SACCSIV – blog ortodox

Comentariul zilei (02.08.2013): Scoala in FRANTA si DICTATURA IDENTITATII DE GEN. Copiii la gradinita nu se vor mai juca cu masinute si papusele iar in ciclul primar vor invata despre „TEORIA GENULUI” …

Posted in Franta, HOMOSEXUALITATE by saccsiv on august 2, 2013

   Iata comentariul sorei Aurora postat la articolul Video: EXEMPLARA DOVADA DE CURAJ – interviul dat de Parintele Teodot (Manastirea Petru Voda) televiziunii Neamt TV. Despre ANTIHRIST si EVREI:

Este un exemplu de curaj Parintele Teodot de la care ar trebui sa ia pilda tot clerul si poporul. As vrea insa sa va semnalez un fapt in afara subiectului, dar tot legat de planurile de inrobire a populatiei inca din pruncie. Ma refer la ceea ce se intampla acum in Franta cu privire la noile reglementari din gradinite si scolile primare. Cunoasteti desigur ca d-na Catherine Goyard este presedinta asociatiei “Avenir de la Culture” care lupta impotriva implementarii legilor pro-sodomite in Franta. D-na Goyard este foarte indignata de raul care urmeaza sa se petreaca in invatamantul prescolar si scolar incepand din aceasta toamna, cand legea Taubira se va impune in forta in 10 academii : Clermont-Ferrand, Creteil, Corsica, Guadelupa, Lyon, Montpellier, Nancy-Metz, Rouen si Toulouse. Astfel copiii din aceste regiuni nu vor mai avea voie sa se joace la gradinita cu papusi si masinute, ci doar cu jocuri in forma de figuri geometrice ( ma trec fiori !) , dar si in cursurile primare vor fi invatati despre “teoria genului”,( adica despre existenta celui de-al treilea gen, a unei minoritati sexuale care trebuie respectata, iubita , acceptata si chiar incurajata). Dragii mei, ma doare de ceea ce se intampla azi in Franta, dar ma inspaimanta ca in doi, trei ani sau poate chiar mai devreme se va aplica si la noi. Vom ajunge sa platim amenzi usturatoare daca copilasii nostri vor mai scrie in compunerile lor despre ”mama” si ”tata”, iar jucariile de tip ”sexist” ca papusa sau masinuta vor disparea din magazine. V-am mai spus si va repet : filmul lui Truffaut ”Fahrenheit 451” facut dupa cartea lui Ray Bradbury nu este o simpla fictiune.”

   Comentariu saccsiv:

body-chart

Foto: http://onbecomingjordan.files.wordpress.com/2012/07/body-chart.jpg

   Teoria genului a fost creata special si le este extrem de necesara ELITELOR pentru sustinerea revolutiei homosexuale si distrugerea familiei.

DISTRUGEREA FAMILIEI: legalizarea casatoriilor intre homosexuali si adoptia de copii de catre acestia este folosita de catre ELITE pentru bifarea inca unui punct din doctrina viitoarei NOI ORDINI MONDIALE

   Este denumita stiintific teoria Gender identity (identitate de gen):

   Adica, daca te nasti baiat, nu inseamna ca esti baiat, iar daca te nasti fata, nu inseamna ca esti fata. Poti fi viceversa. Si cel mai bine ar fi ca atunci cand cresti sa decizi singur ce esti …

   Cititi va rog si:

SUEDIA: Gradinita „Egalia”, unde se impune SODOMIA …

In noile pasapoarte din Anglia nu mai exista denumirea de mama si tata, ci de „Parinte 1” si „Parinte 2” …

 

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mălin said, on august 2, 2013 at 1:40 am

    http://www.agerpres.ro/media/index.php/sanatate/item/213194-Romania-pe-ultimul-loc-in-Europa-in-ceea-ce-priveste-rata-alaptarii.html
    România, pe ultimul loc în Europa în ceea ce priveşte rata alăptării

    Conform unui studiu recent al UNICEF, doar una din zece mame continuă să alăpteze exclusiv până la vârsta de şase luni a copilului. Deşi aproape toate mamele încep să alăpteze încă din maternitate, odată ajunse acasă multe dintre ele abandonează această practică din cauza problemelor pe care le întâmpină şi a sfaturilor greşite primite.

    În ceea ce priveşte copiii, creşte riscul îmbolnăvirilor (diferite forme de cancer, astm, diabet, obezitate etc.), iar la mame creşte riscul de cancer la sân.

    Părintele Arsenie Boca le spunea mamelor cu prunci în felul următor: „Dacă nu alăptaţi copii, veţi alăpta cancer”!

    Iată ce i-a spus părintele Paisie Aghioritul unui ucenic de al său (când femeia acestuia aştepta copilul).

