SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Rusia – UNIVERSAL ELECTRONIC CARD. Cat a progresat implementarea?

Posted in carduri, CIPURI, RUSIA by saccsiv on iulie 27, 2013

   Dupa cum stiti, era vorba ca:

DOCUMENTUL TOTAL in RUSIA: Din 2012 CARD ELECTRONIC UNIVERSAL. Toate in unul: act de identitate, card bancar, cartela de autobuz, etc. …

   Au amanat insa oleaca:

Universal Electronic Card

   Dar la idee n-au renuntat. Iata cateva clipuri postate pe youtube anul acesta:

   Iata-l si pe Medvedev testand sistemul:

   In ultimul incearca baiatul acela sa ne explice ceva, insa eu n-am inteles aproape nimic. Rog cunoscatorii de limba rusa sa ne dumireasca.

39 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. o oarecare said, on iulie 28, 2013 at 12:08 am

    Apoi aici au dat cu mucii-n fasole si rusii! Eu ii credeam mai seriosi. Ce i-a apucat sa dea atata zor lucrarii antihristice?

    Apreciază

    • Ioan said, on iulie 28, 2013 at 12:19 pm

      Cam asa ceva. Credeam ca sunt mai bataiosi, dar fiara masonica are si acolo un cap – se vede clar. Apropo, uitati-va atent la Medvedev in clipul din mijloc: pare bezmetic; nici el nu stie ce face… ii flutura ochii-n cap si nu are habar pe ce lume se afla cu toata aparatura aia in fata ochilor, dar… tre’ sa faca, ca, deh… asa-i porunca!

      Apreciază

  2. gerica64 said, on iulie 28, 2013 at 10:37 am

    Si Medvedev si Putin si absolut toti care au ajuns la putere sunt cu binecuvantarea elitei oculte degeaba ne arata noua ca se duc in Muntele Athos si fac pe buni crestini.Totul este fals si prefacut.Cand va incepe razboiul se vor transforma in fiare si vor ucide chiar si pe frati lor ortodocsi la fel cum a fost si in celelalte razboaie.Si conducatori nostri nu fac exceptie ,nici unul nu sa opus dictaturi biometrice , avorturilor ,homosexualitati si nici batai de joc al Uniunii Europene cu legile si directivele antihristice care le promoveaza.Lupta cu duhul antihristic care stapaneste lumea se face individual s-au in grupuri (mai mici s-au mai mari ) pentru ca crestinii adevarati care vor merge pana la capat sunt putini.Daca vor fi inselati ierarhi bisericii de profetul mincinos ce sa mai zicem de oamenii simpli care vor asculta de acestia?Trebuie sa facem exact cum spune parintele Elpidie In profetiile lui recente ,numai asa ne vom putea mantui, alta cale nu este.Abandonare totala in mainile si grija Lui Dumnezeu numai El ne salveaza sufletele de iad.

    Apreciază

    • crestinul ortodox said, on iulie 29, 2013 at 12:32 pm

      ADEVAR GRAESTI ,
      ca in fata furtunii iscate de fiara pe pamint
      „nu cel ce imi zice Mie DOAMNE , DOAMNE va intra in Imparatia Cerurilor , ci numai acela ce va face Voia TATALUI Meu din Ceruri ” ne spune MANTUITORUL , Domnul IISUS HRISTOS , Mesia si Mielul injunghiat ce Cartea Vietii o va Deschide pentru judecarea a toate neamurile de pe pamint
      amin!

      Apreciază

  3. mishuleu said, on iulie 28, 2013 at 1:35 pm

    Nimeni nu scapa de ispita pecetii. Toti din toata lumea ni se vor pune in fata, crucea sau painea(cipul). Sunt frati care si-au facut case langa manastiri crezand ca vor scapa sau mai amana da nimeni care va prinde acele timpuri nu va scapa. Sa nu ne amagim. De la anu va incepe cu noi daca asa vrea bunu Dumnezeu. Trebuie sa ne invatam cu gandul la pesteri sau mucenicie si sa uitam de confortul caselor si masinilor, trebuie sa ne dezlipim inima de cele materiale ca de nu o sa mancam cipuri pe paine.

    Bine zicea par Cleopa „Parintilor, cimitirul este facultatea facultatilor si scoala scolilor. Ca, auzi, ce zice Sfantul Ioan Gura de Aur : ” Mergi la cimitire, o frate, ca acolo este scoala cea mai inalta a sufletelor, care ne vorbeste despre Dumnezeu ! ” . Parintii cei de demult aveau intotdeauna in chiliile lor un sicriu, o cruce si un cap de mort ca sa le aduca aminte ziua si noaptea de ceasul mortii si sa aiba lacrimi la sfanta rugaciune. Iar cand erau tulburati sau impietriti la inima si nu se puteau ruga, se duceau noaptea la cimitire sau la cei ce zaceau pe patul de moarte si asa dobandeau iarasi lacrimi, umilinta si ravna de rugaciune. Sa venim zilnic in cimitir ca sa ne rugam pentru fratii nostri cei plecati, ca ei singuri nu se mai pot ajuta. Pe toti parintii acestia i-am cunoscut. Ce viata curata si smerita au dus pe Pamant ! „.

    Apreciază

  4. Ioan said, on iulie 28, 2013 at 1:36 pm

    Unitate in diversitate. Rusii sunt lasati sa interzica propaganda homosexuala, dar pe de alta parte sunt obligati sa introduca cardul universal.

    Apreciază

    • crestinul ortodox said, on iulie 29, 2013 at 12:48 pm

      slugoii fiarei sau ai antihristului asa implinesc voia spurcaciunii celei mari , concret
      pe de o parte iti spun pe fata sunt de acord , accept intru totul sa fiu in slujba ADEVARULUI , a ORTODOXIEI dara numai ca-i vezi cum pleaca capul si asculta de fiara , balaurul dn adancuri ce lucreaza prin profetul mincinos , acest papa francisc
      INSA nu toate la nesfarsit vor merge asa …

      ca Neamurile la ADEVAR intru LUMINA vor veni
      si ORTODOXIA va Straluci

      Apreciază

  5. mihai said, on iulie 28, 2013 at 1:58 pm

    in primul rand ca si in cazul lui obama, care face doar figuratie in conducerea s.u.a asa si putin se afla intr-o situatie similara, si unul si celalalt sunt doua piese diferite pe aceias tabla de sah si vor trebui ca amindoi sa joace cam dupa cum li se canta, in rest totul este numai de fatada

    Apreciază

  6. Cristian Bik said, on iulie 28, 2013 at 2:01 pm

    :))),..Dupa cum fiintele umane conduse de spirite ale intunericului au putut sa n.e controleze spre a n.e distruge, asa si Cel Adevarat are dreptul, pentru binele nostru etern sa n.e conduca smart viata! Toata planeta trece la programul-tratament de prevenire si regenerare lant adn-ic eco-social! „Lant” care nu v.a mai permita ca, bloguri ca al d.vstra sa mai existe: niciodata nu ati dat nici o vesta buna! De ce oare?! Nu santeti relegati la adevarata sursa, „religiosilor/laudarorilor”!!! Va laudati cu „popii” vostri in loc sa va laudati in Domnul! Unde scrie ca trebuie sa aduceti lauda semenilor??? Asa ca nu mai „vorbiti de rau” lucrarea Celui Viu, ci mai degraba, „reintegrati.va”: ati primit de f.f.f. mult timp programul si proiectele!!! !!!Va rog sa m.a dezabonati urgent si D.zeu fie laudat!

    Apreciază

    • mishuleu said, on iulie 28, 2013 at 2:39 pm

      @ Cristian Bik

      Parintele Cleopa Ilie – dialog cu sectari

      Apreciază

  7. […] VIDEO: Rusia – UNIVERSAL ELECTRONIC CARD. Cat a progresat implementarea? […]

    Apreciază

  8. […] VIDEO: Rusia – UNIVERSAL ELECTRONIC CARD. Cat a progresat implementarea? […]

    Apreciază

  9. […] VIDEO: Rusia – UNIVERSAL ELECTRONIC CARD. Cat a progresat implementarea? […]

    Apreciază

  10. […] VIDEO: Rusia – UNIVERSAL ELECTRONIC CARD. Cat a progresat implementarea? […]

    Apreciază

  11. […] VIDEO: Rusia – UNIVERSAL ELECTRONIC CARD. Cat a progresat implementarea? […]

    Apreciază

  12. […] VIDEO: Rusia – UNIVERSAL ELECTRONIC CARD. Cat a progresat implementarea? […]

    Apreciază

  13. […] VIDEO: Rusia – UNIVERSAL ELECTRONIC CARD. Cat a progresat implementarea? […]

    Apreciază

  14. […] VIDEO: Rusia – UNIVERSAL ELECTRONIC CARD. Cat a progresat implementarea? […]

    Apreciază

  15. […] VIDEO: Rusia – UNIVERSAL ELECTRONIC CARD. Cat a progresat implementarea? […]

    Apreciază

  16. […] VIDEO: Rusia – UNIVERSAL ELECTRONIC CARD. Cat a progresat implementarea? […]

    Apreciază

  17. […] VIDEO: Rusia – UNIVERSAL ELECTRONIC CARD. Cat a progresat implementarea? […]

    Apreciază

  18. […] VIDEO: Rusia – UNIVERSAL ELECTRONIC CARD. Cat a progresat implementarea? […]

    Apreciază

  19. […] VIDEO: Rusia – UNIVERSAL ELECTRONIC CARD. Cat a progresat implementarea? […]

    Apreciază

  20. […] VIDEO: Rusia – UNIVERSAL ELECTRONIC CARD. Cat a progresat implementarea? […]

    Apreciază

  21. […] VIDEO: Rusia – UNIVERSAL ELECTRONIC CARD. Cat a progresat implementarea? […]

    Apreciază

  22. […] VIDEO: Rusia – UNIVERSAL ELECTRONIC CARD. Cat a progresat implementarea? […]

    Apreciază

  23. Anonim said, on noiembrie 24, 2014 at 4:33 pm

    Mai jos traducerea reportajului despre UEK, ultimul video adaugat la acest articol:

    „Și acum amănunțit despre cărțile electronice universale, mai departe pentru simplitatea de percepție simplu UEK. Spre fericire oamenii s-au grăbit să îngroape acest proiect, dar el s-a dovedit a fi viu (trainic). Iar tendința a început din luna februarie, după declarația ministrului de relații și comunicare. Atunci, Nicolae Nichifor a anunțat că ele nu sunt obligatorii în anul 2014. Dar experții susțin că, cartea are 3 atribuții suplimentare. La 1 ianuarie 2015 se planifică eliberarea obligatorie a documentelor (buletinului) electronic. Dar această măsură au amănat-o aproape peste 10 ani. Conform planului conducerii noastre, exact buletinul electronic trebuie să vină în schimbul cărții (cărții de indentitate) luând tot ceea ce este mai bun. În special este posibilitatea citirii datelor din cipul UEK. După, este planul să înbunătățească și să introducă cipul din cardul bancar în UEK din noul buletin. S-a considerat că emitarea cardului a cărui necesitatea obligatorie nu se aplică deja este aproape. La sfîrșitul lui februarie a trecut conferința din Mincov și slujba de Emigrații Federală. La ea (în această conferință) astăzi Ministerul de relații a afirmat că face tot ce este posibil ca să fie eliberate buletinele electronice din 1 ianuarie 2015. Iar ZAMFS a explicat la rândul său după începerea emiterii de astfel de buletine, să emiți oamenilor documente din hărtie este necorespunzător. Dar deja peste 2 săptămâni în proiect a apărut punctul despre aceea că până în anul ‘25 cetățenii pot să obțină atât buletine electronice cât și cele din hârtie. În al doilea rând, chiar și apariția buletinelor electronice, nu înseamnă o uitare totală a UEK. Faptul că tehnologiile introduse acolo o să lucreze cu pașapoaertele electronice. Documentul viitorului nu o să poată să dețină pe cipul său nici o aplicație bancară.

    Și aici în ajutorul deținătorului de buletin vine aplicația de identificare, cu ajutorul căreia o să poate să facă plăți în toate direcțiile. Această interfață de conexiune este deja implementată ca și unul adițional de cel bancar. Pentru procesarea plăților o să fie respunzătoare aceeași sistemă ca și în UEK, ea este menționată, simplu. Aplicația de conversie în serviciul bancar este una dintre funcțiile sistemului de plată simplu. În acest fel buletinul electronic rus, nu este ucicașul cărții electronice universale ci este o reală ultimă reîncarnare a atribuțiilor. Are un real potențial să devină un document universal care înlocuiește permisul de conducere, bilete de veterani sau alte documente. Buletinul electronic cu un scenariu de reușită primește posibilitatea să devină modalitate națională de plată. La aceste drepturi candidează cartea universală. Aici o să fie necesară infrastructura de plată pe baza sistemului simplu, de altfel creearea și promovarea ei acum activ investește SbirBank.
    Într-ul final a 3 atribuție, UEK poate să ia de la cărțile sociale (asigurările). Acum în țară sunt funcționale mai multe zeci de milioane. Astăzi, primăvara se desfășoară rularea UEK. După aceasta se preconizarea intrarea în vigoare a plății naționale. Iar OON la rândul său o să interzică emiterea noilor cărți de asigurare. Conducătorii proiectului numesc aceasta o cale non-violentă de schinbare a cărților sociale (de asigurat) cu cele universale. Nu o să mai fie emise, în schimbul lor o să vină cărțile electronice universale. După asta totul o să meargă după un scenariu cunoscut. Buletinul și încă un document asta, pentru omul noii epoci electronice este deja foarte mult. Asta înseamnă că introducem toate într-una, document unificat. Așteptăm în jur de 5 ani ca să se obișnuiască toți și îi punem pe toți în mod prietenesc pe cip.”

    Apreciază

  24. […] VIDEO: Rusia – UNIVERSAL ELECTRONIC CARD. Cat a progresat implementarea? […]

    Apreciază

  25. […] VIDEO: Rusia – UNIVERSAL ELECTRONIC CARD. Cat a progresat implementarea? […]

    Apreciază

  26. […] VIDEO: Rusia – UNIVERSAL ELECTRONIC CARD. Cat a progresat implementarea? […]

    Apreciază

  27. […] VIDEO: Rusia – UNIVERSAL ELECTRONIC CARD. Cat a progresat implementarea? […]

    Apreciază

  28. […] VIDEO: Rusia – UNIVERSAL ELECTRONIC CARD. Cat a progresat implementarea? […]

    Apreciază

  29. […] VIDEO: Rusia – UNIVERSAL ELECTRONIC CARD. Cat a progresat implementarea? […]

    Apreciază

  30. […] VIDEO: Rusia – UNIVERSAL ELECTRONIC CARD. Cat a progresat implementarea? […]

    Apreciază

  31. […] VIDEO: Rusia – UNIVERSAL ELECTRONIC CARD. Cat a progresat implementarea? […]

    Apreciază

  32. […] VIDEO: Rusia – UNIVERSAL ELECTRONIC CARD. Cat a progresat implementarea? […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.