SACCSIV – blog ortodox

STIRILE ZILEI (22.08.2013): ADRIAN SARBU DEMISIONEAZA de la conducerea CME, ce detine PRO TV. Papa Benedict zice ca a demisionat caci asa i-a zis Dumnezeu. Patronul Facebook vrea un nou internet

Posted in Adrian Sarbu, STIRI by saccsiv on august 22, 2013

adrian-sarbu

Foto: http://www.reportervirtual.ro/2013/07/adrian-sarbu-cele-mai-bune-rezultate-cu-cme-in-romania.html

Cotidianul: Adrian Sârbu a demisionat de la coducerea companiei ce deține PRO TV

Adrian Sârbu a demisionat din funcția de conducere de la CME, compania care deține Pro TV în România.

[…]

Ronald Lauder, fondatorul CME şi şeful boardului directoral al CME, îi mulţumeşte lui Adrian Sârbu, prin intermediul aceluiaşi comunicat, pentru „numeroasele contribuţii la succesul companiei CME, pentru pasiunea, dedicarea şi viziunea creativă de excepţie de care a dat dovadă încă din 1995”.

[…]

Adrian Sârbu va fi în continuare angajat CME până la 1 ianuarie 2014. Boardul companiei l-a desemnat pe Duco Sickinghe, membru al boardului, să conducă temporar comisia directorală până la preluarea sarcinilor de către un CEO permanent, arată comunicatul

[…]

CME este prezenta in sase state din Europa, cu o piata de 50 de milioane de oameni. Deinea canale in Bulgaria (bTV, Cinema, bTV Comedy, bTV Action, Btv Lady si Ring.bg), Croatia (TV Nova, Doma Nova World si MiniTV), in Cehia (Nova Cinema, Nova Sport, Fanda, Smichov, Telka, si MTV Czech), Romania (PRO TV, PRO TV International, Acasa, Acasa Gold, PRO Cinema, Sport.ro, MTV Romania, PRO TV Chisinau, Acasa Moldova), Slovacia (TV Markiza, Doma, Dajto si Fooor) si Slovenia (POP TV, Kanal A, Brio, Oto si Kino). CME opereaza si Voyo.

   Detalii despre patroni gasiti la:

Personalitati si organizatii: familia de evrei LAUDER, Estee LAUDER Companies si Pro TV

Realitatea: Cinci miliardari în dolari plătesc bani grei pentru a deveni nemuritori

Printre miliardarii care caută azi nemurirea este şi Larry Ellison, CEO la Oracle Corporation şi omul aflat pe locul cinci în tiopul celor mai bogaţi oameni din lume, cu o avere de 43 de miliarde de dolari. „Moartea mă enervează. Nu are sens. Cum poate o persoană să dispară? Eu sper că poate fi învinsă”, spune Ellison, care donează 40 de milioane anual unei fundaţii care se ocupă cu extinderea speranţei de viaţă, scrie evz.ro
[…]

Sergey Brin, co-fondatorul Google, a turnat bani în încercarea de a rezolva „cea mai mare provocare a umanităţii”, angajându-l pe futuristul radical Ray Kurzwell pentru a se ocupa de proiect. El doreşte ca oamenii să devină nemuritori, prin conectarea la computere.

   Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:
EVREII Raymond Kurzweil (cercetator), Sergey Brin (co-fondator Google) si viitorul OM-ROBOT …

Gazeta de Sud: A început emiterea Cardului Profesional European

Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti a anuţat că a început procedura de emitere a Cardului Profesional European.

[…]

Emiterea acestor carduri va avea loc în cadrul proiectului “Cardul profesional european – soluţie europeană în căutarea unui loc de muncă”- proiect strategic, la nivel naţional, ce vizează modernizarea Serviciului Public de Ocupare (SPO) prin introducerea unui sistem informatic complex ce are la bază cardul ca şi instrument de autentificare. Această activitate va continua şi după finalizarea proiectului.

Ziare com: Papa Benedict dezvaluie de ce a demisionat

Fostul Papa Benedict a declarat ca a decis sa demisioneze in urma unei „experiente mistice”. Dumnezeu i-ar fi spus sa se retraga de la conducerea Bisericii Catolice.

   Comentariu saccsiv:

   Care dumnezeu?

PROFETIA PARINTELUI ELPIDIE: „Voi, cei mici, îl veţi vedea pe ANTIHRIST”. Despre noul papa – profetul mincinos, razboi, foamete, ELITE, cipuri. Text integral preluat din revista Atitudini

Ziare com: Orasul viitorului, controlat de tehnologie: Cum ar fi viata in 2050 (Galerie foto)

Retele inteligente: Fibrele optice super-rapide vor deveni un lucru obisnuit in orasele viitorului, insa vor avea mai multe atributii decat cele din prezent. Toate serviciile, de la sanatate pana la educatie, dar si guvernul, locuintele si utilizatile vor fi conectate a aceeasi retea, care va deveni „creierul” orasului.

[…]

Retele de senzori: Expertii anticipeaza ca absolut tot – de la mobilierul stradal, la drumuri si la casele in care locuim – va fi conectat la retea.

[…]

Reteaua umana: Cetatenii vor purta asupra lor mai degraba un computer – un dispozitiv de tipul ochelarilor Google – decat un telefon.

   Comentariu saccsiv:

   Vizionati va rog si:

VIDEO: „O zi din sticla”. V-AR PLACEA?

VIDEO: Viitoarea minunata lume computerizata. V-AR PLACEA?

Capital: Zuckerberg vrea să facă internetul accesibil pentru două treimi din populaţia lumii

   Comentariu saccsiv:

   El e omul:

De ce fondatorul FACEBOOK, evreul Mark Zuckerberg, a fost desemnat de catre TIME, omul anului?

   Iar in noul Internet.org bloguri precum saccsiv vor fi interzise:

FACEBOOK nu permite link spre SACCSIV

Ziua Veche: Un melc s-a născut în genunchiul unui băieţel (video) 
Nimeni nu şi-ar putea închipui că o fiinţă vie ar putea ieşi din genunchiul unui băieţel. Şi totuşi aşa s-a întâmplat. Paul Franklin, un băiat american de patru ani, a trăit o aventură ciudată, scrie huffingtonpost.fr. (…)

Libertatea: DJ Harra, adepta Ordinului Iluminaţilor?

DJ_Harra_85be48de10

A dat-o de gol tricoul pe care îl poartă tot mai des în ultima vreme. Contactată de reporterii ziarului Libertatea, DJ Harra nu a ascuns că face parte din această organizaţie: “Nu vreau să dau detalii, pentru că, exact ca şi în cazul masoneriei, nu se vorbeşte despre aşa ceva”.

Potrivit mai multor teorii, a ceastă organizaţie secretă controlează şi manipulează populaţia lumii.

   Comentariu saccsiv:

   Stirea e din aprilie, insa eu acum am aflat de ea.

   Cititi va rog si:

INNA face si ea semne … Presa romaneasca: Inna, unealta unei organizatii secrete. De ce este acuzata artista ca trasmite mesaje subliminale

 

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. paul said, on august 22, 2013 at 3:36 am

    Barbarism aplicat in Arabia Saudita celor care detin Biblie:degetele de la mana dreapta cu care au atins-o le sunt feliate, la propriu

    http://www.apologeticum.ro/2013/08/barbarism-in-arabia-saudita-aplicat-detinatorilor-de-biblie/

    Apreciază

    • Ioan Pelasgul said, on august 22, 2013 at 11:36 am

      Fratilor, e o mare manipulare poza aia. Initial zicea ca e un Iran, apoi am citit pe un blog nationalist ca poza e veche de vreo 10 ani si pedeapsa nu a fost aplicata din motivul ca era crestin ci din alt motiv( nu-mi mai aduc aminte).

      Apreciază

  2. Viorel P said, on august 22, 2013 at 11:37 am

    Frate Vasile, daca ai putea sa dai adresa mea de mail fratelui Radu Iacoboaie. Mi-as dori enorm lucrarile dansului, pentru a le putea printa. Si pentru mine, pentru ca le citesc cu creionul in mana…nu pe fuga, dar si pentru tatal meu. Va multumesc. pot oferi si eu materiale similare, Controversa Sionului, Factorul Sionist…carti de referinta pentru tema studiata. Va multumesc din suflet. Doamne ajuta si multa sanatate in munca pe care o depui cu acest blog. Viorel Popescu

    Apreciază

    • saccsiv said, on august 22, 2013 at 12:13 pm

      Viorel P

      Desigur, daca spune ca vrea, ii transmit si adresa ta.

      Apreciază

  3. Prahovean said, on august 22, 2013 at 12:11 pm

    Ai scris numele Domnului cu literă mică, imediat după „Comentariu Saccsiv”. Scăpare, bineînțeles. Te rog frumos corectează apoi șterge și comentariul acesta.

    Apreciază

    • saccsiv said, on august 22, 2013 at 1:55 pm

      Prahovean

      Pai da, pentru ca dumnezeul care i-a spus papei sa demisioneze, nu este Dumnezeu.

      Apreciază

  4. Maria said, on august 22, 2013 at 3:14 pm

    Acest Adrian Sarbu ,patronul protv cat si a multor canale de televiziune , foarte accesate de public , este un mason , care a avut o influenta malefica in programele de stiri , mai ales de la protv , cea mai otravitoare campanie de manipulare , este cea legata de transplantul de organe , prin care incurajeaza aceasta satanista lucrare , prin care oamenii sunt ucisi , sa li se preleveze organele , care apoi sunt vandute celui bolnav , cu mii de euro.
    Asa s-au nascut si traficantii de organe , care fura copii ce se afla in zone izolate fiind singuri , nepaziti de nimeni si numai auzi ca au disparut .
    Acum Duminica , 18 august , au disparut fara urma doi baieti din Vaslui , de pe un deal , unul de 15 ani si celalalt de 9 ani .Acestia sunt doar doi , din miile de copii disparuti , incepand cu putini ani in urma ,
    (pana acum 20 de ani , nu dispareau copii de nicaieri ).

    Apreciază

    • mihai said, on august 23, 2013 at 8:53 am

      dar ia gandestete la cardul de sanatate mai ales de cand va intra in vigoare ! intrucat traficanti de organe va fi la curent cu starea de sanatate in per ansamblu al fiecarui detinator de card de sanatate, iar copii de la orfelinate vor fi tinte sigure ale acestora si mai ales faptul ca aici sunt implicati si doctori, insa straniu este faptul ca sau revoltat si doctori impotriva acestor carduri, insa acestia nau dat nicio explicatie mai concreta vizavi de aceasta si presupun ca de frica, dar probabil ca stiu cu ce se maninca aceste carduri

      Apreciază

  5. Paul mogosanu said, on august 24, 2013 at 5:21 pm

    Aceasta companie de televiziune a patruns in tarile post comuniste,cu scopul precis de manipulare a maselor.Dar nu este obligatoriu sa accesezi acest post,decat in cazul unor emisiuni care merita efortul.In rest,accesezi alte postori TV daca poti gasi ceva interesant,sau mai bine citesti o carte buna.Succes!

    Apreciază

  6. aniush said, on august 24, 2013 at 5:41 pm

    Maria,
    Sunt rapiti si copii mici, de 3 ani, de 5 ani, nu mai vorbim de adolescenti 15, 16 sau chiar 19 ani. E cumplit sa treci prin asta…si ceea ce este si mai grav e ca niciun post de televiziune, radio etc. nu anunta lucruri de genul asta. Se tace, iar tacerea e de aur.
    Din contra daca ridica vocea cineva, ti se spune la televizor ca nu se rapesc copii, ca sunt alarme false si ca parintii nu ar trebui sa-si faca griji sau sa se ia dupa ce spun „gurile rele”. Necazul este ca multi tot mai cred ce li se spune la televizor.

    Apreciază

  7. […] , incepand cu putini ani in urma ,(pana acum 20 de ani , nu dispareau copii de nicaieri ). https://saccsiv.wordpress.com/2013/08/22/stirile-zilei-22-08-2013-adrian-sarbu-demisioneaza-de-la-con… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.