SACCSIV – blog ortodox

Din 2014, fara cardul national de sanatate medicii nu vor mai avea voie sa ne consulte? Ce spun juristii? Sa nu uitam ca vor ca noul buletin cu cip sa fie si card de sanatate

   Iata ce aflam din articolul Cardul de sănătate – mărul discordiei dintre CNAS şi medicii de familie. Tot ce trebuie să ştii despre cel de-al doilea buletin:

Cum arăta un card de sănătate şi care va fi rolul său

Reprezentanţii Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate spun că acest card este la fel de important ca şi un act de identitate. Practic, nu vom putea fi consultaţi de un medic dacă nu avem asupra noatră cardul de sănătate. Mai mult, fără acest card medicul de familie nu va putea elibera nici trimiteri către medicii specialişti. Pe acest card vor fi trecute numele, prenume posesorului, dar şi CNP-ul. Fiecare card va avea un număr de identificare. Tot pe cardul de sănătate se vor ma găsi informaţii despre grupa sanguină şi RH-ul posesorului, dar şi dacă suferă de o boală gravă.

Cardul de sănătate va avea o dimensiune asemănătoare cu cea a unui card de credit, în interiorul căruia va fi incorporat un cip. Odată primit acesta va avea o valabilitate de 5 ani. Costul unui card naţional de sănătate este de 2,2 euro plus TVA.

Autorităţile spun că acest card este extrem de important şi joacă un rol esenţial în informatizarea sistemului sanitar. „Cu ajutorul lui se vor putea controla mai bine banii din sistem. Fiecare pacient va vedea ce servicii medicale a folosit într-o anumită perioadă, iar astfel vor fi evitate fraudele din sistem”, a spus Cristian Buşoi.

Din 2014, cardul de sănătate şi buletinul vor deveni un singur document

Preşedintele CNAS a adăugat că, din 2014, cipul de pe cardul de sănătate ar putea fi integrat în buletinele sau cărţile de identitate noi.

„Adică pe măsură ce oamenii vor schimba cărţile de identitate, noile documente vor avea implantat şi cipul de pe cardul naţional de sănătate, care cuprinde datele de identificare, grupa sanguină, Rh, boli cronice şi acceptul privind donarea de organe”, a mai spus Buşoi.

   Iata si ce mai putem citi in articolul Până în sfârşitul anului vor fi 7,5 milioane de carduri de sănătate. Vezi cum arată acestea:

Preşedintele CNAS, Cristian Buşoi, a declarat, marţi, că 7,5 milioane de carduri naţionale de sănătate vor fi produse până la sfârşitul anului, dar oamenii le vor primi numai după ce medicii, spitalele şi laboratoarele vor avea cititoare, precizând că acestea ar putea fi folosite din 2014.

„Potrivit Legii sănătăţii, orice român va fi obligat să prezinte cardul de sănătate ori de câte ori apelează la servicii medicale. În acest context, până la sfârşitul lui 2013 vor fi produse 7,5 milioane de carduri. Apoi, cardurile de sănătate vor fi distribuite către casele judeţene de asigurări de sănătate. Va urma un dialog pentru a convinge medicii de familie să sprijine distribuţia şi să realizeze iniţializarea cardurilor. Totodată, vor fi stabilite specificaţiile pentru cititoarele de card, pentru a fi garantată compatibilitatea acestora cu sistemul informatic al cardului electronic”, a spus Cristian Buşoi, într-o conferinţă de presă în care a prezentat principalele obiective ale mandatului său la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS).
   Iar conform articolului Cum a ajuns cardul de sănătate LA MÂNA PRIMARILOR. PLUS: cele cinci schimbări anunțate de noul șef al Casei de Asigurări cardurile de sanatate au:

Cele mai sigure cip-uri din UE

Documentul va conţine date medicale utile (Rh, grupa de sânge, boli vitale) şi un certificat digital emis de Ministerul de Interne. Cipul încorporat este unul dintre cele mai sigure de pe piaţa UE, iar datele stocate pe acesta vor fi accesate pe baza unui PIN. La activare, pacientul îşi va schimba codul PIN.

   Cititi va rog si:

Ni se va impune documentul total cu cip (toate in unul). CE MAI PUTEM FACE? De ce la miting au fost doar circa 1000 de persoane? Cum ii lamurim pe cat mai multi? Cum ne organizam?

59 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. pcmouse said, on iulie 17, 2013 at 1:14 pm

    da bun.. sistemul lucreaza din plin si noi blogarim.nu facem nimic.,in ce secol ne vom intalni sa discutam?

    Apreciază

    • Cami said, on iulie 17, 2013 at 2:13 pm

      da corect scri- dar ce este mai rau nu se discuta si stam, si stam si eu de mult tot scriu si scriu si nimic. Nimeni nu face ceva

      Apreciază

    • pcmouse said, on iulie 17, 2013 at 2:54 pm

      pcmouse2012@hotmail.com pt cine doreste sa discute cu mine sau sa ma injure sau sa ne intalnim sa vb.numai sa facem ceva odata.cu permisiunea lui vasile daca lasa emailul bineinteles.cei pro cip va rog sa nu imi trimiteti mesaj ca nu va raspund

      Apreciază

      • Ion Roman Popescu said, on iulie 17, 2013 at 4:02 pm

        Daca BOR nu informeaza Autoritatile, respectiv Guvernul cu care este in parteneriat din 1990, atunci noi ce sa facem? Se considera o chestie ambigua.. Cei de la BOR vor spune ca enoriasii n-au transmis prin preoti dorinta poporului.. Deci despre ce vorbim?

        Apreciază

  2. dd said, on iulie 17, 2013 at 1:23 pm

    Din 2014…ori la spital ori cu Dumnezeu !!!

    Apreciază

  3. o oarecare said, on iulie 17, 2013 at 1:26 pm

    Daca imi este livrat gratuit, atunci verific daca arde… Daca mai trebuie sa si platesc pentru a-l obtine, atunci sa astepte mult si bine pana-l voi lua. Ma rog lui Dumnezeu sa ne intareasca. In fond, daca tot se chinuie sa ne imputineze, poate o sa si reuseasca, mai ales daca le permitem.

    Am ramas socata ieri cand am vazut ca un apicultor pe care-l stiam crestin si-a colorat polenul in portocaliu, iar le insusi avea o camasa portocalie, fiind foarte mandru de isprava sa. Stim ca portocaliul este culoarea masoneriei. Asa ca numarul masonilor se inmulteste, iar al crestinilor se va micsora.

    Parintele Paisie Aghioritul a spus ca vor muri cam tot atatia crestini cat au murit in perioada comunista. Asa ca, indiferent daca luam sau nu documentele electronice, avem sansa sa murim la comanda, doar pentru ca suntem crestini. Daca le refuzam, macar stim de ce am murit.

    Apreciază

    • adi said, on iulie 17, 2013 at 2:25 pm

      @o oarecare
      Marturisirea presupune sa-l predai inapoi cu motivatia exacta.Faptul ca il arzi nu te absolva de responsabilitate la Judecata.Asta e parerea mea,consulta si pe altii poate mai avizati.Poti sa treci pe linga motivatiile religioase si cele laice(lipsa de securitate,stat politienesc etc).

      Doamne ajuta!

      Apreciază

      • cosminml said, on iulie 17, 2013 at 2:39 pm

        Asa zic si eu.

        Apreciază

      • STOP RFID 666 said, on iulie 17, 2013 at 2:43 pm

        adi

        Daca vine postasul nu-l primesc si am rezolvat. Daca sunt multi care nu-l primesc incep sa-si puna intrebari, daca sunt putini trec peste noi cu tavalugul demonic.

        Apreciază

    • mircea said, on iulie 17, 2013 at 2:46 pm

      „E nevoie de medicii de familie oricum pentru a inscripţiona aceste carduri. În plus, ar mai trebui doar să le desigileze, să le înmâneze pacientului şi să îl pună să semneze de predare-primire. De ce să cheltuim milioane de euro pe servicii poştale, iar 25% dintre documente să se întoarcă, pentru că sunt adresele greşite? Medicii trebuie să înţeleagă că nu trebuie să înmâneze toate cardurile într-o săptămână, ci eşalonat, când vine omul la consultaţie”, a declarat preşedintele CNAS, Cristian Buşoi,

      Citiţi mai mult: Cardul de sănătate, la mâna primarilor! – Sănătate > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/cardul-de-sanatate-la-mana-primarilor-1047915.html#ixzz2ZMCRjUXp
      EVZ.ro

      Apreciază

      • alina said, on iulie 26, 2013 at 11:33 pm

        Cristian Busoi ar trebui sa inmaneze dumnealui cardurile de sanatate. Daca tot e asa de ascultator. Medicii de familie s-ar putea sa nu vrea sa scoata ei castanele fierbinti din foc.
        Dar parca mai avem un card de sanatate… Prin 2007 s-a mai emis unul.

        Apreciază

    • adi said, on iulie 17, 2013 at 2:28 pm

      multi lachei ai statului politienesc,nu ma mai mira nimic.

      Apreciază

      • Maria said, on iulie 17, 2013 at 5:35 pm

        Dar sunt vremurile lor acum , joaca dupa cum le canta satana , auzi , Cristian Busoi , vai de noi , daca a ajuns tara si pe mana astuia , o adunatura de paraziti , care se ofera sa implementeze mai inainte de indicatiile Occidentului , actele satanice , sa se dea destepti , pt ca la altceva nu se pricep ticalosii .
        Acesta-i guvernul dracului , nu al Romaniei .

        Apreciază

      • adi said, on iulie 17, 2013 at 5:54 pm

        @maria
        da sigur ,vor cit mai repede sa fim in babilon
        „Căci, atunci când se ridică sus oamenii de nimic, nelegiuiţii mişună pretutindeni.” PSALMI (11:8)
        Valabil pentru toti din guvernul actual pro-masoni 100%.Oricum ei sint niste marionete,ca niste miriapozi fara coloana vertebrala.

        Apreciază

    • danutza said, on iulie 17, 2013 at 3:03 pm

      Securistul, tot securist!

      Apreciază

  4. crestinul ortodox said, on iulie 17, 2013 at 2:25 pm

    „STATI IMPOTRIVA diavolului si diavolul va fugi de la voi ” ne spune un Sfant Apostol

    Asta este datoria noastra sa Stam impotriva raului si daca TREBUIE a ne aduna in SFANTA CRUCE A ACESTUI NEAM ne vom aduna canu suntem singuri in Aceasta LUPTA si nu vom pleca cum am venit ca si a randul trecut ci de data asta vom fi cu mult mai multi pentru ADEVARATA ORTODOXIE
    si sa-i fereasca DUMNEZEU de ce are sa fie
    ca prea au jecmanit , batjocorit si umilit acest popor iar acum vor a ne da si in gheara lui sarsaila

    Sfanta CRUCE de Lemn Lavra Pecerska sa-i ia in primire pe acesti draci fara coarne si sa fie curatit acest pamint de toata spurcaciunea ce s-o aciolat , ca multa spurcaciune se afla pe acest pamint
    Amin!

    Apreciază

  5. gerica64 said, on iulie 17, 2013 at 3:01 pm

    Cand eram tanar vroiam cu tot dinadinsul sa curvesc (habar nu aveam ca este un pacat) ba chiar credeam ca sunt chiar prost daca nu reusesc ca barbat aceasta la fel ca ceilalti.Cautam acest pacat cu lumanarea si tare ma intristam ca nu-mi iese pasenta.Mai tarziu cand m-am mai copt la minte si in sfarsit m-am gandit sa-mi schimb viata si sa merg pe calea credintei am realizat ca cea ce nu-mi iesea mie se intampla pentru ca Dumnezeu ma iubea si El facea ca eu sa nu cad in pacat ca un copil prostanac.Si astfel am realizat ca primul obstacol de temut la incercarile de a face pacate cu stiinta sau fara stiinta este milostivul Dumnezeu.Am dat exemplu acesta din viata mea pentru a va convinge daca mai era nevoie ca Dumnezeu mai inaintea noastra va fi un obstacol de netrecut impotriva la orice viclenie a statului de a ne insela sa primim aceste cipuri in acte si la o alta vreme in corp.Mai mult ne vrea Hristos pe noi decat il vrem noi pe El.Cand ajungi ca om sa realizezi cat de mult ne iubeste Hristos, piatra daca ai fi ai incepe sa plangi amar.Multi habar nu au, sunt prinsi si angrenati in desertaciunea acestei lumii unii sunt foarte tineri vor sa-si traiasca viata ,cu usurinta vor lua orice li se da ba daca le mai oferi ceva se vor bate sa le ia primi.Asa ca conteaza foarte mult ce facem noi sa informam dar sigur Dumnezeu va face ca sa se piarda cat mai putine suflete. Orice suflet este pretios ,El nu are suflete de pierdut mai ales pe pacatosi caci pentru noi sa rastagnit.

