SACCSIV – blog ortodox

Catre preotii anti ecumenisti dar militanti pro cip: NU VA E FRICA?

Posted in CIPURI, ECUMENISM, MASONERIE, PREOT by saccsiv on august 13, 2013

   Caci exista si aceasta categorie, oricat de bizar ar parea.

   Si cand vorbesc ei despre ecumenism, majoritatea amintesc si de masonerie, iar asta evident ca-i bine, caci indubitabil chestiunile se leaga. Dar cand zici ca se lanseaza ei mai bine, brusc pun frana. Apare un blocaj in gandire si li se pune o ceata pe ochi de nu mai sunt in stare sa pune nici doua idei una langa alta. Pana aici, ar fi cum ar fi, dar nici nu le place sa fie singuri in nefericita asta situatie si se straduie sa-i convinga pe cat mai multi ca asa e bine. Iar unora nici asta nu le pare indeajuns, asa ca ii ataca, uneori furibund, pe cei ce inteleg ca ecumenismul nu-i ultima lucrare a purtatorilor de sortulet, ci doar o piesa din sinistrul puzzle, intr-adevar una importanta si mare, dar doar una.    

   Asadar, masoneria e rea. Pana aici suntem cu totii de acord. Ea nu e decat unul din instrumentele iluminatilor inchinatori la draci ce se afla cocotati in varful piramidei, dar nu dezvoltam tema ca sa nu-i incurcam prea multi pe respectivii parinti. Simplificam deci totul si presupunem ca loja este singura organizatie ce se preocupa cu instaurarea institutionalizata a raului pe pamant.  

   Ea e in spatele ecumenismului. Si aici suntem cu totii de acord.

   Masonii se inchina lui Lucifer. Si aici suntem aproape cu totii de acord. Nu toti, dar sper sa afle si ceilalti:

Video: RITUAL MASONIC FILMAT IN TURCIA. Prima parte – INITIERE. A doua parte – INCHINARE LA LUCIFER

   Ce mai vrea insa masoneria asta? Instaurarea unui GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE. Ei bine, ajunsi aici, pe unii dintre acei preoti i-am pierdut deja pe drum. Si asta din elementara lipsa de informatie. Cu toate ca ar fi suficient sa caute oleaca prin site-urile si revistele lor, ca sa se lamureasca, caci asa e normal, ca macar atunci cand dezbati teme importante sa te informezi.

   Daca vor citi aceste randuri, ii ajut eu, ca sa nu aduca scuza lipsei de timp. Iata un citat:

Asa cum suntem învătati în gradul 32 — ca Printi ai Secretului Regal — Supremul Consiliu de grad 33 si ultim al Ritului Scotian Antic si Acceptat din România va continua să lucreze pentru realizarea Unitătii Europei, ca împreună cu celelalte Frătii — Americană, Asiatică, Africană să lucreze pentru realizarea Frătietătii Universale, pentru restaurarea si instalarea Templului lui Solomon.”

   Mai multe in articolul:

Analiza interviului din Forum masonic prilejuit de implinirea a 200 de ani ai Supremului Consiliu Mamă al Lumii de la Washington

   Altii insa cunosc si despre acest ideal al masoneriei. Cu atat mai de mirare e insa cum de acestia nu pricep si restul: treaba cu cipul.

   Nu doresc sa discutam acum daca e sau nu lepadare faptul ca posezi un document biometric, ci vom aborda un alt aspect. Si iar sper ca macar unii dintre ei vor citi aceste randuri.

   Cand se dezbate chestiunea cipului, nu trebuie discutat despre documentele cu cip si atat. E fundamental gresit. Ci despre faptul ca treaba e strans legata de e-guvernare, internetul obiectelor si disparitia banilor cash. Ca intregul acest sinistru sistem se implementeaza nu doar in spatiul asa ziselor state democrate, ci la nivel de planeta:

VIDEO: Rusia – UNIVERSAL ELECTRONIC CARD. Cat a progresat implementarea?

Video: Si IRANUL va implementa National Smart ID Card, semnatura electronica si e-guvernarea …

   Si ca de treaba asta se ocupa aceiasi papusari, care papusari, dupa cum suntem majoritatea de acord, se inchina la lucifer si se ocupa cu rele, precum ecumenismul si guvernul mondial.

