SACCSIV – blog ortodox

Sergiu Nicolaescu VA FI INMORMANTAT?

Posted in BOR, incinerare, INMORMANTARE by saccsiv on iulie 10, 2013

1357324583download

   Sergiu Nicolaescu a fost incinerat, insa, dupa cum deja stiti, s-ar putea ca nu asta sa fi fost dorinta sa, ci:

Testament, Sergiu Nicolaescu. A cerut să fie înmormântat creştineşte

   Iata si ce aflam din articolul Sergiu Nicolaescu POATE FI ÎNMORMÂNTAT. Purtătorul de cuvânt al BOR explică procedura de pe http://www.ziarulring.ro:

Biserica Ortodoxă Română ar putea să îşi reconsidere poziţia faţă de Sergiu Nicolaescu. Purtătorul de cuvânt al BOR, Constantin Stoica, ne-a spus cum ar fi posibil ca marele regizor să beneficieze de o înmormântare creştină şi a lansat un apel către Primăria Capitalei.

[…]

„Dacă testamentul este real, se poate oficia o slujbă religioasă” Purtătorul de cuvânt ne-a explicat şi cum ar fi posibil ca marele regizor să beneficieze de serviciile creştineşti chiar şi în condiţiile în care trupul său a fost incinerat: “Dacă acel testament este real şi se constată o inducere în eroare a Bisericii, atunci se poate acorda o dispensă, iar urna cu cenuşa domnului Nicolaescu se poate introduce într-un mormânt şi să se oficieze o slujbă religioasă. Dar această slujbă nu este posibilă decât în urma unei cereri din partea familiei domnului Nicolaescu către Biserică”. Apel către Primăria Capitalei Constantin Stoica a arătat disponibilitatea Bisericii de a ameliora această problemă, însă ne-a explicat că trebuie să se implice şi administraţia publică a Capitalei. „Eu pun o întrebare. Dacă testamentul este autentic , Primăria Capitalei nu poate acorda un loc de veci la Cimitirul Bellu pentru ca acesta să devină un loc de pelerinaj pentru admiratorii domnului Nicolaescu? “, a adăugat Stoica. 
   Comentariu saccsiv:

   Cred ca se poate. Precum in cazul celor ce mor mistuiti in flacari, din care nu mai ramane mare lucru.

   Daca el n-a dorit incinerarea, iata cat de multe probleme a creat sotia sa, Nicolaescu Daniela, care l-a ars. Si oare de ce a dorit neaparat sa-i faca asa ceva? Ce ascunde sau de ce cult apartine?

 Dana--vaduva-regretatului-regizor--a-recuperat-ramasitele-pamantesti-de-la-Crematoriul-Uman-Vitan-Barzesti-ale-lui-Sergiu-Nicolaescu-in-mare-secret--prin-complicitatea-unei-firme-de-pompe-funebre

Foto: http://www.ziare.com/bucuresti/stiri-life-show/dana-vaduva-regretatului-regizor-a-recuperat-ramasitele-pamantesti-de-la-crematoriul-uman-vitan-barzesti-ale-lui-sergiu-nicolaescu-in-mare-secret-prin-complicitatea-unei-firme-de-pompe-funebre-3508547

   Iata ce scrie in articolul Dovadă de necontestat: Sergiu Nicolaescu n-a dorit să fie incinerat!:

Vestea incinerării maestrului a căzut ca un trăsnet peste apropiaţi, cunoscuţi, dar şi peste o bună parte a românilor de rând. Nu puţine sunt vocile care susţin că incinerarea este dorită de soţia regizorului pentru a se şterge urmele ADN în cazul posibilei iviri a altor moştenitori ai averii lui Sergiu Nicolaescu. Iată şi ştirea bombă apărută în presă în urmă cu trei ani:

Sergiu Nicolaescu, nostalgic după copilul din flori. Povestea de dragoste dintre regizor şi Roxana, femeia pe care a „căutat-o peste tot”

„A fost la un moment dat o fată foarte frumoasa, Roxana o chema, proaspăt căsătorită. Mi-a făcut curte. Am trăit împreună o perioadă, evident, doar ca amanţi, şi apoi a dispărut. Am căutat-o peste tot. Nimic. Am aflat ulterior că a plecat din ţară şi că a născut. Planul ei a fost să facă un copil cu mine, (fără falsă modestie, atunci eram frumos) şi să îl crească cu soţul ei. I-am respectat alegerea, într-un fel m-a flatat, dar m-a şi durut. Nu l-am căutat, însă, niciodată, n-am vrut să distrug viaţa nimănui. Iar acum e prea târziu, n-aş mai putea recupera nimic”,.

………….. „Mi-ar fi plăcut să am 5-6 copii, mă rog… n-am avut… Am o mare admiraţie faţă de familiile care au făcut şi au crescut copii. Nu am căutat să mă realizez printr-o dragoste mare. Câţi bărbaţi pot afirma că au întâlnit dragostea vieţii lor? Îndrăgosteala e una, iubirea, cu totul altceva. Iubirea nu-i distracţie şi nici voluptate, ci un angajament statornic“, se destăinuia maestrul acum trei ani.

   Comentariu saccsiv:

   Iolanda Nicolaescu (86 de ani) a decis sa conteste testamentul lasat de fratele Sergiu Nicolaescu (1930-2013). Motivul principal al cererii de revocare ar fi ca sotia nu a indeplinit dorinta lui: „Sa ma inmormanteze dupa datinile crestinesti”.
   In articolul Ce SECRETE ÎNGROZITOARE ascunde INCINERAREA lui Sergiu Nicolaescu aflam ca:

Totuşi, atunci când Sergiu Nicolaescu a fost incinerat, Iolanda a fost de acord. Pe 4 ianuarie, ea lua apărarea cumnatei sale şi explica, la România TV. „Incinerarea a fost ideea fratelui meu. Am vorbit cu el de o viaţă să fie incinerat. Sergiu a vrut să fie incinerat. Unchiul lui, care a fost general, tot asta a dorit. Sergiu a spus că vrea tot ca unchiul lui. Nu a fost ideea soţiei sale”, spunea aceasta la televizor.
NICOLAESCU_c9c0ddc35f

   Comentariu saccsiv:

   Si atunci, daca el chiar a dorit sa fie incinerat, iar treaba cu contestatia are strict un motiv financiar? Daca se va stabili in instanta ca a dorit sa fie inmormantat crestineste, dar de fapt n-a dorit? Va fi inmormantat?

   Lasand chestiunea inmormantarii de o parte, a fost nociv Sergiu Nicolaescu pentru acest neam?

79 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. dante said, on iulie 10, 2013 at 7:02 pm

    Dupa ditamai scandalul mediatic, in care familia a strigat sus si tare ca el a dorit sa fie incinerat, acuma o dau cotita. Testamente aparute si disparute peste noapte, o ditamai zapaceala si ma intreb, al cui e interesul, caci trebuie sa fie un interes, cumva al celor care se straduiesc cu osirdie sa distruga Biserica ortodoxa, ducind-o in derizoriu?
    Nicolaescu n-a murit intr-un brusc accident de masina, ci a fost in spital o lunga perioada, ca atare cei din preajma lui si cu el trebuie sa fi discutat si aspectul inmormintarii, astfel moartea nu l-a luat prin surprindere.
    Faptul ca a fost incinerat, eu cred ca intr-adevar a fost dorinta lui, asumata, caci nu era un om prost, insa poate ca acuma ar da mai bine ca el sa fie „reabilitat” cumva fata de romani care nu au vazut cu ochi buni incinerarea lui.
    Romanul trebuie hranit cu scenarita, e punctul lui nevralgic ( Elodia, Madalina Manole, Nicolaescu…etc), ca in spate sa fie votate nu stiu ce aberatii de legi, care altfel ar face mare vilva.

    Doamne ajuta!!

    Apreciază

    • george said, on iulie 11, 2013 at 1:07 pm

      @dante,
      Ai surprins foarte bine aspecte importante din filmul „Cenusa”, cum spunea fratele @G-man, atunci cand spuneai; „ma intreb, al cui e interesul, caci trebuie sa fie un interes, cumva al celor care se straduiesc cu osirdie sa distruga Biserica ortodoxa, ducind-o in derizoriu?”
      Voi cauta sa-ti rapund la aceasta intrebare a ta, iar mai pe urma ne vom convinge cu totii in ce masura m-am inselat sau nu!
      Interesul este SA SE CREEZE CAT MAI MULTE PUNCTE COMUNE CU DOCTRINA „RELIGIEI UNIVERSALE” ASTFEL INCAT SA FIE CAT MAI FACILA „UNIREA”.
      Catolicii, au renunţat deja din 1963 la a interzice preoţilor să ţină liturghii pentru cei ce-a ales incinerarea. In Italia, toate marile cimitire au su sector cu urne pentru cei icinerati.
      Între sfârșitul secolului 19 și începutul secolului 20, Biserica Reformată Prusacă valida incinerarea pe baza argumentului că „Dumnezeu poate reînvia la fel de ușor un bol de cenușă precum poate învia un pumn de pământ”.
      Apoi, dupe ce se va LEGITIMIZA (justifica) acest obicei si va deveni „regula”, se va trece mai departe la celelalte „chestiuni teologice” ce vor trebui a fi LEGITIMIZATE.
      In realitate, IN CULISELE OCULTEI MONDIALE SE CAUTA SOLUTII PENTRU DISTRUGEREA ORTODOXIEI, OCULTISTII CUNOSCAND FAPTUL CA ACEASTA (ORTODOXIA) ESTE INAMICUL SUPREM CE TREBUIE LICHIDAT! PENTRU ACEASTA SE FOLOSESC IN SPECIAL DE MULTI-MEDIA INFORMATIONALA SI DE CEATA SCRIBALAILOR (SCRIBALOSILOR!) CE CREEAZA, IN SPECIA ARGUMENTE LOGICE, NU SE SPRIJINA, IN COMBATEREA LOR PE ARGUMENTE TEOLOGICE!
      Din pacate Biserica Ortodoxa duce mare lipsa de ierarhi si preoti cu adevarat „specializati” in a identifica si combate eficient si argumentat atacurile dusmanilor Ortodoxiei.

      Apreciază

  2. Maria said, on iulie 10, 2013 at 7:33 pm

    Dar de ce dupa atata timp , a iesit de la naftalina , acest testament ?
    Cine mai crede acum ca asta si-a dorit defunctul , cat a trait ???
    Greu de crezut !

    Apreciază

  3. Ion Roman Popescu said, on iulie 10, 2013 at 8:07 pm

    ” a fost nociv Sergiu Nicolaescu pentru acest neam? ”

    Cred ca nu putem pune asa unitar ori crestineste problema. Noi nu suntem vreun neam ales.

    Pentru unii a fost valoros, pentru altii parazit. (Centrul Național al Cinematografiei (CNC) )

    Multe dintre filmele sale sunt terne, fade. In seria Pistruiatul ni se prezinta lupta de rezistenta triumfatoare a ilegalistului comunist.

    Apreciază

    • george said, on iulie 11, 2013 at 2:02 pm

      @Ioan Roman Popescu
      „Cred ca nu putem pune asa unitar ori crestineste problema.”- Gresesti ! CRESTINESTE problemele se pun UNITAR! Pentru ca noi – crestinii adevarati – suntem „mădulare unii altora” (Romani 12:4,5 ). Nu ai gandire crestina deci nu esti crestin!
      „Noi nu suntem vreun neam ales.” – Intuiesc, prin ceea ce spui, ca PENTRU TINE, sintagma „poporul ales” se refera „stricto sensu” la popului evreu de credinta mozaica.
      Credinta mozaica, este credinta evreilor primita prin proorocul Moise. Ei nu cred in Iisus Hristos, Mantuitorul lumii, refuzand Legea cea Noua adusa de El si de aceea prigonesc pe crestini.
      Noi ne-am increstinat de aproape doua mii de ani, din timpul Sfantului Apostol Andrei, ce a fost ALES de Mantuitorul Hristos; „Nu voi M-aţi ales pe Mine, ci Eu v-am ales pe voi şi v-am rânduit să mergeţi şi roadă să aduceţi, şi roada voastră să rămână, ca Tatăl să vă dea orice-I veţi cere în numele Meu.” (Ioan 15, 16). Iarasi se vede ca NU AI GANDIRE CRESTINA SI NU ESTI CRESTIN CI ….ALTCEVA!

      Apreciază

      • Irina said, on iulie 13, 2013 at 10:01 pm

        Evreii au fost o data popor ales, dar o data cu venirea Mantuitorul pe pamant, poporul ales este format din crestini acestei lumi indiferent de neamul din care provin. Asa ca tara noastra fiind predominant crestina ortodoxa mai ales, putem spune ca facem parte cu brio din adevaratul popor ales, cel al ortodocsilor.

        Apreciază

  4. mihai said, on iulie 10, 2013 at 8:10 pm

    lasand la oparte incinerarea lui nicolaescu si pe acea matracuca care nu are nimic crestineste in ea, iar dupa parerea mea aceasta sa castorit cu el din cu totul alte motive dar nicidecum din dragoste, sunt ft. multe persoane in special oameni ai nimanui, adica ai strazii, la care acestia dupa decesul lor sunt incinerati fara voia lor pt. ca asa au vrut familia, rudele,prietenii, autoritatile in cazul oamenilor strazii etc si referitor la acestia din urma biserica ar trebui sa vada cu alti ochii acest fapt pt. ca nu toti incinerati siau dorit asta

    Apreciază

    • Maria said, on iulie 10, 2013 at 8:53 pm

      Dar , oare cum de a ingaduit Dumnezeu , daca era un crestin ravnitor , sa fie ars ca pe gunoi ?
      Cum a trait in viata , din punct de vedere duhovnicesc , asa a si sfarsit .

      Apreciază

      • tataia said, on iulie 12, 2013 at 2:06 am

        Daca era un crestin rivnitor eu cred ca s-ar fi vazut din filmele lui. Ok, pe vremea comunismului nu era voie, dar el are filme si de dupa caderea comunismului. Asa ca sincer nu prea cred in „crestinismul” sau…Filmele sale sint in cel mai bun caz submediocre…singurul care mi-a placut a fost „Nea Marin miliardar” ori acela e o comedie si de la comedii nu poti avea pretentia de capodopere cinematografice. Totodata este si singurul film al sau unde el nu apare ca actor 😀 . Doar i se aude vocea la televizor. Cit despre filme gen „Orient Express” sau altele asemenea? Sa imi fie cu iertare dar eu cind vad cum fosila ambulanta de Nicolaescu de 80 si de ani se crede mare sex-symbol adorat de toate tinerele de 20 de ani mi se face scirba! Un cult al personalitatii cum nici la Ceausescu nu am vazut!

        Apreciază

      • crestinul ortodox said, on iulie 12, 2013 at 4:47 pm

        Adevar graiesti ,Maria

        Apreciază

  5. Ion Roman Popescu said, on iulie 10, 2013 at 8:11 pm

    ” Ce ascunde sau de ce cult apartine? ”

    Cred ca foarte probabil de ‘Cultul Mercantilismului’. Dana poate considera ca „si-a sacrificat” tineretea alaturi de barbatul care putea sa-i fie bunic.

    Apreciază

  6. Daniela Todescu said, on iulie 10, 2013 at 8:22 pm

    Este scris ac e mai bine de un copil mort care nu a vazut lumina zilei decat de un om care moare si nu are mormant! Pana si Eliade a cerut sa fie incinerat la Chicago iar dupa afinitatile lui cu religia lui Maytrei putem crede acest lucru dar ca strain, problema mortii si a inmormantarii este una financiara! dumnezeu stie ca ne poate invia chiar si din pietre dar, daca sufletul lui a dorit sa fie inmormantat crestineste, merita o sansa! are Isus grija sa invie toti mortii si sa:i aseze pe unii la dreapta si pe altii la stanga lui, unii pentru viata vesnica altii ptr moartea eterna.. cine suntem noi? vanzatori de religie? ca de cand cu comunismul asta toate relele chineze sunt adoptate la noi! vai Doamne, VAI! AI MILA DE SUFLETELE NOASTRE CA TOTI SUNTEM PACATOSI!

    Apreciază

    • pcmouse said, on iulie 11, 2013 at 1:02 am

      „Daniela Todescu”de ce scrii numele Mantuitorului nostru IISUS HRISTOS cu un i?

      Apreciază

      • george said, on iulie 11, 2013 at 2:12 pm

        @pcmouse
        „Daniela Todescu” scrie „Isus” cu un singur „I” pentru ca nu este ortodoxa si gandeste EXACT dupa modelul detractorilor ortodoxiei.
        Cauta pe net si ai sa gasesti intr-o proprortie covarsitoare, ACEEASI EXPLICATIE MASONICA, acelasi REFREN – „problema mortii si a inmormantarii este una financiara!” – cand argumenteaza „traditionalismul ortodox”.

        Apreciază

      • Maria said, on iulie 11, 2013 at 5:28 pm

        Aceasta „Daniela Todescu ” , nu-i ortodoxa .Din trei cuvinte scrise , iti dai imediat seama ce doctrina ratacita au in cap si cat de departe sunt de adevar .
        Eu ii simt de cum citesc cateva cuvinte si le raspund ca nu sunt ortodocsi .

        Apreciază

    • crestinul ortodox said, on iulie 12, 2013 at 4:58 pm

      se scrie IISUS HRISTOS
      … si DUMNEZEU …
      iar banu nu este mai presus de ORTODOXE cum nici mamona nu este decat intuneric ,plingerea si scrasnirea dintilor …si tot mamona ramine sau intunericul de nedescris
      insa DUMNEZEU Adevarat este LUMINA INTRU ADEVAR , DUMNEZEU Intru Sfanta TREIME in care suntem Botezati Crestin Ortodox caci intru IISUS HRISTOS ne-am naqscut , Mantuitorul ne-a rascumparat prin Jertfa Sa pe CRUCE si asemeni Stapinului HRISTOS Sa Fim pina la capat
      ” ca nu-i mai presus sluga decat Stapinul ”
      Amin!

      Apreciază

      • crestinul ortodox said, on iulie 12, 2013 at 4:59 pm

        ar banu nu este mai presus de ORTODOXIE cum nici mamona nu este decat intuneric ,plingerea si scrasnirea dintilor …si tot mamona ramine sau intunericul de nedescris…

        Apreciază

  7. adi said, on iulie 10, 2013 at 8:49 pm

    Aschia nu sare departe de trunchi,din pacate 😦
    Citez:
    Comunistul Nicolae Cambrea, un apropiat al Anei Pauker , a ales să fie incinerat, model adoptat și de nepotul său, Sergiu Nicolaescu.
    sursa http://ro.wikipedia.org/wiki/Nicolae_Cambrea
    Nicolae Cambrea a fost unchiul lui Sergiu Nicolaescu un comunist notoriu si tradator al tarii , el a fost cel care din dezertori ai Armatei Romane a format divizia Tudor Vladimirescu,care la sfirsitul celui de-al doilea razboi a venit cu directive de la Moscova si le-a executat.
    Parerea mea despre opera lui Sergiu Nicolaescu este una proasta adica mai mult a stricat decit a realizat ,dar e o parere strict personala.Filmele sint mai mult o glorificare a sistemului comunist vezi Pistruiatul,Cu miinile curate,Ultimul cartus etc la care comisarul Roman care era comunist este prezentat la superlativ.
    Dumnezeu i-a dat timp sa lamureasca de partea cui sa fie macar la sfirsitul vietii sale , insa fostul regizor a ales moarte pagineasca,a avut si „model” de inspiratie din pacate.

    Dumnezeu sa-l ierte!

    Apreciază

  8. Sergiu said, on iulie 10, 2013 at 8:51 pm

    Stie cineva ce s a intamplat cu site ul de la Petru Voda, petruvoda.ro, caci vad ca e spart de hackeri. Va multumesc.

    Apreciază

  9. Cosmin said, on iulie 10, 2013 at 9:25 pm

    DIABOLIC, ORIBIL,DEZASTROS !!!
    PEPSI A DECLARAT CĂ FOLOSEŞTE CELULELE COPIILOR AVORTAŢI PENTRU BĂUTURILE PRODUSE
    http://www.familiaortodoxa.ro/2013/07/10/pepsi-a-declarat-ca-foloseste-celulele-copiilor-avortati-pentru-bauturile-produse/

    Apreciază

  10. Ioan Pelasgul said, on iulie 10, 2013 at 9:26 pm

    http://adevarul.ro/news/eveniment/adevarul-live-csaba-asztalos-presedintele-cncd-despre-toleranta-romanilor-fata-minoritati-8_51c164ebc7b855ff56a763b2/index.html

    Liberalii de la adevarul si non-sensul lor:
    Deci cand e vorba de discriminarea crestinilor in vremea comunismului NU SE DISCUTA
    DAR CAND E VORBA DE DISCRIMINAREA GAYILOR SI A FEMEILOR( PRIN AVORTURI CICA…. CU MII DE VICTIME!!!)

    Astia folosesc ingineria sociala http://ro.wikipedia.org/wiki/Inginerie_social%C4%83 pentru a convinge lumea ca nu e nici o problema cu homosexualii.

    Apreciază

    • Ioan Pelasgul said, on iulie 10, 2013 at 9:39 pm

      Deci exact ceea ce am auzit de la americani ca li s-a intamplat decenii la randul, la fel incep si la noi.
      Obisnuiti-va sa auziti cuvinte ca „ura”, „bigoti”, „rasisti”.

      Apreciază

  11. Anda said, on iulie 10, 2013 at 9:29 pm

    Pt rolul pe care la avut in decembrie ’89 pt activitatea de dupa 90 din punctul meu de vedere a fost un tradator de tara . Nu pun in discutie activitatea sa professionala Ci doar activitatea politica dar daca ii analizezi filmele Sunt pline de mistificari ale adevarului istoric .

    Apreciază

    • cosminml said, on iulie 11, 2013 at 8:19 am

      Da rolul lui din 89 a fost mare si a pus temelie inceputul distrugerii Romaniei. Mare parte din ceea ce este Romania azi este vina lui.

      Apreciază

  12. acc70 said, on iulie 10, 2013 at 10:27 pm

    in afara subiectului, dar….f important

    epoca cipului la purtator tocmai a inceput…la Brasov..:

    http://adevarul.ro/locale/brasov/bratari-coduri-bare-pediatrie-1_51dd668dc7b855ff56236c47/index.html

    Apreciază

    • STOP RFID 666 said, on iulie 10, 2013 at 10:52 pm

      acc70

      Dobitoc e cine accepta acea mizerie pe el.

      Apreciază

    • danutza said, on iulie 11, 2013 at 10:55 am

      imaginea cu vacuta cipuita, postata de cosmin, e supertare. se potriveste d e minune. vom sta ca vitele la cipuit??? guvernul se agita de zor sa ne distribuie cardurile de sanatate. fratilor, bune-rele, distribuiti pe cei existenti sau faceti voi alti fluturasi anticip ca e jale!!!! indemnati oamenii sa nu pirmeasca cardurile cu cip!!

      Apreciază

      • acc70 said, on iulie 11, 2013 at 6:51 pm

        eu mai de demult am umplut cutiile postale cu primul manifest anticip ( ala care a aparut primul cu circa 4 pagini de explicatii) ..a doua zi le gaseam aruncate pe jos prin casa-scarii , aproape sigur nu s-au obosit sa le citeasca…

        Apreciază

      • NIMENI said, on iulie 12, 2013 at 12:46 pm

        danutza & acc70,
        Se confirma din pacate ….!
        E JALE!
        Ce-ai facut tu acc70 am facut si eu …aceeasi reactie ….
        Pe de alta parte, MARTORII si-au bagat si ei hartiile prin cutii …
        De retinut ca nu toate erau aruncate pe jos …unii au halit-o, poate s-au gandit la utilitati igienice!
        Pentru mine este clar, FIECARE PE PIELEA LUI!
        Din ce in ce mai multi oameni au CREIERUL BETONAT, dupa SPALARE!
        Amin!

        Apreciază

      • crestinul ortodox said, on iulie 12, 2013 at 5:04 pm

        si uite asa de asta are sa vina URGIA …pentru impietrirea oamenilor si pentru lupii in piei de oaie ce sunt la carma Bisericii Ortodoxe ca PESTELE DE LA CAP SE IMPUTE
        amin!

        Apreciază

  13. STOP RFID 666 said, on iulie 10, 2013 at 11:02 pm

    Anglicanii se pregătesc din nou pentru hirotonirea femeilor

    Săptămâna aceasta, corpul de conducere al Bisericii Anglicane, Marele Sinod, discută din nou hirotonirea femeilor, după ce propunerea a fost respinsă în noiembrie anul trecut, la o diferenţă de doar şase voturi. Chiar dacă va fi votată, propunerea va putea fi implementată abia din noiembrie 2015.

    Sinodul a votat luni în favoarea hirotonirii femeilor episcop, cu 319 pentru şi 84 împotrivă. Votul presupune demararea unor reforme care să faciliteze „hirotonirea de urgenţă”. Motivaţia Arhiepiscopului Justin Welby pentru această grabă este „schimbarea atitudinii credincioşilor”, ceea ce îl face optimist că schimbarea va avea lor în curând, potrivit unui interviu oferit cotidianului Belfast Telegraph. Contextul este cel mai favorabil de până acum, explică Welby.

    Ca urmare a votului, comitetul din cadrul sinodului va creiona proiectul legislativ până la finalul acestui an.

    Anul trecut, propunerea a fost respinsă, chiar dacă a primit 73% din numărul total de voturi. Procentul necesar pentru ca propunerea să fi fost aprobată era de 75% (trei sferturi din voturile exprimate).

    Biserica Anglicană a aprobat hirotonirea femeilor încă din 1992, dar nu şi pentru funcţia de episcop. Cu toate acestea, femeile anglicane pot deveni episcopi în Australia, Noua Zeelandă, Canada şi Statele Unite.

    Apreciază

  14. Instigare la Viata said, on iulie 10, 2013 at 11:41 pm

    Iertare pentru off topic.

    Filmul „Dupa dealuri” a ajuns, din pacate, si pe televizor. Sminteala e mare. Sper sa nu il vada prea multa lume.

    Sunt multe de zis. Am scris si eu ce am inteles din el aici: http://instigarelaviata.blogspot.ro/2013/07/cu-un-ochi-pe-dupa-dealuri.html

    Apreciază

    • adi said, on iulie 11, 2013 at 9:16 am

      #Instigare
      Cristian Mungiu este evreu si fratele Alinei Mungiu si lucreaza pentru oculta.Alina Mungiu-Pippidi este membra Council of Foreign Relations.Va spune ceva chestia asta?
      http://ro.wikipedia.org/wiki/Alina_Mungiu-Pippidi

      Imi pare insa ca poporul roman abandoneaza ortodoxia , crezind ca exorcizarile sint manifestari ale unui spirit habotnic.Daca fostul preot Daniel Corogeanu a facut exorcizarile ca la carte e greu de spus dar pentru ca un laic sa-si dea cu parerea despre exorcizari mi se pare totusi deplasat.Eu am explicat multora chestia asta totusi multi vad exorcizarile ca pe niste ritualuri de ev mediu ceea ce este fals.

      Citat de pe site ortodox
      „Nu avem de-a face cu un fenomen izolat și nici pe departe posesiile satanice nu sunt ceva de domeniul trecutului. Starea jalnică a celor posedați e dezolantă, terifiantă și ei au nevoie de rugăciunile Bisericii pentru a se vindeca.

      Rugăciunile de exorcizare nu sunt decât rugăciuni în care preoții ceartă pe demoni ca să iasă din om, din făptura lui Dumnezeu și să se depărteze de ei.

      Am dat aceste imagini video pentru a arăta că și în alte Biserici surori se practică exorcizări și că oameni posedați sunt peste tot și fiecare religie încearcă să exorcizeze cumva pe demoni. Însă numai în Biserica Ortodoxă acești oameni primesc cu adevărat o despărțire reală de demoni, dacă își îndreaptă total viața.”
      sursa http://www.teologiepentruazi.ro/2007/02/20/exorcizari-in-biserica-ortodoxa-%C8%99i-posesia-demonica-ca-realitate-universala/

      Filmul „Dupa dealuri” incearca sa batjocoreasca aceasta realitate sustinind ca exorcizarile sint de domeniul trecutului indepartat al evului mediu , si ca cei care se uita la asa ceva sau apeleaza la preoti cu har pentru exorcizare sint habotnici.

      Slavit sa fie Domnul!

      Apreciază

      • george said, on iulie 11, 2013 at 4:31 pm

        @Adi
        „Cristian Mungiu este evreu si fratele Alinei Mungiu si lucreaza pentru oculta.Alina Mungiu-Pippidi este membra Council of Foreign Relations.Va spune ceva chestia asta?” – Evidenta ca DA! Nu poti avea acces si promovat in tagma „elitei” de nu esti „de-al casei”. Reteta se aplica in toate domeniile, in special politica, avem ca exemplu pe MRU (mihai razvan ungureanu).
        „Imi pare insa ca poporul roman abandoneaza ortodoxia , crezind ca exorcizarile sint manifestari ale unui spirit habotnic.”- Hmmm, Adi de unde ai tu convingerea asta?
        Te rog sa nu te superi pe mine, vreau totusi sa te intreb ceva. Tu esti crestin-ortodox sau faci parte dintr-o alta confesiune?

        Apreciază

      • adi said, on iulie 12, 2013 at 10:54 am

        @George
        Fac parte dintr-o „confesiune” considerata azi mai ciudata ,am avut si personal sansa(binecuvintarea) sa am un dialog cu unul din preotii care slujesc la Sfintul Munte Athos pe tema actelor cu cip etc si vorbesc in cunostinta de cauza.De asemenea eu nu ii consider ortodocsi pe cei ce cu emfaza isi spun ortodocsi doar pentru ca Botezul lor a fost facut dupa ritual ortodox si participa mai mult mecanic la slujbe sau unii doar la praznice mai mari(caldicei).Cel care este ortodox trebuie sa demonstreze chestia asta nu doar prin simple vorbe , ci prin atitudine.Ex. nu ma intereseaza daca este considerat sau nu delict de opinie , eu in fata preotilor la parohia unde ma duc imi explic prin toate ocaziile care le am crezul , faptul ca nu cred in „sfintele lui Dumnezeu biserici” si nici in „unitatea de credinta” .
        Pentru documentarea acestui lucru te rog sa citesti „Marturisirea de credinta impotriva ecumenismului”
        http://www.impantokratoros.gr/d98a904d.ro.aspx si vezi cine semneaza ca sa fii sigur ca nu e sminteala.
        Din pacate nu am posibilitatea fizica de a participa regulat la Sfinta Liturghie si alte slujbe la manastiri precum Sihastria,Durau,Petru Voda,Diaconesti unde Harul Duhului Sfint este printre ei.Cei ce isi spun ortodocsi nu inteleg ca din cauza acestor alterari grave ale litaniei cu lucruri care vin din ecumenism cu origini evidente in masonerie isi distrug propria lor sansa la mintuire.Mai este o cauza pentru care nu se pogoara Harul Duhului Sfint la slujbe si anume ca preotii 99.9% de frica sa nu fie caterisiti nu marturisesc Adevarul.Eu ca mirean daca un preot are curajul marturisirii anti-cip,anti-ecumenism etc as avea curajul sa „parasesc” Biserica oficiala si sa ma duc la slujbe in pesteri,corturi etc.Nu ma intereseaza opinia celorlalti in privinta aceasta,eu cunosc(parerea mea) destul de bine Sfinta Scriptura ca sa nu ma poata vicleni altii cu tot soiul de opinii „progresiste”.

        Despre exorcizare , eu consider ca este cumva de datoria preotului(preotilor) sa faca acest lucru deoarece le-a fost lasat de la Iisus Hristos prin Sfintii Apostoli.Dovada:
        http://www.crestinortodox.ro/liturgica/viata-liturgica/exorcizarea-alungarea-demonilor-127794.html evident cu rugaciuni speciale ex Molitfele Sfantului Vasile cel Mare, Molitfele Sfantului Ioan Gura de Aur, Molitfa Sfantului Ciprian si Molitfele Sfantului Trifon.
        Ma repet poate si afirm din nou :in cazul Tanacu si ulterior in filmul „Dupa dealuri” au fost agresiuni mass-media la adresa insasi Ortodoxiei dar asta este parerea mea.Tot soiul de neavizati isi dadeau cu parerea ,rastalmacind Sfinta Scriptura dupa convingerile lor si facind tot soiul de comparatii eronate.
        Noi ca mireni avem obligatia sa pastram Credinta nealterata asa cum am primit-o prin Traditie de la Sfintii Parinti,adica sa avem curajul marturisirii nu sa ne ascundem dupa deget.Sper sa iti dea Domnul intelepciune sa procedezi si tu la fel , deoarece banuiesc ca nici tu nu ai posibiliatea sa participi regulat la slujbe acolo unde preotii au avut si au in continuare curajul marturisirii.

        Doamne ajuta!

        Apreciază

      • saccsiv said, on iulie 12, 2013 at 11:09 am

        adi

        Zici:

        „nu se pogoara Harul Duhului Sfint la slujbe”

        Dar de unde stii tu?

        Apreciază

      • G-man said, on iulie 12, 2013 at 11:15 am

        adi , prea multi de EU , in acest monolog al tau .
        Atentie ! , urmeaza statia : ispita , peron pe partea dreapta. NU Coborâ !

        Apreciază

      • adi said, on iulie 12, 2013 at 11:35 am

        frate Vasile

        Creştinul se desparte de Dumnezeu prin păcate. Dar păcate sunt şi ereziile. Domnul nostru Iisus Hristos S-a rugat ca toţi „să fie una” (Ioan 17,21), în Duhul Sfânt, iar adevăraţii închinători să se închine Tatălui „în duh şi adevăr” (Ioan 4, 23), pentru că „Duh este Dumnezeu, şi cei ce I se închină trebuie să I se închine în duh şi în adevăr” (Ioan 4, 24).
        Sursa: Ecumenismul este satanic
        http://www.apologeticum.ro/2013/01/ecumenismul-este-satanic/

        Din pacate noi nu ne mai inchinam in Duh si in Adevar.Asta este realitatea eu stiu ca la multi nu le convine (poate chiar supar imi cer iertare daca supar pe unii),dar fiecare trebuie sa ne lucram mintuirea noastra ,pentru ca doar marturisind Adevarul ne vom putea mintui.Actualele slujbe sint facute dupa sfatul unor ierarhi ecumenisti.Asa cum nu poate sa fie partasie intre Adevar si minciuna(intuneric) tot asa nu este si nici nu va nici intre Hristos si veliar.
        Cu riscul de a fi considerat sectant sau ceva de genul imi asum cele ce spun.
        completare
        IPS Serafim al Pireului nu a dat anatema doar papei,reformatilor si neo-reformatilor ci si ortodocsilor care participa la slujbe dupa ritual ecumenist.
        https://saccsiv.wordpress.com/2012/03/06/mitropolitul-serafim-de-pireu-papei-benedict-al-xvi-lea-anatema/
        Din pacate ierarhii nostri tac nemarturisind Adevarul atunci de unde Duh Sfint frate Vasile?
        uite chiar tu scriai mai demult
        https://saccsiv.wordpress.com/2012/03/04/mitropolitul-serafim-de-pireu-la-duminica-ortodoxiei-fulminanta-marturisire-impotriva-ecumenismului-sa-trimitem-textul-ierarhilor-nostri-sa-le-cerem-sa-vorbeasca-daca-tac-atunci-sunt-in-tabara-an/
        Si care a fost raspunsul ierarhilor nostri? Tacerea , dar este o tacere complice de frica sa nu fie caterisiti si sa piarda avantajele pe care au in sistem(sistem din ce in ce mai antihristic se vede).

        Slavit sa fie Domnul!

        Apreciază

      • saccsiv said, on iulie 12, 2013 at 12:08 pm

        adi

        Una e una si alta e alta.

        Nu ti-e frica ca hulesti?

        Apreciază

      • adi said, on iulie 12, 2013 at 12:23 pm

        @G-Man

        Ai dreptate , pacatul mindriei este mare dar si al nemarturisirii este iezerul de foc,mea culpa.
        Mindria are la baza parerea de sine, iar parerea de sine de regula slava desarta(Sfintii Cassian si Maxim Marturisitorul-furca cu cele 3 coarne) si aceste lucruri le cunosc f.bine doar ca vremurile sint de marturisire iar daca george m-a intrebat poate m-am incurcat scriind multe opinii personale.Ai dreptate inca odata ispita e f.mare!

        Doamne ajuta!

        Apreciază

      • adi said, on iulie 12, 2013 at 12:26 pm

        frate Vasile

        Nu,pentru ca frica vine de la diavol.Fara Adevar nu exista Duh Sfint sint sigur le Sintii Parintii din Muntele Athos.

        Doamne ajuta!

        Apreciază

      • adi said, on iulie 12, 2013 at 12:37 pm

        @frate Vasile

        Orice crestin adevarat stie ca hula impotriva Sfintului Duh nu se iarta in veac.Imi asum acest risc ca unde nu exista Adevar nu poate exista nici Duh Sfint.Sintem anatematizati de adevarata Biserica si(iarasi parerea mea G-Man ce sa fac?) este ca ne compromitem incet-incet mintuirea prin faptul ca nu luam atitudine fiecare la parohia lui,sau fiecare cum poate sa vesteasca Adevarul.Anul trecut la multi credinciosi le-am zis ca sintem anatematizati ,dar vad ca nu le pasa efectiv au impresia ca mintuirea va veni peste ei oricum.Sincer am fost dezamagit dar voi incerc sa continui lupta cum pot,cu ajutorul lui Dumnezeu.

        Doamne auta!

        Apreciază

      • adi said, on iulie 12, 2013 at 3:16 pm

        frate Vasile
        completare

        Ca sa ne dam seama in ce hal am ajuns cu ereziile noi cei care ne consideram ortodocsi va propun sa studiem putin ce inseamna anatema:
        Anatema este cea mai grea pedeapsa pe care o poate da Biserica. Ea se da contra celor ce dispretuiesc si ataca adevarurile dogmatice, morale si de cult si prin aceasta, ei duc la ratacire si pierzare de suflet pe cei nestiutori, devenind periculosi societatii bisericesti. Anatema cuprinde blestem, afurisenie si predare a celui anatemisit pe mina satanei, de care asculta si ale carui fapte si misiune o implineste, devenind mort sufleteste si vrajmas lui Dumnezeu. Ceea ce este pedeapsa cu moartea in legile de stat, este anatemisirea in legile Bisericii. (Exod. 8,32; Lev. 20, l-22 Deut. 13,1-10; 17,1-9; 20, 2-15; Mat. 21,18; Rom. 9,3; I Cor. 5,1-3; 16,2-12; Gal. 3,8-9; Const. Ap. II, 28,47-50). Prin anatemisire, „se afieroseste acela diavolului si mai mult sa n-aiba parte de mintuire si sa se faca instrainat de Hristos” Pidai. N. f. 269.
        sursa http://www.crestinortodox.ro/carti-ortodoxe/pravila-bisericeasca/anatema-81872.html

        Mai pe intelesul omului inseamna ca sintem in afara Legii lui Hristos,mai rau de atita poate sa fie?
        In opinia mea si pot sa sara gramada pe mine ca nu am dreptate,in primul rind trebuie sa recunoastem cinstit unde sintem .Noi de la duminica Ortodoxiei din 2012 incoace sintem in rind cu ereticii.Punct.De aici putem incepe discutiile cu ce am putea sa facem ca sa ne mintuim sufletele.Ce sa mai pomenim de pogorirea Duhului Sfint la Slujba Liturghiei sau alte slujbe?

        Doamne ajuta si mintuire!

        Apreciază

      • saccsiv said, on iulie 12, 2013 at 3:26 pm

        adi

        Tu esti stilist?

        Apreciază

      • adi said, on iulie 12, 2013 at 4:08 pm

        @frate Vasile
        Nu sint stilist,tin sarbatorile normal ca orice roman.

        Apreciază

    • adi said, on iulie 11, 2013 at 9:23 am

      Cristian Mungiu este evreu fratele Alinei Mungiu-Pippidi amindoi lucreaza din greu pentru oculta.Faptul ca Alina Mungiu-Pippidi este membra Council of Foreign Relations va spune ceva?
      http://ro.wikipedia.org/wiki/Alina_Mungiu-Pippidi

      Filmul „Dupa dealuri” este de fapt o lovitura data ortodoxiei din pct meu de vedere,daca fostul preot Daniel Corogeanu a facut bine sau exorcizarile e de discutat dar nu laicii sa-si exprime parerea ci oameni care au legatura cu teologia.
      citat de pe un site ortodox
      „Nu avem de-a face cu un fenomen izolat și nici pe departe posesiile satanice nu sunt ceva de domeniul trecutului. Starea jalnică a celor posedați e dezolantă, terifiantă și ei au nevoie de rugăciunile Bisericii pentru a se vindeca.

      Rugăciunile de exorcizare nu sunt decât rugăciuni în care preoții ceartă pe demoni ca să iasă din om, din făptura lui Dumnezeu și să se depărteze de ei.

      Am dat aceste imagini video pentru a arăta că și în alte Biserici surori se practică exorcizări și că oameni posedați sunt peste tot și fiecare religie încearcă să exorcizeze cumva pe demoni. Însă numai în Biserica Ortodoxă acești oameni primesc cu adevărat o despărțire reală de demoni, dacă își îndreaptă total viața.

      Cristian Mungiu incearca sa induca in opinia publica cum ca exorcizarile ar fi niste practici din trecut,din evul mediu ca omul progresist de astazi nu ar avea nevoie deloc de asa ceva,ceea ce este fals.Exista oameni care au nevoie de ajutor pentru ca sint posedati de diavol si doar Ortodoxia le poate da prin rugaciuni specifice solutia potrivita.

      Slavit sa fie Domnul!

      Apreciază

      • adi said, on iulie 11, 2013 at 11:14 am

        erata
        in loc de bine – bine sau nu

        imi cer scuze ;0

        Apreciază

  15. Alexandru(Fulger) said, on iulie 11, 2013 at 12:43 am

    Offtopic:
    Au fost gasiti hackeri care au spart siteul petruvoda.ro de catre cei de la deveghepatriei:

    http://deveghepatriei.wordpress.com/2013/07/10/ei-sunt-hackerii-care-au-spart-site-ul-manastirii-petru-voda-brazil-obscure-astea-sunt-mizeriile-spurcaciunilor-de-americani/#comments

    Apreciază

  16. adi said, on iulie 11, 2013 at 8:50 am

    offtopic
    frate Vasile
    Te rog sa scrii putin si despre asta
    http://www.pakalertpress.com/2013/07/11/7-people-who-were-arrested-because-of-something-they-wrote-on-facebook/ e in engleza articolul dar eu zic ca oamenii merita cu adevarat sa cunoasca cine sint acesti derbedei corporatisti apple,amazon,google,ibm,polaroid,oracle etc care sint adevaratele lor scopuri.
    Oameni arestati pentru ca au facut glume pe facebook.Incredibil, nu-i asa?Ce mai urmeaza?Unde este faimoasa libertate de exprimare ?

    Apreciază

  17. G-man said, on iulie 11, 2013 at 9:17 am

    cel mai tare film al lui Sergiu Nicolaescu : „Cenusa ”
    regizor – Sergiu Nicolaescu
    scenarist- Sergiu Nicolaescu
    Actor principal – Sergiu Nicolaescu
    In rolul lui Izmail -(polonic aveam si in cap dadeam , dupa bani ma razgandeam) – Iolanda Nicolescu
    In rolul lui Colea Rautu – Daniela Nicolaescu

    Apreciază

  18. Alexandru(Fulger) said, on iulie 11, 2013 at 9:36 am

    Frate saccsiv cred ca am intrat la spam ca nu mi-a aparut ultimul comentariu.

    Apreciază

  19. daniel said, on iulie 11, 2013 at 11:00 am

    Citesc de ceva vreme acet blog, foarte folositoare informatiile din acest blog.
    Doamne ajuta !

    Apreciază

    • george said, on iulie 11, 2013 at 3:02 pm

      E foarte bine ca citesti si gasesti folositoare informatiile de aici. Pe langa citit trebuie adaugat, rugaciunea, postul, spovedania, impartasania, faptele bune. Ca Bunul Dumnezeu sa-ti luminze mintea si sa intelegi, in scurtul timp ce a mai ramas, esenta credintei crestin-ortodoxe.

      Apreciază

  20. Iones said, on iulie 11, 2013 at 11:17 am

    Intalnire ECUMENISTA intre ORTODOCSI, ANGLICANI si PROTESTANTI: O nouă Constituţie a Conferinţei Bisericilor Europene
    http://ziarullumina.ro/actualitate-religioasa/o-noua-constitutie-conferintei-bisericilor-europene

    Apreciază

    • danutza said, on iulie 11, 2013 at 3:57 pm

      eu cred ca ar fi bine sa postam comentarii antiecumeniste pe siteul ziarului lumina, ca vada ca nu inghitim orice mizerie ecumenista.
      eu am incercat. sa vedem daca le vor posta.

      Apreciază

      • ionut ignat said, on iulie 12, 2013 at 5:17 pm

        danutza,

        am pus si eu un comentariu pe site-ul ziarullumina, dar sunt 100% sigur ca nu va fi publicat. de fapt nu e niciun comentariu vizibil la acel articol.

        Apreciază

  21. kery said, on iulie 11, 2013 at 11:25 am

    Chiar atat de interesanta moartea Demonul Sergiu Nicolaescu ?! Ce mai conteaza daca demonul va fi incinerat sau ingropat crestineste !

    Vreau sa cred ca, daca a fost atat de adanc implicat in evenimentele din decembrie 1989, stafiile celor ce s-au sacrificat pentru libertate in 1989 il vor bantui etern in moarte pe cel ce s-a numit Nicolaescu Sergiu.

    Apreciază

    • Maria said, on iulie 11, 2013 at 5:37 pm

      Kery,
      N-ai nicio grija ca il trag demonii acum din toate partile si e vai de sufletul lui .
      Lovitura de Stat din ’89 , a avut multi teroristi si distrugatori ai Romaniei , printre care si acest Sergiu Nicolaescu si va da socoteala si pt asta la Dumnezeu , pe langa faptul ca s-a cerut singur in iad , prin incinerare si necredinta cat a trait .

      Apreciază

    • NIMENI said, on iulie 12, 2013 at 1:11 pm

      kery,
      A fost implicat puternic, regizor, scenarist si actor …!
      Mai tineti minte scena masinii cu megafoane din fata CC?
      A fost directionata de tov. S. Nicolaescu, masina care era folosita de SN la filmari!
      Stiti cine vorbea din masina? Dan Iosif, alias IOSKA!
      L-am intalnit ulterior in sediul CC! Se ocupa cu caratul unor ghivece imense de flori.
      Regret ca nu l-am ajutat! Sau poate nu, ca nu eram in carti si aveam ocazia sa devin „erou” …!

      Apreciază

  22. gerica64 said, on iulie 11, 2013 at 12:05 pm

    „A venit, m-a luat după umeri, ne-am deplasat către malul lacului si mi-a spus: ,,La vînătoare vin mîine (15 decembrie ’89). Mai vin cu cineva. Vezi că în curînd va veni vremea să arăti pentru tară pregătirea unitătii pe care o comanzi. Am vorbit eu, vei avea un rol foarte important. Poti ajunge mare”. Eram foarte derutat. Eu aveam sefii mei. Ce rol avea Sergiu Nicolaescu în ,,ce urma să se întîmple” cu implicatii în sistemul militar? Am plecat la Ploiesti. A doua zi, vînătoarea era organizată. Martori sînt doi pădurari actuali din comuna Vlădeni si din Coada Izvorului, Ionel si Florin”

    http://www.cotidianul.ro/memoriul-colonelului-r-ion-nicolescu-catre-traian-basescu-204733/

    Apreciază

    • a said, on iulie 11, 2013 at 3:00 pm

      Dar ce-i de mirare, Sergiu nu-i de fapt Serghei? Ca si Iurie Darie… cat sunt astia de romani? De ce credeti ca au fost promovati din capul locului, ca sunt romani si patrioti? Ii plangem pe basarabeni pt ce au patit in regimul comunist, si pe buna dreptate, dar acelasi lucru ni s-a intamplat si noua, si noi am fost decapitati, toata elita noastra a fost rapusa si in posturile de sefi din toate domeniile au fost instalati evrei basarabeni sau informatori kgb. Prea multi „basarabeni” au fost la conducerea tuturor fabricilor, institutiilor.

      Apreciază

    • george said, on iulie 11, 2013 at 3:09 pm

      Exceptionala marturisire! Sunt impresionat!
      Pe de alta parte se vede clar faptul ca „reusita” dusmanilor Romaniei, este rezultatul complotului facut, cu multi ani in urma, de catre o „elita”.
      CE ELITA ARE EXPERIENTA DE SUTE DE ANI IN ORGANIZAREA DE REVOLUTII SI RAZBOIAIE?

      Apreciază

  23. safimvigilenti said, on iulie 11, 2013 at 12:21 pm

    saccsiv, te rog sa pui in discutie explozia trenului din canada/quebec , acolo sunt multe chestii bizare, suspectez ca nu a fost doar deraierea unui tren ce transporta petrol. explozia a fost mult prea puternica, suflul prea puternic, mult prea multi morti, sper sa analizam impreuna si sa ne lamurim, eu ma tem sa nu fi fost detonata vreo mini bomba nucleara

    Apreciază

  24. STOP RFID 666 said, on iulie 11, 2013 at 12:29 pm

    UNIUNEA EUROPEANA ARE GRIJA DE NOI

    http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/fumat/ue-impune-noi-reguli-impotriva-fumatului-1245557

    Apreciază

  25. STOP RFID 666 said, on iulie 11, 2013 at 12:40 pm

    REFORMA STATULUI – SA FACEM ECONOMIE

    http://adevarul.ro/locale/pitesti/iluminatul-public-redus-pitesti-1_51de50bec7b855ff56270dad/index.html

    Apreciază

  26. kosk said, on iulie 11, 2013 at 2:06 pm

    Nicolaescu a regizat unele filme chiar bune (istorice).. intr-un fel a scos istoria romanilor prin (Dacii sau Mihai Viteazul) de sub influenta lui Mihail Roller..a regizat si filme comuniste iar in ultima perioada a vietii sale s-a dat pe topogan..parerea mea; ramane in constiinta publica ca un ‘nationalist’ ateu,..controversat personaj..

    Apreciază

    • mircea.v said, on iulie 11, 2013 at 3:09 pm

      Si care a prezentat pe legionari ca fiind cei rai. Tutea spunand ca, Miscarea Legionara cu tot ce a implicat, a fost cea mai frumoasa aventura a poporului roman.

      Apreciază

    • tataia said, on iulie 12, 2013 at 2:13 am

      Sint mistificari ale adevarului istoric…filme de duzina. N-as putea spune despre vreunul ca a fost BUN.

      Apreciază

  27. aaron said, on iulie 11, 2013 at 4:29 pm

    Decat sa vorbim despre acest regizor de serviciu mai bine am declansa o discutie la nivel national despre MISCAREA LEGIONARA si sfintii inchisorilor comuniste,nu vedeti ca de 23 de ani suntem manipulati,prostiti si mai ales condusi de fii de cominternisti,jos mafia comunisto-sionista.

    Apreciază

    • george said, on iulie 11, 2013 at 4:53 pm

      Se poate dezbate fara cea mai mica problema ceea propui tu, insa intr-un articol ce are tema respectiva.

      Apreciază

    • adi said, on iulie 11, 2013 at 5:08 pm

      subscriu acelasi lucru.
      Jos mafia comunisto-sionista!

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.