SACCSIV – blog ortodox

Video: TREI ELEVE ARESTATE – mita la examen. SISTEMUL VEGHEAZA, DORMIM LINISTITI

Posted in umor by saccsiv on august 11, 2013

   Extrem de periculos grup de eleve anihilat. Trei dintre ele reprezinta maxim pericol social si au fost arestate pentru 29 de zile

   Trei eleve de la o şcoală postliceală sanitară din Bacău au fost arestate pentru 29 de zile. Ele au strâns bani de protocol pentru profesorii din comisia de examen. Tinerele sunt acuzate de trafic de influenţă.

   Cele trei eleve, cu vârste cuprinse între 20 şi 26 de ani, de la Şcoala Postliceală Sanitară „Christiana” au strâns câte 200 de lei de la fiecare coleg. Au reuşit să adune aproape 4.000 de lei. Luni, au examenul final şi sperau că astfel dascălii să fie mai înţelegători. Banii nu au mai ajuns, însă, la profesori. 

   Cititi va rog mai multe la
Trei eleve au fost ARESTATE pentru că ar fi dat MITĂ la examen

   Intr-o tanara democratie ce se doreste aderata la minunatele valori europene, fapta tinerelor reprezinta o grea palma data stradaniei clasei noastre politice de edificare a unei societati bazate pe cinste si corectitudine.

   Pericolul social ce-l reprezinta este evident si de aceea sanitarii sistemului au decis cu intelepciune indepartarea lor din corpul sanatos al celor ce, dupa modelul conducatorilor, actioneaza cinstit si harnic. Acolo unde au ajuns si unde este de dorit a ramane pentru multi ani, un sistem gandit perfect de catre iluminatii nostri conducatori le va reeduca pentru a fi la eliberare incadrabile din nou in normalitate.

   Sistemul are pentru astfel de fapte toleranta zero, pentru ca astfel de reprobabile fapte strica tot ceea cu migala au construit politicieni incoruptibili, o intreaga clasa de afaceristi de bine si un angrenaj de multinationale venite pana la urma pe meleagurile noastre pentru a face ordine intr-o dezordine creata de cei asemenea acelor fete.

   De ani de zile factorii de decizie nu mai pot dormi noaptea de grija acestui neam, cautand neintrerupt solutii pentru infaptuirea privatizarilor strategice, pentru extragerea bogatiilor acestui pamant, pentru buna exploatarea a padurilor, pentru dezvoltarea agriculturii, pentru facilitati acordate culturilor modificate genetic ce ne aduc painea pe masa, pentru campanii de vaccinare ce ne aduca sanatatea in casa, pentru un intreg angrenaj al e-Guvernarii si documentelor biometrice de natura sa asaneze societatea de elementele declasate. Bancile cauta neincetat solutii pentru prosperitatea clientilor. Multinationalele ne dau locuri de munca. Afaceristii ce au contracte cu statul ne baga banii in buzunar.

   Suntem printre putinele tari in care activitatea clanurilor mafiote a fost anihilata, in care nu-ti mai este frica sa mergi noaptea cu sotia si copii pe strazi, in care despre rapirile pentru traficul de carne vie mai citim doar in cartile de istorie, in general traim vremuri cu care tara asta nu s-a mai intalnit de la Vlad Tepes incoace.

   Si fetele alea ce fac? Cearceaful e alb imaculat. N-are nevoie de pete negre.

   Bla bla bla … Si tot asa.

   Intelegeti voi ce-am vrut sa spun.

Reclame

39 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. aniush said, on august 11, 2013 at 8:26 am

  Oare elevele au fost primele care au dat mita sau cele trei…din contra s-au opus?

  Apreciază

 2. aniush said, on august 11, 2013 at 8:27 am

  De fapt care e adevarul?

  Apreciază

  • Maria said, on august 11, 2013 at 5:48 pm

   Adevarul este , ca vor sa convinga lumea ca exista lege si ca „vegheaza ” ca legea din Romania sa fie aplicata , arestand pe cel care fura o gaina si nu pe cel care fura o tara .
   E de ras , cand toata lumea stie , ca infractorii cu dosare penale care sunt plimbate de la o judecatorie la alta pana se prescriu , conduc tara , dupa ce au parjolit totul .

   Apreciază

   • cosminml said, on august 11, 2013 at 6:15 pm

    Noi suntem de vina pentru ca daca am fi tari in rugaciune Dumnezeu toate le-ar indrepta. Eu sunt mare vinovat pentru asta.

    Apreciază

 3. NIMENI said, on august 11, 2013 at 10:21 am

  4000 LEI? Au incercat sa razbeasca in viata, unii au ajuns prim-ministri cu plagiat!
  Dar despre 1.000.000.000.000 euro (una mie miliarde) furati din RO in ultimii 24 ani de la „revolutie” NIMIC, NU STIE NIMENI NIMIC?
  Partidele politice constituite in grupuri infractionale deosebit de periculoase NU STIE NIMIC? …care e multe …..care este ….!
  DEATH TO THE WORLD!

  Apreciază

 4. STOP RFID 666 said, on august 11, 2013 at 12:03 pm

  RITUAL MASONIC IN TURCIA

  Apreciază

 5. dante said, on august 11, 2013 at 12:13 pm

  Mda, sistemul vegheaza atent, pentru anihilarea tuturor nelegiuirilor, numai pe ungurii extremisti, care se zbenguie prin Harghita si Covasna si vopsesc muntii tarii cu culori ale steagului maghiar, nu-i vede nimeni, in rest….multa fericire si pace.

  Doamne ajuta!!

  Apreciază

  • Maria said, on august 12, 2013 at 1:42 am

   E de plans acest patriarh , pe care Romania il are din nefericire .
   Oare ce va face acest mason (slujitor al satanei ), cu Crucea Patriarhala ?
   Nu cred ca o va pastra , pt ca-l va arde .

   Apreciază

 6. STOP RFID 666 said, on august 11, 2013 at 12:29 pm

  http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/185262.html

  Apreciază

 7. STOP RFID 666 said, on august 11, 2013 at 12:49 pm

  Are poligamia un viitor „legal”?

  Decizia Curții Supreme în favoarea căsătoriilor gay a fost întâmpinată cu mare entuziasm nu doar de beneficiarii direcți. Activiștii poligamiei din SUA văd în victoria activiștilor gay un pas crucial către o acceptare inevitabilă a poligamiei. În fața acestei realități, un editorialist de la Catholic Exchange se întreabă în ce condiții și când ar avea poligamia șanse să fie legalizată.

  În opinia lui Michael Cook, poligamii sunt priviți ca un dușman periculos chiar şi de cei care nu sunt simpatizanții căsătoriei tradiționale. Lucru care rezultă din faptul că se creează o confuzie cu privire la mesajul de campanie al căsătoriilor între cupluri de același sex. „Căsătoria ar trebui să fie extinsă la persoanele care nu se pot căsători, nu la cei care se căsătoresc cu șase oameni”, spune Jonathan Rauch, autor de cărți ce promovează căsătoria gay. Cu toate acestea, Anita Wagner Illig, un purtător de cuvânt al poligamiei de mult timp, a declarat pentru Newsweek că decizia DOMA a fost de mare ajutor: „Un rezultat favorabil pentru egalitatea de căsătorie este un rezultat favorabil și pentru căsătoriile multi-partener…”

  Adepții poligamiei susțin că există 500.000 de familii care locuiesc în mod deschis în relațiile poliamoroase din Statele Unite. Un sondaj realizat recent de revista Loving More a constatat că aproape două treimi dintre poligami ar căuta recunoaștere legală, dacă li s-ar permite acest lucru. Mai mult de 90% dintre aceștia consideră că relația lor ar trebui să aibă aceleași drepturi, privilegii și responsabilități ca și căsătoriile dintre două persoane.

