SACCSIV – blog ortodox

Dialoguri cu preotesele rromului Marian exNorvegia

Posted in Marian exNorvegia by saccsiv on iulie 7, 2013

   Iata comentariul fratelui kosk, postat la articolul IPS PIMEN: „Rau era in timpul regimului comunist ateu. Mai rau in timpul acestui regim, Uniunea Europeana. Cuvintele mele sunt dure pentru ca faptele lor sunt diabolice”:

nu am vazut pana acum decat atacuri ad hominem si wishful thinking din ‘tabara adversa’ a ‘preoteselor’ idolului numit ‘ mareanexnorvegia’. Deschide un topic separat de genul ‘dialoguri cu evrei’ si lasa-le sa abereze. sa vedem si noi astia’ habotnicii’ cum stau la capitolul Ortodoxie…

   Comentariu saccsiv:

   Consider ca-i o idee buna. Am mai facut-o:

Dialoguri cu cei ce tin CALENDARUL VECHI

DIALOGURI CU EVREI

Dialoguri cu realizatorii site-ului IESIREA DIN MATRIX

Dialoguri despre NEW AGE, YOGA, NEO-PAGANISM

   Astfel, nu se vor mai putea scuza ca au postat pe blogul satanistilor de pe bloc, deoarece nu aveau un loc mai vizibil. Cu toate ca eu am convingerea ca au postat acolo tocmai pentru ca era un blog anti crestin ce-l ataca furibund pe parintele Justin Parvu. Articolele administratorilor au devenit exclusiv anti saccsiv dupa ce si-au gasit acolo loc de comentat cei ce n-o mai puteau face aici.

   Nu vor mai avea motiv sa urle pe ce bloguri inca li se mai permite, cum ca nu pot posta aici.

   Dar foarte probabil ca nu vor folosi acest spatiu, deoarece nu va mai avea nici un farmec sa nu poata folosi nick-urile si e-mailurile cititorilor vechi ai blogului saccsiv, sa nu mai poata posta off-topic pentru a duce discutiile in balarii tocmai la articolele mai importante, sa nu mai ispiteasca, sa nu mai posteze la inceput sub masca ortodoxiei traditionaliste si a nationalismului, pentru a-mi amorti vigilenta la moderarea comentariilor, ca mai apoi sa bage otrava din greu si altele din astea de ale lor.

   Foarte probabil ca dupa ce vor arunca niste postari la rubrica ce le-o ofer, sa continue ca si pana acum, caci pana la urma, asta e misiunea lor, asta le e lucrarea …

   Asadar, le poftesc cu tot cu idol si prozeliti sa comenteze la pagina lor:

Dialoguri cu preotesele rromului Marian exNorvegia

   De ce am specificat in titlu „rromul”? Deoarece el face mare caz de treaba asta. Pentru cei ce inca nu-i cunosc gandirea, edificator este acest comentariu: 

Hristos a Inviat !
Inainte de toate, un zambet pentru toata lumea )
Referitor la articol…….hai ca deja sunt suprasaturat in legatura cu evreii care si-au bagat coada peste tot. Nu vi se pare ca dam in paranoia cu presupunerile acestea. Deci ei sunt peste tot si in toate, vinovati de tot ceea ce ni se intampla , vinovat pentru toate relele care ne inconjoara.
Nu, nu sunt de acord nici cu MirceaB nici cu Cristian.
Pina la urma, Germania este o fata virgina , pasnica, harnica ce umbla cu degetelul in gura. Ea de fapt nu vrea expansiune, nu vrea suprematie economica, nu vrea un imperiu si nu a avut nici o vina in al 2 lea rezbel mondial. Hitler a fost un baiat pasnic cu viziuni pacifiste. Bilderberg (condus de evrei) este dracul impielitat…el impune Germaniei sa devina imperialista si ce sa vezi…Germania saracutza tremura de frica si executa cu capul plecat. Marea si temuta Rusie face la fel….este o tara care-si vede de colhozurile ei si nu o intereseaza nimic din afara granitelor. Si pe ea, evreii din Bilderbegr au prostit-o in ultimul hal si acum Rusia executa cu capul plecat asa ca si in trecut . Sarmanii rusi, ei ar vrea doar sa-si munceasca paminturile cu sudoare dar bilderbergii le-au impus sa-si bage coada unde nu le fierbe oala si sa devina un imperiu. Ei le zic rusilor : fiti puternici si temuti”…dar rusii sarmanii raspund: “ba noi vrem sa ramanem slabi si comici, dar pina la urma vom face ca voi ca ne este frica”.
Acum, fara a dori sa lovesc in vreo tara sau popor…..daca pina si Germania a ajuns sa tremure in fata evreilor bilderbergi si sa accepte cu rusine sa devina un imperiu european ) , inseamna ca pana si Germania este populata cu imbecili. Cam asta spune o logica simpla. Daca Germania a devenit si ea la fel ca Rusia sau SUA un instrument in mina evreilor, inseamna ca s-a spart mitul germanilor inteligenti.
Si stati putin ca urmeaza China. Si ea, tot un instrument in mainile evreilor prin care probabil ei vor face prapad in lume. Si in China au venit evreii de si-au luat dubla cetatenie ca sa o poata conduce spre interesele lor. Pentru aceasta si-au facut ochii in liniute de nu-i mai recunosti. Cat de rai pot fi ) China este o alta fata virgina care-si vede de orezul ei…niciodata nu a fost o tara expansionista.
Cugetand astfel lucrurile, atunci rezulta ca :
– Ori toate statele si popoarele lumii sunt harnice, pasnice si fara evrei ar fi raiul pe pamint )
– Ori toate statele si popoarele lumii sunt formate din imbecili usor manipulabili peste care troneaza inteligentii evrei )
Cu iertare, dar asa ne arata o logica foarte simpla.

   Comentariu saccsiv:

   In aceste conditii, evident ca ataca furibund un blog precum saccsiv, extrem de murdar pe mine, administratorul sau, si de asemenea pe cititori. Caci dintre toate blogurile ortodox nationaliste ce explicau cum e treaba cu SISTEMUL, acesta a fost ani de zile numarul 1 in topul WordPress. Asta e tot. Restul, explicatiile ce le da el pentru a-si motiva ura, sunt doar fum cat mai gros, cat sa nu se mai distinga reala cauza.

Tagged with:

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. crestinul ortodox said, on iulie 7, 2013 at 9:46 pm

    lasa-i „sa zbiere” ca nu ei „zbiara” ci dracii din ei …
    insa
    adevaratii crestini ortodocsi Cred si Fac cum spun Marii Duhovnici si Sfinti Parinti Ai Acestui Neam
    ” nu am nimic cu evreii , cu jidanii am ce am ” Unul din Marii Duhovnici ai Acestui Neam
    Parintele Adrian Fageteanu

    Apreciază

  2. ionut ignat said, on iulie 8, 2013 at 8:16 am

    „preotesele” ha! foarte tare jocul de cuvinte… idolul si preotesele.

    de fapt ei sunt niste oameni cu grave probleme psihice. sarmanii de ei au personalitati multiple securistoide. acum pot fi blanzi si concilianti, iar peste doua minute ataca si ameninta plini de venin. am avut de-a face cu ei. stiu ce vorbesc.

    Apreciază

  3. Dextro Cardia said, on iulie 8, 2013 at 9:24 am

    …o logică simplistă este să crezi că tot ce zboară se mănâncă și că interesele politicienilor se confundă mereu cu politica statelor pe care le reprezintă. Nu „conduc” la propriu sionistii (si nici utecistii lor, masonii) statele ci doar influenteaza decizii politice in sensul dorit de ei folosinduse de lipsa de caracter a liderilor nostrii, ceea ce este suficient. De la 1879 incoace nu a existat eveniment istoric major in spatele carora sa nu se fi aflat acesti sobolani satanisti. Nu o spun eu ci a spus-o Churchill in 1920. Este evident ca populatia si liderii politici responsabili au reactionat in ultimii 300 de ani la aceste atacuri miselesti, ascunse, perfide, si de aici conflictele si unele masuri pozitive (interzicerea marsului poponarilor in Varsovia, definirea familiei traditionale in constitutia Ungariei chiar in acest an, masurile anti propaganda homosexuală in Rusia, etc.) Problema este insa ca lideri responsabili sunt tot mai putini iar perfidia aracatorilor este tot mai mare. Daca vorbim in particular de Romania sunt curios sa vad acel lider politic care se poate opune locotenentilor lui Soros, miliardarul rosu.

    Apreciază

  4. Dextro Cardia said, on iulie 8, 2013 at 9:33 am

    Evident, ma refeream la 1789 si nu la 1879. Am gresit. Dar, daca tot a trebuit sa revin cu un comentariu recomand celor care se indoiesc in privinta pericolului sionist (nu spun evreiesc caci eu am prieteni buni evrei care nu sunt sionisti) le recomand sa citeasca cartea descoperitorului insulinei, prof. N.C. Paulescu „Spitalul, Talmudul, Kahalul si Masoneria” scrisa in 1911 si BP Hasdeu „Talmudul”. Orb sau prost trebuie sa fie un om ca sa nu inteleaga

    Apreciază

  5. Ioan Pelasgul said, on iulie 8, 2013 at 9:54 am

    La protestele anti-cip de din martie a fost si o familie de tigani, tata. mama si copil de vreo 5-7 ani( toti tigani). Si tatal tinea steagul Romaniei in mana.
    El era?

    Apreciază

    • saccsiv said, on iulie 8, 2013 at 11:16 am

      Ioan Pelasgul

      Nu cred. Marinaresele spun ca s-a despartit, sta in Suedia, are pensiune la litoralul Marii Negre, iar acum se plimba cu noua sa iubita Alexa cu motociclistii in Croatia, este artist baterist poprock colaborand in cateva concerte cu Damian Draghici , Dan Helciug si Directia5

      Apreciază

  6. kosk said, on iulie 8, 2013 at 11:28 am

    ..aha, atunci se explica turbarea fanelor sale…este un idol pop-rock, un superstar o stea rosie care straluceste intr-o mare verde :mrgreen: faptul ca-i ‘rrom’ nu are relevanta, relevanta are punctul ala alb din creier care se formeaza in anumite conditii;;(prin muscaturi..) :mrgreen:

    Apreciază

  7. blue said, on iulie 8, 2013 at 11:33 am

    Oameni buni, nu exista niciun fel de marinarese, cine s-a lovit din intamplare de comentariilr „lor” stie bine ca au „cu totii” acelasi stil de scriere, fac exact aceleasi greseli gramaticale, folosesc aceleasi ticuri verbale si scriu cam la aceleasi ore dar nu exact la aceeasi ora. Mai intai aduc cateva cuvinte despre ortodoxie, asa, in treacat, in pasul doi se agata de cineva de pe saccsiv si-i rastalmacesc cuvintele atuncandu-i-le in derizoriu, in al treilea pas incep sa se felicite „reciproc”. sa-si ridice osanale si sa se considere desteptii planetei in timp ce toti ceilalti in afara parerii „lor” sunt tampiti si pupincuristi, apoi se plang ca ce rau e pe net si cum n-au comentatorii virtuali timp sa-si traiasca viata si se jura ca nu mai intra pe saccsiv si ca-si vad de traiul lor, pentru ca numai cateva zile mai la vale s-o ia de la capat. Este un scenariu batut in cuie in cadrul caruia trec de la o extrema la alta, de la miorlaieli la amenintari, de la laude la ura, nu exista moderatie, prezumtie, toleranta, intelegere in simulacrul lor de ortodoxie.
    Si mai exista un scenariu pe care n-am timp sa-l detaliez aici, poate alta data, care-i mult mai grav si ataca romanismul. Ceva gen: romanii sunt cei mai rai, ei sunt vinovati pentru toate relele pamantului, nu fac copii, nu se inmultesc haotic, nu muncesc, aleg conducatori ticalosi dupa chipul si asemanarea lor si, mai presus de orice, sunt invidiosi pe tigani care-s muncitori, acced pe scara sociala si materiala prin propriile merite si fac copii multi pentru popularea planetei. Daca cititi orice comentariu de pe net scris de una din „feţele” aceluiasi personaj si nu se incadreaza in tiparul de mai sus, sa-mi spuneti si mie.

    Apreciază

  8. kosk said, on iulie 8, 2013 at 12:16 pm

    ps
    o mica dedicatie pentru ‘el comandante’ Marian si pentru baracudele sale care de atata stat cu ochii beliti pe monitoare au facut riduri (laba gastii..) :mrgreen: relax, ‘fetelor’..

    ..so..bebelusele, dans! :mrgreen:

    Apreciază

  9. crestinul ortodox said, on iulie 9, 2013 at 3:34 pm

    timpul este scurt si nu este de folos mania si ura sau dinte pentru dinte
    sa ne rugam unii pentru altii ,
    sa iubim pe aproapele nostru ca pe noi insine ,
    sa ne rugam pentru cei ce ne urasc si pentru cei ce ne bleastema , sa-i lasam in PLATA Domnului
    caci isi vor lua plata aici ..
    omul alege de aici , de pe pamint a merge spre osanda si intunericul vesnic
    sau spre lumina si fericirea vesnica

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.