SACCSIV – blog ortodox

IPS PIMEN: „Rau era in timpul regimului comunist ateu. Mai rau in timpul acestui regim, Uniunea Europeana. Cuvintele mele sunt dure pentru ca faptele lor sunt diabolice”

Posted in IPS Pimen, Uncategorized by saccsiv on iulie 6, 2013

297763maxim

   Iata ce putem citi in articolul ÎPS Pimen: „Dumnezeu ne-a salvat de pericolele aduse de Uniunea Sovietică, ne va salva, credem, de pericolele aduse de politica Uniunii Europene”:

ÎPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, aflat pe 1 şi 2 iulie la Mănăstirea Putna, pentru a-l cinsti pe Sfântului Voievod Ştefan cel Mare, a criticat în termeni duri politica din zilele noastre, „politica Uniunii Europene”. În cuvântul de învăţătură rostit de Arhiepiscopul Sucevei în seara de 1 iulie, după Slujba de Priveghere, la Mănăstirea Putna, acesta a spus că „Dumnezeu ne-a salvat de pericolele aduse de Uniunea Sovietică, ne va salva, credem, dacă ne vom ruga cu toată smerenia, de pericolele aduse de politica Uniunii Europene”, explicând că „rău era în timpul regimului comunist ateu. Mai rău în timpul acestui regim, Uniunea Europeană”.

 „Sub pretextul că se caută resurse de energie verde – un plan economic diabolic”

„Ne aflăm aici, la Putna, lângă Ştefan cel Mare.Momente de bucurie pentru cântările de la strană, şi unele au fost rostite, cântate şi de fraţii noştri întru neam şi credinţă de dincolo de frontiera de astăzi, din Ucraina. Frumos. Cine credea, în timpul regimului comunist, că vom trăi vremuri să vedem mănăstirile pline de călugări, cântările bisericeşti frumoase, ca în vremurile de demult, meşteri iconari, cei care brodează, şi aşa mai departe? Sunt momente de bucurie, de înălţare”, a spus ÎPS Pimen, după ce a vorbit în termeni elogioşi despre Voievodului Ştefan cel Mare, care a ţinut piept vrăjmaşilor cu credinţă, vitejie şi diplomaţie. Pe lângă aceste momente de bucurie pe care creştinii le trăiesc de fiecare dată la Putna Sfântului Ştefan ce Mare, a mai spus ÎPS Pimen, „sunt şi momente de întristare. Există acest plan diabolic… Sub pretextul că se caută resurse de energie verde (gaze – n.r) şi nu mai ştiu ce…, trebuie să sfredelească pământul, dar nu oricum, la adâncimi mari, otrăvind apele, izvoarele lăsate de Dumnezeu, pentru totdeauna. O crimă. O crimă! Un plan economic diabolic. Rugăciune la Dumnezeu ca să-i oprească din răutatea lor”.

 „Copiii sunt ameninţaţi. Li se distrug simţămintele morale”

Arhiepiscopul Sucevei s-a arătat îngrijorat şi de soarta copiilor. „Copiii sunt ameninţaţi. Li se distrug simţămintele morale. Mintea se distruge prin aparatele la care privesc şi citesc, cum ştiţi prea bine, mai bine decât mine. Toate fapte… care sunt crime. Cuvintele mele sunt foarte aspre şi mulţi vor spune: <Cum e posibil ca un episcop să adreseze aşa cuvinte dure în faţa conducătorilor de astăzi din ţară şi din Uniunea Europeană?> Sunt dure pentru că faptele lor sunt diabolice”.

 „Când diavolul pune gheara pe sufletul omului, îi întunecă mintea şi se petrece ceea ce se petrece”

Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor a comentat şi faptul că în aceste zile s-a anunţat scumpirea energiei electrice şi în Parlamentul României au avut loc discuţii despre căsătoriile între homosexuali. „Cum să-i credem pe ei că vor aduce binele? Numai răul! Totul se otrăveşte, şi apa, și alimentele, şi, mai ales, sufletele noastre. Sub protecţia legii parlamentare… păcatul pe care Dumnezeu l-a pedepsit cu foc şi pucioasă în Sodoma, păcatul sodomiei. Lumea se înmulţeşte prin căsătoria dintre un bărbat şi o femeie. Aşa a rânduit Dumnezeu. Citim în Sfânta Scriptură, în Vechiul Testament, că Dumnezeu, văzând că nu e bine ca omul să fie singur,i-a făcut un tovarăș de viaţă: o femeie! Nu i-a făcut un bărbat! Dar când diavolul pune gheara pe sufletul omului, îi întunecă mintea şi se petrece ceea ce se petrece. Să avem credinţa neclintită că ei se vor risipi, și noi trebuie să rămânem tari în credinţa noastră, fără să-i urâm. Fără să-i urâm! Nu, nu-i urâm, ci le urăm şi le dorim întoarcere la calea cea adevărată, la credinţa în Dumnezeu”.

   Cititi va rog si:
Video: La Manastirea Putna se cauta gaze de sist cu japca

Video: „GASLAND” (HD Full) – OTRAVIREA VOITA A APEI. Un documentar despre METODA FRACTIONARII HIDRAULICE. Motivand exploatarea gazului, vor de fapt sa distruga panza freatica?

DISTRUGEREA FAMILIEI: legalizarea casatoriilor intre homosexuali si adoptia de copii de catre acestia este folosita de catre ELITE pentru bifarea inca unui punct din doctrina viitoarei NOI ORDINI MONDIALE

41 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ortodoxiacatholica said, on iulie 6, 2013 at 2:18 pm

  Apreciază

 2. ortodoxiacatholica said, on iulie 6, 2013 at 2:20 pm

  Trag un semnal de alarma asupra unui flagel abatut mai ales peste romanii din occident si anume blestematele casatorii mixte. Ascultati ce spune pr Zisis. Prin casatorii mixte ne vom distruge neamul!

  Apreciază

 3. chemanonim said, on iulie 6, 2013 at 2:25 pm

  Reblogged this on wp2wp.

  Apreciază

 4. petru-iustin said, on iulie 6, 2013 at 2:46 pm

  de ce asa de tarziu,dragi ierarhi

  Apreciază

  • pcmouse said, on iulie 6, 2013 at 3:12 pm

   mai bine mai tarziu decat deloc!ue=the beast=fiara apocaliptica cu multe capete care inghite state si aduce bani pt conducatori in timp ce oamenii de rand sunt indatorati pana in gat!ue da drepturi sodomistilor tiganilor trantori si bozgorilor!in timp ce omul obisnuit si muncitor e batjocorit in propria tara de minoritari!!

   Apreciază

  • Maria said, on iulie 6, 2013 at 8:51 pm

   Pentru ca fiara UE si-a scos ghearele si incepe sa sfasie !

   Apreciază

 5. gerica64 said, on iulie 6, 2013 at 2:47 pm

  Excelent! Hai ca incet incet incep sa se miste unul cate unul.Adevarul ca daca nu strigam noi clerici sau enoriasi ,pietrele vor striga.Va cadea Babilonul( UE) ca prea isi bat joc de milioane de oameni nevinovati vestea prosta este ca nici macar nu a fost creat sa reziste ci numai sa distruga credinta,nationalismul si granitele si sa indatoreze popoarele unei elite de bosorogi care isi zic iluminatii.

  Apreciază

 6. joseph said, on iulie 6, 2013 at 3:15 pm

  Niciodată nu e prea târziu pentru mărturisire.

  Probabil că sunt mulţi ierarhi şi preoţi care ţin predici tari, doar că nu-i ştim noi.

  La Putna nu e doar problema otrăvirii apelor, ci şi a cutremurelor provocate de exploziile de dinamită, câteva mii.

  Consecinţele exploziilor din subteran asupra structurii de rezistenţă a mănăstirii, nu pot fi prevăzute ci vor fi cunoscute în timp.

  Nu se poate evalua complet în ce fel va fi afectat mediul şi terenul agricol, iar, consecinţele pe termen mediu, s-ar putea să fie mult mai mari decât cele estimate.

  Pe lânga asta, statul român primeşte o sumă infimă, raportată la profitul pe scos de exploatatori, grosul mergând la companiile externe, iar noi rămânem cu natura distrusă.

  Pentru o castă infectă de politicieni care se îmbogăţesc din mita pentru avize şi din parandărăt livrat în conturi mascate în paradisuri fiscale, suferă judeţe întregi.

  N-aveau nici un drept să dea avize fără consultarea populaţiei, pt că se prezumă că exploatarea ar profita interesului general.

  Apreciază

 7. crestinul ortodox said, on iulie 6, 2013 at 4:22 pm

  daca noi tacem , PIETRELE VOR STRIGA si Atunci cand PIETRELE vor striga va fi cu mult mai rau … decat ne putem inchipui sau imagina
  DOAMNE Ajuta la Trezvia Acestui popor crestin ortodox nascut din Neam Crestin ORTODOX si nu din neam pagan
  amin!

  Apreciază

 8. Maresalul said, on iulie 6, 2013 at 5:29 pm

  Bravo.Ar trebuii sa faca asta si Daniel si cei de langa el.Nu sa taca .Tacerea e complicitate.

  Apreciază

  • acc70 said, on iulie 6, 2013 at 9:43 pm

   tu chiar realizezi ce spui? …hahaha….unul ca el ( Daniel) nu va deranja cu nimic puterea masonica care l-a crescut si format

   Apreciază

 9. gerica64 said, on iulie 6, 2013 at 5:35 pm

  Un lucru care este valabil si pe la noi

  sursa

  http://www.doxologia.ro/terapie-pentru-suflet/diagnostic-barbatul-contemporan

  Apreciază

 10. dante said, on iulie 6, 2013 at 6:34 pm

  Cinste IPS Pimen!
  Mare nevoie de marturisitori, acum cind glasul parintelui Justin s-a mutat la Domnul, am nadejdea ca nu ne va lasa Dumnezeu si altcineva se va ridica. Sa ne rugam pentru ierarhi si preoti dreptslavitori caci fara de ei nu vom putea razbate prin desfrinata Europa.
  Tineti minte: Biserica Lui Hristos, nici portile iadului nu o vor invinge!!

  Doamne ajuta!!

  Apreciază

 11. Radu Humor said, on iulie 6, 2013 at 9:14 pm

  Da !
  IPS Pimen este cu adevpat nu numai un bun creştin, dar şi un bun român!
  De altfel şi IPS Teodosie al Constanţei aflat la Putna a avut o predică memorabilă,arătând cu acealaşi curaj şi vehemenţă adevăratele pericole ce ne pândesc.
  Doamne Ajută !

  Apreciază

 12. lastun500 said, on iulie 6, 2013 at 9:23 pm

  Off topic 1.

  Ce sa mai CIP-uim ? Pai… pestii.

  Identificarea pestilor cu ajutorul microcipurilor.

  http://www.acvaristica.info/scrie-in-blog/identificarea-pestilor-cu-ajutorul-microcipurilor.html

  Apreciază

 13. lastun500 said, on iulie 6, 2013 at 9:25 pm

  Off topic 2.

  Ce sa mai CIP-uim ? Pai… pestii.

  Marcarea cu microcip

  http://ddni.ro/sturgeons/index.php?option=com_content&view=article&id=117&Itemid=143

  Apreciază

 14. aha said, on iulie 6, 2013 at 9:51 pm

  m-a bucurat tare mult acest articol. Dumnezeu sa ii dea puterea sa spuna lucrurilor pe nume. nu sa le tina ascunse asa cum fac altii! e adevarat ca unii preoti de parohie spun despre aceste lucruri…dar cand vorbeste un arhiepiscop…impactule e mai mare si poate au curaj si altii sa vorbeasca! Doamne IIsus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi, pacatosii!

  Apreciază

 15. ala motovilov said, on iulie 6, 2013 at 10:56 pm

  Acum am citit mai pe indelete discutia ta cu saccsiv. Da, ai dreptate, este revoltator ca un nemernic ca asta sa te faca desfranata si apoi sa te bage la spam ca sa nu te mai poti apara. Te inteleg bine si daca ma pun in pielea ta, nu stiu cum as reactiona dar oricum, bine nu i-ar fi nici lui. Uite asta este scopul lor, sa inebuneasca de cap oamenii. Pe lingusitori sa-i faca sa creada ca sunt speciali, iar pe oponenti sa-i calomnieze si sa le astupe gura stiind si bucurandu-se ca acestia se umplu de nervi fara sa aibe posibilitatea sa se apere. Acestia sunt adevaratii satanisti imbracati in blana de oaie.
  Pai bine, si el daca si-a permis sa te faca desfranata, tu de ce n-o faci pe maica-sa la fel ca numai o astfel de femeie poate da nastere unui dihor urat ca acesta ?
  Femeia despre care spune el ca l-a parasit (datorita misiunii lui cu blogul 🙂 ) ) a fost cea mai desteapta femeie din Romania. Cum poate o femeie sa stea cu un asa dihor !
  Reactia lui Gheorghe-man ca s-a bucurat cand saccsiv a facut-o desfranata si a bagat-o la spam pe fata cu care el a avut o relatie, nu poate fi decat reactia unui poponar, nu a unui barbat. Este ciudata relatia de dragoste dintre Gheorghe-man si saccsiv. Posibil sa fie gay amandoi ca prea se lauda si se lingusesc unul pe altul. Altfel nu-mi explic.
  Si mai este ceva : nu numai gheorghe a tacut cand un puscarias si-a permis sa te faca desfranata, au tacut toti asa-zisii barbati ortodocsi si nici macar unul nu s-a gasit sa ia apararea unei femei in fata gravelor calomnii ale lui Vieru. Aceia toti care au tacut si s-au bucurat sunt pisici nu sunt barbati. Si se mai pling si se intreaba de ce femeile vor sa-i paraseasca sau de ce nu-si pot gasi o femeie buna. Pai femeile cauta sa traiasca alaturi de barbati curajosi nu alaturi de pisici pupincuriste paranoice si apocaliptice.
  Si daca spui ca acest g-man si-a batut joc de tine si continua sa te sfideze , eu i-as da o lectie si acestuia mai ales ca tu il cunosti personal. Nu te mai lasa calcata in picioare. Nu sunt o feminista si nu agreez ideea organizatiilor feministe dar nici nu trebuie ca o femeie sa fie bataia de joc a barbatilor doar pe motiv ca ei sunt romani si “crestini-ortodocsi”, asta nu are legatura cu credinta ortodoxa. Trebuie sa-si bage mintile in cap. Mie mi s-a intamplat ca mergand odata pe strada sa trec pe linga un grup de barbati. Cativa erau bine afumati , au inceput sa ma ia la misto si unul a venit si mi-a dat o palma peste fund. Atit m-a umplut de nervi ca m-am intors si i-am tras cu toata puterea un picior in oua si o poseta in cap ca s-a pravalit de durere cat era el de mare la pamint.
  Fi mai tare de caracter, nu s-a sfarsit lumea. Barbati buni exista dar trebuie sa ai rabdare. Daca iti face rau nesimtirea saccsivistilor, ia o pauza si nu mai intra acolo. Dar oricum, lui gheorghe-man , daca il cunosti si sti unde locuieste, da-i o lectie dura ca sa inteleaga ca a avut de a face cu o femeie , nu cu o boschetara . Nu stiu ce rude si apropiati ai tu, dar eu daca eram fratele tau, il gaseam si ii invineteam amindoi ochi ca sa te tina minte si macar sa taca din gura.

  Apreciază

  • saccsiv said, on iulie 6, 2013 at 11:44 pm

   ala motovilov

   Asadar, sunt gay …

   Ti-am lasat la vedere unul dintre comentarii pentru a se constata inca o data „ortodoxia” marinareselor.

   Si ziceti voi ca Marian Norvegia e din Suedia, are pensiune la litoralul Marii Negre si se plimba cu noua sa iubita Alexa cu motociclistii in Croatia? Asta cum se leaga cu tot ce spunea el despre el in trecut? Parca era insurat, cu copii …

   Si ati ales voi tocmai acest articol sa incepeti tambalaul, dar tot voi zbierati ca saccsiv are ceva cu preotii.

   Dupa cum am mai spus, ne atacati furibund deoarece mergem pe linia ortodox traditionalista si nationalista a Parintelui Justin Parvu si pentru ca suntem anti cip si anti ecumenism.

   Tu poti sa mai scrii, eu oricum nu-ti public comentariile, caci articolul e prea important ca sa duceti voi off-topicul in pustiu, unde va indeamna pdracul. Si in general, nu am timp de voi si de misiunea voastra.

   Apreciază

   • kosk said, on iulie 7, 2013 at 3:44 pm

    nu am vazut pana acum decat atacuri ad hominem si wishful thinking din ‘tabara adversa’ a ‘preoteselor’ idolului numit ‘ mareanexnorvegia’. deschide un topic separat de genul ‘dialoguri cu evrei’ si lasa le sa abereze. sa vedem si noi astia’ habotnicii’ cum stau la capitolu Ortodoxie…

    Apreciază

   • G-man said, on iulie 8, 2013 at 2:21 pm

    @kosk , frate astia nu au nici o logica ( nici omeneasca nici duhovniceasca )si tu vorbesti cu ei ca si cum un profesor universitar emerit ar vorbi intr-un amfiteatru unor bebelusi pusi pe scaune ..despre teoria curentului continuu..

    Astai sunt publicul tinta pentru cei care fac din divorturi seriale la tv. Ma tot intrebam de ce se insista atat pe stirea unui divort!!. PAi cum sa nu se insiste , daca publicul e oligofren, se uita la 50 de episoade si tot nu stiu cum s-a intamplat actiunea si cine promotorul…vad asta ca se releva si in cazul meu .. degeaba am explicat ca astia vor serial..

    ps : asa ca i-ai mai usor ca sa inteleaga si ei macar 3 cuvinte din ce le zici , ca ultima daca cand ziceai ca pleci in schima… copii strazii au inteles ca faci schisma in biserica ..si sa vezi urlete ..sa vezi chiote pe ei ca gata te-au depistat..
    🙂

    Apreciază

  • G-man said, on iulie 8, 2013 at 2:06 pm

   si eu zic la fel ca blue , ca majoritatea comm sunt ale lui marian_ex_barcuta_mare… sa va uitati ca isi schimba sexul dupa cum e de serviciu. Daca e la pupa .. intra cu nume ..gen simina .. daca e prova intra cu nume gen.. manole carlig.. daca e de serviciu la sala motoarelor ca si acum ..isi ia un nume unisex.. adica e cam confuz ..sexual.
   Asta ca tot pomeste obsesiv , de homosexuali in toate discutiile lui . Se vede clar ca baiatul !!! are si probleme de gen , nu numai de sipirit si materie cenusie.
   Problema lui cu mine cam asta e . Ca de cate ori intra il depistam. Mai ales dupa ce a fost arestat saccsiv si cam isi face de cap din 2 in 2 articole. Dar cum fratele sacsiv 2 ,nu gasea spamul ..si inca altii s-au gasit sa sara ..ca de unde stiu eu ca e marean ex barcuta mare.? , am incetat sa il mai identific si chiar sa mai comentez asa des.
   Vad ca nu mai face fata discutiei , stie ca nu are cu ce sa ma arte cu degetul si insista pe o chestiune de care nu are habar , apoi vad ca zice si ceva amenintari .
   Gata mestere ti s-au terminat cuvintele ? ai trecut la amenintari fizice? AI vazut ca demontez orice auzatie , si incepi sa instigi la violenta pe altii , sau chiar sa pui tu un plan in functiune ?

   Crezi ca asa, o sa faci ceva ?

   Ps:
   saccsiv sa imi pastrezi si mie acest ip , te rog.

   Apreciază

  • G-man said, on iulie 8, 2013 at 2:11 pm

   si acum sa demontez ce spui , infectule.
   ZIci ca ma bucur ?
   pai cum asa boule ? ca indirect saccsiv ma facut si pe mine desfranat si pe buna dreptate , caci asa se chiama aceasta actiune. Cauta definitia retardatule. Suntem crestini nu new -egisti , daca facem ceva se ne asumam. fapta SIi daca are dreptate ce pot sa ripostez eu?. Asa sunt un desfranat.
   Dar zici ca ma bucur !!!. pai cum sa ma bucur oligofrenule ?, cand cineva imi zice asa , si asa sunt. Ma intristez, si pentru mine si pentru cei care sunt ca mine. Dar nu pornesc la razboi cu omu cum faceti voi daca are dreptate.

   Apreciază

 16. george said, on iulie 7, 2013 at 12:24 am

  Saccsiv ti-am trimis un email, te rog sa-mi confirmi daca l-ai primit

  Apreciază

  • saccsiv said, on iulie 7, 2013 at 12:38 am

   george

   L-am primit. Poate ca ai dreptate, dar oricum acele carti sunt publice.

   Ideea conform careia oamenii lipsiti de credinta si posedati de duhurile rautatii profita de pe urma informatiilor din astfel de carti in dauna celorlati, deoarece sunt mai uniti si deci mai eficienti in scopurile lor decat noi restul, o consider corecta si merita dezbatuta intr-un articol. Dar cum sa procedam totusi, pentru a afla cat mai multi dintre adevaratii credinciosi despre ele? Caci evident ca personal nu-i cunosc pe toti acesti straduitori care citesc acest blog, fiind foarte multi.

   Apreciază

 17. […]    Iata comentariul fratelui kosk, postat la articolul IPS PIMEN: „Rau era in timpul regimului comunist ateu. Mai rau in timpul acestui regim, Uniunea Eu…: […]

  Apreciază

 18. G-man said, on iulie 8, 2013 at 2:52 pm

  @ex barcuta mare,
  In afara de faptul ca nu stiti ce e in inima mea . Domnul stie. Exista si dovezi in a arata ca eu nu m-am bucurat de raul dusmanilor mei . Asa cum ati facut voi …de exemplu cand a fost arestat saccsiv . MUlti au strigat : Slava Domnului pentru asta ! Stiu si cine ,stiu si cand si unde . exista scris, exprimata aceasta bucurie. E… la mine nu o sa gasesti , exprimata scris aceasta bucurie nicaieri , nici macar cand voi sau altii, veti pati ceva .
  Asa ca dovezi ca m-am bucurat eu .. nu numai ca nu ai dar nici nu ai logica necesara sa intelegi de ce nu m-am bucurat.

  si cam atat ca . daca ma apuca scriu o suta de comm si deja ati dus in derizoriu cest articol .

  doar atat …
  Saccsiv astia sunt ..daca sunt intradevar o gasca .. niste oameni plini de ura si prostie , combinatie nociva si mortala. Care au printre ei cativa manipulatori ordinari , care cu siguranta nu sunt altceva decat SATANISTI . numai niste satanisti pot face reclama destrabalarii in Postul Mare ..asa cum au facut ei pe acel blog spurcat.
  Dupa cate stiu eu practicarea satanismul este interzis in Romania.?

  Vai de voi !ca nu e nimic de bucurat in asta . Vai de voi! si de cine se asociaza cu voi , ca o sa ajunga dracu sa va stapaneaca de tot sufletele.

  Apreciază

 19. […] SACCSIV = https://saccsiv.wordpress.com/2013/07/06/ips-pimen-rau-era-in-timpul-regimului-comunist-ateu-mai-rau-… […]

  Apreciază

 20. […] IPS PIMEN: „Rau era in timpul regimului comunist ateu. Mai rau in timpul acestui regim, Uniunea Eu… […]

  Apreciază

 21. […] IPS PIMEN: „Rau era in timpul regimului comunist ateu. Mai rau in timpul acestui regim, Uniunea Eu… […]

  Apreciază

 22. […] IPS PIMEN: „Rau era in timpul regimului comunist ateu. Mai rau in timpul acestui regim, Uniunea Eu… […]

  Apreciază

 23. […] IPS PIMEN: „Rau era in timpul regimului comunist ateu. Mai rau in timpul acestui regim, Uniunea Eu… […]

  Apreciază

 24. […] IPS PIMEN: „Rau era in timpul regimului comunist ateu. Mai rau in timpul acestui regim, Uniunea Eu… […]

  Apreciază

 25. […] IPS PIMEN: „Rau era in timpul regimului comunist ateu. Mai rau in timpul acestui regim, Uniunea Eu… […]

  Apreciază

 26. […] IPS PIMEN: „Rau era in timpul regimului comunist ateu. Mai rau in timpul acestui regim, Uniunea Eu… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: