si asta a capatat titlu de lege, ca asta inseamna ca esti sovinist,legionar,nazist sau nu mai stiu cum.
    Saracele,femeile din armata rebelilor , ne arata doar ca minciunile sint spuse asa incit sa-i faca pe oameni sa creada ca ce spun ei sint chiar ideile si nazuintele proprii.
    Sistemul lucreaza din plin.
    Daca miine ar fi razboi in America,toate criminalele din armata lor, dupa cum bine am vazut ce au facut si fac prin Irak,Afganistan si alte tari, as fi brusc niste eroine,nu-i asa?
    Sa ne bucuram ca,inca,Bunul Dumnezeu, pentru rugaciunile sfintilor parintilor nostri,legionari sau nu,inca ne fereste sa luam si noi arma in mina.

    Apreciază

  6. marian said, on septembrie 5, 2013 at 11:11 pm

    Evident, intre a continua haosul si a-l opri, e mult mai bine a potoli betia sangelui, dar, cine sunt eu sa spun ca stiu? Dumnezeu stie ce trebuie sa se petreaca si de ce, nicidecum eu!
    Pe Canalul de Suez, s-a filmat tentativa avarierii unui trans-container.
    E grava pana si intentia astora de a ameninta cu producerea haosului. Va dati seama cat urca petrolul daca se blocheaza aceasta cale de navigatie?

    Apreciază

  7. marian said, on septembrie 5, 2013 at 11:15 pm

    Pe Russia Today se anunta azi ca ar fi sanse sa se respinga in Congresul American aprobarea pt macel in Siria.
    Tot azi, s-a anuntat ca Rusia cere Agentiei Internationale pentru Energia Atomica un raport despre consecintele agresiunii americane asupra unor obiective siriene cu risc de iradiere (unitate stiintifica).
    Azi Putin l-a numit pe senatorul Kerry cu titlul de… MINCINOS!
    O asa insulta la G20, nu cred sa se mai fi auzit!
    Doamne iarta-ma!

    Apreciază

    • Emanuel said, on septembrie 6, 2013 at 12:25 am

      Iti dai seama ca tensiuni intre Rusia si SUA deja exista. Mai lipsesc niste scantei si gata. SUA oricum se va baga in conflitul asta, mai lipseste ca Rusia sa se bage de partea cealalta, si ………..

      Apreciază

    • IOAN said, on septembrie 6, 2013 at 9:57 am

      Putin la la facut mincinos pe kERY in contextul urmaririi in direct a dezbaterilor din CONGRESUL AMERICAN in care un senator la intrebat pe Kery daca exista grupari ca Alqaida in Siria la ca el a raspuns ca NU…de aceea a spus Putin ca e UN MARE MINCINOS iar Kery o STIE….

      Apreciază

  8. marian said, on septembrie 5, 2013 at 11:44 pm

    Daca israelul lanseaza o racheta de pe un avion, cum va distinge Siria ca e vorba de un atac israelian si NU DE UNUL american?
    Dar daca vine o salva de rachete?
    Doamne apara!

    Apreciază

  9. […] VIDEO: Siria – Femeile revolutionare si femeile din armata. Primele cu arma in mana pentru instaur… […]

    Apreciază

  10. […] VIDEO: Siria – Femeile revolutionare si femeile din armata. Primele cu arma in mana pentru instaur… […]

    Apreciază

  11. Despre Siria | SACCSIV - blog ortodox said, on aprilie 15, 2022 at 3:23 pm

    […] VIDEO: Siria – Femeile revolutionare si femeile din armata. Primele cu arma in mana pentru instaur… […]

    Apreciază

  12. […] VIDEO: Siria – Femeile revolutionare si femeile din armata. Primele cu arma in mana pentru instaur… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.