    – Caută să nu o superi în vremea aceasta cu nimic. Să fii foarte atent!! Să-i spui să rostească rugăciunea lui Iisus şi să psalmodieze. Aceasta va ajuta mult copilul! Nu numai acum dar şi mai târziu.
    Când s-a născut copilul meu, auzeam de la medici, prieteni, rude, diferite păreri despre alăptare. Cei mai mulţi aveau părerea, şi chiar ne constrângeau să o facem, că este bine să oprească alăptatul după câteva luni. Stareţul avea o părere diferită şi deja o exprimase cu tărie. Când l-am întrebat referitor la aceasta, mi-a spus: Tu, binecuvântatule, să alăpteze în continuare copilul, căci laptele mamei este cel mai bun. Este şi medicament şi astfel nu se îmbolnăveşte copilul. în satul meu femeile alăptau copiii până la cinci-şase ani. Astfel copiii nu sug numai lapte, ci sug şi dragoste şi afecţiune şi gingăşie şi siguranţă, devenind puternici în felul acesta şi sufleteşte. Astfel când se măreau copiii, deveneau puternici şi îi prindeau pe ţeţi cu o mână. Alăptarea înseamnă multe lucruri, nu este numai laptele.
    Atât timp cât femeia alăptează, cu greu rămâne însărcinată. Este o protecţie firească şi pentru mamă de a nu rămâne îndată iarăşi însărcinată. Alăptarea este cea mai bună.

    – Cât timp să alăpteze. Părinte?
    – Cât poate de mult. Trei-patru ani.
    Femeia mea lucra şi de aceea obosea mult. Se îmbolnăvise şi slăbise mult. Toţi (doctorul, mama, soacra, prietenii) o constrângeau, o sfătuiau să înceteze alăptarea. Am mers din nou la Stareţ şi l-am întrebat iarăşi despre acest subiect.
    Stareţul s-a oprit puţin, a cântărit situaţia şi a spus:
    – Să alăpteze cel puţin până ce copilul va împlini doi ani.
    Cei doi ani erau limita cea mai de jos, dar absolut necesară recomandată de Stareţ!

    Tot Părintele Paisie Aghioritul spunea că:
    „Dacă mamele nu îşi alăptează copiii, cum a lăsat Dumnezeu, copiii vor suge mai târziu sticlele cu narcotice!”

    Apreciază

    • dariana33dari said, on august 2, 2013 at 10:15 am

      sunt femei care au lapte cateva zile. insa cred ca nimic nu este intamplator. cred ca fiecare copil are la mama atat lapte cat are el nevoie.
      pai daca spui psihiatrilor si psihologilor ca alaptezi copilul dupa varsta de 1 an iti ia copilul cu protectia copilului.

      Apreciază

      • Mălin said, on august 2, 2013 at 3:09 pm

        Dacă intrăm pe astfel de canale cu cei ce îşi discută treburile din familie la pisălog deja intrăm pe alte canale care nu au nimic de a face cu creştinismul.
        Psihologia aşa cum se învaţă ea în facultăţi este cea mai slabă dintre ştiinţe cum bine spunea şi părintele Arsenie Muscalu.

        Apreciază

  2. tataia said, on august 2, 2013 at 3:57 am

    Bine dar fara suparare ce este cu acel film, Fahrenheit 451? L-am vazut de mult…stiu ca era vorba despre o lume (din viitor) unde pompierii nu mai aveau sarcina de a stinge focurile ci de a da foc la carti. Pina aici dupa mine seamana perfect cu Equilibrium..sau ma rog Equilibrium seamana cu Fahreinheit 451 din moment ce primul este mult mai recent…dar se fac undeva in acel film referiri la homosexualitate sau la intretinerea confuziei de identitate sexuala? Ca eu nu mai tin minte..repet filmul este vechi si l-am vazut demult..

    Apreciază

  3. aniush said, on august 2, 2013 at 6:50 am

    Nu imi puteam imagina candva ca se va ajunge la asa ceva. Doamne fereste!

    Apreciază

  4. dariana33dari said, on august 2, 2013 at 10:01 am

    deja s-a ajuns in punctul in care oamenii normali sunt catalogati nebuni iar nebunii sunt normali. daca acum sustii ca homosexualitatea este o orientare sexuala anormala si nu are nimic de a face cu nimic ereditar fiind un comportament sexual invatat esti catalogat nebun, incult, prost, etc. mai exista un singur pas pana cand un heterosexual va fi bagat la psihiatrie pe motiv ca este heterosexual fara alte vicii. aprent scriu ceva deplasat dar nu este asa. cunosc un caz, o fata a fost bagata la psihiatrie pe motiv ca a renuntat temporar la slujba pentru a-si ingriji bunicul care a crescut-o si care a fost tatal ei defapt . i s-a spus ca nu-i normal sa puna casa si bunicul inaintea profesiei ca profesia este prioritatea numarul 1.

    Apreciază

    • tataia said, on august 2, 2013 at 3:31 pm

      Profesia prioritatea numarul 1…vai cit de spalati pe creier au ajuns oamenii…mai erau si pe aici unii care ziceau ca le plac femeile inteligente…care se afirma in cariera etc…fereasca bunul Dumnezeu. Doamnelor si domnilor SCIRBICIUL este un loc unde mergem in sila, fara nici un fel de placere…doar pentru simplul motiv ca societatea ne constringe sa nu putem supravietui in alt mod….prioritatea numarul unu este familia.Si Biserica. Sau Biserica si familia.

      Aia care se afirma in cariera sint exact genul de oameni placuti SISTEMULUI…sclavi fericiti, care robotesc un an de zile pentru a plati chiria la un apartament de lux, leasingul la ultima masina achizitionata si un concediu de o saptamina in Costa RIca…

      Apreciază

  5. George said, on august 2, 2013 at 10:22 am

    off topic

    Referitor la comentariul europarlamentarului „roman” L. Tokes

    ” L.Tokes doreşte să dea o triplă lovitură. Pe de o parte, anunţă lumii că un teritoriu (acum nu mai e vorba de Ţinutul Secuiesc, ci de întreaga Transilvanie) se află în situaţia de a-şi dobândi autonomia teritorială şi, odată dobândit acest prerogativ, se declară a fi într-o fază tranzitorie în care are nevoie (până la constituirea elementelor administraţiei proprii) să fie luată sub control de o ţară matură si responsabilă, Ungaria în acest caz…” sursa aici >>> http://adevarul.ro/international/europa/dezinformarea-tokes-1_51f4cddac7b855ff567db0d3/index.html

    Avem si o reactie… Mircea Duşa: „Ca cetăţean din Harghita şi ca deputat de Harghita îi fac plângere penală lui Laszlo Tokes”

    http://www.gandul.info/stiri/anuntul-lui-mircea-dusa-ca-cetatean-din-harghita-si-ca-deputat-de-harghita-ii-fac-plangere-penala-lui-laszlo-tokes-11191484

    Apreciază

    • pcmouse said, on august 2, 2013 at 12:18 pm

      George-din anii 90″tot latra tokes impotriva Romaniei.omului asta i-ar trebui retrasa cetatenia romana si interzis sa mai stea in tara.oameni buni chiar nu se lupta nimeni din Romania pe fata cu dusmanul acesta?

      Apreciază

      • pcmouse said, on august 2, 2013 at 12:22 pm

        ma uitam zilele trecute pe canalul travel”ungurii se plimba cu caruta prin „transilvania” si spun ca e tinut bozgoresc.astia lupta pe toate caile sa rupa din pamantul stramosesc si noi stam degeaba?
        fratilor dar chiar nu se gaseste nici un roman cu bani.nationalist, care sa se plimbe sa zicem cu caruta tot prin acelasi loc si sa spuna ca aici a trait AVRAM IANCU si este pamant romanesc si acolo se numeste ROMANIA?unde va este taria de barbati aparatori ai neamului?

        Apreciază

    • dariana33dari said, on august 2, 2013 at 1:39 pm

      eu cred ca o tara mai matura decat romania nu exista in europa. romania si-a pastrat limba, religia in pofida prigoanelor continue. asta consider ca face din romania o tara mai mult decat matura.

      Apreciază

  6. Aurora said, on august 2, 2013 at 6:24 pm

    Tataia
    Filmul „Fahrenheit 451” nu se refera la homosexuali, ci la carti care trebuiau distruse. Este aceeasi atmosfera de teroare ca in „Equilibrium”. Eu l-am recomandat pentru ca prevad ca papusile si masinutele copiilor vor deveni prohibite ca si cartile din filmul lui Truffaut. Chiar daca e vechi, merita (re)vazut.

    Apreciază

  7. Cezar said, on august 5, 2013 at 8:17 am

    Dupa ce guvernantii francezi au impus legea sodomizarii nationale care este impotriva dorintei poporului, ei continua mai departe cu educarea gresita a copiilor. Cred ca au luat masura asta pentu ca au vazut ca poporul francez este mare parte impotriva homosexualitatii. Asa ca ce s-au gandit: hai sa le educam copii asa cum vrem noi ca sa nu mai avem parte de ,,discriminari”. in ceea ce ne priveste pe noi romanii si eu ma tem ca in curand politicienii nostrii ne vor baga pe gat legi impotriva firii umane. Daca in Franta conducatorii statului au reusit sa impuna legea asta nefieasca in ciuda masivelor protese inseamna ca noi suntem vulnerabili. Dumnezeu sa ne fereasca de aceste evenimente

    Apreciază

  8. […] Comentariul zilei (02.08.2013): Scoala in FRANTA si DICTATURA IDENTITATII DE GEN. Copiii la gradinit… […]

    Apreciază

  9. […] Comentariul zilei (02.08.2013): Scoala in FRANTA si DICTATURA IDENTITATII DE GEN. Copiii la gradinit… […]

    Apreciază

  10. […] Comentariul zilei (02.08.2013): Scoala in FRANTA si DICTATURA IDENTITATII DE GEN. Copiii la gradinit… […]

    Apreciază

  11. […] Comentariul zilei (02.08.2013): Scoala in FRANTA si DICTATURA IDENTITATII DE GEN. Copiii la gradinit… […]

    Apreciază

  12. […] Comentariul zilei (02.08.2013): Scoala in FRANTA si DICTATURA IDENTITATII DE GEN. Copiii la gradinit… […]

    Apreciază

  13. […] Comentariul zilei (02.08.2013): Scoala in FRANTA si DICTATURA IDENTITATII DE GEN. Copiii la gradinit… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.