  „În momentul de față relații poligame sunt la fel de populare ca și relațiile homosexuale în urmă cu 20 de ani. Conform unui sondaj recent Gallup, 59% dintre americani consideră că homosexualitatea este moral acceptabilă, dar numai 14% sunt de acord cu poligamia, și doar 6% cu adulterul. În aceste condiții, ar fi de neconceput ca un politician într-o relație deschisă poligamă să fie votat. Dar peste 20 de ani, vor fi americanii mai înțelegători față de acest fenomen, se întreabă retoric Michael Cook.

  În opinia sa, șansele unei evoluții în beneficiul adepților poligamiei sunt mari. Aceștia au învățat în perioada zecilor de ani de campanie în favoarea căsătoriilor de același sex. Strategii utilizate de către activiștii homosexuali sunt acum folosite și de către poligami. Nu în ultimul rând, mass-media oferă un sprijin consistent în această direcție. Reviste precum Washingtonian, Slate și Salon au publicat articole care promovează normalitatea poligamiei. Practic, totul depinde de campania în favoarea căsătoriilor între persoanele de același sex.

  Acesta este motivul pentru care autorul american Eric Metaxas acuză, într-un articol publicat de Christian Post, că presa a jucat rolul de „majorete și activiști” ai căsătoriei gay în perioada care a precedat decizia Curții Supreme. În opinia scriitorului american, acoperirea media din perioada premergătoare deciziei Curții Supreme „a promovat un simț acut al momentului oportun în privința legalizării căsătoriilor gay”.

  Un exemplu în privința campaniei insistente de promovare a căsătoriilor alternative s-a petrecut în Canada. Mai multe postere care promovează „dragostea fără gen” au împânzit şcolile din Toronto, încurajând elevii să accepte sau să tolereze diferite orientări sexuale, inclusiv homosexualitatea şi poligamia. Poate că nu întâmplător, tocmai Canada pare pregătită pentru un pas mai departe după ce, în 2005, a recunoscut căsătoriile între două persoane de același sex. Progresismul canadian a deschis frontul pentru abrogarea legilor împotriva bigamiei și poligamiei.

  La doar o săptămână după ce Noua Zeelandă a legalizat căsătoriile gay, un grup de promovare a căsătoriilor poligame și-a exprimat intenția de a milita pentru legalizarea acestui tip de uniune civilă. Grupul notează că „toate relațiile de iubire între adulți, indiferent de numărul lor, ar trebui respectate și recunoscute la nivel legal”.

  Apreciază

  • dariana33dari said, on august 11, 2013 at 6:40 pm

   vai ce spurcaciuni.
   59% dintre americani sunt satanisti. satana duce o campanie asidua de satanizare a intregii planete. autoritatile statului roman sunt ca si satana. ele duc o campanie asidua de demonizare si satanizare a acestei tari prin exemplu personal si prin protejarea satanistilor a celor de-o seama cu ei dar si a satanismului.

   eu nu stiu cum mai pot oamenii supravietui in acest context fara minuni de la Dumnezeu. lucrarile satanei te atinge vrei nu vrei si nu stiu cum poti ramane viu si nevatamat fara ca dumnezeu sa te protejeze. practic ajungi un om mort sincer. numai printr-o minune mai poti ramane in viata.
   cand incepi sa te lupti cu satanele ce iti populeaza proximitatile va zic sincer cel putin din experienta mea ca mori negresit fara ca dumnezeu sa faca minuni. sincer aungi sa mori. la propriu. nu va dati seama ce gunoaie sunt.

   Apreciază

   • cosminml said, on august 11, 2013 at 7:28 pm

    Nu mai scrie te rog Dumnezeu cu d mic ca e grav, foarte grav.

    Apreciază

   • pcmouse said, on august 12, 2013 at 11:49 am

    dariana33dari nu mai scrie cu litere mici!!ca- i pacat mare

    Apreciază

 8. pcmouse said, on august 11, 2013 at 1:50 pm

  am vazut la tv mai devreme un pic.la tvr news ,preluat dupa euronews.uk vrea sa implementeze in curand plata cu fata .iar in danemarca au testat plata cu bratara la mana.

  Apreciază

 9. STOP RFID 666 said, on august 11, 2013 at 2:35 pm

  [audio src="http://ortodox.dyndns.org/ro1/RO1/Predici_interviuri_conferinte_audio/Pr.%20Gheorghe%20Anitulesei/Pr.%20Gheorghe%20-%20Duminica%20Ortodoxiei.mp3" /]

  Apreciază

 10. dariana33dari said, on august 11, 2013 at 4:19 pm

  doamneeee :))))). nu stiu ce sa fac sa rad sau sa plang. elevele acelea ne-au distrus industria, invatamantul, agricultura mediul si ne-au bagat in datorii :)) la fmi.
  elevele acelea au imbolnavit societatea romanesca si din cauza lor romanii mor pe capete.
  politia romana cea mai performanta institutie in stat au prins in sfarsit criminalii acestei natiuni.
  simt nevoia sa scriu ca si eu strangeam bani pentru protocoale dar sincer va spun ca nu am sesizat ca profii sa fie mai indulgenti la examene. poate ca erau dar nu cu intreg anul ci cu x, y, sau z care cotizau separat.
  este o tampenie sa crezi ca acele fete au strans bani sa mituiasca profii. este aberant!!!!!!!!! imaginati-va ca la o scoala privata sau de stat profii sunt direct interesati sa fie indulgenti la examenele de absolvire. in fond este vorba de painea lor, de locul lor de munca pe termen lung.
  doamneeeeeeeeee ce prostie si cata imbecilitate arata publiccccccc politia romanaaaaa dumnezeuleeeeeeee. este ceva halucinant. dar nu le este rusine sa etaleze atat de multa dobitocie si prostie?????? DOAMNEEEEEE DAR CUM SA GANDESTI CA STRANGEREA BANILOR DE PROTOCOL ESTE MITUIRE? ???? PROTOCOL AR FI TREBUIT SA FACA CONDUCEREA SCOLII SI TOT DIN BANII ELEVILOR SE FACEA. DEFAPT INCLUSIV SALARIILE ACELOR PROFI SUNT TOT DIN BANII ELEVILOR. ESTE HALUCINANT. VAIIIIIIIII DA NU LI RUSINE SA MANIFESTE PUBLICCCCC IN FATA INTREGII ROMANII ASA MULTA DOBITOCIE???????? VAIIIII ESTE CEVA DE GROAZAAAAA SI ATUNCI CUM SA MA MAI MIR DE NISTE DOBITOCI DE AICI DIN SAT?

  Apreciază

  • dariana33dari said, on august 11, 2013 at 4:29 pm

   ar trebui ras de politisti si cu curul si tot public asa cum si-au etalat ei public dobitocia. doamneeeeeee. eu le propun sa aresteze toti studentii si elevii romaniei care strang bani sa plateasca salariile profilor.

   Apreciază

   • tataia said, on august 11, 2013 at 6:29 pm

    Politistii (sau sa spunem militienii mai bine) oricum nici macar nu pot gindi pentru ei insisi…ei sint doar niste UNELTE ale SISTEMULUI. Complet spalati pe creier, complet incapabili de gindire critica ei nu au facut decit sa urmeze niste ordine…ne putem supara pe ei? Greu de spus…dar e cam ca si cum te-ai supara pe viitorii roboti..pentru ca sa stiti…daca lumea asta va mai avea multe zile, ceea ce eu oricum nu cred ca prea s-a ajuns departe cu raul, cu indobitocirea si indoctrinarea populatiei..etc, deci cum spuneam daca lumea asta va mai avea zile vedeti voi daca nu in 10-15 ani nu vor fi inlocuiti toti politistii de strada cu roboti…Si cu aia nu vei mai avea cum sa negociezi…nu vei mai avea cum sa le spui ca naste nevasta si de aia te grabesti, nu vei mai avea cum sa incerci sa le dai mita….roboti nu au ce face cu banii tai, etc. Ai trecut pe rosu te vor baga intr-un sac si dierct la puscarie cu tine…la asta se va ajunge. Si culmea culmii marea majoritate a cirezii va fi de acord…

    Apreciază

   • dariana33dari said, on august 11, 2013 at 8:32 pm

    tataia, asa cum spui, robotii nu iau mita (politistii da) roboii nu depun marurii mincinoase (politistii o fac) robotii nu fac fals in declaratii si acte oficiale ( politistii o fac), robotii nu protejeaza un infractor ( politistii o fac). robotii se strica si atunci teoretic cel putin, cam toata lumea admite ca robotul este stricat. in cazul politistilor stricati toata lumea admite ca sunt perfect sanatosi. cine sustine contrariul ajunge la psihiatrie sau puscarie.
    este adevarat ca la fel de bine se poate sustine ca un robot stricat functioneaza perfect. asa ii satana. pentru satana laptele ii negru si incerca sa te faca si pe tine sa admiti asta. homosexualitatea ii ceva natural, firesc deci este perfect normal legalizarea casatoriilor homo. tu, cel care sustii contrariul esti nebun, extremist, rau, pagan. ei sunt mari crestini care promoveaza toleranta adica pacatul sub cupola conceptului de toleranta, promoveaza crima sub cupola milei si iertarii crestine. nici nu va dati seama ce gunoaie sunt.

    Apreciază

   • Maria said, on august 12, 2013 at 1:21 am

    Nu-i asa , robotii nu sunt facuti ca sa se strice , apoi sa vezi ca vine spre tine o masinarie programata sa-ti faca rau , cred ca mori pe loc .
    Sa stii ca omul este la dispozitia unui robot , urmarit de acest demon de metal oriunde ai fugi , este apocaliptic si infricosator .
    Sa ne fereasca pe noi Domnul sa patimim din pricina robotilor , pusi sa vaneze oameni , indiferent ce fapte au savarsit , este de domeniul iadului .

    Apreciază

   • pcmouse said, on august 12, 2013 at 11:49 am

    dariana33dari nu mai scrie cu” d”mic ca- i pacat mare

    Apreciază

 11. tataia said, on august 11, 2013 at 5:05 pm

  Mita la examen…mda…din mosi stramosi a existat acest obicei sa cumperi profesorilor un cadou, o atentie, o ceva acolo….nu stiu ce sa zic daca suma de 4000 de lei este mare sau mica…de obicei se cumpara un serviciu de masa, un set de tacimuri, etc…

  Sistemul doreste sa nu mai aiba absolut nimeni nici un cistig de care statul sa nu stie…Adica esti salariat, pai numai si numai din banii aceia ai voie sa traiesti…a…ai dat un apartament in chirie? Trebuie sa ne anunti si pe noi ca sa impozitam chiria. A….ti-a dat cineva un cadou? Este dare de mita si intri si tu si ala la puscarie!

  Vedeti voi ca la ora actuala si vinzarile cumpararile efectuate intre persoane FIZICE (Autoturisme second-hand, electronice, electrocasnice sh, diverse), tranzactii asupra caruia statul nu are absolut nici un drept de a impune reglementari, taxe, impozite etc (cel putin deocamdata) se efectueaza prin intermediul internetului (okazii.ro, tocmai.ro, mercador.ro, etc). Este mult mai comod si pentru vinzator si pentru cumparator. Afla de oferta ta o tara intreaga…se poate introduce o cautare (de exemplu camera video panasonic) ceea ce ziarele pe hirtie pe vremuri nu stiau sa faca…trebuia sa cumperi 4-5 ziare si sa stai sa citesti toate anunturile…

  Dar poate mai este si un alt motiv..poate statul vrea sa stie ce vinzi si ce cumperi…poate pe viitor se vor introduce reglementari si la vinzarile efectuate intre persoane fizice…cum ar fi de exemplu sa interzica vinzarea bunurilor trecute de X ani, sau sa iti impoziteze veniturile obtinute din vinzarea vechiturior din casa. Si va spun eu ca mentalul cirezii oricum e deja pregatit de mult pentru asta..Citeam o discutie pe undeva unde se vorbea despre drepturile consumatorului…ca daca vreun vinzator cumva nu iti acorda garantie sau nu iti acorda dreptul de retur in maxim o luna de la data tranzactiei il reclami la OPC….Si altul de acolo, ca spune-le si teparilor aia de pe okazii.ro ca aia nici nu ofera garantie nici dreptul la retur…Si o a treia persoana: „Pe okazii 80% din utilizatori sint persoane FIZICE care vind in mod ilegal, asa ca nu ai ce sa le faci”…

  Deci atentie mare…in acceptiunea multora din cei care formeaza cireada a devenit ILEGAL sa vinzi daca nu detii firma care sa se ocupe de vinzari, care firma ofera garantie si drept de retur, care firma isi plateste cuminte toate darile la stat, etc, etc…Pai daca eu vreau sa imi vind chitara sau bicicleta de pe balcon pe care nu le mai folosesc de 15 ani, cum anume sa dau garantie la ele? Este vorba de produse SH, vechituri daca vreti, nu am ce garantie sa dau la ele. Daca ti-am pus poze si te-am informat corect in privinta starii produsului iar tu ai acceptat sa il cumperi in conditiile acestea de ce sa fiu obligat sa il primesc inapoi cind te-ai razgindit tu?

  Dar nu statul va fi cel care va intrduce aceste masuri de restrictionare a vinzarilor intre persoanele fizice de capul lui…ci insasi cireada le va cere…ca s-au saturat de tepari…ca nu le este respectat lor dreptul legal de garantie si retur…etc.

  Apreciază

  • Maria said, on august 12, 2013 at 1:34 am

   Sistemul antihristic , va interzice si atunci cand faci pomana , acuzand dare de mita , va pune stapanire pe bunurile personale si nu vei mai putea sa dai nimic nimanui , decat in ascuns , nici cadouri spunand ca e mita , sa dispara ceea ce din vechi timpuri , la romani a existat . In tarile ne-ortodoxe , nu-ti da nimeni nimic nici daca mori in strada , nu exista sa dai pomana , cadouri , sa faci bine cuiva , sa primesti in casa un drumet , sa-l pui la masa etc. , ca la romani . Daca intra intr-o biserica , atunci cand se face pomenirea mortilor si sunt mese incarcate cu pomeni , se uita ca si speriati .

   Apreciază

   • tataia said, on august 12, 2013 at 2:49 am

    Adevar graiesti! Asa este…si cunosc deja destui oameni indoctrinati in acest fel aici la noi in Romania. Ei se ghideaza dupa conceptia: „Nu trebuie sa dai frate la cersetori…la noi lumea da probabil pentru ca nu exista servicii sociale cum trebuie dar nu este normal…eu dau dari la stat, e treaba statului sa aiba grija si de cei mai putin favorizati….”

    Aceasta este o forma de dispersie a responsabilitatii…Se ia responsabilitatea de pe umerii fiecarui cetatean si se muta asupra unei entitati complet netransparente complet impersonale si care dupa parerea mea mai este si mai mult sau mai putin fictiva. Ei bine nu! Nu trebuie sa acceptam acest tranfer de responsabilitate…care de altfel in tarile vestice (socio-democrate) este deja demult realizat. Este de datoria fiecaruia dintre noi sa incerce sa le ofere o viata mai buna celor mai putin favorizati…fiecare cit poate desigur..dar totusi este datoria fiecaruia dintre noi, nu a statului.

    Stii foarte bine de altfel ca se doreste interzicerea cersetoriei…in unele tari s-a si interzis de ceva vreme…Desigur acum nu vom aduce vorba despre acei cersetori care au facut din cersetorie o afacere, caci sint multi si din aceia…dar noi nu avem de unde sa stim care sint aceia. Pina la urma este dreptul lasat de la Dumnezeu al fiecaruia dintre noi sa cerseasca atunci cind nu are cu ce sa hrani, imbraca, etc, dupa cum este de asemenea dreptul lasat de Dumnezeu al fiecaruia dintre noi sa dea de pomana…

    Apreciază

   • pcmouse said, on august 12, 2013 at 11:51 am

    Maria-bravo.bine punctat!si aici se va ajunge!!daca vei da de pomana la un cersetor probabil te vor aresta pt mita.iti dai seama ce stat totalitar deja a intrat in functiune?

    Apreciază

 12. dina said, on august 11, 2013 at 6:28 pm

  Oare numai in Bacau se intampla asa ceva? Raspunsul este – NU! La Suceava, la scoala postliceala de stat, un orar se da elevilor (cu 3-4 zile pe saptamana cate 2 maxim 4 ore pe zi) si in plus, se grupeaza cate mai multe clase sa faca orele impreuna, iar cand vine inspectia brusc se schimba orarul – se dubleaza numarul orelor si se adauga chiar materii noi, iar fiecare clasa face orele separat. S-a intamplat ca inspectia sa nu gaseasca o profesoara la ore si elevii sa se planga de astfel de lucruri, dar ca in final scoala a iesit foarte bine si a primit si laude. Insusi directorul scolii postliceale nu se prezinta la cursuri. La fiecare lucrare se strang bani 5 lei/pers. si se dau profesorilor. Asa s-au invatat elevii si asa i-au invatat si pe profesori (care iau fara nici o jena si chiar asteapta bani). Elevilor nu le pasa sa invete ci doar sa primeasca diploma, iar profesorilor nu le pasa sa predea ci sa isi primeasca salariul. Si la examenul final se procedeaza la fel – se strang 200 RON/pers. pentru ca sa li se dea dinainte subiectele. O bataie de joc!! Multi au joburi si nu-i vezi deloc la fata si totusi trec examenele cu note mari. Astia-s asistentii medicali/de farmacie de maine! In mana unor astfel de persoane vreti sa va lasati viata?!

  Apreciază

  • tataia said, on august 11, 2013 at 6:50 pm

   Noi nu ne lasam viata decit in mina lui Dumnezeu…nu a oamenilor si nici a dispozitivelor tehnologice. De aia masina mea nu este prevazuta cu airbag iar eu nu mi-am pus centura in viata mea. Mie mi-e frica sa ma duc la un amarit de dentist sa imi opereze un dinte…ca daca greseste ceva si s-a zis cu mine…prefer sa stau cu dinti lipsa decit sa ma nenoroceasca un medic…

   Apreciază

   • pcmouse said, on august 12, 2013 at 1:33 pm

    tataia-daca ai dureri si esti nevoit sa scoti maseaua/dintele atunci poti sa te rogi inainte de a te duce la cabinet pt acel Doctor

    Apreciază

 13. mihai said, on august 11, 2013 at 7:52 pm

  hotul striga hotii, iar referitor la acest subiect, ei bine si invatamintul ca si sanatatea sunt acolo unde le este locul

  Apreciază

 14. aniush said, on august 11, 2013 at 9:25 pm

  Stop RFID 666,
  In legatura cu filmul…cu ritualurile masonice in Turcia. A fost teribil de socant. Consider ca e foarte diabolic (ce se intampla acolo)….si trebuie sa recunosc…a fost si scarbos. Dumnezeu sa ma ierte!

  Apreciază

 15. Alex said, on august 12, 2013 at 12:52 pm

  Oare e o intamplare ca scoala purta girul Asociatiei Medical-Crestine Christiana? Si se numea <SCOALA POSTLICEALA SANITARA "CHRISTIANA"?

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: