SACCSIV – blog ortodox

O carte de studiat: “ŻYDOKOMUNA” – Evreii si comunismul. Cazul Romaniei (1944-1965). Editia aprilie 2013

Posted in COMUNISM, EVREI, Romania by saccsiv on august 14, 2013

În loc de motto:

   “Americanii joacă acum cartea evreilor şi într-o ţară unde avem 400.000 de evrei, cucâteva zeci de mii infiltraţi în aparatul nostru de stat, economic, politic şi cultural, nu este greu de jucat această carte. Nu  faceţi iluzii  îi puteţi schimba. Negustorii de ieri, fabricanţii de ieri, jucătorii de la bursa neagră nu-i puteţi transforma, chiar dacă vin şi vă demonstrează că l-au citit pe Marx şi că-l studiază pe Lenin […] Plin de evrei, peste tot evrei […] Sioniştii sunt foarte bune elemente pentru coloana a cincea [în România.] […] Noi nu dăm muncă inginerului al cărui tată este declarat chiabur, dar primim şiîncredinţăm posturi de comandă colanei a cincea sioniste, pentru simplul fapt că ştiu să se lipească de partid.” (Petru Groza într-o discuţie cu Emil Bodnăraş, 23 iunie 1949 1)

   „În 1945, o mare parte a aparatului de stat şi de partid era în mîinile evreilor, aşa încît,în 1950, se ajunsese la o situaţie penibilă, în care poate 2% din populaţia ţării deţinea peste 25% din posturile cheie ale regimului. În această perioadă se povestea că singuradeosebire între Comitetul de Stat al Planificării şi Ministerul Economiei din Israel constaîn faptul că în ministerul israelian se puteau găsi şi cîţiva arabi.” (din raportul de uz intern “Evreii din Romania: o minoritate care dispare”al Ambasadei S.U.A. la Bucureşti,datat 26 febr. 1964, sustras de Securitate din clădirea ambasadei, reprodus în versiunea tradusă de Securitate în Marius Oprea 2002b

şi Solomovici 2004: 509-13)

   “Tov. Gh. Gheorghiu-Dej: ‘ [ …] Eu te-aş ruga să-mi spui de ce la CSP [Consiliul de Stat al Planificării] peste 80% sunt elemente de origine evreiască […] Tov. [Leonte] Răutu: ‘În sistemul editorial erau peste 40% evrei.’ […] Tov. Gh. Gheorghiu-Dej: ‘S-ar putea aduce nenumărate exemple. Am întrebat de ce la Consiliul de Miniştri sunt peste 60% elemente evreieşti, cine i-a adus acolo, au venit  singuri?’” (din stenograma şedinţei Biroului Politic din 19 febr. 1960, apud Andreescu, Nastasă şi Varga 2003a: 641, 644 (pp. 625-646))“

   În primii ani de domnie ai tovarăşului Gheorghiu-Dej, evreii comunişti ocupaseră fotolii în toate etajele superioare ale politicii, culturii şi ale administraţiei de stat […] Este adevărat, comuniştii evrei erau peste tot, în Biroul Politic şi înaltul aparat de partid, […] în Armată, Securitate, Procuratură şi în Miliţie, […] în organismele de stat,economice şi culturale […].” (Teşu Solomovici 2001 II: 42) 1

   Pentru citarea selectivă a unor pasaje diferite din aceeaşi declaraţie (reprodusă iniţial de prof. Gheorghe Buzatu în Dosarele Istoriei), vezi de pildă un autor etichetat „antisemit” – Cornel Dan Niculae (2004: 50-52), respectiv trei autori evrei – Radu Ioanid (2005: 78), Robert Levy (2002: 146), respectiv Teşu Solomovici (2001 II: 87

-8; 2003: 188-192). Pentru versiunea integrală a stenogramei prelevate de Sulamita Bloch-Constantinescu, v. Buzatu şi Cîrstea (2010: 328-338)

   N-am citit-o, o gasiti aici:

http://www.scribd.com/doc/68602280/Zydokomuna

   Cititi va rog si:

VIDEO: Agenti sovietici (EVREI) in Romania. Completari pentru a se intelege ca ticalosul COMUNISM n-a fost inventat de STALIN si nici n-a aparut in RUSIA … Ceea ce s-a petrecut a fost doar o repetitie a ceea ce se doreste sa fie …

Originea majoritar evreiască a torționarilor din fenomenul Pitești

Tagged with: , ,

25 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. STOP RFID 666 said, on august 14, 2013 at 4:29 pm

  IN CURAND, OR SA NE DEA ASTIA, SA MANCAM CIPURI

  De asemenea, unele substante numite nanoparticule (particule de dimensiunea unor molecule) au fost si ele puse in mancare si ambalajele alimentelor fara a se evalua riscul prezentat de ele.

  http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/alimente/scandalos-aditivii-alimentari-aprobati-inainte-de-a-fi-stabilite-riscurile-1251479

  Apreciază

 2. irismister said, on august 14, 2013 at 6:33 pm

  Reblogged this on Temeiurile iar nu Arătările unui Bun Început !.

  Apreciază

 3. luigi said, on august 14, 2013 at 7:02 pm

  Cu cât o persoană este mai inteligentă, cu atât ea este mai puţin dispusă să creadă în Dumnezeu, susţin autorii unui studiu realizat recent, prezentat de Daily Mail.
  http://www.antena3.ro/high-tech/stiinta/inteligenta-dusmanul-religiei-cu-cat-o-persoana-are-un-iq-mai-mare-cu-atat-este-mai-putin-dispusa-sa-creada-in-dumnezeu-224639.html

  Apreciază

  • mircea.v said, on august 14, 2013 at 10:56 pm

   Da si cand o persoana inteligenta crede, face „macel”. Vezi cazul lui Petre Tutea, Steinhardt, Constantin Oprisan, parintele Gheorghe Calciu si cati si mai cati. Cei mentionati erau recunoscuti drept genii.; superinteligenti, cu o memorie fantastica. Sfinti ai Inchisorilor.

   Apreciază

 4. luigi said, on august 14, 2013 at 7:04 pm

  Interceptarile SRI-DNA ne arata in ce hal au ajuns sa tremure de frica procurorilor anti-coruptie, hotii si coruptii din afacerile, politica, administratia si justitia romana ! REGINA ŞPĂGILOR DIN JUSTIŢIE. STENOGRAME: „Aţi văzut cât a investit DNA-ul în sticle de coca-cola, în ceasuri, în bijuterii, peste tot! Ne-au pus la colt astia, ne fac praf”
  http://www.urbaniulian.ro/2013/08/14/pungasii-din-romania-in-stare-de-agitatie-maxima/

  Apreciază

 5. doru zaharia said, on august 14, 2013 at 7:44 pm

  e lucru stiut:romanii nu au stiut niciodata sa-si destinele in propriile maini.intotdeauna au avut nevoie de „straini” care sa-i conduca iar asta spune ceva despre „firea” poporului roman……sclavul are intotdeauna nevoie de stapan,fara el nu stie ce sa faca.
  de ce au fost multi evrei in functiile de conducere in romania ? pentru ca sunt destepti…..brucan a avut mare dreptate.
  dovada cea mai buna : la 23 de ani de la rev poporul roman inca nu stie incotro sa se indrepte….spre rusi sau spre americani.

  Apreciază

  • blue said, on august 14, 2013 at 9:17 pm

   Vorbeste in nume propriu. Cand folosesti personalul colectiv jignesti oameni pe care dealtfel nu ii cunosti si judeci fara sa stii. Firea poporului roman ( fara ghilimele ) nu e subiect de dezbatere de catre outsideri care se trezesc dandu-si cu parerea. Lucreaza mai bine la mantuirea ta, si lasa grija altora, sau oi fi vreun capitan planet in stare latenta? Frustrarea nu face bine la sanatate, indeosebi la ficat si chiar la intregul sistem digestiv.

   Apreciază

   • blue said, on august 15, 2013 at 4:19 pm

    Da. Mă apuc acum. Zic că-i gata repede.

    Apreciază

   • saccsiv said, on august 15, 2013 at 5:04 pm

    blue

    Multumesc mult.

    Apreciază

   • blue said, on august 15, 2013 at 6:11 pm

    Coroane de nunta ortodoxe si doi barbati (POZE)

    Sambata 8 iunie 2013, sute de mii de cupluri din Statele Unite si din lume au facut schimb de juraminte de dragoste. Unele dintre aceste nunti au fost religioase, altele doar civile, unele au fost scumpe si grandioase, altele minimaliste, unele au fost de lunga durata, iar altele au tinut doar cateva momente. Au fost casatoriile intre un barbat si o femeie, un barbat si un barbat, si o femeie si o femeie. Indiferent, doi oameni si-au declarat dragostea unul altuia, in prezenta unui tert si si-au exprimat intentia de a avea mereu grija unul de altul. A fost un lucru frumos.
    Manhattan a vazut multe cupluri casatorite in acea zi, dar o nunta a fost diferita, nu numai pentru ca a fost vorba de doi barbati casatorindu-se intr-o biserica crestina, si nici pentru ca au fost sustinuti de catre 80 de membri ai familiei, nici chiar ca a fost o casatorie complet legala a unui cuplu de acelasi sex, dar, de asemenea, ca doua cercuri subtiri de argint lucrate manual din metal, sapte inci in diametru, lucrate decorativ pe lateral si cu o panglica lunga legandu-le impreuna, au constituit o aparitie in timpul ceremoniei. „Stefana”, sau coroanele, cum sunt de obicei numite, sunt simboluri ale regalitatii, martiriului si unitatii si sunt folosite in ceremoniile de nunta ale Bisericii Ortodoxe de Est sau greaca. Ele sunt simboluri ale regalitatii pentru ca ceremonia de casatorie in sine, in traditia bizantina, urmeaza o forma de incoronare, creand un mic „regat” adica familia, asa cum e numita. Coroanele amintesc crestinilor ortodocsi de sfintii martiri deoarece credinta veche a Bisericii in martiriu e legata de conceptul de slava a incoronarii lui Dumnezeu. in cele din urma, coroanele simbolizeaza unitatea prin designul lor circular, deci fara sfarsit, si prin panglica ce le leaga impreuna.
    Ritul ortodox sau bizantin al incoronarii dateaza de peste un mileniu si se mentine astazi in parohii ortodoxe din intreaga lume. in mod tragic, aceleasi parohii continua sa refuze acest sacru si frumos ritual cuplurilor de homosexuali care se iubesc si care incearca sa-si consolideze relatia lor in fata comunitatii, familiei si prietenilor din aceeasi credinta. Cu toate acestea, la 8 iunie, doi barbati s-au unit prin sfanta casatorie folosind aceste durabile traditii. A fost o nunta unica, pentru ca un cuplu de homosexuali a fost incununat cu slava si cinste de mainile unui preot crestin folosindu-se si o noua traducere a liturghiei de nunta bizantina.
    A fost important pentru acest cuplu sa se casatoreasca conform cu obiceiurile indragite, inclusiv utilizarea de icoane, tamaie, cantarea de psalmi si Stefana. Pentru cele mai multe cupluri heterosexuale care sunt de origine greaca sau membri ai Bisericii Ortodoxe, acest lucru poate fi la fel de simplu ca a fixa o data cu un preot paroh local, caci prin aceasta se dispune folosirea coroanelor. Pentru acesti doi barbati a fost un drum diferit si binemeritat cu fiecare pas. Cei doi s-au incoronat unul pe altul, in numele Sfintei Treimi, numindu-se astfel ca regi ai familiei nou-formate, cu fiul lor alaturi de ei. Ei au fost incoronati cu slava, speranta si dragostea unuia pentru celalalt. Coroanele au aratat oaspetilor hotararea lor de a-si da viata de bunavoie pentru beneficiul si bunastarea fiecaruia, aratand credinta lor in iubirea jertfelnica ca cheie pentru o casatorie sanatoasa. Coroanele de pe capetele lor au aratat tuturor ca au fost uniti, atat in cer cat si pe pamant, asa cum au facut si primii pasi impreuna.
    Aceasta zi a fost in cele din urma sacra pentru ca am fost unul dintre miri, si am fost binecuvantat sa fiu incoronat de catre sotul meu frumos, partenerul meu de viata si cel mai bun prieten, Andrei. Impreuna am intrat in nava primitoare a Sfintei Treimi din Lower East Side si am purtat lumanarile noastre palpaitoare la altar, pentru a fi asezate in fata icoanelor lui Hristos si ale Mamei Sale, Nascatoarea de Dumnezeu. Impreuna am marturisit dragostea noastra, am baut vin sfant dintr-un singur pahar de si am fost tamaiati de catre preot, Rev Phil Trzynka, astfel incat rugaciunile si sperantele tuturor s-au adunat ridicandu-se la ceruri. Am fost incoronati cu maretie si am inconjurat Sfanta Masa de trei ori in timp ce psalmii au fost cantati in limba greaca, invitandu-ne sa dansam cu Dumnezeu si unul cu altul. Nunta a reflectat cu indrazneala fundamentul credintei noastre si traditiile de familie fara teama de ceea ce ar putea crede altii. Impreuna, Andrei si cu mine, am indraznit sa spargem canoanele unei biserici care a declarat dragostea noastra falsa si casatoria noastra imposibila. Am indraznit sa fim ceea ce Dumnezeu ne-a facut si sa primim binecuvantarea divina pentru familia noastre cu traditiile grecesti palpabile, care dateaza de peste 50 de generatii. Am indraznit sa avem nunta visurilor noastre.
    Rezultatele au fost frumoase. Au fost varsate lacrimi, voci rasunatoare au cantat Christos Anesti, si imbratisari au fost impartasite de toti cei care s-au adunat. Ei au fost martori la ceva ce odata ar fi parut imposibil. Coroane de nunta ortodoxe unde doi barbati s-au unit intr-o ceremonie de nunta legala, si n-a fost nicio rusine, nicio jena nu s-a simtit, si nicio razbunare a unui dumnezeu bigot nu s-a dezlantuit. Singurele emotii in aceasta zi au fost cele de dragoste nesfarsita, bucurie si multumire. Ceea ce Dumnezeu aduce impreuna nimeni nu poate separa!
    Poate ca acelasi eveniment s-a intamplat si in alta parte a lumii in ultimii ani (asa sper), dar am fost in imposibilitatea de a localiza orice cazuri asemanatoare documentate. Deci, foarte mandri de dragostea, sexualitatea si familia noastra, Andrei si cu mine stam mana-in-mana ca doi barbati casatoriti intru ritualul bizantin al Bisericii Ortodoxe Rasaritene. Poate ca serviciul nu s-a desfasurat in interiorul zidurilor unei parohii ortodoxe, dar a fost sub aripa iubirii lui Dumnezeu, si acolo se afla cu adevarat Biserica. impreuna vom spune in limba greaca, „σ’ευχαριστούμε,” ceea ce inseamna, „Noi suntem recunoscatori!”

    Apreciază

   • saccsiv said, on august 15, 2013 at 8:18 pm

    blue

    Doamne ajuta!

    Apreciază

   • blue said, on august 15, 2013 at 10:10 pm

    Doamne ajuta, Saccisv.
    Cand mai e nevoie, da un semn.

    Apreciază

  • george said, on august 15, 2013 at 12:34 pm

   @doru zaharia
   Din pacate, prin ceea ce spui, nu confirmi altceva decat ca esti un … „roman”, unul dintre numerosii amintiti de brucan cel evocat si laudat de tine.
   „Firea” si fibra poporului roman autentic este cu totul alta fata de cea inteleasa si prezentata de tine, iar ca sa intelegi asta iti spun doar ca, NU TOT CEL CE ESTE VORBITOR DE LIMBA ROMANA ESTE SI ROMAN. Multi si-au pierdut crezul si identitatea nationala, iar unii nici macar nu au avut asa ceva.
   Folosesti clisee verbale larg raspandite in popor fara a reflecta, cat de cat, daca sunt si reale.

   Apreciază

   • Radu Humor said, on august 15, 2013 at 8:54 pm

    Cine aavut colegi evrei şi-a putut da foarte bine seama de inteligenţa lor : mult sub media claselor/anilor de studiu !
    De altfel ne-o demonstrează chiar acest Dor-itor de evreime o demonstrează cu prisosinţă !
    Toată argumentaţia lor se bazează pe acele premii Nobel , majoritatea însuşite fraudulos ( vezi cazul lui Paulescu, inventatorul Penicilinei şi multe, multe altele :mrgreen: )
    În rest doar că nu bubuie de atâta prostie, deşi uneori bubuie şi cu adevărat, dar le pun (bubuielile) pe seama altora ( vezi 9/11 ! )

    Apreciază

  • Maria said, on august 16, 2013 at 12:31 am

   „Evrei destepti „?La ce ?
   La inselat lumea , intr-adevar nu-i intrecea nimeni , spunea bunicul meu , pt ca a cunoscut evrei in timpul razboiului , dar asta nu presupune deloc inteligenta .

   Apreciază

 6. aniush said, on august 14, 2013 at 9:28 pm

  luigi,
  nu neaparat. Exista persoane inteligente, a caror credinta in Dumnezeu e foarte puternica.

  Apreciază

 7. cristytepes said, on august 15, 2013 at 1:03 pm

  Reblogged this on We Are The Impaler – Noi Suntem Țepeș-ul.

  Apreciază

 8. Paul mogosanu said, on august 15, 2013 at 5:09 pm

  Acesti sionisti care au pus mana pe institutiile statului,au venit in marea lor majoritate din URSS,cocotati pe tancurile sovietice si ne-au invatat comunismul (bolsevic),au acaparat justitia si securitatea statului si,au infiintat inchisorile de tip „gulag”,unde au fost inchisi si omorati cateva sute de mii de romani,fara a fi acuzati de holocaust,in schim ei au nerusinarea sa ne invinuiasca pe noi de holocaust.Sionistii (a nu se confunda cu evreii pasnici),sunt o minoritate parazita,galagioasa,primitiva si nociva.Dumnezeu sa le dea dupa sufletele lor!

  Apreciază

 9. […] O carte de studiat: “ŻYDOKOMUNA” – Evreii si comunismul. Cazul Romaniei (1944-1965). Editia a… […]

  Apreciază

 10. […] O carte de studiat: “ŻYDOKOMUNA” – Evreii si comunismul. Cazul Romaniei (1944-1965). Editia a… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: