SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Poate un echipaj uman trece de Centura de radiatii Van Allen? Si daca trece, poate rezista la radiatiile din spatiu? NASA zice ca deocamdata nu, dar atunci cum au aselenizat?

Posted in ASELENIZARE, Luna by saccsiv on iulie 8, 2013

   Iata si ce putem citi in articolul Misiunea către Marte, aproape imposibilă. Cele mai mari riscuri la care s-ar expune astronauţii:

Cel mai nociv pentru organismul uman este efectul radiaţiilor. Agenţia spaţială a analizat datele adunate de roverul Curiosity în zborul său către Planeta Roşie şi a ajuns la concluzia că spaţiul interplanetar este un mediu foarte ostil. Spaţiul nu este gol, ci saturat cu particule încărcate. Unele provin de la ejecţiile coronariene de masă sau de la furtunile solare şi altele sunt produse de supernove, şi se numesc radiaţii cosmice galactice. Acestea au efecte diferite asupra corpului uman. Un astronaut s-ar simţi foarte rău dacă ar fi lovit de un val de particule solare şi nu ar purta costumul special. În interiorul navei spaţiale, riscul ca aceste particule să-i afecteze pe oameni este redus considerabil. Razele cosmice galactice, fiind rezultatul exploziei unei stele, lovesc cu o energie mult mai mare şi pot penetra scuturile metalice ale navei. Ele sunt aproape imposibile de oprit. Efectele radiaţiilor interplanetare asupra corpului uman nu sunt încă foarte bine cunoscute. Până de curând, oamenii de ştiinţă aveau informaţii puţine despre cât de multe radiaţii pot trece de învelişul navei în timpul unei călătorii.  Roverul Curiosity a schimbat acest lucru. Maşinăria de 2 tone este dotată cu un număr uriaş de senzori şi, timp de 235 de zile, cât a durat drumul către Marte, a înregistrat nivelul de radiaţii. Nava în care roverul a zburat către Planeta Roşie este similară celei care va fi construită pentru misiunile cu pasageri umani. În medie, a fost înregistrat un nivel de radiaţie de 1,8 millisierveţi pe zi. Pe Terra, corpul uman este supus la numai 3 miliseverţi într-un an. Într-un drum dus-întors către Marte, astronauţii şi-ar petrece aproape 360 de zile pe navă. Potrivit acestui cercetătorilor, corpul uman ar fi supus la 662 de miliseverţi de radiaţie în această perioadă. Unele agenţii spaţiale le permit astronauţilor să se expună la 1.000 de miliseverţi pe parcursul întregii cariere. Standardele NASA variază în funcţie de fiecare persoană în parte şi limitele sunt impuse după vârstă şi gen. Agenţia americană nu o creştere a riscului de cancer mai mare de 3%. „Nivelul de radiaţii la care ar fi expuşi oamenii într-o călătorie spre Marte nu ar fi letal. Inducerea cancerului şi vătămarea sistemului nervos central sunt cele mai mari riscuri“, a declarat Cary Zeitlin, a doctor la Southwest Research Institute din Colorado. Dezvoltarea unor scuturi anti-radiaţie mai eficiente ar ajuta, dar numai până într-un punct. Apa şi alte materiale care conţin mult hidrogen protejează împotriva radiaţilor dar, „chiar şi cele mai bune scuturi ar ameliora problema cu 20-25%“, a mai zis Zeitler.

   Comentariu saccsiv:

   Asadar, nu doar Centura Van Allen e problematica, ci chiar spatiul de dincolo de ea. Desigur. Marte e mai departe decat Luna, raman insa intrebarile: cum au trecut cosmonautii de Centura si cum au rezistat in spatiu, fara a fi in vreun fel afectati in conditiile in care protectia de care beneficiau era minima?

   Cititi va rog si:

VIDEO: 16-24 iulie, 42 de ani de la expeditia Apolo 11 de cucerire a Lunii. Dar oare au pasit intr-adevar oamenii pe Luna?

54 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. PACIFICATORUL said, on iulie 8, 2013 at 8:05 am

    Este amuzant sa vezi cum se contrazic singuri cercetatorii din domeniul spatial.Daca exista centura Van Allen, daca este real faptul ca nu poate fi traversata cu tehnologia actuala,pai asta e ca o palma pe care si-ar da-o singuri.Vorba ceea”Minciuna are picioare scurte”:)

    Apreciază

  2. tataia said, on iulie 8, 2013 at 9:11 am

    Din ciclul o timpenie pe zi: Oamenii de „stiinta” au descoperit anul exact al disparitiei vietii de pe pamint.

    http://www.rtv.net/oamenii-de-stiinta-au-descoperit-anul-exact-in-care-viata-de-pe-pamant-o-sa-dispara_87998.html

    Din ciclul cum sa distrugem cit mai mult imaginea Romaniei:

    http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/deutsche-welle-adevarul-crud-despre-romania-183979.html

    Efectele pozitive ale birfei, sau cum sa preaslavim pacatul:

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/neasteptat-efectul-pozitiv-al-unui-lucru-negativ-pe-care-il-face-toata-lumea-1046146.html

    Apreciază

  3. tataia said, on iulie 8, 2013 at 9:24 am

    Se zice ca filmarea farsei privind aselenizarea a fost regizata de Stanley Kubrick, iar acesta incearca sa ne marturiseasca acest lucru prin diverse mesaje subliminale ascunse in clasicul genului horror, „Shining”.

    Apreciază

    • tataia said, on iulie 8, 2013 at 5:21 pm

      Si o mica completare pentru ceea ce am postat mai sus. Fisierul video nu este filmul Shining in sine, asa cum mi-am dat seama mai tirziu ca ar putea crede unii ci o analiza a acestuia. Se cunoaste faptul ca Shining, un clasic al genului horror este cel mai analizat film din intreaga istorie a cinematografiei deoarece contine mesaje ascunse codificate pe mai multe niveluri. Analiza postata mai sus afirma faptul ca multe mesaje subliminale din film fac trimitere la misiunea Apollo 11, iar filmul nu este decit o marturisire a celebrului regizor (Kubrick) cum ca el a fost cel care a regizat aselenizarea.

      Va recomand tuturor vizionarea filmultului, desi stiu ca nu aveti rabdare…iar daca unele indicii aparute in film si analizate de narator va par trase de par exagerate, va recomand atunci sa derulati direct la 00:37:25 si veti vedea de departe cel mai clar indiciu cu putinta…acesta, oricit am intors problema pe o parte sau pe cealalta, nu l-am putut ingora.

      Stanley Kubrick este un regizor american de film care a regizat putine filme (13) dar care, fiecare in felul sau a fost o capodopera. Merita sa amintim si de un alt film al sau, Eyes wide Shut, in care acesta pur si simplu ne dezvaluie niste ritualuri de initiere masonica in „arta” sexualitatii promiscue a hedonismului si asa mai departe.

      Este cunoscuta scena respectivului ritual…

      Doar ca incantatia respectivului „preot” nu suna inteligibil in nici una din limbile acestei lumi..aveti idee ce este? Face parte din Sfinta Liturghie a unei biserici ortodoxe din Romania si este cintata chiar in Romana doar ca sunetul este inversat…de la coada la cap. Cine nu crede nu are decit sa caute singur filmul (DVD original care nu a fost alterat in nici un fel) sa extraga sunetul si sa inverseze respectiva bucata cu un program de editare audio. Rezultatul va fi acesta:

      Apreciază

      • tataia said, on iulie 8, 2013 at 6:25 pm

        Imi cer scuze daca unii frati ar putea gasi imaginile de mai sus smintitoare, mie nu mi se par…sintem cu totii adulti pe aici, sint convins ca cu totii am mai vazut asa ceva…si conform principiilor credintei ortodoxe nu trebuie sa simtim dorinta fata de femeia altuia…

        Cit despre efectul secundar al scenei de mai sus…Se zice ca creierul uman decodifica (chiar daca nu in mod constient ci doar la nivelul subconstientului) vorbirea in ambele sensuri…atit in sens normal cit si de la coada la capat. Am vazut acest film…iar apoi mergind la biserica, la Sfinta Liturghie mi-au napadit in minte aceste imagini nerusinate si promiscue…legatura subconstienta intre Sfinta Liturghie a unei biserci ortodoxe si ritualul masonic si satanic prezentat in film era realizata..si eu unul nici macar nu stiam de ce. Abia mai tirziu am si aflat de pe internet de ce.

        Apreciază

      • Maria said, on iulie 8, 2013 at 9:56 pm

        Ritual satanist , infricosator ! Nu am putut sa vad video pana la capat .
        Groaznic , groaznic , urat , dracesc , dezgustator , iadul ………..

        Apreciat de 1 persoană

      • tataia said, on iulie 8, 2013 at 11:21 pm

        @Maria Asa este! Este un ritual masonic satanist. Dar nu as putea spune ca filmul promoveaza aceste practici…mai degraba ne trage un semnal de alarma asupra faptului ca acestea EXISTA. La data cind eu personal am vazut pentru prima oara acest film am crezut ca este pur si simplu rodul unei imaginatii bolnave…doar este fictiune nu? Este permis orice in acest caz. Cu toate acestea a trebuit sa treaca timpul, sa aflu ca masoneria exista si ca asemenea ritualuri chiar se practica. Si probabil nu intimplator Stanley Kubrick a murit in conditii suspecte la scurt timp dupa realizarea acestui film.

        Apreciază

      • Alexandru(Fulger) said, on iulie 9, 2013 at 12:47 pm

        Este un articol nou pe Vigilant Citizen , o analiza a filmului Eyes Wide Shut:

        http://vigilantcitizen.com/moviesandtv/the-hidden-and-not-so-hidden-messages-in-stanley-kubriks-eyes-wide-shut-pt-i/

        Apreciază

  4. Ion Roman Popescu said, on iulie 8, 2013 at 10:36 am

    Ei pretind ca drapelul nu era orizontal de la suflul unui vant lunar inexistent, ei spun ca asa ar fi fost fabricat steagul sa ramana orizontal ca si cand ar fi fost suflat/ondulat de vant

    Note: As is reported in the CBS News report above, the Stars and Stripes do not officially “wave” on the moon where there is no wind. The flag is slightly bunched and designed to remain stretched out, giving it a waving effect.
    http://www.theblaze.com/stories/2012/07/31/does-the-star-spangled-banner-yet-wave-on-the-moon-40-years-later/

    Apreciază

    • tataia said, on iulie 8, 2013 at 11:51 am

      Ma rog..pot pretinde tot ceea ce doresc..toata sarada aia cu drapelul, luminile, umbrele, detaliile din imagini ma lasa rece. Doua intrebari vor ramine pentru totdeauna fara raspuns:
      1. De ce nu mai merge nimeni pe luna in ziua de azi?
      2. Cum au trecut de centura de radiatii Van Allen?

      Apreciază

      • Ion Roman Popescu said, on iulie 8, 2013 at 12:49 pm

        1.
        Efortul financiar este prea mare?
        Banii SUA s-au vrut directionati spre erijarea in „Jandramului Planetar”?
        Odata bifata misiunea nu mai este atractiva pentru nicio alta natiune? (planeta prihanita)
        (A comentat cineva aici pe saccsiv cum ca este si acum o folie de aluminiu vizibila ramasa de la aselenizare.)
        2.
        Radiinduse?
        Crezi ca noi nu suntem radiati de telefonia mobila? Suntem radiati insa nu au inca echipamente sa masoare.

        https://en.wikipedia.org/wiki/Moon_landing_conspiracy_theories

        Apreciază

  5. tataia said, on iulie 8, 2013 at 11:05 am

    Frate Vasile, nu aprobi comentariul meu cu analiza filmului Shining? Sa stii ca nu sint probleme cu drepturile de autor…cel care a facut filmul spune ca refolosit secvente din film in scopuri pur educative.

    Apreciază

  6. Vasilica said, on iulie 8, 2013 at 11:21 am

    http://www.libertatea.ro/detalii/articol/profetia-duhovnicului-justin-parvu-te-baga-in-sperieti-454532.html

    si mai ales comentariile…

    Doamne ajuta!

    Apreciază

  7. blue said, on iulie 8, 2013 at 11:55 am

    Daca omul ar fi ajuns pe luna in 1969, acum, la patruzeci si patru de ani dupa, ar fi trebuit sa existe colonii intregi pe satelit. ( numai privind dezvoltarea tehnologiei telefoniei mobile care a explodat la modul inspaimantator in doar cativa ani).

    Apreciază

    • Maria said, on iulie 8, 2013 at 10:01 pm

      N-au ajuns si asta se stie inca , dupa cativa ani , cand s-a scris despre aceasta minciuna tipica americana .
      Multi naivi au crezut inca de atunci ca americanii au mers pe Luna .
      Astazi , multi s-au lamurit si nu mai cred minciunile de la NASA .

      Apreciază

  8. petru-iustin said, on iulie 8, 2013 at 12:59 pm

    o minciuna jidoveasca si cu faptul ca au ajuns pe luna,si toate celelalte

    Apreciază

  9. adi said, on iulie 8, 2013 at 1:39 pm

    poveste masonico-jidoveasca 100% chestia cu aselenizarea , puteti cauta pe google cu termenul „moon landing hoax” si veti gasi zeci sau cine stie poate sute de motive pentru care nu se putea tehnic cu echipaj uman face treaba respectiva doar un ex. http://listverse.com/2012/12/28/10-reasons-the-moon-landings-could-be-a-hoax/(in engleza e sursa)

    Apreciază

  10. STOP RFID 666 said, on iulie 8, 2013 at 2:33 pm

    Franța, tot mai aproape de legalizarea eutanasiei

    Președintele Francois Hollande și-a reafirmat obiectivul de a legaliza eutanasia, după ce o majoritate a Comitetului Național de Etică din Franța l-a sfătuit să nu permită medicilor să îi ajute pe bolnavii terminali în a-și lua viața.

    Hollande a declarat că Franța va organiza o dezbatere națională pe această temă în următoarele luni și guvernul său va depune un proiect de lege în Parlament până la sfârșitul anului. Președintele Franței preconizează să se poată trece dincolo de actuala lege care interzice medicilor să se implice în sinuciderea asistată, relatează Reuters.

    Una dintre promisiunile electorale ale președintelui francez a fost aceea de a legaliza „asistența medicală pentru a termina viața în demnitate”. Legea actuală, în funcțiune din 2005, autorizează deja doctorii să administreze calmante până la un nivel la care, ca un efect secundar, viaţa pacientului se scurtează. Intenția lui Hollande este că noua lege „va completa și îmbunătăți legea (curentă), care a făcut deja un pas în direcția demnității umane”.

    Sondajele franceze de opinie publică arată un sprijin larg pentru eutanasia legalizată în cazurile de boli terminale. Comitetul de etică a declarat că o majoritate dintre cei 17 membri consideră că legalizarea sinuciderii asistate ar putea fi „periculoasă pentru societate”. Opt membri consideră, în schimb, că sinuciderea asistată ar trebui să fie legalizată. Motivația unei asemenea opțiuni este dată de respectul față de alegerea individuală a pacienților bolnavi care solicită acest lucru.

    Belgia, Luxemburg, Olanda și Elveția permit deja eutanasia voluntară în anumite forme și condiții. Raportul comitetului consideră că în aceste țări legea care legaliza eutanasia doar pentru pacienții în faza terminală s-a extins și pentru grupurile vulnerabile din societate. În Elveția, semnalează raportul, o cincime dintre pacienții ce au optat pentru eutanasie între 1990 și 2000 „nu a suferit de vreo boală mortală”.

    Patru state din Statele Unite, Washington, Oregon, Montana și Vermont, permit, de asemenea, sinuciderea asistată.

    Apreciază

    • adi said, on iulie 8, 2013 at 8:17 pm

      stop rfid
      Problema e ca omul obisnuit incepe sa se obisnuiasca cu tot soiul de crime gen contraceptie,avort,eutanasie incit nu mai stie ce e bine si ce e rau.Daca e sa iei povestile de groaza ale unor pacienti care au cerut eutanasierea ajungi sa crezi ca eutanasia aproape e o chestie crestineasca.Omul nu vrea sa constientizeze ca nu este Dumnezeu ca sa ia zilele cuiva care e muribund crezind ca face o fapta buna.Crimele ingineriei genetice daca e sa le cuantificam sau chestia cu decuplatul de la aparate a celui care e in moarte clinica cine o decide? cumva acel doctor e Dumnezeu, asta pentru ca un sistem masonico-satanic decide asa ?
      Oamenii obisnuiti nu vor sa vada durere in jurul lor si multi ajung sa creada ca luind viata aproapelui lor muribund fac o fapta buna,ceea ce este o inselare a diavolului evident.

      Apreciază

  11. paul said, on iulie 8, 2013 at 3:19 pm

    Americanii anunta: ” Din 2017 este foarte posibil sa avem MICROCIP IMPLANTAT sub piele”

    Apreciază

    • STOP RFID 666 said, on iulie 8, 2013 at 4:31 pm

      Frate saccsiv, ratacitul preot Matei Vulcanescu posteaza aici, dar pe noi nu ne lasa sa postam pe blogul sau.

      Apreciază

      • saccsiv said, on iulie 8, 2013 at 6:07 pm

        STOP RFID 666

        Nu? Mai incercati, sa vedem.

        Apreciază

      • pcmouse said, on iulie 8, 2013 at 6:32 pm

        preot Matei Vulcanescu este Parintele Timotei?

        Apreciază

      • STOP RFID 666 said, on iulie 8, 2013 at 7:02 pm

        pc mouse

        Da frate, el e. Dupa ce a plecat fratele Vasile la inchisoare m-am umplut de nervi cu el.

        In afara de faptul ca e pro-cip mai este si un antiecumenist fals.

        Mosmondeste el niste canoane acolo de te doare capul.

        E in stilul altui ratacit, Emanuel, care posteaza peste tot si e plin de canoane si sofisme.

        Apreciază

  12. Bogdan said, on iulie 8, 2013 at 4:28 pm

    Pentru cine stie engleza si are timp sa citeasca:

    https://en.wikipedia.org/wiki/Moon_landing_conspiracy_theories#Environment
    (Van Allen insusi, desoperitorul lor, a spus ca au trecut prin ele sufficient de repede pentru a nu fi expusi prea mult.)

    http://en.wikipedia.org/wiki/Third-party_evidence_for_Apollo_Moon_landings
    (Misiunea a fost urmarita, si locurile de aterizare de pe Luna fotografiate si de alte tari. Daca intr-adevar e un fals, au avut si inca mai au nevoie de MULTI complici.)

    http://gizmodo.com/5977205/why-the-moon-landings-could-have-never-ever-been-faked-the-definitive-proof
    (In 1969 era aproape imposibil sa regizeze aselelnizarea, tehnologia video necesara nu prea exista. Un filmulet care explica destul de multe lucruri despre lumini, umbre, etc.)

    https://en.wikipedia.org/wiki/Van_Allen_radiation_belt
    (De vazut forma lor, simetrica fata de axa de rotatie a pamantului. La poli lipsesc, deci daca chiar era o problema, puteau sa le ocoleasca pe la polul nord sau sud.)

    De ce n-a mai fost nimeni pana acum? Din cauza costurilor aberante, dar chinezii cica au zis ca vor sa ajunga pana on 2020 sau 2025 parca.

    La urma urmei, adevaraul e in ochiul celui care priveste. Fiecare e liber sa creada ce vrea.

    Apreciază

    • tataia said, on iulie 8, 2013 at 4:54 pm

      Pe puncte…

      Au trecut prea repede…gaselnita de ultim moment pentru a salva aparentele.

      Au avut nevoie de complici…nu de aia duceau ei lipsa…sint 100% linistit din punctul asta de vedere.

      NU exista tehnologia pentru a regiza asa ceva…Asta e chiar hilara…dar exista tehnologia pentru a aseleniza? Ca nu stim prea bine daca exista in ziua de azi!

      Vezi ce am postat mai sus. Shining, un clasic al genului horror a fost regizat de Kubrick. In acest film se regasesc elemente, multe din ele chiar subliminale care cica ar face referire la misiunea Apollo 11. Unii zic ca acest film este o marturisire a celebrului regizor cum ca el a regizat farsa aselenizarii. Desi banuiesc ca nu ai rabdare, e boala caracteristica omului modern, iti recomnd totusi sa urmaresti filmuletul pe care l-am postat.

      Apreciază

    • tataia said, on iulie 8, 2013 at 7:53 pm

      Ma rog…desi am avut deja polemica aceasta..si eu clar nu am chef sa o reiau…in cele din urma pamintul nu se roteste. Cunosc foarte bine limba engleza…nu stiu de ce crezi tu ca pe aici nu prea stie lumea limbi straine, dar pur si simplu nu am de gind sa ma las indoctrinat de „stiinta”. Si Mythbusters au facut un episod in care demonstrau ca toate argumentele celor care nu cred in aselenizare nu sint valide…ca toate luminile, umbrele acelea au o explicatie cit se poate de logica. Asa si? Mythbusters nu sint tot in slujba „stiintei”. Care nu e tot principala arma a guvernelor lumii si principala forma de indoctrinare a populatiei? Care guverne ale lumii nu sint tot in slujba lui satan?

      Apreciază

      • Ion Roman Popescu said, on iulie 9, 2013 at 8:50 am

        La modul cum puneti problema dialogul devine imposibil.

        Apreciază

      • tataia said, on iulie 9, 2013 at 2:40 pm

        @ Ion Roman Popescu…Daca asa ti se pare ca punem problema intr-un fel care exclude orice posibilitate de dialog imi pare rau…pur si simplu citeodata sint si eu mai plictisit si nu am chef de explicatii foarte lungi…

        Totusi orice persoana care a citit acest blog DIN SCOARTA IN SCOARTA ar fi trebuit sa isi fi format pina acum o imagine de ansamblu…Intreaga lume in care traim este de fapt o propunere a diavolului. Omul este indoctrinat si indepartat de Dumnezeu inca de mic…Scoala, televiziunea, internetul, etc, etc nu fac nimic altceva decit sa incerce in permanenta sa indeparteze pe om de Dumnezeu, oferindu-i o alternativa in care sa creada – stiinta. Pentru ca de fapt stiinta nu este stiinta ci este o alternativa la religie si un proasta mai ales. Pentru ca in cele din urma este nevoie de credinta oarba pentru a crede toate balariile debitate de „sttinta”…gauri negre, quasari, big-bang…A stat cineva linga acei oameni de „stiinta” in laborator sa vada cum se fac experimentele? Si atunci de ce ar trebui sa ii credem? In ziua de azi este suficient sa apara in presa un articol cu „oamenii de stiinta au descoperit ca…” si toata lumea crede. Din moment ce sint oameni de stiinta acestia nu pot minti, nu pot fi in slujba cuiva si nu se pot insela nu? De parca ar fi dumnezei! Deci vezi ca lumea a inlocuit credinta corecta in Dumnezeu cu credinta in dumnezeul stiintei?

        A fost omul pe luna? Tare greu imi vine sa cred ca ar putea merge omul pe luna…Omul de fapt nu a fost niciodata mai departe decit pe orbita terestra…pentru ca insusi Dumnezeu nu permite sa parasim aceasta planeta. Asta este casa noastra si alta nu avem. Indiferent ceea ce am vedea in filmele SF cu oameni care colonizeaza planete indepartate….asa ceva nu se va intimpla niciodata. Dar daca omul nu a fost pe luna de ce ne mint? Chiar se merita o farsa de asemenea proportii? Evident…am fost mintiti cum ca omul a fost pe luna nu pentru ca americanii sa isi dovedeasca suprematia fata de Uniunea Sovietica…acestea sint povesti de adormit copii mici…rivalitatea intre marile puteri este praf aruncat in ochii profanilor…miza era mult mai mare. Trebuiau sa ne convinga sa credem in puterea stiintei si a tehnologiei, sa ne convinga ca viitorul luminos al omenirii consta in tehnologie…sa ne convinga ca nu exista Dumnezeu, ca noi insine sintem proprii nostri dumnezei…si in cele din urma sa ne ofere si posibilitatea de a crede in existenta civilizatiilor extraterestre. Acesta este motivul pentru care sintem mintiti….Deci in aceste conditii nu va mirati ca au avut si destui complici…intreaga lume este condusa de acelasi grup restrins care controleaza absolut totul si toate tarile urmeaza interesele respectivului grup.

        Apreciază

      • mircea.v said, on iulie 10, 2013 at 12:03 am

        tataia,

        astia de la mythbuster chiar m-au distrat cu explicatiile lor in privinta „lumini si umbre” Luna. Pai au pus un bec la ceva metri distanta si au zis ca e normal sa nu fie umbrele paralele. Numai ca soarele e la o distanta un pic mai mare decat aia a lor, distanta care se poate considera infinita. De gradinita total. Apoi au mai zis ca daca se intoarce laserul, inseamna ca exista acel ceva care reflecta, inseamna ca acel ceva a fost pus de astronautii care au fost pe luna. Gresit, acel ceva putea fi pus si de catre o sonda spatiala. Da ei au zis, gata, omul a pus aia acolo, cu mana lui.
        Apropo tot de Discovery, am vazut un documentar, cazul JFK, in care s-a demonstrat de catre „specialisti” ca glontul ucigas a venit din spate, cu toate ca miscarea capului a fost spre in spate in urma impactului, iar o bucata de creier care a parasit craniul s-a dus tot catre in spate. A se vedea conservarea impulsului, fizica clasa a 9-a. Nu au limite. Minciuna totala. Un lucru evident sa-l „demonstrezi” ca e exact opusul a ceea ce vezi si a ceea ce mecanica elementara spune.

        Apreciază

  13. cristytepes said, on iulie 8, 2013 at 6:58 pm

    Reblogged this on We Are The Impaler – Noi Suntem Țepeș-ul.

    Apreciază

  14. Alexandru(Fulger) said, on iulie 9, 2013 at 1:07 am

    Dumnezeu a creat spatiul pentru oameni neexplorabil , acest lucru cu aselenizarile si colonizarea altor planete este o dracie , El ne-a dat tot ce ne trebuie pe pamant si se vede de la o posta ca aselenizarea pe luna este un lucru fals , sunt prea multe dovezi care contesta acest lucru si tot nu sunt luati in seama cei care combat.

    Apreciază

  15. […] VIDEO: Poate un echipaj uman trece de Centura de radiatii Van Allen? Si daca trece, poate rezista la… […]

    Apreciază

  16. […] VIDEO: Poate un echipaj uman trece de Centura de radiatii Van Allen? Si daca trece, poate rezista la… […]

    Apreciază

  17. […] VIDEO: Poate un echipaj uman trece de Centura de radiatii Van Allen? Si daca trece, poate rezista la… […]

    Apreciază

  18. […] VIDEO: Poate un echipaj uman trece de Centura de radiatii Van Allen? Si daca trece, poate rezista la… […]

    Apreciază

  19. […] VIDEO: Poate un echipaj uman trece de Centura de radiatii Van Allen? Si daca trece, poate rezista la… […]

    Apreciază

  20. […] VIDEO: Poate un echipaj uman trece de Centura de radiatii Van Allen? Si daca trece, poate rezista la… si la Video: Wernher von Braun despre centura de radiatii Van Allen postasem doua clipuri de pe […]

    Apreciază

  21. […] VIDEO: Poate un echipaj uman trece de Centura de radiatii Van Allen? Si daca trece, poate rezista la… […]

    Apreciază

  22. […] VIDEO: Poate un echipaj uman trece de Centura de radiatii Van Allen? Si daca trece, poate rezista la… […]

    Apreciază

  23. […] VIDEO: Poate un echipaj uman trece de Centura de radiatii Van Allen? Si daca trece, poate rezista la… […]

    Apreciază

  24. […] VIDEO: Poate un echipaj uman trece de Centura de radiatii Van Allen? Si daca trece, poate rezista la… […]

    Apreciază

  25. ileana said, on august 24, 2019 at 8:13 pm

    Blogul este extraordinar de interesant
    Sa va lumineze Dumnezeu pasii.
    Aselenizarea nu a avut loc, , centurile Van Allen nu au forma aia ci inconjoara rotund pamantul indiferent de forma nucleului, deci nu exista centura de intensitate mai mica la poli pentru ca de fapt nu exista poli decat simbolic. Centurile sunt o plasa ce nu poate fi sparta decat daca distrugi nucleul ceea ce este imposibil. Au o forta echivalenta cu greutatea pamantului chiar mai mare deci imposibil de traversat. Se vehiculeaza ideea ca s-a reusit deplasarea acestor centuri, aberatie, este ca si cum ai impinge norii cu mainile goale. Cred ca pamantul este plat, iar stelele sunt altceva decat ceea ce par. In conditiile de mai sus adelenizarea nu a avut loc. Despre centuri nu se stie nici azi mare lucru asa ca la 9 ani dupa descoperirea loc nu cred ca se stia mare lucru. Aselenizarea , Marte, Luna, vaccinurile. Medicamentele (unele),
    … Fac parte din marilr minciuni care aduc beneficii uriase. Aselenizarea a fost un tun de miliarde castigate si depuse cine stie unde. Realizati cat a costat tot?

    Apreciază

  26. ileana said, on august 24, 2019 at 8:18 pm

    Banii cred ca au fost pentru pornirea unor razboaie asa cum s-a vazut. Poate ma insel dar poate nu.

    Apreciază

  27. […] VIDEO: Poate un echipaj uman trece de Centura de radiatii Van Allen? Si daca trece, poate rezista la… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.