    Apreciază

  6. danutza said, on iulie 17, 2013 at 3:05 pm

    Mie imi plac pt tricou imaginile astea: https://www.google.ro/search?hl=ro&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1138&bih=536&q=anticip&oq=anticip&gs_l=img.3..0i19l10.6031.7210.0.7557.7.7.0.0.0.0.117.599.6j1.7.0….0…1ac.1.21.img.Q85xOV3foeg#facrc=_&imgdii=_&imgrc=iX_Rro19lPdAWM%3A%3B7za6wORLETyhgM%3Bhttp%253A%252F%252Fcristytepes.files.wordpress.com%252F2012%252F01%252Fstop-666-rfid-civic-media-altermedia-blog.jpg%253Fw%253D500%3Bhttp%253A%252F%252Fcristytepes.wordpress.com%252F2012%252F01%252F16%252Fcardul-de-sanatate-666%252F%3B452%3B440

    si
    https://www.google.ro/search?hl=ro&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1138&bih=536&q=anticip&oq=anticip&gs_l=img.3..0i19l10.6031.7210.0.7557.7.7.0.0.0.0.117.599.6j1.7.0….0…1ac.1.21.img.Q85xOV3foeg#facrc=_&imgdii=_&imgrc=OQUl5CqON_AAnM%3A%3BMcRiy7uP8HAZ8M%3Bhttp%253A%252F%252Fimg504.imageshack.us%252Fimg504%252F299%252Frefuzacip0031.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.frontpress.ro%252F2009%252F04%252Fmiting-anti-cip-miercuri-la-camera-deputatilor.html%3B200%3B200
    Macar fiecare daca isi face un tricou inscriptionat si il poarta, tot e bine. Daca am putea si sa dam cateva cadou, ar fi super.
    Oricum, trebuie rapid sa facem ceva.

    Apreciază

    • pcmouse said, on iulie 17, 2013 at 3:52 pm

      iti dai seama ce ne-am face fara coduri qr 666 coduri numerice?de bare adica?chiar asta mai lipsea sa stie securistii pe unde ma plimb cu bicicleta??

      Apreciază

  7. danutza said, on iulie 17, 2013 at 3:38 pm

    Fratilor, poate ma insel , poate n-am dreptate, dar eu cred ca ar fi bine sa postam comentarii la articolele aparute in presa si sa ne exprimam acolo punctul de vedere, postand argumente anticip si anticard de sanatate. Sa luminam pe cat mai multi. Aici impartasim parerile proprii, dar care sunt cam la fel: nu primim actele cu cip. Dar ceilalti? Cred ca si asta face parte din strategia de a trezi pe cat mai multi romani. Sa folosim aceasta metoda , cat ne mai vor permite, ca sa aratam adevarul despre actele biometrice si despre donarea de organe.

    Apreciază

    • pcmouse said, on iulie 17, 2013 at 3:49 pm

      danutza-ok sa ne unim fortele sa postam pe site-urile jidanesti si atee.

      Apreciază

      • acc70 said, on iulie 17, 2013 at 7:04 pm

        nu iti fa iluzii…pe siteurile jidovite dupa maxim un mesaj vei fii blocat in mod constant caci adresa ta de mail (care se cere obligatoriu…)va fii blocata si nu vei mai publica nimica….mai sigur e sa umplem orasele cu grafiti pe ziduri

        Apreciază

      • Alexandru(Fulger) said, on iulie 17, 2013 at 8:43 pm

        Grafiti dar si afise ar merge , sa lipim peste tot sa isi mai puna lumea intrebari.

        Apreciază

    • adi said, on iulie 17, 2013 at 4:32 pm

      de acord si eu

      Apreciază

  8. Ion Roman Popescu said, on iulie 17, 2013 at 3:49 pm

    Haideti sa punem problema si dpdv LAIC:
    Se vor fura aceste carduri si pagubitii NU VOR MAI AVEA ACCES LA NIMIC!!! Sa concentrezi ID, pasaport, card sanatate intr-un singur obiect asta este foarte periculos! Ce face cel care-l pierde? Nu mai exista?!
    Daca ‘obiectul’ concentreaza asa multe date vor fi tinta furtului pentru rascumparare.

    Apreciază

    • pcmouse said, on iulie 17, 2013 at 4:34 pm

      Ion Roman Popescu-te-ai prins!!pai tocmai asta se doreste!sa ai document unic.

      Daca ‘obiectul’ concentreaza asa multe date vor fi tinta furtului pentru rascumparare.<<corect!!!iti dai seama te suna vreun bagabont sa iti spuna ca ti-a luat banii din acel document unic.ce contine tot,card.card cnas si buletin..si pe deasupra sa iti ceara si rascumparare pt el!si atrunci vine sistemul cu o "solutie" semnul pe mana si pe frunte!si la revedere..atunci chiar face ce vrea antihrist cu tine din computer..concluzia?nu te da pe mana fiarei!!nu te da pe mana computerelor si a celor ce sunt in spate(ue fiara 666 de la bruxelles)
      este diferenta majora intre actul de identitate actual si cel electronic.fratilor sa refuzam asa ceva

      iata ce spune Cuv. Paisie Aghioritul despre semnele timpului, Antihrist si pecetea 666
      http://www.razbointrucuvant.ro/2009/01/05/cuv-paisie-aghioritul-despre-semnele-timpului-antihrist-si-pecetea-666/

      Apreciază

    • adi said, on iulie 17, 2013 at 4:46 pm

      Intocmai.Pe urma elitele vor zice ,gindindu-se la goyimi chipurile :”ca sa nu va pierdeti averea mai bine va implantati un cip”,chiar Cuviosul Paisie Aghioritul spunea treba asta dar demult cum va ajunge sistemul.

      Doamne ajuta!

      Apreciază

    • Maria said, on iulie 17, 2013 at 5:41 pm

      Vor „ajuta „si ei sa se piarda cat mai multe ,ei , adica Sistemul , ca sa demareze in forta , implantul in corp .
      Toate sunt calculate de satanisti , dar nici noi nu dormim pe-o ureche , cel putin stim , ce etape pregatesc
      incornoratii .

      Apreciază

  9. mircea.v said, on iulie 17, 2013 at 3:53 pm

    Pai hai sa dam statul in judecata. Conform constitutiei exista libertate religioasa si de constiinta. Iar a fi ortodox nu e numai ceva teoretic, ci e si un mod de viata. Spunem ca e atentat la aceste libertati. Atunci statul va intreba BOR: ce parere ai BOR, asa e?

    Si atunci, Sinodul va zice, nu domnule nu e nici o pr. Deci, fara ajutorul BOR, nu se va obtine nimic. Au vorbit 2 ierarhi in ceasul al 12-lea despre homosexualitate si au aparut articole „predica nimicitoare …” „cuvant incendiar ….”.
    Se vede din practica ca, cu cat esti mai sus in ierarhie, cu atat iti dai seama mai tarziu. Daca iti dai seama.
    Dar…
    Sau s-ar mai putea face referire la BO a Greciei, a Rusiei si sa zicem ca Bierica una e, si uite aia ce zic. Dar nu cred ca dpdv juridic asa ceva e ok.

    Se va zice, pai e democratie, si s-a votat si asta e. Sau hai sa facem referendum si la revedere.
    Poate ne constituim in minoritate ca homosexualii, si zicem ca santem discriminati. Ar fi o idee.

    Dar intre timp, pasapoarte biometrice se tot emit si Sinodul nu si-a schimbat declaratia. Asa ca… Adica daca sant oamenii amprentati si BOR e de acord, e destul de clar care va fi atitudinea BOR in cazul card de sanatate, buletine…

    Pai sa vedem acum „predici nimicitoare” „cuvinte incendiare”, ca santem afectati la modul direct, nu indirect ca in cazul homosexualitatii. Toate se leaga. Daca spui „nu” la biometrie e clar ca spui „nu” si la toate mijloacele astea de control.
    O sa zica unii ca ma iau de ierarhi. Normal, ca vorbesc foarte, foarte tarziu, si doar acolo unde nu mai au iesire. Si doar doi.

    Zicea parintele Calciu in 2005-2006 ca sa nu intram in UE, ca asta e iadul. Asta da cuvant incendiar. Ai nostri, aveau altele mai „importante” de facut. Ba din contra, hai in UE ca e bine.

    Deci, solutie lumeasca, de dat statul in judecata (si cine poate sa nu-l ia, sa nu-l ia).

    Cele de mai sus, simple pareri personale, care normal, pot fi si proaste si cu siguranta sant si subiective. Nu sant jurist.
    Poate e cineva pe aici, jurist, avocat, judecator… si ne lamureste un pic.

    Apreciază

    • adi said, on iulie 17, 2013 at 4:31 pm

      Asa, dam statul in judecata si ne trezim cu procurori si judecatori masoni,ghici care va fi verdictul.Eu nu zic sa nu dam statul in judecata dar asta dupa ce epuizam restul de mijloace de convingere.Sigur eu sint de acord ca cei care au neaparat nevoie de card de sanatate sa dea statul in judecata,nu prea vad alta cale de refuz a cipului+biometriei.

      Apreciază

  10. john said, on iulie 17, 2013 at 4:15 pm

    O fata care a refuzat implantarea cipului de catre scoala sa, a fost data afara, iar cand parintii au dat in judecata scoala, instanta a dat dreptate scolii, invocarea motivelor religioase nefiind luata in seama, deoarece scoala trebuie sa isi monitorizeze ( programeze) copii sa vina la scoala….incredibil…
    http://www.infowars.com/student-fighting-rfid-chip-achieves-victory-after-program-gets-nixed/

    Apreciază

  11. kosk said, on iulie 17, 2013 at 5:00 pm

    mai copii (danutza, pcmouse, adi, etc) voi sunteti naivi. sa va spun o poveste; mai de mult am intrat sub alt nick (@ion) pe un blog militar (chipurile..’nationalist’) al carui administrator este un adept inversunat al exploatarii gazelor de sist de catre chevron, pro nato, pro ue, etc, si am combatut cat m am priceput exploatarea de catre straini a resurselor Romaniei din perspectiva Ortodoxa. rezultatul? o ploaie de injuraturi si mishtouri ieftine din partea ‘baietilor patrioti’ din servicii foarte activi pe acel blog. chiar azi am intrat din nou pe acel blog am comentat (tot sub nick ‘ion’) la un articol strict pe subiect (militar) si urmariti cu atentie raspunsurile date de aceeasi ‘baeti’. atacuri murdare la adresa IPS Pimen, a ortodoxiei si cam la atat se rezuma..
    ##rumaniamilitary.ro/s-400-si-su-35s-aduc-ingrijorare-in-marea-chinei

    pierdere de vreme discutiile pe forumuri si bloguri infestate de tradatori( sau agenti jidf)

    Apreciază

    • adi said, on iulie 17, 2013 at 5:21 pm

      La astfel de site-uri evident renunti sa mai postezi , ca nu are rost , e clar.Poate ai dreptate ca patitul nu stie nimeni 🙂

      Apreciază

      • kosk said, on iulie 17, 2013 at 6:00 pm

        a fost doar un experiment..pai daca pe un sait militar ‘romanesc’ mi am luat portia de injuraturi (rusnac, habotnic, etc) si mistouri din partea celor cu stele in 6 colturi, tatuate, ..in latrine de genul ‘hot news & co’ nu intru. mi e lehamite

        Apreciază

  12. adi said, on iulie 17, 2013 at 5:09 pm

    Ma gindeam la urmatoarea chestie,ce sa faca un pensionar crestin adevarat cu pensie mica daca va refuza cardul de sanatate cu cip?Va trebui sa plateasca integral toate medicamentele,asa te rejecteaza sistemul.Lupta cea mare va fi la cardul de identitate pentru ca el va contine si cardul de sanatate.Acesti derbedei care ne conduc au gindit totul cu mare precizie,diabolic,ca sa „impuste” cit mai multi dintr-o lovitura.

    Apreciază

  13. drwarp said, on iulie 17, 2013 at 5:23 pm

    Doamne ajuta !
    In cazul meu (nu mai sunt asigurat la CAS sau „la stat”), in cazul in care va trebui sa accept cardul, categoric nu o sa il primesc. Iar in cazul in care o sa am vreo problema medicala ma duc in sectorul privat. Nu vad nici un impediment !? Oricum nu ma obliga nimeni sa fiu „asigurat la stat”, din cate stiu eu. Ma insel cumva ?
    Ca si solutie, clar ar trebui organizat un miting, dar nu cu 1000 de oameni. Si asta periodic, eventual lunar !
    Mai cred ca o alta directie de „atac” ar trebui sa fie insistentele la Patriarhie. Nu exista audiente la ei ? (poate aici a facut cineva ceva in acest sens, dar nu am citit inca despre asta)
    Legat de buletin, cunosc o doctorita, care are buletinul „vechi” (de carton) si ea mi-a spus ca este valabil pana moare (mi s-a parut interesant, desi acum sigur nu se mai fabrica modelele vechi).
    In ceea ce priveste datul in judecata al statului, vazusem undeva (nu imi aduc aminte) un articol grecesc despre un avocat care a dat „acolo” toate motivele pentru care puteai sa dai statul in judecata (sau ceva de genul).
    Oricum, eu sunt optimist si cred ca vor exista solutii (nu doar de gherila), doar sa ne ajute Dumnezeu sa fim uniti si sa avem mintea limpede!

    Apreciază

    • Maria said, on iulie 17, 2013 at 5:48 pm

      Cu buletinul vechi nu poti pleca in strainatate , de aceea multi l-au schimbat , insa cel cu dracul in el nu va fi primit , vom renunta la , a mai pleca in afara in vreo excursie sau la rude .

      Apreciază

    • Ion Roman Popescu said, on iulie 17, 2013 at 8:21 pm

      Poate are trebui „SCRISOARE DESCHISA” adresata sefului guvernului care la un moment dat se declara la tv credincios habotnic (?!). Ar trebui actiuni deschise, ratacitii ‘umanist secularisti’ asa procedeaza pana la impunerea doleantelor, sunt perseverenti in a se adresa repetat Institutiilor.

      Apreciază

    • Ion Roman Popescu said, on iulie 17, 2013 at 9:16 pm

      In Grecia si Rusia ce se intentioneaza? Ce spun liderii religiosi, ce zic enoriasii? Sunt bloguri omoloage pentru dialog?

      Apreciază

    • adi said, on iulie 17, 2013 at 5:58 pm

      Cum poate sa dea profetul mincinos al apocalipsei iertarea pacatelor?

      Apreciază

  14. jely said, on iulie 17, 2013 at 5:32 pm

    http://www.upworthy.com/a-12-year-old-egyptian-boy-flabbergasts-an-interviewer-they-werent-expecting-a-political-genius-4?g=2
    Imi place istetimea pustului dar se vede de la inceput filmului „semnul” care il fac multe personalitati…

    Apreciază

  15. dante said, on iulie 17, 2013 at 8:47 pm

    Oameni buni, de comentat, comentam dar ceva concret facem? Am zis ca facem abtipilduri si le lipim pe masini, am zis ca facem imprimeuri pe tricouri si le purtam, citi am facut pina la urma? Am zis ca organizam un miting anti CIP….nimic concret, si ne vaitam ca astia fac ce vor cu noi, ca sintem masa neglijabila, fratilor iesiti din amorteala ca e de rau, nu ca vom schimba noi profetia, dar macar sa o aminam!
    Hai sa trimitem din nou la CNAS petitia noastra cu refuzul si motivatia vis a vis de cardul electronic sau a documentului unic, fiecare individual, eu unul am mai facut-o inainte, cu cit mai multi cu atit mai bine, sa nu mizam numai pe ideea ca vom returna acel obiect, ca deja sintem cu un pas in groapa, raul se taie de la radacina.
    In paralel cu aceasta, fiecare manifestati-va public dezaprobarea fata de aceste documente cu motive pertinente si usor de inteles de catre marea masa.
    De o saptamina am pe masina stickerele antiCIP si prin prizma asta am mai stat de vorba cu unul cu altul ….si pentru Dumnezeu, hai sa facem un miting, nu putem sta ca mieii la taiere.

    Doamne ajuta!!

    Apreciază

  16. seby said, on iulie 17, 2013 at 9:45 pm

    nu inteleg ce atatea dezbateri 🙂 nu a spus parintele IUSTIN PARVU …:”12 luni si vine URGIA … LA RUGACIUNE FRATILOR ..

    Apreciază

  17. gerica64 said, on iulie 17, 2013 at 9:54 pm

    Atat timp cat suntem dispersati pe intreg teritoriul tari este greu sa faci ceva.Mai trebuie sa dispui de fonduri iar cei cu bani sunt mai mult in tabara francmasonica.Cand a fost vremea sa ne strangem din tot Bucurestiul s-au adunat 13 persoane care si acelea nu mai tinem legatura.Ma mir ca s-au adunat si 1000 de persoane la mitingul anticip atat timp cat 99,99% din cetateni tarii nu le pasa de nimic.Singurul catalizator ar fi fost Biserica prin preoti ,episcopi , patriarh dar daca ei au in cap ca nu este primejdie aceste cipuri nu se vor urni sa faca ceva.Raman actele individuale fiecare pe unde se afla si bineinteles ajutorul lui Dumnezeu care acum le amesteca si desincronizeaza actiunile si care intarzie introducerea cardurilor.

    Apreciază

  18. gerica64 said, on iulie 17, 2013 at 10:45 pm

    Eu inteleg prin aceasta urgie restrangerea tuturor drepturilor pornite de la UE si introduse in cele 28 de state.Ele vor nemultumi profund popoarele iar acestea se vor revolta.De aici va porni o lupta intre stat si cetatenii care nu vor sa se inchine statului care se vrea Idol.UE are zilele numerate dar pana atunci va face maximul de rau doar pentru asta a fost conceput de masoni.A urmarit subjugarea ,controlul,distrugerea crestinismului.

    Apreciază

  19. cristina said, on iulie 18, 2013 at 1:36 am

    Marea majoritate a romanilor sunt preocupati de ultimele modele de masini,de ce fel de termopane sa -si puna la casele pe care le-au luat cu credite si pt care vor munci toata viata.Este trist ca BOR nu reactioneaza official si nu apara cuvantul lui Dumnezeu,pt ca daca preotii ar vorbi oamenilor la slujbe si I-ar indemna pe oameni sa nu accepte aceste carduri si pericolul in care se afla omenirea,atunci fiti siguri ca pe strazi ar iesi ilioane de oameni si atunci am putea sa ne luptam cu acest system satanic,care vrea sa ne transforme intr-o masa de sclavi fara drepturi,pe care ei o vor dirija dupa bunul plac.Dar preotii nu le vorbesc oamenilor pt ca sunt amenintati cu caterisirea iar in fruntea patriarhiei se afla un MASON,pt ca patriarhul Daniel este mason,asa ca nu trebuie sa ne miram ,de ce preotii nu se implica prea mult.In Biblie s-a profetit ca ,Satana va intra si printre oamenii bisericii si bisericile vor fi poleite cu aur,dar nimeni nu va mai intra in ele,pt ca acolo nu il vom gasi pe Dumnezeu ci pe Antihrist.

    Apreciază

  20. crestinul ortodox said, on iulie 18, 2013 at 12:59 pm

    „STATI IMPOTRIVA diavolului si diavolul va fugi de la voi ”
    Amin!

    Apreciază

  21. Zob said, on iulie 23, 2013 at 1:33 am

    Reblogged this on TRACIA and commented:
    Probleme…

    Apreciază

  22. Gigel said, on aprilie 23, 2014 at 10:17 am

    O sa fie haios cind se vor apuca astia sa explice cardul electronic la milioanele de pensionari. Mai ales la cei de la tara, dar nu numai. „Uite, maica, aici trebuie sa introduci noul PIN. Da, din cifre. Nuuu, nu asa multe. Da reset. Hai sa incercam din nou.” Apres 20 minutes… „Auzi, maica, mai stii ce pin de-ala am introdus eu? Ca sa-l notez si eu pe ceva.” A mai fo’ un fenomen asemanator prin anii ’50, ii zicea alfabetizarea la sate. Multe succesuri si mai multe aspirine, ca o sa fie nevoie…

    Cit despre siguranta cardurilor electronice… uitati de ea. Asa ceva nu exista. Sistemul e capusat suficient de mult ca sa garanteze NEsiguranta informatiilor de pe card. Medicii de familie iti dau medicamente scumpe, produse de firme mari, cind exista deja medicamente asemanatoare, dar ieftine si de multe ori mai putin daunatoare. De ce oare? Oare unde-si fac medicii concediul? Cine il plateste? Ia ginditi-va cit de sigure sunt informatiile de pe card in mina unor asemenea medici. Oare nu exista interesul culegerii de informatii pe filiere private?

    Cum e sa faci o treaba grea, scumpa si de durata care duce la un esec sigur! Sau mai multe esecuri.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.