SACCSIV – blog ortodox

ATEISM = SATANISM (partea 1). Nu exista suflet, deci nu exista Rai si iad. Ce au mai „descoperit” cercetatorii atei despre ce se intampla IN PRAGUL MORTII … studiind sobolani

Posted in ATEISM, NDE, satanism, SUFLET by saccsiv on august 13, 2013

   Nu exista a treia cale. Esti ori cu bunul Dumnezeu, ori cu dracul. Vei fi ori in Rai, ori in iad.

   Ateismul nu este a treia cale. Este satanism. Dracul l-a „invatat” pe om ca nu exista Dumnezeu, dar nici diavol. Lui nu-i pasa ca se spune despre el ca nu exista caci astfel lucreaza mai lejer dar se bucura cand se spune ca nu exista Dumnezeu:  

http://www.sfaturiortodoxe.ro/razboiulcrestinilor3.htm

   Iar omul astfel prostit a inventat ateismul. Si multi atei zic ca nu sunt satanisti din moment ce ei nu cred in existenta ingerilor cazuti. Dar fac voia lui lucifer prin insasi faptul ca zic ca nu exista Dumnezeu. Si multe altele le fac dupa voia lui …

   Mai merita amintit si faptul ca stalpi ai ateismului erau de fapt satanisti pe fata, ca de exemplu Karl Marx:

CITATE CELEBRE. Au spus-o cu gura lor iar altii ne-au avertizat …

   Cercetatorii atei nu cred in existenta sufletului, deci nici nu cred ca exista Rai si iad. Acum cativa ani au descoperit „o izbucnire scurtă de momente de activitate a creierului înainte de moarte”. Si au tras concluzia:

Unii oameni de stiinta au „explicat-o” si pe asta: NDE (near-death experience – experiente in apropierea mortii) sunt cauzate de o furtuna electrica a creierului aflat pe moarte …

   Acum au studiat sobolani si iata ce ni se spune in articolul Ce se întâmplă ÎN PRAGUL MORŢII. VIZIUNILE şi „LUMINILE”, EXPLICATE de cercetători (VIDEO):

Un recent test efectuat pe rozătoare a demonstrat un fapt foarte interesant, spun oamenii de ştiinţă. Un „val misterios” al activității cerebrale a putut fi observat, la subiecţii care mor. Chiar și după ce inimile de animalelor au încetat să mai bată, iar sângele nu mai ajungea la creier să-l oxigeneze, cercetătorii au putut înregistra semne „percepţie conştientă”. Studiul este primul dintr-o serie menită să stabilească sistematic starea neurofiziologică a creierului după un stop cardiac.
„Ceva se întâmplă la un pas de moarte, fapt care împinge creierul la un nivel ridicat de excitare. Acest lucru ar putea declanșa acele viziuni și senzații asociate cu experienţele îregistrate în moarte clinică. De obicei, acestea sunt descrise ca o călătorie printr-un tunel, spre o lumină intensă sau senzaţia de separare de corp. Alții se confruntă cu apariţia imaginilor celor dragi, ingeri, supunerea unui fel de judecată sau de „revizuire a vieţii”. Aproape toate experiențe nu sunt nimic mai mult decât halucinații provocate de efectul închidere a creierului, e ca atunci când dai „shutdown” unui computer”, spun cercetătorii. 

   Comentariu saccsiv:

   Posibila o astfel de activitate cerebrala, dar cum traduc nefericitii … Se indarjesc cumplit ca nu cumva sa admita existenta sufletului. Pentru ca daca recunosc, atunci trebuie sa raspunda automat la intrebarea: unde se duce dupa moarte? Si iata cum ateii fac din nou voia dracului. Caci dracul se bucura cand omul naucit de astfel de cercetatori spune hotarat ca iadul nu exista … Caci daca ar crede ca exista asa ceva, ar trebui urgent sa-si schimbe radical multe in viata sa.

   Filmetul de mai dus descrie insa palid ceea ce el este de fapt:

CE SE INTAMPLA CU SUFLETUL DUPA DESPARTIREA DE TRUP? Descoperire facuta de Ingerul Domnului Sfantului Macarie

   Nu stiu daca inregistrarea de mai jos este reala sau nu, foarte probabil insa ca ce se aude in iad este cu mult mai groaznic:

Cea mai grea problema este aceea a stabilirii locului acestei activitati catre sufletele mortilor. Este el un loc legat de timp si spatiu, sau este doar o localizare si “o stare” a sufletelor? Sau este si una si alta? Sfantul Apostol Petru numeste acest loc cu termenul general de “inchisoare”. El evita cu grija cuvintele “iad” si “rai”, ceea ce pare surprinzator. Se stie insa ca prin alungarea primei perechi de oameni, din Eden, raiul a fost inchis si nu se putea vorbi de el inainte de venirea lui Hristos. Numai prin jertfa Lui, rupand zapisul pacatului adamic, El a redeschis raiul, cand a spus – pe cruce – talharului pocait: “Astazi vei fi cu mine in rai”.

 Pana la venirea lui Hristos la iad, deci, toti mortii – drepti si pacatosi – de la Adam si pina atunci, mergeau in acelasi “loc” numit de Apostol “inchisoare”, dar pe care Sfintii Parinti il numesc iad. In acest “loc” al imparatiei mortii, numit si “intunericul cel impartit”, se aflau toate sufletele mortilor, ca intr-o “inchisoare subterana”. Intrucat raiul fusese inchis, iar dreptii nu erau dezlegati de blestemul pacatului stramosesc, se aflau si ei in aceasta “inchisoare subterana”, cu diferite despartituri (Luca XVI, 20-31), asa cum si in cer “in casa Tatalui sunt multe loca­suri” (Ioan XIV, 2). Si abia dupa ce au primit harul Rascumpararii, au fost ei scosi prin Invierea Domnului, din intunericul si din umbra mortii si adusi la lumina si la fericirea raiului deschis.

 Dar cu toate ca si dreptii si pacatosii se aflau in acea “inchisoare” cu despar­tituri, starea lor sufleteasca si suferinta lor nu era la fel. Intunericul era acelasi, nu si suferinta lor. Dreptii aveau in inima lor pacea launtrica, sentimentul prezentei lui Dumnezeu in ei si nadejdea Invierii (cf. Evr. XI, 35-40) si de aceea faptul odihnei lor in intuneric nu constituia o mare suferinta.

 Dupa Invierea Domnului raiul devine locul si starea dreptilor, iar iadul, exclu­siv, locul si starea pacatosilor. Prin urmare, “inchisoarea” de care vorbeste Apostolul Petru indica si o “localizare” dar si o “stare” si anume o “stare provizorie”. Se numeste “stare provizorie” pentru ca pe de o parte ea detinea si pe cei drepti; iar pe de alta parte, nici iadul pacatosilor nu devine ceva definitiv decat dupa judecata de apoi, “Starea sufleteasca” a acestora in acea “inchisoare”, pentru ei se numeste deja iad pentru ca ei sunt in mari chinuri (Luca XVI, 20-31) si in aceasta stare de provizorat. “Raiul”, ca si “iadul”, este un loc in sensul ca sufletele de dincolo nu sunt omniprezente, dar nici limitate la un anumit timp si spatiu, fiind nemuritoare si nemateriale.

[…]

Biserica Ortodoxa dupa Sfanta Scriptura si Sfanta Traditie, vorbeste tot nu­mai de aceste doua “locuri”: rai si iad.Teologia ortodoxa, si teologii ei vorbesc totusi de doua raiuri si de doua iaduri: unul, provizoriu, dupa judecata particu­lara si altul definitiv, raiul sau iadul – pripriu-zise – dupa judecata universala, in realitate este un singur rai si un singur iad, numai ca starea din asa-zisul prim rai si prim iad, dintre cele doua judecati este o stare provizorie, de unde unii mai pot fi usurati si iertati prin rugaciunile Bisericii si milosteniile celor vii; si numai la judecata finala se ajunge la raiul si iadul propriu-zis, sau la starea definitiva, cand starea sufletelor nu se mai poate schimba, pentru ca rasplata sau osanda morti­lor ramane definitiva.

   Cititi va rog mai multe la:

COBORAREA LA IAD a lui IISUS HRISTOS. Ce este IADUL? Dar RAIUL? De ce a coborat in iad?

   Este esential pentru drac sa ascunda toate aceste lucruri. Si cum poate s-o faca mai bine decat prin cercetatorii atei? Cititi va rog si:

Text exceptional: MARSUL DISTRUGATORULUI

   Mai are el si varianta indo-tibetana:

VIDEO: Care este motivul pentru care PAVEL CORUT, varfurile masoneriei, yoghinii sau adeptii new age, NEAGA EXISTENTA DRACILOR si ca IISUS HRISTOS ESTE FIUL LUI DUMNEZEU?

   Dar este riscanta, caci mai lesne se iese din ratacirea asta decat din ateism, caci, dupa cum zicea Petre Tutea: “Eu cand discut cu un ateu e ca si cum as discuta cu usa”.

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Cosmin M said, on august 13, 2013 at 9:25 pm

  Saccsiv ti-am trimis ceva pe e-mail ce merge perfect cu acest subiect.
  Te rog sa te uiti peste.

  Apreciază

 2. Alexandru A. said, on august 13, 2013 at 9:43 pm

  semnati si promovati petitia pentru sustinerea familiei adevarate in fata propagandei homosexuale
  http://www.petitieonline.com/sos_familia

  Apreciază

 3. gerica64 said, on august 13, 2013 at 9:58 pm

  Doi bani nu fac cele spuse de cercetatori atat timp cat sunt pusi de elita sa minta asupra la cea ce au studiat.Istoria la fel modificata dupa cum le convine lor.In scoala eram invatati ca Antonescu sa sinucis nicidecum ca a murit in fata plutonului de executie bolsevic strigand „Traiasca Romania”Au mintit miseleste si despre legionari care au ramas in memorie ca niste oameni rai nicidecum ca niste eroi iubitori de tara si Hristos.Toate tampenile scoase de cercetatori sunt studiate in scoli iar 90% sunt numai minciuni de la omul care se trage din maimuta pana la teoria relativitati si ca omul a fost pe luna.Acu ca am mai avansat de ce nu arata ca mai se duce vreunul pe luna?Traim intro lume a minciuni invatam in scoli aproape numai minciuni de zeci de ani suntem manipulati de aceasta secta a satanei infiltrata peste tot.

  Apreciază

 4. STOP RFID 666 said, on august 13, 2013 at 10:09 pm

  GANDUL NEBUNULUI, LA MARGINEA DRUMULUI

  http://www.antena3.ro/romania/biserica-se-clatina-a-scazut-increderea-romanilor-in-casa-domnului-224471.html

  Apreciază

 5. Cosmin M said, on august 13, 2013 at 10:26 pm

  Apreciază

 6. marian said, on august 13, 2013 at 10:35 pm

  Pamantul inghite case mari, in Florida, langa „lumea lui disney”.

  Apreciază

 7. STOP RFID 666 said, on august 13, 2013 at 10:43 pm

  OCHIUL CARE VEDE TOT

  De asemenea, traficul rutier va fi monitorizat prin instalarea unui sistem de supraveghere video urbană, ambele sisteme fiind conectate printr-o infrastructură subterană de comunicații cu fibră optică, datele colectate fiind procesate într-un Centru de Control specializat și dedicat activităților aferente managementului traficului rutier.

  http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/uti-va-furniza-un-sistem-inteligent-de-management-al-traficului-pentru-municipiul-iasi-185372.html

  Apreciază

 8. irismister said, on august 13, 2013 at 11:04 pm

  Reblogged this on Temeiurile iar nu Arătările unui Bun Început !.

  Apreciază

 9. daniela said, on august 13, 2013 at 11:18 pm

  http://www.sfatulmedicului.ro/Schizofrenia-si-alte-tulburari-psihice/despre-halucinatii_7944
  citind articolul de mai sus e clar ca ce se intampla in momentele dinaintea mortii chiar si a sobolanilor 🙂 nu este halucinatie
  apoi cercetatorii ??? fac gresit legatura de cauzalitate intre fenomenele neurologice organice si ce descriu de ex cei in moarte clinica de fapt acele fenomene pe care ei le constata sunt manifestarea organica a trairilor sufletesti/duhovnicesti/psihice/demonice dupa caz din momentele critice
  cat despre comparatia cu shut down la un computer e jenanta si chiar nestiintifica complet avand in vedere ca omul a creat computerul deci acesta nu poate fi nici identic nici superior creatorului sau ci doar asemanator e chestiune de principiu
  foarte interesant articolul tau saccsiv mi a placut foarte mult

  Apreciază

 10. set said, on august 14, 2013 at 3:13 am

  Legat de studiul cu sobolanii,Sf. Parinte Paisie a spus clar ca animalele nu ajung nici in rai nici in iad, ele au viata numai pe pamant. Deci studiul e gresit din start.
  Si apoi unde Dumnezeu nu e, nimic nu e, ce sa le ceri la atei.
  Cu ei e asa cum spunea Petre Tutea: „Eu cand discut cu un ateu parca discut cu usa”.

  Apreciază

 11. mihai said, on august 14, 2013 at 7:39 am

  mai bine li se potrivea cuvantul de scormonitori

  Apreciază

 12. aniush said, on august 14, 2013 at 11:19 am

  Eu nu ii cred. Exista doua posibilitati: Ori esti cu Dumnezeu, ori cu cel rau…nu poti fi al nimanui. Adica ori e alba, ori e neagra. Nu exista „sa fie gri”.
  Iar cu asa zisele experiente…sa ma ierte Dumnezeu pentru ceea ce spun, dar ei prin acest studiu dovedesc faptul ca Il insulta.

  Mihai,
  Ai gasit un termen foarte potrivit „scormonitori”.

  La moartea unui om…de fapt trupul moare…sufletul este nemurtor.
  Stimati cercetatori, priviti va rog acest film, ascultati cu mare atentie si daca puteti, v-am ruga frumos ne spuneti si noua care este parerea dumneavoastra? Ce intelegeti de aici?

  Va multumesc
  Dumnezeu sa ne ajute tuturor!

  Apreciază

  • saccsiv said, on august 14, 2013 at 12:32 pm

   aniush

   Inteleg ca e eretic.

   Apreciază

  • Maria said, on august 14, 2013 at 8:31 pm

   aniush,
   Este un sectar , ratacit , ca si cealalta individa care a fost postata aici , intr-un subiect de acum cateva zile .
   Sectari , sectari , sectari !!!

   Apreciază

 13. Alexandru(Fulger) said, on august 14, 2013 at 7:48 pm

  Inregistrarea cu vocile din iad este un fals , ea este preluata din filmul Baron blood si pusa de mai multe ori , vedeti analiza ei in videoclipul acesta:

  Apreciază

 14. franturidinfelinar said, on noiembrie 1, 2013 at 8:13 pm

  Ceea ce cred eu despre iad , in lumina Cuvantului!

  http://franturidinfelinar.wordpress.com/2013/11/01/exista-iad/

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: