SACCSIV – blog ortodox

INTERZICEREA FUMATULUI si LEGALIZAREA HOMOSEXUALITATII. Ceva nu se leaga …

Posted in FUMAT by saccsiv on iulie 11, 2013

   Comentam acum doi ani la articolul VIDEO (dezbatere): Pana unde se va merge cu interzicerea fumatului? PROHIBITIA ESTE O SOLUTIE? Finlanda doreste sa opreasca total consumul de tutun cum ca:

Intr-adevar, fumatul nu e sanatos, dar oare ce se urmareste? Campania anti fumat e ceva mai veche si iata ca devine din ce in ce mai dura. I-a lovit brusc iubirea de oameni? Desigur ca nu. Atunci care o fi chichita?

Traim niste vremuri in care se promoveaza pacate cumplite: sodomia, avorturile, desfraul. Sunt tari in care anumite droguri sunt la liber si sunt voci care doresc o generalizare. Suntem bombardati cu otravuri in mancare, in bautura, in aer, in apa, in vaccinuri.

Traim vremuri in care se duce o furibunda campanie anti crestina, cand pare ca se face totul pentru a ajunge cat mai multi in iad.

In aceste conditii, iata ca SISTEMUL adopta legi drastice impotriva fumatului, in conditiile in care oameni grei ai SISTEMULUI au facut in trecut averi din tutun. Iata ca SISTEMUL pare a-si da mana cu crestinul in a opri aceasta meteahna. Asa sa fie oare?

Din principiu n-am incredere in SISTEM si consider ca pune ceva la cale. Doar ca nu mi-e inca prea clar ce.

E posibil ca pornind de la aceasta interdictie (ce pare in ochii multora a fi buna, neavand la prima vedere ce-i reprosa) sa se deschida drumul spre alte interdictii.

   Iata si ce putem citi intr-un articol din mass-media, de la inceputul anului 2013, Recomandarea CE, de a se interzice fumatul în spaţiile publice închise, începând cu 1 ianuarie 2013, ignorată de statul român:

Recomandarea Consiliului European (CE), ca începând cu 1 ianuarie 2013 să se interzică fumatul în spaţiile publice închise este ignorată de statul român. Astfel, acest obicei este încă permis în România, spre deosebire de alte ţări ale UE care l-au interzis, la recomandarea CE.

[…]

CE a cerut în 2009 ca toate ţările UE să pună în aplicare legi pentru a proteja cetăţenii împotriva expunerii la fumul de ţigară în spaţiile publice închise, la locurile de muncă şi în mijloacele de transport public până la 30 noiembrie 2012.

Belgia, Cipru, Grecia, Ungaria, Irlanda, Letonia, Lituania, Luxemburg, Polonia, Slovacia, Spania, Regatul Unit, Franța, Germania şi Bulgaria au impus o interdicţie totală a fumatului în spaţiile publice închise. CE nu a obligat ţările UE să ia măsuri antifumat, ci doar le-a recomandat.

[…]

Din 2015, Comisia Europeană va impune noi restricții pentru fumătorii europeni, Directiva privind produsele din tutun suferind noi modificări. Vor fi interzise toate produsele din tutun care conțin arome precum vanilie, ciocolată sau piña colada, iar pachetele vor deveni mai putin atractive, imaginile dure cu avertismente acoperind 75% din suprafața acestora.

Noile restrictii, valabile din 2015, vizează și țigările electronice cu un anumit conținut de nicotină, acestea vor putea fi comercializate doar dacă sunt autorizate ca și produse farmaceutice.

   Conform articolului UE impune noi reguli impotriva fumatului, aparut astazi, iata insa ca deja inainte de 2015 unele modificari intra in vigoare:

Comisia de Sanatate a Parlamentului European a votat, miercuri, o serie de masuri mai puternice pentru a-i face pe tinerii europeni sa nu se apuce de fumat si pentru a incuraja milioane de oameni sa renunte la acest viciu.
Comisia a aprobat o masura prin care avertismentele ilustrate de pe pachete sa ocupe 75% din suprafata acestora, aparand atat pe fata, cat si pe spate, arata European Public Health Alliance.
De asemenea, PE a aprobat si interzicerea utilizarii aromelor in tigari, inclusiv mentolul, precum si scoaterea tigarilor tip slim de pe piata.
Astfel, membrii comisiei au pus piatra de temelie in lupta pentru protejarea sanatatii a milioane de oameni. 

   Cititi va rog si:

PAUZA DE ţigară. Cât îi costă pe angajatori să păstreze salariaţi fumători

   Comentariu saccsiv:

   In ultimii doi ani, SISTEMUL si-a vazut asadar de treaba si cu tigarile, dar si cu restul. Iar in privinta homosexualitatii lucrurile au ajuns oribile:

DISTRUGEREA FAMILIEI: legalizarea casatoriilor intre homosexuali si adoptia de copii de catre acestia este folosita de catre ELITE pentru bifarea inca unui punct din doctrina viitoarei NOI ORDINI MONDIALE

   Deci, care-i ideea? In ultimii doi ani inca nu m-am lamurit.

   Iata comentariul cititorului tataia, postat la articolul Video: TRANSPLANTUL DE CAP. Cine e noua fiinta?:

Saccsiv, frate Vasile as vrea sa atrag atentia asupra unui aspect care s-a mai discutat cu ceva vreme in urma pe acest blog, chiar daca nu este tocmai la subiect in momentul de fata.

Cu totii ne-am pus problema de ce lupta sistemul atit de crincen impotriva fumatului…cu totii stim ca fumatul nu este bun si totusi…doar nu i-a apucat pe mai marii lumii dragul de noi, oamenii de rind. Asa ca oricum am intors problema pe o fata sau pe cealalta tot cu rest ne-a dat. Totusi intre timp eu unul am mai tot cautat informatii pe net si am dat peste urmatoarele documente si articole:

http://wispofsmoke.net/PDFs/Whitby.pdf

http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1439915/pg1

http://www.sott.net/article/226999-Smoking-Helps-Protect-Against-Lung-Cancer

Pe scurt cica este o minciuna colosala faptul ca fumatul provoaca cancer pulmonar…ca de fapt cancerul pulmonar este provocat de particulele radioactive din atmosfera provenite de la nenumaratele teste cu arme nucleare, precum si de la accidentele centralelor nucleare. Cei care au condus aceste teste stiau foarte bine ca se va inregistra o crestere vertiginoasa a incidentei cancerelor pulmonare si de piele in rindul populatiei si trebuiau sa gaseasca un tap ispasitor. Si pentru a culpabiliza din nou populatia (la fel ca in cazul posesorilor de masini care sint facuti pe nedrept responsabili pentru poluare si schimbari climatice) au gasit drept cauza fumatul. La vremea aceea (1945) cam jumatate din populatia adulta a lumii „civilizate” fuma, asa ca nu le-a fost greu sa dea vina pe fumat.

Ba mai mult, autorii articolelor si documentelor de mai sus sustin ca fumatul chiar ar putea preveni intr-o oarecare masura aceste cancere. Mai sint si unii care chiar afirma ca fumatul impiedica controlul mental pe care vor acestia sa il exercite asupra populatiei.

Toate cele de mai sus sint niste teorii. Nu sustin ca ar trebui sa le credem fara discernamint. La urma urmei ar putea fi o miscare din partea producatorilor de tutun pentru a convinge lumea sa se apuce din nou de fumat, deoarece in cea mai mare parte a lumii „civilizate” numarul fumatorilor cunoaste un declin vertiginos. Campania anti-fumat o cunoastem cu totii … este realizata prin clipuri de genul:

Si multe altele. Dar pina la urma care este adevarul? Este daunator fumatul sau nu? Este deja un fapt recunoscut de medicina ca fumatul previne boli ca Alzeihmer sau alte boli mentale. Eu unul am fost fumator. Si va pot spune din proprie experienta ca fumatul m-a vindecat de astm. De asemenea este cunoscut si faptul ca fumatorii nu prea racesc…Insa, din pacate fumatul a avut multe alte efecte negative asupra mea, printre care si psoriazis. De aceea m-am lasat. Iar eu unul chiar cred ca fumatul poate provoca cancer…dar sa nu uitam ca tigarile pe care le cumparam din comert in momentul de fata sint, la fel ca si hrana pline de aditivi chimici, nu sint nici pe departe tutun curat, asa cum s-ar putea crede. Sa fie oara vina acelor aditivi pentru efectele negative ale fumatului, iar tutunul in sine sa nu fie atit de daunator?

   Comentariu saccsiv:

   Chiar daca ar preveni anumite boli mentale, chiar daca ar impiedica controlul mental, fumatul excesiv dauneaza, caci bine n-are cum face inhalarea unui fum, oricare ar fi acela.

   Ca se da preponderent  vina pe fumat, cand de fapt principalele cauze ar putea fi cu totul altele, precum testele sau centralele nucleare si alimentatia, se prea poate.

   Ni se mai spune ca fumatul, daramand sanatatea, automat prabuseste orice performanta sportiva. Totusi, au fost si sunt mari campioni care fumau si fumeaza. Sau poate daca nu fumau aveau performante si mai mari? Legat de acest subiect, iata ce putem citi in articolul Anunţ CUMPLIT pentru sportivii FUMĂTORI:

„Anual se descoperă practici sau substanţe dopante şi e posibil ca în viitor, chiar în scurt timp, nicotina să fie considerat doping şi, logic, să fie interzisă sportivilor, inclusiv fotbaliştilor”, a declarat Gabriela Andreiaşu.
„În prezent, nicotina e în programul de monitorizare, începînd din 2012, al WADA. La fel ca şi cafeina, alt stimulent, care e în programul de monitorizare din 2004. Dacă pe perioada cercetărilor se îndeplinesc două din cele 3 criterii pe baza cărora se introduse o substanţă pe lista celor interzise, atunci automat va fi şi ea adăugată. Primul: dacă substanţa, singură sau în combinaţie, creşte performanţa sportivă. Al doilea: dacă constituie risc pentru sănătatea sportivului. Al treilea: dacă afectează spiritul sportiv. Dacă va fi introdusă, atunci, fiind stimulent, va fi considerată interzisă doar în competiţie, iar WADA defineşte competiţia începând cu 12 ore înainte de startul în respectivul meci sau probă”, a precizat reprezentanta ANAD într-un interviu acordat pentru GSP.

Ţigările sînt interzise la multe cluburi, însă există multe exemple de fotbalişti mari care au fumat cît timp s-au aflat în activitate. Şi acum, există jucători care fumează în viaţa de zi cu zi şi chiar înainte de jocuri, însă acest lucru ar putea deveni interzis oficial şi considerat dopaj.

Dintre actualii şi foştii fotbalişti, printre fumătorii ştiuţi se află nume importante: Lăcătuş fuma fără să se ferească de colegi sau de antrenori, iar Lupu „trăgea” o ţigară inclusiv pe tunel, înainte să înceapă un meci! Mutu e şi el fumător, ca şi Tamaş. Printre cazurile cele mai discutate s-a aflat cel al lui Moţi, pe care antrenorii lui Dinamo încercau să-l motiveze să renunţe la fumat sau măcar să reducă numărul ţigărilor.

   Comentariu saccsiv:

   Sunt oameni ce au fumat pana ce au murit la adanci batraneti. Dar poate depaseau suta de ani daca nu fumau?

   Oricum, acest articolul nu trebuie sub nici o forma interpretat ca fiind pro fumat. Problema este insa alta, anume cea pe care am expus-o la inceput.

71 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. petrimetri said, on iulie 11, 2013 at 8:59 pm

    Nu stiu cat de rea este homosexualitatea pentru dezvoltarea trupului. Ea este degradanta doar din punct de vedere duhovnicesc. UE nu are treaba cu cele duhovnicesti, vede doar partea „vizibila”.

    A fi homosexual – ataca tesuturi, distruge organe? Nu. Atunci de ce sa il interzicem? (Zic oficialii)
    A fuma – produce cancer, produce nenorociri. Deci hai sa il interzicem.

    Nu stiu daca toate scopurile entitatilor multistatale sunt in mod voit rele. Ei s-ar putea sa creada la modul cel mai autentic ca fac un bine oamenilor… bineinteles, noi stim cat de amarnic si grav se insala.

    Apreciază

    • saccsiv said, on iulie 11, 2013 at 9:42 pm

      petrimetri

      Poate functionarimea, dar la varful piramidei stiu foarte exact ce fac si de ce fac ceea ce fac.

      UE ei au creat-o:

      UNIUNEA EUROPEANA si BABILONUL CEL MARE , mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului

      https://saccsiv.wordpress.com/2009/04/16/uniunea-europeana-si-babilonul-cel-mare-mama-desfranatelor-si-a-uraciunilor-pamantului/

      Iar ei se inchina lui lucifer:

      Despre BAPHOMET. De ce se inchina masonii diavolului?

      https://saccsiv.wordpress.com/2011/07/18/despre-baphomet-de-ce-se-inchina-masonii-diavolului/

      Apreciază

    • a said, on iulie 11, 2013 at 9:50 pm

      Sigur, ei sunt doar naivi si ne vor binele de fapt. 🙂 Sigur ca sodomia distruge tesuturi, si inca foarte direct. Anume este distrus sfincterul anal, asa ca intr-un timp mai lung sau mai scurt ajung sa se scape pe ei. Cu siguranta au o groaza de probleme in aria respectiva, incepand cu fisuri anale si altele. Dar ce te astepti, ca doar nu-s oameni normali, incat sa se gandeasca la binele personal si al semenilor sodomiti. Aici e vorba de o placere demonica, de a poseda, a spurca, a distruge, nu de love.

      Apreciază

    • Maria said, on iulie 11, 2013 at 10:28 pm

      perimetri ,
      In primul rand homosexualitatea ataca mintea , daca esti lipsit de minte , ce-ti mai trebuie ???
      Nu ai cap , n-ai nici picioare . Acesti sodomiti , nu numai ca sunt ca dracii , dar te temi de ei ca nu-s normali la cap , sunt bolnavi psihic .

      Apreciază

      • cata said, on iulie 14, 2013 at 9:11 am

        adevarat Maria ai pus punctul pe I nu ma intereseasa ce fac ei [homo] problema este ca nu sunt sanatosi la cap si eu ma tem si sunt ditamai omul dar impotriva uni nebun e mai greu

        Apreciază

  2. marian said, on iulie 11, 2013 at 9:09 pm

    Pretul fumatului este imens, pentru un lefegiu asa, ca mine. Zilnic 13-14LEI, iar la sfarsit de saptamana, mergeau si 2-3 pachete pe zi? In zilele de mare suparare ajunsesem la 5 pachete/zi… Ma gandeam ca banii pt fumat sunt ca un mic salariu. Ce as fi avut daca nu as fi fumat? O casa, doua-trei masini „de marca”, sau, poate, mai multa liniste in suflet. Ma rugam sa traiesc si eu o zi fara fumat si apoi pot sa si mor. Sa vad macar cum e o zi fara tigara, da, asta vroiam.
    Slava Lui Dumnezeu!
    El si rugaciunile celor iubitori m-au ajutat cat nu pot spune sa renunt, dar, va spun, lupta, in unele cazuri, poate fi imensa.
    Diminetile erau cumplite, ochii rosii ca la cineva care ori nu doarme ori are hipertensiune, era rau de tot.
    Sevrajul e greu de trecut. Starile de enervare, bulimia consecutiva, poate sa existe, dar e mai bine gras si nefumator decat suplu si cu nicotina. Tigara poate ucide, nu e banc. Cine poate sa fumeze sub 8/zi, nu stiu, poate trai 120 de ani daca Dumnezeu ingaduie. Cand dadeam la fac fumam 8/zi, cate doua la sase ore, dar asta era odata.
    Da am pus 10 Kg in 2 luni, dar, tot cu ajutorul Bunului Dumnezeu trag nadejde a scapa.
    Sevrajul, da, poate ucide si acela. Crize de bronhospasm de la absenta GUDRONULUI. Nu atat nicotina ucide cat blestematia aia de GUDRON. Ar avea cateva MII de otravuri DIFerITE INTRE ELE. Credeti ca se poate scapa? Eu, nu…
    Tata, Odihneasca-l Dumnezeu!, spunea ca tutunul e tamaia diavolului si ma tem ca tare multa dreptate avea.
    Sfat modest celor care vor sa se lase de fumat: sa treaca pe electronica avand nicotina in exces apoi, brusc sa treaca pe GLICERINA simpla, aromatizata cu un ceai de plante, de pilda, cu muguri de pin.
    Sa ma iertati de am suparat si azi!…
    Dumnezeu sa ma ierte si pe mine!

    Apreciază

    • tataia said, on iulie 12, 2013 at 12:05 am

      Vezi tu ca exista o teorie cum ca tigarile electronice ar putea fi chiar mai periculoase…Eu unul m-am lasat de fumat…si din punctul meu de vedere exista o singura metoda…..Sa te lasi dintr-o data. Fara reducerea numarului de tigari…fara guma sau plasturi cu nicotina…si mai ales fara tigari electronice! Cit despre sindormul de abstinenta….poate fi mai puternic sau mai putin puternic in functie de PSIHICUL fiecaruia! Corpul nu are nevoie de absolut nimic din tigara aia. Cind fumatorul sustine ca ORGANISMUL ii cere nicotina sa minte de fapt pe sint insusi. Organismul nu cere otrava. Mintea ta este cea care cere. Aici trebuie umblat…NU am reusit sa ma las din prima….am incercat de citeva ori..Ma abtineam intre 2-3 saptamini si doua-trei luni…dupa care ma apucam din nou….dar pot sa spun ca cu fiecare noua incercare, sindromul abstinentei era din ce in ce mai diluat…de unde rezulta clar ca de fapt problema este de ordin PUR PSIHOLOGIC. Organismul nu vrea otrava in el, nu a vrut niciodata. Daca dependenta ar fi fost fizica, desi eu am o teorie conform careia nu exista dependenta fizica. Dependentele sint pur psihlogice. Deci cum spuneam, daca dependenta ar fi fost fizica ar fi trebuit ca la fiecare incercare de a ma lasa de fumat sa trec mereu prin acelasi calvar…in realitate nu a fost asa deoarece am invatat pe parcursul diferitelor incercari sa imi controlez din ce in ce mai bine gindurile, pornirile, etc.

      Apreciază

    • pcmouse said, on iulie 12, 2013 at 10:40 am

      marian-cand fumezi sau fumeaza cineva langa tine.ia incearca sa dai cu tamaie:)

      Apreciază

    • tataia said, on iulie 14, 2013 at 1:54 am

      Nu stiu in ce masura acest articol mai prezinta interes si inca mai este citit dar uitati-va aici metoda de lasat de fumat…Se pare ca desi eu pina acum nu vasusem acest clip inspirat probabil de bunul Dumnezeu am aplicat aceasta metoda.

      Apreciază

      • Marius said, on iulie 16, 2013 at 9:41 pm

        Da eu am reusit sa ma las de fumat citind cartea lui Allen Carr. Nu credeam asa ceva dar s-a dovedit a fii o minune. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace

        Apreciază

  3. Alexandru(Fulger) said, on iulie 11, 2013 at 9:23 pm

    Fumatul este un pacat , chiar daca face bine organismului sau nu:

    https://cuvseraphimrose.wordpress.com/2008/06/15/marturii-despre-vamile-vazduhului-vama-a-douazeci-si-treia/

    Apreciază

  4. Augustin David said, on iulie 11, 2013 at 9:24 pm

    Ba totul se leagă, vă contrazic. Este logic. Oamenii doresc să trăiască din ce în ce mai mult şi mai ales elitele, conducătorii. De aceea există mega campaniile astea, mâncare bio, haine antibacteriene, cosmetice antialergice şi naturale, poluare scăzută, transplanturi, apă de la gheţari, etc … vor un rai aici pe pământ cât mai lung pentru că oricum nu cred în viaţa de dincolo, dar pe lângă traiul ăsta îndestulat şi sănătos, bine spălat şi albit vasul pe dinafară, vor un „rai sexual”, un „rai cosmetizat” şi un „rai financiar” doar pentru ei, ghenă în interior. Sănătate şi tot ce-i bun. Doamne Ajută.

    Apreciază

    • tataia said, on iulie 12, 2013 at 12:28 am

      Hm…mincare Bio? Asta este o alta mare teapa…Este la fel de otravitoare ca si cealalta doar ca mult mai scumpa. Haine antibacteriene? NU bacteriile fac rau omului ca doar de aia i-a lasat Dumnezeu sistem imunitar…chimicalele insa fac rau…Ia citeste tu despre cum esti otravit prin intermediul detergentilor de rufe. Cosmetice antialergenice? Hm…pentru noi ca si crestini cele mai bune cosmetice sint alea pe care nu le folosesti…oricum eu ca barbat chiar nu folosesc nici un produs cosmetic…decit ma rog sapunul si crema de ras. Se pun si astea? La femei oricum e mai greu ele mai folosesc o crema, una alta…

      Poluare? Asta este iar o alta gogorita a SISTEMULUI pentru ca daca i-ar fi interesat sa nu mai existe poluare ar fi trecut de mult la productia de masini electrice. Ar fi schimbat tehnologiile invechite ale marilor industrii. Ar fi oprit taierea padurilor. Ei in schimb s-au limitat la a pune biruri peste biruri, taxe peste taxe si accize peste accize pe capul posesorilor de masini. Ba mai mult i-au incurajat in fel si chip sa isi schimbe masina la maxim 5 ani, fara sa ne spuna de fapt ca FABRICAREA unei masini produce mai multa poluare decit va polua acea masina in 10 ani de folosinta.

      Apreciază

      • Maria said, on iulie 12, 2013 at 10:57 pm

        In acest an si in aceasta (pana acum )vara , poluarea si otravirea aerului , a atins cote imense .
        Inainte de ploi , s-a dat la greu cu chemtrails , iar acum se vad rezultatele . Gradinile arata ca dupa un incendiu , legumele s-au uscat , frunzele sunt parjolite ca dupa foc , in special , rosiile ,castravetii , fasolea ,
        dintre flori , regina noptii , gutuiul , nucul si vita de vie , sunt facute praf in acest an .(si multe altele , pe acestea le-am vazut eu doar )
        Mai tragic , mor vitele de leucemie , pt ca , bietele pasc iarba otravita .Laptele , cat si toate produsele din lapte , sunt la aceasta ora toxice pana la a fi mortale .
        Daca este sa luam in serios aceasta problema , cred ca este cea mai ingrijoratoare , dintre toate celelalte ,
        in acest moment .
        Vom muri otraviti din aer , nu vom mai apuca sa luam cip sau alte acte biometrice , pt ca , pana una alta , omul trebuie sa manance .Totul au otravit in aceste doua , trei luni , fructe , legume , iarba din care se hranesc animalele , deci si carnea , absolut tot .
        Acum mi-amintesc de ce a spus parintele Iustin , ca , in curand , jumatate din populatia Planetei , va muri .

        Apreciază

  5. onel said, on iulie 11, 2013 at 9:31 pm

    Interzicerea fumatului , legalizarea homosexualitatii si a exploatarii gazelor de sist.

    Tara noastra nu mai e a noastra.

    Apreciază

  6. lastun500 said, on iulie 11, 2013 at 9:31 pm

    UNICEF: Începând de la 10 ani, copiii au dreptul la servicii sexuale confidențiale

    http://www.ortodoxia.md/stiri/14-stiri/7469-unicef-incepand-de-la-10-ani-copiii-au-dreptul-la-servicii-sexuale-confideniale

    Apreciază

  7. joseph said, on iulie 11, 2013 at 9:33 pm

    Ar putea fi şi ocazia prin care sa se introducă substituţi ai tutunului, mult mai dăunători, chiar în tratamentele anti-fumat .

    Ar putea fi o ocazie perfectă pt organizatorii de campanii anti-tutun să se îmbogăţească şi-n acelaşi timp să otrăvească populaţia lent, prin tratamente anti-dependenţă care conţin substanţe mult mai nocive,dar, cu efecte nedepistate încă.

    Ar putea fi un capital de imagine pt UE, să braveze şi să se erijeze în protector al intereselor cetăţeanului care are grijă de orice detaliu din viaţa lui, şi emite legi doar pt a-i proteja interesele , pe sistemul bolşevic adaptat vremurilor : UE-veghează.

    Ar putea fi ocazia perfectă pentru legalizarea unor alte substanţe psihotrope, cum ar fi marijuana despre care tot mai multe voci spun că are un efect nociv, mai redus, faţă de tutun şi nu dă dependenţă.

    Citiţi viziunea unui filosof contemporan Noam Chomsky, în legătura cu tutunul şi legalizarea marijuanei.

    http://adevarul.ro/tech/stiinta/noam-chomsky-tutun-1_5188c2cf053c7dd83f7a44a8/index.html

    Apreciază

  8. adi said, on iulie 11, 2013 at 9:59 pm

    offtopic
    Mie imi aminteste faza asta mult de perioada prohibitiei in america cind au pus taxe mari pe alcool,dar nu din cauza ca alcoolul era daunator ci pentru ca existau modele de masini care mergeau cu combustibil alcool.
    Atunci era compania detinuta de j.d.rockfeller si fiul sau care au cistigat lozul cel mare la faza asta pentru ca ei detineau rafinariile pentru prelucrarea titeiului(infamul Standard Oil).Sa fim seriosi , le doare undeva pe elite de morala sau etica cind e vorba de interesul lor.Nici eu nu inteleg de ce vor interzicerea fumatului,poate vor sa planteze altceva in loc de tutun,habar nu am.

    Apreciază

    • tataia said, on iulie 12, 2013 at 12:33 am

      Nu bautura e pacat, betia insa este pacat. Doua pahare de vin in fiecare seara nu au daunat nimanui niciodata. Prohibitia in SUA a fost o aberatie pornita din motive religioase (a se citi sectarisme).

      Apreciază

      • saccsiv said, on iulie 12, 2013 at 12:36 am

        tataia

        Real, nu asta a fost motivul.

        Apreciază

      • STOP RFID 666 said, on iulie 12, 2013 at 12:36 pm

        tataia

        Motivul prohibitiei a fost faptul ca atunci erau masini care mergeau cu alcool si incurca productia de titei a Rokefelerilor.

        Apreciază

    • tataia said, on iulie 12, 2013 at 12:39 am

      Si apropos…masini care merg pe alcool exista in ziua de azi…chiar si benzina pe care o bagam zilnic de la pompa aici in Romania contine 5% alcool. Pe viitor se doreste sa se renunte din ce in ce mai mult la combustibilii fosili si sa se treaca pe combustibili „eco” de tipul alcoolului. Evident in numele reducerii poluarii. Dar mie tot imi pare o idee proasta. Costurile producerii combustibililor eco vor fi mult mai mari deci cele ale rafinarii combustibililor fosili. In plus de asta din ce se obtine cel mai usor etanolul? Pai evident din cereale! Vor exista cimpuri intregi de griu care in loc sa hraneasca populatia vor hrani masinile. Sincer eu cred ca cel mai bine este ca griul sa fie folosit ca hrana pentru om si titeiul pentru masini, nu invers…Ca astia exact invers vor sa faca!

      Apreciază

    • tataia said, on iulie 12, 2013 at 1:02 am

      Domnu’ Gerica. Aceea este o traducere automata (a se citi facuta de o MASINA nu de o fiinta UMANA) a unuia din articolele pe care le-am mentionat eu. Eu am mai spus si de asemenea ca aricolele sint demne de luat in considerare dar nu este nici cazul sa credem orbeste tot ceea ce scrie in ele. Ca oricum omul este manipulat pe 1000 de planuri si i se prezinta mereu mai multe alternative doar ca din pacate toate proaste. Adica…fast food…dupa ce toata lumea s-a imbuibat cu fast-food si au inceput sa aiba probleme de sanatate din cauza asta a venit sistemul cu hrana „bio”. Ati ghicit! SI aia e tot daunatoare. Doar ca populatia inca nu stie. S-a facut atita caz de soia…Soia este hrana sanatoasa…o poti consuma in loc de carne si ai aceleasi beneficii dar fara riscuri de santate…fals S-a dovedit ca soia este daunatoare. Acum si cu tigarile electronice…ca sint mai „sanatoase” decit alea normale…veti vedea voi ce cancere o sa apara de la alea! Ca de la astea normale inca nu ne-am lamurit daca faci cancer sau nu.

      Si acum in paranteza fie spus eu sint de acord sa imi iau act cu CIP in ziua in care o sa vad cum calculatorul traduce un text mai bine decit un traducator uman de profesie! Adica niciodata!

      Apreciază

      • safimvigilenti said, on iulie 12, 2013 at 1:54 pm

        minunat LOGO: ” sint de acord sa imi iau act cu CIP in ziua in care o sa vad cum calculatorul traduce un text mai bine decit un traducator uman ” !!!!!!
        o adaptez putin apoi o voi face sticker si o voi pune pe masina !!!! asta va fi mesaj pt cei mai inteligenti, pt vulg gasim ceva mai direct

        Apreciază

  9. blue said, on iulie 11, 2013 at 10:28 pm

    Cine vrea sa afle cum si-a imaginat un evreu lumea de maine, sa citeasca „Soarele gol”. Oameni putini, selectati genetic, fara vicii, alienati social, copii facuti in eprubeta si educati in „crescatorii”, indivizi bogati, fiecare locuind pe domeniul lui, desfiintarea casatoriei si a relatiilor interumane asa cum le stim. Pare cunoscut ?

    Apreciază

  10. sorin said, on iulie 11, 2013 at 10:30 pm

    se urmareste legalizarea drogurilor. usoare la inceput. pentru asta e nevoie de crearea nevoii de droguri usoare in randul populatiei, nu doar a unei minoritati curioase. cum majoritatea se drogheaza cu tutun si cum tutunul devine ilegal, nevoia de drog ramane la nivelul majoritatii populatiei. acestei populatii majoritare i se va propune trecerea pe droguri usoare. astfel, fostii comercianti de tutun se vor imbogati vanzand hasis si marihuana. populatia se va linisti si va scapa de depresie, cancerul pulmonar va disparea si statul va avea control deplin asupra distributiei, ca doar e vorba de droguri, nu?. va dati seama ca dependenta va creste incomparabil. atunci populatia va fi si mai usor manipulata. nu esti cuminte? nu pupi drogul. e simplu. distributia legala a drogurilor va fi facuta pe mai putine filiere si va fi mai usor de controlat.

    Apreciază

    • safimvigilenti said, on iulie 12, 2013 at 2:19 pm

      cel mai interesant raspuns

      Apreciază

    • cata said, on iulie 14, 2013 at 9:30 am

      pertinent Sorin atita timp cit suma viciilor e constanta e corect ce zici dar ar mai fi ceva ce ne scapa u fiind fumator da fumez dar nu ma simt inferior sau superior ci doar incerc sa inteleg de ce fumez sau de ce nu ma pot lasa (poate nu vreau )dar acest articol e bine conceput e ceva ce nu se leaga . Teiul usturoiul ceapa sunt trecute la droguri cat 3 de ce nu tutunul ce se intimpla poate vor donatori de organe sanatosi

      Apreciază

  11. gerica64 said, on iulie 11, 2013 at 10:35 pm

    Fumatul este un obicei daunator dar in nici un caz nu aduce cancerul de plamani.Cancerul este adus din rezidurile testelor nucleare si de asta sunt vinovate toate guvernele care au ingaduit aceste teste.Au facut in asa fel ca tutunul sa fie vinovatul de serviciu caci ce mai inspira omul inafara de aer?Fumul de tigara.

    Apreciază

  12. george said, on iulie 11, 2013 at 10:38 pm

    @saccsive,
    Spuneai ca „Din principiu n-am incredere in SISTEM si consider ca pune ceva la cale. Doar ca nu mi-e inca prea clar ce.”

    Cred ca raspunsul e dat in artiicol si ar fi urmatorul:

    „Noile restrictii, valabile din 2015, vizează SI țigările electronice cu un anumit conținut de nicotină, ACESTEA vor putea fi comercializate DOAR DACA SUNT AUTORIZATE CA SI PRODUSE FARMACEUTICE”. – AI INTELES ACUM? ITI VA TREBUI CARD DE SANATATE CU …. CIP!

    Apreciază

    • Cosmin M said, on iulie 11, 2013 at 11:09 pm

      Bine spus, poate vor baga si tigarile pe baza de reteta ca motiv sa nu fumezi prea mult si gata i-a bagat pe fumatori in iad.

      Apreciază

  13. STOP RFID 666 said, on iulie 11, 2013 at 10:47 pm

    Noua ordine mondiala este una a interdictiilor. Mai multe interdictii, mai putina libertate si mai multa sclavie.

    Ar putea fi mai multe cauze pentru interdictia de a fuma……….

    – doresc sa treaca pe substante chimice care se pot procura mult mai usor si vinde mult mai scump
    – prin aceasta interdictie se pot face controale corporale ceea ce in viitor vor fi regula
    – publicitatea anti tutun este de fapt o publicitate mascata pentru producatori
    – elitele doresc si diminuarea locurilor de munca prin aceste interdictii
    – cresc preturile la tigari iar in acest mod creste si contrabanda iar din contrabanda bani negrii pentru elite
    – se testeaza reactia oamenilor pentru viitoarele interdictii

    Apreciază

  14. Cosmin M said, on iulie 11, 2013 at 11:08 pm

    Fumatul este un pacat dar nu stiu daca este de moarte pe cand celelalte cum ar fi homosexualitatea sunt. Scopul lor e sa duca cat mai multi oameni in iad. Poate si interzicerea fumatului va aduce oamenii fumatori intr-o anumita stare propice razboiului ce urmeaza. Oricum intentia lor e rea.

    Apreciază

    • pcmouse said, on iulie 12, 2013 at 10:56 am

      cosmin m citeste te rog sa vezi cat de grav este fumatul din punct de vedere duhovnicesc si fizic!>http://ortodoxia.md/piedici-in-calea-mintuirii/1232-tutunul-i-igrile-pcatul-sinuciderii

      fratilor bunicamiu a murit acum 7ani din cauza la arterita.fumatul ia complicat boala..practic ia astupat artererele.
      laba piciorului ia taiat-o si dupa aceea cate o bucata din picior pana a ajuns sus…

      Apreciază

    • cata said, on iulie 14, 2013 at 9:38 am

      Poate si interzicerea fumatului va aduce oamenii fumatori intr-o anumita stare propice razboiului ce urmeaza. Oricum intentia lor e rea.Scuze ca am dat copy-ponta-paste dar sigur este o buna varianta m-am gindit si eu sunt fumator si gindesc si eu mai putin decit un nefumator dar totusi gindesc lucru din ce in ce mai rar in ziua de azi stai printre tineri sa vezi cum gindesc te apuca ( risu) plinsul 1

      Apreciază

  15. STOP RFID 666 said, on iulie 11, 2013 at 11:09 pm

    ETAPELE LIBERALIZARII PRETURILOR – NE PARLESC LA FOC MIC

    http://www.ziare.com/preturi/pret-gaze/cu-cat-s-ar-putea-scumpi-gazele-de-la-1-octombrie-1245664

    Apreciază

  16. Christian said, on iulie 11, 2013 at 11:27 pm

    Oficialii de la Bruxelles seamana intr-o anumita privinta izbitor cu fariseii din primul secol care inghiteau camila si strecurau tantarul! Noul arsenal toxic: vaccinuri, fluorurare, alimente modificate genetic, chemtrails şi Codex Alimentarius ş.a.m.d reprezinta „camila”. Tutunul a devenit un „tantar” pe care e musai sa-l strecoare, nu de alta, dar face bine la imagine. Prostimea le va ierta multe datorita acestui gest (de interzicere a fumatului). Campania de eliminare a fumatului se face insa pe fondul proliferarii altor „arme” letale, mult mai subtile pe care populatia lumii le „utilizeaza” cu inconstienta. In momentul in care gradul de constientizare va creste si in privinta noului arsenal letal, acesta, deconspirat, va fi eliminat iar in locul lui va aparea altceva cu o letalitate superioara, care va suscita in prima faza o enorma gratitudine la adresa clasei conducatoare. Solutiile stapanilor planetari, desi „finale”, trebuie sa fie receptate cu entuziasm si recunostinta de masa sclavilor. Sclavii se vor simti profund indatorati pentru masurile benefice (gen interzicerea fumatului), dar si pentru noile masuri cu mult mai „benefice”! Imaginea conducatorilor va fi imbunatatita, iar depopularea, garantata!

    Apreciază

  17. gerica64 said, on iulie 11, 2013 at 11:29 pm

    UE in fapt este o dictatura hotareste ce trebuie sa facem si ce sa nu facem.Un instrument al elitei satanice testeaza tot timpul pe diferite tari planurile lor diabolice.Se vede de la o posta ca aplica absolut cei trece diavolului prin mintea lui plina de ura fata de oameni.Asa ca legalizarea avortului a eutanasiei homosexualitati pedofiliei este exact pe placul satanei pentru ca acesta stie cat sufera Iisus Hristos pentru astfel de pacate.Acum este in desfasurare lupta pentru sufletele oamenilor intre satana si Iisus Hristos.Statele pierd suveranitatea nationalismul si moralitatea crestina se departeaza de Dumnezeu de aici si disparatia in curand a natiuni intregi.Pare incredibil dar profeti adevarati nu mint.Trebuie multa rugaciune pentru a atenua aceste planuri dar mai trebuie si o reactie a noastra pe toate caile posibile chiar si manifestatii pentru contracararea dictaturi satanice.Vor sa ne controleze banii, apa ,hrana si propietatea ca noi sa devenim dependenti de ei.Nu ii intereseaza nicidecum sanatatea noastra atat timp cat au in plan reducerea populatiei prin aer viciat hrana otravita medicamente daunatoare vaccinuri letale si razboi.Tutunul nu este suficient de periculos asa ca vor sa-l prohibe si sa puna in loc altceva mai nociv spre o moarte mai rapida de genul drogurilor.

    Apreciază

  18. a said, on iulie 11, 2013 at 11:54 pm

    Ar mai fi o ipoteza. Am ascultat conferintele dr. Calin Marginean cu mare interes, in ciuda faptului ca este sectar (si medicul Sf. Vasile cel Mare era evreu). Nu-i pot nega competentele medicale. Ei, la capitolul coenzima Q10, dansul spune niste lucruri foarte interesante, si anume ca intr-un bazin de racire parca(cu apa, in orice caz), dintr-o centrala nucleara, un loc unde radioactivitatea este atat de mare incat nici o fiinta vie nu poate vietui si nici nu s-a luat in calcul ca ar putea fi, de fapt o anume specie de bacterii prolifera. S-a constatat ca avea particularitatea de a produce cantitati uriase de coenzima q10, lucru care o ajuta sa supravietuiasca fara probleme. Deci coenzima Q10, care se gaseste in cantitatea cea mai mare in frunzele de tutun, protejeaza de radiatii nucleare. Iar scopul nefartatilor este de a face oamenii cat mai vulnerabili, ca doar nu s-au chinuit degeaba sa provoace treaba de la Fukushima, sa ramana fara ecou, fara rezultate. Nu fumez si nu recomand fumatul puteti sa va luati doza de Q10 si din catina sau de la farmacie. 😉

    Apreciază

    • Christian said, on iulie 12, 2013 at 12:18 am

      Tocmai descarcam prezentarile medicale ale dr. Calin Margirean! Ciudata coincidenta! E adevarat! Merita ascultat!

      Apreciază

      • a said, on iulie 12, 2013 at 7:30 am

        Merita ascultat pana la un anumit punct, pana incepe sminteala sectara. Imi pare foarte rau pentru dansul, absolut toate argumentele pro-adventiste pe care le-a „descoperit” citind Biblia, puteau fi demontate in cateva minute de un crestin mai citit sau de un preot ravnitor. Dar tocmai asa au aparut sectele astea nebunesti, cand omul a crezut ca poate intelege Biblia dupa capul lui, fara pastor. Oaie ratacita. Dansul spune ca secta adventista reprezinta crestinismul adevarat, pentru ca este iudaism plus Cristos. Dar in replica si pentru dansul si pentru dumneata, Christian, care inteleg ca bati tot inspre sectarism, va recomand cartea „uimit de Cristos” de James A. Bernstein. Am citit doar cateva pasaje de pe un site crestin, si marturisesc ca am ramas si eu uimita de perspectiva inedita a acestui evreu convertit la ortodoxie, de argumentele pe care vede si le aduce pentru a arata ca ortodoxia este continuatoarea religiei mosaice. Sunt lucruri pe care noi nu le mai percepem, tot ritualul crestin al nostru ni se pare rutina si il asimilam ca atare, fara sa-i intelegem semnificatiile profunde. Doamne, ajuta oile Tale ratacite sa fie gasite de pastorii Tai!

        Apreciază

      • pcmouse said, on iulie 12, 2013 at 11:01 am

        Christian-nu ma intereseaza nimic din ce spune sectarii tai!orice ar spune ei tot necuratul vb prin gura lor sa ii duca spre pierzare si pe altii!

        Apreciază

    • pcmouse said, on iulie 12, 2013 at 10:59 am

      terminati cu propaganda sectara ca nu-i bine deloc..

      Apreciază

      • STOP RFID 666 said, on iulie 12, 2013 at 12:51 pm

        pcmouse

        Cercetati toate lucrurile si luati ce este bun. Atat timp cat nu face propaganda sectara e ok.

        Apreciază

      • Christian said, on iulie 12, 2013 at 1:38 pm

        Pcmouse, m-am angajat sa nu mai fac „propaganda”! Doar am confirmat ceea ce a spus A! Asa cum el bine spunea: „Merita ascultat pana la un anumit punct.” Eu nu sunt adventist si nu agreez conceptiile lui adventiste. Ma intereseaza la el exclusiv constatarile din domeniul medical! Ceea ce e meritoriu la Calin Margirean e ca recomanda remediile naturiste, nu medicatia de sinteza! El insusi a vindecat cancere prin protocoale de cura naturala! Asa ca, dupa cum spune si Biblia: „Cercetati toate si pastrati ce e bun!”

        Apreciază

      • george said, on iulie 12, 2013 at 11:20 pm

        @pcmouse
        Christian merita tratat ca orice om normal atat timp cat nu face prozelitism! Faptul ca discuta amical pe subiecte ce tin de sanatate, mai da si sugestii interesante de unde se vede ca este „in tema” cu multe dintre evenimentele ce afecteaza omenirea, aceasta e de acceptat si arata bunul-simt al nostru, al crestinilor ortodocsi.
        Noi trebuie sa fim fii ai luminii, sarea pamantului, altfel suntem crestini doar cu numele.
        Ca „fii ai luminii” trebuie sa raspandim lumina, sa fim luminosi, sa risipim și în întunericul celorlalți.
        Ca „sare a pamantului”, lucrarea noastra într-o astfel de lume este, mai intai de toate, sa conservam, sa oprim decaderea și descompunerea. Sa protejam valorile crestin-ortodoxe! Sa dam gust, sa daruim vieții dimensiunea ei duhovniceasca și morala prin propriul exemplu ce ne confera adevarata demnitate crestina.
        De incearca insa vreo „strategie”, eu (ca „prieten” deja declarat al dansului) sunt cu ochii pe el (si pe altii) ca pe … butelie!
        Personal acord clementa oricarei persoane atat timp cat nu incalca bunul simt (crestinesc).

        Apreciază

  19. gerica64 said, on iulie 12, 2013 at 5:53 am

    Tataia
    Este adevarat ca traducerea articolului este facuta cu google translate dar pentru cine nu cunoaste engleza e bun si asa.Mai trebuie adaugat ca coenzima Q10 prezenta in tutun protejeaza impotriva radiatiilor nucleare.Eu nu cred ca atat arsenal nuclear chimic si bacteriologic nu va fi folosit cand va ingadui Dumnezeu bineinteles.Orice om poate muri de 144 de ori numai din rezidurile nucleare provenite de la testele nucleare pentru ca efectul lor dureaza 50000 de ani pana se neutralizeaza.Aceste reziduri sunt purtate de vant si unde cad inseamna cancer de piele si plamani asa ca este foarte plauzibila ideea ca a fost data vina pe tutun pentru a acoperi infestarea aerului cu particule reziduale nucleare.Majoritatea cancerelor care au cunoscut o crestere formidabila au aparut din aceste cauze Hiroshima, Nagasaki,Cernobil iar la Fukushima capitolul este departe de a se fi incheiat.Interdictiile la care ne supune UE devin din ce in ce mai stresante si mai nesimtite in curand se vor lua si de credinta crestina ca deranjam pe alti practicandu-o,este ca o menghina care tot se strange apasand pe libertatea si constiinta noastra.Din profetiile din biblie si din alte surse s-ar intelege ca Babilonul (UE) se va destrama de la sine dar si din atacul rasei galbene care va intra in Europa si va face prapad nu este exclus sa fie aliati si cu rusii.Asa ca scapam de un drac si dam peste altul mai tafnos.Spun multi ca suntem alarmisti s-au obsedati de apocalipsa si despre cipurile astea ca raman cu o incarcatura grea de suportat psihic si saraci nu suporta.Toate astea sunt un nimic pentru ce vor avea de suportat in lunile si ani care urmeaza totusi necazurile vin cumva gradual ca altfel ar lua-o razna.Trebuie sa spunem adevarul chiar daca suna rau iar noi toti trebuie sa fim pregatiti si cat mai impacati cu Dumnezeu pentru ca nu stim clipa si ceasul mortii intr-o apocalipsa care se desfasoara chiar acum.

    Apreciază

  20. gerica64 said, on iulie 12, 2013 at 6:10 am

    O alta cauza de prohibitie a tutunului si de promovare a altceva

    „Va exista, in cursul generatiei urmatoare sau nu foarte departe de aceasta, o metoda farmacologica de a-i face pe oameni sa-si iubeasca robia, creand dictaturi fara lacrimi, ca sa spunem asa, si producand un fel de lagare de concentrare nedureroase pentru societati intregi, astfel incat oamenilor le vor fi luate libertatile, dar le va placea, fiindca vor fi distrasi de la orice dorinta de a se rascula prin propaganda sau spalarea creierelor, sau prin spalarea creierelor imbunatatita prin metode farmacologice. Si aceasta pare sa fie ultima revolutie.“

    (Aldous Huxley, Tavistock Group, California Medical Scool, 1961)

    Apreciază

    • cata said, on iulie 14, 2013 at 12:41 pm

      nu va ezista incorect ci a inceput deja exista si se fac demersuri si pregatiri tehnice reale ,vezi fema camp si mai vb sunt multe de discutat si din punct de vedere religios unde unii vedau adevarata credinta era defapt adevarata spalare pe creier si asta de 2000 de ani incoace dar mai vedem sper sa nu apuc vremurile desi Parintele Justin ne spune clar putea sa o spuna mai duhovniceste mai parinteste ( pe ocolite ) dar ceea ce va fi va fi grav si nu vom avea cale de scaapare si va lovi repde scurt ca un pumn profesionist

      Apreciază

  21. Alex said, on iulie 12, 2013 at 11:42 am

    Din cate stiu eu tutunul/fumatul reduce capacitatea specifica a medicamentelor . Cum majoritatea medicamentelor devin din ce in ce mai mult paleative toxice, nevindecatoare, cu o multime de reactii adverse…..

    Apreciază

  22. crestinul ortodox said, on iulie 12, 2013 at 12:16 pm

    din profetia SFANTULUI NIL ATONITUL
    „cand se va apropia vremea venirii lui antuhrist , se va intuneca mintea omului de toate patimile cele trupesti ale curviei si foarte mult se va inmulti necredinta si faradelegea .Atunci omul va deveni de nerecunoscut , schimbandu-se fetele oamenilor si nu se vor recunoaste FETELE BARBATILOR DE ALE FEMEILOR PENTRU NERUSINATA IMBRACAMINTE SI A PARULUI DIN CAP
    Oamenii din vremea aceea se vor inrai ca niste fiare salbatice fiind inselati de antihrist ;
    nu vor da respect parintilor si celor batrani , iar dragostea va pieri .
    Pastorii crestinilor , arhierei si preoti vor fi oameni cu slava desarta afara de prea putini … cu totul nerecunoscand calea din dreapta de cea din stanga .
    Atunci SE VOR SCHIMBA OBICEIURILE SI TRADITIA CRESTINILOR SI A BISERICII .
    CURATIA VA PIERI de la oameni si VA STAPINI faradelegea .Minciuna si iubirea de argint Vor Ajunge la cel mai inalt grad si va fi vai de cel care va aduna bani CURVIILE , PREACURVIILE , SODOMIILE , HOTIILE SI OMORURILE IN VREMEA ACEEA VOR FI PE TOATE DRUMURILE . Pentru savarsirea acestor mari pacate , oamenii VOR FI LIPSITI DE DARUL SFANTULUI DUH PE CARE L-AU PRIMIT LA SFANTUL BOTEZ PRECUM SI DE MUSTRAREA CONSTIINTEI …”
    cam astfel de legi pregateste fiara din apus de peste ape si fiara antihristica numita ue pentru „vremea venirii lui antihrist ”
    de asta Sfantul Parinte Iustin a spus este timpul LUPTEI , de ne lupta impotriva raului si a imparatiei raului sau antihrist ce se vrea a se asterne si peste rasarit ;
    caci neamurile din apus sunt inghitite pentru ca au baut din cupa desfranatei babilonului
    INSA
    Lumina din rasarit Va Rasari
    Neamurile la ORTODOXIE vor Veni
    Si ORTODOXIA VA Straluci

    vremurile se implinesc , profetiile asemeni
    si
    in SFANTA CRUCE
    a Acestui Neam romanesc
    vom birui
    cand URGIA VA VENI
    amin!

    Apreciază

  23. john said, on iulie 12, 2013 at 9:11 pm

    Asta se inscrie in scenariul indobitocirii si cretinizarii maselor?:
    HOLLYWOOD ÎN STARE DE ŞOC! Fiica unei MARI CÂNTĂREŢE se mărită cu FRATELE EI VITREG
    Mai mult: HOLLYWOOD ÎN STARE DE ŞOC! Fiica unei MARI CÂNTĂREŢE se mărită cu FRATELE EI VITREG – Vedete de la ei | Libertatea.ro
    http://www.libertatea.ro/detalii/articol/marita-fratele-vitreg-satula-criticile-adresa-relatiei-nick-gordon-fiica-whitney-houston-confirmat-logodna-455101.html

    Apreciază

  24. bodicelu said, on iulie 13, 2013 at 10:44 pm

    Ar mai fi de luat in calcul o ipoteza. Compusii tutunului aflati in sange ar putea coroda cipul pe care vor ei sa-l implanteze in oameni in viitorul apropiat. Din cate imi aduc aminte, la inceputul anilor 90 stiam ca nu avem voie sa fumam langa calculatoare pentru ca fumul distrugea hard-discurile. Oricum, merita de cercetat si in aceasta directie.

    Apreciază

  25. Ciprian said, on iulie 14, 2013 at 11:50 pm

    In cartea ORANKI autorul DIMITRIE BEJAN spune ca din cauza lipsei de alcool foarte putini au murit incercand diverse surogate, in schimb din cauza lipsei de tutun, foarte multi si-au gasit sfarsitul fumand mahoarca sau paie etc… disperarea celor care nu mai aveau tutun era mult mai mare decat a celor care nu mai aveau alcool…
    Personal m-am lasat de fumat dupa ce am fumat odata ceva mai mult si mi-a fost rau, a doua zi m-a luat o scarba ca nu am mai pus tigara in gura, nu am fost un fumator inrait, multumesc Lui |Dumnezeu ca m-am scapat de patima asta, insa nu recomand metoda, poate fi destul de riscanta…

    Apreciază

  26. Tatiana said, on iulie 15, 2013 at 10:50 am

    Ideea e amestecarea binelui cu raul, a adevarului cu minciuna. Capata credibilitate prin astfel de campanii, asta e scopul lor. Mai mult, au interzis tigarile acelea care nu se sting singure, dar cele care se sting sunt mai daunatoare (am vazut la tv asta). Asadar, poate fac campanii de genul dar baga substante care sa creasca dependenta oamenilor, pastrandu-si astfel, 99 % dintre clienti, din cauza faptului ca oamenii nu se vor putea lasa. Iar imaginile acelea de pe tigari, corelate cu dependenta nu creaza decat frustrari, neliniste, nemultumire de sine, o alta cauza a bolilor trupului si sufletului.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.