   Ii rog pe acei parinti sa-l asculte si pe acest personaj:

VIDEO – Felix Koppelman, presedintele comunitatii evreiesti Oradea: IMPLANTUL CU CIP ESTE NECESAR

   Si ii intreb: NU VA E FRICA? Atunci cand invatati ca cipul e nimic si cand indemnati sa nu ne mai preocupam de el, nu va e teama ca de fapt puneti umarul vartos la implementarea unui lucru rau? Si repet informatia esentiala, un lucru rau gandit si impus de aceiasi care se ocupa cu ecumenismul, adica de niste oameni ce-l urasc pe bunul Dumnezeu si il adora pe satana. Nu va cutremurati deloc? Inca o data, nu dezbatem daca e sau nu lepadare faza documentului biometric.

   Dar oare s-au intrebat acei parinti la ce le trebuie ecumenism stapanilor SISTEMULUI? Ce sa faca cu el? Mai mult, acesta este doar un pas. Mai departe, la ce le trebuie sincretismul, adica ecumenismul total? Cel ce invata cum ca ortodoxia, cultele ce-si zic crestine si toate religiile pamantului duc pana la urma la acelasi dumnezeu, eventual cu viteze diferite, totul e sa promoveze pacea si iubirea pe pamant …

   Ce rol va avea acest ecumenism in NOUA ORDINE MONDIALA? Si pana la urma NOM de ce este instaurata? Nu cumva de fapt intregul urias puzzle pregateste terenul antihristului?

   Si ii mai intreb o data:

   NU VA E FRICA sa aveti rolul de militanti pro cip?

   Sfanta Scriptura si Sfintii Parinti ne invatau sa nu ne lipim de cele lumesti, voi insa va betonati ucenicii si enoriasii in material. Dar tot voi aveti indrazneala sa-i acuzati de ratacire pe cei ce nu vor sa accepte inregimentarea, pe cei ce se opun unei sinistre constructii realizate de satanisti.

   Ati ajuns de dragul cipului sa-i acuzati pe ortodocsii anti cip ca fac voia diavolului, ca de fapt nu sunt ortodocsi, ca nu se roaga, ca nu se spovedesc, ca nu se impartasesc, ca nu merg la biserica, ca nu respecta invataturile Sfintilor Parinti. Voi chiar nu aveti limita? Pana unde veti mai merge cu iubirea de cip?

   Marii duhovnici ai acestui neam ne-au indemnat sa refuzam cipul, dar voua ce va pasa? Voi sunteti teologi semeti, aceia nu sunt decat niste batranei prostiti de atata puscarie … Justin Parvu e Sfant. Dar poate voi sunteti de alta parere, caci ce stiu masele cele proaste? Si daca totusi unii dintre voi il considerati tot Sfant, cum credeti ca ar mai fi fost Sfant daca lupta sa anti cip era voia diavolului si cu totul straina de ortodoxie? Semanati atat de mult cu „invatatii” de care ni se spune in Sfintele Evanghelii … Si ei stiau tot ce scriu Scripturile, dar nu vedeau nimic.

33 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. dd said, on august 13, 2013 at 10:56 am


    Apreciază

  2. Alexandru(Fulger) said, on august 13, 2013 at 11:19 am

    Bine zis , era si timpul unui articol de genul acesta , chiar asa le e frica sa marturiseasca adevarul ? Inseamna ca nu sunt pregatiti pentru mucenicie , stau cu frica din cauza celor din conducerea BOR si mai rau ataca adevarul in loc sa taca macar.

    Apreciază

    • Cosmin M said, on august 13, 2013 at 11:41 am

      Omul are in el vocea lui Dumnezeu, constiinta si cand accepta un act biometric se simte vinovat si atunci ca sa isi adoarma constiinta convinge si pe altii ca e bine ce a facut el desi el se leapada de Hristos.
      Daca pana acum te puteai mantui usor ducand o viata liturgica si murind spovedit si impartasit , acum a venit vremea cand nu mai exista decat mucenicia, pentru ca refuzul acestor acte cu toate urmarile lor este mucenicie.

      Apreciază

  3. Cosmin M said, on august 13, 2013 at 11:37 am

    Dumnezeu sa ne ajute, ortodoxie sau moarte.

    Apreciază

  4. Iones said, on august 13, 2013 at 11:54 am

    Lege pentru elevii transsexuali (?!), in SUA: Isi aleg la ce baie merg si ce sporturi practica: de la GRADINITA pana in clasa a 12-a
    http://www.ziare.com/international/america/lege-pentru-elevii-transsexuali-in-sua-isi-aleg-la-ce-baie-merg-si-ce-sporturi-practica-1251262

    Apreciază

  5. aniush said, on august 13, 2013 at 12:04 pm

    Alexandru (Fulger),
    Nimeni n-ar trebui sa taca. Ar trebui sa se trezeasca la realitate. Este al 14 lea ceas si inca nu e mult prea tarziu, insa nu e timp sa se trezeasca toti, macar marea majoritate din ei si tot ar fi bine. Cat despre preotii nostri, ma uit in jur si constat ca din ce in ce mai multi cad, ma doare sufletul ca o spun, dar asta vad.

    Apreciază

    • Alexandru(Fulger) said, on august 13, 2013 at 5:00 pm

      Asa cum preoti tac acum si primesc cip la fel va fi si cu pecetea si Dumnezeu sa ii fereasca sa ia pecetea.

      Apreciază

  6. aniush said, on august 13, 2013 at 12:05 pm

    Dumnezeu sa-i lumineze!

    Apreciază

  7. Irina said, on august 13, 2013 at 12:24 pm

    Exact, e un mare paradox faptul ca sunt preoti care sunt impotriva Ecumenismului si a Masoneriei ce-l dirijeaza, dar in acelasi timp sunt de acord cu celelalte planuri, la fel de importante si al fel de grave ale ilimunatilor cum este de pilda problema cipurilor, prin care se va subjuga omenirea si o vor face sa-si piarda liberatea data de Dumnezeu si implicit asta va duce la lepadarea de El. E ceva in neregula cu acesti duhovnici si cred ca problema cipurilor este mai grava decat problema ecumenismului. Pentru ca de ecumenism ne vom putea apara, refugiindu-ne in Biserica lui Hristos ce va dainui pana la sfarsitul veacurilor, dar prin cipuri ne inrobim sistemului masonic si scapare nu vom mai avea o data ce vom fi urmariti si dirijati de ei psihic si fizic.

    Apreciază

  8. IOAN said, on august 13, 2013 at 2:25 pm

    din pacate au cazut si vor cadea mereu multi crestini si datorita Preotilor care nu invata adevarul…
    sunt Preoti care pana mai ieri erau impotriva insemnarii sau cipuirii electronice si azi invata ca nu e nimic periculos…altii desi stiu ca e ceva GRAV pur si simplu cedeaza pentru o bucata de paine numai sa aibe servici la Biserica…altiIi au devenit extremi de agresivi si asteapta ca autoritatile sa impuna o lege prin care sa-i aresteze pe cei anticip, antiecumenism etc.. pentru ca sunt „EXTREMISTI ORTODOCSI” si care nu asculta de Biserica…
    iar cauza cedarii multora e iubirea lor pentru bani si averi pamantesti si sa le mearga lumeste bine aici pe pamant…e iubirea lor pentru femei si divertisment la tv, net si telefon web smart…e iubirea lor pentru masini si vile….e iubirea lor pentru toate placerile lumii acesteia desarte si trecatoare.
    cine nu a renuntat deja la pacatele lumii acesteia a luat si va lua toate cipurile care i se vor da
    referitor la faptul ca CIPURILE NU AR FI MAREA LEPADARE DE CREDINTA CARE SE INTAMPLA SUB OCHII NOSTRII le spun ca niciodata in istoria lumii nu sa mai intamplat ca un SISTEM sa fie construit la SCARA GLOBALA astfel incat toti oamenii sa fie DEPENDENTI de un SISTEM,, iar acest SISTEM stim bine ca nu este decat ANTICHRISTIC.
    a stiut SATANA ca datorita DEPENDENTEI de SISTEM va cuceri lumea…a stiut SATANA ca prin multe semne oculte ale sale va insela pe multi….sa stim bine ca 666 este doar unul dintre multele insemne diabolice impuse omenirii…sunt multe semne prin care omul arata de partea cui se afla…
    sa stim bine ca a ne afla de partea SISTEMULUI implicit vom primi si cele ale SISTEMULUI si deci toate lucrurile si lucrarile SISTEMULUI…a ne afla in afara SISTEMULUI inseamna a nu primi nimic din cele ale SISTEMULUI si deci putem merge pe calea credintei ortodoxe si putem avea sanse la mantuirea sufletului nostru.
    sansa noastra este sa traim o viata doar cu HRISTOS, sa facem pocainta pana vom muri, sa traim o viata medievala…
    doar renuntarea la confortul lumii si trairea vietii noastre doar cu HRISTOS ne va feri de rau dar cati sunt dispusi sa renunte ?

    Apreciază

    • mihai said, on august 13, 2013 at 6:56 pm

      ioane tata referitor la aceea care iai mentionat mai sus, evident ca majoritatea dintre ei vor accepta cipul fara doar si poate, pt. ca ei nu vor renunta la facilitati nici in ruptul capului

      Apreciază

    • Maria said, on august 13, 2013 at 8:13 pm

      Care sunt acesti preoti „extrem de agresivisi si asteapta ca autoritatile sa impuna o lege prin care sa-i aresteze pe cei anti-cip”?
      Eu nu am auzit inca de asa ceva .
      Mai clar , cu nume si prenume .

      Apreciază

  9. Pr. Adrian said, on august 13, 2013 at 4:12 pm

    Singura regula la un puzzle este sa ai toate piesele. Poti incepe de oriunde, poti aseza pe masa ce piese vrei, le poti pune pe sarite. Important este sa fie toate si nu ordinea lor. De aceea papusarii lucreaza pe mai multe planuri in toata lumea, sa nu-i poti urmari si sa nu stii ce urmeaza. Doar o privire de ansamblu iti poate deschide ochii ca sa vezi din piesele asezate (si sunt destule acum) ce ”imagine” urmeaza sa fie descoperita de puzzle.
    Nu toti inteleg cand vine vorba de ecumenism, cipuri, NOM, etc. Ma refer la enoriasii mei. Pe tineri nici nu-I intereseaza. Nu prea ma pricep la vorbe si I-am lasat pe parinti sa vorbeasca, dar nu au venit la vizionari decat foarte putini. E greu si mi-e teama, dar am nadejdea ca Dumnezeu pentru rugaciunile sfintilor nostril contemporani: Sf. Valeriu Gafencu, sfintii inchisorilor, Sf. Arsenie Boca, Sf. Iustin Parvu si ceilalti ne va ajuta, macar cu curajul marturisirii Adevarului.

    Doamne ajuta!

    Apreciază

    • pcmouse said, on august 13, 2013 at 5:43 pm

      Parinte sunteti din bucuresti?

      Apreciază

    • Cosmin M said, on august 13, 2013 at 8:18 pm

      Dumnezeu sa va dea putere multa Parinte, creste inima in noi cand vedem parinti care sunt alaturi de noi si nu se leapada de Hristos. Cand va veni momentul trebuie sa ne unim si sa ne retragem undeva in munti.

      Apreciază

    • Cosmin M said, on august 13, 2013 at 8:20 pm

      Fiti tare parinte caci din preotii vrednici si din calugarii vrednici se vor reface cetele ingerilor.

      Apreciază

  10. gerica64 said, on august 13, 2013 at 4:42 pm

    Parintele Elpidie din Rodos a spus foarte clar care este pecetea mai clar nu se poate.Pecetea este un bio-nanocip care intra in legatura cu altele introduse in corp prin vaccinurile care se vor impune dar si prin alte cai ele fiind invizibile ochiului.Sfanta Impartasanie anuleaza maleficul celor introduse prin viclenie.Tot ce putem face sunt mitingurile anticip pentru a intarzia pasi premergatori implantului pentru ca atunci bio-nanocipul este legat de corpul nostru de fiinta noastra.Bio-nanocipurile vor produce boli ingrozitoare pentru cei ce le vor lua. pentru ca ele vor fi respinse de sistemul imunitar nu poti amesteca celula vie creata de Dumnezeu cu artificialul tehnologic creat de om impreuna cu satana.Odata luata pecetea omul isi va pierde liberul arbitru I se va putea induce orice stare va fi ca un robot la fel ca si cea ce a acceptat sa I se implanteze in el in micro.

    Apreciază

    • IOAN said, on august 13, 2013 at 7:01 pm

      gerica64
      PECETEA 666 la pus SISTEMUL pe toate produsele incepand cu 1970 in SUA si apoi in toata lumea prin acele coduri de bare….in zilele noastre PECETEA a trecut si la stadiu de CIP… adica un microcomputer electronic implantat in acte sau documente si tocmai bun pentru ARHIVAREA si CONTROLUL fiecarui om…
      PECETEA 666 in multe tari este introdus de mai multi ani de diferite STATE si COMPANII direct in mana si fruntea OMULUI…
      noi cand vorbim de coduri de bare.cartele magnetice, cartele cipuri, etc VORBIM DE PECETE nu de altceva…ca de aceea ni sa tot spus sa nu le luam ca este semnul fiarei 666….ca de nu era semnul fiarei NUMAI ALARMAU SFINTII CRESTINII DEGEABA….
      … semnul 666 nu-l vede lumea caci e un semn codat si nu este semn arabic in clar 666 ci este un semn codat cu 0 si 1…si deci pana la urma tot numar de om este si numarul ei este codat 666 sau echivalentul lui…si tocmai de aceea IDENTITATEA NOASTRA NU POATE FI PRELUCRATA DE ASA CEVA….
      PECETE 666 sunt si nanocipurile care deja sunt pe PIATA si vor lucra tot pentru si in slujba SISTEMului.
      …..de cand sa descoperit electronul biotronul oamenii oculti au avut grija sa-l introduca si in om….

      Apreciază

      • gerica64 said, on august 13, 2013 at 8:52 pm

        IOAN
        MAI CITESTE ODATA
        Cum ne vor controla? Si nu ma refer acum la controlul exercitat acum prin televizor sau internet, sau la controlul prin telefonul mobil… (…) ci ceea ce va veni va fi ceea ce spune si Apocalipsa, pecetluirea oamenilor cu cipuri. Nu vor fi ca aceste cip-uri de azi, astea nu inseamna nimic… acestea sunt doar o prefigurare a cipului pe care il va pune Antihristul cui va accepta. Nu vor obliga pe nimeni, dar vor sti ca nu vom putea supravietui fara ele.

        Acest semn cum va fi? Aceasta pecete va fi o inventie satanica extrem de complexa, dar pe de alta parte si foarte subtila, care va functiona pe doua nivele.

        Primul nivel va fi similar cu antena de satelit prin care putem sa receptionam programe la televizor. Prima oara vor incerca sa ne dea aceasta antena, pe cai ocolite, in special prin asa zise “vaccinuri” vor incerca sa ne implanteze nano-echipamente in corp, invizibile cu ochiul liber si care vor juca rolul unui spion. Aceste echipament va putea citi si interpreta semnalele corpului uman. Acesta va fi o parte din pecete.

        “………Nu vor putea exista in noi ceea ce satanistii vor incerca sa ne introduca prin inselaciune, acele nano- dispozitive(n.t. primul nivel de care vorbeste parintele). Sfanta Impartasanie va avea o asemenea putere incat va anihila puterea a ceea ce vor sa implanteze (n.t. nano-dispozitivele pe care vor sa le implanteze fara stirea noastra, nu pecetea).

        Al doilea nivel va fi un cip extrem de subtil pe care il vor implanta pe mana sau pe frunte, un nano-cip (nu ca cele pe care le stim acum) care va comunica cu echipamentele pe care le vom avea deja in corpul nostru si care vor functiona ca un tot unitar, ca un computer si vor transmite informatii. Acest dispozitiv va putea sa interactioneze strans cu materialul genetic al omului, cu creierul si cu sistemul nervos, astfel incat nimeni nu va putea sa-l mai scoata. De aceea, cei care vor primi acest semn vor fi robiti de Antihrist. Si cine va intelege ca ceva nu e in regula nu-l va mai putea scoate. Cine va incerca sa il scoata va muri. Aceia care vor primi semnul vor suferi mai mult decat crestinii.

        Dar asta nu se va intampla acum. Generatia noastra nu va trai aceste vremuri. Urmatoarea generatie va vedea aceste lucruri. Sa nu va imaginati insa ca Antihrist va reusi sa cucereasca toata lumea. Nu va fi asa! Foarte multe suflete se vor revolta impotriva Antihristului. Vor fi razboaie, prigoane, plangere si mult sange. Dar aceia vor fi cei mai mari sfinti ai tuturor vremurilor. Pana acum ne gandeam la Sfantul Dimitrie, Sfantul Gheorghe, Sfanta Ecaterina si ziceam: “Doamne, de am fi trait si noi in vremurile acelea sfinte!” Acum cei ce-L iubesc pe Dumnezeu vor avea in fata, cu ajutorul lui Dumnezeu, vremuri de marturisire si posibilitatea de a invinge.

        Totusi, subliniez, ca sa invinga acesti oameni care doresc sa-L marturiseasca pe Dumnezeu si nu vor primi pecetea trebuie sa aiba totala incredere in Dumnezeu, sa I se incredinteze total lui Dumnezeu ca niste prunci, si asa de mare va fi puterea Harului peste ei ca nimic nu va putea sa le faca rau, si nu in ultimul rand ceea ce ii va intari si ii va aparea cel mai mult este Sfanta Impartasanie. Cine nu se va impartasi, cu credinta si cu dragoste, intelegand ca primeste Sangele si Trupul Dumnezeu-Omului, acela va suferi mult.

        Puterea noastra in vremurile eshatologice va fi, pe langa credinta noastra in adevaratul Fiu al lui Dumnezeu, Iisus Hristos, va fi Sfanta Impartasanie. Si increderea noastra in Dumnezeu ne va face una cu El si Sfanta Impartasanie ne va da puterea sa vedem ceea ce ceilalti nu vor putea vedea. Nu vor putea exista in noi ceea ce satanistii vor incerca sa ne introduca prin inselaciune, acele nano- dispozitive (n.t. primul nivel de care vorbeste parintele). Sfanta Impartasanie va avea o asemenea putere incat va anihila puterea a ceea ce vor sa implanteze (n.t. nano-dispozitivele pe care vor sa le implanteze fara stirea noastra, nu pecetea). De aceea va rog, va implor sa va schimbati atitudinea fata de Sfanta Impartasanie. Sfanta Impartasanie nu este un premiu pentru virtute, ci este izvorul vietii, este Insusi Iisus Hristos care Se daruieste celor Care Il doresc si Il cauta ca si Salvator. Nu vine Hristos sa premieze sufletele luptatoare, ci vine ca sa intareasca sufletele luptatorilor.

        Impreuna cu El vom invinge, impreuna cu Duhul Sfant. Este gresit ceea ce spun cei care spun ca vor lupta [doar prin fortele proprii, n.n.] sa devina buni, smeriti ca sa primeasca Duhul Sfant. Cine credeti ca poate reusi sa duca aceasta lupta impotriva diavolului fara ajutorul iubitului nostru Iisus Hristos? Cu acest ajutor Il rugam pe Dumnezeu sa ne dea puterea ca, intariti, noi impreuna cu El sa ne luptam cu diavolul. Si cand Dumnezeu vede ca Il rugam din tot sufletul acest lucru, atunci ne da Duhul Sfant ca sa ne intareasca si sa putem lupta. Si cand va vedea ca noi luptam cu inima smerita ne va acoperi cu toate darurile Duhului Sfant, atunci sufletele noastre se vor sfinti prin dumnezeiescul sange, prin Duhul Sfant pe care l-am primit prin impartasanie. (…)

        Ceea ce va urma acum va face pe cei ce cred in Dumnezeu sa Ii dea slava si mai multa deoarece vor trai in asa fel minunat, vor rezista in mod minunat si inima lor va fi plina de liniste, pace si iubire pentru Dumnezeu in momente in care ceilalti vor trai in panica si durere. Dar ca sa aveti aceasta pace in inimile voastre trebuie sa marturisiti acest lucru: Doamne, Tu esti Dumnezeul inimii mele si Tie cu toata increderea Iti dau sufletul meu; ceea ce Te rugam, Doamne, este sa ne inunzi cu dragostea Ta Dumnezeiasca ca sa Te iubim cu toata inima. (…)

        Cati vom spune aceasta rugaciune nu vom suferi de cele pe care le pregateste satana pentru copiii lui. Noi suntem copiii mult-milostivului Dumnezeu Care ne iubeste ca pe pruncii pe care ii poarta in brate mama de prunc. (…)

        Apreciază

    • IOAN said, on august 13, 2013 at 10:02 pm

      gerica64
      asa si… care este problema…Parintele Elpidie nu zice sa luam actualele cipuri si nici pe cele viitoare care vor fi mai inteligente

      Apreciază

      • gerica64 said, on august 13, 2013 at 10:23 pm

        Uite care ar fi problema in Bucuresti transportul urban se face cu card care are cip in el ,bilete de hartie nu mai sunt oameni care circula cu masini toti inseamna ca s-au lepadat de Hristos nu?

        Apreciază

    • IOAN said, on august 14, 2013 at 8:51 am

      evident ca cei care au luat si iau cartele CIP sunt de partea SISTEMULUI ANTICHRISTIC…si prin urmare nu sunt de partea lui HRISTOS si nu traiesc o viata cu HRISTOS…
      nu in zadar a spus Parintele Paisie Aghioritul in urma cu 30 ani ca crestinii greci ortodocsi sa refuze codurile de bare de pe actele lor…ce sa mai vorbim de cartelele magnetice si CIPURI care sunt o evolutie a semnului fiarei 666…
      prin urmare cei care au luat cipurile sa faca pocainta si sa se lepede de ele…

      Apreciază

  11. STOP RFID 666 said, on august 13, 2013 at 5:12 pm

    Si ce’a mai mare pacoste si PACAT care vine peste noi acuma este :PACATUL IMPOTRIVA DUHULUI SFANT care NU SE VA IERTA. Ei bine acum noi crestinii suntem pusi in situatia de a ne LEPADA si a CADEA IN PACATUL CELA MARE IMPOTRIVA DUHULUI SFANT LA CARE NU ESTE MANTUIRE.Si cum vine de pilda ? prin lucrurile cele mai esentiale.Pe student il ia la carnetu de masa.Ii pune acolo.N’ai cipusor nu poti intra acolo.Omule tu tre sa mergi cu o masina,sa te duci ,sa te deplasezi,duci un bolnav,aduci femeia de la spital,duci un mort,il duci pe un om.Care,cate greutati nu sunt in viata,ăi ?ca daca mai intarzii o ora,sau o jumat de ora moare omul.Acuma vine si iti pune dracusoru.Ia sa’ti puna pe canetul asta care’l faci de conducere,sa’ti puna cipusor acolo.Asa! Si tocamai de aşeea unde’i nevoie,unde e mai strigator in sfarsit,mai stringente lucrurile vine si ti’l pune acolo.Mai poti tu lua carnetu cela?nu’l mai poti, PENTRU CA TE’AI LEPADAT DE HRISTOS,asta insemna cipusorul acesta: CADEREA IN PACATUL IMPOTRIVA DUHULUI SFANT SI DE ACEEA NU NUMAI CRESTIN NU ESTE EL
    –––
    Sf Justin a zis ca : daca eu o sa va zic sa luati cipurile SA STITI CA NU MAI SUNT EU…. in nr 15 zice clar cu cardu de sanatate

    Cu cardul de sănătate cum e bine să procedăm, că se trezeşte omul cu el la poştă şi trebuie să semneze pentru el?

    Nu îl primim deloc. Nu semnați pentru el, ci îl trimiteți prin poştă de unde a venit. Trebuie să fie un act de mărturisire al nostru şi este şi pentru ei o ocazie să vadă că poporul se opune în masă.
    –––-
    Şi cum înveți să mori martir?

    Nu te supui la niciun soi de încercare.
    ––––
    Măi, eu am visat acum într-o noapte, după ce am venit de la Sfânta Liturghie, la o jumătate de oră după ce adormisem, şi am avut trei vise la rând chinuitoare cum erau pecetluiți oamenii de către slujitorii lui antihrist. Îi adunau de pe stradă şi într-un laborator al lor îi pecetluiau forțat cu un cip electronic de mărimea unui sâmbure de prună. Bineînțeles că nu trebuie să dăm crezare viselor. Dar vedeam un lucru foarte interesant „cei care erau câte doi sau mai mulți la un loc reuşeau să scape să rămână nepecetluiți, dar cei care erau singuri, erau uşor răpiți şi pecetluiți. Şi spun aceasta, nu că sunt eu vizionar „nici vorbă! „cred însă că dacă vom crea o unitate duhovnicească şi ne vom opune împreună, Domnul îşi va face milă cu noi. Pentru că singuri nu vom rezista şi de aceea ei şi urmăresc să ne dezbine unul de altul. Dragostea şi rugăciunea vor avea multă putere şi tehnica lor va deveni neputincioasă, după cum spune şi Domnul în Evanghelie: „Că unde sunt doi sau trei, adunați în numele Meu, acolo sunt şi Eu în mijlocul lor”(Mt. 18:20). Ei folosesc acum şi mijloace hipnotice. Nu vedeți cum tehnica asta îl face pe om să nu mai poată dormi, să nu mai poată judeca, să obosească foarte repede? Această tehnică asupra psihicului uman are efect mai puternic decât alcoolul, e un drog periculos.

    Sfantu Justin a purtat o discutie cu o fată in 2012

    Fata : – Parinte mi’am facut buletin anul acesta (da ea il avea de un an in urma)si mi’au spus baietii in masina ca are cip si eu n’ am stiut!
    Sf.Justin : – De ce nu te’ai informat,mai?!
    Fata: – Si acum ce sa fac il arunc?
    Sf.Justin : – Pai asta’i dracu,ma!
    Fata: – Dar cartea de alegator o pot pastra?
    Sf.Justin: – Ce sa faci cu ea?!
    Fata: – Am inteles!

    deci a zis ca e DRACU ce nu e clar fratilor si surorilor??

    Apreciază

  12. gerica64 said, on august 13, 2013 at 5:16 pm

    Trebuie (parerea mea) ca lupta sa fie pentru cei multi ca sa nu se ajuga la aceste acte biometrice.Sa fie feriti si cei care din multe motive nu stiu saraci ce se intampla in jurul lor.Parintele Justin Parvu cred ca asta a dorit sa intarziem pe cat putem actiunile sistemului iar de restul se ocupa Dumnezeu vazand stradania noastra nu trebuie sa fim individualisti sa ne gandim numai la mantuirea noastra.

    Apreciază

  13. john said, on august 13, 2013 at 8:10 pm

    România se pregăteşte de SFÂRȘITUL LUMII. Proiectul celor două oraşe-refugiu, independente energetic http://www.7est.ro/actualitate/administratie-locala/item/3788-romania-se-pregateste-de-sfarsitul-lumii-proiectul-celor-doua-orase-refugiu-independente-energetic.html

    Apreciază

  14. ines said, on august 13, 2013 at 10:59 pm

    Sunt multi preoti care au refuzat dvd-ul anti-cip facut de voi?

    Apreciază

    • Cosmin M said, on august 14, 2013 at 8:27 am

      Eu am trimis 24 dvd-uri prin posta care contineau si scrisoarea listata la preoti din Bihor iar la restul preotilor din Bihor care aveau adrese de e-mail am trimis in format electronic scrisoarea, cartile, afisele si o lista cu link-uri catre filme. Mai mult nu stiu, e alegerea lor ce vor face.

      Apreciază

  15. gerica64 said, on august 14, 2013 at 8:16 am

    Avem in acest moment cip in telefoanele mobile,cip in transportul urban,cip in cardurile de salarii cip pana si la intrarile din blocuri ,cip in pasapoarte cip in permisele de conducere vor veni cele din actele de identitate si sanatate toate astea constituie lepadare de Hristos?Eu cred ca este o cadere un compromis si nu o lepadare ca daca astea sunt lepadari implantul cu bio- nanocipuri ce inseamna o ultra lepadare?Antihristul ce mai pune daca deja lumea este lepadata?Intre lepadare de Hristos si caderea prin compromis exista o diferenta de care nu se mai tine cont.Trebuie rezistat in fata acestor cipuri de pe plasticuri refuzate ocolite pe cat se poate dar nu trebuie sa ajungem la extreme.Intre cipurile astea si implant exista o diferenta unele sunt pe plastic nu au influenta asupra noastra iar cele sub forma de implant prin acceptare se va putea induce orice comanda asupra creierului si organismului nostru.Mai avem un an teoretic si vom vedea cati vor fi in stare sa refuze cardurile de identitate cu cip.Eu voi face tot posibilul sa nu iau si sa ma opun .

    Apreciază

    • Cosmin M said, on august 14, 2013 at 9:53 am

      Cipul e problema cand e intr-un act ce reprezinta identitatea ta, nu in telefoane si restul.

      Apreciază

    • IOAN said, on august 14, 2013 at 11:02 am

      diferenta dintre cipurile actuale si acele nanocipuri este ca nanocipurile vor fi imposibile de scos din corpul omenesc caci ele constituie miliarde de organisme microelectronice care se vor uni cu corpul uman
      prin urmare daca de actualele cipuri crestinul mai poate face POCAINTA sa selepede de ele si sa se intoarca si sa-si puna nadejdea in DUMNEZEU…de nanocipuri nu mai are scapare
      despre cadere vorbim tot despre LEPADARE DE CREDINTA dar ca si SF. AP PETRU CRESTINUL MAI POATE FACE pocainta si sa se intoarca cu fata la DUMNEZEU….

      Apreciază

  16. gerica64 said, on august 14, 2013 at 11:22 am

    Sunt carduri nominale de transport urban eu am unul nenominal dar cu cip e si ala.Ala din telefonul celular seaman leit cu astea de pe cardurile de plastic are un numar de telefon unic si abonamentul este pe numele nostru este legat de identitatea noastra.Acum vor si astea prepay fara abonament sa fie luate cu cardul de identitate .Si cardurile de salarii au scris numele si prenumele posesorului Ponta a amenintat ca daca fac greva postasi o sa dea si la pensionari carduri de pensii si in mod sigur vor pune un cipusor si pe alea.Traim intro lume in care libertatea a disparut acum urmeaza sclavizarea si totalitarismul, comunismul de tip nou,disparitia clasei de mijloc.Apoi nici internetul nu va ramane liber ce scrim acum va fi o amintire.

    Apreciază

  17. gerica64 said, on august 14, 2013 at 11:41 am

    Aveti rabdare pana la anul atunci vom vedea reactia populatiei si a preotilor asta daca nu intervine ceva sa schimbe planurile oculte .Sa vedem ce fac si calugari si tot clerul ca si ei vor avea de ales ca si noi.

    Apreciază

  18. ionuta said, on martie 10, 2016 at 2:09 pm

    Cunosc un preot care, inainte de a lua actele biometrice, a zis asa: voi accepta actele cu cip, dar cand va sosi timpul sa fim implantati cu cip nu-l voi primi. Dupa ce a primit actele, gandirea i s-a schimbat si acum zice ca va accepta sa i se implanteze cipuri in tot organismul caci acestea nu-i vor afecta cu nimic mantuirea!!!!!! Asta este dovada clara ca acceptarea actelor biometrice este inceputul lepadarii si Duhul Sfant ne paraseste!!!!
    Doamne apara-ne si ne pazeste si ne lumineaza pe toti!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.