SACCSIV – blog ortodox

Ministru israelian: A venit timpul sa reconstruim Templul biblic pe Muntele Templului din Ierusalim

Posted in EVREI, Ierusalim, ISRAEL, TEMPLU by saccsiv on iulie 16, 2013
Tagged with: , , ,

47 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. adi said, on iulie 16, 2013 at 6:27 am

    jidovitii aici isi au cuibul cu templul antihristului
    http://templeinstitute.org/
    Oricum materialele le-au pregatiti demult ,se pare de prin 2009 acum chiar vor sa-l construiasca.Rabinii au pregatiti terenul pentru venirea antihristului cu mare meticulozitate.Mesaje subliminale de tipul „Copii sint pregatiti -2013”,asta inseamna ca inchinarea va urma imediat ce templul e gata.

    Apreciază

    • crestinul ortodox said, on iulie 16, 2013 at 11:17 am

      Nu-I va lasa DUMNEZEU Intru SFANTA TREIME , Biruinta va Fi Intru SFANTA CRUCE Cea din care LUMINA ADEVARATA Va Rasari si va taia , va culca la pamint tot ce este spurcat si spurcaciune
      „iar antihrist va primi de la HRISTOS o palma ”
      pentru ca
      „In Acest SEMN veti Birui ”
      Bucura-te Cinstita CRUCE de Lemn Lavra Pecerska , pazitoarea crestinilor ortodocsi
      Amin!

      Apreciază

  2. Bogdan said, on iulie 16, 2013 at 9:02 am

    Nu prea are support decat limitat, scrie tot in articol:

    „Most Israelis has no aspirations of rebuilding the Temple. Even among those who would like to see the Temple restored, most do not believe Israel can undertake something so controversial absent a direct act of God.”

    Constructia templului inca nu este realizabila, si ma gandesc daca nu cumva va fi reconstruit abia atunci cand va aparea antihristul, si va da el ordin sa se reconstruiasca.

    Apreciază

    • saccsiv said, on iulie 16, 2013 at 11:49 am

      Bogdan

      De la articolul despre geocentrism incoace, deja esti Gica contra la aproape toate articolele.

      Daca vor sa-l faca, crezi ca le pasa prea mult de parerea populatiei? Apoi, daca se forteaza oleaca, pot schimba si aceasta parere, caci doar toate instrumentele manipularii sunt in mana lor.

      Apreciază

      • Bogdan said, on iulie 16, 2013 at 12:32 pm

        Nu sunt Gica contra la toate, ci doar la alea la care sunt contra :)).

        Si la asta nu sunt contra, stiu ca e posibil sa-l faca, ba cand am fost acolo am auzit pe unii spunand ca deja il fac pe undeva pe dedesubt, deci deja se afla in constructive. Eu n-am vazut, doar am auzit de asta. Zic doar ca mi se pare oarecum greau de realizat acum, pentru ca guvernul oarecum laic al Israelului nu prea da curs la toate cererile perciunatilor, si nici nu ii lasa sa faca ce vor ei pe muntele ala. Asta deocamdata, ce va fi, om mai vedea.

        Apreciază

      • Maria said, on iulie 16, 2013 at 9:10 pm

        Ba , va fi construit ,Bogdan, deja au construit „altarul ” si ceea ce este scris „in frunte-i pus „, cu alte cuvinte asa trebuie sa se intample , sa construiasca templul in care va fi inscaunat antihrist .
        Nu ne dorim noi sa vedem aceasta ca , mare jale va fi in lume si mare prigoana .

        Apreciază

      • safimvigilenti said, on iulie 16, 2013 at 11:20 pm

        hahaha. bogdan crede ca guvernul israelian ar fi cumva altfel decat sub 100% influenta „perciunatilor” …pai de acolo se cam dicteaza soarta intregii planete, nu numai a teritoriului israelian iar daca apar piedici si intarzieri in desfasurarea planului lor diabolic nu e din cauza nepotrivirilor de idei dintre perciunati si guvern ci mai degraba m-as gandi ca pt jertfa unor suflete curate Dumnezeu inca mai amana urgia

        Apreciază

    • danutza said, on iulie 16, 2013 at 2:10 pm

      Nu va fi asa. Antihrist va fi inscaunat imparat in Templul lui Solomon. Cand va aparea, deja templul va fi ridicat. Citeste profetiile!

      Apreciază

  3. NIMENI said, on iulie 16, 2013 at 9:09 am

    Au si modificat clipul. La min. 1 imaginea initiala se continua cu moscheea ….Absolut vigilenti.

    Apreciază

  4. Ion Roman Popescu said, on iulie 16, 2013 at 9:48 am

    Iata ce circula pe email zilele astea:

    De ce nu iubesc Iluminaţii, România

    Păi, din destule motive!
    Teritoriul pe care se află România pare să fi fost Vatra Lumii, locul din care s-a răspândit civilizaţia umană! La Bugiuleşti(Vâlcea), Nicolăescu-Plopşor a descoperit un femur uman vechi de două milioane de ani. Pe Valea Oltului au fost descoperite urmele unor locuinţe vechi de un milion de ani, iar la Tărtăria, pe Mureş, au fost descoperite trei tăbliţe continând cea mai veche scriere din lume , cu o vechime de sapte mii de ani. Aşezarea de la Româneşti – Dâmboviţa datează din anii 30.000 î.e.n. Aici a fost inventat arcul, s-a născut legenda lui Prometeu, au apărut primele mine şi furnale din Europa , aici s-au format popoarele indo-europene.
    De aici au pornit o serie de popoare ca pelasgii, sciţii, cimmerienii , ilirii, ligurii, bascii, sarmaţii, elenii (ahei şi dorieni),hitiţii, carienii, italicii sau frigienii , etc. Aici s-au pus bazele Troiei şi apoi ale Romei . De altfel , vechea Romă a existat pe locul actualului oraş Roman , iar cuvântul Roma este de origine tracică.
    Traco-dacii reprezintă cea mai veche cultură de pe Terra , anterioară sumerului şi totodată cea mai numeroasă şi mai extinsă populaţie a antichităţii. Puteau fi găsiţi în întreaga Europă (Balcani, Ucraina, Ungaria , Austria , Germania, Polonia, Italia,Franţa, Spania,Turcia Europeană), Tadjikistan , Asia Mică, Africa . Chiar şi burii din Africa de Sud sunt neam dacic ! Cu multe secole înainte de cucerirea romană , dacii reuşiseră să obţină un an de 365,242197 zile, faţă de anul astronomic modern de 365,242198 zile, sau faţă de cel Iulian al alexandrinului Sosigenes de 365,25 zile . Homer a remarcat unitatea lingvistică, etnică şi de civilizaţie a tracilor începând cu mileniul V î.e.n., de când acest spaţiu a iradiat cultură . Tot el ne spune că numai ei ştiau să lupte călare şi să folosească arcul ca armă de luptă .
    Traco- macedonenii au creat şi primul imperiu din Europa , cel al lui Alexandru Macedon , care a creat şi cultura „elenistică”. Dascălul său , Aristotel din Stagiro-Makedonia , era tot un traco-macedonean .
    Scrisul a apărut mai întâi în spaţiul tracic, apoi în cel greco-roman . Primii poeţi au fost tot de origine tracă . Traco-dacii se remarcau printr-o corectitudine deosebită , toate convenţiile fiind încheiate doar verbal.De pildă, lipsa de acasă era semnalată printr-un băţ aşezat la poartă. De remarcat că acelaşi obicei îl aveau şi mayasii ! Oare cine îi invăţase să traiască într-un asemenea identic spirit de cinste?
    Dacia a avut cea mai veche agricultură din Europa. Dacii erau singurul popor din lume care foloseau cercul pentru măsurarea timpului (vezi actualele ceasuri)! Minele de aur din Dacia erau cele mai bogate din Europa . Numai tezaurul regal al lui Decebal , jefuit de romani , conţinea 1640 de tone de aur şi 3310 tone de argint. Cu el, Imperiul Roman a scăpat de faliment , permiţând ca locuitorii Romei să fie scutiţi de impozite timp de un an , să primească fiecare câte 650 de denari şi să se finanţeze , timp de 123 de zile serbările de la Roma cu peste 10.000 de gladiatori si 11.000 de fiare sălbatice!
    Primul popor antic European care a realizat o unificare a tuturor triburilor având aceeasi etnie a fost cel dac. Ocupaţia romană a întrerupt procesul de unificare naţională pentru 1812 ani … Unde ar fi fost acum România, fără aceste vicisitudini ale istoriei? De reţinut: pentru cucerirea Daciei , Traian a fost nevoit să mobilizeze peste 60% din armata imperiului! In secolele VI-V î.e.n. , civilizaţia dacică era atât de dezvoltată , încât se putea măsura cu cea persană a lui Darius (522-486 ien.). Herodot afirma că „tracii sunt cel mai numeros popor după inzi”.In această zonă, se înregistrează cea mai veche locuire în bordeie din lume (18.000 de ani) , cea mai veche activitate de minerit din lume, cel mai vechi topor-tarnăcop de miner , cel mai vechi harpoon , şi cel mai vechi vârf de lance cu două caneluri(tip baionetă) din lume (toate peste 18.000 de ani vechime) , cea mai veche activitate din metalurgia aramei din lume (8.000 de ani), cea mai veche exploatare şi prelucrare a aurului din Europa şi cea mai veche scriere din lume (7000 de ani). Limba română este cea mai unitară limbă din Europa ,vorbită de cel mai mare număr de oameni şi cuprinde cel mai mare număr de cuvinte de origine latină în raport cu celelalte limbi neolatine.In fapt,romanii descindeau din marea şi nobila gintă a traco-dacilor . Pe la 1400 î.e.n. în Dacia nord-dunareană a apărut cea dintai şcoală cu local propriu de pe Terra , ANDRONICONUL, unde preoţii zalmoxieni predau toate disciplinele universitare , începând cu teologia, astronomia şi astologia. Pitagora şi elevii săi şi-au completat studiile universitare la şcoala zalmoxiană întrucât după mărturiile lui Platon şi Socrate , în Dacia nord-dunareană erau cei mai învăţaţi medici din lume , superiori medicilor greci. Hesion scria că Zalmoxe „a promovat o învaţatură despre un trai nou, mai înţelept decât al grecilor”. Tot Zalmoxe a introdus în şcoala sa studiul Dreptului , Belaginele , care stau la baza civilizaţiei umane . Pe atunci, evreii erau încă sclavi in Egipt! Platon, Socrate, Orfeu,Achile,Traian vorbeau limba daco-tracă. In Dacia se scria cu litere latine, care erau şi litere dacice! In această limbă comună i-a scris Decebal lui Traian pe o iască de fag . Marele lingvist italian Giaccomo Devoto stabileşte „începutul tranziţiei daco-romane dincolo de anul 2000 î.e.n.”, când evreii nu existau nici măcar ca păstori! De unde vine denumirea de Dacia ? De la prima regină a statului dac străbun, Dacia-Dokia-Sorita,slujitoarea Soarelui,Marele Zeu,care a fost preoteasă şi regină pe la 3.000 î.e.n . La impactul cu romanii,dacii credeau în nemurirea sufletului şi erau deja monoteişti. Din punct de vedere al concepţiei filosofico-religioase , erau şi au rămas net superiori romanilor. Ei nu credeau decât într-un singur om-zeu, Zalmolxis, care avea să devină model pentru Iisus Hristos mai târziu, aşa cum Kybele-Kotys avea să devină sursa de inspiraţie pentru Fecioara Maria . Geţii cinsteau crucea văzând că una din cele mai frumoase constelaţii din emisfera boreală ( 50 de stele vizibile) are principalele stele dispuse în cruce, în dreptul Căii Lactee. Numele constelaţiei Lebăda este astfel un omagiu adus Păsării Divine pentru daci.
    Iată ce ne arată Platon în „Charmides” , unul din celebrele lui dialoguri, din care extragem un pasaj absolut senzaţional: „Aşa stau lucrurile,Charmides, şi cu descântecul nostru. L-am învătat, cu prilejul unei expediţii, de la unul dintre medicii traci ai lui Zalmoxis , despre care se zice că au şi darul de a te face nemuritor! Căci,spunea el, toate se trag din suflet , atât cele rele, cât şi cele bune, ale trupului şi ale fiintei noastre întregi , revărsându-se din suflet , aşa cum se răsfrâng de la cap asupra ochiului. Ca urmare, mai ales sufletului trebuie să îi dăm îngrijire,dacă vrem că,deopotrivă,capul,cât şi restul trupului să o ducă bine. Iar sufletul spunea el, se îngrijeşte cu anumite descântece, care sunt , la rândul lor , spusele şi gândurile frumoase!”
    Freud şi psihanaliza lui? Evreii au „descoperit iar America ” după mii de ani!
    Si încă o informaţie care ne lasă fără grai : într-o locuinţă de pe dealul Grădiştei a fost descoperită o trusă medicală cu bisturiu şi pensetă din bronz; la Piatra Rosie , un scalpellum tot din bronz, iar la Poiana sonde medicale şi un schelet cu craniul trepanat! Religia geţilor spunea că la naşterea celor doi Fraţi Divini, Apollo şi Artemis, care a avut loc la solstiţiul de iarnă, Domnul Ceresc a luminat şi a încălzit pămantul, încat zapezile s-au topit şi au înflorit merii . In acelaşi timp, numele Zeitei Mame , Maria-Maris însemna şi „floare de măr”. De atunci , de când au înflorit merii iarna,Anul Nou , care era la 1 martie a fost mutat la 1 ianuarie , dată preluată mai târziu şi de romani . Ei bine, evreii au preluat de la traco-daci şi data de 1 martie ca An Nou , dar şi pe Fecioara Maria, devenită biblică. S-a mai spus apoi ca Iisus Hristos a fost influenţat, în filosofia sa,de esenieni.Numai ca esenienii au fost iniţiaţi de traci, de preoţii lui Zalmoxe. Acest lucru este recunoscut pană şi de Josephus Flavius , fostul răzvrătit iudeu împotriva Romei, devenit…mare istoric în „Antichitaţile iudaice”:”Ei nu trăiesc prea diferit de lume , dar viaţa lor aminteste în cel mai înalt grad de cea a dacilor numiţi pleistai „.
    După cum ne arată Josephus Flavius , în „Razboiul iudaic” , esenienii constituiau practic prima confererie de tip comunist din istorie : dispreţuiau bogaţia , între ei nu vindeau şi nu cumpărau nimic , jurau sa respecte dreptatea faţă de oameni , trăiau în „frăţii” cărora işi predau toate veniturile şi bunurile , gestionate in comun , respingeau prezenta femeilor (temandu-se de desfrânarea şi trădarea lor). Intenţii şi obiceiuri pozitive pe care , ulterior , evreii le vor adapta negativ în viitoarele lor „frăţii” masonice. Realitatea de care evreii , cei mai mari falsificatori ai istoriei, fug ca dracul de tămaie , este ca filosofia pozitivă creştină s-a născut pe teritoriul Daciei , ei nefăcând altceva decât să o preia in folos propriu pentru a distruge din interior Imperiul Roman şi a-şi justifica pretenţiile de „popor ales” , dornic de a stăpani Lumea ! Aşa cum Biblia a fost „prelucrată”,timp de 1000 de ani, în folos propriu , aşa şi dovezile istorice privind primordialitatea universală a Traco-Daciei de Centru al Lumii , au fost distruse cu perseverenţă pe parcursul ultimelor două milenii!
    Istoria mai are multe mistere şi unul dintre acestea , absolut senzaţional, poate fi modul în care două popoare înrudite , traco-dacii şi romanii , care dominau lumea antică , au putut fi asmuţite unul împotriva celuilalt . Oare , întâmplător, vizionarul Indian Sundar Sing a prevestit , prin anii ’30, ca România va fi Noul Pămant al Făgăduinţei , iar Bucureştiul Noul Ierusalim ? In care se va afla Casa Popoarelor descrisă în Biblie şi realizată întocmai de Ceauşescu sub denumirea de Casa Poporului!

    Apreciază

    • G-man said, on iulie 16, 2013 at 12:05 pm

      „două milioane de ani. ….Dâmboviţa datează din anii 30.000 î.e.n”

      nu sunt de acord . eu zic asa : ca de cincizeci de miliarde de ani … e mai sigur asa .. se poate proba!

      Apreciază

    • tataia said, on iulie 16, 2013 at 1:07 pm

      Suna cam New Age…nu stiu acum, este posibil ca unele lucruri enumerate acolo sa fie chiar adevarate, dar categoric lumea intreaga nu are doua milioane de ani!

      Apreciază

    • adi said, on iulie 16, 2013 at 5:20 pm

      Eu stiam ca de fapt zamolxe a fost initiat de pitagora ,care la rindul sau a luat lectii de la ingerii cazuti in scoala din sidon,muntele hermon(paralela 33.3 grade), totul e masonic(nu mai tin minte unde am citit chestiile astea).Personajul Sundar Singh nu-mi inspira incredere,ca sa iau in considerare profetiile lui.Sint de domeniul esotericului profetiile lui, pentru ca noi asteptam Ierusalimul ceresc nu cel pamintesc.De luat in calcul sint profetiile Sfintilor Parinti si Sfinta Scriptura,astea parca sint trase la indigo cu channeling-ul lor.Asta-i ca si atunci cind cineva iti arata avionul ca zboara si iti fura mincarea din farfurie iar tu stai si te uiti la nori,cam asa e cu profetiile astea.Ceva de genul :tineti-le mintea ocupata la goyimi ca apoi „noi”(initiatii) ne facem treaba.
      Apropo,nu mai tineti minte cartea aia cu „Viitor cu cap de mort”(radu cinamar) ,cita frasuneala a fost?

      Doamne ajuta!

      Apreciază

    • Emil said, on iulie 16, 2013 at 6:15 pm

      Pe langa toate aceste afirmatii cu iz istoric, unele adevarate, altele simple supozitii, te faci responsabil de erezie.
      Cum poti debita asemenea erezii:
      „Ei bine, evreii au preluat de la traco-daci şi data de 1 martie ca An Nou , dar şi pe Fecioara Maria, devenită biblică. S-a mai spus apoi ca Iisus Hristos a fost influenţat, în filosofia sa,de esenieni.”
      „Zalmolxis, care avea să devină model pentru Iisus Hristos mai târziu, aşa cum Kybele-Kotys avea să devină sursa de inspiraţie pentru Fecioara Maria”.
      O sa incerc un raspuns:
      Prea Sfanta Fecioara Maria, nu este un simplu personaj dintr-o carte oarecare, inventata de vreo minte omeneasca, ci este o persoana reala care din fericire mijloceste pururea pentru noi pacatosii la Domnul si Dumnezeul nostru. De asemenea Domnul nu este un simplu peronaj istoric amintit in Biblie, ori de istorici evrei ca Iosif Flaviu, ci este Mantuitorul si Dumnezeul nostru. Profetiile mesianice, unele foarte vechi de aprox 1000 de ani in. Hr. vorbesc despre nasterea Domnului si activitatea acestuia, despre Moartea si Invierea Lui, despre „Fecioara care va naste fiu”.
      Sa iti dau cateva exemple cu trimiterile de rigoare :
      – 1) timpul și locul venirii Mântuitorului: cele 70 de săptămâni de ani de la Daniel 9; Şi tu, Betleeme Efrata, deşi eşti mic între miile lui Iuda, din tine va ieşi Stăpânitor peste Israel, iar obârşia Lui este dintru început, din zilele veşniciei (Miheia 5: 1);
      2) la seminția din care se va naște: O dată m-am jurat pe sfinţenia Mea: Oare, voi minţi pe David? Seminţia lui în veac va rămâne (Ps. 88); O Mlădiţă va ieşi din tulpina lui Iesei şi un Lăstar din rădăcinile lui va da (Isaia 11: 1);
      3) la nașterea dintr-o fecioară: Iată, Fecioara va lua în pântece şi va naşte fiu şi vor chema numele lui Emanuel (Isaia 7: 14);
      4) la închinarea magilor și aducerea de daruri: Împăraţii Tarsisului şi insulele daruri vor aduce, împăraţii arabilor şi ai reginei Saba prinoase vor aduce (Ps 71);
      5) la întreita Lui activitate de prooroc, preot și împărat;
      6) la divinitatea Lui: Duhul Domnului este peste Mine, că Domnul M-a uns să binevestesc săracilor, M-a trimis să vindec pe cei cu inima zdrobită, să propovăduiesc celor robiţi slobozire şi celor prinşi în război libertate (Isaia 61);
      7) la intrarea trimfală în Ierusalim: Bucură-te foarte, fiica Sionului, veseleşte-te, fiica Ierusalimului, căci iată Împăratul tău vine la tine drept şi biruitor; smerit şi călare pe asin, pe mânzul asinei (Zah. 9);
      8) la vânzarea lui Hristos pe treizeci de arginți: Şi Mi-au cântărit simbria Mea treizeci de arginţi. Atunci a grăit Domnul către Mine: Aruncă-l olarului preţul acela scump cu care Eu am fost preţuit de ei. Şi am luat cei treizeci de arginţi şi i-am aruncat în vistieria templului Domnului, pentru olar (Zaharia 11);
      9) la patimile, moartea și învierea Lui: Ca un miel spre junghiere s-a adus şi ca o oaie fără de glas, înaintea celor ce o tund, aşa nu şi-a deschis gura Sa (Isaia 53);
      10) la adăparea cu oțet și fiere: Şi mi-au dat spre mâncarea mea fiere şi în setea mea m-au adăpat cu oţet (Psalm 68);
      11) la împărțirea hainelor Lui și aruncarea de sorți pentru cămașa Sa: Împărţit-au hainele mele loruşi şi pentru cămaşa mea au aruncat sorţi (Psalm 21); 12) la împungerea coastei Lui cu sulița: …şi îşi vor aţinti privirile înspre Mine, pe Care ei L-au străpuns (Zaharia 12);
      si multe altele asemenea.

      Iisus Hristos nu are vreun model uman premergator, caci este ” Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat ” asa cum spunem in Crez.. Din contra El este modelul catre care trebuie sa tindem toti.
      Invatatura Domnului Iisus Hristos nu are asemanare cu nici o alta de-a lungul intregii istorii a umanitatii propovaduita de vreun Zamolxes, Zarathustra, Buda, Mahomed, din punct de vedere soteriologic si ontologic
      Modul cum pui problema, te face, iarta-ma ca iti spun, un pic agnostic. Sper sa iti dai seama de greseala si sa iti marturisesti acest pacat. Dumnezeu sa te lumineze!

      Apreciază

      • saccsiv said, on iulie 16, 2013 at 7:58 pm

        Emil

        Am citit e-mailul tau in care specifici ca abia dupa ce ai postat ai constatat ca nu Ion Roman Popescu a scris acestea. N-am timp sa-ti editez postarea. Iertare. Dar cred ca dupa ce-mi citeste comentariul, va intelege.

        Apreciază

    • Maria said, on iulie 16, 2013 at 9:16 pm

      Ion Roman Popescu ,
      Cu parere de rau , dar , nu ti-am citit comentariul decat primele randuri , dupa ce am constatat acele aberatii , cu milioane de ani .
      Lumea nu are mai mult de 7521 de ani , citeste pe parintele Cleopa si altii , nu te lua dupa evolutionisti , care umple canalele tv cu aceste minciuni si manipulari , cu scopul de a nega Creatia lui Dumnezeu , sustinand ca toate s-au creat dartorita evolutiei in miliarde de ani , ceea ce iti starneste rasul .

      Apreciază

      • danielvla said, on iulie 17, 2013 at 6:51 pm

        Nu lumea! Omul exista de 7500 si ceva de ani.

        Apreciază

      • safimvigilenti said, on iulie 18, 2013 at 12:28 pm

        ce intelegi prin „lumea”, Maria ? ca planeta asta sigur nu are doar 7521 de ani, in sensul anului actual

        Apreciază

  5. mishuleu said, on iulie 16, 2013 at 10:33 am

    Distrugerea comertului si micilor comercianti ce genereaza somaj cu ajutorul inconstientilor de la putere.

    Multinationalele cancerul comertului autohton.

    Cum a răsturnat Kaufland topul celor mai mari retaileri din România.

    http://www.zf.ro/companii/cum-a-rasturnat-kaufland-topul-celor-mai-mari-retaileri-din-romania-11124133

    Apreciază

  6. mishuleu said, on iulie 16, 2013 at 10:35 am

    Asa da.

    Ungaria a cerut FMI să închidă biroul de la Budapesta. Fondul Monetar Internaţional a acceptat cererea.

    Banca Naţională a Ungariei a cerut, luni, FMI să închidă biroul din Budapesta al instituţiei, despre care a afirmat că nu ar mai fi necesar, întrucât autorităţile ungare vor achita, probabil, împrumutul luat în 2008 de la Fond până la sfârşitul acestui an, înainte de scadenţă.

    http://www.mediafax.ro/economic/ungaria-a-cerut-fmi-sa-inchida-biroul-de-la-budapesta-fondul-monetar-international-a-acceptat-cererea-11123878

    Apreciază

    • NIMENI said, on iulie 16, 2013 at 11:20 am

      Bine ORBAN, sa traiesti!
      Nu e de mirare ca cetatenii romani de nat. maghiara vor autonomie si ulterior alipirea la HU.
      Or fi si alte interese (sigur sunt!) in spate dar aceasta motivatie poate fi una serioasa

      Apreciază

  7. mishuleu said, on iulie 16, 2013 at 11:20 am

    Straduinte puternice din partea slugilor masonice.

    Datoria pe cap de sclav va creste in continuare dupa obtinerea unui nou imprumut.

    Directorul general al FMI se află în România, luni şi marţi, iar miercuri, o misiune a Fondului va veni la Bucureşti pentru discuţii privind un nou acord de împrumut cu România.

    http://www.mediafax.ro/economic/presedintele-basescu-s-a-intalnit-cu-directorul-fmi-romania-are-nevoie-sa-fie-asistata-inca-doi-ani-11125260

    Apreciază

  8. mishuleu said, on iulie 16, 2013 at 11:27 am

    Multi romanasi au luat pasaportul biometric in ideea ca vor face averi pe principul te faci frate cu dracu ca sa treci puntea. Se pare ca nici acolo nu au scapat de somaj si de realitatea sionista din pct. de vedere economic.

    RAPORT „extrem de îngrijorător”: Imigranţii din Italia, mai afectaţi de criza economică şi şomaj decât restul populaţiei

    http://www.mediafax.ro/externe/raport-extrem-de-ingrijorator-imigrantii-din-italia-mai-afectati-de-criza-economica-si-somaj-decat-restul-populatiei-11125101

    Apreciază

  9. mishuleu said, on iulie 16, 2013 at 11:42 am

    Oculta americana si-a luat mana de pe protejatii sai Ponta si Maior si le tremura chiloteii in fata ursului din est?
    Sa nu uitam ca rusii ne ocupa in 4 ore si nato cu tot scutul lor de hartie nu o sa ajute la nimic.

    Vizita lui Titus Corlatean la Moscova si vizita lui Victor Ponta la Beijing au provocat reactii intense la Bucuresti, scrie Vocea Rusiei.

    Schimbarile tectonice in politica romaneasca nu au cum sa se petreaca peste noapte, insa directia este deja stabilita, spre Est, se arata intr-un articol publicat de Vocea Rusiei, in care se vorbeste despre reactia presei de la Bucuresti fata de turneul asiatic al premierului Ponta.

    http://www.ziare.com/victor-ponta/premier/vocea-rusiei-romania-se-intoarce-spre-est-nu-are-alta-optiune-1246410

    Apreciază

  10. mishuleu said, on iulie 16, 2013 at 11:45 am

    Exploatarea gazelor de sist, cauza cutremurelor tot mai dese?

    Asta daca nu luam in considerare HAARP sau Voia Lui.

    http://www.ziare.com/mediu/stiri-mediu/exploatarea-gazelor-de-sist-cauza-cutremurelor-tot-mai-dese-1246280

    Apreciază

  11. mishuleu said, on iulie 16, 2013 at 11:53 am

    Romania, un viitor de cosmar sau sunt interese sioniste de exilare si anihilare a a poporului roman prin natalitate si codex si ocuparea de catre jidani a spatiului carpato-danubiano-pontic.

    Singurul scandal care a tinut cat de cat prima pagina a fost cel provocat de numarul de persoane cu drept de vot, trimitere directa, dar total eronata la soarta referendumului de demitere a presedintelui din vara anului trecut.

    Atat a stiut sa comenteze si premierul, felicitandu-se ca nu au dat o lovitura de stat, ci au fost mai mult de 50% cei care au votat pentru demitere. In rest, din partea lui Victor Ponta nimic, nicio observatie, nicio alerta, nicio ingrijorare in urma semnalelor date de cifrele recensamantului.

    Celalalt pol al Puterii, Traian Basescu, s-a limitat sa-i raspunda lui Victor Ponta si sa traga un semnal de alarma in privinta rromilor, aratandu-se mai speriat de cresterea spectaculoasa a numarului acestora si surclasarea romanilor decat de cifra uriasa a persoanelor cu educatie precara sau deloc, scaderea fertilitatii, raportul inca primitiv dintre mediul rural si cel urban si tendinta de imbatranire a populatiei.

    Incet, incet incepe sa se concretizeze profetia Par Arsenie Boca in privinta tiganilor.

    http://www.ziare.com/social/recensamant/romania-un-viitor-de-cosmar-1246250

    Apreciază

  12. Ion Roman Popescu said, on iulie 16, 2013 at 12:25 pm

    Se da drumul la Rosia Montana. Oare o parte din acest aur va ajunge la Templul biblic din Ierusalim?

    Apreciază

    • Mihai said, on iulie 16, 2013 at 3:19 pm

      -da de asta ce ziceti ..:

      Apreciază

      • saccsiv said, on iulie 16, 2013 at 4:04 pm

        Mihai

        Am cenzurat link-ul.

        Despre ce e vorba mai exact? Ca n-am inteles mare lucru din greaca si nici n-am gasit ceva similar pe internet. Pana ne lamuresti, nu dau drumul la poate te miri ce trucaje macabre.

        Apreciază

  13. john said, on iulie 16, 2013 at 8:47 pm

    John Bolton: Israelul trebuia să atace Iranul încă ieri
    „Israelul trebuia să atace Iranul încă ieri. Cu fiecare zi nouă riscul creşte”, a spus Bolton în interviul acordat ziarului israelian The Jerusalem Post.
    http://www.jpost.com/Iranian-Threat/News/John-Bolton-Israel-should-have-attacked-Iran-yesterday-319945

    Mai mult: http://romanian.ruvr.ru/news/2013_07_16/John-Bolton-Israelul-trebuia-sa-atace-Iranul-inca-ieri-7943/

    Apreciază

  14. marian said, on iulie 16, 2013 at 10:37 pm

    Ca nu cumva sa uitam despre Koreea de Nord, iata ce face valuri azi: o nava suspectata ca ar trafica droguri avea rachete nucleare, dinspre Cuba, spre Koreea de Nord.
    Nu cred in basmul asta cu hotii si vardistii, dar, cred ca sistemul vrea sa ne mai asfixieze cu inca un mesaj alarmant: razboiul nuclear e foarte probabil.

    The president described the dramatic scenes on the ship while speaking on Radio Panama:

    The world needs to sit up and take note: you cannot go around shipping undeclared weapons of war through the Panama Canal.

    We had suspected this ship, which was coming from Cuba and headed to North Korea, might have drugs aboard so it was brought into port for search and inspection.

    When we started to unload the shipment of sugar we located containers that we believe to be sophisticated missile equipment, and that is not allowed.

    The captain has tried to commit suicide, and the crew also rioted.

    So we are holding this vessel for further investigation.

    – PRESIDENT RICARDO MARTINELLI

    A source familiar with the issue told NK News via email,

    “Previous reports by the Panel of Experts have shown that the DPRK uses intricate indirect routes for its illegal shipments. So although this shipment was coming from Cuba this does not mean that it originated there. Perhaps it was originally from the DPRK and was being shipped via Cuba in an effort to avoid detection.

    In recent years, as the travel program of the UN Panel of Experts shows, the Panel has made efforts to help implementation of the UN sanctions by central American states. I believe that this is the first time that such a state has seized North Korean illicit goods – an important step forward in global implementation of the sanctions.”

    Panama has not revealed any further details about the molested cargo, but a missile shipment would violate UN sanctions that prohibit North Korea from selling or purchasing advanced weapons systems….

    Apreciază

  15. mihai said, on iulie 17, 2013 at 8:42 am

    totusi un lucru imbucurator este faptul ca domnia antihristului va fi scurta, adica 42 de luni conform profetiei biblice, adica fiara va fi nimicita

    Apreciază

  16. john said, on iulie 18, 2013 at 1:27 pm

    Miscarea Keep Jerusalem United:
    http://unitedwithisrael.org/guardianofjerusalem/#
    moneda proprie
    http://unitedwithisrael.org/guardianofjerusalem/about_coin.html

    Apreciază

  17. geo said, on iulie 18, 2013 at 3:01 pm

    This ploy was revealed, perhaps inadvertently, to the West in a public interview with Zahir Muhse’in, a member of the PLO Executive Committee, in a March 31, 1977, interview with the Amsterdam-based newspaperTrouw:

    „The Palestinian people does not exist. The creation of a Palestinian state is only a means for continuing our struggle against the state of Israel for our Arab unity. In reality today there is no difference between Jordanians, Palestinians, Syrians and Lebanese. Only for political and tactical reasons do we speak today about the existence of a Palestinian people, since Arab national interests demand that we posit the existence of a distinct “Palestinian people” to oppose Zionism. For tactical reasons, Jordan, which is a sovereign state with defined borders, cannot raise claims to Haifa and Jaffa, while as a Palestinian, I can undoubtedly demand Haifa, Jaffa, Beer-Sheva and Jerusalem. However, the moment we reclaim our right to all of Palestine, we will not wait even a minute to unite Palestine and Jordan.”

    Arafat himself said the same thing, on many occasions. In his authorized biography (Terrorist or Peace Maker, by Alan Hart), he is quoted saying: “[T]he Palestinian people have no national identity. I, Yasser Arafat, man of destiny, will give them that identity through conflict with Israel.”

    But such admissions did not stem the enthusiasm with which these fictions were greeted by Western leaders. Within a few years, the USSR’s invention of the fictitious narrative of Palestinian national aspirations and rights of self-determination created the facade of morality and legitimacy that the terrorists needed in order to curry favor with the European Union, the United Kingdom, and the United States.

    http://www.discoverthenetworks.org/viewSubCategory.asp?id=46

    „Nu exista un popor palestinian. Crearea statului palestinian este numai un mijloc pentru continuarea luptei noastre impotriva Israelului, pentru unitatea noastra araba. In realitate nu exista nicio diferenta intre iordanieni, palestinieni, sirieni si libanezi. Numai pentru ratiuni politice si tactice vorbim despre existenta unui popor palestinian, pentru a-l opune sionismului.
    Din motive tactice, Iordania, care este un stat suveran cu granite definite, nu poate ridica pretentii asupra Haifei sau Iafei, in timp ce eu, ca palestinian, pot pretinde in mod indiscutabil Haifa, Iafa, Beer-Sheva si Ierusalimul.
    Iar in momentul in care ne vom recapata drepturile asupra intregii Palestine, nu vom astepta nici macar un minut ca sa unim Palestina cu Iordania.”

    http://inliniedreapta.net/despre-fictiunea-denumita-poporul-palestinian/

    Apreciază

  18. […] Ministru israelian: A venit timpul sa reconstruim Templul biblic pe Muntele Templului din Ierusalim […]

    Apreciază

  19. […] Ministru israelian: A venit timpul sa reconstruim Templul biblic pe Muntele Templului din Ierusalim […]

    Apreciază

  20. […] Ministru israelian: A venit timpul sa reconstruim Templul biblic pe Muntele Templului din Ierusalim […]

    Apreciază

  21. […] Ministru israelian: A venit timpul sa reconstruim Templul biblic pe Muntele Templului din Ierusalim […]

    Apreciază

  22. […] Ministru israelian: A venit timpul sa reconstruim Templul biblic pe Muntele Templului din Ierusalim […]

    Apreciază

  23. […] Ministru israelian: A venit timpul sa reconstruim Templul biblic pe Muntele Templului din Ierusalim […]

    Apreciază

  24. […] Ministru israelian: A venit timpul sa reconstruim Templul biblic pe Muntele Templului din Ierusalim […]

    Apreciază

  25. […] Ministru israelian: A venit timpul sa reconstruim Templul biblic pe Muntele Templului din Ierusalim […]

    Apreciază

  26. […] Ministru israelian: A venit timpul sa reconstruim Templul biblic pe Muntele Templului din Ierusalim […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.