SACCSIV – blog ortodox

Video: ELYSIUM – adica HAI LA REVOLUTIE

Posted in filme, revolutie by saccsiv on august 25, 2013

   In rolurile principale, Matt Damon si Jodie Foster. Are un mare succes la public, incusiv la noi. Si evident, s-a si scris despre el:

Kamikaze: Comunismul hipsteric se întoarce, mereu

Andreea Raicu: Elysium, un SF nou-nout, cu costume semnate Armani

Pro cinema: Elysium: un science-fiction inteligent, din care citez:

District 9 a fost unul dintre putinele filme SF la care nu am respirat, atat de captivant mi s-a parut. Atmosfera, realismul si maniera in care era realizat m-au cucerit imediat. De la inceput, stiam ca voi regasi aceste calitati si in Elysium, al doilea film al regizorului sud-african Neil Blomkamp. 
[…]

Elysium vine ca o gura de aer proaspat dupa o vara in care super eroii au ajuns de la a ne minuna la a ne plictisti. In Elysium nu exista super eroi, nici macar eroi, ci doar oameni care isi vad propriile interese, fie ca sunt sau nu in scopuri nobile. Elysium este o lectie de supravietuire, plasat intr-un univers apasator, murdar, bolnav si infricosator. Ca in orice viitor distopic, Pamantul este o ramasita a unei planete candva bogata si infloritoare. Oamenii sunt bolnavi, saraci si tratati inuman, iar cei bogati si-au facut bagajele catre Elysium, o statie orbitala aflata in jurul Pamantului.
Actiunea filmului este plasata in 2159, in care omanirea este divizata in doua clase sociale: cei foarte bogati locuiesc pe o statie spatiala imaculata si construita de mana omului denumita Elysium, in timp ce restul oamenilor traiesc pe o planeta Pamant suprapopulata si in ruina.

District 9 Trailer HD

   Cand vedem cate o super productie ce poarta un oarece mesaj, sa nu uitam ca industria cinematografica si muzicala e in mana cui trebuie:

EVREII SI BENZILE DESENATE …

EVREII din MASS-MEDIA si INDUSTRIA DE FILME

   Asta ca sa pricepem ca nu apare nimic fara stirea si vrerea lor.

   Acum, sa vedem care ar fi povestea filmului:

   E o distopie, precum:

“HUNGER GAMES” (JOCURILE FOAMEI) – analiza filmului. Un guvern ticalos, mase oprimate, adolescenti din clasa de jos, adusi tribut, ce sunt filmati luptandu-se pana la moarte

   Bogatanii deci, in majoritate albi, stau pe statia orbitala Elysium si dupa ce ca traiesc in lux, mai au la dispozitie si o chestie super mega tehno computerizata, un soi de pat pe care daca te pui, te face bine de orice boala incurabila, ba chiar reface si o moaca zdrobita, totul fiind ca posesorul ei sa aiba creierul functional.

   Ailalti se inghesuie pe pamant in conditii mizere, fara patul minune si sunt in majoritate hispanici si negri. O exceptie ar fi Max (interpretat de Matt Damon) eroul principal ce lucreaza din greu la o intreprindere si este la un moment dat iradiat accidental.

   Ordinea este mentinuta de niste roboti batausi iar intregul sistem depinde de un program de calculator.

   Statia e aparata de echipa lui Delacourt (interpretata de Jodie Foster), o femeie rea ce ordona ticalos distrugerea micilor navete cu disperati de pe pamant ce cauta sa ajunga clandestin pe Elysium, iar pe cei ce totusi reusesc, ii vaneaza nemilos. Cum insa conducerii nu-i prea plac metodele ei, ea hotaraste sa se foloseasca de individul ce stapanea intreprinderea unde lucra Max, pentru a schimba programul intregului sistem, inlocuindu-l pe vechiul conducator cu malefica ei persoana.

   Planul nu apuca sa fie pus in aplicare, caci intra in actiune eroul cel principal, ajutat fiind de o echipa afro-hispanica de genii in inginerie si calculatoare ce pune un exoschelet pe el si-l face imbatabil. Si dai si lupta si una alta, sarim la final si Delacourt moare, Max se sacrifica, conducator pe statie devine seful echipei geniale iar saracii de pe pamant au in sfarsit acces pe Elysium si evident si la paturile sale minunate.

   Si e bine si pace pe pamant si statie.

   Care ar fi mesajul? Evident, hai la revolutie, hai pe baricade, ca putem si le aratam noi lor, mama lor de bogatani. De ce astfel de filme? Deoarece ELITELE au nevoie de o revolutie, iar in cazul de fata Elysium este fNOM:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

O scurta explicatie a chestiunii NOM – fNOM

   Pana aici, ar fi clara treaba. Totusi, care-i motivul pentru care papusarii fac si filme precum World War Z?  

Mesajul cumplit al filmului „WORLD WAR Z”

   Care film este privit taman din partea cealalta a baricadei? Pai simplu. Stim ca realii stapani din varful piramidei vor o diminuare drastica a populatiei pamantului:

ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 milioane de locuitori pe planeta si doctrina NOII ORDINI MONDIALE

   Asta o vor rezolva cu razboi, epidemii si alte cele. Se descurca ei. Totusi, sutelele alea de milioane preconizate sa ramana pana la final nu sunt formate doar dintre ai lor ci in majoritate dintre cei ce le vor fi sclavi indoctrinati. Astia e nevoie sa aiba in cap ca cei ce trebuie sa piara sunt de fapt zombi.

   Acum, parca le vedem mai clar?

   Adica, hai la revolutie caci baricada aduce binele pe pamant, adica de fapt reala NOM cea de stanga pentru norod dar cu ELITELE cocotate sus la butoane. Dar sa eliminam si zombi, ca sunt urati. Iar mentalul norodului se pregateste din timp si prin astfel de filme. Ca bietul spectator se vede atat in pielea oprimatului ce priveste cu jind in sus la Elysium, dar si in pielea celui ce-i ucide pe zombi. El insa zombi nu se vede, nestiind nefericitul ca atunci cand va fi razboi si revolutie, chiar el va fi vazut de catre altii precum un zombi.

   M-am facut inteles? Sper ca da. Si iata cum impusca ei prin filme toti iepurii dintr-un foc.

   Cititi va rog si:

VIDEO: 5 minute din MEGA PRODUCTIA “2012”. Oare de ce au creat acest film?

MESAJ EDIFICATOR: Doua afise ale filmului „2012”

Film artistic: AVATAR (subtitrare in limba romana), o mega productie SF ce promoveaza pe fata reala NOUA ORDINE MONDIALA

VIDEO: Pe 22.01.2010 va fi lansarea filmului “LEGION”. Mesajele au inceput sa fie din ce in ce mai pe fata …

Ce promoveaza filmul „PROMETHEUS”?

Film artistic: ‘’METROPOLIS’’. ANALIZA: simbolismul ocult al filmului si importanta lui in cultura muzicii Pop

VIDEO – Deus Ex: HUMAN REVOLUTION. Un joc in care actiunea se petrece intr-un viitor plin de revolte, tehnologie si … corporatii cu simboluri masonice

VIDEO: “MACHETE”, filmul ce promoveaza RAZBOIUL RASIAL

 

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Iacoboaie Radu said, on august 26, 2013 at 12:09 am

    Majoritatea covârşitoare a filmelor, în special a celor americane, conţin mesaje care să fie receptate de public şi să pătrundă adânc în mentalul colectiv şi să imprime anumite gânduri, concepţii şi atitudini, care servesc desigur scopurilor cercurilor oculte. În mod logic, sunt cooptaţi psihologi şi oameni care pot influenţa schimbarea psihicului uman. Pentru omul de rând, este ceva de neconceput şi de neînţeles. Ori, tocmai pe acest lucru mizează EI (masonii) sau ELE (autoproclamatele elite mondiale).
    Desenele animate şi cinematografia sunt instrumente ideale în mâna păpuşarilor planetei. Recomandăm multă atenţie şi înţelepciune în vizionarea lor, cu atât mai mult cu cât ele reprezintă o lume virtuală, iar viaţa omului este ancorată în realităţi, de multe ori dureroase…

    Apreciază

  2. minionita said, on august 26, 2013 at 12:28 am

    Am citit intr-o carte o chestie care se potriveste manusa. Unul din personaje spunea ceva de genul:”Ne trateaza ca pe ciuperci. Ne tin in intuneric si ne hranesc cu balegar.”

    Apreciază

    • Iacoboaie Radu said, on august 26, 2013 at 3:34 pm

      Mai rău. Ne tratează ca pe nişte sclavi numai buni de muncă (de exploatat; chiar şi comuniştii au făcut acelaşi lucru!). Ne tratează ca pe nişte animale. Pentru evreii sionişti, care conduc masoneria şi francmasoneria mondială, noi suntem goymi, adică un fel de animale.
      Uitaţi-vă fraţilor, numai cum sunt trataţi mulţi dintre românii, care pleacă la muncă în străinătate, fie în Europa Occidentală, fie în alte părţi. În ţara natală, de multe ori la fel. Au condiţii de muncă grele şi salarii de mizerie. Muncesc din greu ca robii. Mergeţi şi vedeţi acest lucru în multe dintre fabricile moderne de astăzi.
      Salariile sunt plafonate prin înţelegeri ascunse dintre guvernanţi şi patronatele conduse de masoni, motivându-se aceasta prin faptul că ,,investitorii ar pleca din România”…

      Apreciază

  3. pcmouse said, on august 26, 2013 at 1:44 am

    staitia aia spatiala este in forma de pentagrama.iar la un moment datca mai rau de atat nu se putea.este pur si simplu cercul cu capatana vicleanului .in forma de pentagrama…de stea intoarsa cu varful in jos stiti si voi ce formeaza..nici nui pronunt numele

    Apreciază

    • Alexandru(Fulger) said, on august 26, 2013 at 4:10 pm

      Producatori filmului Elysium si al lui District 9 trebuiau sa faca filmul Halo care este inspirat,dupa cea mai de succes triologie a Microsoftului Halo care este plina de simboluri iar nava din filmul Elysium este asemanatoare celui din joc.

      Apreciază

  4. Ioan Pelasgul said, on august 26, 2013 at 1:51 pm

    – Statia Spatiala => Tarile Albe in care traiesc Albi privilegiati si lacomi
    – Planeta Pamant => Tarile non-Albilor pline de saracie si de oameni neprivilegiati
    – eroul Max Matt Damon => Albii si evreii stangisti multiculturalisti care vor sa salveze coloratii de sub jugul Albilor
    – Delacourt => Nationalistii Albi care vor sa apere identatitatea natiunilor lor si care sunt prezentati in film ca niste fiinte fara inima.

    Apreciază

  5. Alexandru(Fulger) said, on august 26, 2013 at 4:02 pm

    Filmele au ajuns mesajele elitelor nimic mai mult , povestea doar mascheaza adevarata semnificatie , cele pure au ramas cele din Europa rasariteana cum ar fi filmul Ostrov.

    Apreciază

  6. aniush said, on august 29, 2013 at 8:50 am

    Sincer mi-e dor de filmele care erau candva…cele care promovau dragostea dintre oameni, filmele in care se arata ca…credinta e cea care ne poate salva.
    Mi-e dor de ceea ce este frumos.

    Apreciază

  7. […] Video: ELYSIUM – adica HAI LA REVOLUTIE […]

    Apreciază

  8. […] Video: ELYSIUM – adica HAI LA REVOLUTIE […]

    Apreciază

  9. […] Video: ELYSIUM – adica HAI LA REVOLUTIE […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.