SACCSIV – blog ortodox

STIRILE ZILEI (23.08.2013): Bulibaseala – RREGATUL RROMANIEI. Papa Francisc popularul. Distrugerea Plafar. Video – mascarada la Rosia Montana

Posted in STIRI by saccsiv on august 23, 2013

Roxana Iordache: DUBLĂ BULIBĂŞEALĂ. RREGATUL RROMÂNIEI. SAU PROCLAMAREA STATALITĂŢII PARALELE A ŢIGĂNIEI

Ce se întâmplă de câteva zile la Sibiu nu face decât să pună cruce pe imaginea internaţională a României. România de acum încolo are ca o piatră de mormânt convingerea străinilor că este de fapt Rromânia, ţara internaţională a rromilor, regatul ţiganilor de pretutindeni.

Pentru asta a fost o activitate neobosită, de 23 de ani, începută de Ion Iliescu şi încoronată de Traian Băsescu. Ilici a fondat oficial “Casa Regală Cioabă”, iar Băsea i-a încununat succesul.

[…]

Dubla bulibăşeală de la Sibiu e imaginea lipită de fruntea României. Câtă activitate diplomatică ar trebui ca să-i convingi pe străini – şi ignoranţi, şi interesaţi de batjocorirea noastră – că România nu-i Rromânia, ci un leagăn al civilizaţiei creştine? Bulibăşeala e totodată menită să maculeze ideea de monarhie şi să blasfemieze Coroana Română, a cărei deviză este Nihil sine Deo. În sfântă tradiţie ortodoxă. Deci, e, de fapt, o triplă bulibăşeală: macularea României, a monarhiei şi a ortodoxiei.

Deci, ce s-au gândit ţiganii? Ia să ne tragem doi regi, ca să fie clar că ţărişoara e un rezervor nesecat de ţigănie. Plus că pe linie penticostală şi baptistă, asta e imaginea care se va cimenta cel puţin în SUA.

[…]

S-a băgat moţ la discurs între ţigani şi V.C. Tudor, chiar între cele două “încoronări”, elogiind “Familia Regală Cioabă” – după ce mai mult de două decenii a înjurat ţiganii. A fost acolo din dublu oportunism, confesional şi electoral, fiind prima dată când şi-a recunoscut apartenenţa neoprotestantă, de unde până acum se pretindea ortodox. Dar vin europarlamentarele şi are nevoie de voturi, poate o face în tandem cu EBA – păcat numai că Manţog e la pârnaie, fiindcă el era expertul în distribuit voturi electorale.

[…]

Oricum, declaraţia episcopului Tőkés privind protectoratul asupra Transilvaniei – sau a unei părţi din Transilvania – pe care l-a solicitat de la Ungaria păleşte faţă de evenimentul de la Sibiu, care a constituit de fapt proclamarea statalităţii ţigăneşti a României.

   Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

Regele rromilor Florin Cioaba a murit. A FOST MASON

Ziua Veche: Băsescu s-a recules la sicriul lui Florin Cioabă VIDEO
Traian Băsescu s-a recules la sicriul lui Florin Cioabă. Preşedintele a ajuns la casa familiei Cioabă din Sibiu în jurul orei 15.15 şi a plecat după 15.30. Băsescu s-a recules la sicriul lui Florin Cioabă Pe timpul vizitei neanunţate, la Sibiu, Traian Băsescu nu a făcut nici o declaraţie pentru presă. (…)

Mediafax: EXCLUSIV: După ce i-a vândut brandul, Guvernul va scoate Plafar din categoria companiilor de interes naţional. Ce activitate va avea de acum compania

Ziua Veche: Trafic pe internet în SUA. Cât poate supraveghea NSA?
NSA are capacitatea de a supraveghea până la 75% din traficul total pe Internet din SUA, scrie miercuri cotidianul Wall Street Journal. Trafic pe internet în SUA. (…)

Ziua Veche: Administraţia Obama recunoaşte că NSA a interceptat ilegal 
Administraţia Barack Obama a recunoscut miercuri, la două luni după primele dezvăluiri ale lui Edward Snowden, că Agenţia Naţională de Securitate (NSA) a încălcat legea între 2008 şi 2011, interceptând ilegal mesaje electronice ale americanilor fără legătură cu terorismul. (…)

Ziua Veche: Incident grav. Scurgerea de apă radioactivă la Fukushima Autoritatea de reglementare nucleară din Japonia a evaluat miercuri la “nivelul 3″, ce corespunde unui “incident grav” pe scara internaţională a evenimentelor nucleare (INES), o scurgere de 300 de tone de apă puternic radioactivă care s-a produs în ultimele zile la centrala Fukushima. (…)

Realitatea: CIA face şi desface GUVERNE în toate colţurile lumii. Cele 7 cazuri recunoscute OFICIAL

   Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

Va fi folosit Iranul pentru declansarea celui de al treilea razboi mondial? Elemente esentiale din istoria sa contemporana (ce nu apar insa in marea mass-medie actuala)

EVZ: Papa Francisc, către un student italian: hai să ne tutuim
“Sunt Papa Francisc, ne putem tutui”: i-a spus la telefon Suveranul Pontif unui credincios, un student italian de numai 19 de ani care îi trimisese o scrisoare, relatează presa italiană.

Stefano Cabizza, de la o şcoală de inginerie din Padova (nord-est), i-a transmis o scrisoare Papei Francisc în urmă cu câteva zile printr-un cardinal. Însă, el nu s-a aşteptat niciodată să audă acel “Alo, sunt Papa Francisc” şi să discute duminică la telefon cu acesta, scrie ziarul Il Gazzettino care apare la Veneţia.
“Am râs şi am glumit timp de opt minute. Mi-a spus că Isus şi apostolii săi se tutuiau. El mi-a cerut să mă rog mult pentru el. Mi-a dat binecuvântarea şi am simţit cum se naşte în mine o mare forţă”, a povestit Stefano, fără a dezvălui subiectul scrisorii sale adresate Papei.

   Comentariu saccsiv:

Foto: NOUA CRUCE DE PE PIEPTUL PAPEI FRANCISC I. Nu e Hristos rastignit, ci un pastor printre oi …

Iulian Leca (Ziare com): ELOGIU PAPEI FRANCISC I. Asta chiar seamana din ce in ce mai mult cu PROFETUL MINCINOS …

PROFETIA PARINTELUI ELPIDIE: „Voi, cei mici, îl veţi vedea pe ANTIHRIST”. Despre noul papa – profetul mincinos, razboi, foamete, ELITE, cipuri. Text integral preluat din revista Atitudini

Adevarul: UPDATE VIDEO Decizie şocantă a „cârtiţei“ Wikileaks, după ce a primit 35 de ani de închisoare. Bradley Manning vrea să devină femeie

Hotnews: VIDEO SUA: Mai multi copaci dintr-o zona mlastinoasa din Louisiana, inghiti de un crater urias

Ziua news: Înger fotografiat deasupra Clujului FOTO

Comisia UNESCO a Parlamentului – Un nou departament al companiei miniere 

 

92 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. crestinul ortodox said, on august 25, 2013 at 7:20 pm

  Apreciază

 2. Ion Roman Popescu said, on august 26, 2013 at 1:24 am

  http://cristianls.ro/2013/08/sanda-lungu-salvati-rosia-montana/

  Adevărata față a gospodinei din reclama la “Salvați Roșia Montană”

  Apreciază

 3. Ion Roman Popescu said, on august 26, 2013 at 1:26 am

  Problema e ca RMGC estimeaza 300 tone Aur, pe cand Prof. Dr. Gheorghe Popescu „doar” de 20 de ori mai mult , adica 6000 tone

  http://www.libertatea.ro/detalii/articol/Avem-6-000-de-tone-de-aur-adica-250-de-miliarde-de-euro-364785.html

  Care este adevarul?

  Apreciază

 4. Marian said, on august 29, 2013 at 8:42 pm

  Precizare:

  N-ar trebui sa schimbati fotografia cu demisionatul Ratzinger, si sa-l puneti pe Francisc ? ….in anuntul ce ruleaza in dreapta site-ului : ” NU venirii papei in Romania ”

  Trebuie sa stim pe care papa sa anatemizam cand va veni in Romania, sub aripa ecumenista a pf Daniel bruxelistul.

  Doamne ajuta tuturor !

  Apreciază

  • Marian said, on septembrie 1, 2013 at 11:39 pm

   Multumesc pentru actualizare.

   Nea Francisc asta face pe carismaticul, dar musteste de viclenie pe dinauntru.

   Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: