SACCSIV – blog ortodox

CSM a decis ca MAGISTRATII POT FI MASONI deoarece: „Francmasoneria este un sistem de morala special care cere membrilor sai tinuta morala si buna reputatie, prin morala intelegandu-se bunatate, onestitate, sinceritate, loialitate, justete”

Posted in MASONERIE by saccsiv on august 23, 2013

   Dupa cum stiti:

CSM va hotari pe 20 august daca MAGISTRATII VOR PUTEA FACE PARTE DIN MASONERIE

   Si au hotarat … Iata ce putem citi in articolul Consiliul Superior al Magistraturii a decis că magistraţii pot fi masoni:

Incredibil, dar adevărat! Procurorii şi judecătorii pot face parte din organizaţii secrete precum Masoneria, a decis CSM. Şi asta cu toate că principiul de bază al acestei organizaţii spune că membrii trebuie să se ajute mereu între ei.
Consiliul Superior al Magistraturii a luat această decizie ieri, după ce plenul şi-a însuşit o analiză a inspectorilor. Nu este pentru prima dată când consiliul legitimează apartenenţa judecătorilor şi procurorilor la această organizaţie. 
Prima dată, în 2007, a spus că magistraţii pot face parte din Masonerie fără niciun fel de problemă, aceasta nefiind o incompatibilitate. Însă aici se ridică mai multe probleme!
De exemplu, cum poate fi tras la răspundere un judecător care este obligat prin lege să dea dovadă de imparţialitate, în situaţia în care în boxa acuzaţilor se află un alt „frate” mason? Aţi spune că nu este nicio problemă, dar, conform un principiu fundamental al masoneriei, „fraţii se sprijină necondiţionat între ei”.
[…]
Nici ieri CSM nu a văzut o incomplatibilitate între cele două angajamente.Dimpotrivă, deşi şedinţele masonice sunt scerete, iar masonii ascund apartenenţa la organizaţie, CSM priveşte cu admiraţie frăţia masonilor, subliniind că „Francmasoneria este un sistem de morală special care cere membrilor săi ţinută morală şi bună reputaţie, prin morală înţelegându-se bunătate, onestitate, sinceritate, loialitate, justeţe”.

   Cititi va rog si:

Video: RITUAL MASONIC FILMAT IN TURCIA. Prima parte – INITIERE. A doua parte – INCHINARE LA LUCIFER

33 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Cristian said, on august 23, 2013 at 8:44 pm

    Bun,, CSM zice ca magistratii pot fi masoni (de aici la ”magistrati nu pot fi decat masonii” mai e un pas).
    Domnule, dar atunci sa scrie monserii in declaratia de interese, chiar daca nu e o incompatibilitate, daca sunt sau nu masoni. Doar sa scrie. Sa stim si noi cine, Doamne iatra-ma, ne judeca, cine imparte dreptatea in amarata asta de Romanie.

    Apreciază

  2. minionita said, on august 23, 2013 at 8:45 pm

    Era la mintea cocosului care va fi solutia aleasa.

    Apreciază

  3. Partizanu said, on august 23, 2013 at 9:18 pm

    Si cind te gindesti ca te duci ca MIELU in sala de judecata sustinindu-ti cauza facindu-l TRADATOR pe mai marele intelept al serviciilor secrete TE APUCA GREATA DE ACEST SISTEM TICALOSIT. Cred in lege nu in si cine o face.

    Apreciază

  4. seby said, on august 23, 2013 at 9:27 pm

    http://deveghepatriei.wordpress.com/2013/08/23/parchetul-general-a-fost-sesizat-in-privinta-blogului-nostru-urmeaza-sa-ne-aresteze/

    o alta incercare de intimidare a blogurilor antisistem ???

    Apreciază

    • dariana33dari said, on august 23, 2013 at 10:21 pm

      un atac la drepturile fundamentale ale omului si la constitutie. asta este. dar in fata patrupezilor comunisto-securisti nu conteaza asta.

      Apreciază

  5. cosminml said, on august 23, 2013 at 9:58 pm

    Masonii se inchina satanei si dracilor care intradevar sunt cei mai mari moralisti.
    Daca tinem cont de spusele Pr Arsenie Papacioc ca diavolul este singurul dusman care nu stie sa te crute e clar pe cine slujesc.
    Dragi masoni bucura-ti va si va veseliti caci cativa ani mai dureaza domnia voastra pe pamant si vine moartea care nu este prietena voatra si INFRICOSATOAREA JUDECATA la care o sa fiti fara raspuns.
    Chiar nu va duce mintea sa intelegeti ca arhitectul vostru, satana, e un zero, e un nimeni e o creatura palida si ratata?
    Pe langa asta masoneria e o organizatie care va face sa puscati de mandrie, ca vorba aia sunteti si voi ceva special si select si deosebiti. Aveti putere acum dar timpul vostru e pe sfarsite.
    Pregatiti-va sa plangeti caci Hristos va va osandi vesnic.
    Iisus Hristos este Dumnezeu iar arhitectul vostru o creatura jalnica cu o viata jalnica si cu un sfarsit tragic pe care o sa il aveti si voi.

    Apreciază

    • Maria said, on august 24, 2013 at 5:38 pm

      Daca Justitia inseamna Masonerie , atunci nu mai avem Justitie ci o Justitie satanista .
      Masoneria slujeste satanei si Sistemului antihristic si nu poporului sau Crestinismului .
      Cum vor mai jura pe Biblie , ma intreb , pt ca aceasta carte sfanta care este Cuvantul lui Dumnezeu , nu are ce cauta pe o masa , unde slujesc masoni magistrati .Acestia nu vor da verdicte corecte , conform cu dreptatea lui Dumnezeu , ci conform cu interesele lor in Sistem .
      Vor condamna crestinii in primul rand pe nedrept , mai ales daca te opui Sistemului prin refuzul actelor si pecetilor antihristice .Nu va fi in toata Justitia , un om al lui Dumnezeu , ca sa te apere .
      Probabil ca de aici va incepe mai intai prigoana crestinilor , din Justitia masonica .
      Te opui , ajungi in Justitie , vei fi condamnat ca te opui legilor .Si aceasta hotarare a CSM , face parte din planul elitelor din Sistem .Deja in Justitie sunt masoni si de aceea , aceasta decizie a fost doar de ochii lumii , intr-un fel o recunoastere pe fata . Nu scapam niciunde de masonerie .O gasesti in toate institutiile , cu regret si in Biserica Ortodoxa , chiar daca intr-o masura mai mica .
      Intr-adevar , iti vine sa te ascunzi in cel mai izolat loc de pe pamant .

      Apreciază

  6. laurentiu said, on august 23, 2013 at 10:11 pm

    Saccsiv,
    Scrie si sustine-i pe baietii de la De veghe patriei ca vor fi arestati. Ei te-au sustinut pe tine cand te-au arestat si s-au bucurat cand ai scris primul articol dupa eliberare:

    http://deveghepatriei.wordpress.com/2012/07/02/sistemul-antihristic-s-a-dezlantuit-fratele-saccsiv-a-fost-arestat-sa-ne-rugam-pentru-fratele-nostru-aflat-in-mare-necaz/

    Apreciază

  7. laurentiu said, on august 23, 2013 at 10:13 pm

    Saccsiv,
    Sustine-i pe baietii de la De veghe patriei, ca ei te-au sustinut pe tine cand te-au arestat si s-au bucurar cand ai scris primul articol dupa eliberare:

    http://deveghepatriei.wordpress.com/2012/07/02/sistemul-antihristic-s-a-dezlantuit-fratele-saccsiv-a-fost-arestat-sa-ne-rugam-pentru-fratele-nostru-aflat-in-mare-necaz/

    Apreciază

    • danielvla said, on august 24, 2013 at 4:07 pm

      laurentiu,
      L-au sustinut atunci pe Saccsiv, dar cand au avut o divergenta de opinii nu s-au sfiit sa-l ameninte pe el si pe cei dragi lui si s-ai vorbeasca urat. Sa ne rugam pentru ei, cu toate ca ei si-au facut-o cu mana lor!
      Poate nu se va ajunge pana la puscarie…

      Apreciază

      • Maria said, on august 24, 2013 at 7:48 pm

        Acesti oameni nu trebuie sa ajunga pe mana dusmanilor poporului , pt ca nu au facut nimic rau nimanui , dacat ca au aparat niste principii , sunt patrioti si au scos adevarul de sub minciuna prin articolele lor .
        Sa ne rugam lui Dumnezeu sa-i apere , pt ca mie personal imi este tare mila de ei , stiind in ce vizor este luata Ortodoxia , aparatorii credintei , patriotii , romanii adevarati care tin la tara si risca pt apararea acestui neam ,
        de catre Sistemul masonic din Romania .
        Maica Domnului sa-i acopere cu Sfantul ei Acoperamant .

        Apreciază

  8. ines said, on august 23, 2013 at 10:14 pm

    Saccsiv,
    Sustine-i pe baietii de la De veghe patriei, ca ei te-au sustinut pe tine cand te-au arestat si s-au bucurar cand ai scris primul articol dupa eliberare:

    http://deveghepatriei.wordpress.com/2012/07/02/sistemul-antihristic-s-a-dezlantuit-fratele-saccsiv-a-fost-arestat-sa-ne-rugam-pentru-fratele-nostru-aflat-in-mare-necaz/

    Apreciază

  9. gerica64 said, on august 23, 2013 at 10:25 pm

    Justitia adevarata nu exista ea a fost si este legata la ochii.Totul in lume este un circ si o minciuna dreptate nu gasesti decat daca intervine Dumnezeu cand vede ca oameni rai depasesc limita admisa.Politica, sistemele de oranduire toate sunt concepute acolo jos in iad de Lucifer si aplicate aici de slugile lui francmasoni de toate neamurile numai in Romania sunt 12 mii.E simplu cu noi este Dumnezeu iar cu ei este Satan.Singura este Biserica lui Hristos care lupta si va invinge negresit.Sunt vremurile de pe urma traim apocalipsa ne aflam in marea stramtorare sau criza mai modern in preajma apostaziei si in pragul razboaielor nimicitoare,urmeaza apoi razboiul mondial si imediat dupa el un interval de liniste si asezare a Bisericii la un singur adevar pentru intreaga lume.Sunt aproape 70 de ani de la incheierea celui de al 2 lea razboi mondial timp in care omenirea a ajuns sa faca pacate groaznice permiterea prin lege a avortului,pornografiei,eutanasiei,homosexualitatii,perversiunilor si in curand incestului pedofiliei si cine stie ce le mai baga dracu’ in cap.Cine are puterea face ce lege vrea dupa morala lor si a diavolilor care-i stapanesc.UE si toate celelalte foruri au un singur scop distrugerea CRESTINISMULUI.Masoni in magistratura sunt demult acum fac circ ca ar trebui aprobat oficial si in biserica sunt masoni si curand nu se vor mai feri sa recunoasca nici acestia.

    Apreciază

  10. gerica64 said, on august 23, 2013 at 10:43 pm

    Nu exista nici un motiv sa aresteze pe nici un tanar de la acel blog exista un drept la exprimare care daca nu se mai respecta este cazul ca nici noi sa mai respectam o autoritate in stat.Daca ei nu ne respecta ca cetateni noi de sa-i respectam ca autoritati.Pot sa zic si eu ca nu recunosc vreo Justitie,Politie,Procuratura uite asa nu-I recunosc cine sunt ei?Sunt numai parghii ale statului politienesc care cica ne protejeaza si au numai rol protector nu pentru simplul cetatean ci pentru hotii si tradatori care-s bat joc de popor de 23 de ani.Asta se intampla peste tot si in SUA si in Rusia restul este mascarada pentru fraieri cum ne numesc ei.

    Apreciază

  11. gerica64 said, on august 23, 2013 at 10:50 pm

    Abia astept prefer sa mor decat sa traiesc in mizeria care ne-a creat-o ei.Mare paguba ca mori si scapi de o lume care nu ofera nimic inaltator.Satana nu ofera nimic numai minciuni cine iubeste viata in lumea lui este naiv.Dar asta este trebuie sa rabdam pana la sfarsit cum ne-a spus Hristos.

    Apreciază

    • NIMENI said, on august 24, 2013 at 8:34 am

      gerica64,
      Bine ai spus-o! Ce atata frica de moarte? Cu doar una suntem toti datori!
      La JUDECATA e durerea, fratilor!

      Apreciază

    • pcmouse said, on august 25, 2013 at 1:17 pm

      gerica de ce scrii cu s” mare numele celui rau.

      Apreciază

  12. aniush said, on august 24, 2013 at 6:29 am

    Justitia isi permite ce vrea ea, favorizeaza pe cine vrea…pe fratii si surorile lor. Tare mi-e teama ca intr-un viitor se vor judeca oameni fara probe, fara martori, fara juriu si doar asa se vor spune niste lucruri…pe care vrea judecatorul sa le spuna si vor fi condamnati oameni nevinovati. S-ar putea sa se tinda catre o justitie de ev mediu.

    Apreciază

    • Maria said, on august 24, 2013 at 5:42 pm

      aniush,
      Este Justitia care va prigoni crestinii , pt ca nu te supui lui antihrist si legilor lui ,primind pecetile .
      Justitia Apocalipsei .

      Apreciază

  13. stelian said, on august 24, 2013 at 9:31 am

    pfff, pe cat de clar era ca o sa se intample asta, pe atat de gretos e elogiul comunistilor astora la adresa masoneriei. ,,Sistem de morala”?!?!?!

    Apreciază

  14. crestinul ortodox said, on august 24, 2013 at 12:55 pm

    insitutiile statului sunt inchinate spurcaciunii si astfel va incepe PRIGOANA impotriva ORTODOXIEI
    Insa sa nu ne temem ci sa alergam in rugaciunea cea mangaietoare si cea in Duh si Adevar la MAICA DOMNULUI GRABNIC IZBAVITOARE , la Sfantul Sau Acoperamint
    sa citim acea pravila inchinata MAICII DOMNULUI , rugaciunea Ingereasca
    de 150 de ori
    NACATOARE DE DUMNEZEU FECIOARA , BUCURA-TE .
    CEEA CE ESTI PLINA DE HAR MARIA , DOMNUL ESTE CU TINE
    BINECUVANTATA ESTI TU INTRE FEMEI SI BINECUVANTAT ESTE RODUL PANTECELUI TAU CA AI NASCUT PE MANTUITORUL SUFLETELOR NOASTRE
    amin.
    aceasta pravila citita de 150 de ori pe zi pe care au facut-o Dreptii si Alesii SFINTITI sau Sfinti Parinti si Mucenici in vremurile trecute de prigoana cand fiara rosia lovea napraznic
    Si MARE ESTE PUTEREA MAICII DOMNULUI
    fiara este pe pamint dara si MAICA DOMNULUI ESTE PE PAMINT LINGA noi prin SFINTELE SALE ICOANE FACATOARE DE MINUNI DATE IN DAR in aceste vremuri de rastriste
    DOAMNE AJUTA -ne si noua celor Ce Te Marim
    si Maica Ta Cea SFANTA O Cinstim
    MAICA DOMNLUI indura-te de noi
    cei saraci si plini de nevoi
    turma cea lasata de izbeliste
    si fara de stapin
    ca fiara rosie iar se zvarcoli
    si vrea iarasi a domni

    Apreciază

    • crestinul ortodox said, on august 24, 2013 at 12:56 pm

      NASCATOARE DE DUMNEZEU FECIOARA , BUCURA-TE .
      CEEA CE ESTI PLINA DE HAR MARIA , DOMNUL ESTE CU TINE
      BINECUVANTATA ESTI TU INTRE FEMEI SI BINECUVANTAT ESTE RODUL PANTECELUI TAU CA AI NASCUT PE MANTUITORUL SUFLETELOR NOASTRE
      amin.

      Apreciază

  15. gerica64 said, on august 24, 2013 at 1:27 pm

    Inima omului nu poate fi umpluta ori linistita decat de Dumnezeu.Inima permanent cauta ceva iar cand il gaseste pe Dumnezeu nu o mai intereseaza nimic altceva pentru ca simte si intelege ca toate sunt desertaciuni iar viata aceasta un examen de trecut spre vesnicie o clipa intr-un ocean.de infinit.

    Apreciază

  16. aniush said, on august 24, 2013 at 2:44 pm

    Foarte grav Rosia Montana

    Nu se arata nimic, nu se spune nimic. Tacerea e de aur. Nimeni nu striga, nimeni nu vorbeste.

    Apreciază

  17. Paul mogosanu said, on august 24, 2013 at 6:28 pm

    Daca Masoneria este un sistem de morala,plin de toate virtutile posibile,de ce este o organizatie secreta,cu sedinte secrete si cu membri protejati de anonimat? Justitia trebuie sa fie independenta,apolitica si neafiliata nici unei organizatii secrete.Masonii se considera fara de pacat si indreptatiti sa arunce primii cu piatra?Astept sa-i vad pe magistrati cu sortulete.Omenirea,ori se va desmetici,ori nu va mai fi deloc.Arata-ti adevarata fata Satano !

    Apreciază

  18. crestinul ortodox said, on august 25, 2013 at 9:38 am

    am inceput ceva ce nu s-a terminat si a fost pornita lupta in ’89 cand s-a strigat JOS COMUNISMUL dara stand la masa cu spurcatii spurcata bautura ni sd-a dat si otrava ne este mancarea
    Insa
    In fata SFINTEI CRUCI a Acestui Neam Romanesc VA CADEA aceasta satana ,masoneria un cap al fiarei antihristice din apus
    BUCURA-TE CINSTITA CRUCE De Lemn LAVRA PECERSKA , pazitoarea crestinilor ortodocsi

    Amin.

    Apreciază

  19. […] CSM a decis ca MAGISTRATII POT FI MASONI deoarece: „Francmasoneria este un sistem de morala specia… […]

    Apreciază

  20. […] CSM a decis ca MAGISTRATII POT FI MASONI deoarece: „Francmasoneria este un sistem de morala specia… […]

    Apreciază

  21. […] CSM a decis ca MAGISTRATII POT FI MASONI deoarece: „Francmasoneria este un sistem de morala specia… […]

    Apreciază

  22. […] la tema, sa ne amintim ca in 2013 CSM a decis ca MAGISTRATII POT FI MASONI […]

    Apreciază

  23. […] CSM a decis ca MAGISTRATII POT FI MASONI deoarece: „Francmasoneria este un sistem de morala specia… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.