SACCSIV – blog ortodox

NOUTATI SIRIA: Video – discursul lui Obama, ce vrea neaparat invazie. NATO nu va participa. Nici Marea Britanie si nici Germania. In mass-media romaneasca insa abunda analistii pro razboi. O profetie despre Damasc?

Posted in Siria by saccsiv on septembrie 2, 2013

Mediafax: Obama a decis să efectueze atacuri în Siria, dar vrea aprobarea Congresului: SUA ar trebui să acţioneze militar împotriva unor ţinte ale regimului sirian – VIDEO

Congresul este în vacanţă până pe 9 septembrie, ceea ce amână perspectiva unei acţiuni militare americane iminente împotriva regimului lui Bashar al-Assad.

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Detalii esentiale despre PAPUSARII si sforile prin care este manuit presedintele marioneta Barack Obama

Ziua Veche: NATO nu va participa la o operaţiune militară în Siria
Presupusa folosire a armelor chimice de către regimul sirian cere un răspuns din partea comunităţii internaţionale, dar o intervenţie directă a NATO este exclusă, a declarat vineri secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Anders Fogh Rasmussen, pentru presa daneză. (…)

Ziua Veche: Siria: Situaţia mijloacelor militare după refuzul britanicilor 
O intervenţie împotriva Siriei – dacă va avea loc – se va baza şi mai mult pe capacităţile militare ale Statelor Unite ale Americii (SUA), după refuzul Marii Britanii de a se angaja într-o astfel de acţiune, scrie vineri într-un comentariu AFP. (…)

Mediafax: Berlinul exclude o participare germană la o intervenţie militară în Siria

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

LETTER FROM SYRIA: “Nobody is asking for their help!!!”

Dcnews: Radu Tudor: Intervenția în Siria trebuia să aibă loc deja

“Pentru mine, în momentul de față, o intervenție în Siria punctuală împotriva regimului Assad este mai mult decât necesară. Este chiar întârziată aș spune, pentru că sunt mai bine de doi ani de zile de când în țara aceea mor mii și zeci de mii de oameni nevinovați.

Cea care deține în mod oficial armele chimice este armata siriană, care îi este încă loială lui Bashar al-Assad”, a conchis Radu Tudor.

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

VIDEO: Nu luati de bun tot ce zice analistul RADU TUDOR. Iata ce spune despre 11 septembrie 2001 …

Video (si transcriptul): „nationalistul” RADU TUDOR vrea un guvern european in locul lui Basescu si Boc …

Din nefericire la noi nu e singurul analist, ziarist, formator de opinie sau fost demnitar cu astfel de opinii. Si ne tot spun ei cum ca Romania trebuie sa fie alaturi de aliatii din alianta in care ne-am integrat. Dar nu ne explica cum alaturi de alianta din moment ce state membre si nici macar alianta cea mult invocata nu participa. De ce trebuie sa fim lingai de sosete de infanterist american? Daca doar Obama si stapanii sai vor invazie, de ce nu recunosc toti parerologii din presa ca de fapt noi trebuie sa urmam licuriciului de la Washington?

Cotidianul: Cum s-a umplut Levantul de demoni şi arhangheli ai democraţiei. Presa şi politicienii, soldaţii „asimetrici” ai războiului din Siria

V-a plăcut să citiţi despre masacrele de la Timişoara? Despre copii asasinaţi în leagăne în Kuweit de Saddam Hussein? Despre masacrele din Kosovo? Despre fiola prezentată de secretarul de Stat Colin Powell la ONU ca dovada a existenţei armelor de distrugere în masă în Irak? Atunci veţi adora şi utilizarea armelor chimice în Siria.

[…]

Însă acum marile capitale au nevoie certitudini. Aşa cum a spus-o purtătorul de cuvânt al Casei Albe, preşedintele Barack Obama va fi responsabil pentru deciziile sale privind Siria în primul rând în faţa poporului american. Iar poporul are nevoie de certitudini. Şi astfel, în doar câteva zile, întreaga presă de mainstream a trecut de la condiţional la prezent atunci când scrie despre folosirea armelor chimice de către regimul Assad. Dovezile pe care se bazează sutele de articole si editoriale: elemente furnizate de “rebelii” sirieni, care nu sunt alţii decât cei împotriva cărora Occidentul a luptat, recent, în Mali şi în Afganistan, oameni care reprezentau în urmă cu câteva luni sau ani răul absolut.

Aşadar, pentru legitimarea unei intervenţii umanitare, schema binară victimă-criminal este cea mai sigura variantă. Că, după zece ani, fostul secretar de Stat Colin Powell a declarat presei că momentul în care a arătat la ONU o fiolă ce ar fi conţinut bacili de antrax din arsenalul irakian a fost “penibil” putin mai contează.

Ziare com: Posibila distrugere a Damascului – o profetie biblica?

„Iata, Damascul nu va mai fi o cetate, ci va ajunge un morman de daramaturi”, se scrie in Biblie. Un posibil atac american si o eventuala distrugere a Damascului i-a facut pe unii evanghelisti sa spuna ca versetul biblic ar putea fi o profetie.
Regiunea siriana a reprezentat a doua zona ca importanta, dupa Ierusalim, pentru raspandirea initiala a crestinismului, potrivit Time.
Citatul biblic referitor la Damasc, care apare in cartea lui Isaia din Biblie, in capitolul al 17-lea este un pasaj profetic, considera unii evanghelisti. Ei cred ca o escaladare a violentei din Siria ar putea insemna ca vechiul text biblic s-ar putea adeveri.
[…]
Capitolul 17 din Isaia nu este singurul in care Siria este mentionata in Biblie. Iisus insusi nu a calatorit, probabil, niciodata in Siria moderna, dar apostolul Pavel, al doilea cel mai faimos lider crestin, a fost convertit la crestinism in afara Damascului.
Pe de alta parte, biserica din Antiohia, Siria (un oras aflat la aproximativ 96 de kilometri de Alep), a devenit un refugiu pentru primii crestini care au fugit de persecutie din Ierusalim, dupa ce Stefan, primul martir al crestinismului, a fost omorat cu pietre.
Regiunea siriana a dat nastere primilor teologi ai crestinismului, precum Sf. Ignatie, episcop al Antiohiei, Ioan Gura de Aur, contemporan cu Augustin si Ioan din Damasc.

  Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

DIN SIRIA VA INCEPE AL TREILEA RAZBOI MONDIAL? Sau Papa Francisc I va aduce pacea in nefericita tara?

STIRILE ZILEI (30.08.2013): Marea Britanie nu va interveni in Siria. Manipularea vremii prin laser. Albii sunt prigoniti in Franta?

STIRILE ZILEI (29.08.2013): Noutati Siria. Episcopia Husilor ancheteaza un preot pentru ca a organizat un miting anti Chevron. Ziua Independentei Moldovei, motiv de bucurie sau de intristare pentru romani?

 

27 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. pcmouse said, on septembrie 2, 2013 at 12:38 pm

  ai nostri sunt ziaristi projidani.cu patroni jidani ..aceeasi gasca de jidani care conduc si america

  Apreciază

 2. acelas said, on septembrie 2, 2013 at 2:03 pm

  oh, dar sunt si multi comentatori basisti pro interventia in Siria ..acei ultra-modernisti, ultra-intelectuali, ultra-analisti, care altadata legitimau „moral”‘ interventia in fosta Iugoslavie de sfintele sarbatori de Pasti ..

  http://sorinamatei.blogspot.ro/2013/08/pariul-lui-barack-obama.html

  http://sorinamatei.blogspot.ro/2013/08/siria-arme-chimice-sarin.html

  http://sorinamatei.blogspot.ro/2013/09/obama-singur-prins-in-trezirea.html

  .

  Apreciază

 3. Emanuel said, on septembrie 2, 2013 at 2:43 pm

  http://www.trustnews.ro/2013/08/sute-de-trupe-americane-si-agenti-cia-au-intrat-deja-in-siria/

  … inca dinainte de atacul chimic … planuit de ei … urmariti filmul din link, spune ca americanii au sprijinit cu bani si arme ( chimice cumva ? ) nu armata de eliberare a siriei ( cei care au pornit revolutia impotriva regimului ), ci pe al nusra front, compusa din membri al-qaida si jihad-isti. Adica inarmeaza teroristii care mai ieri erau dusmanul numarul unu al SUA, si care cica ar fi daramat world trade center. Iar in Siria sunt cei care au publicat pe internet filme cu decapitare de crestini nevinovati, la care le mancau ficatul sau inima. Scopul al nusra front este razboiul sfant impotriva crestinilor.

  http://www.trustnews.ro/2013/08/siria-e-o-minciuna/
  http://www.trustnews.ro/2013/08/lumea-la-un-pas-de-al-3-lea-razboi-mondial/

  14 submarine invizibile americane sunt echipate cu 24 de rachete trident nucleare. Alte 4 submarine au 154 de rachete tomahawk care pot purta incarcatura nucleara. Asta inseamna jumatate din capacitatea nucleara a SUA. O singura racheta trident are 8 focoase nucleare, fiecare focos nuclear are echivalentul a 475 kilotone TNT ( bomba de la hirosima a avut doar 12 kilotone, iar cea de la nagasachi doar 20 kilotone ). SUA poate lansa pana la 400 rachete nucleare fiecare din acestea avand intre 6 si 8 focoase nucleare. Asta cuprinde doar rachetele care pot fi lansate in timp foarte scurt, caci SUA si Rusia au mii de rachete care sunt date la ” casat ” spre dezmembrare ( adica asteapta de multi ani sa fie dezmembrate, probabil ca si acestea in caz de razboi pot fi utilizate dar se pot lansa intr-un timp ceva mai lung decat cele care sunt gata de lansare – de ce nu le-au dezmembrat daca tot stau la casat de atatia ani ? pentru ca dezarmarea este doar fictiva ). Oricum, doar rachetele SUA inseamna un total de 1.300.000 kilotone TNT, ceea ce ar putea sterge complet ( adica sa nu mai ramana nici caramida intreaga din cladiri ) o suprafata circulara cu diametrul de 1300 km, adica jumatate din Europa. Insa radiatiile s-ar raspandi pe o suprafata mult mai intinsa. Dar daca luam in calcul ca nu toata suprafata europei este locuita, ci doar orasele si satele, inseamna ca doar rachetele americane ( afara de cele date la casat ), ar putea distruge complet toate orasele din mai multe continente ( adica nu are de ce sa fie bombardate campiile si muntii unde nu sunt sate si orase, ci doar suprafetele locuite, si care sunt mult mai putin intinse decat cele nelocuite )
  De la lansarea unei rachete nucleare dureaza intre 5 si 10 minute pana isi atinge tinta. Doar raderele din Rusia si China pot detecta imediat traiectoria rachetelor americane, care pot fi lansate in orice minut si secunda. In 50 de secunde racheta iese in afara atmosferei si atinge viteza maxima, apoi racheta se dezmembreaza in mai multe focoase nucleare. Radarele de la sol nu mai sunt in stare sa detecteze exact cele 8 focoase de la fiecare racheta. Ele intra apoi in atmosfera si raman mai putin de 180 de secunde pana vor atinge tinta. Adica ar fi foarte greu de interceptat o racheta nucleara de catre cei vizati, atat SUA cat si Rusia. Odata lansate aceste rachete, au sanse mari sa isi atinga tintele.

  Stau si ma intreb daca nu si Putin o fi tot o marioneta de a railor acestei lumi, masonii si sionistii, la fel ca si Obama. Nu stiu, insa dupa 70 de ani de comunism adus de sionisti in Rusia, nu cred ca elitele au parasit aceasta tara imediat dupa caderea comunismului. Probabil tot ei sunt si acuma la conducere, ca peste tot. In mod sigur au oameni infiltrati. Deci razboiul asta este o facatura de a lor, pusa la cale de oamenii lor infiltrati peste tot. In plus nu stiu ce este cu istoria paralela, a OZN-urilor care s-au dezvoltat in paralel cu istoria noastra normala. OZN-uri sunt si in SUA si in Rusia, deci elitele sunt prezente peste tot, si pun la cale o istorie paralela de zeci de ani, ca la urma se ne prezinte OZN-urile ca fiind ale extraterestrilor ( demoni ). Teoria extraterestrilor le ajuta sa inlature foarte usor credintele traditionale, aproape orice religie, mai putin cele pagane care vorbesc despre extraterestri ( interesant, de ce Mantuitorul nu ne-a spus nimic despre ” frati ” din cosmos, dar paganii stiu de mult de acestia ? ). Extraterestrii si antihristul vor oferi solutii impotriva razboaielor dintre oameni, dar nu solutii crestine, ci pagane.
  Totusi, pana la venirea antihristului, in Rusia raii vor fi inlaturati ( nu stiu cum anume – poate poporul va prelua puterea ), si va ramane singura tara unde antihristul nu va putea intra.

  Apreciază

 4. Raul Basarabeanu said, on septembrie 2, 2013 at 3:17 pm

  In Siria trebuia intervenit de mult timp. Acesta e adevarul. Au murit 200.000 de oameni nevinovati. Rusine tarilor care se opun acestui lucru! Rusia de exemplu.

  Apreciază

  • saccsiv said, on septembrie 2, 2013 at 3:46 pm

   Raul Basarabeanu

   Esti sigur ca ai inteles ce se intampla in Siria de doi ani incoace?

   Apreciază

  • Maria said, on septembrie 2, 2013 at 5:07 pm

   „In Siria trebuia intervenit de mult timp ”
   Serios ???
   Faci parte cumva din SRI , Masonerie ,sau pur si simplu , ai spus-o in necunostinta de cauza ?
   Daca esti sigur pe ceea ce spui , ar trebui sa stii si ce spun romanii din Siria , stabiliti acolo de 20 de ani , si intr-un numar de 25 de milioane , cu privire la diversiunile facute de America , in toate tarile arabe , asa cum au facut in Egipt , Libia , Irak , etc , iar acum sunt pe lista Siria si Iranul .

   Apreciază

  • seby said, on septembrie 2, 2013 at 6:22 pm

   http://www.youtube.com/watch?v=W6ueyeK0uP0 poate asa te luminezi si tu 🙂

   Apreciază

  • pcmouse said, on septembrie 2, 2013 at 7:01 pm

   Raul Basarabean-nu tie rusine un pic asa…?ti-ar placea sa vina americanii la noi in tara sub ce pretext vor ei ca sa bombardeze?ca aia vor sa faca in siria.isi trimit agentii sa dea cu gaz si dupa aceea acuza conducerea siriei de acest lucru?cat de prosti sunt unii de cred ca presedintele sirian punea paie pe foc singur..

   Apreciază

  • NIMENI said, on septembrie 2, 2013 at 7:50 pm

   Raule …
   Au murit 200.000 de oameni nevinovati …media spune 100.000!
   Poate ca sunt 10.000 sau 2500,
   CINE I-A OMORAT!
   Un posibil raspuns, te-ai gandit ca probabil mercenarii odiosi si criminali au omorat oameniii neinovati.
   Fortele armatei siriene nu sunt oameni nevinovati, sunt combatanti si isi apara tara….
   Mercenarii sunt oameni vinovati, trebuie eliminati …
   E ceva neclar Raule?

   Apreciază

 5. john said, on septembrie 2, 2013 at 5:47 pm

  Acesta sa fie oare motivul?
  În data de 1 septembrie într-un interviu realizat de canalul TV “Al-Manar” un expert militar a confirmat că Obama întîrzie cu loviturile aeriene, aşteptând hotărârea Congresului din cu totul alte motive decât cele declarate.
  Pricina acestei întârzieri o constituie aceea că anterior Siria a doborât un avion şi patru rachete “Tomahawk”.
  Avionul militar american a căzut în apropierea hotarului dintre Siria şi Iordania iar rachetele au căzut în mare.
  Ştirea despre avionul “F-22 Raptor” doborît a fost lansată de ziarul american “The Los Angeles Times”.
  Publicaţia americană mai anunţă că în data de 30 august apărarea antiaeriană Siriană a doborât patru rachete “Tomahawk”. Ele au fost doborîte cu ajutorul sistemului antiaerian rusesc “Pantsir S1″.
  Sursa publicaţiei americane declară că Pentagonul a lansat patru rachete pentru a “aprecia pulsul sirienilor”.
  După cum declară “The Los Angeles Times” pirderea avionului modern “F-22 Raptor” în nordul Iordaniei este principalul moriv care determină SUA să întârzie cu loviturile aeriene masive.
  Altă publicaţie americana “The Oklahoman” cu referire la surse în cadrul armatei americane scrie că avionul “F-22 Raptor” a căzut în nordul Iordaniei.
  Sursa militară a mai declarat că Siria cu siguranţă dispune şi de complexe “S-300″ modernizate sau chiar “S-400″.
  Sau acesta? A pierdut America initiativa sau lumea a devenit bipolara?
  Declaraţia lui Obama referitoare la atacarea Siriei obligă Rusia la măsuri radicale, consideră Valentin Vasilescu, pilot de aviaţie, fost comandant adjunct al Aeroportului Militar Otopeni. Citiţi opinia dumnealui aici:
  http://romanian.ruvr.ru/2013_09_01/Declaratia-lui-Obama-referitoare-la-atacarea-Siriei-obliga-Rusia-la-masuri-radicale-3501/

  Apreciază

 6. Raul Basarabeanu said, on septembrie 2, 2013 at 6:32 pm

  Pai atunci puteti sa-mi spuneti atunci ce interes au avea Statele Unite in Siria? Sau sa imi recomandati un link de pe blog ca sa inteleg mai multe? Va multumesc. Vorbesc doar in necunoscutinta de cauza. Sa ma iertati daca am vorbit cu pacat.

  Apreciază

  • Emanuel said, on septembrie 2, 2013 at 7:29 pm

   Dar Hitler ce interese a avut de a atacat Europa ? Sau alti dictatori ? Dar NWO nu se vrea a fi viitoarea dictatura mondiala, si care porneste din SUA si UE ? Daca se vrea mondiala, atunci cu siguranta trebuie sa cucereasca si orientul mijlociu ( care mai are si foarte mult petrol foarte important pentru SUA ), si Asia, si Australia, si toate tarile pana la urma. Spre asta se merge.
   Problema este ca vitoarea dictatura seamana mai degraba cu comunismul din China decat cu ” democratia ” din SUA, si deci, in viitorul razboi trebuie sa iasa mai degraba China invingatoare ( dupa planurile masoneriei ), ca sa isi impuna forma de dictatura in toata lumea.

   Apreciază

   • mihai said, on septembrie 2, 2013 at 10:57 pm

    ce interese a avut hitler?!aici trebuie pusa intrebarea ce interese a avut oculta prin indivizi ca rotchild si rokefeler aceias oculta care finanteaza siastazi diverse nenorocirii, hitler si stalin au fost numai de fatada, insa astazi este mult mai voalat prin nato si s.u.a

    Apreciază

  • adi said, on septembrie 2, 2013 at 7:35 pm

   @Raul Basarabeanu
   interesele sionistilor in linii mari sint cam 3:
   1) Sa imparta Siria in 5 provincii
   2) Programul de depopulare al planetei executat de marionetele de la washington,londra,bruxelles etc
   vezi georgia guidestones si alte documentare referitoare la acest plan.Daca se executa atacul asupra Siriei razboiul mondial e f.aproape adica cam exact ce ii scria marele comandor al ritului antic scotian albert pike lui mazzini in 1871 cu privire la o viziune care i-a trimis-o lucifer.
   3) Prin deviza „Ordo ab Chao” adica prin haos spre ordine(noua ordine evident) populatia infometata ,saracita si ingrozita sa ceara guvern mondial(probabil ONU) ,iar acesta va cere cipuirea pentru chipurile sanatatea si bunastarea oamenilor.La manipulare si inselare presa jidovita este experta nu mai e de comentat nimic.
   Ar fi si punctul 4 cu „reconstruirea” templului unde antihrist se va da pe sine drept Dumnezeu.

   Apreciază

  • NIMENI said, on septembrie 2, 2013 at 7:43 pm

   Raul Basarabeanu,
   Nu ai vorbit cu pacat din necunostinta de cauza, esti programat …
   Chiar asa …ce avem noi aici? Ce avem noi aici ….?
   Ce interes are SUA in Siria? Asta este o intrebare INFANTILA!
   Simplu, DISTRUGEREA!
   S-a incercat cu mercenari daramarea Siriei, tara bogata si PUTERNICA care nu se pleaca NWO.
   Assad e puternic, nu e carpa!
   Ai inteles? Culcat!

   Apreciază

  • minionita said, on septembrie 2, 2013 at 8:32 pm

   Petrol si gaze, la fel ca in Libia si Iraq. Siria si Iranul sunt in sfera de influenta a rusilor ceea ce nu ii bucura pe americani.
   Siria e stat laic iar opozitia e formata majoritar din musulmani care asa cum stim sunt extrem de pacifisti: mai taie cate un cap, mai incendiaza pe cate unul iar pe crestini ii iubesc atat de mult ca ii pun in fata ( la tancuri ). Stii ca ei considera ca orice teritoriu unde a patruns islamul le apartine si e obligatia lor sa il islamizeze? In plus, orice musulman se converteste la alta religie trebuie sa fie omorat ca asa zice profetul. Iar daca unui barbat i se pune pata ca o femeie a dezonorat familia ( de exemplu daca i se pare ca s-a uitat lung la un barbat ) o omoara fara nici un fel de probleme pentru ca genul asta de crime sunt rareori pedepsite. Cum ti se pare sa iti omori mama, fiica sau sora?Musulmanii nu tolereaza nimic din ceea ce ii impiedica sa ajunga la putere.
   Cert e ca americanilor le place sa traga ei toate sforile si cat au interes sustin orice fel de regim indiferent cat de totalitar este. Cand nu mai au interes incep sa ii sprijine pe contestatari si gasesc un pretext sa atace pe fata. Logic, de ce ar fi atacat armata siriana civili in loc sa atace rebelii. Aici http://www.mediafax.ro/externe/criza-din-siria-dovezile-care-il-implica-pe-bashar-al-assad-in-atacul-chimic-raportul-serviciilor-de-informatii-americane-11283937 scrie ca stiau cu 3 zile inainte ca se pregateste un atac. De ce nu au avertizat comunitatea internationala daca le pasa asa de mult de sirieni?
   Oricum aici gasesti un articol foarte interesant ca sa intelegi de ce sunt capabili http://www.historia.ro/exclusiv_web/general/articol/terifiant-experimente-medicale-oameni-facute-sua

   Apreciază

  • Mălin said, on septembrie 2, 2013 at 8:46 pm

   „La orice împotrivire, va trebui să fim în stare să-i facem pe vecini să declare război ţării care ar îndrăzni să ne stea în cale; iar dacă şi aceşti vecini s-ar gândi să se întovărăşească împotriva noastră va trebui să-i înfrângem repede pe toţi într-un război universal (mondial) al lumii întregi.” (Fragment din AL VII-LEA PROTOCOL SECRET FRANCMASONIC)

   Apreciază

  • Maria said, on septembrie 2, 2013 at 11:43 pm

   Interesul americanilor este in primul rand jaful petrolului din tarile arabe , America fiind dependenta de acest petrol furat prin agresiune militara , dar nu numai petrol ci si alte bogatii , pt ca America este la un pas de faliment .
   America , asa a procedat de-a lungul anilor , cand a dorit sa-si insuseasca bogatiile din alte tari .

   Apreciază

   • Raul Basarabeanu said, on septembrie 3, 2013 at 2:03 am

    Deci americanii (o parte din ei, cei masoni) platesc rebelii ca sa creeze haos si razboi civil. S-apoi sub pretextul ca-i ajuta trimit trupe acolo. Astia stiam. Pe mine ma intereseaza logica si ce anume cauta ei in Siria? O tara nu mica ca suprafata, dar cu o populatie asemanatoare cu a noastra. As dori sa stiu si parerea lui Saccsiv. Care e exact interesul in Siria sau in zona. Pentru ca dumneavoastra (o mare parte din cititorii inregistrati ai blogului) v-ati exprimat pareri diferite si multe. Inseamna ca nici unii dintre voi n-ati inteles scrierile lui Saccsiv sau Saccsiv n-a explicat destul de bine pe site. Am primit multe linkuri din presa. Iar presa stim ca e controlata de ei. Eu vreau sa stiu adevarul. Oricum, e trist ca lumea se indreapta spre Apocalipsa si nu ma impac cu ideea ca Romania se aliniaza acestor satanici.

    Apreciază

 7. Mălin said, on septembrie 2, 2013 at 7:09 pm

  Ce spun unii ziaristii manjiti cu plocoane sunt intoxicatii pentru naivi.
  Alianta nu impune nimanui sa lupte in razboaiele altora…

  Teoretic, numai in cazul in care un stat din alianta este atacat se poate lua o decizie de catre conducerea NATO care state sa vina in sprijinlui statului atacat. Insa nimeni nu poate obliga un stat sa duca razboaie in numele altora
  Iar practic foarte rar se ajunge la asa ceva fiindca state ca Germania, Anglia, Italia, Spania, Danemarca, Suedia si multe altele nu vor accepta niciodata sa fie marionete ale altora, asa cum se procedeaza la noi.
  La noi se intampla toate aceste lucruri datorita tradatorilor slugarnici din conducere !!!

  Apreciază

  • Mălin said, on septembrie 2, 2013 at 7:17 pm

   Rectific cu exceptia Suediei care nu este membra Nato…

   Apreciază

 8. Raul Basarabeanu said, on septembrie 3, 2013 at 2:06 am

  Saccsiv, nu pui si tu pe blog o adresa de e-mail unde te poate contacta lumea? Sa-ti arat niste simboluri interesante.

  Apreciază

 9. Raul Basarabeanu said, on septembrie 3, 2013 at 2:08 am

  Scrie-mi de fapt daca poti si daca vrei la adresa mea de email. cu care postez. Mersi.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: