SACCSIV – blog ortodox

STIRILE ZILEI (14.08.2013): Basescu va pune la punct Ungaria. Poliarmonia. Marea Britanie Spania si Gibraltarul. Pregatiti pentru Apocalipsa cu castel si arme. Casatorie gay la protestanti

Posted in STIRI by saccsiv on august 14, 2013

Ziare com: Jobbik reactioneaza: Mesajul MAE roman este provocator

Partidul national radical maghiar Jobbik a catalogat mesajul recent al Ministerului Afacerilor Externe din Romania – care a condamnat unele parti ale discursului de sambata al liderului Vona Gabor, din Romania – drept „o provocare deliberata” menita sa intimideze comunitatea etnica maghiara a Romaniei.

Ziua Veche: Institutul Wiesel condamnă la pachet Jobbik şi Noua Dreaptă 

Mediafax: BASESCU: UNGARIA A DEVENIT UN FOCAR DE INSTABILITATE. ROMANIA ISI VA ASUMA LEADERSHIP-UL PUNERII LA PUNCT A BUDAPESTEI

Cotidianul: Un erou cu două feţe. Politicianul Laszlo Tokes s-a format ca agent informator al Securităţii

Ziare com: Lege pentru elevii transsexuali, in SUA: Isi aleg la ce baie merg si ce sporturi practica

California a devenit primul stat american in care sunt reglementate drepturile elevilor transsexuali.
Noua lege cere scolilor publice sa permita elevilor de la gradinita pana la clasa a 12-a sa aleaga singuri daca vor sa mearga la toaleta pentru fete sau la cea pentru baieti, in functie de preferintele lor, transmite BBC.

   Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

Comentariul zilei (02.08.2013): Scoala in FRANTA si DICTATURA IDENTITATII DE GEN. Copiii la gradinita nu se vor mai juca cu masinute si papusele iar in ciclul primar vor invata despre „TEORIA GENULUI” …

Ziua Veche: Evitaţi pâinea albă, mezelurile şi băuturile energizante 
Societatea modernă favorizează excesul alimentar, alimente “neprietenoase” precum pâinea albă, cârnaţii şi mezelurile, dar şi mâncărurile congelate fiind introduse în dieta zilnică, deşi acestea reprezintă un adevărat pericol pentru sănătatea şi vitalitatea organismului Evitaţi pâinea albă, mezelurile şi băuturile energizante Pâinea albă este unul dintre alimentele care trebuie excluse din dieta zilnică. (…)

Ziare com: Poliamoria, dragostea pentru mai multi parteneri: Cum e sa ai si iubit si sot

Exista persoane care nu pot trai cu un singurpartener de viata, care simt nevoia sa ofere si sa primeasca afectiune, dragoste sau placere de la mai mult de un singur om in acelasi timp.
Si pentru ca poligamia este interzisa prin lege in cele mai multe tari civilizate ale lumii, celor care simt nevoie sa isi cladeasca viata amoroasa langa mai mult de un singur partener nu le ramane decat sa o faca pe ascuns.
Multi dintre ei reusesc sa ascunda o astfel de legatura foarte bine, astfel ca e posibil ca numarul celor care traiesc in mod consfintit cu mai mult de un partener, de obicei cu doi, sa fie destul de mare.
Un parteneriat domestic in trei sau un concubinaj intre trei persoane este ceea ce specialistii numesc poliamorie sau, dupa cum indica etimologia, „dragoste pentru multi parteneri”.

Ziare com: Minunile tehnicii: cartela electronica la cimitir

Biserica Sfanta Adormire din localitatea Sacele-Satulung si-a tehnicizat serviciile bisericesti cu mijloace moderne din cele mai eficiente, scrie presa locala.
In capul listei este toaca, acel dispozitiv din lemn pe care numai o persoana cu multa dexteritate il poate face sa sune cum trebuie. In prezent, biserica dispune de o toaca electrica, cu care a rezolvat problema unei manopere anevoioase, obtinand si rezulate de calitate, informeaza Buna Ziua Brasov.
Au urmat clopotele. Si ele sunt electrificate, si acolo s-a simplificat efortul si s-a imbunatatit calitatea.
Cel mai spectaculos este insa accesul la cimitirul parohial, care se face cu cartela magnetica, dupa modelul metroului. Bine ingradit, cimitirul nu mai este accesibil persoanelor neavenite si nici macar cainilor.

Ziua Veche: Guvernul german neagǎ existența spionajului american 
Guvernul cancelarului Angela Merkel a afirmat că germanii nu sunt spionaţi de către Statele Unite (SUA), menționȃnd cǎ au primit asigurǎri scrise din partea privind programul NSA ȋn Germania. (…)

Finantistii: Marea Britanie si Spania isi ascut sabiile. Marina Regatului Unit se indreapta spre Gibraltar

Adevarul: FOTO Pregătiţi pentru Apocalipsă: o familie din SUA şi-a construit propriul castel şi se antrenează pentru Sfârşitul Lumii

O familie americană crede că Apocalipsa va fi provocată de o undă electromagnetică de şoc (EMP) care va distruge reţelele electrice. Pentru a-şi asigura supravieţuirea, cei 11 membri ai familiei şi-au construit un castel în stil medieval, potrivit Live Science. ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ 23 de zile până la Apocalipsă? Blestemul lui Rasputin: sfârşitul lumii… PUBLICITATE Noul Renault Fluence

Castelul este localizat în pădurile din Carolina şi este dotat cu un pod basculant, o poartă metalică glisantă şi un buncăr subteran. 

Familia care a realizat construcţia este subiectul unui nou serial prezentat de postul de televiziune National Geographic Channel, numit „Doomsday Castle“ (trad. „Castelul Apocalipsei“).
[…]

Toţi membrii familiei se pregătesc pentru a se apăra de vandali. Ei trag cu arbaletele şi lucrează chiar şi la construcţia unei catapulte. „Majoritatea oamenilor au mâncare pentru aproximativ 10 zile. Dacă nu există camioane care să reaprovizioneze stocul de hrană, asta este o problemă foarte mare. Dacă guvernul nu poate oferi ajutor, vor începe bătăile şi jafurile – cum a fost şi în cazul Uraganului Katrina – şi, în cele din urmă, s-ar ajunge şi la ţară“, spune fostul soldat. „Cea mai calmă persoană din lume se va transforma într-un sălbatic dacă îşi vede bebeluşul plângând şi copiii suferind de foame. Am construit castelul pentru a mă apăra împotriva tâlharilor şi pentru a avea un loc în care să pot supravieţui fără electricitate“, a mai spus el.
Ziua Veche: Prezenţă masivă la cel de-al XIV-lea Congres Internaţional de Dacologie 
Peste 180 de invitaţi din opt ţări şi-au anunţat prezenţa la cel de-al XIV-lea Congres Internaţional de Dacologie organizat de Dacia Revival International Society, în perioada 17-18 august, la Buzău. (…)

EVZ: STUDIU. Ateii sunt mai INTELIGENȚI decât persoanele religioase
Potrivit cercetării coordonate de profesorul Miron Zuckerman, de la Universitatea Rochester, 53 din cele 63 de studii arată că „există o legătură negativă între inteligență și religiozitate”.

   Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

ATEISM = SATANISM (partea 1). Nu exista suflet, deci nu exista Rai si iad. Ce au mai „descoperit” cercetatorii atei despre ce se intampla IN PRAGUL MORTII … studiind sobolani

Mediafax: PRIMA căsătorie între persoane de acelaşi sex într-o BISERICĂ protestantă

O căsătorie între persoane de acelaşi sex a fost oficiată pentru prima dată într-o biserică protestantă în Germania şi a fost înregistrată în mod oficial ca atare, a anunţat duminică postul regional public de radio din Hesse (vest).

Ziua Veche: Violenţe la Cairo: Sute de morţi din tabara pro-Morsi 
Cel puţin 200 de susţinători ai preşedintelui demis Mohamed Morsi au fost ucişi şi câteva mii au fost răniţi miercuri în asaltul forţelor de ordine împotriva a două pieţe pe care aceştia le ocupau la Cairo, relatează EFE, care citează declaraţii ale Fraţilor Musulmani. (…)

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Marius said, on august 14, 2013 at 3:19 pm

  Semnati petitia pentru oprirea difuzarii unei emisiuni de catre ProTV care promoveaza casatoriile homosexuale: http://www.petitieonline.com/sos_familia

  Apreciază

 2. bogdan said, on august 14, 2013 at 3:21 pm

  Cine nu are castel sa citeasca cartea Manual de supravetuire scris de Serban Derlogea .In carte va explica printre altele si ce sa faceti in caz de razboi nuclear ,o carte utila si ieftina costa 17 ron.5. Supravieţuire (Survival)
  Despre cartea:

  MANUAL DE SUPRAVIEŢUIRE

  de Şerban Derlogea
  Editura Amaltea,
  2003

  Într-o situaţie disperată, ca să scapi cu viaţă, ba chiar cu daune minime, n-ai nevoie de reflexele unui boxer, nici de muşchii unui halterofil, nici de mintea unui laureat al premiului Nobel, ci de voinţa de a scăpa şi ştiinţa a ceea ce să faci ca să scapi. Amândouă sunt tratate în Manualul de aprox. 360 pagini şi 150 figuri, plin cu sfaturi şi soluţii practice pentru problemele care apar în cazul accidentelor, calamităţilor naturale şi războiului. Cartea cuprinde indicaţii privind relaţiile interumane sau cu mediul ambiant etc. utile atât în viaţa de zi cu zi, cât şi în călătorii sau alte situaţii neobişnuite.

  Supravieţuirea necesită consumul conştient al unui efort fizic şi mintal propriu. Ea nu poate fi făcută de un înlocuitor cu procură, nu poate fi lăsată în grija altora, autorităţilor sau lui Dumnezeu. Cine citeşte Manualul va putea reacţiona adecvat şi rapid într-o situaţie sau criză neaşteptată, în loc să-şi piardă capul şi să stea paralizat de frică aşa cum păţesc cei care nu au nici o idee (şi mai ales nici o pregătire) despre supravieţuire. Un om pregătit face cât doi!

  Iată Cuprinsul cărţii:Pentru a supravieţui – gândeşte!
  Reguli generale
  Prea singur
  Prea mulţi
  Setea
  In apă
  Frigul
  Incendiul
  In beznă
  Orbitor
  Prea repede
  Tabăra
  La drum
  In sus
  In jos
  Foamea
  Calamităţile naturale
  Războiul
  Primul ajutor
  Încheiere Fiind singura carte despre acest subiect accesibilă până acum marelui public din România, Manualul de supravieţuire se adresează tuturor oamenilor obişnuiţi, indiferent de sex, vârstă, meserie, stare fizică etc., dar şi specialiştilor (militari / poliţie / apărarea civilă), tineretului (cercetaşi / elevi / studenţi) şi oricărui turist sau drumeţ. Este o carte despre speranţă, voinţă, acţiune, despre învingerea greutăţilor şi salvarea celor dragi.

  Ea nu poate lipsi din nici o casă de gospodar!

  Apreciază

  • un trecator said, on august 14, 2013 at 10:22 pm

   Iată Cuprinsul Cărţii: Pentru a supravieţui – Roagă-te!

   Apreciază

  • mishuleu said, on august 14, 2013 at 10:55 pm

   Apreciază

   • mishuleu said, on august 14, 2013 at 10:57 pm

    Asta e ala complet cu toate imaginile.

    Apreciază

 3. john said, on august 14, 2013 at 5:08 pm

  Dupa Siria,urmeaza Egiptul?
  STARE DE URGENŢĂ în Egipt, timp de o lună
  http://www.mediafax.ro/externe/stare-de-urgenta-in-egipt-timp-de-o-luna-11253221

  Apreciază

 4. minionita said, on august 14, 2013 at 5:37 pm

  Aropo de elevii transsexuali, nu comentez optiunea in care o fata se duce la toaleta baietilor, dar ma intreb de ce eu, ca fata, trebuie sa accept un baiat in toaleta de fete? In plus cum poti sti dca e intr-adevar transsexual sau cineva care vrea sa traga cu ochiul?

  Apreciază

  • tataia said, on august 15, 2013 at 4:20 pm

   Transexualii se imbraca conform sexului opus…ba chiar trec si prin tratamente hormonale astfel incit corpurile sa li se transforme fizic pentru a semana mai mult cu sexul opus…Deci banuiesc ca in acest fel ii recunosti…Si stai „linistita” 80% din transexuali sint baieti care vor sa fie fete…doar 20% sint fete care vor sa fie baieti…asta spune multe…Ai idee de ce acesta discrepanta a procentelor? Ca eu am mai analizat odata problema…si am tras niste concluzii.

   Fara sa fi cunoscut sau macar intilnit in viata asta vreun transexual sau travestit, iti pot spune ca pe vremuri, cind eram si eu pusti fara minte si mai mergeam la discoteca (asa ii zicea pe vremea mea…acum am inteles ca li se spune „cluburi”) am mers la WC (pentru barbati evident) si acolo era plin de fete. Eu m-am simtit jenat sa folosesc pisoarul in fata lor si cum ma uitam intrigat la ele una m-a si repezit…”Da pis***e Doamne iarta-ma crezi ca nu am mai vazut p**a ?”

   Apreciază

 5. […] In ciuda caniculei, politistii de proximitate alearga cat e ziua de lunga, batand la usile a zeci de mii de romani. Dar nu pentru ca infractionalitatea ar fi explodat brusc, ci doar pentru ca trebuie, de urgenta, sa inmaneze ordine de mobilizare unui numar impresionant de rezervisti. Iar graba cu care are loc aceasta actiune fara precedent se vrea, dupa cum sustin sursele noastre, o demonstratie de forta a autoritatilor de la Bucuresti fata de Budapesta.  Operatiunea a primit unda verde si de la Bruxelles, unde aroganta manifestata tot mai fatis de catre premierul ungar Viktor Orban este  inghitita din ce in ce mai greu de catre inaltii comisari europeni.     Cititi va rog si: STIRILE ZILEI (14.08.2013): Basescu va pune la punct Ungaria. Poliarmonia. Marea Britanie Spania si … […]

  Apreciază

 6. cristytepes said, on august 15, 2013 at 1:07 pm

  Reblogged this on Adevărul cotidian – blog cu știri redistribuite.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: