SACCSIV – blog ortodox

MIHAI GIURGEA si blogul „CAPITALISM PE PAINE” – mici instrumente ale NOII ORDINI MONDIALE. Iar Brigada Vlad Tepes il va spanzura pe IPS Pimen deoarece critica UE

Posted in IPS Pimen by saccsiv on iulie 8, 2013

   Iata comentariul cititorului john postat la articolul MASONERIA, prin mass-media, il ataca dur pe IPS PIMEN, deoarece a indraznit sa spuna adevarul despre Uniunea Europeana:

Brigada Vlad Tepes îl va spanzura pe IPS Pimen-Autorul acestui articol dement are un nume- mihai giurgea -mason nenorocit,promotor pe fata al NWO:
http://capitalismpepaine.ro/2013/07/08/brigada-vlad-tepes-il-va-spanzura-pe-ips-pimen/
   Iata si ce putem citi in articolul respectiv, Brigada Vlad Tepes îl va spanzura pe IPS Pimen, de pe blogul Capitalism pe paine:

IPS Pimen:

“Rau era in timpul regimului comunist ateu. Mai rău in timpul acestui regim, Uniunea Europeana. Cuvintele mele sunt dure pentru ca faptele lor sunt diabolice”

Da, era rău in timpul comuniștilor: dar nu pentru Pimen. Ci pentru oameni ca bunicul meu, torturat de Securitate in lagărul de la Aiud. Pentru Pimen a fost bine!

  • ÎPS Pimen (nume de cod Petru) a primit 200 dolari de la Securitate ca sa stea două luni în America,
  • Trebuia sa-i convingă pe reprezentanţii Arhiepiscopiei Misionare Române din “Galaxia”(n.r.- SUA) să îl cheme oficial, timp în care îndeplinea şi sarcinile contrainformative primite.
  • Colaborarea cu Securitatea a fost recunoscuta de Pimen (ca si de alți securiști, ca Sorin Roșca Stănescu). Dar le-a cerut românilor sa-l ierte “creștinește” si sa-l asculte in continuare.
  • Biserica Ortodoxa Româna nu l-a pedepsit ca și-a încălcat juramintele de preot, timp de zeci de ani. Pentru ca e plina de securisti!

Iată raportul ofițerului de securitate care îl comanda pe Pimen:

s-a stabilit ca lui Petru să i se traseze ca principală sarcină să-şi prelungească vizita pentru a crea toate condiţiile de a fi chemat oficial în serviciul Arhiepiscopiei Misionare Române din Galaxia în cursul acestui an

Întrucât Petru va trebui să stea o perioadă de circa 2 luni în Galaxia şi nu dispune de posibilităţi materiale, propunem să i se acorde suma de 300 dolari, în scopul rezolvării sarcinii încredinţate

http://www.realitatea.net/ips-pimen-a-primit-200-dolari-de-la-securitate-pentru-o-misiune-contrainformativa-in-america_576422.html

Românii, umiliți si învinși de securiști.

23 de ani, după omorârea lui Ceaușescu, România a fost condusa de securitate. Si uite rezultatul: faliment, mizerie, șomaj, 7 milioane de români plecați din tara si prăbușirea sistemului de pensii.

Acum Uniunea Europeana pune frână jafului, asa ca Securitatea e turbată contra “strainilor”: dovada ca e rupta de poporul român.

  • Pentru ca peste 90% din români visează sa trăiască in “diabolica” Uniune Europeana.
  • Pentru ca peste 98% din tinerii absolvenți si-au declarat intenția ferma sa paraseasca România: își urăsc țara.
  • De o urăsc? Pentru ca e o tara de cacat. De ce a ajuns o tara de cacat? Din cauza securiștilor ca Pimen, Sorin Roșca Stănescu, Dan Voiculescu si mulți alții.

Pentru ca Securitatea e incapabila sa conducă o tara. E capabila doar s-o jefuiască.

Românii au încercat cu binele: degeaba!

De doua ori au încercat românii sa scape pașnic si democratic de comuniști: odată cu CDR, a doua oara cu Traian Băsescu.

De doua ori i-au învins pe comuniști in mod “civilizat”, la vot. Si s-a dovedit o prostie! Pentru ca Securitatea a găsit un mijloc sa le fure voturile. Emil Constantinescu si Traian Băsescu au preferat sa se alăture jafului, decât sa-l oprească.

Pai m-am saturat de atâta “civilizație”!

10.000 de comuniști trebuie sa moara! Iar averile lor, confiscate!

Fara drept la avocați, fara procese lungite pe ani de zile, fara certificate medicale ca ești prea bolnav sa faci pușcărie. Băsescu mi-a promis țepe pentru corupți in Piața Victoriei si m-a mințit: las’ c-o sa le pună Brigada Vlad Tepes. Toti, de la maretii lideri de partid la postacii mizerabili care-i sprijina, toti trebuie sa afle ca tradarea de tara si subminarea economiei nationale se platesc.

VOM INCALCA Constituția si drepturile omului. Pe toate. Fara curatenie serioasa si rapida, România moare.

Un singur lucru poate sa ne oprească: voința poporului român. E important pentru mine sa ajungem la putere prin alegeri democratice – chiar daca, după aia, desființam aceasta democrație socialista falsa si o s-o înlocuim cu una adevărata, a muncii si banului. Nici unul din cei care ne voteaza nu trebuie sa spuna vreodata: n-am stiut ce urmeaza!

Eu spun clar ce vreau sa fac pentru tara mea: asta e contractul meu cu tara. Iar daca românii votează contra, e clar ca le convine România de azi.

Dar nici vorba de asta! Exasperarea oamenilor deja fierbe pe străzi. Mișcarea Antitaxe va ajunge cu siguranța la putere: si tocmai din cauza ca nu mai umblam cu jumatati de măsura.

Cine-si curata casa de șobolani nu e extremist. E gospodar.

Poporul român avea dreptate: pe cine nu lași sa moara, nu te lasă sa traiesti. 23 de ani de dezastru economic sunt cea mai buna dovada.

Daca retezam capul comuniștilor in 1989 (in loc sa miorlăim “fara violenta” alături de CDR), azi România ar fi arătat ca Polonia. Iar printre studentii pacifisti, pe vremea aia, eram si eu. Acum m-am invatat minte: vrei o viata mai buna? LUPTA pentru ea!

Destul de târziu: in 23 de ani de pace sociala, Securitatea a furat fabrici de 500 de miliarde de euro, iar România are 110 miliarde de euro datorii.

Vreți inca 23 de ani de pace sociala? Ca pimenii abia așteaptă!

   Comentariu saccsiv:

   Asadar:

„Acum Uniunea Europeana pune frână jafului, asa ca Securitatea e turbată contra “strainilor”: dovada ca e rupta de poporul român.”

   Si:

„Securitatea a furat fabrici de 500 de miliarde de euro”

   Asadar, omul e pro UE. Si pentru distrugerea economiei de vina e Securitatea, care a furat fabrici. Si unde le-a dus?

   Intr-adevar, oameni forte ai Securitatii au avut un rol decisiv in ecuatia dezastrului, insa cine au fost marii beneficiari ai „privatizarilor strategice”? Greii Securitatii si ai castei politice s-au imbogatit, dar unde s-a dus grosul? Primilor doar li s-a permis sa-si umfle conturile, pentru ca sectoarele strategice sa incapa pe mana marionetelor ELITELOR planetare. De ce Mihai Giurgea ascunde acest fapt? De ce prezinta ca salvator un mastodont creat tocmai de catre acesti papusari?

VIDEO – Vladimir Bukovsky: Uniunea Europeana, Noua Uniune Sovietica

UNIUNEA EUROPEANA si BABILONUL CEL MARE , mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului

   Iata ce putem citi la http://capitalismpepaine.ro/about/:

Capitalism pe pâine s-a născut din convingerea că nu există alternativă la sistemul capitalist şi la competiţia liberă. Credem că orice jumătăţi de măsură, orice încercări de a găsi o cale călduţă de mijloc între risipa socialistă şi lăcomia capitalistă, sunt de o naivitate falimentară.

Iar noi avem curajul să spunem că lăcomia este bună. Lăcomia a creat civilizaţia. Fiţi lacomi! Fiţi bogaţi! Fiți puternici – și nu vă jenați

   Iar la http://capitalismpepaine.ro/author/mihaigiurgea/, aflam despre Mihai Giurgea ca este:

Fondator al Mișcării Antitaxe si al publicatiei de dreapta „Capitalism pe pâine”.

   De „dreapta” deci … Sa vedem ce scrie la un moment dat in articolul Ce bine e sa fii Illuminati!:

Acum, sper sa nu jignesc pe nimeni: după părerea mea sincera, micuții ăștia cu teoria conspirației, cu iudeo-masoneria, cu guvernul secret, cu extratereștrii și templierii, se situează undeva intre cretinism si demență.

[…]

Pe site-ul jocului am găsit chiar un soi de test de personalitate, care iți spune pentru ce facțiune ești potrivit. In gluma, dau și eu testul și ce sa vezi? Iese ca sunt intr-adevăr Illuminati! Mă duc la pagina de prezentare a facțiunii si încep sa citesc cine este Illuminati și ce vrea ei: cică sunt însetați de putere si de bani (ok!), nu acceptă eșecul și puturoșenia (ok!) și n-au nici o jenă sa folosească tactici murdare ca sa câștige (super ok!). Cică vor o Noua Ordine Mondială (si eu la fel, ca de aia veche m-am saturat până peste cap) si că trăiesc undeva in subteranele Manhattanului, de unde conduc toată America (asta mi s-a părut cam nașpa, dar bănuiesc ca eu, ca purtător de cuvânt pe Balcani, nu sunt obligat sa trăiesc mereu la cartierul general din New York).

   Iar in articolul Armata SUA se pregătește de război civil gasim:

Susțin o lovitura de stat militară cu sprijin CIA!
Secolul 21 va fi un secol al realismului. Un secol de fier. Politicianul secolului 20 era slab, risipitor si populist. Politicianul secolului 21 va fi obsedat de echilibrul bugetar, de profit si de disciplina. Politicianul secolului 20 ordona pomeni, ca sa fie votat la alegeri. Politicianul secolului 21 o sa ordone foc: nu împotriva dușmanilor externi, ci împotriva propriei populații. A cerșetorilor, a sindicaliștilor, a socialiștilor. Si n-o sa-i fie frica de pierderea alegerilor: ca cerșetorii oricum nu merita dreptul de vot. Chiar daca sunt 12 milioane!

In clipa asta, doar doua grupuri sociale pot sa mai salveze România: o parte din oamenii de afaceri si o parte din militari. Care parte? Aia care are legături strânse cu NATO si CIA. Aia autentic de dreapta.

Armata româna e rupta in doua: in țara sunt birocrații grași si comuniști, învățați cu spaga, nu cu arma. Dar in afara țarii, sunt ofițerii si soldații care au luptat pe bune: in Bosnia, in Irak, si mai ales in Afghanistan. Au luptat cot la cot cu americanii, britanicii si germanii si au dosare excelente la CIA, MI6 si la Kommando Strategische Aufklärung. Noua Ordine Europeana, cu oameni ca ei va fi construită!

Sunt gata sa votez oricând un ofițer român veteran, care și-a pus viața la bătaie pentru țara lui.

Dar l-as vota cu două mâini, daca ar intra în curtea Parlamentului nu cu Mercedesul: ci cu tancul.

   Comentariu saccsiv:

   Asadar, autentic de dreapta inseamna legaturi stranse cu NATO si CIA. Si traiasca viitoarea Noua Ordine Europeana.

    Mihai Giurgea cu a sa Miscare Antitaxe, publicatia „Capitalism pe paine” si adepti, ar fi care va sa zica una dintre „alternativele” la SISTEM.

   Cititi va rog si Radu Moraru şi Naşul TV, Mihai Giurgea şi site-ul fascist ”Capitalism pe Pâine” unde veti gasi multime de citate cu sange pe pereti.

   Au si o Brigada Vlad Tepes. Interesant. Si ea se va ocupa inclusiv de spanzurarea IPS Pimen.

28 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. gerica64 said, on iulie 8, 2013 at 11:46 pm

    Acesti mici afaceristi capitalisti ,ca si Giurgea Mihai nu iau in considerare ca clasa de mijloc va fi rasa de Noua Ordine Mondiala si nu vor exista decat stapani si sclavi.Vor avea aceasi soarta ca si acei muritori de rand care ii desconsidera cu asa mandrie si dispret .Tot ce au vor pierde in 3 secunde si vor fi precum noi toti astia mici saraci lipiti.Nu cred ca vor reusi ceva cu aceasta miscare antitaxe pentru ca nu-I va sustine nimeni,Pana la urma nu cred ca ei „mari” patroni au curaj sa se lupte cu fortele de ordine ale sistemului vor impinge in fata tot prostimea aceia pe care atat de mult ii desconsidera.Care sunt prosti si pun botul la vrajala lor.

    Apreciază

    • Cosmin said, on iulie 9, 2013 at 12:17 am

      Giurgea Mihai asta, bietul de el, e demn de toata mila. Urla sufletul in el de disperare, iar el isi tine sufletul departe de Adevar.

      In Romania, marii oameni de afaceri(romani), se pot impartii in 2 categorii: 1. securistii din fosta nomenclatura si 2. slugoii acestora.

      Ambele categorii, au facut banii stim cu totii cum, nu mai are sens sa amintim si se subordoneaza adevaratilor stapani cu cartierul general la Ierusalim, adica sinagogii satanei.

      Ironia sortii e, ca pe langa faptul ca e un imbecil semidoct(se observa dupa continutul propriului blog), traieste cu impresia ca banii te fac destept si posteaza in postura ca atare. Mai mult, vorbeste la adresa poporului roman la persoana a doua si a trei-a, ca si cum el nu ar face parte din acest popor. Defapt, poate ca el chiar nu face, altfel nu se explica fascismul infect pe care il promoveaza pe propriul blog.

      Era un articol cred aici pe blog, in care se mentiona faptul ca talmudistii, dupa ce comit o rana, pun fecale pe ea.

      Acest om, Giurgea Mihai, asta face.

      Dumnezeu, sa-i descopere in chip minunat, faptul ca greseste.

      Apreciază

      • ionut ignat said, on iulie 9, 2013 at 2:48 pm

        acest giurgea nu stie ca orice nas isi are nasul si la un moment dat in viata lui va pieri el spanzurat precum planuieste sa-i faca Preasfintitului Pimen.

        Apreciază

      • george said, on iulie 9, 2013 at 7:34 pm

        @Cosmin
        Am intrat Luna trecuta pe blogul lui M Giurgea si am postat un comentariu in care i-am spus ca, „Manifestul Antitaxe” trebuie sa cuprinda un amendament care sa prevada excluderea din orice functie detinuta la stat a masonilor. Am explicat faptul ca masonii sunt o organizatie supra statala si nu se supun legilor ci propriilor interese, iar masonii in functii de stat vor submina orice „miscare”.
        Evident ca a tacut, desi am insista sa-mi raspunda a continuat sa ma ignore.
        Parerea mea e ca M Giurgea e un mason care iese la inaintare facand un „joc de glezne” si cautand sa pozeze intr-o persoana charismatica pentru a ürosti pe Romani.
        Se vede ca este ajutat ocult si sa creat un scenariu „realist” in laboratorul securist, o alternativa „adevarata” la mizeria politica existenta.

        Apreciază

      • Partizanu said, on iulie 9, 2013 at 11:35 pm

        GEORGE ai dreptate. Eu m-am prins de mult cum joaca ei insa remediul impotriva lor e POSTUL SI RUGACIUNEA. Oare citi dintre noi fac acest lucru? Sa nu uitam ca in vazduh ca niciodata in istoria acestui neam sta gata o LEGIUNE intreaga de martiri si sfinti ca sa zdrobeasca dusmani nostri pamanteni. DOAMNE AJUTA.

        Apreciază

  2. gerica64 said, on iulie 9, 2013 at 12:52 am

    Daca noi poporul , oameni simpli nu am facut curatenie de escroci si tradatori care s-au perindat la putere o va face Dumnezeu.Asa ca nu trebuie sa fii profet sa-ti dai seama ca Romania va fi zguduita din temelii de cutremure ,inundatii alte manifestari violente ale naturii care deja se simt serios.Arsenie Boca a spus ca Romania se va schimba si multe popoare vor ramane cu gura cascata la transformarile ce se vor petrece aici dar mai intai va fi o curatenie serioasa ,pe mizerie nu se poate construi nimic bun si trainic.

    Apreciază

    • Cosmin said, on iulie 9, 2013 at 1:01 am

      Amin!

      Apreciază

    • cosminml said, on iulie 9, 2013 at 8:08 am

      Amin !

      Apreciază

    • crestinul ortodox said, on iulie 10, 2013 at 2:20 pm

      adevar graiesti !
      „Romania Isi Are drumul ei
      va da multi marturisitori
      nu plecati din Tara ,
      ca veti vrea a va intoarce dar nu veti mai putea a va intoarce ”
      Sfantul Parinte Arsenie Boca

      Apreciază

  3. blogortodox said, on iulie 9, 2013 at 1:20 am

    Prima data am crezut ca individul e vreun neofascist liberal. M-am inselat – respectivul are doar probleme la cap.

    Apreciază

  4. Neddih said, on iulie 9, 2013 at 1:02 pm

    Sa fie sanatos autorul acelui articol. Daca lui ii place lacomia, Uniunea Europeana, casatorii intre homosexuali, preoti femei, droguri legale si cate si mai cate elemente inerente acestui sistem care numai uniune nu este.

    Apreciază

  5. Radu Humor said, on iulie 9, 2013 at 3:32 pm

    Trebuia ca unii mai slabi de înger să pice în mrejele ocultei mondiale !
    Că vor sfârşi prost, în primul rând ei, care s-au vândut acestor escroci internaţionali, asta-i de domeniul evidenţei !
    Se folosesc de ei şi apoi îi aruncă !

    Apreciază

  6. legionarulortodox said, on iulie 9, 2013 at 4:07 pm

    Mitropolitul de Varna ( Bulgaria) , gasit mort, pe plaja! http://unimedia.info/stiri/mitropolitul-de-varna-si-velikopreslav–gasit-mort-pe-plaja-63037.html http://bg-patriarshia.bg/news.php?id=114784

    Sursa: Audio: Conferința despre Sfinții Români din închisori, 7 iulie 2013

    Apreciază

  7. Prahovean said, on iulie 10, 2013 at 1:39 am

    Cât timp fratele Saccsiv a fost închis, MG a fost nr 1 pe WordPress. Spune prăpăstii, instigă la genocid și nu i se întâmplă nimic. Clar că este protejat de sus. Omul are adepți și crește numărul lor. El spune cu voce tare răul din inimile oamenilor, care deja este acolo, dar el îi dă formă de ideologie militantă. Eu cred că este un pericol real pentru cei ca care caută adevărata Ortodoxie, lupta contra cipului și așa mai departe. Mișcarea lui crește încet, dar sigur. Îi sugerez fratelui Saccsiv și îl rog să monitorizez permanent blogul lui MG și Mișcarea Antitaxe.

    Apreciază

    • saccsiv said, on iulie 10, 2013 at 7:28 am

      Prahovean

      Eu n-am timp, iertare, dar o puteti face voi.

      Apreciază

    • mos bazil said, on iulie 10, 2013 at 8:21 am

      „Mișcarea lui crește încet, dar sigur” foarte corect .
      Cei care sint ‘potential periculosi’ nu trebuie sa umble teleleu pe strada . Trebuie sa fie scosi din necunoscut . Asa ca se aduna cei nemultumiti de ceva intr-o organizatie dupa care o dai in primire cu catel si pucel . …parca am mai vazut practica asta .

      Apreciază

  8. G-man said, on iulie 10, 2013 at 9:49 am

    .in acealasi timp e nevoie de ceva organizat care sa agite strazile si pe la noi … ca altfel romanu sta in casa 🙂

    Apreciază

    • G-man said, on iulie 10, 2013 at 9:56 am

      iar cu galeriile , s-a vazut cam ce se poate face .. acolo se cere bani … pe cand aici cu paramilitara ..se cere doar prostie..
      iar crestinii , care pe drept vorbind s-au saturat de clasa conducatoare , sa nu mai caste gura la toti aparutii din senin asa ..ci sa caste gura la ce zic acestia .. si daca zic blasfemii sau orice impotriva lui Hristos, atunci sa nu se afilieze la asa ceva..sa fuga de acel cineva , caci ne-a zis clar Mantuitorul sa nu fim prosti ca nu avem de ce :
      „Au doară culeg oamenii struguri din spini sau smochine din mărăcini?”

      Apreciază

  9. Miscarea MAT - Page 8 said, on iulie 13, 2013 at 4:38 pm

    […] mai ales titlul MIHAI GIURGEA si blogul “CAPITALISM PE PAINE” – mici instrumente ale NOII ORDINI MONDIALE.… cand ii vad pe conspirationistii astia habotnici….. Reply With […]

    Apreciază

  10. radu said, on iulie 30, 2013 at 12:32 am

    Din pacate, acest domn, Giurgea, nu e nici pe departe ceea ce afirma: impotriva sistemului. E nici mai mult, nici mai putin decat omul sistemului. Slujind, constient sau nu, masoneria si gruparile oculte ale crimei organizate mondiale s-a pus singur in postura de dusman al ordinii firesti a lucrurilor si oamenilor onesti din aceasta tara. Masca de justitiar pe care o arata romanilor ingenuncheati de probleme si scarbiti de impostura politicienilor e menita sa atraga precum borcanul de miere sau hartia de muste, sa canalizeze frustrarile acestora intr-o miscare aparent legitima. Dar cine e acest om? Un roman onest cumva? E reprezentantul Monsanto! Intrebati in occident ce nenorociri a provocat aceasta mega-firma cu semintele lor otravite si modificate genetic. A falimentat milioane de fermieri (capitalisti si de dreapta!) de pe intreaga planeta. In India, unde criza alimentelor e sport national, fermierii si unele companii au apelat la aceste seminte cu speranta ca vor iesi productii mai bune. Acum regreta amarnic. S-au captusit cu mii de hectare pline de „balarii” sterile si ii mai despagubeste sfantul. Nu mai pun la socoteala ca s-a distrus fauna insectelor raspunzatoare de polenizare pe arii importante. Iata cateva din „binefacerile” pentru omenire daruite de stapanii lui Giurgea. Inca ceva, nu e ciudat ca acest om, „antisistem”, organizator al unei grupari paramilitare extremiste lupta pentru drepturile „afaceristilor romani” care, in peste 80% din cazuri sunt fosti securisti, colaboratori sau actuali papusari ai serviciilor, si ei slugi ale masoneriei? Se lauda cu gruparea sa paramilitara si cu asasinatele pe care le vor comite – ati vazut vreo reactie serioasa din partea serviciilor sau autoritatilor? Eu nu! Daca doi oameni onesti din Romania se intalnesc si pun la cale sa protesteze pasnic impotriva unor nedreptati, se declanseaza imediat o reactie puternica si sunt calcati in picioare de institutii si presa aservita si mincinoasa! Trageti singuri concluzia! Parerea mea, poate dura, poate la obiect, la adresa acestui domn este ca reprezinta de fapt o manevra chiar a serviciilor (sau a unei parti din ele) de a devia, la modul anticipativ, in interesul lor propriu, asemeni „revolutiei” din ’89, o mare revolta a romanilor, din ce in ce mai probabila, judecand dupa contextul economic, politic si social din acest moment. Sa nu uitam ca serviciile au fost mereu cu un pas inaintea producerii unor evenimente. Cineva a afirmat despre ideologia domnului mai sus mentionat ca ar fi fascista. Am ascultat discursul sau, cel necosmetizat, si pot sa spun ca am observat mai multe accente marxiste, comune si nazismului si comunismului. (nazismul si comunismul s-au bazat serios pe marxism si erau ambele de extrema stanga. Imaginea falsa de extrema dreapta a partidului nazist a fost impusa cu acordul lui Hitler, pentru a se sublinia rivalitatea fata de comunismul rusesc – doi fosti frati ideologici si masoni – Hitler/Stalin deveniti dusmani). In consecinta, romanii ar trebui sa se gandeasca bine si sa cantareasca serios lucrurile inainte de a „marsalui” sub lozinci amagitoare pe drumul spre anarhie sau al unor interese straine de nevoile lor reale. Sa nu uitam nici sfatul inteleptului parinte Iustin Parvu care atragea atentia sa nu iesi cu una cu doua in strada in conditiile in care nu stii exact cine dirijeaza lucrurile (nu imi amintesc exact cuvintele dar asta era ideea).

    Apreciază

  11. […] MIHAI GIURGEA si blogul “CAPITALISM PE PAINE” – mici instrumente ale NOII ORDINI MONDIALE. Iar… […]

    Apreciază

  12. […] “m-am exprimat întotdeauna foarte deschis pentru globalizare, pentru imperialism si colonialism, pentru agresiuni militare si jefuirea resurselor tarilor slabe (ca Irakul sau Iranul), pentru o noua ordine mondiala si pentru subjugarea natiunilor mici.“ Cum spuneam, este un bandit. Vrea sa fure si sa jefuiasca. Si daca rezista cineva: macel. Ziceam si mai sus: se crede dictator: “O dictatura a firmelor, a celor bogați, inteligenți si nemiloți. O dictatura in care cei saraci nu vor mai fi consultați nici macar de forma, si in care via?a unui om va dura exact atât cat va dura profitabilitatea lui.“ http://xaeus.wordpress.com/2013/07/17/sclavagism-pe-paine-ro/ , https://saccsiv.wordpress.com/2013/07/08/mihai-giurgea-si-blogul-capitalism-pe-paine-mici-instrumente… […]

    Apreciază

  13. […] MIHAI GIURGEA si blogul “CAPITALISM PE PAINE” – mici instrumente ale NOII ORDINI MONDIALE. Iar… […]

    Apreciază

  14. […] l-a vazut? Si daca l-a vazut, o fi priceput ceva? Dar activistii razboiului Lucian Mandruta si capitalistul pe paine Mihai […]

    Apreciază

  15. […] MIHAI GIURGEA si blogul „CAPITALISM PE PAINE” – mici instrumente ale NOII ORDINI MONDIALE. Iar… […]

    Apreciază

  16. […] MIHAI GIURGEA si blogul „CAPITALISM PE PAINE” – mici instrumente ale NOII ORDINI MONDIALE. Iar… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.